Tidig morgon

Klockan är nu 06.53 och det är lördag morgon! Mmm, underbart! Ska strax åka och jobba, sen kommer jag nog knappt hinna landa hemma, sen ska jag iväg på fest med mina klasskompisar sen förra terminen! Mysigt! Jag har varit rätt kass på att uppdatera det sista men jag skyller på att jag inte har varje dag hemma till förfogande...får försöka hinna med ett inlägg då och då. Igår fick vi bekräftat att mina vän T oxå följer med till Prag! Det gör denna resa helt komplett! Det är hon och jag som gjort flest resor tillsammans innan, fyra stycken till Prag närmare bestämt, så det ska bli kul!

Igår kväll hände inte så mycket. Min bror va här och käka. Kollade på en film. Kommer inte ihåg vad den hette, helt okej... Vi pausade typ efter en timma för att gå och röka, så kom vi tillbaks in och satte på play, helt plötsligt började eftertexterna rulla! En timma och 4 minuter lång film, eller kort rättare sagt...Skitskumt! Men som sagt, den va helt okej! Osså orkade ju jag se hela oxå!

Måste gå och göra mig i ordning nu, skall hämta en jobbarkompis om typ 45 min! Vi höres säkerligen i morgon nästa gång!

Kram L

Den roligaste historien på länge!

Fick ett mail igårkväll av en jobbarkompis och jag är en person som sällan skrattar högt åt roliga historier, men denna var ASKUL! Skickade den typ till alla jag känner så jag tänkte att jag måste lägga ut den här, Håll tillgodo:

"Heja Sverige"

Efter en konferens om mikrokirurgi i New York satt de ledande kirurgerna i en bar och drack. När de så småningom började bli lite onyktra så kom dom in på deras största triumfer vid operationsbordet.


Den första, en australiensisk kirurg, berättade:

- Vi fick in en kille som hade klämt sig i en tryckpress. Allt som var kvar var lillfingret. Vårt lag av kirurger lyckades konstruera en ny hand, byggde en ny arm och en ny kropp, så att när han till slut gick till arbetet blev han så effektiv att han gjorde 5 personer arbetslösa.


- Det är väl ingenting, sa en amerikansk kirurg.

- Vi hade en arbetare som fastnade i en kärnreaktor.. Allt som blev kvar var håret. Vi konstruerade en ny skalle, en ny kropp och nya organ och skickade honom tillbaka till arbetslivet. Han blev så effektiv att han gjorde 50 personer arbetslösa.

Den svenske kirurgen som hade suttit tyst och lyssnat harklade sig och tog till orda:

- En dag när jag var ute och gick kände jag lukten av en fis. Jag tog fisen till sjukhuset i en skräppåse, släppte den på bordet och började jobba. Först slog vi in fisen i ett rövhål, byggde nya skinkor, satte fast en ny kropp på den ena änden och ben på den andra änden. Till slut blev det en man som vi döpte till Fredrik Reinfeldt och han har tamejfan snart gjort ett helt land arbetslöst...

Ha ha! Snacka om huvudet på spiken!! Funderar på att leta upp adressen till Fidde och skicka historien! Till och med han skulle nog tycka att den va rolig! Hörs igen!

//L


Vem fan kom på att "Morgonstund har guld i mun?"

Tänkte precis ha detta ordspråk som rubrik till detta inlägg, men sen kom jag att tänka på hur jäkla dumt det låter? Vaddå guld i mun? Visst att jag gillar morgonen och tycker att det är den bästa tiden på dygnet, men varför inte "Morgonen är bra" då liksom? Ja ja, strunt samma, bara en tanke som slog mig.

Har varit lite kass på att uppdatera på sistone. Märks att livet har satt igång igen. E ju trött som ett as när jag kommer hem på kvällarna! Va hemma vid nio igår, så käkade jag lite, fixade i ordning och så..sen la jag mig på soffan typ vid tio...Efter några minuter kom jag på att jag va tvungen att skicka in en grej till skolan kl 08.00 idag på morgonen! Vet ni vad jag mitt nöt gör då?? Jo jag ställer alarmet på 23.00, 23.02, 23.03 och 23.05 (jag ställer alltid fyra ifall jag inte skulle vakna), för att "vila" en timma för att sen gå upp och skriva klart mitt arbete. Förstår inte vart jag fick denna totalt orealistiska tanke ifrån?! Jag vaknar upp kl 02.32 på soffan och hittar inte min mobil!! Har självklart inte bara vilat en timma som det va tänkt, men jag har även gömt mobilen för mig själv mitt i natten! Hittar den under soffan där jag troligen slängt den i rent raseri, och inser att jag måste ställa klockan på 05.45 för att gå upp på morgonen och skriva klart, vilket jag oxå gjorde! Men shit vad man tror mycket om sig själv ibland!

Igår gick ju som sagt hela dagen till att jobba. Strix television har varit där och filmat en massa. Fattar inte vem som skulle vilja se en dokusåpa ifrån mitt jobb?! Vem va det som kom på den planen liksom? Men, men det märker vi väl om det kommer nåt på tv. Så länge inte min nuna kommer med i rutan så e jag hur nöjd som helst!

Natten har för övrigt varit hemsk!! Efter kl 02.32 gick jag in och lade mig i sängen för att få de återstående 3 timmarna och 13 minuternas sömn. Då smiter en katt in i sovrummet! Orkar ju knappast leta katt och "kissemissemiss" en kvart under sängen innan jag somnar så jag tänker att ja, ja han får väl va här!! Odågan har spunnit mig i örat, hoppat på min mage, gnagt på mina tår och klöst sönder rullgardinen HELA natten! Hade jag varit vid mina sinnens fulla bruk och inte sovit skulle jag nog avlivat honom på plats!! Kan man bli mer störd!? Till saken hör även att min katt dreglar nåt så IN I! Det är the main reason till varför man inte vill ha han i sängen, och definitivt inte nära ansiktet...Ja, ni fattar!

Idag kommer nog dagen mest gå till massa slapp...Ska städa lite, handla lite, fika lite,laga lite mat...jaa, ni vet det där vanliga! Krockade med min gran i vardagsrummet igår och tanken slog mig för 135:e gången på två veckor att jag borde gå ut med fanskapet i förrådet! Den är ju självklart inte pyntad och så, det har jag ju tagit ner, men har inte fått tummen ur att gå ut med den. Jag tror det beror på det oerhört starka trauma som drabbade mig förra året när jag fick den brilljanta idén att slå in granen i sopsäckar innan jag skulle sätta ut den. Jag kom ihåg hur jag slet och drog för att få på en säck uppifrån och en nedifrån på trädh*lvetet! Och inte gav jag mig heller! Skulle jag packa ner den så skulle jag!! Kanske därför den vart så sned och krokig i år?? Ja, ja inga säckar i år i alla fall, men ut skall den!!

Ska försöka vara lite mer aktiv idag och skriva nåt inlägg senare!

Pöss
//L

090129

God Morgon!

Har vaknat ur min skönhetssömn för en stund sen. Har till och med hunnit pimpla flera koppar kaffe innan detta inlägg! Ska köra till jobbet om drygt en timma, och känner mig fortfarande ganska positivt inställd. Jag har ju i och för sig peppat mig själv och försökt jobba på min inställning ganska länge nu för att undvika att falla in i samma gamla mönster som förr...Fan va jobbig man måste ha varit?


Människan har en tendens att sitta och beklaga sig och nästan vänta på att problem skall lösa sig själva, eller att nån annan ska lösa dom! Det funkar inte så! Jag fick lära mig detta "the hard way", och den insikten har hjälpt mig en hel jävla massa! Trivs du inte med ditt jobb? Nä, men sök ett annat då. Eller utbilda dig? Och vill/kan du inte detta? Nää, men stå ut då för fan! Och klaga inte! Men vissa människor har den tendensen; att klaga och spotta och fräsa över saker som är helt klart påverkansbara! MEN GÖR NÅT ÅT SAKEN DÅ!!! Iofs jag vet hur det är att sitta där i träsket, men det var efter att jag fick detta omtalat för mig som jag ryckte upp mig och vaknade med en helt annan attityd varje morgon. Sen tar olika saker olika lång tid att bearbeta för olika människor självklart...

Glömde förresten att fira att min blogg fyllde 100 inlägg häromdagen! Tror till och med att jag e på inlägg 110 nu eller nåt sånt! Det artar sig! Förr i tiden så skrev jag max tre inlägg i en blogg, sen la jag ner den! Denna bloggen har verkligen kommit att betyda en hel del för mig. Är som en extra kompis på nåt sätt. En kompis som varken dömmer eller skrattar åt dig! Perfekt! =)

Märker att det har slutat att hända grejer i mitt liv! Har inget spännande att skriva om. Men det är väl så när man bara jobbar och pluggar. Får inte direkt reda på nåt skvaller...Vi fick betyg på vår C-uppsats igår! Och det gick jävligt bra! Så bra det kan gå faktiskt! Känns skönt inför nästa nivå....

Nu skall jag föna håret tror jag! Sen åka och jobba lite=)

Puss på er!!

//L


Best place on earth



Har suttit och planerat kommande Prag-resa med min vän "kocken". Bilden ovan representerar verkligen en stor del av mitt liv! Trottoaren som är till vänster i bild framför astronomiska uret har vi spenderat timmar och åter timmar i vår ungdom. Vi satt och snackade om det innan angående om hur mycket pengar vi skulle ha med oss och så; tänk när man va yngre! Vi stack till Prag i typ 5-6 dagar me 1000 spänn på fickan! Käkade mat från en rullande Kina-restaurang, och tog med oss typ 100 spänn ut på puben på kvällen. Räckte liksom till en helkväll ute! Antar att Prag inte är riktigt lika billigt nu. Sen prioriterar man ju inte riktigt likadant som man gjorde då man va 16-17 heller! Tänker fan inte käka mat från nån Kina-vagn denna gången i alla fall!! Glöm det! Sen kanske man uppskattar att sitta på en uteservering med en öl snarare än att hänga på en trottoar i timma efter timma tittandes på folk!? Jag vet inte, men det känns som att denna resa blir annorlunda. Kul som faaaan ska det bli! Blir antagligen första helgen i april vad det verkar som nu!

Hon (kocken) uppskattade i alla fall min kycklingwok! Det va ju kul =) Behövde ju inte göra bort mig totalt. Men det brukar jag ju å andra sidan inte göra, kan ju faktiskt laga mat!

Ska slänga mig på soffan snart tror jag. Vägde mellan det och att läsa metod....det första vann! Jag ligger ändå rätt så långt fram med litteraturen så jag tror att jag kan ta mig en stunds slappande! Gott att kunna sova en stund i morgon oxå, i och med att jag inte börjar jobba förrän 11. Få se hur många kärringar jag flippar på i morgon?! Peppar, peppar jag har faktiskt betett mig riktigt trevligt på jobbet på sistone! Känns ju bättre oxå, då man märker hur det smittar av sig på kunderna att faktiskt bete sig bra! Dock är det inte lika lätt att hävda samma sak när man suttit och möglat i "Gula huset" typ 8 timmar om dagen, vecka efter vecka, år efter år....

Åhh! en annan störande sak! Ska ju byta mobil nu, har ju hatat min Sony Ericsson k850 ända sen jag fick den så nu var det dags för en ny! Va inne på onoff häromdagen för att känna mig för lite i djungeln av telefoner. Mobiltelefoner är den enda produkten där jag faktiskt är lite prylgalen! Bestämde mig efter många funderingar för Samsung Omnia. Kändes som att den passade mig som handsken! Ringer till 3 och säger att jag bestämt mig. Men NEJ, dom kommer inte att plocka in Samsung Omnia mer, EVER! Nähä!? Då får man ju tänka om på nytt liksom! Iom att jag bara kan byta om jag förlänger mitt abonemang hos 3 och inte står ut med min äckliga k850 en dag extra så får jag ju helt enkelt bestämma mig för nån annan modell. Så det fick bli en Sony Ericsson igen tror jag....X1 har jag velat ha länge, men då många säger att den är så komplicerad och jag inte är den klipskaste hästen i stallet så lade jag ner den tanken...Men det får nog bli den, eller Samsung Touchwiz...funderar lite till. E det nån som har nåt att tillägga? Egna erfarenheter kanske? Skriv det gärna här i så fall! NU ropar soffan mitt namn! Hörs i morgon!

Kram

bilden är förresten snodd från alltomprag.com

Hemma igen!

Äntligen hemma efter en lång, trög dag på jobbet! Bara suttit med tråkerier så som krav och annat idag...det är sånt jag gillar minst med mitt jobb! Om inte ens vi som arbetar på stället kan hålla reda på alla regler och lagar hur skall man då kunna förvänta sig att kunderna skall göra det?! Dessutom så är vi sämst på att ta på oss ansvar för när det är vi som gjort fel, och så får vi sitta och kräva kunderna på massa pengar sen som är felaktigt utbetalda. Det känns ju jätteschysst?! Visst...det finns de som fuskar med allt dom kommer åt, och det är ju skönt att komma åt dom idioterna, men majoritetsvis skulle jag gissa att kraven som ställs är till personer som missat nåt, eller begått misstag...

Det har ju inte hunnits hända speciellt mycket idag, mer än att jobba. Ska snart laga lite mat. Wok med kyckling och grönsaker blir det idag! Ska ha min kompis "kocken" på besök, så prestationsnivån e på topp! Gissar att hon inte bryr sig speciellt mycket, men jag gör ju det!! Man vet att typ allt man lagar skulle hon kunna laga 10 gånger bättre!

I morgon är det dags för jobb på mitt jobb nr.2. Ska väl bli sådär kul antar jag...Jag gillar ju inte nåt av mina jobb speciellt mycket tyvärr! Tänk om man hade kunnat göra det, så bra allt hade vart då! Tur är det ju att jag trivs i skolan!

Får se om det kommer nåt inlägg senare....beror ju på hur mkt kul det händer innan natten =)

Puss //L

Personlighetsstörningar...

hej igen...

Skall strax gå och lägga mig, men va tvungen att skriva ett inlägg till. Funderar mycket på detta med personlighet och hur olika individer reagerar på olika saker...det har ju blivit lite av en nisch för mig inom psykologin; just med individuella skillnader och då speciellt inom arbetslivet. Men överlag; fatta att man kan fundera ihjäl sig på varför en person reagerar och agerar som den gör! Jag har funderat mycket det sista på om människor i min närhet men även jag själv lider av någon slags borderline-personlighetsstörning...Borderline klassificeras ju dels av problem med att hantera känslor och känslomässiga reaktioner, men även problem på det rent mellanmänskliga stadiet i relation med andra människor. Grejen är att dessa relationer inte ens behöver vara speciellt komplexa för att uppväcka emotionella reaktioner hos en person med Borderline utan relativt enkla saker kan räcka.. (nu är jag ju ingen specialist inom området så ingen kritik tack!) Men i alla fall; jag har ju märkt på mig själv om inte annat; ena dagen kan jag känna att jag är hur nöjd som helst med livet trots vissa jobbiga omständigheter, medan jag nästa dag kan aslipa och tycka så synd om mig själv så att jag dör!! Typiskt det där svart/vita tänkandet som karakteriserar en person med BL-störning...Hmm, jag är nog helt enkelt störd!! Nä, men seriöst så många i min närhet är exakt likadana! Jag funderar på om det är samhällets normer/regler/krav som skapar en stress hos oss människor som inte tillåter oss att vara de vi egentligen är! Och vilka är vi EGENTLIGEN?! Kan vi ens veta det? Har man levt under stress, press och tio tusentals olika uppgifter som skall lösas, problem som skall undanröjas och samtidigt försöker upprätthålla en "putsad" fasad; kan vi verkligen komma ihåg vem vi ursprungligen var då? Tvingas vi in i något slags beteende som kan liknas vid det beteende en person med Borderline har? Och det är när "bägaren rinner över" som de emotionella reaktionerna tar över hand? Jag vill inte på något sätt skoja om, eller romantisera en diagnos, men jag kom bara att tänka på jämförelsen, för jag tycker fler och fler i min omgivning börjar uppvisa ett svart/vitt beteende: Antingen är allt kanon, allt flyter på, jobbet går fint, osv osv. -för att nästa dag bytas ut mot en missär utan dess like, med tårar, drastiska reaktioner och total avskärmning?! Hur länge skall man palla liksom? Eller hjälper dessa känslomössiga "breakdowns" oss att nästa dag köra på i 110? Tåls att fundera över...det gjorde jag en stund just, och nu skall jag sova!

Puss på er!

//L

Kass uppdatering...

Jag veeet! Har inte hunnit/orkat blogga på hela dagen. Morgonen försvann i rekordfart som vanligt. Skulle ju till skolan, men stod alldeles för länge i duschen. Stod där lipfärdig och höll krampaktigt fast i duschslangen och försökte komma på alla möjliga undanflykter för att slippa stänga av vattnet! Hatar när man är så frusen! Jäkla vinter!

I skolan gick det verkligen kanon! Känns mycket bättre idag. Lyckades nästla mig in i en grupp och det visade sig vara riktigt trevliga människor! Dock mest indrottskillar, så direkt mycket gemensamt har vi ju inte...Jag fatta inte vad dom prata om och dom fattade inte vad jag pratade om. Men som sagt; huvudsaken var att de var trevliga och att jag känner att jag har nån att ty mig till i fortsättningen! Det va en jäkla skillnad att lämna skolan idag mot var det var förra veckan! Känns toppen!!

Efter jag kom från skolan fick jag nåt grymt ont i mina bihålor! Värkte över hela ögonen och kinderna som bara den!! Vet inte om det är nåt på g eller om det var en reaktion på att alla spänningar jag haft inför dagen släppte. Jag sov i alla fall största delen av eftermiddagen sen hällde jag i mig tre koppar te! Grönt te till och med! Smakade skit men det ska ju vara nyttigt! Känner mig fortfarande lite hängig, ingen matlust och så, men vi hoppas att det går över till i morgon. Måste ju orka jobba resten av veckan nu! E ledig fredag och det är ju rätt skönt!

Har suttit och försökt samordna min vår 2009 oxå, men alla jobb, skola och restrerande aktiviteter! Det var en pärs vill jag lova!! Dock krånglade inte saker och ting så mycket som de hade kunnat göra, men blir ändå en del jag kommer att bli tvungen att ta ledigt från jobbet. Pragresor, konserter och diverse skolmoment! Och med det problemet kommer ju nästa problem; när jobbar jag igen det jag måste ta ledigt för att kunna överleva ekonomiskt?! Ja, ja det är sånt som löser sig med tiden.

Nu är det slut på detta inlägg, får se om det blir nåt senare!

//L

Ett godnatt-inlägg

Hej hopp!

Struntar i Prison Break idag. Beslöt mig för att plugga i stället. Och nu skriver jag blogg...Hmm, ja ni ser hur det kan gå! Kollade på "Bonde-bröllopet" innan ikväll. Jag är så jäkla blödig!! Kan inte titta på bröllop och sånt utan att börja störtlipa! Det va verkligen jättefint! Även om Magnus inte legat på min favoritlista precis! Tror jag blir sån just för bröllop bara för att jag har en föraning om att jag aldrig kommer få uppleva den dagen själv... Jag har aldrig varit mycket för kyrkbröllop överhuvudtaget, men visst fasen e det fint!? Att få se hur stolta deras föräldrar var och sånt....

E sugen på att shoppa lite kläder...H&M katalogen har legat här på mitt köksbord nu i flera dagar och bara väntat. Vid vidare eftertanke så är jag ju faktiskt jäkligt pank!! Biljetterna! *frust* Va ska jag nu göra hela månaden?? Inga kläder, inga nöjen, ingenting! Men jag är ju sjukt glad för biljetterna så jag bör väl inte klaga!?

Det va nånting annat jag tänkte att jag skulle berätta...men jag har glömt vad det var! Säkerligen inget viktigt!

E sjukt nervös för skolan i morgon! Fatta hur jobbigt det är att gå dit själv?! Känner mig helt jävla övergiven! Dessutom har jag till 99% för mig att vi skulle ha några frågor förberedda inför seminariet i morgon, men jag kan inte hitta några frågor i mina papper! Jag har inte fått nåra via mail heller, så jag lär väl komma dit i morrn och bli totalt bortgjord för att de andra gjort massa som jag missat! Åhhhhh va jobbigt!! Men jag överlever väl förhoppningsvis.....

Nu e det nog natten för mig! Eller nä just det skulle ju plugga en stund till! Ger mig själv till 23.30 sen måste jag verkligen sova!

Puss & Kram

Helt galet!!

Fasen vilken omtumlande dag! Strax efter jag skrev mitt förra inlägg släpper dom biljetter till en tredje konsert den 7/6! Har inte hört nånting om en tredje konsert innan så det blev ju lite panik!! Vi kunde ju inte bestämma oss heller! Vi höll på och vela fram och tillbaks...Först och främst; har man 2000 spänn att lägga på Springsteen biljetter idag?! Orkar vi 3 konserter med tanke på hur trött man ändå var efter 2 stycken på Ullevi i somras?! Men efter väldigt kort överläggning konstaterade vi att vi KNAPPAST tänker lämna Sthlm efter två konserter när man vet att det är en kvar! Så ja, det blev tickets till den tredje oxå. Helt sjukt! 3 spelningar på 4 dagar!! Men shit va kul det skall bli. Även om det är med skräckblandad förtjusning just nu! Samt att jag får definitivt leva på nudlar resten av månaden...

Har sen sist varit hos en kompis och druckit kaffe och tjötat lite skit. Läst lite grann oxå, vilket jag skall fortsätta med nu! Annars har det väl inte hänt speciellt mycket...

Får se om vi höres nåt mer ikväll, måste plugga, laga mat och sen e det ju favvo-TV kväll ikväll! Lipstick Jungle och Prison Break!

//L


Yes yes yes yes!!!!

Antar att ni förstår av rubriken att allt gick toppen idag!! Just nu håller jag 2 ståplatsbiljetter i min hand =) Men faan vad det har krånglat! Hoppas Eventim aldrig mer får hålla biljettsläpp! Först sköts släppet fram i två omgångar, först till halv elva och sen till elva. Sen när det väl kom igång kunde vi relativt lätt boka biljetter, men fick bara bokningsbekräftelse för en dag! Dessutom kunde inte ATG-ombuden skriva ut biljetterna för dom hade aldrig hört talas om eventim! Efter en halvtimmas krångel där oxå, håller jag äntligen sommar-resan i handen =) Skönt att det är över! Alltid så pressat med sånt här!

Nåt mer kul har inte hänt idag. Å andra sidan räcker väl detta för att göra denna dagen komplett!! Nu ska jag plugga lite å eventuellt sticka bort till en polare på kaffe lite senare.

Puss på er så länge!

//L

Godnatt

Somnade inte så tidigt som jag trodde, men nu är det snart dags. Kom hem från päronen ganska tidigt, och började kolla på en film på 3:an, tror den hette The Ringer eller nåt liknande. Vilken mysig film!! Sällan jag skrattar så när jag kollar på en film. Men så har jag ju lite konstig humor...*L* de som vet vad filmen handlar om förstår säkert vad jag menar! Kul va det i alla fall! Å jag såg hela utan att somna!! Det ni!

Tomorrow is the day =) Börjar seriöst tveka på om vi får några biljetter! Idioterna (dvs. samma grupp som jag själv brukar tillhöra) har redan börjat köa, och jag vet att dom är långt över 100 pers redan i Sthlm...Då har jag ingen koll på de övriga 10 ställena...ja ja, det ger sig. Det är ju inte hela världen...även om det vore jävligt tråkigt att inte få biljett!! Jag ser fram emot Bossen, samt 4 dygns campande, roadtrip till Sthlm, inte duscha på X antal dagar osv. osv. Det är faktiskt hela grejen som är tjusningen!! Kommer ihåg den smärta jag kände i fötterna efter Ullevi i somras! Dom satte oss i en "bur" kl 14 på eftermiddagen, sen stod vi där rakt upp och ner i 30 graders värme till 18.00, sen stod vi inne på Ullevi till kl 20.00, sen stod vi hela konserten och va ute typ 00.30 på natten! Nästan 12 timmars stående på en fläck typ!! Det är man inte van vid! Icke att förglömma att efter 4 timmars sömn va det dags för samma procedur all over för andra dagen i rad, ha ha! Jag tänkte "aldrig mer", men där märker man hur sånna minnen försvinner snabbt! Jag är lätt på det igen!!!

Så i morgon vet ni hur min dag ser ut! Antingen så kommer här ett tjoho-inlägg vid elva-tiden, eller ett f*n h'lvetes sk*t-inlägg! Det ger sig...until tomorrow!

//L


Trött

Hej hopp! Ska strax åka iväg till päronen på den traditionella söndagsmiddagen! E skittrött! Jag och S har varit ute på en och en halv timmas promenad längs stranden, och den tog på krafterna vill jag lova! Speciellt eftersom jag fick powerwalka i yllekappa! Min jävla jacka gick sönder precis innan jag skulle åka så jag fick ta yllejackan! Fy faan, det går att koka människor i såna jag lovar!!! Sen gick vi hem till henne, drack massa kaffe och spelade Nintendo Wii! Kul som fan! Funderar seriöst på att införskaffa ett själv! Idag blev det Sports och Cars, jag förlorade alla gånger! Roligt är det i alla fall! Man tänker ju på hur utvecklingen gått framåt, när man tänker tillbaks på sin egen ungdom då NIntendo 64 var vääärsta genombrottet! Ha ha!

Ja ja, tänkte bara visa ett livstecken. Får se om det blir nåt skrivet ikväll eller om jag somnar innan jag hinner säga "smurf"! Just nu känns det som att jag kommer somna extremt tidigt!

Puss på er
//L

Ny dag!

Och ny energi förhoppningsvis! Orkade inte blogga nå mer igår...hade nog inte så mycket att säga tror jag. Jag jobbade ju till typ 17, sen va vi ute och käkade på kvällen. Va helt okej faktiskt, bara grymt mycket folk!! Vi hade bord 19.30. Hade man bokat 20.30 istället hade det varit mycket bättre för redan då hade det lugnat sig. När vi kom var det så att man fick skrika över bordet för att höra varandra. Men som sagt; helt okej! Vi va hemma igen vid halv elva. Skulle kollat på en film, men som vanligt somnade jag efter fem minuter. För er som läst denna bloggen ett tag är det väl ingen nyhet att jag sällan ser en hel film? E därför jag alltid har så svårt att svara på vilken min favoritfilm är; jag ser helt enkelt aldrig nåra hela filmer!!

Idag ska jag till min kompis S och fika lite! Sitter och väntar på mitt morgonsamtal från A också. Hon och jag pratar alltid på morgonen!! Utan morgonsamtalet är det ingen morgon! På helgerna blir det lite jobbigt, för då går man ju inte upp samtidigt, så jag antar att hon sover längre än mig idag...På vardagarna rings vi alltid vid klockan 07.00, om ingen åker och jobbar eller dylikt...Jag och S sa i alla fall att vi skulle ta oss en riktigt lång promenad idag på eftermiddagen! Å vädret verkar ju bli rikigt fint! Hon bor dessutom nästan vid havet, så kan man gå på stranden är ju det det ultimata! Jag tycker verkligen att det är det bästa som finns! Finns inge mer rogivande, och det känns som att man kan gå och gå och gå i flera mil om det är så....Nu har ju jag typ 4-5 km till havet, så det blir ju sällan att jag åker ner dit och promenerar...

I morgon blir det köande till Springsteen-biljetter! I telefon då...Känns inte som att vi kommer få några faktiskt! Kan bli riktigt svårt. Till skillnad från Ullevi som rymmer 60 000 personer rymmer ju inte Sthlm stadio mer än 35 000...men vi får väl se. E ju alltid kul om det blir så! =)

Nu känner jag att jag bara svammlar så det ska jag sluta med! Hör säkerligen av mig ikväll igen!

//L

090124

Underbara lördagsmorgon! Älskar när man inte kan ligga kvar i sängen så länge som man vill! Att höra alarmet gå på om och om och om igen!! Eller inte... Äh! Helt ärligt har jag vant mig vi att alltid jobba lördagar, så det känns nästan konstigt när jag inte gör det!

Har i alla fall kommit underfund om att jag likagärna kan skriva ett inlägg på morgonen med kaffekoppen jämte datorn, likväl som att jag ska spendera 20 min vid fläkten med min kaffekopp, kedjerökandes... Sparar ju till och med in nåra cigg på det...Å det ska ju va bra för hälsan har jag hört!? =)

Nu får vi väl se hur desperata människor blivit under januari månad då de inte haft några pengar. Risken är att halva sverige e på jobbet idag, och då blir det inge kul med tanke på att vi knappt e nån personal på bygget! Men det märker vi!

Fatta att jag blev förbannad på min hyresvärd igår!? Lång historia kort; min katt hade inte kommit hem på två dagar. Jag va inte jätteorolig då han brukar göra så ibland...MEN igårkväll hör jag en katt i ett av förråden utanför mig (inte mitt) som skriker som faaan! Jag som inte klarar av när djur lider för 5 öre, jag som säkerligen skulle rädda ett djur framför en människa blir ju skogstokig!!! Jag tänkte att jag bryter upp dörrfan om ingen släpper ut katten!! Han som ägde förrådet va ju självklart inte hemma! Ringer på hyresvärdens jourtelefon, blir kopplad till två olika vaktmästare, som båda två är på fest så dom kan inte köra!!!? Hallå eller?! Han fick fan höra att han levde det kan jag lova! Men vaddå festa?! Dom hade ju för fan jour! Idioter.... Ja ja, det va i alla fall min katt, den levde och vi fick ut den utan nåra drastiska åtgärder! Gubbfan kom hem och släppte ut den efter typ en kvart, så ja behövde inte döda nån... Men tro att jag blir galen när vaktmästaren bara "Lugna dig...den överlever. Jag kör upp i morgon eftermiddag". Jag tänkte att det är bäst du inte kör upp hit nån mer gång för då e det du som ska få sitta i ett förråd i tre dygn utan mat och vatten gubbjävel!!

Så det va morgonens inlägg vänner! Nu är det dags för den dagliga; hår-smink-klädsel-proceduren!
Hörs igen!
//L

Hej...

Usch vet inte om jag har så mycket mer att tillägga idag heller....har helt tappat min inspiration för att skriva! Känner mig rätt tom faktiskt, men vänta ni! En dag här kommer säkerligen blockeringen släppa och ni får ett inlägg lika långt som Sverige... =)

Vet inte vad jag ska hitta på idag. Jobbar inte i alla fall, vilket är rätt skönt. Iom att jag går på timmar för tillfället, kan jag ju styra över saker och ting själv. Så skulle man alltid ha det. Ska väl antagligen läsa lite oxå...e inte klar med kompendiet i forskningsmetodik jag började på häromdagen.Kom på efter halva att jag tolkat hela skiten fel, så jag fick börja om med en helt ny insikt i vad som egentligen stod där. Lite kämpigt, men så e det...

E för övrigt inne i en Dylan-period nu...Har aldrig nånsin uppskattat Dylan speciellt. Har dock märkt att om jag tycker att Springsteens texter är en utmaning att tolka så är dom ingenting mot Dylans! Tycker ju sånt e rätt spännande. Kan inte hjälpa att imponeras en del av sådana människor, som kan uttrycka så mycket genom en text som säger saken med helt andra ord. Här kommer jag lixom, tvärrandig och inte speciellt djup egentligen. Jag föredrar nog ändå saker svart på vitt när jag tänker efter! Är nog skadad av skolan...

Jag ska inte flumma mer här nu. Men det kommer säkerligen fler inlägg under dagen, var så säker!

//L

hemma igen!!

Nu är jag hemma från en underbart rolig dag på arbetet!!!! Jaa, ok det var ironiskt...Det hände inte mycke skoj idag heller! Sitter mest och gäspar! Arbetsuppgifterna jag har nu är så fruktansvärt monotona! En av anledningarna till att jag hellre pluggar! MÅSTE ha hjärnaktivitet! Annars dör jag! Jag fixar verkligen inte att bara "va"... 24 h intellektuell stimulans tack!!! frågan är om jag någonsin kommer hitta ett sånt jobb?! Jag kommer ju fullkomligt att deppa ihop om jag skulle va tvungen...

Blir nog inge köande i helgen i alla fall! På ett sätt skönt, men faan så nervöst att sitta via tlf och internet och försöka köpa biljetter!! Köar du så har du ju en möjlighet att styra själv i hur många timmar innan du vill komma i alla fall, här e det ju verkligen rent lotteri! E det nån som e sugen på att åka till Sthlm i helgen och köa åt mig så kan ni säga till! Jag kan erbjuda lite ersättning kanske??! En picnickorg och 200 spänn kanske?! ...Ingen?! Nähä...va förvånad jag blir ;-)

Ikväll händer nog inge spännande. Ska fortsätta läsa det som jag började läsa i sängen i går kväll...

Nåt tråkigt e att min favvoblogg stängt ner.... *gråååt* Va ska jag nu göra på kvällarna/dagarna/morgonen??? Du kan väl starta upp en ny bara för mig?? Snälla?! Nä, seriöst förstår jag att man blir less när folk inte kan ge fan i ens saker, men överväg i alla fall att fortsätta vännen! Jag tror det är kört att komma in me nya lösenord, samt att det känns som att idioten som bröt sig in i bloggen vunnit nåt på detta...kan inte hjälpa att känna så och det är skit!!

Kanske blir ett inlägg lite senare!

Puss!

//L

Morgonstund...

Klockan är 06.16 för att vara exakt och jag håller på att göra mig i ordning för fullt! Ska åka till jobbet, å eftersom jag har nästan 5 mil dit så får jag försöka komma iväg senast kvart i sju. Vi börjar ju i och för sig när vi vill, men ska jag komma hem nån gång i eftermiddag så får jag allt röra på mig snart!! Känns skönt att ha sovit så många timmar i natt! Somnade nog strax efter tio igår. Händer inte så ofta... Vet inte hur trögt det går att blogga från mobilen? Det verkar i alla fall som att det tar lite längre tid innan det man skrivit kommer upp, och igår vet jag att jag skrev inlägget 21.40, så jag ska nog ta och kolla det!

Annars har jag inga planer för dagen. Slutar jag i någorlunda tid i eftermiddag funderar jag på att ta mig en tripp till bibiloteket...alltid skönt att va ute i tid vad gäller böcker och artiklar. Ni hör nu va att jag har redan bestämt mig för att gå denna kursen? Jag kommer på mig själv ibland, men ändå går jag runt och säger "äh, jag veeet inte hur jag ska göra..." Men det vet jag nog...tror jag...

Nähä gott folk! Dags för att fortsätta morgonproceduren! Vi höres i ett senare inlägg!

Ha en underbar dag!
Puss


Sängblogg

Kom på att jag glömt min kära blogg! Ligger just nu i sängen och läser vetenskapsmetodik. Kände att jag va tvungen att lägga mig i tid om jag ska höra uret halv 6 i morgon! Vi hörs i morgon, får se om det blir nåt inlägg innan jobbet... God natt!

Hej på er!

Dags för bloggen igen! Är nu hemma efter en intensiv dag...Skolan va ok. Förutom att jag fick en halv panikångestattack när jag insåg hur mycket denna kurs faktiskt innehöll, och alla jobbiga moment som skulle plöjas igenom...FY säger jag bara! Får se hur jag gör...
Va hos min mormor efteråt...det va om möjligt ännu mer intensivt än skolan. Hon är rätt speciell min mormor...MINST sagt. Svår att beskriva me ord men så e det! Min morfar e världens härligaste, piggaste gamla gubbe, så han e det aldrig nåra svårigheter med. Det är tanten som är svår att handskas med! Hon tycker och tänker extremt mycket min mormor, men i och med att hon e född nån gång på 1700-talet så e hennes tankar och tycken inte alltid så väldigt moderna...kan bli lite påfrestandet! Men men, nu e det gjort!

ÅH! En annan rolig sak!! Jag e überglad!!!! Springsteen och E-street till Sthlm för två konserter 4 och 5 juni i sommar!! Tjohoo!! Fy fan va skoj! Biljetterna släpps på måndag, så jag hade planerat att börja köa typ lördag kväll...För att inte tala om två underbara junidagar till sommaren!! =) Nu verkar det dock som att biljetterna inte kommer släppas via vanliga ombud utan endast via telefon och internet. Kan ju va positivt att slippa köa i 0-gradigt (va ju bara drygt ett år sen jag gjorde det...), men desto svårare att få tag i biljetter kan jag tänka!? Men men ska kolla upp allt lite mer noggrannt. Ni LÄR få höra mer om detta.... =) (Den hemska tanken slog mig precis att min opponering kommer ligga samtidigt som konserterna...OM jag nu går kursen i skolan. Kan säga att OM det är så tragiskt, så väljer jag Springsteen före skolan....Den får vänta!)

Sen hände en annan mysig sak idag som jag bara är SÅÅÅ glad för! Är så underbart att göra människor i sin omgivning glada! Har verkligen fått bekräftelse idag på att jag lyckades med detta! Finns verkligen inget bättre! Kan leva på sånt i flera veckor! =)

Höres senare!
Puss!

För tidigt för att blogga

Men här e jag ändå! Va konstigt ändå att bloggen blivit nånting man kommit att tycka om så mycket! Tänker alltsom oftast på bloggen faktiskt! Och mår så mycket bättre när jag får skriva av mig! Skönt...

Va lite tidigt att gå upp halv sju idag när jag råkade sitta uppe alldeles för sent i natt! Bara blev så...Men eftersom jag igår i min dumhet lovad en kompis att komma hit idag efter hon lämnat ungar på dagis (dvs. typ NU) så va jag ju tvungen att gå upp! Trött och frusen som fasen va jag! Stod i duschen överdrivet länge å ville inte gå ut...ungefär samma känsla som när man måste ta sig ut på vintern och skrapa rutor...sådär halvlipig och självömkande! Ha ha! jag är specialist på att va sån! Tycker skitsynd om mig själv!

Idag ska jag ju som ni vet tillbaks till skolan! Men bara för att "kolla läget"...E så nervös för att det typ bara ska va översittar-människor och jag...Denna kursen känns som en sån som skulle kunna innehålla massa såna människor! Att man känner sig överdrivet blond och osmart...Det e jag ju inte jättesugen på! Men vi får hoppas på det bästa och gå dit och kolla läget helt enkelt! Kan vara ett bra sätt att utreda huruvida jag gillar skolan så mycket pga mina föredetta klasskompisar, som nu inte e kvar, eller om det faktiskt är för att psykologin e min grej! Kan inte riktigt hålla isär det där, så det får väl ge sig idag när jag står där helt allena utanför föreläsningssalen...

Får se om det blir nåra mer inlägg innan jag pyser eller om vi får vänta tills i eftermiddag!?

Kram på er så länge!!

The list!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Igår?! Va fan igår hände ju ingenting!! Jag kommer helt ärligt inte på nånting!
Vad gjorde du kl 08 imorse: Satt på jobbet och drack kaffe och gjorde klart massa ärenden!
Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt å asgarvade åt en blogg
Det sista du sa högt: Tror det va "Hej" när jag hoppade in i bilen för 2 timmar sen...
Det senaste någon sa till dig: "Hej"
Vad har du druckit idag: Kaffe, vin, öl, vatten
Vad var det senaste du åt: Äpple
Vad var det senaste du köpte: Cigg
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
Vad är det för väder hos dig nu: Storm och kallt!!
Godaste glassmaken: Fortfarande choklad
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag vill tro på det ja....
Sover du tungt: JA! Till den grad att jag kan stå, prata, skrika och gråta utan att va vaken!
Drömmer du mardrömmar: Ibland, men inte ofta.
Trivs du med ditt jobb: Nä, inte direkt

Favoritklädsel: Casual...
Favoritlåt just nu: Många! Har nämnt dom så många gånger i bloggen att det börjar bli tjatigt...
Vad ser du om du tittar till höger: Diskbänk, fläkt m.m.
Vad gör dig glad just nu: Väldigt få saker...men alla underbara människor runtomkring mig!
Vad ska du göra härnäst: Röka tror jag...
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Konstigt...
Favoritgodis: Choklad...igen!
Kläder just nu: Svarta byxor, rosa tröja...
Sommarplaner: Sommar?! Så långt har jag inte planerat!
Hur många kuddar sover du med: Två
Spelar du något instrument: Nej det gör jag inte....det va längesen!
Morgon eller nattmänniska: Har alltid varit en morgonmänniska! Har inte riktigt levt upp till det på sistone!
Vad är viktigast för dig: Min familj. En stabil vardag. Massa kärlek och massa vänner!
Är du kittlig: Ja...

Snarkar du: Hrmmm...ja.
Stjärntecken: Kräfta
Äckligaste insekten: Spider
Stökigt eller välstädat: Älskar nystädat! Lever inte alltid upp till det heller. Men får panik då det är stökigt!
Längtar du mest efter just nu: Prag!

Kul lista! Tack för den!

Känner att jag har ett sentimental-inlägg på g....jag veeet att jag klagar alldeles för mycket men jag måste!!! Så gå och lägg er ni som inte pallar me mig...hörs om en stund. Pöss!


Kvällsbloggning!!

Hej vänner!

E nu hemma från min date me miss S...va hur trevligt som helst! Hon kom och hämtade mig innan, så hon bjöd på vin och öl och grejer till maten! Så där satt vi och mös (säger man mös eller myste?!) sådär på en måndag! E så typiskt svenningt att bry sig om vilken veckodag det är innan man tar ett glas vin, men det sitter så inpräntat på nåt sätt!

Dagen på jobbet gick väl okej...som ni säkert märkte av mitt inlägg hade jag ju inte svinkul precis! Men som sagt, man är inte van vid att jobba nio timmar per dag längre...plus att det va måndag! det kan ju bara göra saken värre! Dagen blev genast mycket bättre när jag körde hem och fick telefonsällskap en bit på vägen...

Tänkte sno en lista till som jag hittade på en väns blogg...tänker inte länka till dig för ingen kan ju läsa ändå...jag sa ju häromdan att jag inte ville göra nåra mer listor på ett tag, men denna va ganska kort så jag tror jag gör den! Men den kommer i ett eget inlägg sen. Japp, så får det bli!

I morgon ska jag tillbaks till skolan en sväng! Ska bli mysigt faktiskt! Det enda som är lite tråkigt e att jag inte känner nån på denna kursen! Mina gamla classmates läser en annan kurs nu i vår, så jag får klara mig själv nu! Men såpass vuxen har jag ju ändå blitt så att jag ska fixa det!

Åhhh, längtar så tills vi åker till Prag! jag veet att jag tjatar för jävla mycket, men alla som varit där vet vad jag pratar om!! Jag och en kompis satt och kollade på gamla kort därifrån igår! Gud va vi garvade! Vi hatar oss själva rätt mycket idag för dom där bilderna kan jag säga! Vi kunde aldrig, aldrig ta ett normalt kort! Antingen skulle nån grimasera, eller klättra upp i en lyktstolpe eller sitta under ett bord på ALLA kort! Jag lovar! Inte en enda bild va normal! Men kul va det =)

Känner att detta inlägget blir för mycket babbel i! Återkommer strax me min lista som jag ska sätta mig och göra!

So long

//L

Blogg från jobbet!

Jag håller helt seriöst på att döö! Jag är inte van vid detta längre... Är verkligen alla arbetsdagar så här långa?! Sen va det inte det lättaste att komma åt bloggen från mobilen heller, så detta blir nog inget långt inlägg. Huvudsaken e ändå att några minuter går av denna sega eftermiddag!! Får se om jag hinner me nåt inlägg när jag kommer hem. E bortbjuden till en kompis kl sex, så om det inte kommer nåt inlägg innan dess så ska jag väl försöka ikväll innan jag går och lägger mig! Puss!

Kvällen och godnatt!

Nu e det kväll å inget inspirerande har hänt mig sen sist! Måste ju för övrigt komma i säng i tid ikväll så jag orkar upp till jobbet i morgon. Tänkte gå och lägga mig i sängen och kolla på United 93. Har sett den flertal gånger innan, men tänkte att det kunde vara ok insomnings-film! Som sagt jag tänker inte förpesta denna blogg me nåra pms-inlägg ikväll. E väl lugnast så =)
Hörs i morgon bloggen, så hoppas jag på att återkomma på ett mycket trevligare humör och mer skrivlust!

Puss på er!

//L

Eftermiddagstråk...

Hejsan hoppsan...det blev som jag förutspådde, det händer inget kul alls idag! Har i alla fall fått lagt i nåra slingor i mitt hår och tvingat exfrisören att klippa mig lite. Känns alltid skönt! Så mycke snyggare blev jag väl inte, men det känns ju lite fräscht i alla fall ;-)

Ikväll händer det väl inte så mycket heller. Får väl åka och handla skulle jag tro. Nu måste ju även jag börja ha mackor och mat med mig till jobbet på dagarna! Jobbigt! -att handla alltså. Har ju tidigare skrivit om att det är en av sakerna jag hatar mest att göra! Har nästan på gränsen till fobi för det faktiskt, då jag tycker det är jävla tråkigt och dyyyyrt om inte annat.

Känner att detta inlägg blir drygare ju mer jag försöker komma på att skriva, så det kanske är bäst att lägga ner det!? Återkommer senare då jag har något att förtälja...

//L

Tjoho!?

Fyyy! Klockan e halv tolv och jag blev väckt av telefonen för en halvtimma sen!! Fattar inte hur jag kan sova så mycket! Jag ska för fasen börja jobba i morgon! Satt i och för sig uppe ganska länge i natt, men ändå..Hur ska jag kunna somna ikväll?! Sömnpiller att sälja någon?! =)

Idag blir nog inte att det händer så mycket antar jag... Iom att jag sov så länge har jag problem att komma igång. Blir väl en klassisk slappar-söndag. Måste försöka få klippt mitt hår oxå! Ser verkligen ut som Pomperipossa nu! Med slitet långt hår och en tjurig uppsikt ;-) Kan blir problem att hitta frisörer på en söndag dock, om inte min mamma, exfrisören, ska få äran. Hon brukar dock hata att klippa mig...får se hur vi gör.

Just det! jag måste ju skicka in min uppsats för sista gången! Vi fick nåra dagar på oss att göra sista ändringarna på den, men vi fick ju inga av vår handledare så det är bara om vi själva känner för det...Ska sätta mig och skumma igenom den nu och skicka in den sen! Upptäckte att ett av orden i vår titel inte är ett riktigt ord, det kanske man borde ändra på...Det fanns i alla fall inte med i Svenska akademiens ordlista. E väl bäst att gå slaviskt efter den!? =)

Det kommer säkerligen att ramla in fler inlägg under dagen här, men nu är det slut på detta första!

Kram L

En lista!!! *aslycklig*

Jag älskar listor! det är ett utmärkt sätt att fördriva tråkig tid, samt att det är ett perfekt sätt för människor att få veta lite mer om varann. Och ni som läser; fyll i listfan själva! Å jag vill läsa sen!

1. Vad är klockan:
Klockan är 23.18

2. Vilket namn står det på ditt födelsebevis:
Eftersom jag i denna blogg är anonym tänker jag inte säga det. Mina initialer är JMLT

3. Smeknamn:
Kärt barn har många namn...

4. Vad heter dina föräldrar:
Mamma och Pappa ;-)

5. Antal ljus på din senaste tårta:
25 f*ucking candles...

6. Husdjur:
tre asfräscha katter

7. Hårfärg:
Brun

8. Favoritfärg:
Svart och Rosa

9. Piercing:
En

10. Tatueringar:
nej, skulle jag däremot vilja ha...tycker det är sjukt hett! ;-)

11. Födelseort:
Varberg

12. Bostadsort:
FBG

13. Nuvarande bostad:
En hyreslägenhet

14. Har du varit kär:
Jaa...

15. Har du varit i några andra värlsdelar:
Nää faktiskt inte! Dåligt jag vet!

16. Har du varit med om en bilkrasch:
Nope

17. 2 eller 4 dörrar (på bilen):
Man brukar ju säga fem iofs..men fyra då om jag måste välja!

18. Kaffe eller glass:
Inget jobbigt beslut...Kaffe!

19. Snuttefilt eller kramdjur:
Inget av dem...en man!

20. Salladsdressing:
Rhode Island

21. Färg på strumporna:
Svarta

22. Lyckotal:
Jag har inget! Oxå sjukt dåligt jag vet...

23. Favoritfilm:
White chicks, original gangster

24. Favoritcitat ur en film:
Hmm...kommer inte på nåt!

25. Bästa semestern:
Alla mina Prag-resor!

26. Favoritmat:
All thaimat

27. Bästa veckodagen:
Fredag

28. Senaste låt du har lyssnat på:
Out in the street

29. Tandkräm:
-brukar jag använda ja...eller ok, sort?! Pepsodent tror jag att jag har...

30. Favorit TV-program:
Prison Break, Desperate Houswifes

31. Favoritrestaurang:
Jag vet att jag har en men kan aldrig komma ihåg namnet! Konstigt namn har den...

32. Favoritblommor:
Älskar liljor!! Å tulpaner...

33. Tycker inte om:
Skitprat, oärlighet eller när människor inte respekterar varann

34. Sport att titta på:
Handboll

35. Snabbmatrestaurang:
Torggrillen i Fbg

36. Senaste sjukhusvistelse:
Hmm...när jag va 17 tror jag...

37. Favoritdricka:
Vitt vin eller coca-cola

38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum:
gul

39. Hur många gånger kuggade du på körkortet:
Inga!

40. Var är du om 10 år:
Jag får ångest av frågan! För tio år sen trodde jag att skulle ha kommit mycket längre nu, så jag väljer att inte svara!

41. Vem fick du senast e-mail från:
Min kompis Suz

42. Är du dömd för något brott:
Nej absolut inte!

43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja:
Vet inte, det finns ju massa kul!! Men skulle nog försöka hålla mig ifrån kreditkort, har lite dålig självdisciplin när det gäller shopping!

44. Vad gör du när du är uttråkad:
Bloggar (som nu)...

45. Fras/ord du använder (för) ofta:
Lixom och faktiskt är två ord jag använder extremt ofta! En fras kan väl vara; "jävligt sköj?!" (me ironi bakom)
46. Vän som bor längst från dig:
Min gamla tonårsvän längst upp i Norrland...å en i Polen.
47. Vad retar du dig på:
Rent personligen kan jag bli galen av att folk inte förstår mig!!!

48. Det bästa du vet:
Musik, sex , kärlek och vänner!

49. Läggdags:
Jag borde säga kl 23. Men det blir ofta inte så...

50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här:
Svara?! det är väl ingen som svarar på detta?

51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara:
Se ovan...

52. Vad är klockan:
23.32 (faan, vilken lång lista!)

53. Favorit beatle:
Ringo Starr...eller Lennon kanske? vet ej...

54. Favoritlek:
Lek? Jag leker aldrig!! Rollspel e ju kul...ha ha! Nä jag skoja bara! ;-)

55. Favoritfilmmusik:
Walk the line

56. Skostorlek:
38-39...

57. Syskon:
1 lillebror

58. Favoritpålägg:
Ost

59. Om du skulle skänka bort pengar:
Djurrättsorganisationer

60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet:
Älska

61. Bästa bok du läst:
Många! Finns en som faktiskt heter " Bin Ladin i våra hjärtan" Jag veet, det låter helt stört, men den är sjukt bra!

62. Är du internetberoende:
Ja på gränsen...men det går i perioder! Jag blir knäpp om jag inte får läsa min mail!

63. Favoritdjur:
Borde säga katt, men det e faktiskt hund

64. Gillar du snö:
Ja på bild! -endast!!

65. Favoritglass:
Choklad

66. När köpte du något åt dig själv sist:
Hårgrejer och lite smink häromdan'!

67. Är du långsint:
Skulle vilja säga nej, men jag e nog det! Beror på om man får en genuin ursäkt...för då är jag nog abolut inte långsint! Om man inte får det kan jag gå och störa mig länge som faan!

68. Favoritgrupp/artist:
Springsteen och Moneybrother

69. Vilken är din bästa egenskap:
Jag är omtänksam och smart! (ja jag veet jag är självgod, men list-fan frågade ju!!)

70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv:
Min Pragresa och att hela 2009 ska innebära massa nytt och bra för mig!

71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr:
Never in my life!!! Inte för 50.000 heller!

72. Vad gör du:
Svarar på alla dessa jävla frågor! Och lyssnar på Beatles! Va tvungen att börja med det efter Beatles-frågan här ovan! Revolution blev det!

73. Mest intressanta stad du varit i:
Intressanta? Skulle nog va på studieresa i Polen då vi va både på Auswitch och Birkenau, men kommer inte ihåg vad själva städerna hette där vi va!

74. Vilket djur skulle du identifiera dig med:
Kan inte komma på nåt!

75. Vad fascinerar dig hos andra människor:
Intelligens och humor

76. Första pojkvännen/flickvännen
Pojkvän hade man väl redan i 3:an typ? Men första seriösa love hette ****** och va då jag va 13.

77. Favoritgodis:
Choklad!

78. Spelar du nåt instrument:
Ha ha! Jag har spelat tvärflöjt! För typ 13 år sen!

79. Vilken/vilka sporter gillar du mest:
Älskar handboll och bordtennis!

80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa:
Jag vet inte vem faktiskt!

81. Vilken film såg du på bio senast:
Fan det va längesen!!! Kan det ha varit Farväl Falkenberg?

82. Senaste köpa skiva:
Jag köper sällan...Hoffmaestro var det nog.

83: Roligaste konserten:
Springsteen 08. Och 06...kan inte bestämma vilken som vinner...JO 08!

84. Bästa känslan:
Äkta jävla kärlek!! Finns det nåt bättre?!

85. Samlar du på något:
Eh...nej tror inte det...

86. Isåfall vad:
Inget sa jag ju...

87. Är du feminist:
Nej det kan jag inte kalla mig!

88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då:
Jag ser väl ungefär ut som en cello, *asg*

89. Favoritskiva:
Pengabrorsan och The Rising

90. Bästa kompis:
Tänker inte skriva deras namn här...

91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig:
Vet inte om så många lägger märke till mig! Jag försöker hålla mig i skinnet ;-)

92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick:
Bristen på kommunikation i detta hushållet...

93. Favoritlåt:
Har så många juh!!!

95. Har du en mobiltelefon:
Hur skulle ni reagera om jag sa nej?? Klart jag har!

96. Vem är du kär i just nu:
Jultomten

97. Vad är det vackraste som finns:
Hundvalpar...

98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då:
Tågluff runt hela Europa!

99. Är du homo- eller bisexuell:
Nope!

100. Vad är klockan nu när du är klar:
23.54

FY FAAAN! Nu vill jag inte göra listor på ett tag! En jäkla halvtimma tog den! Jösses! Snart får det väl va dags att sova! Händer ju inge kul ju! Vi höres i alla fall i morgon!

//L


Jävla skitkörslag...

Sur som faan e jag nu! Nu ska jag inte titta på körslaget en enda lördag till!! Falkenberg va ju helt klart bäst (som vanligt), men för att alla lata skitfalkenbergare inte orkar rösta på sin egen stad så åkte vi ut...ja ja, men så e det ju!

Ikväll har inte hänt nånting! Har suttit i min tystnad och käkat morötter och druckit cider... visst lät det gott? =) Jag har ju mina nojjor, och just ikväll var det morot som gällde! Tror jag käkade typ 7 stycken så jag är asmätt just nu! Vi pratar fortfarande inte...fattar inte ens varför han e hemma? Han kunde väl likagärna vart ute om han bara ska sitta här och sura...

I morgon har jag inte heller nåra planer. Känner ändå att det måste hända nånting! Klarar inte riktigt av att bara sitta såhär dag ut och dag in...eller ja, 2 dagar är det ju nu, men ändå! Jag är inte personen som trivs med att vara ledig. Så jag kan tänka mig att morgondagen blir antingen/eller. Antingen så kommer jag gå upp i tid och hitta på nåt! Eller kommer jag sova hela förmiddagen och sen inte göra ett skit. Vi får se i morgon hur det blir.

Vet inte vad jag ska blogga om. Tror jag ska sätta mig och lyssna springsteen på youtube...I morgon e det ju Obama-galan. Hade velat se den, men den går på tv8, vilken jag inte har. Jag har försökt att ringa runt till människor och kolla, men ingen i min omgivning verkar ha åttan...skit oxå! Där va massa bra artister ju! Och dessutom så tycker jag att dagen då Georges W Bush avgår som USA:s president bör bevittnas och firas av alla som har möjlighet! En seger i mänsklighetens tecken helt ärligt...Å den som inte sett "Yes we can" musikvideon på youtube måste göra det! Will I am med flera kändisar är det som är med i den. Är en bra video för de som inte orkar kolla på Obamas "Yes we can"-tal som enligt mig var helt otroligt!! Aldrig har en politiker lyckats fånga mitt intresse på det viset! Det va extremt mäktigt och känslofyllt! Å då e jag inte ens direkt intresserad av politik...

Vi säger så så länge...Får väl se om jag stannar uppe så att det blir ett inlägg till eller om jag stupar i säng snart.

Sweet Dreams
//L

Hej hopp igen!

Vet inte varför jag skriver blogg nu, för jag har definitivt ingenting att berätta om...men ändå! Vilken dag detta varit! Inte gjort nånting vettigt! En kompis som inte va här igår kom förbi och lämnade en blomma, det va gulligt! =) En gammal "ungdomsvän" ringde som jag inte pratat med på jättelänge. Vi satt i en och en halv timma och bara pratade gamla minnen och annat fjant som man sysslat med i sina dagar! Gud va kul det va!! Skrattade mycket åt hur vi faktiskt betedde oss på den tiden! Inte klokt...
Efter det beslutade jag mig för att jag minsann va lite trött igen. Jag hade å andra sidan inte gjort nånting för att bli trött för INGENTING har ju hänt. Men jag slappade i alla fall en stund...Nu fick jag panik för att här blivit mörkt och jag inte gjort ett skit på hela dagen!! Men jag försöker intala mig att det är så denna helgen SKA vara! Nu tänkte jag gå och duscha och fräscha till mig lite! kan behövas ;-) Vet inte nånting om här ska lagas nån mat ikväll, om något behöver handlas eller nånting! Just nu så pratar vi inte med varandra här hemma, så det skulle ju inte förvåna mig om jag inte ser röken av honom på hela dagen! Kan ju nästan hoppas....Jag råkade ju öppna käften om vissa saker innan idag och då reagerar vi ju allt som oftast med att sticka hemifrån. Han hann ju knappt få på sig kläderna innan han stack, för "gud förbjude" att jag skulle föreslå en dialog innan han hinner iväg! Ja ja, just nu njuter jag av min ensamhet ska jag ärligt talat säga....

Hörs kanske senare!

//L

God morgon!!

Eller eftermiddag kanske man bör säga.. sov ganska länge idag, typ till 11. Men å andra sidan var det ju det denna helgen var menad till; vila, sova och inte göra ett endaste skit!

Kvällen igår va jättetrevlig! Drack vin, spelade spelet "Intim" och skrattade så att tårarna sprutade och man fick kramp i magen. Så JA det var helt klart lyckat. Vi gjorde en fjortisgrej oxå; vi ringde upp en bekants pappa och körde en busringning på honom. Ni vet en såndär man hittar på nätet? Alltså helt seriöst!? Jag har nog aldrig garvat så mycket nånsin! Gubben gick på hela skämtet totalt, han blev helt vansinnig!! Till slut kunde jag inte hålla reda på vilka knappar jag skulle trycka på som svar för att pappan i fråga skrek så mycket! Ja gud...skoj som fan va det i alla fall! Spelet intim hade jag aldrig spelat innan, men det va helt klart nåt jag kommer spela igen. Gick ut på hur väl man kände varandra, man kunde få frågor om sex, äktenskap, politik, karriär etc. å så skulle man gissa vilken inställning till olika grejer ens vän hade. Va kul faktiskt, för man insåg att man kanske inte känner varann så väl som man trodde från början...

Ikväll tror jag inte det händer ett skit! Jag gjorde en protest igår genom att skicka mess till alla som va inbjudna ikväll och skrev att det va inställt. Jag kan bli så jävla tjurig på folk som inte hör av sig och lämnar besked?! Man bjuder in osså får man ett "ja, vi hör av oss när vi vet" till svar, och sen hör man ingenting?! Jag blir knäpp på sånt! Så jag ställde in hela skiten! Hoppas dom har fixat barnvakt och skjuts och grejer, så kan dom sitta där och sura, idioterna! Jag veet, kanske är elak, men kan man inte lämna besked på saker och ting så kan man få lida för det tycker jag! Får väl se om nån polare kikar över och kollar körslaget eller nåt, men inget partajande i alla fall. Får räcka me gårdagen...

I övrigt är jag inte på humör att skriva nåt om min övriga mentala hälsa just för tillfället. Får väl se om jag får ett infall senare, men just nu håller jag detta inlägg på en ytlig nivå! Näpp! Nu ska jag gå till grannen och ta en cigg!

Puss//L

Dränka mina sorger

I vitt vin!!! Det ska jag göra ikväll!! Eller nä sorger och sorger, har väl inga direkt, men dricka massa vin ska jag göra! Blir väl som vanligt oxå när jag blir lite på lyset; då åker blendern fram osså ska det blandas massa drinkar som jag tvingar på alla min vänner! Jag är världens sämsta drinkblandare bör ju tilläggas =) Blir nåra tjejer som skall hit ikväll då jag är ensam hemma, det ska bli jättemysigt!

Dagen har mest bestått av fikor med diverse trevliga människor. Lite städning oxå såklart! Har bara golven kvar sen är det helt ok här igen! Äntligen kan man leva och slappna av i sitt eget hem! Va tvungen att handla lite me...en av de sysslor jag avskyr mest i världen! Tycker det är så trååååkigt! Beror säkert mycket på att massa pengar skall ges bort i slutet av besöket oxå! Sådär kul!

Har haft eftermiddagen i sällskap med en av mina kära vänner. Vårt samtal landade på fenomenen män och sex! Nåt som man som tjej väldigt ofta pratar om. Män kan som vi alla känner till vara på många olika sätt...Spenderade en lång tid av samtalet på mäns sexfixering! Nåt som vi båda höll med om var typiskt manligt. Killar har svårt att förstå en tjejs frustration då man seriöst försöker prata om diverse problem eller annat vardagligt man vill ta upp när samtalet 9 gånger av 10 leds in på ämnet sex!!! Varför kan man undra? Visst det är ju inte det att man som tjej är helt ointresserad, men många gånger känns det som att man blir kränkt av att en kille inte kan ägna sina tankar åt det som faktiskt är viktigt just för stunden... Känns så ointresserat på nåt sätt; av vem man är som person och vilka tankar som rör sig i ens huvud! Vi tror i alla fall att killars hjärnor är bröstformade ;-) Usch, man ska ju inte generalisera, men hur bombarderad jag än blir av jämställdhetsdebatten tror jag fortfarande att män och kvinnor är olika på fler sätt än rent biologiskt, kroppsligt liksom... Vi tjejer måste ju filosofera och analysera sönder det mesta, och såna här samtal leder alltid in på massa asgarv och diverse gamla dåliga historier om erfarenheter man har...kul kul! E det nån som har nåt att uttala sig om i denna diskussion får ni gärna tillägga det här!

Ska nu ta det sista av min städning innan mina girlfriends kommer. Tror nog inte att det blir nån mer bloggning ikväll, ska ha folk sovandes här oxå så det blir nog inte läge! Jag får lugna mig tills i morgon! Trevlig fredagkväll!

//L

God morgon i stugorna...

har tagit mig en sovmorgon idag ända till klockan nio! Det va jäkligt skönt faktiskt! Känns konstigt med att vakna upp till; ingenting!? Idag ska jag stryka massa av gardiner och städa min svinstia! Hatar när jag har så mycket att göra att jag måste försumma mitt hem! Värsta jag vet...

Igår hände inte så mycket efter jag skrivit mitt inlägg. Får snart frukostsällskap i form av en vän, kan väl va trevligt. Bara det att hon kommer hit ikväll oxå, så vi får väl se hur mycket jag har och prata me henne om då?! Men, men jag ska va glad att folk hälsar på mig i alla fall!

Nånting jag har så ont av e när det ringer på skyddat nummer och jag missar samtalet! Det kan göra mig galen!! Hade 3 missade samtal från skyddat nummer efter skolan igår. Och NEJ dom har inte pratat in på min telefonsvarare! Gör mig knäpp att inte veta!! Vi får hoppas att dom ringer tillbaks idag...

Nu kommer min frukost ;-)
Hörs säkert senare!

//L

Nu är det klart!!

Hej gott folk och sorry för en kass uppdatering. Morgonen blev som jag trodde, satt och hällde (bokstavligt talat) i mig kaffe och höll på att kräkas av nervositet! Sen gjordes ju inte saken bättre av att min kompis fastnade på motorvägen och blev stående där medan jag stod här och stampade! Jag lider av åkomman att jag måste befinna mig på plats minst en halvtimma innan utsatt tid för att känna mig lugn. Sen va det SKIThalt på vägen samt att vi råkar på en trafikolycka och får stopp på vägen, IGEN! Smått neurotisk när vi kom fram till skolan...
Sen när väl dagen kom igång gick allt över förväntan! Kom på de brightaste försvaren till allt mina opponenter hade att säga om min uppsats och tillråga på allt fick vi ingen backning alls från vår examinator heller! Så vi är klara! JAG är klar! Jag har en ordentlig titel för första gången i mitt liv! Och den titeln lyder inte längre kassörska!! Det ni! Det känns för jävla bra!

Detta inlägget e slut här! Beroende på hur länge jag sitter uppe i natt får vi se om det blir nåt mer!

Pussar i massor!!

Sitter här...

-och försöker varva ner... Går inge bra kan jag säga! Har gått igenom materialet till i morgon 100 gånger känns det som! Det börjar i och för sig kännas bättre, men inte kanon! Är ju nervös som aldrig förr! Man e ju så jäkla rädd att stupa på mållinjen på nåt sätt! Nu tror jag i och för sig inte att jag kommer att misslyckas totalt i morgon, men tankarna finns ju ändå där...

Kommer sakna mina klasskompisar och skolan så extremt mycket alltså! Satt och skrev varsitt kort till dom innan och började fan nästan lipa! Vi fyra har ju hängt ihop så länge nu så dom e ju liksom en del av min vardag. Och skolan ska vi ju inte tala om! Känns som att jag förlorar en del av min identitet på nåt sätt. Jag förlikar mig själv med att vara studerande så till den milda gräns att jag upplever det som att jag måste finna mig själv på nytt. Jobbigt som faan. Har även en lärare som kommit att betyda extremt mycket för mig de senaste åren. En så karismatisk person med så mycket engagemang får man leta efter! Han e en verklig förebild och inspirationskälla för mig...Säkert ingen som fattar att det kan vara så svårt, men jag lovar att det är det fanimej!! Kan säkert bero mycket på att jag mådde så jävla dåligt den sista perioden på mitt jobb. Innan jag började plugga alltså. Å jag vet med mig att jag ska tillbaks dit nu. Jag är väl antagligen orolig att det ska bli samma skit igen! Skillnaden denna gången är väl att jag är medveten om hur jag riskerar att bli på det stället. Får väl lägga upp en ny taktik för hur jag ska hantera varje dag...

Känns så skönt att jag har bloggen att babbla av mig i... tror det är nyttigt annars går man bara och bygger upp massa frustrationer inom sig. Som nu; känner mig redan lite lite mindre nervös! Man får ju inte direkt nån feedback genom sin blogg, men jag tycker ändå det känns skönt att kunna skriva för mig själv på nåt sätt.

Vi får väl se om jag e kapabel att skriva nåt inlägg i morgon bitti eller om jag ligger och kräks av nervositet...Märker vi. Godnatt!

//L

Stressad och nervös!!!

Tänkte att jag får skriva nåra rader så jag har bekräftat att jag e vid liv! E skitstressad och jättenervös just nu inför opponeringen i morgon... Tycker sånt här e skitjobbigt! Försöker intala mig själv att det snart är över och att det säkerligen kommer att gå bra, men det hjälper föga!

Får se om jag skriver ett inlägg senare när jag lugnat ner mig lite, men nu funkar det inte. Måste plugga! Håll gärna tummar och tår för mig i  morgon!

//L


Jag lyckades inte...

-med att komma upp när klockan ringde idag! Försov mig nästan en timma då jag inte ens hört alarmet! Det gör dock inte så mycket, jag har ju knappast nån stämpelklocka att gå efter. Kan va ganska ok att köra lite senare oxå då dimman är helt fruktansvärd! Den har legat ända sen igår då det tog mig typ 40 min att köra två mil. Nu ska jag ju köra sju så det skadar ju inte om det hinner bli lite ljust...

Har ju inte hänt speciellt mycket sen senast. Stängde faktiskt ned datorn redan vid 23-tiden igår. Rätt tidigt för att va mej... Blev att jag la mig och kolla på Tv en stund. Eller ja, kolla e väl fel ord för det tog nog bara 3 minuter innan jag slumrade! Tror jag försökte mig på ett gammalt avsnitt av Sex and the City om jag inte har fel för mig...

Idag hoppas vi på att bara behöva sitta och plugga till middag. Det hoppas vi å andra sidan ganska ofta på, men det lyckas vi sällan hålla. Vi har en tendens att tjöta bort ganska mycket av tiden jag och min kära vän! Finns ju så mycket annat skoj att prata om vid sidan av skolan, så det är inte alltid vår effektivitet e på topp vill jag lova! Skulle behöva hem i tid så jag får ordning i mitt hem. Det ser ut exakt som jag lämnade det (om inte lite värre) i förrgår då jag hyperstressad packade ner alla tomtar! Har fortfarande inte strykt gardinerna och städat av och så, vilket skulle va skönt att hinna med!

Vi höres igen ikväll!
//L

hejsan!

Nu va det kvällning igen! Shit va dagarna går fort nu när man kommit igång igen! Vi satt med skolan till halv sju idag. Lite halvjobbigt me så långa dagar men det e ju kul så då funkar det. Vi blev nästan lite ovänner idag, jag och mina kära classmates. Men det e så det ska va! Det e ju alla vilda och intressanta diskussioner som motiverar och lär en tycker jag! Så länge man inte börjar bråka på rikigt så berikar bara diskussionerna. Vi e nog kompisar i morrn igen ;-)

Hon jag ska plugga me i morrn frågade om jag inte kunde köra hem till henne i morgon, å det kunde jag väl... Bara det att jag har drygt 7 mil hem till henne så det är lite långt. Blir ju nästan 15 mil fram och tillbaks. Mitt bensinkort vägrar funka oxå, så det blir till att tanka upp bilen med mitt vanliga kort i morgon! Fan va störd jag blir! Det e ju knappast första gången det händer. Antingen vägrar automaten ta emot kortet (som nu) eller är automaten helt svart och död (som igår). Jävla Uno-X!

En annan jobbig sak just nu e att jag måste springa över till en kompis och hämta kaffe... det va det enda krav jag hade på min sambo idag efter att han slutat jobbet vid fyra; va snäll och köp kaffe! men nej då! Fick precis höra att det va mitt fel för att jag inte påminnde honom mer än en gång...Mmm, sa jag då!

Jaha...har det hänt nåt annat kul här då? Tror inte det faktiskt... I morgon och torsdag ser väl ut ungefär som de andra dagarna denna veckan gjort! Sen på torsdagkväll blir jag utbjuden på middag av min kära familj! Tror jag ska fira med en öl eller två ;-) Sen har jag fredag, lördag och söndag ledigt innan den hårda verkligheten startar! F*ck! Vill inte! Känns ju sådär med i och med att jag tillbaks till ett jobb på måndag som jag vet att jag ska sluta den sista februari. Känns ju inte så bra att gå dit och lägga ner massa energi när man vet att man inte kommer att va kvar. Börjar ju jobba heltid på mitt andra jobb första mars så jag får väl stå ut tills dess. Säg inte detta till nån: jag har anmält mig till en kurs på avancerad nivå på högskolan som börjar på måndag...Jag ska gå dit och kolla läget, så får vi se om jag slutför eller inte. Jag har SÅ svårt att slita mig från skolan!! Dräper väl mig själv om jag ska läsa magisterexamen samtidigt som jag jobbar heltid + halvtid på ett annat ställe? Men men, jag ska ju bara kolla läget..............JO faktiskt!! ;-)

Nä, nu har jag nog inte så mycket mer att berätta om! Får väl se om jag återkommer senare!

Puss puss

090113

Go morron!

Har egentligen ingen tid att blogga då jag måste åka alldeles snart och har inte gjort mig i ordning än. Men ett litet inlägg ska väl hinnas med. Usch ser inte fram emot denna dagen. Jag och mina klasskompisar ska förbereda oss för opponeringen på torsdag...kan alltid bli lite känsligt när nån annan ska utvärdera ens lilla barn som man vårdat nu i typ 8 månader (dvs. mitt examensarbete), så just därför ska det inte bli skitkul idag.

Jag skriver säkert lite mer när jag kommer hem!

Puss på er!
//L

Ett inlägg till..

Okej, klockan e nu över tolv och jag borde sova...hittade en liten lista till, inte så liten heller, men eftersom jag älskar listor så får denna förgylla den sista vakna stunden för mig denna natt:

Vilken svordom använder du mest?
fan

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Ett hus till mig själv, och så skulle jag ge bort saker till alla jag känner och min familj. Saker man vet att de alltid velat ha men inte kan köpa...åhhh va kul det hade varit!

Har någon någonsin kallat dig lat?
Nej det tror jag faktiskt inte...Jo förresten det va nån som sa att jag va lat när jag inte orkade tvätta min egen bil ;-)

Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja vem gjorde inte?

Hur många syskon har du?
En styck!

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
ja jag vill ha en tatuering...inga fler piercingar tack!

Vad har du för väder just nu?
mörkt och regn!

Vilken är din favoritfrukt?
Hallon tänkte jag säga, men det e ju fan ett bär... Då får det bli ananas! Det e väl en frukt?

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Klockan 06.15

Använder du flip-flops?
Me love flip-flops!! På sommarn då självklart...

Var köper du dina matvaror ifrån?
Ifrån Willys oftast...

Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis?
En vän utan att tveka!

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nope! Behövs knappast i min värld!

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Pengabrorsan, nån Dylan-skiva och Magic

Vad åt du till middag senast?
Sallad idag i skolan...e det middag?? Annars blir det soppan jag gjorde nu ikväll.

Kan du vissla?
Ja fast inget att skryta med kan jag lova!

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Man vill ju inte tro det, men det är klart att det förekommer.

Vilket riktnummer befinner du dig i?
0346

Vilken film kan du alla replikerna till?
White Chicks!

När flög du senast?
I somras, hoppas det tar lång tid tills nästa gång!

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
Fyra stycken

Läser du för skojs skull?
Nej! med minimum 500 sidors litteratur i veckan pallar jag knappast läsa för skojs skull...om inte bloggar räknas?

Diskar du din egen disk?
ja vem i detta huset skulle annars diska?

Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop

Vad har du med dig in på bion?
Förhoppningsvis nån att gå med

Har du en blogg?
Ja, en blogg som jag e mycket glad för! Ett annat ord för terapeut!

Vilket är ditt favoritämne?
Psykologi

Gillar du att flyga?
NÄÄ!

Hur många timmar måste du sova för att fungera?
Mellan 5 och 6 så funkar jag helt ok.

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
I vanliga fall e dom oftast det.

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nja, det beror på i vilket sammanhang. I skolan; ja absolut, men typ här på bloggen; nä inte alls!

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Efter att haft en downperiod me lite lip och så (typ en kvart) säger jag: "Skärp dig nu för helvete!! hur jobbigt e ditt liv egentligen!? Det kunde varit så jävla mycket värre!" Det brukar funka rätt ok.

Vilka kändisar har du blivit jämför med?
Öh...för en sådär 20 kilo sen, i min platinablonda period, va det några som kläckte ur sig att jag såg ut som Gynning! Hmm, om det var en komplimang eller en förolämpning har jag aldrig listat ut...

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nä nästan aldrig. Men jag är expert på försvarsmekanismen bortträngning! Om tankarna på döda söta små djur skulle lyckas tränga sig på under tiden jag äter slutar jag äta. Men det händer sällan.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du viljat hetat?
Inte en aning!

När badade du i en pool senast?
Så längesen att jag inte kommer ihåg... Va faan man bor väl inte vid havet för intet?

Har du varit med i någon skolpjäs?
oh yes! Vi gjorde riddarna kring det runda bordet när vi va små...jag fick va Merlin! tack för den!

Hur många barn vill du ha?
Vet inte. Har inte utvecklat någon längtan efter barn ännu.

Har du åkt moped någon gång?
Ja man hade väl metallic-lila Crescent Compact eller?? Typ 1997 eller nåt...

Kan man vara vän med sitt ex?
njaa jag vet inte...hoppas det. Men jag har ju ingen av mina ex som vän så antar att det inte går då.

Har du något beroende?
Jaa, kaffe, cigg och Fishermans friends! Sover till och med med Fishermans Friends!

Vad har du i din väska?
Två uppsatser, ett block, min almanacka, en mobil, Fisherman, cigg, pennor, MASSA skräp typ kvitton, minst 4 läppglans.
Vad lyssnar du på nu?
hrm...EMD-Alone

Påtal om annat så kollade jag på den nya serien på 3:an innan; Lipstick Jungle. Helt i min smak! Älskar ju kärleks-vänskaps-pengar-svarsjuke-bråk-såpor! Verkar riktigt bra, så jag kommer definitivt kolla nästa vecka me! Sen kollade jag ju på Prison Break! Förvånades över hur jag kunde glömma Wentworth Miller och Dominic Purcell i Prison Break när jag skulle lista snygga män för några dagar sen?! Verkar ju helt orealistiskt! Så dom får en egen bild idag helt enkelt! Helt klart på topp 10 listan...jag kommer ju inte ens på 10, men funderar jag lite ska det nog gå! Men den listan kommer en annan dag ;-) NU e det sleeping-time! Hörs i morgon!

 



Halloj!

Nu e jag hemma ifrån nästan 9 timmars slit! Allt gick bra i alla fall, så nu har vi kommit en bra bit på väg. Räknar ner dagarna nu...3 dagar kvar i skolan! Känns helt sjukt!

Håller på att planera en fest oxå för vår gamla klass sen högstadiet. Det e visst 10 år sen vi gick ut 9:an i år...Fy fan va dåligt jag mådde när jag kom på det!! 10 år sen! Och vad har man gjort dom 10 åren? Jag kom fram till att 3 år gick åt till gymnasiet och 3 till högskolan, men sen då? Det är ju fortfarande fyra år kvar! Lyckades täcka ungefär 6,5 timmar av dom åren med gamla minnen, sen e resten som ett svart hål...Hemskt egentligen. Jag har glömt så mycket av min "ungdomstid". Förträngt det mesta antar jag på grund av diverse jobbigt som hände under de åren, men hur SÅ mycket bara kan glömmas bort är helt ofattbart! I alla fall blir det stor återförening i maj, och alla 9:or från Falkeneberg det året bjuds in, och det ska faktiskt bli skitkul!! Borde ju rent logiskt bli en 500 pers!?

Ikväll händer nog inte så mycket. Har fortfarande inte städat ut julen!! Jag skäms över mig själv! Nästan bara jag i området som har kvar ljusstakar, gran och diverse annan skit. I vanliga fall brukar jag va först ner med det ett par dagar efter nyår, men i år blev det inte så. Har ju så jäkla mycket pynt oxå, så det tar ju i alla fall en halv dag att plocka ner...för att inte tala om att byta alla gardiner igen! Gud va tråkigt! Får väl se om man får tummen ur en dag. Eller ta lite i taget kanske? Äh...skit i det, tänker på det en annan gång!

Har inte så mycket blogg-fantasi just nu känner jag, så jag går och gör nåt annat så hör ni säkert ifrån mig ikväll igen!

Puss puss!

090112

Hej Hopp!

Det funkade bättre än väntat att gå upp ur sängen i morse! Lyckades somna runt tolv tror jag så det va inte så farligt när klockan ringde vid 06. Ska alldeles strax åka.

Som jag skrev igår har nog dagen inte så mycket att erbjuda. Har bara gått och väntat på att rutinerna ska komma igång så att allt blir som vanligt. Trots det kan jag inte hjälpa att det känns lite vemodigt idag... Har ju ändå haft några sköna veckor med absolut ingenting att göra! Och man vänjer ju sig ganska fort.

Tänker inte lägga ner mer energi på massa tomt prat eftersom jag inte har nånting att skriva om. Bättre jag skriver nåt vettigt (?) när jag kommer hem istället!

Sover fortfarande inte...

Men nu, mina vänner ska jag faktiskt tvinga mig att gå och lägga mig i sängen. Känner mig ordentligt förberedd för morgondagen så denna dagen kan ju i alla fall inte ses som ett misslyckande. Har sett hela mig själv, min dygnsrytm och min självdisciplin som ett misslyckande de senaste veckorna... Jag e ju i vanliga fall drottningen av självdisciplin för fasen!! ;-)

Får väl se om jag hinner me ett litet inlägg i morgon bitti. Har ju värsta bloggperioden just nu så det är bäst att hålla uppe farten! Vet inte vad som skulle ha hänt mer om typ 6 timmar, men jag kanske har haft nån gullig liten dröm som jag kan berätta om =)

Nu är det definitivt God Natt för denna gången!

Nån har läst...


Jaha, har jag nåt kul att berätta om dagen som passerat? Nää, det har jag faktiskt inte! Jag har verkligen skött mig ypperligt och studerat i stort sett hela dagen som jag lovat. Mmm duktigt! Lyssnade förresten på nåt oväntat tidigare idag; hör och häpna: "Snygg-Erik" och hans boyband EMD. Som jag sa innan så är ju inte denna människa min favorit, men när en kompis började tjata om hur bra dom hade varit på Grammisgalan var jag tvungen att lyssna. Jag missade ju det framträdandet, och jag hävdade stenhårt till min vän att "NEJ, det spelar ingen roll vad du säger, för det KAN INTE ha varit bra". Jag måste erkänna mig besegrad! Versionen av Alone, med lill-Erik på pianot och de andra gossarna på varsin stol va faktiskt kanon!! Dom kan ju sjunga, så är det nog...så därför tänkte jag gå public med detta erkännandet här! Jag är inte den som e den hörrni...

Tror jag är färdigbloggad för idag! Men det märker vi senare...

God Natt så länge!

//L

Paus!!!

Jag måste pausa lite! Tro det eller ej, jag har läst och studerat flitigt sen ni sist hörde från mig! Och eftersom jag siktar på att hamna på mest aktiva listan hos blogg.se (öhhh?) så tänkte jag ägna min paus åt ett litet inlägg. Om vad har jag inte en aning så jag tänkte att jag ägnar platsen här åt en lista! Me like listor! =)

Just nu i form av en lista:

bästa band just nu: Är och kommer för alltid att vara E Street band

bästa skiva just nu: Pengabrorsan

bästa låt just nu: Klaraberg till dig

bästa film just nu: Min favorit Original Gangster har fortfarande inte fått konkurrens

bästa tv-program just nu: Prison Break

bästa alkoholhaltiga dryck just nu: Absolute Apeach

bästa vin just nu: Kommer ju aldrig ihåg vad de heter...

bästa dagstidning just nu: Aftonbladet (bra och bra, men jag är en skandalsökare)

bästa blogg just nu: Tyra Sjöstedts
"som vanligt upptäcker jag detta 1 år efter alla andra" just nu: Moneybrother

bästa konsert just nu: Springsteen, Ullevi. Grämer mig över en missad konsert med Hoffmaestro i götet. Tror de hade kunnat konkurrera här...

bästa hemsida just nu: Daniels...

De 10 bästa låtarna just nu:
1. Med risk för återupprepning: Klaraberg till dig - Moneybrother
2. Worlds Apart - Springsteen
3. Your missing-Springsteen
4. Poker face - Lady Gaga
5. Gitarrkameraterne - The River
6. Anna Ternheim- What I have done
7. U2 - I still havn't found what I'm lookin for
8. In Flames och Timo Räisänen - Alias
9. Def Leppard - Pour some sugar on me
10. Hoffmaestro & Chraa - Highway man

Nu e min listfantasi slut och uppsatsen ropar på mig. Så tack för mig för denna gång!

Puss L


Jag är så trött på att vara trött!!!

Nu är klockan snart halv elva. När sa jag att jag skulle upp och börja idag? Jo, klockan nio. Jag gick upp typ kvart över, men sitter fortfarande här och ser ut som ett nyvaket troll, och stirrar tomt framför mig med en halvliters kopp kaffe i handen. Nu har jag ju i alla fall förmått mig själv att starta datorn och det är ju ett framsteg. Nu gäller det bara att klicka upp det jag borde läsa just nu istället för en massa tidningar och bloggar som jag lätt fastnar i annars.

Har nog inte så mycket att förtälja om dagen. Den blir tråkig...det vet jag redan. En kompis kommer iofs vid halv tre och tar en kopp kaffe, det kan ju bli denna dags höjdpunkt?! Sen i morgon måste jag träffa mina klasskompisar och bevisa att jag minsann läst in allt jag borde läst.

Hmm...nåt annat intressant? Wells tog sig vidare igår kväll igen!! =) Klart jag tvingade mina vänner att titta på körslaget ibland mellan Buzz-omgångarna. Ingen i mitt sällskap kommer nånsin ifrån detta. Inte så länge Falkenberg klamrar sig fast. Sen när dom åker ut, då e det skitsamma... Fattar förresten inte vad Erik Segerstedts kör gör kvar i programmet?? Kan det va för alla fjortisar som sitter hemma och röstar på "Snygg-Erik"? Visst jag kan tycka lite synd om Erik för han har verkligen ingen erfarenhet av sånt här, men kören är verkligen tråkig....samma gäller Magnus "Barbados" Carlsson. Igår försökte Erik sig på en "kupp" och lät sina eminenta bandmedlemmar Danny och Mattias ta ton i låten. Det hjälpte tydligen, för han och hans kör blev kvar...
Vem bestämde förresten att Erik Segerstedt skulle kallas för Snygg-Erik? Erik är inte speciellt snygg. Han ser ut som en 15-åring med skäggstubb och är ungefär 152,5 cm lång skulle jag gissa. Söt möjligtvis men inte snygg. Vem är snygg? Hmm... Robert deNiro i 50-årsåldern; det vill säga för 10-15 år sen, är snygg! Nån mer? Se! Jag kommer inte ens på någon mer!? Har PÅ rikigt suttit i kanske 4-5 minuter och funderat! Kommer inte på nån! Har svårt att bara lägga vikt vid ett utseende och säga DEN är snygg! JO! Jag vet; Tobias i Lets Dance e snygg!! Gay i och för sig så jag har väl inte direkt nån chans, men detta kom jag på i fredags när jag tvingade mig att se programmet pga Blondinbellas lilla dans. Jag tänker infoga två bilder på de snygga männen, så ser ju alla vilken samstämmig smak jag har vad gäller mäns utseende: Förresten: Hur faan kom jag in på detta??! Nån som kommer ihåg? Jo, det va ju "Snygg-Eriks" fel...

Snacka om att åldras med stil?!
Bild snodd från expressen.se
Så nu har jag fördrivit tillräckligt med tid för denna gången, eftersom jag MÅSTE sätta igång nu! So long mina vänner så hörs vi säkerli


Mitt i natten

Hej hopp!

Klockan e kvart i två och är nyss hemma. Pigg som bara den e jag oxå! Inte bra med tanke på att morgondagen måste läggas på att plugga! Slösade ju bort hela min fredag på grubbelri och annat som jag inte ens kommer ihåg, så det skall jag få sota för i morgon! Kul!!

Har spelat Buzz som galningar hela kvällen, och ni kan ju tänka er när 7 av 8 omgångar togs hem av undertecknad. Fullkomligt oslagbar!! =D Vissa som var med var extremt dåliga förlorare vilket jag till en början kan tycka e rätt kul, så den personen försökte desperat med alla möjliga manövrar som skulle avsluta min framgång. Dröm om hans (OCH min) förvåning när han medvetet bytte till "boys version" ; Buzz Sports, och jag överlägset vann den omgången oxå! Visste inte ens själv att jag va en sån jävla hejare på fotboll =) Helt plötsligt va Buzz ett "tråkigt" spel enligt vissa... Dock slutar det alltid med att jag får dåligt samvete och ger bort poäng och svarar fel ibland med vilje, bara för att få folk på gott humör! Jag vet hur det är att vara kass på att förlora så när jag fått min beskärda del av vinster kan jag gott ge bort nån ;-) men inte ens det hjälpte...
En lugn och skön kväll me andra ord. Inte massa dricka och stökigt folk...bara massa godis och suriga förlorare ;-) Nästa helg blir det partaj här! verkar som att de flesta av mina bekantisar jobbar precis den lördagen, men hoppas ändå att det dyker upp någon?! Hade ju varit nice =) Tänkte fira min nya yrkestitel samt att jag börjar jobba nästa måndag (vaddå fira?!)... hade ju varit ännu mer nice att ha ett nytt jobb att fira också, men så är ju inte fallet. Ska inte påstå att jag sökt några jobb heller, men i alla fall...


Ska surfa runt en sväng till sen skall jag TVINGA mig själv att bli trött! KLockan e ställd på 09 i morgon, då skall jag upp och sätta igång, så det så! Höres i morgon!


//L


Tortyr...

kallar jag denna dagen! Dels va det lika skittråkigt på jobbet som jag trott! Men har även vissa andra problem som har malt sönder min hjärna!! Jag är en person som inte klarar speciellt bra av att behandlas, torteras, straffas, belönas (eller vilken annan lämplig benämning man vill använda) med tystnad! Det är det absolut värsta som går att göra mot mig. Vet inte om det gjordes medvetet eller ej, men i det fall det görs medvetet; Grattis, det har absolut lyckats göra effekt! Jag är av naturen en sån som vill prata sönder minsta möjliga missförstånd (vilket jag tolkar det som hänt som)...Och mitt samvete gör sönder mig när jag känner att jag gjort nåt fel...Jag sa att jag va ledsen, mycket mer kan man ju inte göra tror jag...

Nu drar jag och spelar buzz och softar hemma hos polare resten av kvällen.... Kanske hörs i natt!

//L

Faaan oxå....

Underbar dag idag, verkligen! Känner att jag mår bättre än nånsin! Skit oxå.... och klockan är 07.38 på jävla morgonen!


Morgonstund

Tänkte göra mig till lite och skriva ett inlägg såhär 06.52 en lördagsmorgon...upptäckte dock en sak nu som fick mig att bli lite smått skakis och mina fingrar följer inte tangenterna som dom borde, utan att utveckla nåt mer låter jag det vara sagt, så inlägget blir nog inte speciellt långt...

Om 40 minuter ungefär blir jag upphämtad av en jobbarkompis. Ser inte fram emot dagen även om det ska bli skönt att göra något. Dagen igår tillbringades mestadels i ett vakum känns det som och jag fick alldeles för lite gjort. Det är så att det är lågsäsong på jobbet nu, och jag vet att dagen främst kommer att gå ut på att sitta rakt upp och ner och stirra, rulla tummarna eller kladda på nåt papper medan man försöker att inte titta på klockan 15 gånger per minut!

Kvällen vet jag inte hur den ser ut än. Den där utgången blir det inte tal om i alla fall, det är jag helt säker på! Har varken lust eller råd faktiskt. Så några roliga planer för helgen finns helt enkelt inte. Måste ta och rycka upp mig om jag ska lyckas komma i fatt med skolan i morgon! Som sagt, jag skulle gjort så mycket igår som inte blev gjort av diverse anledningar...

Nähäpp, jag måste hinna dricka mina obligatoriska koppar kaffe innan skjutsen kommer! Skriver säkert ikväll igen.

//L

God morgon!

Surkärringen har vaknat till liv och känner sig möjligen lite piggare idag! Sov alldeles för länge, men det hör ju till vanligheterna nu för tiden... Kände mig allmänt uppskattad och omtyckt igår ifrån fler än ett håll så det va väl därför jag va så tjurig kanske. Fan vilken självömkare man är alltså! Varför ska jag egentligen bry mig? En sak är i alla fall säker; det va sista gången jag brydde mig om han och hans jävla familj! Nånsin! Punkt.

Jobbet kallar i morgon, rätt skönt faktiskt. Behöver nånting som håller mig igång. Är ju inte så mycket annat som gör det. Enda problemet med det är ju att jag måste gå upp kl 06. Sen i morrn kväll va det nåra kompisar som ville ses och kanske gå ut. Gå ut?! Nää, inte jag. Men dom får ju självklart göra som dom vill. Jag är verkligen inte nån krog-människa. Jo visst om jag är i nån annan stad, men här?! Don't think so...Ser fram emot vår efterlängtade Prag-resa. Där blir det ju fest om nåt! Shit va kul det ska bli. Men som sagt, pengarna skall ju sparas ihop oxå...

Nu måste jag ta tag i skolan igen. Skulle gjort det senast 08 i morse va det tänkt, men då sov jag så gott så =)

Puss!

//L

Godnatt...

Pallar inte skriva nåt mer ikväll så jag lägger in ett Godnatt-inlägg. Fattar ingenting just nu, det är därför jag beslutar att skita i att skriva nånting, om nåt, för tillfället! Känner mig bara helt tom och känslolös, totalt!!
Over and out....

Vacker text utan låt...?

I can't stand another broken heart please don't hurt me
One more hurt and I'll just fall apart please don't hurt me
I've been down as low as a heart could ever go torn all apart and so lonely
When I'm in your arms I'd lose control please don't hurt me
Are you really mine to have and hold please don't hurt me
Give me all your love I needed so please don't hurt me










Nymodigheter...

Inte ens sola solarium kan man göra idag utan att råka på massa konstigheter ;-) Kom till samma ställe jag alltid går till, och killen bakom disken frågade om jag testat de nya solarierna? Nej, det hade jag ju inte... Först och främst pratade det jävla solariet oavbrutet!! Frågade om jag ville ha ansiktsförstärkning, axelförstärkning, mer fläkt, mindre fläkt, om jag ville lyssna på radio eller hämta musik från solariets inbyggda disc blaha blaha... sen frågade tanten om jag ville ha aromaterapi, och se det nappade jag ju på! Tryckte på den knappen hon sa till mig och trycka på. Dröm om min chock när "vattenånga" (rättare sagt iskall vattenstråle) helt plötsligt (nej det varnade hon inte för solarietanten) sprutar på mig från 18 olika hål i solariet!!? Får man en chock då eller? Jag trodde aromaterapi skulle va avslappnande? Så fasen heller! Plus att själva aromen luktade granbarr!! Gött eller? Nej! Och skulle jag byta doft skulle jag bara trycka på B1 och sen C4 och efter det B3 för att sen bläddra mellan vilka dofter jag skulle ha!? Nej du tack...jag fick ligga där och stinka solariesvett, grannbarr och studsa upp av chocken varje gång "vattenångan" släpptes ut rakt i mitt ansikte! Mmmm, va avslappnande det var!

Sen funderade jag på en annan sak? Vem är det som tillverkar troslappar stora som A4-papper? Några tvättråd och en storlek skulle väl kunna krympas ned för att få plats på en mycket mindre lapp?! Jag surar över detta för att när jag vänder mig om och ska beundra min vackra bränna har jag lappfansavtrycket i ryggen!? Hjälper ju föga att sola i string när lappen är större än hela trosorna liksom?! Nej jag överdrev, men den borde inte ens va så stor så att möjligheten finns att den viker upp sig! Så det så! Detta måste va den intressantaste diskussionen på länge här i bloggvärlden?! Ett långt inlägg endast om solarieproblem! Snacka I-lands trouble...

Sitter mest här och väntar på att min favvoblogg ska uppdatera om hur hans dag varit...Har jag tur nu när jag skrivit klart detta überintressanta inlägg kanske han me har postat nåt...Kvällen jag har framför mig ser väl sådär ut...vet inte hur nåt kommer bli. Vi får se. Kommer antagligen inte hinna prata så mkt ikväll iom att han lär va trött och så. Men i morgon hoppas jag. Nu ska jag gå och duscha av mig granbarrslukten! Puss på er så länge!

//L

hej hallå....

Eftermiddag e det nu och jag har inte gjort nåt kul... Mest pluggat bara. E så nervöst nu när man vet att man inte har fler chanser på sig att ändra nåt! Jättejobbigt att skicka iväg. Måste kolla igenom minst 15 gånger!

Annars har jag bara städat lite. Är inte riktigt klar, men tar det sista sen. Funderar faktiskt på att åka och sola lite... känner mig alltid mycket piggare och fräschare med lite bränna. Gillar egentligen inte att sola solarium, men det händer kanske max 5 gånger om året och då ska det väl inte va så farligt? Hoppas vi...

Nä denna gången hade jag verkligen ingenting att skriva. Är alldeles för nervös för att få nåt vettigt ur mig...av diverse anledningar! Har både med skolan att göra som jag skrev, men även av diverse privata anledningar...Usch!

Hörs säkerligen ikväll!
Kram L

Gooo morron!!

Vaknade för en timma sen av den underbara ringtonen ifrån telefonen.... Blir alltid så rädd när det ringer och jag ligger och sover, för innan jag hinner svara så rusar alla möjliga hemska scenarior genom mitt huvud! Tror alltid att nåt hemskt har hänt. Så hör man i sitt öra "Men! Sover DU?! Du e ju en av de få personer jag känner som aldrig sover efter 07.00". Jo visserligen, för tre veckor sen ungefär va detta helt sant, men inte nu... Sova är skönt på morgonen, men inte på natten helt plötsligt!? Nu kommer ju sambon hem idag, så blir livet säkerligen som vanligt igen.

Vet ni vad här snöar idag eller? Värsta snöstormen ju! Snöflingorna är jättestora! Nästan 5 cm diameter tror jag! Jag hatar snö! Jag hatar vinter!! Jag kan gilla vintern när det är typiskt sverige-väder, gråmulet och några plus! Då är det mysigt att tända massa ljus, dra på sig filten och mysa i soffan. Men SNÖ?! jag vägrar i stort sett att gå utanför dörren, jag skrev ju det häromdan med! Börjar nästan lipa bara på tanken!

Idag ska jag fortsätta med mitt underbara examensarbete! E lite smått trött på det nu...började ju fila på ämnet redan tidigt i somras, och sen dess har det snurrat runt, runt i mitt huvud. Svårt att inse att drygt ett halvårs jobb nu är ihopsatt till en vetenskaplig artikel på typ 14 sidor! Kan inte fatta att allt jobb man lagt ner, alla böcker och artiklar man läst, den stora enkätstudien vi gjorde nu finns på DOM sidorna! helt sjukt....

Nu är det dags mina vänner för den här gången...-att sluta skriva alltså! Återkommer säkerligen med några inlägg till under dagen! Måste kolla så inga flyplatser har stängt i Europa...vore ju ändå liiiite synd om han om så är fallet ;-)

//L

nu missa jag ju Winnerbäck...


Kollade som sagt en stund på Grammisgalan... sen ringde telefonen, och 2 timmar flög förbi fortare än kvickt som vanligt =) Såg i alla fall In Flames tillsammans med Timo Räisänen. Först tänkte man vad faan e detta för konstellation? Men det blev ju faktiskt ganska bra! Väldigt bra till och med. Gillar de arga männen i långt hår jag ;-)

Den tjocka katten sitter och stirrar på mig igen... Och låter dumt så fort han rör på sig, precis som att varenda rörelse håller på att ta knäcken på han, ha ha! Men mat vill han ha och det ska han få. Snart..när jag e klar med mitt inlägg...

Vad ska jag skriva nu då? Har suttit och gäspat oavbrutet den sista halvtimman, så är jag smart går jag och lägger mig nu. Dock e jag ju inte så smart, men ska nog i alla fall slänga på en film. Då vet jag att jag somnar snart i alla fall. Måste bara vänta in min favoritblogg först. Bäst för dig att du e klar me inlägget snart! =)

Nu fick jag Moneybrother-craving!! Va några dagar sen nu...Mmm..vilken man! Ha ha! Skoja bara... -för visst e det så att ALLA tjejer vill ligga me Moneybrother??! ;-) Nope inte jag tror jag...förutom hans låttexter och röst så har han ju nåt charmigt tafatt över sig som iofs e ganska gulligt...Typiskt snygg e han ju inte. Men det e ju inte jag heller så spela roll egentligen?! Spelar i alla fall "Falling in love" just nu...e en av mina favoriter. Men eftersom det e en jullåt får jag väl snart stoppa undan den för att plocka fram den nästa jul.

Nu är det dags! Katten har stirrat på mig så länge så att jag blir nervös, och dessutom går mina ögon i kors...

Godnatt och Sov Gott!
//L

Jag envisas

-med nya inlägg trots att jag inte har nånting att skriva! Har inte gjort nånting. La mig och halvslumrade en sväng på soffan innan, jag e nog inte van att använda hjärnan för shit va trött jag blev efter denna dag! Det går så fort att slappa till sig så det är inte sant!! Jag förstår att det är svårt för typ långtidssjukskrivna att ta sig tillbaks till arbetet, för så slapp och lat som jag blir efter en vecka hemma utan att gå till jobbet så hade jag aldrig tagit mig tillbaks efter säg 3 månaders sjukskrivning! Inte en chans...

Vart och handlat har jag oxå. Det va inte heller kul (negativa Asta idag...men jag har varnat er!!!)...han ringde innan och jag höll på att beklaga mig. Han tyckte inte att jag behövde handla innan han kom hem, men när jag hotade honom med ett möte med samma bröd som bodde här när han åkte så tyckte han att idén med att införskaffa lite nya varor var rätt bra ändå...Så så fick det bli! Nån inspiration till att laga nåt ikväll fick jag ändå inte så vi får väl se hur det blir med den saken.

Ikväll vet jag inte om det händer så mkt. Bjöd hit en vän på kaffe lite senare. Hon inbillar sig dock att hon mår illa, och jag inbillar mig att jag e immun emot maginfluensa så vi får väl se hur det bli med det! Jag är ju för den sakens skull inte jättesugen att träffa nån med maginfluensa för det. Men det behöver ju inte va det hon har! Hon kan ju ha magkatarr, va gravid eller nån annan lindrigare åkomma än maginfluensa liksom... ;-) Ska alltid tro det värsta hon...
Ja just det Grammisgalan e det ju oxå! Den ska vi se! Vill se Lasse Winnerbäck och Takida främst. Jag kom ju på typ för en timme sen (nä lite längre sen va det nog, men bara för att behålla inronin i mitt inlägg säger jag en timma...) att Takida kom från Sverige! Hade jag inte en aning om! Låter alldeles för amerikanskt för att komma ifrån Ånge! Hallå? Ånge? Men se de e dom i alla fall! =)

Hemskt va mkt babbel det kunde komma ifrån en som inte hade nånting att skriva!? Får väl ladda för min grammisgala nu då...29 minuter kvar!

Först; Vad lyssnar jag på nu då? Lars Winnerbäck och Miss Li "Om du lämnade mig nu"...Uttjatad? Nej. Inte hört? Gått att undvika? Okej. Men lyssna nu då!!! Me en gång! Vackert!

Puss
//L

I'm sorry...

I painted a picture of you
Your soul was red and your mind was blue
Destiny lad a light on my creation
This dream I had made a slave of my passion
Reality was always too far away
And we were happy until it came too close one day
Suddenly I faced the truth of my dream
My love had only been a picture, a scene
I suppose I needed to believe
Didn't want to see you had never been close to me

And I'm sorry
This illusion has caused you a lot of pain
And I have no solution
I'll try to never be back again

I'm sorry
I'm sorry
I'm sorry
I'm sorry

I painted a picture of you
My dream was a lie and the lie became truth
Reality held his breath too long
It's disgusting what dreams can do

And I'm sorry
This illusion has caused you a lot of pain
And I have no solution
I'll try to never be back again
And I'm sorry
This illusion has caused you a lot of pain
And I have no solution
I'll try to never be back again

I'm sorry
I'm sorry
I'm sorry
I'm sorry
__________________________________________________________________

En vacker låt som jag just nu lyssnar på i en version av Evergrey... Känner mig tvungen att be om ursäkt till så många i min omgivning så jag tyckte denna var passande. Vet egentligen inte  varför, men i dagsläget är jag tvungen att vara egoist, så det e väl därför jag vill be om ursäkt innan jag sårar nån...vem det är blir...

Dagen har blivit mycket bättre! Har vart skönt att ha tankarna på annat en stund. Behövde det. Mår väl fortfarande inte 100% bra, men ångesten från i morse har i alla fall släppt lite... Har precis tagit en låååång dusch. Så jag tänkte vänta till skrynkligheten släppt så jag kan göra i ordning mig och åka och handla lite...kan behövas!

Kram så länge...

Kväll igen...

Pomperipossa i egen hög person här... ;-) (tackför den du, den glömmer jag inte!) - å jag mitt smartazz somnade innan... sov två timmar mitt på kvällen, så nu ger det väl sig hur väl jag lyckas somna ikväll?! Kanske ska jag kolla klart på filmen jag somnade till igårkväll... Tv'n brukar funka väldigt sövande för mig! Bättre än datorn i alla fall.
Har precis spenderat två timmar i telefon....Hmmm...du e rolig du! Konstigt hur tiden kan gå så fort?

Fick lite sällskap av min bror innan....hade ju lovat han mat stackarn! Sen somnade jag å han satt snällt och väntade! I morgon skulle jag verkligen behöva sätta igång med skolan igen. Måste gå igenom mitt examensarbete flera gånger om! Är ju så vikigt att verkligen ha koll på allt inför slutopponeringen nästa vecka. Skulle ju va skit att åka på den det sista man gör! Sen får vi ju en annans uppsats på fredag och då blir det ju råplugg inför torsdag den 15:e. Åh!! Tänk på mig då! Opponeringar är nåt av det värsta jag veet! Hatar att sitta och prata vetenskapligt när 15 personer, inklusive lärare och examinatorer, iaktar minsta betraktelse och ord du ger ifrån dig.....Usch!! Men men, det ska nog gå vägen! Har 3 år gått för sig så ska väl sista dagen oxå göra det!

Har en katt som sitter och stirrar ingående på mig just nu...konstigt vad dom kan stirra så att man känner sig obekväm dom jäklarna! Han börjar väl tycka att klockan blivit lite väl mycket för kvällsmat stackarn! Dock hade en två veckorsdiet inte gjort nåt för 11-kilos klumpen! Vi kan ju gå på en ihop jag å han! ha ha! ;-) Nope, nu blir till att göda kattfamiljen och slänga sig i soffan framför filmen så ska nog mina ögon lyckas slutas även denna natt....

God Natt!

//L

Hemma igen!

Nu är jag tillbaks hemma i tryggheten. Allt gick väl bra...blev ungefär som jag sa; halvstelt och ytligt. Men e det så dom vill ha det så är det!

Bjudit hit bror på mat ikväll...vi e ungefär likadana vi två. Har vi inget sällskap så skiter vi i att äta, eller kokar på sin höjd nudlar i micron ;-) Så jag tänkte att vi får slå våra ensama själar ihop ikväll...  Sista ensama dagen i morgon. Blandade känslor måste jag säga. Klart att livet inte är på topp när man är ensam, det ska jag inte påstå. Dock vill man ju inte hålla fast vid något bara för att slippa va själv. Samma sak gäller ju då det handlar om att ge sig in i något nytt. Måste vara noga med att utvärdera på vilka grunder man gör sina val....

Lyssnar på U2 "I still havn't found what I'm lookin' for". Den versionen de gör med Springsteen självklart. Finns massa videoklipp där de gamla rockrävarna slått sig samman. Kul tycker jag! Bon Jovi och Springsteen e me en klockren kombination. För å inte tala om Sting i The River....hmm...Annars lyssnar jag sällan på U2...tycker dom är lite halvtråkiga...Synd. Gillar Bono's röst som faan, mer tonsäker och bättre röstmässigt än Springsteen. Det Springsteen erbjuder mig som jag är totalt förälskad i är en passion, en känsla....- och ett jäkla låtskriveri! Så det så!

Kan tänka mig att det lär komma fler inlägg ifrån mig under kvällen. Antar att brorsan inte vill sitta och hålla sin tråkiga syster sällskap heeela kvällen.... =)

//L

6 januari 2009...

- å här e jag idag igen! Hinner nog skicka iväg ett snabbt blogginlägg innan jag fixar till  mig för att åka på den oönskade dejten... Ni må tycka jag e knäpp som träffar folk jag egentligen inte gillar, men precis som jag sa igår så handlar det dels om att vi känt varann i stort sett hela livet, men även att jag inte har kraft och energi till att bryta just den kontakten...

Har inte hänt så mycket sen igår. Spenderat min morgon tillsammans med en kanna kaffe, åtskilliga cigg och en sötis i telefonen! Alltid trevligt att börja dagen så... =)

Idag e det inte lika kallt heller... När K frågade mig igår hur kallt vi hade det sa jag typ 4 minus...det visade sig sen att här va typ 12 minus! Måste va det kallaste vi haft här ute vid kusten på jättelänge! Jag är verkligen inte nån vintermänniska! Börjar typ gråta när jag måste sticka näsan utanför dörren!! För att inte tala om skrapa rutorna!! Tycker så jävla synd om mig själv så det finns inte när jag står där och skrapar och halvlipar!!  Ha ha =) Till saken hör att vi har ett garage! Som jag "glömt" placera bilen i om kvällarna... Inte lätt...

Nu ska jag ta mig i kragen och göra nåt åt mig själv... blir förtvivlad över hur jag lever mitt liv för tillfället!! Igår när M kom hit hade jag fortfarande min extremt sexiga pyjamas på mig (NOT!), mitt på eftermiddagen! Idag har jag hunnit dra en T-shirt över huvudet, och här sitter jag två timmar senare och har inte kommit längre! Som sagt; SÅ olikt mig. Men det har varit jäkligt skönt! Har aldrig känt mig så 100% ledig som jag gjort dessa dagar....

Puss på er!!

Musik!

Glömde ju infoga den viktigaste programpunkten i denna olästa blogg! (Erkänner att den kom till för att fylla ut under bloggtorka...) Tycker dock att den är viktig för att musiken är en så stor del av mitt liv! Idag har lyssnat sönde två gamla rockballader...eller rock kan man ju knappast kalla dom. Smörballad är väl mer rätt ord. Jag är ju lite av en obotlig romantiker, och vem som helst kan väl fälla en tår till en vacker kärleksförklaring!? Eller?? =)

I alla fall, den första och en av de vackraste som finns är "Heaven" me Bryan Adams!

"Oh - once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down
Yeah - nothin' could change what you mean to me
Oh there's lots that I could say
But just hold me now
Cause our love will light the way"

Hur vackert är det inte då? Tur att det finns människor som kan skriva musik om den underbara kärleken!! den som inte finns i verkligheten...eller gör den det kanske??Den andra dängan som gått runt nåra gånger nu är Bon Jovis "Always". Min favoritstrof ifrån den lyder enligt följande:

"Now your pictures that you left behind
Are just memories of a different life
Some that made us laugh, some that made us cry
One that made you have to say goodbye
What I'd give to run my fingers through your hair
To touch your lips, to hold you near
When you say your prayers try to understand
I've made mistakes, I'm just a man
When he holds you close, when he pulls you near
When he says the words you've been needing to hear
I'll wish I was him 'cause those words are mine
To say to you till the end of time "

Så idag är lilla jag på det humöret! Trots denna kärleksballadshyllning slår ju fortfarande ingen i världen Drive all night! det är bara så det är!! E ju lite ombytlig av mig vad gäller musiken... Hårdrock är väl egentligen det enda jag inte lärt mig att gilla. Å då menar jag riktig metal! Gammal hårdrock a' la Def Leppard e väl helt ok! Pour some sugar on me exempelvis är ju en låt som aldrig kommer att göras om eller slås på nåt vis! Urkass text, nästan komisk, men min favorittyp av rock! =) Nu e det så att jag vet att ingen tycker dessa inläggen är roliga förutom jag så jag ska skona er stackare som faktiskt läser...Ha ha!

Puss ;-)


Kväll igen...

-å hemma e man oxå. Vart helt ok ikväll. Jättemysig lägenhet hade dom köpt sig, och höll precis på att renovera för fullt! Blir lite avis! Tänk att få göra om och fixa precis som du vill ha det! Rena drömmen om man frågar mig. Idag när man bor i hyresrätt vill man ju inte göra allt för mycket... Dels för att hyresvärden flippar ur för minsta lilla personliga prägel som sätts på lägenhet, och dels för att det är tråkigt att lägga ut massa pengar på ett hem som man bara ska "ge" bort till ngn annan sen... Vi har fixat dom värsta rummen, sen låter vi (jag) resten vara!

I morgon har jag inte jättemycket planer... Ska träffa en så kallad kompis. Känner inte alls för det faktiskt! Hon är en sån typ som endast ringer när det passar henne och när hon har personliga intressen av ett möte. Annars spelar det henne ingen som helst roll om jag lever eller e död. Visst e det kul med såna människor? Hon va en jag glömde när jag för några månader "rensade" upp i min bekantskapskrets, och det är lättare sagt än gjort att "göra slut" med nån...tar alltid massa förberedelse och energi. Jobbigt när man känner att man måste ses endast för sakens skull! Kan inte vara ärlig mot henne om nånting! Jag vet att hela stunden vi kommer ses kommer att gå ut på falska leenden och artighetsfraser, och jag verkligen avskyr sånt!!!
I morgon kväll har jag lovat min gamla mormor ett besök. Hon klagar allt för ofta på att jag aldrig hälsar på henne, och visst får man dåligt samvete! När hon en dag försvinner från oss kommer man ju säkerligen att anklaga sig själv för alla dom gånger man tänkte åkt dit men inte gjorde det. Hon är dessutom ganska speciell min mormor, så besöken är ingen dans på rosor precis!


//L

Trettondagsafton...

-e det idag minsann! Alldeles för många aftonar nu vid den här tiden. Hinner ju inte smälta en innan den andra dyker upp. Men vem fan firar trettondagen egentligen? Tretton dagar efter jul liksom...tjohoo kul?! Nä inte så...

Lyckades skriva ett inlägg i natt i alla fall. Det va ju det jag inte skulle! Men jag va ju inte farligt påverkad så jag lyckades väl hålla ställningarna ;-)

Idag händer inte möe som vi säger här i bondebygden... Har hjälpt en kompis att skriva lite brev. Ordsvammlarens mästare har ni ju här! Har även hittat ett jobb som jag funderar på att söka. Känns som att det passar mig som handen i handsken faktiskt! Sen får man väl inget...en nyutexaminerad stackare som jag får väl knega massa år i träsket innan jag får nåt som jag kanske verkligen vill ha. Ikväll ska jag på utflykt med min kära bror. Ska hälsa på gemensamma vänner med ny bostad, så man får väl åka dit och avundas dessa människor som kommit nånstans med sitt liv. Känns ju ännu bättre när dom är typ 4 år yngre än en själv...ja ja, kul för dom! Så får man ju tänka. Ingen idé att va bitter bara för att nån annan haft tur med livet! Så länge man hittar små ljusglimtar i sin egen vardag så får man leva på dom.

Shit va dagarna går fort nu alltså! Hänger inte med!! Man vill ju inte tänka på att livet ska gå i denhär takten för då e det ju snart slut! En sak är säker; livet är alldeles för kort för att inte vara lycklig med sin situation! Man (läs jag) lägger ner alleles för mycket tid på att grubbla på vad man mår dåligt över och hur livet skulle kunna se ut. Att man inte är snabbare med att försöka göra något åt sin situation är dumt...men människan är ju ett vanedjur som rent instinktivt motsätter sig förändringar. Det är så vi funkar...

Puss på "er" så länge...

Kvällen till ända...

Nu e klockan drygt halv tolv och mina kära vänner gick precis... Ganska skönt att det blev ok tid, för då hann ju ingen bli för full (till skillnad från nyårsafton....). Har i alla fall varit jättemysigt. Pratat om det gamla vanliga; män, sex och jobb! Ha ha! det är typ dom samtalsämnena som existerar på en tjejkväll med vin inkluderat. Har i alla fall försäkrat mig om att jag har dom bakom mig i vått och torrt, och det känns bra! =)

Ska träffas snart igen och planera vår tjejresa som vi skall göra i april. Ska bli hur kul som helst! Ska tillbaks till min favoritstad Prag. Har tappat räkningen på hur många gånger jag varit där i min ungdom ;-) Ska i alla fall bli underbart att få komma tillbaks och uppleva allt på nytt! Ska bara lyckas spara ihop lite pengar oxå...det är väl inte världens ljusaste på den fronten just nu. Men en jävla Prag-resa ska jag väl lyckas samla ihop till! Så får det bli helt enkelt! Får jobba häcken av mig nu så ordnar det sig!

//L

Paus....

Hej hopp! Sitter här och har en liten paus mellan besök 1 och besök 2....Maten står i ugnen oxå, så läget e under kontroll. Allt va trevligt med S. Vi träffas bara typ 4 gånger om året så det är alltid lika kul. I och med att vi e uppväxta tillsammans så känns det aldrig som att tiden emellan gångerna vi ses är så lång. Man vet vart man har varandra i fall det behövs och det är det viktigaste...

Annars har jag inte hunnit me så mycket kul idag. Hann med och hälsa på min älskade bror. Tur att han finns i mitt liv alltså! Hade aldrig kunnat tänka mig ett liv utan honom, mitt allt!! Han nappade förresten som fasen på mitt tatueringsförslag! Han ville nästan sno det! Men det kan han ju få göra, för fegskiten undertecknad lär ju aldrig få tummen ur. Och är det någon som den skulle passa förutom mig är det ju han!

Hmmm...vad skriver man näst då. Har ju som sagt inte hunnit med så mycket idag förutom att fika och prata en massa! Och det är väl inte fel det heller. Nu är det 4 dagar kvar på min ensamhet...vet inte riktigt vad jag ska tycka och tänka om det....

Avslutar detta inlägg med ett citat som ni får tolka precis hur ni vill!

"Coffee cups on the counter, jackets on the chair
Papers on the door step, but you're not there"


Morning sunshines!

Hej och god morgon! Lyckades faktiskt gå och lägga mig i någorlunda tid igår. Halv två tror jag den var! Va ju tvungen att komma upp i tid i dag och städa lite innan mina gäster kommer... Blir nog en lugn och trevlig dag idag tror jag. Eller hoppas jag rättare sagt,

Har egentligen ingenting att blogga om just nu. Har ju inte hänt så mycket under natten. Spenderade en tid i telefon dock, vilket va mycket trevligt! Gör mig alltid glad. Ger mig ingen tid för grubblerier och jobbiga tankar. Kanske därför jag mått så bra under denna tid? Jag ser ljus i vardagen helt enkelt, och det är SÅ viktigt för att kunna leva.
Jag fick ändå något att grubbla på när jag skulle sova...vad säger man till en människa som säkerligen hört allt? När det enda man vill göra är att saker och ting ska bli bättre är det så lätt att den tröst man försöker erbjuda antingen blir klyschig eller för sträng liksom... Är så enkelt att säga till en människa som är depp att "ryck upp dig nu för faan"! Men man vet ju själv att det är ett h-vete i dom lägena då man själv sitter i dom situationerna, så man vill hitta dom perfekta orden, man vill förstå och man vill så j-vla gärna trösta!! Men det är svårt...

Kanske skriver ett inlägg lite senare, ska dock försöka hålla mig ifrån datorn efter vinet ikväll...ha ha! Kan lätt bli så dumt då.

"memorys comes back to haunt me, they haunt me like a curse... Is a dream a lie if it don't come true? Or is it something worse?"  Detta är de underbara textrader som spelas i mitt hem just nu...skall strax ersättas av ljudet ifrån dammsugaren.

xoxo
//L

Home again...

Så då va man hemma igen! God mat och trevligt som alltid...Klart man kolla på körslaget oxå, och det gick ju fint! Jag är ju lite fanatisk, men va faan jag e born and raised i denna skithåla, så man kan ju inte låta bli att bry sig!

 I morgon får jag brudbesök hela dan. Miss S kommer och håller mig sällskap på eftermiddagen. Vi ska fira jul vi! Vi har alltid firat julen tillsammans sen vi va små, men i år blev det sent minsann, men bättre sent än aldrig! Sen på kvällen kommer tre tjejkompisar över på lite mat och lite (hmmm?) vin. Ska bli mysigt att träffa dom!

Vad har jag mer att förtälja då? Vet inte...har känt mig lite gladare idag. Insett att jag inte kan bo inne i alla människors huvuden, hur gärna jag än hade velat. Har så ont av att människor tycker, tänker och funderar på saker som jag inte har en jävla aning om! Speciellt när jag vet att sakerna innefattar mig! Kontrollbehovet som talar antar jag? Men det känns som att jag spyr ur mig så mycket. Jag har ju svårt att inte prata och/eller skriva av mig här! Men alla människor kan ju inte va lika, det vet jag ju! Bara lite svårt med acceptansen...jag vill ge mig in i människors innersta tankar och fundera och analysera!! Hmm...kanske min utbildning gett mig nån skada?! ja ja...sånt e läget i alla fall....

En annan grej som jag funderat på ett tag är det perfekta citatet. Helt meningslöst jag vet...men jag och min bror som även han är Springsteen fanatiker började diskutera vad man skulle tatuera in om man skulle tatuera sig. Vi var båda rörande överens om att ett Bruce-citat var det enda rätta...men VAD? Han har ju skrivit åtskilliga hundratals låtar...jag har roat mig med att väldigt intensivt studera låttexter och även meningen bakom dessa i de fall jag kunnat eftersom det är en rätt viktig grej om man vill tatuera sig.... Har kommit på en favorit nu...Men ingen får ju sno min idé för detta ÄR en seriös favorit (även om jag är waaaay för feg). "Are you rough enough to whip this world alone?" Den texten skulle jag vilja ha skriven med två sammanflätade hjärtan under (som i låtens titel "two hearts" självklart...). Typ på undersidan av handleden! Faaan va snyggt det skulle va...mmm...kan ju alltid drömma!

Lyssnar förövrigt på Youngstown...en sämre låt om jag får säga så... Enligt mitt tycke då...

Slut på inlägget för denna gången! Får se om det blir nåra mer ikväll...

Puss

Hej hopp!

Första arbetsdagen på länge avklarad! Att komma upp i morse var inte det lättaste, men efter tredje alarmet vaknade jag och släpade mig såsmåningom iväg till jobbet. En skitslapp dag med nästan ingenting att göra gjorde ju inte min dag speciellt mycket roligare....tvärtom känns det som att jag suttit på jobbet i ett halvt liv...

En vänlig själ ringde och frågade om jag ville komma och käka ikväll, och det är klart att man inte tackar nej till...vet ju med mig att jag inte hade fixat nånting hemma ändå. Blir ju bara en snabbis, för sen ska det ju röstas på Wells och compani ikväll igen! Hörde att de skulle sjunga Dead Ringer for Love med Meat Lofe och Cher. En underbar rockklassiker som säkert kan göra sig bra.

Lägger säkert in ett inlägg senare ikväll, men nu var det bara hem för ett klädbyte innan jag måste åka igen!

Puss och Kram

Idag SKALL jag gå och lägga mig i tid!

Japp det ska jag! Det har jag minsann bestämt nu! Jag ska jobba i morgon kl 9 så nu finns det ingen återvändo, måste sova, och det väldigt snart... Suttit vid datorn nu en stund, men sängen får mitt sällskap nu i stället! Hur trevligt det än kan va.... hrmmm...

Va hos en vän och drack lite kaffe innan. Hon e alltid lika förstående. Gud va man behöver en sån människa i livet! Tog väääldigt lång tid innan jag vågade öppna mig, men när jag väl gjorde det var det totalt värt det! Hon är den enda i min närhet som vet precis allt om mig och det va jättemysigt att få sitta och prata av sig om veckans och livets bravader ;-) Nyfiken i en strut e hon oxå... ;-) Tur att jag kunde hålla tyst om nåt annars hade hon väl dött stackarn', ha ha!!

Insåg att jag missat världens roligaste Ben Stiller på Tv..så ful som han är kan ju ingen va!? Ikväll va det DodgeBall! hur skoj som helst, men jag iofs sett det 100 gånger så jag överlever nog...Får väl se om det går nåt annat sövande på tv som kan hjälpa mig med att somna in...gå och lägga sig i sängen e ju knappast nåt alternativ när det gäller mig. Då drar min hjärna igång på högsta volym, osså maler den och maler och maler...så i det ljudet kan man ju inte sova ;-)

puss puss
//L

lever jag?!

Det va vad min mamma frågade när hon nyss ringde..."Lever du eller??!" Inte likt mig att va så passiv tycker hon...dom e vana vid att det första telefonsamtalet tidigt på morgonen kommer ifrån mig,och att jag ringer minst 2 gånger till under dagens lopp...speciellt nu när jag e ensam oxå. Även mina vänner tycker att jag är mindre "på" än vanligt. Undra om det är positivt? Det mest positiva jag märker me mig själv är att jag hittat nåt slags lugn dessa dagarna vad gäller att umgås med mig själv. Jag brukar tycka att det är jättesvårt att bara sysselsätta mig i vanliga fall! Men denna gången går det hur bra som helst... jag skriver, surfar, lyssnar på musik och filosoferar. Väldigt skönt tycker jag!! För att vara liiite positiv denna dag =)

Dock har det inte hänt så mycket sen mitt senaste inlägg....har bara varit ute en sväng. Tänkte handlat lite, men hur kul är det att handla hem grejer, laga mat och sånt när man ändå är ensam?! Inge kul alls...
Fick i alla fall positiva besked gällande min kompis man som jag skrev om igår, och det var jätteskönt! Han kommer mest troligt att klara sig helt utan några bestående men, och det är ju jättebra!

Nu ska jag surfa vidare, så inlägg slut för denna gång! =)

Musik just för tillfället: The Boss med "Two hearts" Two hearts are better than one sjunger dom...å det är ju faktiskt sant
;-)
Puss!

Usch...

Känner mig fortfarande lika livfull och glad (Inte) som jag gjorde när jag gick och lade mig igår...eller i morse va det väl. Kom i säng vid halv fyra har jag för mig. Vaknar med ett ryck halv elva idag, med samma gamla ågren över att jag inte gick och la mig igår som jag haft nu de senaste två veckorna. Fattar inte hur det blivit såhär... Jag som alltid är uppe med tuppen i vanliga fall.

Vet inte vad jag ska hitta på idag... Träffa en kompis och tjöta lite skit ikväll. Har fortfarande städning kvar som jag inte gjorde igår så tiden lär väl gå. Jobbigt bara att gå runt med denna känslan i magen... Känns som att jag utökat mina problem från ett till två helt plötsligt. Utan att säga för mycket...nåt som e sant är i alla fall att jag inte pallar att ta hänsyn till fler problem än det jag hade ifrån början. Jag gick in i en situation med gott mod, och mådde till en början bra. Nu känns det bara som att jag dragit på mig fler problem. Av nån anledning. Men jag funkar ju så som person att jag kan inte skita i vad andra tycker och tänker. Bryr mig alldeles för mycket för att ignorera andra och bara bry mig om mig själv. Är väl oftast en ganska god egenskap, men just nu ger det mig bara ångest.... Hade jag inte tyckt om de inblandade personerna hade det väl inte varit någon fara. Men jag bryr ju mig på grund av att jag känner alleles för mycket, vill inte såra någon. Å inte mig själv heller för den delen...

Ja ja, ska försöka hitta på något så jag kan komma tillbaks med ett gladare inlägg lite senare. Frågan är vad. Nån som har några förslag?!

//L


.................

Vad vill jag skriva!? Känns som att hela mitt bröst håller på att sprängas! vet inte vad jag ska säga, göra eller tänka för att allt bara skall vara bra. Det tär något för jävligt på en människa vars känslor varken vet ut eller in. Att ena sekunden vara så glad, så trygg....för att i nästa sekund bli slagen i huvudet av verklighetens kalla hand....vill bara skrika rakt ut eller slita mitt hår!! Sker allt av en anledning eller leds vi människor iväg på villovägar i syfte att hitta tillbaks....... Vet faan inte vad jag ska skriva för inget jag skriver kan beskriva vad jag känner!! Åhhhh!! *förbannad*



Godnatt på er för fan...


Många inlägg idag..

Det verkar bli många inlägg idag... Men jag måste ju försöka tillfreställa min enda läsare;-) Jag börjar kanske bli lite beroende av detta? Är på ett sätt glad att inte så många läser, för det är ju inte direkt så att jag känner ett ansvar för att skriva meningsfulla och intressanta saker här. Snarare så är det bara SÅ skönt att få babbla av sig om allt och inget...

En städpatrull e påväg hit för att hjälpa mig röja efter gårdagens fest, det tycker jag är kanon!! Nä, skämt och sido, jag har faktiskt städat i ordning det mesta själv, men dom ska hjälpa mig att bära allt tungt som jag inte orkar själv...sen efter dom e borta så tror jag det blir ryggläge en stund...förvånar mig dock inte om jag fastnar framför datorn. =)

En låt jag lyssnar på just nu är den GAAAMLA 80-tals (eller kan det va 90??) dängan "To be with you". MrBig måste va det absolut fulaste jag sett på länge! Ha ha! Men kan ändå tänka mig att dom var ruskigt inne när denna låten spelades in. Men för faan kolla frisyrerna med lugg och grejer?! Jag kom ihåg att jag älskade denna låten när jag var yngre, då sa den mig nog inte så mycket, men nu när jag av ngn anledning klickade mig dit på youtube så berättade den låten något som verkligen påverkade mig...egentligen är den ju en vanlig jäkla kärleksdänga, men just nu så värmer den mig en del...=) Ska bara lyssna en 25 gånger till så byter jag sen! ;-)

Usch fick reda på en jättejobbig sak innan...en vän ringde och var helt knäckt!! Hennes systers man hade åkt in på sjukhus natten till nyårsafton (vilket jag visste) med en helt ofarlig infektion (sa dom!!!), som idag inte var så ofarlig längre... det visade sig att det var riktigt riktigt allvarligt, men dom får reda på hur utgången blir först i morgon....fy fasen säger jag bara!! Livet är så orättvist! Han är 31 år ung! Bara att hålla tummar och tår för att allt går så bra som möjligt! Hur fan hanterar man en sån kris annars liksom?! Tycker alltid det är lika jobbigt....

Nu säger jag hej igen!

Mitt 2008

Usch...vet inte varför jag kom på tanken att göra ett sånthär inlägg. Man kommer ju bara på att man inte gjort ett skit!! Att ännu ett år bara har passerat och inte faan har man gjort massa spännande grejer som man kan läsa om på allas bloggar och hemsidor....

Januari
Januari började med gott mod eftersom vi precis innan jul hade köat en hel natt för att få tag i Springsteenbiljetter till Ullevi 4-5 juli 2008. Hade precis kommit underfund om vilket ämne som skulle bli mitt major i min utbildning och valet kändes bra.
Februari
Satte igång med mitt nya jobb som handläggare på allvar efter att ha färdigställt alla kurser. Trivdes kanon på jobbet och med arbetskamraterna, men försökte kombinera detta jobb med ett annat jobb och en stentuff kurs i skolan, vilket resulterade i en del stress... Alla hjärtans dag glömdes av som vanligt...
Mars
Var en stor månad för mig rent personligt. Utan att skriva hela min livshistoria här så var detta månaden då jag bestämde mig för att all ångest, allt kontrollbehov och allt depp skulle bli en avslutad del i mitt liv!! Jag stod på egna ben för första gången på över ett år. Och ja, jag lyckades! Från och med denna månad var jag en bättre och starkare människa.
April
Började på min uppsats i skolan som tog över hela mitt jäkla liv!!! Kom även underfund om att jag skulle sälja min ögonsten, det vill säga min bil! Jag grät floder när den åkte! Jag tror på allvar att bilar har känslor ;-) Den kostade mig för mycket så det var därför den fick åka...jobbar och pluggar fortfarande i samma tempo!
Maj
Då en av mina vänner uppmärksammar att jag är alldeles för stressad för mitt eget bästa drar hon iväg mig på en 60-mils roadtripp för att hälsa på en annan barndomsvän. I min nyinköpta bil (som jag då inte lärt mig att gilla speciellt mycket) drog vi iväg över en helg och hade så jäkla mysigt! Skönt när ens vänner är mer uppmärksamma på ens hälsa än vad man är själv!
Juni
Skolan slutar och jag hoppas direkt på att börja jobba! Håller mig till ett jobb över sommaren för att underlätta. Jobbar 7 till halv fem måndag till fredag och inser att ett ensidigt arbete inte är ngt för mig. Men jag trivs med mina arbetskamrater och tänker att jag får härda ut! Underbara midsommarafton infaller även här. Min favvo högtid näst efter julen! Hade jättemysig midsommarfest som alltid. Det som var lite speciellt denna fest var att tre av mina vänner var gravida samtidigt!
Juli
Här inföll den absoluta höjdpunkten under 2008 utan tvekan!! 4 dagar i gassande solsken utanför Ullevi och två oförglömliga Springsteenkonserter fredagen och lördagen 4-5 juli. Vi bilade upp och satte upp tält nästan två dagar innan första konserten. Träffade massor av underbara människor, och när vi tände grillarna och tog fram gitarren på kvällarna sittandes på asfalten var välbefinnandet på 100 %! Kanske inte låter så lockande för någon annan...men för mig var det bäst!! Nästa anhalt var semester i 10 dagar vid Medelhavet med familjen. Välbehövligt kan man säga! Vi gjorde inte mkt mer än att vi åt, solade och badade, men det var precis vad jag behövde. Jag fyllde även 25 och blev massa uppvaktad av familj och vänner! Kommer aldrig glömma överraskningsfesten de hade planerat i min trädgård den 21 juli! trots ösregn och småkyligt var det hur kul som helst!!
Augusti
Möhippa för en av mina bästa vänner! Hon blev rejält bortgjord precis som det skall vara, och vi fick alla en underbar kväll med massa skratt och prat om gamla minnen! Några veckor var det dags för bröllop! Bröllopet var så vackert och festen kanon. Det bästa var nog ändå att vi var så många som återförenades där som inte hade pratat på massor av år...
Överlag började jag jobba direkt då vi kom hem från semestern. Mådde inte alls speciellt bra, då ett år av dubbeljobbande och höga ambitionskrav i skolan började visa sig på mig. Jag behövde vara med mig själv, tänka, slappa och hitta tillbaks till livet. Stressen hade tagit över allt! Jag härdade ut de sista dagarna och tog mig sedan 3 veckors semester där jag verkligen inte gjorde annat än att umgås med mig själv. Låg på stranden, pysslade i trädgården och läste böcker... det räddade hösten tror jag!
September
Vad hände i denna månad då? Skolan började ju självklart igen och jag visste att det var min sista termin innan min examen. Gällde att kämpa på hårt! Drog ner på arbetet litegrann då jag kände att jag inte hann jobba halvtid och ibland mer upp till skolan. Annars var nog september en ganska händelselös månad...
Oktober
Råkade hamna på en tillställning som gav mig massa nya kontakter som jag börjat utveckla en underbar vänskap med. Bröt med några gamla vänner på grund av att jag bestämt mig för att undvika destruktiva förhållanden...alla utom ett då vill säga som jag fortfarande har kvar. Insåg att falska och indirekt elaka personer inte hör hemma i mitt liv, och tänker inte alls skämmas för att jag satte mig själv i första rummet den gången!
November
All mysig julplanering är det som är i fokus!! Julmusiken hade ju iofs redan spelats i detta huset i minst en månad redan, men november är en underbar månad just på det viset att förväntningarna är på topp! Något annat kul hände nog inte i november, hade massa i skolan och lade ner ett av mina jobb helt tillfälligt för att hinna med skolan. Började ju självklart INTE att köpa julklappar som jag så ihärdigt lovade mig själv året innan. Årets första julbord hölls oxå i denna månad, vilket var jättemysigt!
December
I december händer ju alltid massor! En del festande blev det!! Inte så ofta det händer för min del. Etablerar helt slumpmässigt en ny kontakt som kom att betyda massor för mig i jobbiga stunder. På vissa plan är livet jättejobbigt denna månad, men som tur är har det funnits människor som hållt mig ovan ytan! Tack! Självklart inföll både jul och nyår vilket jag berättat allt om i tidigare inlägg!

2009
Jaa, vad skall nu 2009 ge? Jag gör aldrig några nyårslöften, gillar inte att lova massa saker som man ändå inte kan hålla. Då får man ju gå och ha dåligt samvete för det sen resten av året oxå... Jag hoppas bara att 2009 skall ge massa roligheter! Hoppas på att få utveckla nya kontakter och att få vårda de gamla...hoppas att alla jag bryr mig om skall vara friska och lyckliga. Ja, ni vet allt det där som typ alla önskar sig? men det är just lite därför denna dagen är så jobbig tycker jag... För mycket förväntningar och för få svar...Jag vill i alla fall kunna lova mig själv att tillåta mig att njuta av livet! Unna mig att vara lycklig och glad! Det ska jag jäklarimig försöka uppfylla!

Så nu har det hunnit bli mörkt undertiden jag skrivit detta inlägg så jag borde väl sätta igång med typ städ, dusch, promenad, och inhandling av cola (obligatoriskt dagen efter!!)innan soffan och kvällen lockar =)

Puss!

2009!!

Jaa, nu är det nytt år igen... Jag hatar verkligen 1:a januari! Den värsta dagen på hela året enligt mig... Allt man sett fram emot med jul och nyår etc halva hösten är nu över, och nu har du ett helt år framför dig som du inte vet nånting om!! Lite skrämmande, men det är väl mitt kontrollbehov som talar antar jag. Men en känsla av tomhet och uppgivenhet drabbar alltid mig dagar som denna...

Igår va det ju nyårsafton och därmed oxå nyårsfest! HUR lyckat som helst i år verkligen!! En perfekt fest om man frågar mig, hade verkligen skitkul hela kvällen och mer underbara människor får man leta efter!! Tycker det är lite roligt hur en fest funkar... den går liksom i tre steg på nåt sätt... Steg 1. Folk kommer, kallprat, middag, skålande och allmäna artighetskonversationer. Steg 2. festens höjdpunkt! Folk är glada, roliga, dansar sjunger och e på ett jävla partyhumör helt enkelt! Steg 3. Detta är steget som borde hoppas över på varje fest...Festen har urartat, folk är för fulla, kärleksförklaringar om hur mycket man älskar varann och uppskattar varandras sällskap förekommer ofta. Nån gråter för att allt är "så vackert" och nån råkar ta fel partner på rumpan osv... det är ofta denna delen av festen som ger den sk. "dagen efter" - ångesten... Men va faan! det va ju skoj i alla fall!

Nåt annat jag går och tänker på är att jag känner lite konstiga vibbar... precis som att någon har förändrats på en dag typ, och går och tänker på nåt som den inte vill säga...men jag har rätt lätt för att ta ut saker i förskott så jag ska nog inte skriva för mycket om det här innan jag fått bekräftat vad som händer... Dock vill jag bara att människor skall vara ärliga emot mig och säga vad dom tycker och tänker! det uppskattar jag allra mest, oavsett om det som skall sägas är positivt eller negativt... ok??!
Nåt annat skoj har väl inte hänt sen igår... Kvällen innan dess va ju mycket trevlig...vet inte riktigt vad jag ska skriva då jag är lite rädd för att grubbla såpass mycket att jag gräver ner mig själv...det hade ju inte varit konstigt för att va mig liksom. Jag vill inte ta ut något i förskott heller, utan helt enkelt ta saker som de kommer... jag kanske skriver mer sen.

Puss



RSS 2.0