"Pour some sugar on me!!"

Rubriken är låten som lätt har spelats flest gånger i helgen =)

Jaha, då va man hemma i lugnet igen! På ett sätt ganska skönt, men vi har haft jättekul! Tänk om man kunde ha det livet alltid?! Dock skulle det innebära att man skulle behövt ha asbra med pengar och inget jobb typ, och det vet vi ju alla hur bra dom två sakerna går ihop?! Nä, det hade nog inte vart kul i längden. Jag saknar faktiskt nästan jobbet lite idag. Va nära att ringa och kolla om jag kunde jobba i morrn, men efter ungefär 2 sekunder så övergav jag den tanken....hehe....SÅ kul e det inte?!

Det har ju hänt massor i helgen, men för att sammanfatta det i ett blogginlägg får man ju korta ner det en del ;) fredagen, lördagen och söndagen var utekvällar! Fredagen va ganska lugn, med "Raw" och lite utgång, men det vet ni ju redan....

Lördagen va helt klart den bästa dagen i helgen, mest folk och vi va som piggast! I lördags va även jag och Kocken inne i gamla stan. Gick i affärer och va och fikade och så...Jättemysigt faktiskt.  Jag har aldrig gillat Sthlm som stad så, men gamla stan gav mig ett annat ansikte på stan, så det va kul! I lördags kväll va vi även på ett ställe som ingen av oss vart på innan. "Garbos" ute i Sundbyberg. Förväntningarna va väl "sådär" efter att vi hade hört att det var "bonnigt", "köttmarknad" och väldigt låg ålder på folket. MEN allt detta va bara rent skitsnack för det va ett riktigt grymt ställe! 2 våningar och 4 dansgolv med helt olika musik och riktigt härligt folk. Blandade åldrar och sort på folk. Hade SÅ jäkla kul! Vid halv 4 drog vi vidare till Patricia och vi lyckades se såpass nyktra ut i dörrn så vakten släppte in oss! där dansade vi rumpan av oss till 5 och sen begav vi oss hemåt. Kommer ihåg att jag kollade på klockan när jag la huvudet på kudden och då va den 06.23....

Söndagen va lite lugnare och vi va hemma vid 4 tror jag efter "gay-night" på Patricia. I måndags åkte jag och T ut på Värmdö och fikade med en bekant till mig som bor i världens mysigaste lilla hus jättenära vattnet! Sen blev det tv, mat och godis resten av kvällen =)

Hörs senare!

Puss//L


Stockholmsblogg!

Hej på er! Blir en snabbisblogg här nu när jag äntligen fått tag i en dator =) Som ni ser e klockan 10 och jag e vaken =) Gårdagen va kanon!! Gick bra att köra och "Raw comedy club" va riktigt bra! De bästa just igår va lätt Kodjo Akolor och Johan Rheborg. Peter Wahlbeck va klart sämst då han skrattade åt sina egna skämt majoriteten av sitt framträdande. Mårten Andersson är också sanslöst bra alltså! Han underhöll ju bara i pauserna, men riktigt kul! Men nu fattar man varför det heter "RAW" för ingenting är tabu där!!
Kvällen avslutades på Patricia med lite dans! Hur kul som helst. Jag och Kocken e vakna nu och ska snart åka in till stan. Ska ta söder och gamla stan idag! Mysigt! =) Vi hörs igen!

Puss//L


Tidigt *gäsp*

Mmm, jag gick i alla fall inte upp 5, men halv 6, och det räckte för att jag ska behöva tredubbel kafferanson för att vakna upp ;) Nä, det funkar, och jag blev dessutom nästan helt klar igår kväll så jag kan ta det ganska lugnt nu... Men det är ju SÅ typiskt när man ska köra bil och man vet med sig att man kan i stort sett "slänga in" en hel del utan att det blir jobbigare att resa. Packar ju waaaay to much! På tåg och liknande får man ju bära skiten man vill ha med sig, men iom bilen så slipper man det bekymret. Jag skulle betala för att föreviga E's min på kort igår när jag drog fram Gekås-påsen för att packa mina skor som inte fick plats i resväskan. Ett par, två par, tre par.......Tittar upp, ser hans min och viker mig av asgarv!! "Tror du sex par skor klarar sig eller?!" "VA I H-VETE! Tänker du nånsin komma hem igen  eller?!" Haha! Men som sagt jag kan ju få ett infall och vilja använda dom där stövlarna som jag aldrig nånsin använder hemma!? Eller?! Nä kanske inte, men som sagt jag har ju plats till dom och då kan dom ju likagärna hänga med ;)

Har gjort världens finaste födelsedagspresent till T också! Jag har ansträngt mig en hel del för att hitta dom "rätta" grejerna! Jag har handlat lite kläder och underkläder som hon kollade på sist hon va hemma, så dom vet jag att hon vill ha! Ett läppglans för att hon ALLTID ska låna mitt när vi e ute, och ett ton choklad för att be om ursäkt för att jag snodde med mig all hennes choklad när vi va i Mantorp. Den råkade åka med mig hem och när jag e 20 mil därifrån får jag ett samtal; "Har du min choklad?!" (med väsande samtalston), haha! "Ja, oj då!"....Så vi får hoppas hon blir glad!

Nähäpp mina vänner. Skulle jag få tillfälle e det klart att jag skriver nåt litet inlägg, men jag tror knappast att det hinns med. Dels för att vi delar 4 pers på en etta, men även för att ingen vet att jag bloggar =/ Om inte jag hör av mig i helgen så hörs vi definitivt på tisdag när jag e hemma igen! Ta hand om er, så ska jag försöka ta hand om mig själv ;)

Puss//L


Vad gör jag här?

Ja det kan den vise fråga sig....;) jag har hur mycket som helst att stå i och fick sluta tidigare från jobbet, och vad gör jag? Jo, sitter framför datorn och bloggar! bra spenderad tid va? Typiskt mig... Men men, allt ska nog hinnas med! Jag kan ju tyvärr inte packa kläderna samtidigt som de ligger i tvättmaskinen hur praktiskt det än skulle vara!

Nu ska jag prova lite kläder jag köpte på jobbet idag och hoppas på att dom passar! Med min vanliga tur så gör det väl inte det. Jag har ju redan planerat vilket som skall användas till vad så det blir rätt jobbigt om det nu inte passar....Men men, vi får se! Jag ska nog hinna med ett blogginlägg till innan jag åker. Sköt om er!

Puss//L


Stressdag!

Underbar dag idag!!! Sista dagen i Falkenberg, i morrn bär det av! KUUUUL! Ska ju jobba idag, men tänkte klargöra att jag är den första att sluta tidigare om det finns möjlighet. Har en del kvar att göra känns det som; packa klart, tvätta lite till, hämta omklackade stövlar hos skomakaren, kolla däck/spolarvätska/olja på bilen och lite till...Går allt som jag vill så får jag sluta lite tidigare på jobbet och hinner göra allt i någorlunda tid. Då får jag komma isäng i bra tid ikväll för att gå upp 05 i morrn bitti. Hmm, jag ska ändå hålla i 24 timmar sen så det kan va en fördel att gå och lägga sig tidigt idag då.... =)

Jag bloggade aldrig mer igår, jag va helt död när jag kom hem ifrån skolan. Vi hade ju stress-hanterings workshop och det va jättekul, men vi skulle lära oss avslappning! Jo, visst blev vi avslappnade! Orkade ju knappt köra hem sen!? Vi låg på mattor och lyssnade på musik och gjorde massa avslappningsövningar samtidigt som vi va uppkopplade i massa maskiner. Vi hade pulsklocka och "svett-utsöndrings-mätare" som skulle visa vad avslappning faktiskt gör för kroppen! Sjukt vad du kan spara många hjärtslag genom att göra såna övningar! Tänkvärt! =)

Nähä, nu ska jag göra det sista så jag kan köra till arbetet! ;) Vi lär höras en gång till innan vi åker! Ha en bra dag!

Puss//L


Hej då!

Hinner med ett hejdå-inlägg innan jag åker... Ska köra och köpa frukost till mig och M alldeles strax... Har gjort mig i ordning och e klar nu i alla fall. Fattar inte vad jag gör på mornarna!? Jag går upp två och en halv timma innan jag behöver åka, jag tycker att jag är sysselsatt hela tiden, och då känner jag människor som går upp typ en halvtimma innan dom ska åka nånstans! Hur gör man?! Men men, jag gillar ju morgonen, så det kanske är därför jag drar ut på den så länge som möjligt...

Skitväder ute idag! Jag tycker denna årstiden är så jobbig för man vet aldrig vad man ska ha på sig! Det e för varmt för jacka tycker jag (jag tycker iofs det även när det är 5 plusgrader), för varmt för sockar, men för kallt för sandaler och kortärmat?! Lättare när det är riktigt varmt eller riktigt kallt...

Åhhh vad jag längtar till helgen! Jag börjar bli överladdad igen känner jag. Ska försöka dra ner mina förväntningar annars blir man bara besviken! MEN skoj ska vi ha! Får bara försöka hålla partynivån någorlunda jämn...Risken med oss e att vi kör på som fasen på fredag och sen ligger som tre döingar fram till söndag, haha! Det är väl det enda negativa med att ställena stänger fem! Jag går ju aldrig hem! ;)

Nu ska jag åka! Vi hörs kanske ikväll!

Puss//L


Onsdag 23 september

Stort GRATTIS till min älskade T som fyller 26 år idag!! Jag pratade med henne igårkväll, och vi är väldigt lika på en punkt; sjuk ångest när vi ska fylla år! Hon hade varit allmänt lipig och sur hela dagen igår "utan anledning", men kom på att det är ångesten för att bli äldre som smög sig på...haha! Jag är ju som sagt exakt likadan... När vi va yngre satt vi alltid och triggade varandra när vi skulle fylla år; "tänk...detta kommer aldrig tillbaks, vi kommer aldrig att va 17 tillsammans igen..."osv....Haha, störda människor! Idag fyller hon i alla fall 26, men vi ska ju fira henne på fredag när vi kommer.

Idag ser schemat ut enligt följande; åka till M och hennes bäbis. Lite tråkigt, men vi ses allt mer sällan. Det händer alltid med mig och kompisar som får barn, undra varför? Visst, jag är ju inte känd för att gilla barn, men jag kan ju stå ut med dom om mammorna är mina vänner. Men sen kan det ju också vara så att man inte är lika intressant längre? Kan ju förstå att dom vill prata om just barn, olika bäbisfenomen, bajs och sånt, och får man ingen respons då så är det klart att man hellre umgås med nån som vet vad man pratar om och som tycker sånt e intressant....Jaja, efter M ska jag till skolan. Det ska bli kul. Ska först gå på en föreläsning, sen mellan 16 och 18 ska vi ha "stress-workshop", låter livsfarligt! Ingen aning om vad det innebär, men det kan säkert bli kul ;)

Orkade inte blogga när jag kom hem igår. Dagen på jobbet va den flamsigaste nånsin!! Herregud vad jag har skrattat! Jag och min vän A blev förvisade ifrån kassalinjen för vi va alldeles för mycket folk inne och jobbade! Därför får det inte synas att det är massa personal där som inte jobbar. Först tänkte vi att vi "går och tjuvröker lite". Vi lyckades sitta i typ 15 sekunder sen kom chefen! Haha! Men eftersom det va hon som bett oss att hålla oss undan så skrattade hon bara när hon hittade oss.... Sen gick vi och gömde oss i ett rum i anslutning till kassalinjen, där stod vi och klistrade på klistermärken på miniräknare. JA, det är faktiskt en riktig arbetsuppgift! Vår VD har kommit på att vi ska ge bort miniräknare till alla danskar som kommer till varuhuset. Vad står det då på klistermärket?! Jo "Ullared loves Danmark" såklart! *asg* Världens mest onödiga arbetsuppgigft!! I alla fall, detta urartade också till slut (självklart) och det slutade istället med att vi stod och tillverkade hattar av kartong som vi sedan bar in till chefen....Dels för att visa vad vi hade haft för oss i två timmar, men även för att hon skulle dela ut dom till nån lämplig idag tyckte vi. Hon tyckte vi va roliga, men dock inte lika hysteriskt roliga som vi själv tyckte! Haha! Ja ibland slår tröttheten över helt enkelt, och det gjorde den igår!

Nu känner jag att detta inlägget bli väldigt långt så jag lägger nog ner nu...hörs senare!

Puss//L


Morgon!!

-underbara morgon! Idag är det grått och ruskigt som tusan, men det är faktiskt ganska mysigt! Ska ju jobba hela långa dagen så jag lär väl inte få njuta av nåt fint väder ändå!? Smörjde på lite bus i morse för jag insåg helt plötsligt att sommaren lär vara helt finito nu! Å det finns inget värre än att förlora sommarens solbränna! Jag har sagt det förr, men lite färg på kroppen gör underverk! Man känner sig så mycket fräschare och slipper stå och fixa underlag i ansiktet varje dag. Nu e det back to blek å glåmig som gäller igen!

NU har jag fått smälta gårdagens avsnitt av hollywood-fruarna! Jag insåg återigen vilket jäkla bra jobb 5:an har gjort! Dom gör reklam för någonting som en del människor faktiskt skulle kunna tycka är intressant, för jag menar, framgångsrika människor har väl alltid lyckats fånga medelsvenssons intresse?! Sen sänder dom ett program som lyckas göra SÅ många människor sjukt upprörda! Jag menar SÅ många tjänar ju på detta! Kanal 5, för det första, alla tidningar och bloggar där detta diskuteras, till och med mobiloperatörer kom jag på igår! Under hollywood fruars sändningstid igår tog jag säkert emot en 8-10 sms om dumma grejer dom gjorde och Anna Anka-citat följt av ett *ASG*, och visst skickade jag säkert lika många själv? Helt sjukt va bra uträknat det är! Jag skyller på att jag är beteendevetare och tycker det är "sååå himla intressant att följa Ankan och compani och deras störda beteendemönster", men det värsta är att jag hade suttit trollbunden ändå, för vi människor älskar att bli upprörda över andras dumhet! Vi frossar helt enkelt i att vi själva får känna oss "normala", det får oss att känna oss lugna...Jag infogar här gårdagens höjdpunkt i programmet, när Anna får värsta uppenbarelsen, ungefär som ett barn på julafton när hon berättar om att mördarsniglar smälter när man häller salt på dom.... Varsigoda:



Nu är det dags för mig att åka och jobba! Jag litar på att folkmassan på Gekås underhåller mig ännu en dag i mitt normala liv ;)

Puss//L

Anna Anka....

Jaa, vad ska man säga. Ännu ett avsnitt av "Svenska urblåsta blondiner i Hollywood" är avklarat! Jag brukar behöva natten på mig för att få fram mina äkta reaktioner. En hel timma med idiotiska kommentarer a'la dagisunge med IQ 4,5 har gjort mig trött....Vi hörs i morrn. Sov sött!

//L


Varför får jag gjort som minst när jag behöver göra som mest?!

Det e alltid så!! Jag e kass som fan! Jag får inte gjort nånting! Därför e det endast mitt fel om jag får sitta uppe på nätterna i veckan! Kom ihåg det om jag klagar!

Fan AK vad du smittade mig med Black eyed peas!! Lyssnar också på I gotta feeling nu på högsta volym! Hur bra party-laddare e den inte då?! Grym!

Vet ni förresten att taco-chips tydligen börjar brinna om man lägger dom i micron....? Fick överbliven mat av mamma igår och skulle värma taco-chips. Självklart värmer jag ju dom i micron i typ 10 sekunder! Tar ut skiten och känner att det luktar rätt suspekt...Då brinner det i botten av tallriken!! Hur stört e det då? Kunde ju blivit värsta eld-katastrofen här ju!! Jisses! ;)

Nähä, nu ska jag göra nästa försök att va effektiv! Får väl se hur det går!

Puss//L


Måndag 21 september

God morgon i stugan! Usch det är en såndär trög morgon idag, då man aldrig vaknar upp! Jag har ändå vart uppe sen 07, men sitter fortfarande här och gnuggar mig i ögonen en och en halv timma senare....Jobbigt! Ska snart iväg till mig fd. granne, så då kanske man vaknar till liv! Förhoppningsvis...

Igår bokade vi biljetter till "Raw comedy club" på Göta Lejon på fredag! Ska bli riktigt riktigt kul! Vi känner ju till min böjelse för stand up comedy så detta ska bli kul! Jag och Kocken ska ge det till T i födelsedagspresent! T i sin tur brukar inte uppskatta min humor, men vi får hoppas att hon tycker det är kul. Tyvärr missade vi de bästa komikerna som var där nu i helgen, dvs. Magnus Betner och compani. Det va inga riktiga kändisar med nästa helg, men förhoppningsvis blir det kul ändå! Så nu är planen inför fredag då vi ska fira T's födelsedag: Koh Panang (stavning?!) och äta klockan 18, Göta Lejon klockan 21, och sen skulle jag tippa på att vi avslutar på Patricia till kl 05 på morgonen =) Kul!!!

Nähäpp, nu får jag börja göra mig i ordning om jag ska va hos I klockan 10! Hörs senare!

Puss//L


Udda musiksmak....

Då jag inte har mycket för mig så satte jag mig och gick igenom min favoriter på youtube...Det bör tilläggas att det är få låtar förunnat att få hamna bland mina favoriter på youtube. Att jag är Springsteen-nörd är ju ingen hemlighet, men han har en egen spellista... Jag blev ändå full i skratt när jag såg den skumma blandingen av musik... Jag tänkte ägna detta inlägget med ett axplock ifrån "Youtube-favoriter-a la' mig" + motivering!



Detta är en låt jag älskar! Det är en av de sorgligaste låtar EVER och kan få mig att fälla tårar varje gång jag hör den....



Jag är ingen hårdrockstjej, absolut inte! Men en vän till mig fick mig att börja lyssna på Dream Theater för några år sen, och jag fastnade! Kan man annat än att älska denna killens röst?!




I de flesta fall gillar jag Dylan, denna låten älskar jag!! Finns så enormt mycket tolkningsmöjligheter i texten som e otroligt lång! Jag är ju som  bekant en textmänniska och därför matchar jag och Dylan varann perfekt =)



Skulle jag få välja en låt som är den enda jag nånsin får lyssna på mer så är det denna! Partyyyy om nåt!? Förutom Springsteen då såklart! Detta är såååå bra!



Seether lyssnar jag på beroende på humör...E jag förbannad eller down så åker Seether på!



Haha! Nu avslutar vi med en oväntad en!? Får jag inte spela Springsteen så spelar vi en Springsteen-låt gjort av tre norrmän! "Gitarrkameraterna" heter dom! Dom är en av dom få som gjort en Springsteen-cover nästan bättre än Springsteen själv!

Nu e det slut på youtube-favoriterna slut för ikväll! Titta och njut!

Puss//L

Tjohej!

-i stugorna! nu e jag hemma igen! Helgen på jobbet e gjort, söndagsmiddagen avklarad och nu är det måndag och ledigt i morrn! Eller ledig och ledig va jag ju kanske inte, men ändå...fick avstyrt dejten me min mamma i alla fall, så e jag riktigt smart så börjar jag att planera inför sthlm och vad jag vill ha på mig för att börja tvätta redan i morrn....

Hade tänkt att slänga mig i soffan och kolla på en film nu...men fy faan vilket skräp det går på Tv! Har ju hyrt film både fredag och lördag, men söndagarna brukar ju ändå va skapliga...MEN vi har Charlies änglar, Miss secret agent och ett tysk/svenskt drama att välja på! What to choose liksom?! Värdelöst! Hmm, ja vi får väl se hur länge jag håller mig vaken, kanske inte ens orkar me nån film?!

Fatta hur mycket jag ser fram emot helgen! Ska bli så gött att slippa alla falkenbergare, jobbet och framför allt MÄN! Eller stockholmska män blir det ju, men vi slipper våra respektive inventarier! Haha, nä fy vad jag e elak! Men det e nåt visst att bara åka iväg tjejer och ha kul!! Ska bli super!

Vi hörs igen!

Puss//L


Jävla vecka kom jag på....

Jag kom på att veckan som kommer nu kommer att bli veckan från HELL...Varför? Jo kolla schemat:

Måndag:
09.00 Fika med I
13.00 Träffa mamma
16.00 Träffa Kocken
Helst skall jag också hinna läsa en bok och lämna in en bokrappport på måndagen....*suck*

Tisdag:
JOBBA 11-20

Onsdag:
10.00 Fika hos M
12.00 Köra till Hstad göra klart arbetet
14-18.30 Föreläsning
19.30 Komma hem och dö

Torsdag:
JOBBA 10-19
20.00 Tvätta och packa och förbereda ALLT inför Sthlm

Fredag:
08.00 Åka till Sthlm


Hur faan ska detta gå?! Jag behöver fler dagar! Någon?!


Jakten på älgtornet - me Daniel =)

Ja här kommer alltså videon jag skrev om innan....Haha, vet inte om denna humor är förunnat väldigt få människor, men AK du kommer säkert tycka detta e kul, hahaha! Daniel till er tjänst här nu då:





Se mer på hans blogg: http://dannemannen.dyndns.org/. Glöm inte att gå in där och rösta på vad nästa film ska handla om!!

Puss//L

Tråkhelg

Hej på er! Sitter här och pimplar kaffe och väntar på att åka till jobbet. Börjar 11 idag med vilket är hur skönt som helst. Dagarna går SÅ fort!

Igår hände = ingenting! Jobbade, kom hem, kollade på en film och gick och sov. Tur va väl att jag somnade så tidigt, för i natt har min mobil dött och jag kom upp en halvtimma senare än planerat. Hade jag gått och lagt mig sent så är risken överhängande att jag hade försovit mig... Jag har verkligen ingenting kul att berätta idag, för det har inte hänt nåt värt att berätta! Jag va "barn-ledig" en stund igår kväll. E skulle på fest, och det firade ju jag med att ta så stor plats i soffan jag bara kunde och ligga där och pilla mig själv i naveln ;) Dock kom han ju hem halv tio igen, så det va ju inge vidare festkväll....men men....

Nu ska jag gå och göra i ordning mig sen, om jag hinner innan jag åker till jobbet ska jag lägga upp en ytterst trevlig liten film här som jag har skrattat gott åt de senaste dagarna! Haha, ja, ni får se....

Puss//L


Jobbardag!

Hej era gamla tjofräsare! Nu e det lördag, och för vissa människor innebär det vila och mysiga familjeaktiviteter, men för mig innebär det att klä mig i blågula kläder, ta på stenansiktet och spjutarmbågarna och bege mig till Nordens största turistattraktion! Å nej, jag ska inte provspela för HV71 utan jag ska åka till jobbet....Kul som attan! Kanske inte, men det ska faktiskt bli kul att få göra nåt idag, jag har suttit inne i för många dagar nu, man blir allt lite rastlös!

Gårdagskvällen var lugn. Lagade lite mat, kollade på "step-brothers", helt okej, ganska överdriven fredagsunderhållning kanske, men det funkade. Efter det blev jag trött och gick och la mig! Så mycket kul har hänt här...? Jag får gå och göra i ordning mig inför arbetet nu så hörs vi senare!

Puss//L


Nyss på msn: what?!!

Jag: Va fan ska man laga för mat idag då?

C: "Men gör såndär pinje och getostgratinerad oxfilé med pesto-potatisgratäng med ljumna balsamtomater? Deet e gott!!" 

Jag: "Ahh precis, det e en vanlig jävla fredag, jag försöker hitta på nåt att äta innan jag ska slänga mig i soffan och kolla på en film, det e inte oscargalan?! Men jo jag ska göra din pestogratinerade potatisgratäng med oxfile och pinjetomater....sure..."


Ja just det...

Jag skrev ju om detdär med Liseberg också....Jag kom på att detta är det enda stället jag måste förklara vad som händer i mitt liv. För mina kompisar berättar jag ju inget för att slippa undan skammen som de projicerar på mig när ingenting går som jag planerat. Men i alla fall, jag lade fram mitt förslag och fick svaret; "Njaee men alltså, kan vi inte åka dit när vi fått lön i oktober?" Ehhhh va?! Lön i oktober?!! Liseberg är fett stängt i oktober och varför just efter lönen i oktober?! Jag tror att detta var ett extremt lamt försök till bortträngning, förskjutning, undvikande, ja kalla det vad ni vill!

Igår kastade vi förresten bord (vardagsrumsbord) här för att vi inte vet vilka män/kvinnor våra respektive vänner har haft sex med! Det var både underhållande och sorgligt faktiskt... Tack för nu!

//L

Ps. Ja, jag vet ibland är jag helt omöjlig att förstå....Å dessutom fick jag med typ 38 försvarsmekanismer i ett inlägg, det ni?! ;)


Nervositet....

Jag avskyr att vara nervös! Jag ogillar till och med ordet nervositet! Som jag tidigare skrivit om så får jag min magisterexamen i psykologi nu till våren och det är ju kul! MEN, om ungefär en månad så ska jag börja jobba med en klient! En klient som jag ännu inte vet någonting om, men som uppenbarligen har någon slags arbetsrelaterad problematik...kan va stress, konfliktbenägenhet eller vad som helst?! Jag skulle ringa klienten igår, och det är sjukt vilka roller man intar! Jag, som person, eller här i bloggen, är ju ganska cynisk, rätt barnslig och ironins drottning. Men när jag ska gå in i min yrkesroll så måste jag ju verkligen försöka göra just det! Jag är så rädd för att min rätt "kassa" personlighet skall lysa igenom och att klienten fullständigt ska tappa förtroendet för mig! För jag hade tappat förtroendet för mig om jag hade träffat mig (som jag e här) i en situation som rådgivare... Visst, jag ska väl inte klanka ner på mig sjäv SÅ mycket, för jag vet att jag kan en hel del och är duktig på det jag gör. Men när man ska göra något för första gången och ska ta steget in i en yrkesroll från att ha varit student så är det skitnervöst!! Håll tummarna för att det går bra!! Det måste gå bra!!

//L


Nostalgi!

Denna videon ifrån "live aid-galan" på min 2-års dag kan jag se hur många gånger som helst!! Tänk att fått va med där?! På galan alltså, inte i videon...  ;-)
13:e juli 1985 var alltså detta. Säg vem som inte är med i denna låt? Tina Turner, Diana Ross, Stevie Wonder, Bruce Springsteen, Michael Jackson och för att inte tala om Bob Dylans utmärkta gästspel? Jag kan inte namnet på hälften av dom som e med, men det är sanslöst bra! Hur "80" det än är så får nostalgin mig att få gåshud!



Om ni kan några artister som e med så kan ni väl skriva det?! Jag har försökt leta upp vilka som medverkar men hittar ingen fullständig lista....

Puss//L

Vad tycker ni?

Bara en fråga... eftersom jag är för feg för att go public med min blogg men älskar att ta massa bilder och annat så finns det två alternativ: Antingen fortsätter vi som vanligt, behåller bloggen "anonym" utan personliga grejer i liksom....ELLER så lösenordskyddar vi bloggen och gör den mer personlig?! Vilket är bäst enligt er?! Svar tack! ;-)


Oj!

-jag blidde visst ledig idag! Guud va tråkigt! Eller nä.... ;-) Dom hade tydligen alldeles för mycket personal inne på jobbet idag och jag är ju inte "den som e den" liksom =) Ledig fredag till mig? Ja tack! Eftersom det kom lite plötsligt så funderar jag faktiskt på att hitta på nåt skoj idag. Tillsammans med min sambo! Kan ni tro? Japp! Kedjan behöver smörjas lite om man säger så....*asg* Det där kan ha varit en av de dåligaste metaforerna nånsin! Men den duger för mig! Jag förstår vad jag menar... Han har ju bott i detta landet i snart 10 år nu och aldrig vart på Liseberg! Skandal! Jag åker förvisso ingenting, men man kan ju åka upp och bara kolla läget kanske? Ja vi får se...han brukar ju inte va så mycket för att hitta på saker så det märker vi...

Annars har väl inte jättemycket saker hänt... hade en tråkig dag igår där jag mest satt inne och pluggade. Va en snabbis på stan och tog en fika med Kocken, men annars va det lugnt. Ganska skönt faktiskt. Har sovit massor denna veckan och bara slappat så det känns bra nu inför helgen då jobbet står på schemat. Sen nästa vecka blir det ju fullt upp när vi åker till Sthlm och sömn lär ju inte va det man får mest av den helgen kan jag tro... Åhhh vilken hemsk dröm jag hade i natt! Mardröm om räkningar! Jag vet med mig att jag får skitkass lön denna månaden iom semestern, och det är klart att det grämt mig en del när jag ska till Sthlm och allt...men i natt drömde jag om räkningarna! Det va hur mycket som helst! Jag fick inte ens plats med alla i en svart sopsäck! Herrejävlar! Å det som mest dröjer sig kvar va min hemtelefon-räkning på 5300 kr för en månad...Den va tung! Haha! Sjukt vad man kan gå och oroa sig, 5300 va väl förhoppningsvis överdrivet, men ändå! =)

Näpp nu ska jag städa lite!

Puss//L


Hejsan hoppsan!

Då va det torsdag och snart helg! Dock inte nån rolig helg för mig då jag jobbar fredag, lördag och söndag! Men men, jag ska väl överleva det också. Jag har ju nästa helg att se fram emot då jag och Kocken kör till sthlm! Vi åker fredag morgon och kör hem på tisdagen tror jag. Ska bli jättekul! Vi har massa roligt inplanerat, och Kocken e dessutom värsta Stockholms-kännaren å det är ju kul! Älskar att va ute och road-trippa! E så mysigt att bara köra bil, pausa när man känner för, lyssna på musik...jaa, slappa helt enkelt! Det e därför jag alltid väljer vägarna genom skogen när jag ska köra uppåt! Man ser mycket mer, motorvägen e ju inge kul att åka runt på?! Vi ska köra min lilla mini-bil upp, får väl hoppas att den håller, haha! Den kommer troligen att passera 25 000 mil under Sthlm's helgen! Helt sjukt att den lilla, och relativt nya bilen gått så långt!

Sen sist har det inte hänt så mycket...eller jag va ju i skolan hela dagen igår. Va jättekul! Vi hade en KBT psykolog hos oss som föreläste om just KBT och det va verkligen jätteintressant! Men jag va hemma ifrån plugget halv tio så mycket mer hände ju inte... Ganska skönt att ha kvälls/eftermiddags undervisning faktiskt!

Idag har jag ingenting planerat what so ever....Skönt på ett sätt, men jag blir ju alltid rastlös!! Jag ska gå och ta en dusch nu i alla fall så får vi se vad dagen erbjuder efter det! Hörs senare!

Puss//L


Morrn morrn!

Då va re ny dag igen! Visst är morgonen underbar? Jag gillar känslan av att ha en hel dag framför mig! Förutom när jag jobbar, då föredrar jag att ha den bakom mig... ;-)

Jahapp, vad har hänt sen sist? Inte så mycket. E hade PMS igår och jag va rastlös. Ingen trevlig kombination, så jag gick och la mig tidigt och läste en bok om KBT. Mycket spännande faktiskt! Jag läste Aftonbladet precis nu och folk verkar ju uppenbarligen, precis som du skrev på Facebook igår AK; Älska att hata Anna Anka! Kanal 5 har ju verkligen lyckats med det de strävar efter. Stormiga och hatiska reaktioner ifrån deras tittare. Att hatfulla kommentarer om roll-innehavarna sprids som en löpeld på bloggar och forum runt om i landet! Så, grattis kanal 5, ni har tagit skit-tv ännu ett steg längre! Måste bara säga att jag diggade Aftonbladets Malin Wollins lilla kommentar som löd enligt följande: 

"Hollywoodfru. Jag är hellre en Rosengårdsfru med sås på påse än sitter och äter hajbrosk i ensamhet som utsvultna Anna Anka."

Ett UNDERBART citat! Jag håller med Malin där....Å påtal om brosk! Jag garvade så jag höll på att dö när hon satt och knaprade på brosk så att tänderna höll trilla ut, hahaha!

Jag ska köra ner till skolan om en stund. Ska bara pimpla lite mer kaffe och fixa till mig så åker jag sen!

Puss//L


Trött....

Det blir inge mer bloggning idag! Jag håller på att somna sittandes i soffan! Inget mer har direkt hänt heller... Jag har ätit sushi, och i min lycko-kaka stod det att "Your example will inspire others". Jag vet inte riktigt vilket exempel kakan menar för jag har inte hittat på speciellt mycket på sistone....Men men, det blir väl bra!?

Jag skriver mer i morrn när jag vaknat! God natt!

Puss//L


Inlägg 450!

Inte dåligt va?! Helt sjukt vad tiden går, å fortfarande dras jag med ungefär noll läsare, haha! Helt sjukt Jag kommer aldrig att våga gå ut med min blogg. Känns som att ju längre tid det tar desto svårare blir det.

Dagen har inte bjudit på speciellt många överraskningar. Kaffedrickande hela förmiddagen och gjort klart till skolan nu i eftermiddag.... Nu funderar jag på om jag ska åka till halmstad eller inte. Känns som att klockan blivit lite för mycket nu, å i så fall lär jag ju inte va därifrån innan typ 8 ikväll...usch kan inte bestäma mig!! vi får se...

Jag går fortfarande å drar på detdär "att göra eller inte göra dilemmat" som jag skrev om här för nån vecka sen...hmm...jag kan inte bestäma mig? Men samtidigt? Livet är ETT och livet är kort! Varför inte egentligen? Fast å andra sidan så kanske man bör leva som en "bra" människa i detta livet för att tjäna nåt på det? jag vet inte vad riktigt, men det kanske är det som är meningen? Äh, skit samma jag bara svamlar! vi får väl se...

Nu ska jag fixa i ordning mig lite...för att kanske möjligtvis åka till Hstd!

Hörs senare!

Puss//L


Gooooo' morron!

Så ja, då va man uppe igen! Jag känner mig som en 85-årig tant varje morgon när jag ska gå upp, men lite kaffe och lite stretching gör sitt! Bukar köra lite böj-övningar på köksstolen vid fläkten! Haha! Nä, det brukar jag väl kanske inte...men fy faan vilken hemsk säng jag har!! Jag känner mig som hundra bast när jag vaknar! Jag får ju knäcka ryggen rak efter att ha sovit i den i några timmar, nacken sitter bak och fram och andra kroppsdelar är bara bortdomnade! Fy för faan va hemskt det är!

Nu ska jag försöka göra klart min läsrapport, eller kanske inte just nu, men under dagen. AK kommer å dricker kaffe med, vilket alltid är trevligt. Igår gjorde jag ju INGENTING! Satt hemma och pluggade hela dagen, sen va jag tvungen att dra med mig E och handla för att det skulle hända nåt!

Jo, förresten. Jag trodde mig ha värsta bra tv-schemat igår kväll! Jag skulle ju som ni vet se Roast, vilket va asbra! Sen skulle jag även se "Svenska Hollywood-fruar"....Ja....Jag vet inte vad jag hade förväntat mig egentligen. Men efter att ha sett det så har jag nu färgat håret svart, ansökt om medborgarskap i Lettland och tänker fortsätta att va tjock! Jag tänker INTE förknippas med de där blonda, lobotomerade helveteskapen, för detdär programet va något av det pinsamaste jag sett i hela mitt liv!! Jag gick runt här i slutet av programet och letade efter om vi hade nåt starkt hemma jag kunde dricka för jag höll på att få en hjärnblödning! Paul Ankas fru är den första individ som jag nånsin känt att jag skulle vilja tortera litegrann...Herregud!!! Såg ni inte spektaklet igår kväll så gå ut på Aftonbladet och kolla! Att dom inte kunde välja snygga och smarta och framgångsrika svenska kvinnor att visa? Men det är väl en omöjlighet att hitta förmodar jag? Är det detdär som krävs för att bli rich and famous i USA, nä då stannar jag mer än gärna hemma! -i Lettland alltså, för "Svensk? Ehh nej då! Klart jag inte e!!"

Vi hörs...
//L


Reklampaus

-i Roast på Berns....Gud vad det är bra! Låg humor är bra humor...hahaha! Sen blir det sängen för mig, ska upp tidigt i morrn och jag börjar känna mig lite dåsig! Tror jag ska byta till ännu en tråkig blogg.se design i morgon. Jag håller på att spy på min rosa, och eftersom jag efter 145 231 försök inte lyckas få in en egen bild i headern så skiter jag i det nu!

vi hörs i morrn! Sov sött!

//L


Påtal om störda kunder...

Nu har jag precis suttit och mailat ut "kassörskans memoarer" till alla jag känner. Jag har även suttit och läst bloggen den kommer ifrån för att försöka lista ut vem det är, och nu vet jag! Det är ju en kollega till dig AK! Bra blogg i alla fall, å hon skriver massa me kul om jobbet!

I alla fall. Igår va en rätt seg dag för mig. Lite halvtrött, men allt gick ändå bra. Va på gott humör hela dagen, och jag kände själv hur stolt jag va över mig själv för att jag lyckades vara så trevlig och glad trots mina nattliga bestyr =) I alla fall; när jag ska gå på fika runt tre så försöker jag ta mig ifrån en nederkassa upp genom en överkassa för att ta mig till matsalen (in i butiken alltså). När jag ska igenom överkassan så står där en tant och packar. Jag säger sådär lite på rutin "Ursäkta jag ska bara smita i mellan här". Tanten som står med ryggen åt går åt precis samma håll som mig och trycker till lite med en armbåge i sidan på mig. Resultat; Jag kommer inte förbi. Jag tänker att tanten inte hör mig så jag upprepar "Ursäkta kan jag bara få komma förbi här" Nu börjar kärringen preja ut mig åt samma håll jag kom ifrån, utan att vända på sig eller att yppa ett ord....Ja, nu va det ju som sagt en gammal, fjäderlätt tant. Så jag tog helt sonika och flyttade på russinet och gick förbi.... Då skriker hon "HURRÖDUDU! DET HÄR ÄR INGEN JÄÄÄVLA INGÅNG OM DU TRODDE DET!!?" Alltså, jag höll på att börja gråta....inte för att jag blev ledsen eller upprörd utan av förtvivlan, uppgivenhet och en liten dos raseri! Jag vänder mig om, drar mig lite i håret och säger med gråt i rösten "Men jag jobbar ju för faaaaaan här"....Alltså, jag fattar inte?! Hur tror dom att dom ska kunna handla överhuvudtaget om dom inte ens orkar respektera personalen...Ja, som sagt, i mitt bakis-tyngda huvud så blev jag bara ledsen...eller ja, förtvivlad mer över att folk inte är smartare än såhär och att Ullared verkligen kan förvrida huvudet på ALLA...

//L


Ni måste läsa detta!

Då man själv har jobbat som kassörska på Sveriges största varuhus i snart 10 år så vet ni säkert att man har ganska många roliga historier att dela med sig av. Jag har hittat en text på en blogg som är SÅÅ bra! Den är så klockren att jag verkligen önskar att jag skrivit den själv! Nu har jag inte det, så jag erkänner min stöld. Men håll tillgodo och skratta: Tagen ifrån http://thegreenlady.bloggspace.se

"Som kassörska på Sveriges största lågprisvaruhus får man stå ut med en hel del. Man ska ta hand om tjuriga och sura kunder, medan man själv verkligen försöker le och vara vänlig tillbaka (vilket inte alltid är så lätt.)

Våra kunder tycks alla ha gemensamma lagar och regler som gäller när man är och handlar i vår butik.

När du besöker Ge-Kås ska du alltid ha med en väninna, eller din mamma som sällskap. Ni ska ha varsin vagn och ägna fem timmar åt att fylla dessa med en massa billiga varor, som ni egentligen inte alls behöver.

Om du plötsligt ångrar en vara när du är på väg mot kassan så är det oftast väldigt långt att gå och lämna tillbaka den. Då finns det flera alternativ: Lägg tröjan, eller vad det nu kan vara, varsomhelst. Gärna bland kylvarorna, så kommer säkert en anställd och plockar undan efter dig. Eller varför inte under en hylla, så att ingen ser att du varit lite busig?

Under vistelsen i vår butik blir man ofta hungrig och törstig. Du får gärna ha med dig en frukt eller lite dricka. Eftersom det bara finns två kaféer med papperskorgar och en lång rad med papperskorgar ut mot utgången så orkar du väl inte hålla ordning på sitt skräp? När du har kommit till kassan kan du lägga ditt bananskal eller din tomburk i högen med blåa kundkorgar. Det är väl bra? Personalen blir mycket förtjusta när de får ta hand om dina rester. Extra kul tycker vi att det är när du har bytt blöjor på din skrikande och mycket irriterande baby och helt sonika smusslar ner den välfyllda blöjan i en av våra gula bingar vid kassorna, vilka egentligen är avsedda för galgar. En väldigt angenäm doft sprids till oss kassörskor och våra övriga kunder. Mums!

Nu är det din tur i kassan. Då finns det flera regler att följa.

  • Bygg gärna stora högar med dina kläder. Ju högre och bredare, desto bättre.
  • Ta tio galgförsedda kläder och vik dem tillsammans så blir det väldigt lätt för kassörskan att plocka isär dem.
  • Ömtåligt porslin och glasföremål ska du lägga uppe på högen med kläder, så att de trillar i golvet när galgarna fastnar i sidorna av rullbandet.
  • Placera gärna breda varor på tvären så att de fastnar när de kommer fram till kassörskan. Kassörskor älskar att slita och dra i dina varor, för att få dem att lossna från stoppet. Efter den breda varan ska du ställa dina glasvaser alternativt porslinsmuggar, naturligtvis uppställda, så att de rasar i en enda hög då bandet fortsätter rulla. Skrik gärna; "Stoppa bandet för fan! Ser du inte vad du håller på med? Gick någonting sönder nu? Vad körde du bandet för?" Låtsas att du inte förstår när kassörskan förklarar att bandet är automatiskt och bara stannar när varor kommer fram rättvända till en sensor.
  • Som sagt; lägg breda varor på tvären. Låtsas inte förstå varför de fastnar utan ge dem bara en knuff 1 dm framåt. Fortsätt sedan att bygga en hög med livsmedelsvaror på din sida av stoppet. Låt kassörskan ställa sig upp för att få loss den breda varan. Det är ju henne jobb, eller hur?
  • Din hög med 30 vykort ska helst placeras i botten av kläder eller ett tungt föremål, som kassörskan måste lyfte på för att komma åt.
  • Alla vita spetstrosor i storlek 50 ska du vägra lägga på det smutsiga bandet. Du tvättar dem naturligtvis inte innan du använder dem.
  • Vita t-shirtar och blusar förstår vi naturligtvis att ni inte vill ha nersmutsade.  Dem är det ju bara bra om man väntar med att tvätta så länge som möjligt, har jag lärt mig. Dessa lägger alla kassörskor snyggt och fint vid sidan, så att de inte ska bli smutsiga.  Som kund ska du då tvärvägra. Ställ dig gärna 1 ½ meter bort och viska: "De här vill jag inte ska bli smutsiga." Sen låter du kassörskan sträcka sig dessa 1 ½ metrarna, över alla andra varor, och ta emot din hög med vita t-shirtar. Sträck dig gärna någon meter upp mot taket också, så att kassörskan helst får lov att ställa sig upp för att ta tag i galgarna.

Nu är det dags för betalningen. Även här finns många atlernativ:

  • Du har ingen alls koll på hur mycket pengar du har på ditt konto. Du blir förbannad på kassörskan som inte kan tala om hur mycket det finns kvar.
  • Får du samtal; svara och prata gärna länge och väl. Nicka en gång till kassörskan: Hon förstår säkert att ditt samtal är viktigare än vad varorna kostade och att det är 2 års garanti på din DVD.  
  • Bli lika förvånad varje gång du kommer till kassan och ditt kort fortfarande är avmagnetiserat. Påstå gärna att det alltid fungerar på ICA.
  • Kassörskan ber dig att slå din pinkod. Då ber du att få tillbaka ditt kontokort, eftersom du har koden inskriven på baksidan.  
  • Kassörskan säger summan, drar ditt kort och du slår din kod. När allt är godkänt och kvittot börjar skrivas ut frågar du: "Går det att få en jämn summa draget på kortet?"
  • Om din äkta make ska betala med ditt kort, medan du packar, och ber att du ska komma och slå din kod ska du inte lungt gå dit. Nej, ropa koden så att alla kunder inom fem kassor åt varje håll hör att din kod är 1234.
  • Du handlar för 350 kronor. Du skramlar ihop en hundring, en femtilapp och några tjugor. Sen ber du dina barn tömma sina plånböcker, eftersom du inte har mer pengar. Förklara sedan för kassörskan, som skruvar på sig och sneglar bort mot den växande kassakön: "Jag trodde inte att det skulle bli så mycket, därför tog jag inte ut några pengar."  Upptäck sedan att du ändå bara får ihop 287 kr. Fråga då: "Vad gör jag nu då?"  Kassörskan föreslår att du ska ångra ett par varor. Du ställer dig då och funderar på vilka varor du kan vara utan. Tre minuter senare pekar du på en strumpa och frågar; "Vad kostar den där?"
  • Om du vill ha dina varor på olika kvitton, tala inte om detta för kassörskan förrän alla varorna är dragna. Det blir så mycket roligare när kassörskan får göra om allting från början.
  • Be kassörskan att växla din tusenlapp till hundralappar. Kassörskorna har alltid väldigt gott om växel, det vet ju alla!

Vid packningen:

  • Om din väninna står före dig i kön; hjälp henne inte med att packa. Stå istället bara där och kommentera alla hennes inköp. Ta gärna en lång diskussion om en babymössa till hennes systers barn, den är ju så himla söt. När det är din tur ber du henne att hjälpa dig att plocka upp dina varor på bandet, istället för att låta henne packa sina varor.
  • Om du handlar till en annan person, och inte vill blanda varorna med dina egna; be kassörskan att lägga varorna på det andra bandet, så att det blir tvärstopp medan du ska packa båda sidorna. Börja naturligtvis med dina egna varor, de är ju många fler.
  • Om du inte plockat av dina galgar innan, ta god tid på dig att plocka av dem nu. Lägg dem på det andra bandet, så tar de inte plats på din egen sida! Skrik ilsket till kassörskan när hon ber dig att flytta på dem; "Ja, jag ska ta hand om dem när jag är färdig."
  • Ta god tid på dig att vika alla dina inköpta kläder, annars kan de ju faktiskt bli förstörda under resan hem. Som kund har du all rätt att stå där hur länge du vill. De andra kunderna får faktiskt vänta! Tala högt om det för din väninna när hon försiktigt ber dig att skynda på lite.
  • Stirra oförstående på den vita platspåse som kassörskan har lagt ditt Klorinmedel eller din tändväska i. Plocka gärna ut flaskan och lämna den tomma påsen kvar på bandet när du går.
  • Om du blir akut hungrig när du står och packar; ta en måltidsersättningsdryck (som du just köpt). Surpla i dig den högt och ljudligt medan du och din väninna packar. När ni är klara dricker du ur det sista och lägger sedan den tomma förpackningen på bandet. När kassörskan ropar efter dig; "Hallå, du glömde någonting där!" går du lugnt tillbaka och kollar. "Men den är ju tom", svarar du."


    Som sagt; KLOCKREN! Och så sann! Hon har lyckats få med så många aspekter utav människors beteende som vi får uppleva varje dag! Underbart!

//L


Då va're måndag igen!

-Å uppe me tuppen e man som alltid! Jag är sjukt ledig denna veckan! Hur gött som helst! Jag jobbar inte innan fredag och jag är i skolan onsdag kväll mellan 16-20. Helt okej faktiskt. Visst, jag måste ju plugga, men i jämförelse med att sitta på jobbet så är ju det semester!

Helt okej helg faktiskt! Igår jobbade jag ju, och åkte sen direkt hem till mamsen på middag. En underbar lyx vi har att alltid kunna åka hem dit på söndag-kvällar och äta middag! Det e ju det bästa när man slipper fixa sånt själv! Åkte sen hem och tittade på film; "Under Toscanas sol" blev det för det va den som gick på tv. Ganska händelselös film, men ändå SÅ bra! Fattar inte vad det var riktigt! Det hände inte så mycket, och det va ingen "typisk" kärleksfilm heller, men ändå så satt jag där och lipade i slutet! E tyckte med att den va skitbra och han brukar ju knappast gilla sånt som inte innehåller action eller mord på nåt sätt =/. Känns som att den va så skickligt gjord! Alltså, en massa möten mellan massa olika sorts människor som blev så....Ja, som sagt svårt att förklara, bra va den i alla fall!

Nu ska jag sätta igång och läsa alldeles strax, så jag lär väl höra av mig under dagen =)


Puss//L


Åka å jobba....

Å gud va sugen man är på det då? Inte så.... Men men, det är en dag! Det ska jag nog orka med. Sen e jag ju ledig ifrån jobbet 4 dagar igen så det funkar!

Har varit en helt okej helg. Jag och V gick till Kocken igår och sen en sväng på stan. Helt okej! MEN det är ju så att vissa (dvs jag) inte kan visa mig nånstans utan att det blir fel? Jag menar; Jag BOR på dansgolvet, jag går endast därifrån för att gå ut och ta en cigg nångång i mellan åt. Jag dricker inte speciellt ofta ute. Nu fredag och lördag så har jag druckit = Ingenting, på krogen. Men ändå!! "Jag borde ju faktiskt stanna hemma hos min sambo..." Ja, visst är det väl bäst så. Vill man leva efter gamla stenåldersvärderingar så kanske jag aldrig borde lämna lägenheten alls?! Jag blir så jävla trött! Igår blev jag påhoppad som faan ute, jag skötte det jävligt snyggt, jag hade 2 kompisar som kunde intyga att jag inte ens så mycket som reagerade på vad idioten gjorde! Asjobbigt va det för jag är inte en person som brukar hålla tyst vid påhopp...Kommer i alla fall hem och försöker söka stöd hos min sambo som trots allt är min sambo sen 8 år...Vad händer då tror ni?! Nä e man så jävla dum och desperat som jag är som måste gå ut och visa mig varje helg får jag ju faktiskt stå ut med att folk tycker illa om mig och snackar skit?! Det är ju liksom mitt eget fel...Mmm, okej tack för den liksom?! Så vill man gå ut med sina tjejkompisar och dansa så får man liksom förnedring och dålig behandling på köpet? Okej, kul! Jag visste inte detta, hade jag vetat det så hade jag väl kanske stannat hemma....ÅHHHHHH förbannade idioter det finns!

Ja ja, förutom detta så har det vart en jättetrevlig helg! Nu går vi tillbaks till vardagen igen...=) Håll tummarna för att min arbetsdag går fort nu!

Puss//L


What to do?!

Kan inte bestäma mig för vad jag vill göra ikväll.....hitta på nåt eller ta det lugnt det är den stora frågan? Jag kan tänka mig att hitta på nåt, men problemet då e att man måste göra i ordning sig och sminka sig och greja å jag känner verkligen inte för det!! Jobbigt ju!!? Men sitta hemma framför Tv'n lockar inte heller speciellt mycket....

Hmm, jaja, dagen idag har ialla fall vart ganska lugn... Vart hos S och fikat. Hon fyllde 30 för en och en halv månad sen och vi har inte förrän nu lyckats få ihop våra scheman. Det va trevligt, hon är gravid i 6:e månaden och nu börjar hon bli riktigt rund och söt =) Det är typ vad jag har hunnit med idag faktiskt...ja, jag e kass jag vet.... nähäpp, nu ska jag gå och måla naglarna och se om det kan hjälpa míg bestäma vad jag ska göra ikväll!

Puss//L


lördag!

Hej gott folk! Jag e vaken, levande och ganska pigg faktiskt! Jag ångrar väl kanske lite att jag lovade bort mig själv på födelsedagsfika idag kl 15, men det blir nog trevligt när vi kommer dit =)

Gårdagen va kul, förfesten va kanon, men ute blev det jävligt tråkigt! Tråkigt folk, lite folk, gammalt folk...Ja ni fattar! Jag träffade på Kocken ute som är min danspartenr i vått och torrt så vi stod och dansade en stund medan alla andra drog...en blev hungrig och full å gick hem, en följde med henne, en träffade sig pojkvän och den sista fick ragg. Så där stod jag...jäkla tur jag hittade Kocken annars hade jag stått där själv!? Skoj...Va hemma redan strax efter 2 å det e väl ett tecken om nåt på att det inte va jättekul!?

Jag har ingenting att skriva. Känner att jag e på sånt där "Hata alla människor, det är bara jag som är normal-humör". Det blir sällan bra att blogga då, för man är ju trots allt så smart att man fattar att det är en övergående fas som oftast handlar om att jag är förbannad på mig själv av nån anledning!?

Vi hörs senare! Puss//L


Mascara

Ni vet vid detta laget att jag är helt besatt av mina ögonfransar och av att få dem att se så bra ut som möjligt, därför är ju också mascaran min bästa vän! Jag lägger för mycket pengar på mascaror, eftersom det 9 av 10 gånger visar sig att de suger och att jag då måste köpa min "gamla vanliga".... Nu har det skett ett inköp igen av Maybelines XXL mascara....både du AK och du D har sagt att den ska va kanon ju!? Eller kanske inte du D, men AK och A, en annan vän har lovordat denna mascara! Nu skall den snart upp till bevis och det ger sig om det blir "bra eller anus"....Intressant va?! Ni ska få veta sen... ;-)

Att jag missade "en jobbig jävul" på jobbet idag kommer gräma mig in i graven! Jag hade ju dött av skratt, jag e ju en av hans största fans för tusan! Ja jag kan bara tänka mig hur kul det kommer bli att se detta på "Ballar av stål" sen...

Nä, nu ska jag göra mitt bästa för att göra mig vacker inför kvällen! Hörs i morrn!

Puss//L


På tal om elfte september....

Detta är fanimej konstigt! Till och med jag som är mest kritisk av alla jag känner tycker att detta är läskigt...Allt kan ju inte vara tillfälligheter!? Eller...?

 
* New York City har 11 bokstäver
* Afghanistan har 11 bokstäver
* Ramsin Yuseb (terroristen som hotade att spränga WTC 1993) har 11 bokstäver
* George W Bush har 11 bokstäver
* New York är den 11:e staten
* Flygplan 11 hade 92 passagerare (9+2=11)
* Flygplan nummer 77, som också flög in i WTC hade 65 passagerare (6+5=11)
* Tragedin skedde 11 september, 9.11 (9+1+1=11)
* Det amerikanska larmnumret är 911 (9+1+1=11)
* Det totala antalet offer på flygplanen som störtade var 254 (2+5+4=11)
* 11:e september är den 254:e dagen på året (2+5+4=11)
* Bombdådet i Madrig skedde 3.11.2004 (3+1+1+2+0+0+4=11)
* Dådet i Madrid ägde rum 911 dagar efter 11-september tragedin (ja, räkna själva...)
* En av de mest kända amerikanska symbolerna är örnen, följande vers är tagen ifrån Koranen:
 
                  "For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome eagle. The wrath
                  of the eagle would be felt throughout the lands of Allah, and while some of the
                  people trembled in despair still more rejoiced: For the wrath of the Eagle cleansed
                  the lands of Allah and there was peace..."
 
Detta mina vänner är vers nummer 9.11....


090911

Japp! Elfte september idag och självklart så tänker man tillbaks på år 2001... Minnena av den morgonen sitter som etsade i mitt minne. Hur lång tid det verkligen tog innan man fattade att flygplanen verkligen flög IN I WTC... Konstigt hur en känsla av något kan dröja sig kvar i så många år? Men men...jag har ju mina teorier och åsikter om "terror-attackerna" men dom ska jag inte börja diskutera här... Nu när vi ägnat de tusen amerikanerna en tanke så ägnar vi de miljontals människor som dör av svält och NATO-attacker varje år en tanke också...

NU glömmer vi allt tråkigt och koncentrerar oss på allt roligt! Exemeplvis att jag firar helg nu! I hela två dagar! Tjohoo! Asskönt! Jag har haft 8 dagar i rad nu me skola och jobb så det är rätt skönt att va ledig faktiskt. Jag somnade halv tio igår kväll så jag vaknade av mig själv kvart över sex i morse... Men jag har ju hela dagen inplanerad så det va lika bra att komma upp i tid. Nu vid 9 ska jag åka och sola, jag ska till systemet efter det, va hos S klockan elva, M kommer hit klockan ett, V klockan sex och sen ska vi va hos A klockan sju. Haha! Vad gillar ni mitt schema? PLUS att jag faktiskt hunnit städa nu på morgonen! Helt otroligt driftig faktiskt om jag får säga det själv... ;-) Jag blev dock kallad både efterbliven, onormal och störd av min vänliga sambo när jag satt här och pimplade kaffe halv sju på morgonen på min lediga dag!

Jag känner att jag har lite "overload" idag...inte bra! Jag är överladdad efter att ha längtat till helgen så länge nu, och risken e att det inte blir bra då...Speciellt om man ska dricka och ge sig ut. Men men, så länge E stannar hemma och ger fan i att störa mina nerver så ska det nog gå bra. Att ha han hängande blängandes i ett hörn funkar aldrig direkt bra för att upprätthålla ett stabilt humör!? Näpp nu ska jag dammsuga och torka golven innan solariet!

Puss//L


Collage!

Har suttit i över 2 timmar nu och försökt lära mig själv hur man gör foto-collage i Corel Paint Shop! Äntligen har jag lyckats med mitt första! Shit va kul! Det ser för jävligt ut men va fasen det e ju första gången! Har alltid velat lära mig att göra sånt å nu gick det! Känner på mig att det kommer bli min "grej" nu framöver och lär säkert spendera massa tid framför datorn med detta =)

Nu MÅSTE jag sova! Jobba i morrn juh!

Pööööss//L


En av de bästa....

-låtarna som gjorts...Jag lyssnade säkert på denna låt 40 gånger innan jag ens började koppla vad den handlade om...jag vet att jag babblat om denna många gånger innan, men det e en av de mäktigaste låtar jag hört!



Ni kommer säkerligen inte orka lyssna, men den är bra!!

Puss//L

090909

Shit alltså vad dagarna går fort! Det e snart helg igen och jag tyckte nyss att det va måndag! Sjukt...Denna dagen bara flög iväg! Jag åkte ju hemifrån vid 09 och kom hem vid halv 8 typ. Fattar inte vart timmarna tog vägen? Det gick bra i skolan dock. En av oss fattades idag så vi va en rejäl grupp på hela 4 personer idag! Haha, sjukt stor klass!

Imorrn e det min sista jobbardag innan helgen, och jag kan knappast beskriva hur skönt det känns! Jag ska verkligen bara slappa fredag och lördag. Träffa massa kompisar och ha det gött...städa lite med kanske, det kan behövas! Jag har lagt till med såna lata tendenser denna sommaren! Har inte gjort ett skit på hemma-fronten faktiskt!

Annars har jag faktiskt inget kul att berätta! Alls! Vad som händer mig och vilka jag träffar i skolan är väl föga intressant för någon egentligen =) Nu blir det slapp i soffan fram tills sängen kallar....Hörs i morrn!

Puss//L


Inge jobb idag!!!

-men däremot skola! Dock ska det bli jättekul att komma dit! Ska åka ner redan nu på morgonen tänkte jag. Vi börjar ju inte innan 14, men jag har massa grejer att fixa som jag skjutit på hela sommaren, plus att jag vill träffa lite lärare och så....

Gårdagen på jobbet gick alldeles utmärkt! Det är helt okej när man bara jobbar en dag och vet att man är ledig dagen efter! Nu jobbar jag bara i morgon med juh sen e det helg!! Tjohoo! Min vänner börjar tro att jag e dum i huvudet...En av dom, Kocken, sa till mig i måndags att jag troligen har haft lite "för kul" i sommar och att det är därför jag har så svårt att slappna av och bara "va" nu...No shit Sherlock? -sa jag då...Det e ju inte det jag fattat själv? Min tunga depression när semestern va slut kan ju knappast ha berott på nåt annat ;-)

Hmm...hänt nåt annat kul? Nä, det har nog inte det. Jag åkte hem och dog efter jobbet igår typ...jo jag beställde CD-skivor för typ 700 spänn igår! Sånt känns ju alltid jättebra just för stunden men sen efter ännu en liten stund så får jag alltid ångest...Men men, det blir nog bra! Jag har ju nästan inga Springsteen-skivor själv, utan har hela brorsans lager. Dom är dok så jäkla repiga och tråkiga så det är dags jag börjar köpa mitt eget tänkte jag....Alla nya skivor har jag ju, men det e ju inte dom som e bra.... Köpte 4 igår som start till min samling och Takidas gamla skivor fick också åka med =)

Nä jag ska sluta babbla nu så hörs vi senare!

Puss//L


Ny dag, mer jobb....

Å jag ville ju va ledig mer!! En dag räcker fan inte! Men nu e det bara idag och torsdag sen e jag långledig! Eller nä, jag jobbar ju söndag, men den räknar vi inte! Sen sist har ju inte hänt så mycket! Jag uppdaterade ju massor igår så jag vet inte vad jag INTE kan ha berättat!?

Jag kan berätta att jag har kaffe-fläckar på mitt tangentbord....Vi hade en livlig diskussion i affären när vi köpte denna datorn. E tyckte det va en dålig idé med vitt tangentbord för jag kommer bara "att smutsa ner det med mina fingrar" som han så fint sa...."Nähä då, det kommer jag INTE!!!" hävdade jag stenhårt! Men här ser man...men har jag KAFFE på fingrarna?! Ja uppenbarligen....

Åh hoppas denna dagen går fort! Jag ska till skolan i morrn och det är ju mycket roligare än att sitta på jobbet. Ska åka ner redan på morgonen i morgon, för jag har lite grejer att pyssla med...Nä usch vad jag svamlar! Bara för att ha nåt att skriva om! Haha...Jag lägger ner nu och går och gör i ordning mig istället...Bäst för alla!

Puss//L


NU e det godnatt...

Jag ville ha en header till min blogg, men det funkar inte =( Jag hade ju tänkt att komma ut ur garderoben nu för tusan....! Men ingen header, ingen officell blogg! Jävla dumma blogg.se!

GODNATT!


Godnatt-inlägg

Tjohej!

Jag e på gott humör just nu...har hittat massor med ny musik! Bruce har till och med fått vila i två dagar nu, tro det eller ej? E nog första gången på 2 år som jag inte lyssnat på Springsteen!? Eller nä, inte riktigt men musiken i detta hem är ju ganska enformig!? Men Takida har gått varm här och nu Daughtry. Hörde låten "No surprise" på radion i morse å sen dess har jag lyssnat massa gånger! Den har en helt underbar video med, men den gick inte att infoga i bloggen så det fick va....

En konstig fråga.... Om man vill göra nånting som man vet kanske kan äventyra massa annat ska man ändå göra det då? Skum och mycket luddig fråga och jag kommer nog inte förtydliga mig mer, men ändå...2009 har ju varit möjligheternas år för mig och nu står ännu en möjlighet inför dörren som jag inte vet hur jag ska göra med...Ska jag skita i det och aldrig få reda på vad som hade hänt eller ska jag ta chansen och kanske riskera massa annat? Vet att ingen annan än jag kan svara på den frågan, men jag va ändå bara tvungen att ventilera lite....

Å nåt annat kul! Roast på Berns som hade premiär nu ikväll på 5:an!!! Herregud va kul! Ett program helt i min smak!! AK, jag hoppas du inte missade det! Du borde tyckt att det va sanslöst kul! Vår humor brukar ju synka rätt bra (för vem annars skrattar åt utvecklingsstörda i hjälm i en kvart liksom!?) Hahaha! Sjukt roligt va det programet i alla fall och jag kommer lätt att följa det kommande måndagar!

Näpp nu e det dags för sängen, för jobbet kallar 11-20 i morrn! Pöss på er!

//L


I'm in love....

Med denna låt! Underbar låt som jag har lyssnat på minst 25 gånger bara idag! Jaa, en dag säger jag bara, en dag.....



Lyssna och njut!!!

Hej IGEN!

Nu märks det att saker och ting börjar bli som vanligt igen! Jag sitter hemma och pluggar och försöker komma på alla möjliga undanflykter till att slippa! Det gynnar bloggen! Vet inte när jag sist hann med 3 inlägg på en dag....Har för övrigt roat mig med att göra quiz om mig själv på Facebook. Ego-tripp, haha! Men jag kan ju aldrig hålla mig seriös när det gäller sånt, så det e inte konstigt mina stackars vänner inte svarar rätt! AK, du visste ju i alla fall att jag blivit utslängd från krogen och att jag får dåligt samvete av efterfester, haha! Du känner till de viktiga sakerna om mig! ;)

Nu ska jag åka till Kocken och fika lite. Gud va jag längtat efter att få göra nåt kul! De sista dagarna har vart en lång tråk-dimma....men nu har jag mailat in mitt arbete till läraren och är fri resten av dagen! Lovely! Jag hade egentligen planerat att skriva ett inlägg om de enormt snygga tandborstarna jag köpte innan! Intressant va?! Men nu va det så att batterierna i kameran va slut så det kommer senare. Nu kommer ni allt vänta me spänning va? Nä, men seriöst; jag är en stolt  medborgare av det hysteriska konsument-samhället! Jag faller för ALLT! Man hade lätt kunnat sälja älg-bajs till mig om det hade "gått på reklamen" eller va snyggt/funktionellt på nåt annat sätt! För idag köpte jag som sagt specialdesignade tandborstar till mig och E ifrån Jordan....60 spänn som jag kunde lagt på nåt annat kanske, men nu  blev det tandborstar! Ni ska få se sen...Grymt fina e dom!

Nä, seriöst jag ska lägga av att sitta här och prata dynga ocg åka iväg och tracka Kocken istället...

Puss på er!
//L


Jag funderar....

-på lite grejer...Ja, jag gör ju faktiskt det ibland... Otrohet har varit ett rätt aktuellt ämne det sista, inte nödvändigtvis i mitt eget liv, men i min omgivning... Föreställ er följande scenario; du kommer på din partner med att ha haft en affär bakom ryggen på dig i flera månaders tid. Förutom detta så har din partner dessutom ljugit dig rakt upp i ansiktet flera gånger... hur reagerar man?! Jag tror aldrig att man kan veta eller föreställa sig det innan. Jag tror att jag skulle kunna förlåta otrohet...OM det kanske va en fyllegrej, en engångsföreteelse eller liknande...Dock vetti tusan om jag hade kunnat förlåta en långvarig kärleksaffär, för då har det varit så medvetet, så välplanerat och så nyktert! Eller ja, man vet ju aldrig aldrig förrän man hamnat i den situationen själv... Kan aldrig föreställa sig hur man skulle reagera eller hantera en sån situation....

E försökté ju slå i mig för ett tag sen att han vart otrogen. Problemet med det va bara att han försökte göra mig svartsjuk, det va enda anledningen till att han sa det för han ville bara se min reaktion. Frisk eller?! Eh, nej...jag blev i alla fall totalt vansinnig! Inte för den påstådda otroheten utan för hans idiotiska "skämt"... Jag reagerade inte alls på påståendet om otrohet. Satt istället och försökte spela psykolog och vidhöll att jag "tycker det är jättebra att han berättar och ville veta mer..." Det har jag också funderat på i efterhand. Varför reagerade jag inte? För han va verkligen allvarlig med det...-ända tills han avslöjade han han "bara skoja"... Borde inte han fundera på varför jag inte reagerade?! Nej, det har han nog inte gjort tydligen...Ja  ja, skit samma. Men i alla fall. Har man inte vart med om den situationen själv, så är det otroligt svårt att föreställa sig sina potentiella reaktioner. Som ni säkert fattar så har detta som jag skriver om hänt i min umgängeskrets och inom loppet av en månad så har han ljugit, erkänt, gråtit, blivit utslängd, gråtit mer, bett om ursäkt och nu e han tillbaks igen!!? Det gick ju så fort! Jag har ju inte gått i deras skor så jag kan inte uttala mig, men var det verkligen straff nog? Nu ska de åka på kärlekssemester tillsammans och reparera allt! Faan liksom! Straffa honom, MER!! Jag hade förväntat mig mer straff ifrån min partner om jag blev påkommen sådär!! Ja ja, nu har jag funderat klart, inte blivit klokare direkt men ändå fått skriva av mig...

Tack för mig
//L


Ibland är man sjukt effektiv!

-som idag till exempel! Jag gick upp vid 7, hällde i mig en kopp kaffe och satte igång! Jag trodde ju att jag skulle bli tvungen att sitta uppe hela natten i natt och skriva för att bli klar, men icke! Jag har redan lyckats ådstakomma 2 sidor av det jag läste i förra veckan! Problemet e nu att min lärare begränsat varje läsrapport till EN A4..så nu måste jag försöka ta bort typ hälften!! Men jag e ju typ klar sen! Asgött! Kanske man får tid att göra nåt kul idag med!? Hade ju vart nice =)

Nä, nu måste jag koka kaffe! E hade gjort genomskinligt kaffe i morse...finns det nå värre än för svagt kaffe? Usch och blä!!! Han hatar dock mitt kaffe för han tycker att det smakar tjära...Så ja, vi är väl inte överens på den punkten heller! Haha!

hörs senare!

Puss//L


6 september 2009

Hej vänner....

Jobbarhelgen är slut!!!! Underbart, å jag jobbar inte i morgon! Pluggar gör jag iofs, en jävla massa till och med, men till Ullared skall jag inte och bara det är ju värt att fira! En positiv grej med att det har vart så lite att göra på jobbet e att min chef kom med ett jäkla bra förslag igår. Jag får göra skolarbete på arbetstid! Iom att jag gjort mina undersökningar på jobbet och skall hålla en redovisning där av resultatet av min uppsats så får jag förbereda detta på arbetstid! Hur bra e inte det då? Det finns ju liksom inge tråkigare än att bara gå runt på det jävla stället och göra ingenting, men nu kan jag packa med mig skolgrejerna så slår man två flugor i en smäll!? Betalda studier! Underbart! =)

Det har faktiskt vart en sjukt tråkig helg! Har ju nästan bara jobbat, och sen har vi haft "kvalitetstid" här hemma...mmmm mysigt! Å ni som känner mig anar säkert ironin!? Haha! Jag längtar till nästa helg redan! Eller jo, besöket hos dig AK i fredags va ju trevligt, det "festligaste" som har hänt denna helgen! Haha!

Nä, jag hör av mig i morrn igen. Ska fortsätta kolla på "A lot like love". Ogillar verkligen Ashton Kutcher! Fattar inte vad som e kul och snyggt med han? Jag får fråga Demi Moore helt enkelt...Jag tycker hon skulle stannat hos Bruce Willis! Han va fan hetare än den där fjanten! Men som sagt, ska fortsätta kolla film nu. "Kort historia lång som man brukar säga...." ;-)

Puss//L


Världslåt!




Sjukt bra som sagt! Å OM detta funkar så kan ni ju tänka er hur mycket Springsteen det blir här fortsättningsvis?! =)

Helgen går fort....

-å en jäkla tur e väl det! Har ju gjort av två av arbetsdagarna nu i alla fall! Bara idag kvar och det handlar om 6 timmar så förhoppningsvis ska det gå fort! Fredag och lördag har gått SÅ långsamt för där har varit total öken på jobbet!! Tråkigare än nånsin! Men nu ser vi fram emot nästa helg då jag är ledig fredag och lördag, då blir det nåt kul hoppas vi! A fyller år på fredag så vi får väl se om hon vill bli firad...

Åh! Köpte Takidas nya skiva igår. Har aldrig gillat Takida, förstod aldrig den där "Curly Sue" hysterin som vart för ett tag sen, men den nya skivan!! Första gången jag hörde litegrann på reklamen så tänkte jag att "fan detta verkar ju bra!" Letade upp den på Spotify och det var ju ASbra! Så nu går den varm i min stereo! Säga vad man vill, men det är lite kul att köpa skivor?! Spotify är värd sin vikt i guld, men det är nåt speciellt med att köpa skivan faktiskt! Händer sällan, men när nåt e riktigt bra så gör jag det =)

Vet ni, att annars har det inte hänt nånting! Somnade typ klockan 23 igår kväll. Hade sett fram emot att se "Stockholm Boogie" på 5:an för jag har velat se den jättelänge, men självklart somnade jag ifrån den! Ovanligt liksom?! Jag är förvånad att jag lyckades se hela "män som hatar kvinnor" härom kvällen?! Den va för övrigt bra, men jag tyckte inte den va så hysteriskt bra som alla andra verkar tycka...

Nu känner jag mig sådär glad! Moneybrother turnerar i höst så det blir Gbg och Moneybrother i oktober...men det kanske jag skrev? Å nu blir jag mer och mer sugen på Takida i Gbg i november faktiskt! KUL! Har ju inga Springsteen-spelningar inbokat så då måste man ju ersätta med nåt annat! =)

Hörs ikväll eller i morrn!

Puss//L


Storm!!?

Alltså shit va här stormar! Jag lovar att jag snart kommer få ett av träden utanför min lägenhet rakt in genom ett fönster! Min lägenhet är ju omgiven av en miljon björkar och dom typ ligger ner! Helt sjukt!

Nu är det jobbardags och FY vad jag inte vill! Det är inte likt mig att va såhär negativ! Å jag vet att när jag väl kommer dit så kommer det att gå bra, men just nu vill jag bara spy på skiten! Jag brukar vara ganska bra på att styra över mig själv och bestämma vilken inställning jag ska ha, men idag och hela denna veckan har bara varit tjurig...riktigt tjurig...

Har ju inte hänt så mycket sen igår kväll faktiskt! Sovit, vaknat, duschat och druckit kaffe....Mmm...jävligt intressant?! Well, jag skriver väl senare eller i morrn bitti!

Puss//L


Jobb hela helgen

-står på schemat! Å jag känner fortfarande inte överdrivet mycket för det faktiskt! Dagen idag har bara bjudit på massa läsande och skrivande för min del eftersom jag bara har måndag ledigt innan uppgiften inför nästa vecka ska in...

Jag har ingenting att skriva om! Alls! Helt tom på inspiration och därför så säger jag god natt till er nu.

//L


Kan nån skicka mig....

-den där boken som heter nåt i stil med "Såhär ska du göra med ditt liv för att må bra!" Jag skulle behöva den jävligt mycket nu! Känner jag mig själv rätt så e jag bara inne i en depp-period helt allmänt och det kommer snart gå över, men jag håller på att gå upp i atomer här!! Fan och skit! Hur gör man liksom? Nu börjar jag jobba i morgon med å inte fan vill jag det heller! Det e väl dags att ta tag i sig själv, rycka sig i örat och säga "nu faan skärper du dig, klistrar på leendet och lever vidare"! Men jag har för faan levt en tredjedel av livet så! Bli det inge roligare än såhär? Vissa saker e kul...mina vänner, min familj, skolan....Ja, det är väl typ det! Resten e fan inte sköj?! Jag satt i mitt lilla tryckta sinne och försökte fundera ut nåt kul att hitta på! Funderade på att göra en turné genom Sverige ensam...Men hur har man tid med det? Och hur kul skulle det va efter ett tag? Men det är typ så jag känner mig. Skulle behöva åka nånstans där ingen känner mig. Bo i en liten stuga och bara hänga me mig själv liksom...MEN (igen), jag blir ju rastlös så fort! Jag menar nu, jag har inte träffat nån sen igår och genast sitter jag och funderar på vem som kan va hemma och vill dricka kaffe me mig! Se! Jag är ett konstigt fanskap utan några slags tankar och idéer om vad jag verkligen vill!

Kan nån av er som läser komma hämta mig, packa ner mig i en väska och gräva ner mig nånstans i Etiopien...??!


Skolstart!

Jisses i morse ställde jag klockan på 7 för första gången på jättelänge....Jag är i normala fall en väldigt morgonpigg människa, men dessa veckorna utan en endaste väckarklocka har gjort sitt för mig! Det va jobbigt faktiskt! Men men, skönt att komma upp, jag älskar morgonen så därför gör det inget!

Dagen igår gick jättebra. Va mycket information första dagen så man är ju alltid lite halvsnurrig när man går därifrån, men det kommer nog bli bra! Vi blev en klass på hela 5 personer! Haha! Jag, T och C och två killar så det blir nog bra! De muntliga framträdandena blir ju inte så jobbiga nu i alla fall =)

Idag måste jag plugga hela dagen för nu kommer jag jobba hela helgen.... Blir lite dåligt me tid nu. Jag måste förbereda och lämna in en rapport innan nästa veckas lektion och jag är ju liksom bara ledig torsdag och måndag nu. Men, men det går nog för sig! =)

Hörs igen

//L


Nu börjar allvaret igen!

Japp dagen e här! dagen då min semester tog slut och allvaret skall börja...jag e fanimej helt knäpp! Jag sitter här med tårar i ögonen och skriver! Fattar inte vad det är med mig?! Det är som att jag helt plötsligt insett att jag fått så många chanser 2009 som jag skitit i eller inte vågat ta...fick ett mail i natt som jag läste nu i morse. Mailet gjorde mig glad men ledsen. Tacksam men förbannad. Stolt och fördömmande....ja ni fattar?! Hela jag är ambivalent! Inför allt!!! I min hjärna ser det ut enligt följande just nu:

"Gör jag rätt?"
"Lever jag med rätt person"
"Skulle jag ha tagit den chansen?! Eller den? Eller den?"
"Hur hade livet sett ut nu OM jag gjort det?"
"Vill jag bo här?"
"Vart skulle jag annars vilja bo?"


Helvete!! Varför kan jag inte få veta hur mitt liv hade sett ut om jag inte levde som jag gör nu?! Finns det hundraprocentig lycka? Finns det äkta kärlek? Finns total tillfredställelse? Om inte så är det ju inte idé att sträva heller? Då kan man ju lika gärna gå runt och va nöjd med den halvtaskiga verklighet jag lever i.... Jag verkligen avskyr att känna såhär!! Å det är säkert övergående oxå...Jag försökte undvika att blogga igår för att slippa detta översentimentala inlägg, men det hjälpte väl föga...Det kom idag istället.

Hade livet verkligen varit ett liv om  det alltid vart kul?! Men jag vill inte behöva bekymra mig för existentiella frågor och funderingar. Det hade vart så skönt om mitt största problem handlade om vad man skulle äta till middag ikväll eller vilken tröja jag ska välja första dagen i skolan. Samtidigt är ju mina problem värsta smågrejerna för andra! Andra som faktiskt lider av sjukdomar, har drabbats av otrohet eller har någon nära som gått bort, så vem är jag att klaga egentligen!? Men men, vi kan bara vara vi i vår egen verklighet så är det ju....

Läs, begrunda och glöm mina vänner...det är så jag brukar göra med det mesta som dyker upp och det har ju fungerat hittills.

Puss//L


Skoproblematik

Hej Vänner...Känner att jag har VÄRLDENS mest sentimentala gnäll-inlägg på G å innan jag tar tag i detta inlägg så tänkte jag diskutera den senaste tidens världsproblem...nämligen jag och skor! Jag älskar skor...räknade för ett tag sen och insåg att jag ägde 53 par själv.... E hade 13 par vilket resulterade i att vi har 66 par sammanlagt. Sjukt? Ja definitivt! För likförbannat har jag ju aldrig några skor att bära!? Jag köper skit jag inte kan använda helt enkelt! NU behövde jag dels höst/vinter skor, typ stövel eller boots, och ett par vardags/skol skor...Vad gör jag? Jo, jag hittar drömskorna i Varberg och dom passade!! 
 Helt otroligt för är man som jag utrustad med vader som en flodhäst och fötter bredare än en ankas så är det inte det lättaste att hitta skor! Köper jag dom?! NÄ för jag är ju snål också, och tyckte att 500 spänn va för mycket! Skiter i att köpa dom och åker till skopunkten idag i Halmstad (obs beräkna bensinkostnad) och provar typ 40 par höst/vinter skor! Passar några? NEJ för helvete!! Där fick jag! Jag hittade dock ett par vardagsskor:


Ursköna! Så dom fick följa med hem?! Men ser dom gjorda ut för den ruskiga hösten i Sweden? Inte så va...? Sen hittade jag dessa:



Ja! Dom fick också följa med hem. Sköna? Nej inte det minsta å jag vet redan att jag inte kommer att använda dom! Möjligtvis en gång! Men visst är dom snygga?! MEN! Tror ni att mitt köp på 449 kr i Halmstad plus bensinen fram å tillbaks till Vbg OCH Halmstad blir mindre än om jag hade köpt skorna jag ville ha och behövde från början men va för snål för att köpa?! Nej precis... Summan av kardemumman: Jag e dum i huvudet!


RSS 2.0