Sista inlägget denna dag!

Nu är klockan kvällen och jag är ganska seg...Tänkte underhålla min svartsjuke sammanboende en stund så att han inte dör av uppmärksamhets-cravings! Bryr jag mig en liten stund så kanske jag med gott samvete kan sätta mig med skolan en stund sen innan jag själv däckar totalt!!? *suck*

Sen sist har jag vart och grattat min mamma med dagen, fick lite mat och massa kaffe! Det satt som det skulle efter min hårda natt ;-) Va sen och kollade in A & T's nya lägenhet en sväng! Nu sitter jag här, ögonen går i kors och tyvärr tror jag inte att jag får speciellt mycket tid till skolan ikväll...

Det värsta med att festa ordentligt är den jävla, förbannade söndagsångesten!! Fy faaan säger jag! Vissa personer hoppas man att det dröjer riktigt länge innan man ser igen.... Nu ska jag inte ut här i Fbg på ett tag i alla fall så jag joppas att det lägger sig en del tills nästa gång!

NU somnar jag snart, hörs i morrn!

//L

Åh herregud...

vilken dag!!! Jag sitter fortfarande och känner mig lite halvskakis i händerna...helt sjukt vad man gör med sig själv!? Haha!

Nu skall jag i alla fall börja ta tag i skolan, jag måste verkligen! Har försökt ligga ute i solen men det gick fan inte! Mår man såhär och har en lagom hög promillehalt i kroppen så mår man helt enkelt inte väl i starkt solsken!! Fyy fan...Men jag börjar rätta till mig nu. Efter en sisådär 2 liter cola, 5 koppar kaffe och ett halvt paket cigg börjar man ju bli människa igen! Haha! Fan va sunkig jag låter, men det e fan sant! Jo, just det, grannen kom och tyckte synd om mig så jag fick en glass som jag åt ihop med hennes barn...Hahaha! Loser totalt....

Hmm...en vän har lite "problem" å jag hade gärna gett massor med goda råd, men som ni vet är inte jag i riktigt rätt position att moralpredika för någon om kärlek, förhållanden och uppbrott! Det hade bara känts löjligt, även om jag tänker på personen i fråga och vill den väl.... Men det var väl lite därför som jag skrev mitt filosofiska inlägg häromdagen, just för att det är så vanligt att människor stannar i situationer som de inte är nöjda med! Å visst har det jättemycket med kringliggande omständigheter att göra! Det är skitsvårt att bryta upp!! Så mycket för att följa sitt hjärta liksom....-det är mycket lättare sagt än gjort för det är så mycket mer än hjärtat som styr våra liv, så är det bara! Hmm...så jag har väl inte så mycket mer klokt att säga eftersom jag som sagt inte är Guds bästa barn själv...

Nu ska jag ta tag i mig själv och försöka läsa lite...Hörs säkert igen!

//L

Festa med måtta!

-brukar min mamma säga! Mmm, säger jag då...Jag är ju som sagt inte känd för att va den största partyprissen i stan, men för såna som mig så slår det till sist över!? Jag började ju som bekant att gå ut igen för nån månad sen, och nu har jag så jävla kul att jag typ inte vill stanna hemma!

Kvällen igår blev HUR lyckad som helst! Konstigt ändå iom att mina förväntningar var skyhöga! Såna kvällar brukar ju inte bli så lyckade men igår va kanon!!! Först fick vi supergod mat hemma hos "Kocken"! De hade även fixat i ordning sin uteplats typ som en "lounge" med soffor och grejer så det var jättemysigt! Sen kom V och S och joinade oss. V är min jobbarkompis och vi brukar inte festa ihop i vanliga fall, men det blev kanon! Hon är väl dock så utkörd idag den stackarn att mig går hon väl aldrig ut med mer!? Haha! Harrys fick sitt besök och sen var vi på Bratt en sväng. Just då var jag för full för mitt eget bästa så jag hoppas att ingen såg mig... Självklart så träffade vi på J också som ALLTID skall anordna efterfester, och vem var först på om inte jag?!! Joo, jag va ju då hemma vid 8 i morse...det e nog rekord hittils... V va helt död, men jag och J bara satt och babblade och babblade och hällde i oss alldeles för mycket vin! ALLDELES för mycket... Jag vet inte vem som vart mest vinglig sen jag eller han!? Men men, min hemskomst kl 8 i morse va väl inte jätteuppskattad, men men, jag lever ju i alla fall och det är ju tur det!? ;-)

Nu ska jag lägga mig i en solstol och dö en stund, är fortfarande full vilket säkert märks i min text. Det var ju trots allt bara 5 timmar sen jag kom hem...Hör av mig senare!

Puss puss//L

Å ja, det hade vart nice att fått pratat mer, men tillfället va väl inte det bästa kanske?! ;-)

Hej och hå...

Nu e jag hemma och tänker skriva ett rekordsnabbt inlägg! Måste ändå vänta på att min bodylotion torkar in innan jag kan klä på mig! ;-)

Jobbet gick bra! Har mest slappat idag faktiskt...Satt i kassan den sista timman bara å det var rätt skönt! Fick ju finbesök oxå, å det va ju trevligt att se ett gammalt bekant ansikte ;-) Eller gammalt å gammalt jag mena ju inte så...haha! ;-)

Nu skall jag bara göra mig i ordning och sen blir det iväg till Kocken! Mycket trevligt ska det förhoppningsvis bli! =) Näpp nu skall det sminkas och kläs på mina vänner... hörs i morrn!

Puss//L

Förbannat trött!

Jag brukar som bekant inte ha några problem alls av att gå upp på morgonen, tvärt om, brukar nästan studsa upp! Men idag va en såndär skitmorgon, när man släpar sig upp, ställer sig i duschen (fortfarande stängda ögon), sätter sig i köket, häller upp kaffe (fortfarande stängda ögon), tänder en cigg och långsamt, långsamt försöker öppna ögonen...FY vad jobbigt! 20 minuter efter jag gått upp hade jag fortfarande problem att hålla ögonen öppna, jag ville verkligen bara sova!! Men jag får försöka se det positivt! Om ganska exakt 10 dagar kommer jag hem ifån Sthlm, och DÅ får jag sova, mmm underbart!

Vet egentligen inte vad som hänt sen sist med tanke på att det va ca 6 timmar sen mitt senaste inlägg...men jag har väl sovit lite, hostat lite, å jaa, det va la det ungefär! Sitter ju som sagt här och försöker vakna. Är inne på min tredje kopp kaffe nu och det verkar hjälpa föga...Hmm..Hoppas dagen på jobbet går snabbt! Men det brukar det göra när vi stänger 16. Det e för övrigt nånting jag tycker att vi borde göra varje dag, haha, vad skönt det hade vart!

Jag har ju som bekant lite dålig koll på min ekonomi...å igår va det nån på jobbet som kläckte ur sig att vi hade fått pengar från jobbet i onsdags för nån skattsammanräkning eller vad det var...Jaha, tänkte jag va trevligt! För jag har ju sällan koll på vad jag har på mitt konto! Hon hade fått 2700, å nån annan hade fått 1900...Mmm, hade ju vart skönt med tanke på den obeskrivligt höga lön jag fick i måndags tänkte jag...Gick in på mitt konto nu och kollade läget. 264 kr! Tack för den, det va väldigt generöst och vänligt...Va faaan, kunde dom inte behållt dom? Jag vill oxå ha 2700.... =( Men det har jag ju inte!

Nu måste jag avsluta för jag måste till den (satans) bensinstationen innan jag kör till jobbet. Men vi "syns" i krokarna =)

Puss//L

Fick ju lite sällskap i alla fall!

Fick ett telefonsamtal strax efter mitt förra inlägg om att A kommer hit med sina folköl! Haha! Hon är för rolig med sina folköl hon! Men nu har hon i alla fall vart här en sväng och tjötat lite skit. Å nu ringer min väckarklocka om 6 timmar, å ska jag orka med en helkväll i morrn så får jag nog snart gå och lägga mig!

Ska bara sitta uppe en liten stund till, jag har verkligen svårt att varva ner om kvällarna när jag kommer ifrån jobbet! Helt skitsvårt att gå och lägga sig! Men jag ska bara lyssna på några låtar till...E inne i ett youtube stim här! När man väl hamnat där e det hur svårt som helst att ta sig därifrån! Lyssnar för övrigt fortfarande på Alexander Rybak! Älskar den låten! Sällan man fastnar för en shlagervinnare så, men han e ju sååå söt! Ett annat tips på en bra låt är "Paperboys" med Lonesome traveller, skitbra musik! Nä nu e det snart dags för sängen!

Ha nu en underbart solig pingstafton i morrn alla ni lediga! =)

Go'natt!
//L

Nähä?!!

Nu va hon inte kvar i sin nya lägenhet!! Så nu får jag stanna hemma...Ensam hemma e jag ju med och inte trött riktigt än. Vad gör man!? JO, man tar en öl och fundelerar på nåt trevligt att blogga om! Japp, så får det bli!
Skål =)

//L

Fredagkväll och hemma från jobbet halv tio...

Ja, det är underbart! Precis vad man önskar som mest en fredag!? Nä seriöst har det gått rätt bra idag. Tiden har gått fort, och mina kära chefer har största förståelse för min "dövhet". Haha! En av mina chefer kom springande ifatt mig idag och knackade mig på axeln å bara "Jaa alltså dom har ropat efter dig i högtalarna tre gånger nu, men jag har ringt upp dom som har velat dig nåt å sagt att du hör lite dåligt", haha! Hur ful känner man inte sig då? Sen inte nog med att jag inte kan höra jag kan ju knappt prata heller!! Folk hör ju inte vad jag säger! Allmänt pinsamt bara.... Men men, i morrn har dom satt mig i källaren så där kommer jag sitta hela dan och knappt träffa nåra kunder alls! Skönt att slippa dom eviga hostattackerna i kassan i alla fall =)

Nåt annat har ju inte hänt...AK e ju sjukskriven så henne kan man ju inte räkna med och A e ledig denna helgen så ingen rolig jobbar! Förutom jag då förstås ;-) Men vad har jag för nytta av att va rolig när det inte finns nån att vara rolig MED?! Hmm...bra fråga?!

I morrn gäller samma som idag! Upp kl 6 och åka till jobbet vid 8! SEN blir det annat dock! Kocken ringde innan å sa att hon fixar lite Margaritas, lite Sangria och lite plockmat till i morrn när jag kommer från jobbet, Hur gött låter inte det då?!! Å strålande sol ska det bli! Underbart! Sen blir det säkerligen en sväng på krogen med! Jag har många bruna tjofräser att bjuda igen denna helgen. Kocken och miss S stod ju för inhandlingen av sånt sist vi var ute =)

Nu ska jag kanske åka och titta på A's nya lägenhet, hon e tydligen där och pillar ikväll....Vi hörs och syns! =)

Puss//L

Jobbarfredag...

Usch och fy för att jobba fredag-kvällar! Jag jobbar gärna, lördagar, söndagar och alla andra dagar i veckan om jag hade fått slippa fredagkvällar!! Vet inte varför jag har så ont av det, men det är verkligen pest och pina!

Kom i säng i okej tid igår vilket va otroligt skönt! Igårkväll så va ju miss M här och fikade som jag redan berättat...va hände mer?! Hmm... JOO, jag va ute och provkörde min  brorsas nya bil! Honda Civic Type R har han köpt! FY faaan säger jag bara! Han sa till mig innan jag körde att jag skulle ta det försiktigt men att jag måste gasa upp den över 6000 varv för att "V-techen" skulle få sin effekt! Jag som inte riktigt visste vad som väntade gjorde ju självklart detta....Lade i 3:an och gasade...Det var som att bilen tog ett djupt andetag och sen åkte den iväg som en jäkla projektil!!! Haha! Va uppe i 160 på den lilla landsvägen här utanför innan jag hann säga "bromsa"?! Otroligt kul, men jag har ju även respekt för såna bilar... Men jag var noga med att tala om för ungen att jag minsann skulle "låna igen" hans bil för alla gånger han lånat min ;-)

Jag vet verkligen inte vad jag ska blogga om! Jag ser inte fram emot blåhåriga tanter, danskar, muppar eller annat crap som kan dölja sig på jobbet denna fredag... Å ikväll lär jag väl inte göra så mycket iom jag ska upp 6 i morrn och åka dit igen! Så detta lär bli en tråkig blogg tills denna jobbarhelg e över i alla fall!

Hörs och skrivs!

Puss//L

Jag och mina listor....

Det va så många meningslösa frågor på denna listan, och det är ju en del jag inte gjort förr så.....Here we go again!! =)

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?  Tre; hem, bil, mamma
Vilken svordom använder du mest? Fan fortfarande...
Äger du en Ipod? Nej inte idag heller
Mp3? - Ja, köpt för 18 spänn på jobbet men den funkar ypperligt! =)
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? I morrn?! Kl 07
Hur många resväskor äger du? 4 tror jag
Använder du flip flops även när det är kallt ute? Nä, men hade nog gjort om jag inte skämts över mig själv! Älskar flops
Var köper du dina matvaror ifrån? Willys oftast
Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden? Ja, förutom på fyllan för då är mitt tryn med på varenda kort!
Vilken var den senaste filmen du såg? Bankok Hilton härom kvällen...
Har någon av dina vänner barn? Typ alla....
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En bostad och en ny garderob!
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Springsteen såklart...
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk? Mjölk är helt enkelt inte gott!!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja det tror jag nog =)
När var senast någon stötte på dig? För några dagar sen tror jag bestämt
Vad åt du till middag? Macka och yoghurt!
Använder du huvtröjor? Just nu faktiskt!
Har du någonsin deltagit i en demonstration? Pinsamt nog inte! Gud va lam man är!!
Vem var den senaste som ringde dig? A såklart! Inte jätteovanligt?!?
Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält? Ehh ingen om jag får välja!!
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig? Helt säker... vem pratar aldrig om andra liksom?!
Hur stort är ditt närmsta köpcentrum? För litet
Äger du några band-t-shirts? Nää faktiskt inte!
Diskar du din egen disk? Ja vem skulle annars göra det??.
Har du gråtit offentligt? Ja
Försöker du alltid lära dig nya saker? Varje dag! =)
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Jo, men så är jag ju rätt gammalmodig också! Jag kan baka bullar å sånt, bara gubben bjuder på dejt å lagar bilen, hahaha!
Kan du kasta macka? Nä, å jag blir lika förbannad varje gång det inte funkar!!
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej.
Vem var din favoritlärare? När då? Det var nog Lars som gav mig en elchock i högstadiet! Han gillade jag!!
Vad har du för väder? Grått å tråkigt!
Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar? Absolut! För hur lite jag än vill erkänna det så är ju tatuerade killar jävligt hett!!
Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet? Samhäll eller psykologi
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor
Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv? Det va fan den konstigaste fråga nånsin! Blir man attraherad så finner man mest sannolikt personen attraktiv eller?!!
När sov du senast på golvet? Inte en aning!
Vilken är din favoritdrink? Strawberry daquri
Gillar du din boendesituation? Nä...
Äter du frukost dagligen? Nej väldigt sällan!
 Är dina dagar fullbokade och stressiga? Oftast
Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna? Haha, jaa!
 Hur gammal blir du din nästa födelsedag? 26 jävla år...
Tror du att gud är en man eller kvinna? Inget av det....
Vad var det senaste du åt? Ostmacka
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det motsatta? Ingen aning...brukar oftast komma överens med folk...
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Never!
Tycker du om att krama folk? Ja.. skulle nog vilja kramas mer än jag gör faktiskt.
Skulle du säga att du är trendig? Nej
Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera? Beror på vem
Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det? Ja för mycket faktiskt!
Vad är du allergisk mot? Ytliga människor, dumma människor och George Bush
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser? Skulle det funka för två människor så visst, men är nog lite för blödig och romantisk för att det skulle funka riktigt bra på längre sikt....


Så det va den det.... Nu ska miss M komma hit och fika en sväng! På SIN födelsedag...Å inte har jag köpt nåt heller! Schysst kompis va?! ;-)

//L

Fortfarande torsdag...

-å jag fattar egentligen inte varför jag bloggar! Har ju aldrig nåt vettigt att säga ändå...Den främsta anledningen till att jag e här nu är att jag försöker smita ifrån mitt skolarbete! Ungefär av samma anledning som 95% av de andra gångerna jag bloggar alltså...

Va hos min brorsa nyss och drack lite kaffe, annars har väl inget spännande hänt...Jag skulle åka och tanka bilen oxå tänkte jag... Åkte till Uno X, som för övrigt är den sämsta stationen i världen skaffa aldrig bensinkort där, och skulle tanka...Sätter i mitt kort, allt fungerar för en gångs skull tänkte jag! Men oj va fel jag hade!! Pumpjävlen släpper bara ut luft!! Å jag som inte riktigt förstår hur en bensinpump fungerar stod och kliade mig i huvudet en stund... "hmmm, kan bensinen ta slut i en sånhär, eller har dom typ en direktledning härifrån till Kuwait eller vart fan bensinen nu kommer ifrån?!" Efter en stund så kände jag mig ändå såpass säker på att bensin kan ta slut, så jag flyttar bilen till nästa pump. Krånglar om allting igen och försöker tanka....det går i bensin för 63 kr sen kommer det bara luft, IGEN!!! Då fick jag mig ett neurotiskt anfall och körde hem.... Ja, ni hörde rätt jag körde hem. Jag stannade inte och tankade nån annanstans!! Åh varför kan aldrig saker funka som de ska!?!! Tur att min bil utan problem klarar de 8 milen fram och tillbaks till jobbet i morrn på 63 spänn... *tjurar*

Japp! Det va min ur-intressanta eftermiddag! NI ser, jag kan blogga om precis ALLT! Bara jag slipper skolan en stund. Nu skrev jag precis 200 ord om bensinpumpar liksom ;-)

Nu är jag dock tom på tankar så det får va slut för denna gången nu! Hörs säkert senare!

//L

Ogillar dom här rubrikerna!

Fasen va jobbigt det ska va att hitta på rubrik till varenda inlägg! Kan ju ibland lägga flera minuter av sin dyrbara tid till att hitta på nåt att skriva där...totalt onödigt! Säger hon som lägger en kvart på att försöka ta kort sin ögonfärg, haha, med tanke på föregående inlägg!

Nu har iaf AK vart här och druckit kaffe! Mycket trevligt! Å precis som jag förutspådde så handlade våra mycket intressanta samtal mest om män med förkrympta hjärnor! Vi har mycket god erfarenhet av sådana båda två, haha ;-) Kan undra om vissa av männen vi känner va släkt i ett tidigare liv?! Jag har för övrigt lovat att hon ska få adressen till bloggisen! Japp! Första steget mot en "officiell" blogg! Så e du här å snokar nu AK så får du bli min andra läsare! Grattis! ;-) Glöm inte kommentatorsfunktionen med! Mycket uppskattad! Å det klarar du allt fast du har klumphand, haha!

Nu ska en stund ägnas åt att äta lite "frukost". Började dagen med Bulle och Ballerinakex och det är väl kanske inte den ultimata frukosten tror jag?! Sen ska här läsas uppsatser för resten av dagen! Helt otroligt skönt att bara ha en vecka kvar! Kan knappt fatta det!? Å för er som läser bloggen kan det väl va skönt med en liten paus ifrån mitt eviga tjat om skolan?!

Hörs säkerligen lite senare!

//L



Torsdagmorgon!

Jag vaknade helt utsövd idag vilket var sjukt skönt!! Vet inte när det hände sist faktiskt! Men jag kom ju i säng vid halv 12 i natt och jag vet inte när det hände sist heller... ;-)

Det funkade väl sådär att jobba igår faktiskt...Mådde okej, men hostan! Fyy fan! Pinsamt att sitta i kassan ju! Jag hade ju själv inte velat handla mat och kläder å grejer av en kassörska som låter som att hon har en härlig mix mellan svininfluensa och bronkit?! För det va typ så jag kände mig!! Ja, jag skämdes nästan ihjäl... Men, men vi får väl se hur det går i morrn! Jobbar ju nu fredag och lördag oxå... Sen blir det jäklarimej partaj på lördag! Så det så!

Ibland undrar jag vad man har för liv, haha! Jag har stått i typ en kvart nu på morgonen och försökt dokumentera min ögonfärg! Haha! Ja, det är lika stört som det låter...Jag är själv väldigt fascinerad av hur jag kan ha mörkgröna ögon när jag vaknar och sen så fort jag tvättat ansiktet blir de jätte ljusgröna!? Ja, ni hör ju själva, mycket till liv va?! Hahaha! Ja, jag skulle ju ialla fall försöka ta ett kort på detta nu på morgonen, men det blev skit av dom korten...så efter en kvart lade jag ner det...Å då kom jag på hur jäkla meningslös jag va som slängde bort en kvart på att fotografera min ögon liksom! Lika meningslöst som att skriva 18 rader om att jag gjort det, haha!'

Nu ska jag dra och handla. Sysslan ifrån helvetet! Jag avskyr det över allt annat!!! Men gör man det såhär tidigt på morgonen så är det ju lite lugnare och då kan jag överleva besöket i affären utan att få hysteriska anfall, hjärnblödningar, hjärtflimmer och annat som jag lätt drabbas av i såna miljöer....

Sen kommer AK den gamle räven! Vi ska dricka lite kaffe och tjöta skit! Kan tänka mig att det som vanligt blir trevligt och att ämnen vi kommer att prata om lär vara; "Män med förkrympta hjärnor", "Ballar av stål" och "Kåset"....Det är ämnen som kan underhålla oss två i nåra timmar, haha! :-)

Hörs och skrivs senare!

//L

Tjaa....

Är nånting som det borde vara just nu?! Nähääe det är det inte! Upp är ner och in är ut just nu för min del!

Vänner, jag drar i alla fall och jobbar nu så ni lär inte höra av mig under dagen. Dock kan ni ju tänka på mig när jag sitter där och snorar och hostar på "Kåset"... Inge kul alls faktiskt!

Pussar & Kramar

//L

Ännu en lista!

Undra om det ens finns några frågor som jag inte svarat på snart?! Några i denna lär bli favoriter i repris, men som sagt man måste ju fördriva tiden med nåt! ;-)

Info
Namn: Lina
Födelsedag: 13 juli
Hemstad: Falkenberg
Ögonfärg: Grön
Hårfärg: Blondie
Längd: 1.68
Höger/Vänsterhänt: Höger
Värsta vana: Svär för mycket, snarkar när jag sover, haha ;-)
Stjärntecken: Kräfta
Är dina föräldrar skilda: Nope
Skor idag: Vita slip-in sandaler
Din svaghet: Min enorma prestationsångest
Dina rädslor: När jag måste stå i centrum, flygplan, höjder... Jaa, det finns några stycken
Mål för det här året: Målet med 2009 för min del var att tänka på mig själv, ha kul och göra mig lycklig!
Mest använda fras på msn: "Haha"... jag e en lättroad jäkel...
Det första du tänker på när du vaknar: Vad är klockan?
Dina bästa kännetecken: Att jag hostar/harklar mig (en ticks jag har). Jag hörs på mils avstånd!
När går du och lägger dig: Oftast för sent för mitt eget bästa

Du?
Svär: Ja, som en häst travar
Sjunger bra: Njae, hellre än bra skulle jag nog säga!
Dushar dagligen: Ja
Tycker att du är attraktiv: Jo emellanåt. Alla har väl "fuldagar" och "snyggdagar"! Eller?!
Kommer överens med dina föräldrar: Ja för det mesta!
Gillar åska: Ja som sagt, på avstånd
Spelar något instrument: Nej
Äger en iPod: Nope!
Går till kyrkan: Nej tack!
Sover med gosedjur: Nä, bara med överdrivet många kuddar!
För dagbok: Bloggis!
Dansar i regn: Jo, som sagt gjorde jag ju ofta det när jag va yngre
Sjunger i duschen: Jaa då!

Senast du:
Skrattade: För typ 2 minuter sen. Har glömt åt vad för jag skrattar ganska lätt!
Grät: Igårkväll när min "Tinnitus" inte gick över. Som sagt, känslomänniska. Man e väl inte kräfta för intet?! ;-)
Filmen du såg: Bankok Hilton. Fast bara typ en timma, sen somnade jag
Tuggade tuggumi: Vet inte, några dagar sen kanske?!
Drog ett skämt: Åh herregud jag drar kassa skämt dagarna i ända!
Sång du sjöng: Careless Whisper med Seether

Så ja! Får se om jag är klar med listandet för idag eller om jag ska roa mig med att hitta nåt mer ;-)

//L

Sommarregn och åskväder!

Jag och miss S har precis suttit intryckta mot väggen under taket på min utepats och lyssnat/tittat på ett sommarregn som bara öste ner och med åskan på lite lagom avstånd! Hur mysigt är det inte då?! Helt underbart tycker jag! :-) När åskan håller sig på lite lagom avstånd så tycker jag det är en fantastisk känsla! Speciellt i samband med ett tungt regn! Det luktar helt otroligt gott på våren/sommaren! Jag kommer ihåg när jag var yngre... Jag älskade att gå ut barfota i bara en t-shirt och ställa mig på gräsmattan i sommarregn! Åh vilken känsla! Idag är man ju lite för bekväm för att "gå ut och bli blöt"...

Har för övrigt ägnat ganska många timmar idag över att fundera på min sk. framtid, rent "karriärmässigt" nu då alltså... Jag vet ju inte vad jag vill med mitt liv!! Jag vet ju dock att om någon hade erbjudit mig en tjänst som doktorand någonstans så hade jag mer än gärna tagit den! Jag älskar det jag gör, och brinner verkligen för det! Men hur länge kan man egentligen hålla på utan ett syfte att man vill nå högre inom den akademiska världen? För trots allt är det nästan den enda världen som tillåter dig att hålla på med forskning på det viset som jag vill! Tråkigt nog så har jag inte en speciellt driven handledare som annars hade kunnat hjälpa mig vidare, men han e ju snart pensionär och jag förstår att han börjar tappa gnistan för det han gör kanske...ja, ja. Å andra sidan kan jag ju inte bara vänta på att nån annan ska hjälpa mig för jag måste ju trots allt ta tag i det själv... Hmm, sen vill man ju veta att man är "rätt virke" också, och det vet jag ju inte? Jag kanske inte alls passar in egentligen och då är det ju ingen idé att fortsätta. Men att jag skulle sätta mig på ett 7-16 jobb, göra mina arbetsuppgifter och sen gå hem finns inte i min värld! Jag skulle drabbas av en depression fortare än du hinner säga "sjukskriven".... Jag funkar inte så! Jag måste få utvecklas, använda mina kapaciteter till fullo och dessutom älska det jag gör. Å hur många i dagens läge älskar sina jobb?!
Ja ja, det blir väl till att fundera weiter...

Nu vet i tusan vad jag skall göra. Peppar, peppar *ta i träbord* så känner jag mig bra mycket piggare nu! Visst halsen är inte på ngt vis bra, men så länge jag är pigg i hjärnan så ska jag väl klara ut att jobba i morgon!

Vi hörs lite senare!

Puss&Kram
//L

Nervöskänsla...

-i magen!! Ni vet  när man känner sig jättenervös över något som man inte kan sätta fingret på!? Antar att det är nån mer än jag som upplevt den känslan? Känner mig ungefär som inför en stor redovisning i skolan just nu. Jättekonstigt....för jag har egentligen ingenting att vara nervös över. Inte nu. Att jag kommer att vara nervös så jag kräks nästa tisdag inför opponering och Stockholmsresa det är en sak, men idag?! Hmm...

Miss M har vart här på kaffe nu en sväng, det va trevligt! Tyvärr svek vädret mig så det verkar inte bli någon påbättring av solbrännan för mig idag... Typiskt! Å det är ju knappast så att man slänger sig i ett solarium i slutet på maj?! Å sen dels pga tattoon och pencillin. Man ska väl egentligen inte sola när man käkar det om jag inte har fel för mig?

Åhh, måste verkligen planera nåt kul till helgen! Jag är sjukt sugen! Sen hinner jag väl kanske inte festa egentligen för jag har otroligt mycket att planera inför nästa vecka. Men har man inte kul emmellanåt så dör man. I alla fall jag. Klarar inte när livet är i tristess som det är nu, för jag blir allvarligt talat deprimerad!!

Slut för denna gången. Känner på mig att det lär bli en del inlägg idag... Ska väl försöka hitta en lista eller nåt att fördriva min tid med ;-)

Puss//L

Ny morgon!

Japp och jag hade ju hoppats på att jag mirakulöst nog skulle vara frisk som en nötkärna idag! Va besviken jag blev... Men förhoppningsvis går det ju åt rätt håll nu. Bara att vänta... Det mest irriterande just nu är att jag är så tät i öronen så det känns som att jag har värsta tinnitusen (hur f'n det nu stavas)! Jag höll på att bli knäpp i natt när jag skulle sova för det lät nåt så in i!!! Alltså det är jättesvårt att beskriva ljudet, men det är ett pipande kombinerat med ett högt susande! Helt sjukt irriterande när man ska sova!!

Fortfarande inte hört nåt från den gravida...men jag antar att man är rätt trött efter en förlossning kanske?! ;-) Men å andra sidan, kunde hon skicka ett mess när vattnet gått å hon va påväg till BB kan hon väl skicka ett när hon klämt färdigt?! Eller kanske inte...

Dagen bjuder på följande "roliga" saker: Skicka in uppsatsen ännu en gång. Dricka kaffe med miss M. Förhoppningsvis sola en stund i trädgården, om vädret behagar att hålla i sig och...ja! Det va nog det! Jobbet kallar ju i morgon och jag ska ju ärligt säga att det känns rätt avlägset just nu...men men, jag måste verkligen jobba i morrn!!

Återkommer säkerligen under dagen!

Puss//L

Så klokt så klokt....

Fick några intressanta svar på mitt föregående inlägg genom en annan blogg som inte så många har tillgång att läsa, men alltid roligt att nån orkar ta sig en funderare över mina små menlösa filosofier... För att sammanfatta lite av vad som sades:

Självklart har inte alla möjligheten att bli lyckliga! Precis som ditt svar löd; barnen i Afrika har inte mycket till val. Mina tankar utgår självklart först och främst ifrån min egen referensram och mitt liv såklart. Men visst, klumpigt uttryckt att alla har möjlighet till lycka! Låt mig uttrycka mig; lyckligare kanske?!

Å påtal om att mitt livsöde skall passa ihop med andras livsöden så menade jag inte på något sätt att man måste vara likadana för att passa ihop. För att citera svaret jag fick:

"Tror inte du att två olika livsöden, två olika erfarenheter eller liknande kan ge mer nyans och variation i livet tillsammans? Själv tror jag inte att två personer skall vara allt för lika, inte heller olika"

Vad jag menade var att en livssituation skall passa ihop med andras livssituationer. För exakt och precis som du säger så tror även jag att man självklart kan berika varandra genom att vara olika, inget snack om saken! Jag var nog lite extra filosofisk just där, och undrade över vad det är som gör det så svårt att vara vid samma "plats i livet" på nåt sätt som människor i ens omgivning!? Alltså, gyllene tillfällen går dig förbi varje dag! Varenda dag!! Bara för att du står fast vid de val du gjort och har så svårt att överge dem! Å fungerar det såhär för alla människor så är det ju typ 1 chans på miljonen att två människor, eller fler beroende på vad situationen handlar om, befinner sig vid samma vägskäl, vid samma tidpunkt och är beredda att göra ett val i samma riktning på exakt samma gång!! Tänk ändå alla de människor som finns i ens liv!! Antingen är de lyckoträffar, eller så är dom "hållplatser" som du stannat upp vid för att du inte vågar gå vidare?!

Å sen angående att så många sitter i självvalda situationer som de egentligen inte trivs i fick jag följande svar:

"Många väljer oftast den enkla och korta vägen, som vi alla vet så är inte oftast det korta det lättast eller det billigaste det bästa, men naturligtvis enklast att få"

Här kan jag inte mer än att hålla med dig! Men mina tankar rörde sig just kring varför vi nöjer oss? Å varför det är så tabu att vara missnöjd! För utan att hymla; tankarna om att man "skulle vart lyckligare" nån annanstans slår ju säkert en väldigt stor del av alla människor, men när vi har möjligheten väljer vi ändå att inte ta den! För jag som då skall vara utbildad människovetare ;-) visst handlar det om trygghet!! Precis som du säger:

'"Tror inte fröken filosof att det kan ha att göra med låg självkännedom och rädsla för att möta det okända? Hur vet man att magkänslan ger det rätta intrycket och att man blir lyckligare av att lämna det trygga för det okända?"

Människan är en trygghetssökande varelse av naturen visst är det så! Man kan aldrig veta till 100 % vad som döljer sig bakom hörnet! Å "tyvärr" får man väl säga blev vi utrustade med en sådant kontrollbehov att vi vill veta! Vi vill vara säkra! Frågan är om detta kontrollbehov, behovet av att kontrollera omgivningens syn på sig själv, sin egen syn på sig själv, skall gå framför det egna välbefinnandet!? För det är ju faktiskt det det gör...  Titta exempelvis på djur....ta vilket som helst; en hund! En hund skulle aldrig välja bort sitt eget välbefinnande på grund av hänsyn till "trygghet", behov av kontroll eller oron för omgivningens blickar och åsikter!! Nu börjar jag bli lite väl djupsinnig här kanske, men det är nog definitivt så att vårt intellekt står i vägen för vårt välbefinnande många gånger, å vad som gör mig så frustrerad är att intellektet vi är utrustade med, som är så starkrt och motståndskraftigt ändå, till råga på allt, inte står emot ytliga ting såsom fördomar, normer och vår egen medvetenhet kring att vi faktiskt väljer stabilitet framför lycka!

Tackar för intressanta synpunkter i ämnet ;-)

//L








Gnällaren och filosofen...

Ja det är jag det!
Måste gnälla lite på min handledare bara... Jag gillar han som faan alltså, men just nu så är jag mindre glad.... Va va klockan när jag skickade in mitt arbete?! Halv fem tror jag. EN timma senare får jag tillbaks det IGEN med nya "synpunkter" som han så fint kallar det. Schysst, en timmas vila! Tack för den du! Så nu sitter jag här igen....med "synpunkter" upp till öronen!

Bara för det så tänkte jag filosofera lite.... Håll till godo!

Kan det vara så att våra liv är planerade ifrån första början? Nu menar jag inte planerade i detalj utan mer som en allmän plan för vart vi ska hamna... Planen innefattar att alla människor har möjligheten att bli lyckliga, men vi får friheten att fatta vissa beslut och göra egna val på vägen. Jag har funderat på det ett tag... För det är ju också så att mitt livsöde skall "passa ihop" med de personerns livöden som finns i mitt liv just vid det tillfället jag gör mina val. Vad är det som gör att man väljer si eller så? Vad är det som gör att saker och ting inte alltid blir som man tänkt fast man tycker att man varit jätterationell hela vägen och i alla sina val? Det kanske är på grund av vår egen känsla av att ha gjort rätt som gör att vi människor har så lätt att "nöja oss" med en situation som vi kanske egentligen inte är helt förnöjda med! Vi tycker oss ha valt och beslutat oss för rätt saker, men ändå så sitter vi där, i en situation vi själva valt och är missnöjda!!? Å då väljer vi helt enkelt hellre att nöja oss med situationen än att "förnedra" oss själva, bryta upp från situationen och välja en annan väg.
Varför gör vi då på detta viset? Varför nöjer vi oss med en situation, när vår magkänsla säger oss att vi hade varit lyckligare någon annanstans? För är det ändå inte en av livets alla meningar; optimera din egen lycka! För trots allt så är du herre över dina egna beslut. Oavsett om ditt liv på sätt och vis är utstakat på grund av ytliga omständigheter så har DU makten att fatta nya beslut som skulle göra ditt liv så mycket rikare!

Det var dagens filosofi mina vänner. Nu går jag tillbaks till min uppsats...

Puss & Kram
//L

Dagens

DAGENS HUMÖR: Rätt ok med tanke på öron, hals och andra kroppsdelar
DAGENS KLÄDSEL: Svarta piratbyxor, rosa linne och svart tisha
DAGENS MUSIK: "Fake it" med Seether har gått på repeat här ett par gånger! Grymmebra låt!
DAGENS SAKNAD: Hmm....efter mina vänner. Men det fixade ju Kocken!
DAGENS LÄNGTAN: Efter nästa helg!
DAGEN ROLIGASTE: A-k's berättelse om sin helg, hahaha!
DAGENS HAT: Ogillar att hata överlag....Jag hatar helt enkelt ordet hata!
DAGENS VILL: Att min lägenhet skall städa sig själv och att jag blir frisk!
DAGENS VILLE INTE: Diska....men jag har gjort det ändå!
DAGENS MYS: Fika i trädgården!
DAGENS GÅ UPP: Idag? Klockan halv åtta typ...
DAGENS VILL VERKLIGEN INTE: Men! Jag säger ju det...städa, diska, tvätta å laga mat
DAGENS JAG ÄR: Bäst!

Tjohej!

Nu har jag skickat in min diskussion för tredje gången, och jag hoppas verkligen att "tredje gången gillt" är ett uttryck som kommer väl till användning just nu...E så trött på min egen uppsats så jag kan spy!! Men nu är det återigen bara att vänta ut domen!

Undra när den gravida ska ha klämt ut den lille bebben?!! Har fortfarande inte hört något, men av nån anledning så har jag föreställt mig hennes förlossning som nåt jätteenkelt! Att hon liksom bara skulle trycka på lite osså kom han ut! Men vem vet, hon kan väl få en jättejobbig förlossning. Vet inte varför jag har tänkt som jag gjort faktiskt!?

Jag och Kocken fick inte planerat nåt inför helgen. Min helg ska i alla fall innefatta god mat, massa musik, brun tjofräs och dans! Då e jag nöjd! För de som undrar vad "Brun tjofräs" e så är det Jäger och Redbull! Mmm, så gott! Kocken har en viss tendens att kalla det mesta för Tjofräs nämligen och när hon förra helgen ville ha en sån där "Brun tjofräs" så jaa blev det vårt nya uttryck =)

Nu ska jag slappa lite och vänta ut pencillinets mirakulösa krafter! Senast i morrn kväll borde jag vara mycket bättre faktiskt! Vilket är rätt nödvändigt iom att jag SKA jobba onsdag. Har ju till och med lovat att jag ska jobba extra på kvällen, så ringer jag och sjukanmäler mig igen blir dom väl inte så väldigt glada på mig skulle jag tro...

Vi lär höras igen!

Puss//L

Huuur kul som helst!

Japp! Dubbelsidig öroninflammation och halsfluss! Haha! Verkligen skitroligt! Eller nä, inte så... Han testade inte ens för halsfluss, iom att jag ändå skulle ha pencillin för öronen så borde ju halsen ge sig samtidigt...Å gör den inte det så är det troligtvis körtelfeber! Det vill jag bara inte ha! Så det vill till att jag blir frisk snabbast möjligt nu... Har verkligen INTE tid med detta!

Kocken skall komma hit med frulle och hålla mig sällskap en stund. Vi ska sitta ute i trädgården så att hon slipper ta del av mina äckliga baciller! Jag e glad om NÅN kommer hit för jag är verkligen i behov av social interaktion, och det är nu! Får panik av att bara sitta såhär. Jag är beroende av mina vänner till den milda grad att jag får abstinens utan dom!

Å vet ni vad?!! Jag fick ett sms av "den gravida" 09.24 i morse. Där stod: "Hej gumman. Vattnet gick och nu är jag påväg till BB". Tjohooo va kul! Jag vet vad det blir, men det är topsecret! Såå roligt för dom, dom försökte verkligen jättelänge innan det tog sig, å nu ska en liten bebbe titta ut.... Som jag brukar säga; ABSOLUT inte avundsjuk, men roligt för andra! Nu så kan hon ju dock inte heta "den gravida" längre, så jag får illa kvickt hitta på ett nytt namn till henne här... Hmm, ska fundera på den en stund!

Nu ska jag koka kaffe till Kocken för hon borde va här vilken sekund som helst!

Puss//L

Måndagen den 25: maj!

Äntligen löningsdag! Fast jag ska inte säga så mycket....Så mycket pengar som jag bränt i april har jag nog aldrig gjort innan! Helt sjukt! Några av mina vänner vet vad för summor jag gjort av med, och med tanke på hur dålig lön jag får denna månaden så borde jag ha sparat, men NEJ! det gjorde hon ju inte... Fast ibland så tycker jag att man får göra så... Jag har ju ändå tatuerat mig för ett par tusen....festat en del och haft otroligt kul!! Roligare än vad man haft på många år!! Köpt lite kläder..å ja, bara haft det allmänt bra! Å som sagt, ibland tycker jag att man är värd det!

Ska till läkaren nu kl 10...Gillar inte läkaren! Jag är väldigt sällan där, tror det va några år sen sist. Sjukanmäler mig även väldigt sällan ifrån jobbet vilket jag fick göra i söndags. Tror det hände -06 sist kanske?! Man känner sig SÅ kass! Jag hatar att inte klara av mina åtaganden! Min skräck just nu är ändå att läkaren ska säga att "nää, du har inte halsfluss, å ingen öroninflammation heller. Du får helt enkelt vänta ut det här!" Då dör jag!! Jag kan för faan inte prata! Å jag måste jobba på onsdag! Jag kommer tvinga han att skriva ut ett recept som minskar omfånget på min hals för jag vill inte detta mer nu!

Idag händer väl inte så mycket mer. Måste få in min diskussion till handledaren i eftermiddag/kväll. Ska fika lite med Kocken om hon vågar komma hit å jaa...det blir väl det skulle jag tro!

Jag lär höra av mig senare när jag kommer ifrån läkaren!

Puss//L

Nu e jag här...

å jag har faktiskt legat i! Jag loooovar! Har försökt strukturera om min diskussion och det va ju inte det lättaste! Är inte klar på långa vägar, men jag har i alla fall börjat! Eloge till mig! *klappar på huvudet* ;-)

Nåt som inte e riktigt lika kul är att mitt tillstånd har gått från "lite bättre" till "extremt mycket sämre" de sista timmarna! Jag fattar inte! Sjukt ont i öronen igen och halsen gör så ont så jag kan inte svälja! Än mindre prata....lät det som en äppelskrutt i halsen innan så har jag fan ett helt jävla äppelträd nertryckt nu det kan jag säga!!

 Det blir läkaren första bästa för mig i morrn kan jag säga! Vill inte, men inte vill jag gå runt och må såhär heller det kan jag säga! Så nu har jag gjort koksaltlösning som jag ska sniffa! Haha! Joo det är sant! En dum huskur som jag in i det längsta vägrade prova, men när jag insåg igår att smärtan i min öron försvann i samma ögonblick som jag sniffade vatten med salt så tror jag härmed på den! Visst nässpray finns ju, men när man inte har det hemma så är koksalt en ypperlig lösning! Sen ska jag ju inte påstå att det känns så skönt med salt i näsan, men va faan, lite får man tåla ;-)

Har även betalt räkningarna precis. Det va som vanligt ingen rolig upplevelse... Denna månaden är det extra icke-kul då jag blivit tvungen att ta ledigt ifrån jobbet en del för att hinna med plugget...men men, det har löst sig i alla år och månader innan så jag känner mig inte jättenervös denna gången heller. Tråkigt är det ju iom att vi ska till Sthlm och så, men man får försöka leva snålt helt enkelt!

Nu ska jag gå och kolla om min trollbryggd är kall nog för min näsa, haha! Fyyy fasen jag hör själv hur äckligt det låter! Men föreställ er mig nu, sniffandes vatten, ensom snörvlande, ensom nysande för att salt i hjärnan inte är så skönt, så har ni ju nåt att garva åt, haha!

Puss på er!

Vart tog självdisciplinen vägen?!

Ho ho?!! Nån som har sett min självdisciplin?! Jag kommer snart att ge mig själv en stor smäll på käften! Klockan är halv fyra, och jag har ådstakommit så mycket som ingenting!! Hur kass får man lov och bli? Men nu är det dags! Nu ska det sättas igång!! Jajemen! Ska bara skriva detta inlägget klart först!

I morrn blir det läkaren har jag bestämt nu om inte halsen lägger sig. Jag känner mig relativt pigg nu, men gå runt och låta som att man har en äppelskrutt sittandes i svalget är ju inte så jäkla attraktivt tycker jag. Å e det så att det är halsfluss så kan man ju likagärna behandla det med en gång faktiskt! Så så får det bli. Man har ju lite medvetet hållt sig ifrån läkaren under helgen med tanke på att akuten inte är det ställe man föredrar att spendera helgen på...

Äntligen är det måndag i morgon och helgen från helvetet är över! Pratade lite löst med Kocken om pingstafton som tydligen infaller sig nästa lördag. Man kanske skulle ta och hitta på nåt skoj då eftersom att mitt jobb är stängt på söndagen och jag därmed är ledig en söndag samma helg som alla mina andra vänner är lediga! Jag fattar inte att jag kunde lägga mina helger så dumt! Men vi får väl se vad vi ska ta och hitta på. =)

Nu mina vänner så är det dags! Nästa gång jag skriver ett inlägg så skall jag ha gjort nånting! Om inte, så är ni hjärtligt välkomna att slå mig...

//L

Ny dag nya möjligheter...

-brukar det ju heta! Jag är i alla fall på ett mycket bättre humör idag, och jag tror att det kan bero på att jag mår typ 100 gånger bättre idag än vad jag gjorde igår! Visst att halsen är jättesvullen, men känslan av att vakna upp och sen vilja dö direkt infann sig inte denna morgon, vilket var underbart skönt!

Igår satt jag här vid datorn och nattsuddade ganska länge, vaknade ändå upp på ett ypperligt humör som sagt. Härligt när man har såna mornar! Sen att jag förlorar typ 1500 spänn på att vara hemma ifrån jobbet idag är väl iofs inte så jättekul, men jag har tyvärr inte makt att styra över mitt eget sjudomstillstånd... Vilket för övrigt stör mig rätt mycket! Jag avskyr att vara utom kontroll! Just därför jag blir så lipig när jag e sjuk kanske? Oerhört frustrerad är jag...

Ska sätta mig och rensa lite i bloggen nu också, sen ska jag fortsätta skriva mina "Acknowledgements" till uppsatsen! Vetti tusan om inte det är det svåraste av allt!? Vem ska man tacka och inte liksom, plus att det låter så klyschigt!?

Hörs säkert senare!

Puss//L

Nån som hört Falkenbergslåten?!

Vilken sommarhit!! Haha! Nä, skämt och sido, jag hade aldrig hört den innan, men ganska rolig faktiskt! Jag har lyssnat nåra gånger på youtube och jag kan nästan förutspå att Falkenbergs pubar lär köra denna nåra varv i sommar. Vi småstadsbor har ju lite lätt att få hybris av minsta lilla uppmärksamhet!! Länkar till den här:

http://www.youtube.com/watch?v=odGxdgvHPjs


Gissa vad jag gör nu då? Dricker jäger! Ja, precis Jäger av allt äckligt man kan komma på!! Min pappa kom hit och lämnade den för han påstår att det är "jättebra" mot halsen" ! Jag frågade om jag fick blanda den med Red Bull för det är ju i alla fall gott, men han påstod att den inte hade riktigt samma effekt då =) Har bestämt att jag inte skall jobba i morrn i alla fall, för nu har det satt sig i mina öron också! Som ni vet är jag en av de få människor som får öroninflammation fast jag är äldre än typ 9 år.... *suck* Ja snälla tyck synd om mig!!! Har verkligen enorma cravings efter nån som tycker synd om mig just nu!! Ha ha! spelar ingen roll hur gammal jag blir, när jag e dålig blir jag typ 5 år igen... =(

Nu försvinner jag igen, antagligen sista inlägget för ikväll!

Puss på er!
//L

Jag va tvungen att skriva inlägg nummer 300!

Jaa, det är sant faktiskt! 300 inlägg! Inte dåligt! Jag kommer ihåg så imponerad jag var över mig själv när jag va uppe i 100! Som, sagt jag har ju inget vettigt att skriva om jag tänker dra igen =)

//L

Ny dag!

Å tro det eller ej, jag mådde lite lite bättre när jag vaknade upp i morse! Skönt faktiskt, men jag vet inte om jag är tillräckligt frisk för att gå och jobba i morgon. Sitta på jobbet med konstanta host-attacker är ju inte det trevligaste precis... jag bestämmer mig när klockan ringer i morgon helt enkelt!

Idag händer nog inte så mycket, funderar på att ge mig ut en sväng till affären kanske för att få lite luft, men även för att känna hur det känns att vara på benen igen! Skadar ju inte om jag ska jobba i morrn. Vi skulle egentligen vart hemma hos päronen ikväll och grillat, men dom ställde in för att om inte ville träffa mig!! Har ni hört på nåt liknande?! Schysst liksom...Men ja ja, jag får väl ha förståelse för att dom inte vill ha min förkylning och mitt halsont... Får väl sitta här och tråka ikväll igen helt enkelt!

Jag har inget vettigt att skriva om så jag lägger ner nu tror jag...

Puss//L

Världens längsta dag!

Kul?! Fick min uppsats för typ en timma sen! Fick å andra sidan på mig till onsdag nästa vecka så tiden är ju lugn...men hur kul har det varit och sitta här hela dagen och väntat? Dessutom mår jag dåligt så in i!! Ja ja, sånt e livet... Ska i alla fall lägga ner skolan idag och bara vila! Det är så viktigt att jag blir frisk till på söndag så jag kan jobba så jag måste verkligen försöka bli av med denna skiten!

Annars har det inte hänt nånting...har suttit här och möglat som en annan döing! Ska nog kolla på Bankok Hilton ikväll, har inte sett den filmen på hundra år så det kan väl va trevligt att somna till...vilket jag säkerligen lär göra!

Hörs igen!
Smittsamma pussar //L

Längesen vi gjorde en lista!

Eftersom jag fortfarande sitter och väntar på mailet ifrån min handledare (jäkla va långsam han e....jag har deadline kl 16 för h-vete!!) så gör jag en lista så länge! Listan är ärligt snodd ifrån Daniels blogg som äntligen öppnats upp igen. Samma person är tydligen värd ett stort GRATTIS!! =)  Okej, here we go!

Skulle du vilja vara längre? Nej faktiskt inte...risken e överhängande stor att bli längre än många killar och det vill man ju inte!
Skulle du vilja väga mer? Ha ha, nej tack!
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? Arg? Nä...
Skulle du vilja ha sex med en kändis? Nä inte vilken kändis som helst i alla fall!
Skulle du vilja dricka dig full nu? Hade det fått min hals att bli bättre så jajemensan!
Kan du röra på öronen? Nej, har försökt och försökt men det går inte!!
Kan du slicka dig på näsan? Inte det heller! Vet inte om det beror på för liten näsa eller för kort tunga! Kombination av båda mest troligt....
Kan du kolla i kors med ögonen? Ja det är jag jäkligt bra på! =)
Kan dina föräldrar lita på dig? Ja, det kan de
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Ja om jag sover...pratar till och med när jag är ensam...
Kan du vara på fest utan att dricka? Klart jag kan
Kan dina vänner lita på dig? Mina få utvalda kan det
Kan du tänka dig att pierca naveln? Redan gjort
Kan du suga? Klart jag kan...de flesta människor är utrustade med den förmågan...
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Går sällan in i en affär utan pengar, men det e klart jag skulle kunna om jag inte hade nåra!
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Det har väl hänt nåra gånger i ungdomen!
Har dina föräldrar sagt att de älskar dig? Ja
Har du ett syskon? Ja världens bästa
Har du varit full den här månaden? Ja, några gånger faktiskt
Har du någonsin haft sex med någon? Ja det har nog hänt
Har dina föräldrar ljugit för dig? Det har de alldeles säkert gjort!
Har du redan tröttnat på de här frågorna? Nä inte ännu...
Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej, det är nog typ 3 timmar sen nu...
Har du pussat någon som är fyra år äldre? Hmm skulle mer exakt vara en 79:a då?! Ja det har jag!
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? Varför exakt fyra år?! Ingen aning.
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nej det tror jag inte...
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? Hur det skulle vara? Ja. Men skulle inte under några omständigheter prova!
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? Det har hänt...men har aldrig vart speciellt diskret heller så jag får skylla mig själv!
Har du haft sex med mer än tre personer? På en gång? Nej
Har du ljugit på någon fråga än då? Nä, har inte haft anledning ännu
Vem är din bäste vän? Har några underbaringar som jag inte tänker välja mellan!
Vem älskar du? Min familj och mina vänner
Vem hade du senast sex med? Ja undra vem?!
Vem vill du bli full med? Mina älsklingsvänner!
Vem är den bästa artisten? Brucan!
 Vem pratade du senast i telefon med? Me miss T
Vem har du en liten crush i? Gammal kärlek rostar aldrig, haha ;-)
Vem är snyggast i världen? Förutom mig?! Mamma!!
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? Mina vänner skulle få dela på det!
Vem är snällast i världen? Mamma 
Vem är din bästa kompis? Va inte den frågan innan?
Vem vill du prata med? Hmm...ingen speciell just nu
Vem sov du med senast? Samma som jag alltid sover med...
 Vem såg du full senast? Kocken med man...eller full å full, berusade e väl ett bättre ord!
Vem vet allt om dig? Ingen alls!
Vem kysste du senast? Slutar snart svara på dessa frågorna, gissa vem?!
Vem kramade du senast? Kocken
Vem kan berätta allt för dig? Vem som än känner för!
Vem kan du berätta allt för? Ingen
Vem hatar du? Jag hatar ingen
Vad blir ditt namn baklänges? Anil
Har du gjort en snöängel i år? Knappast! Man blir ju kall å blöt då!
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? En dag kanske?
Har en dröm gått i uppfyllelse? Nä inte direkt...
Tycker du att sengångare är söta? Ja!
Har du någon gång testat karate? Ja hobbyversionen i så fall!
Första sporten du gick på? Tittade på eller utövade?! Tittade på; hockey, utövade; ridning
Minimorötter eller pommes frites? Pommes frites
Vad längtar du mest till just nu? Sthlm stadio och Springsteen
Hur gammal har du tänkt bli? Helst över 30...
Har du haft vattkoppor? Ja
Vad drömde du inatt? Kommer inte ihåg...
Vilken tv-serie är bäst? Desperate houswifes och Miami INK
Vad åt du senast? Försökte trycka ner en macka i min onda hals. Inget att rekommendera!
Höga eller låga strumpor? Helst inga, men vanliga på vintern
Vad är du mest rädd för i hela världen? Att det skall födas fler som George Bush
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? Det händer
Vad har du för färg på ditt påslakan? Lilablommigt just för tillfället
Bikini eller baddräkt? Bikini på stranden
Snyggaste läraren? Svårt val...hmm....vi har så många snygga att välja på i Hstd så jag vet inte vem jag ska ta!!! ;-)
 Är du mörkrädd? Ja, när jag e ensam
Har du någon gång haft på dig ett par trosor? Ja, det händer dagligen faktiskt
Riktig gran eller plastgran? Plast 
Tänt eller släckt när du ska sova? Släckt så klart!
 Godaste drickan till frukosten? Utan kaffe dör man!!
Vill du bli president? Nej helst inte!
Har du spelat kille i en teater? Ja trollkarlen Merlin...Me skägg och allt!
Duscha eller bada? Duscha
Har du gråtit i skolan någon gång? Ja, jag är en lipare så det har nog hänt i alla skolor jag gått i!
Hur tar du dig till jobbet? By car...
Har du någonsin sminkat dig som punkare? Nej
Sjunger du på toa? Självklart! Sjunger ofta och högt!
Vilken färg har din jacka? Just nu är den blå!
Använder du långkallingar? No way!
Är du höjdrädd? Som fan! Köksstolen räcker för att jag ska få svindel!
Vilket land vill du åka till? Mexico
Vad var det senaste som fick dig att skratta? Miss S inlägg på facebook!
Vad ska du göra NU? Fortsätta med listan tills min handledare mailar!
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja emellanåt! 
Har du sett din bästa vän gråta? Ja
Vilka vitaminer åt du när du var liten? Hur fan ska jag veta?!
Vad åt du senast? Fortfarande den läskiga mackan i morse!
Har du fått någon komplimang idag? Ja! :-)
Har du varit med i en rättegång? Aldrig som åttalad men jag har vart på rättegång
Är du polare med grannarna? Ja dödsbundis!
Vilka språk talar din mamma? Hennes engelska är inget att skryta med så det är bara svenska!
Vilka länder har du bott i? Sverige
Senaste piercingen? Naveln för 10 år sen...
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Igår hem ifrån jobbet
Gay? Nej inte det minsta!
Har du däckat/spytt för att du druckit? Aldrig däckat, spytt har väl hänt nån enstaka gång för många år sen!
Har du äggat ngn? Äggat? Nä, men puppat! ;-)
 Har du täckt någons hus med toalettpapper? Nej aldrig haft äran..
Suger det här? Nä inte än, jag e rätt lättroad!
Har du varit på stranden? Of course! Mitt andra hem om somrarna!
Har du haft en stalker? Nej...en diskret jäkel isf!
Minns du din/dina musiklärares namn? Jaa då! Alf och Svett-Erik!
Hur bra är din syn? Helt ok!
Har du varit på ett party? Jaa massor!
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Nej tack!
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror? Vem är du för det första!? Men jag skulle nog tycka det va helt okej!
Har du varit utomlands? Japp!
Har du sett din bästa vän naken? Ja, klart!
 Vilket är det bästa bröllopet du vart på? miss I och mr E's bröllop!
Var är dina syskon just nu? Det lille kräket är och jobbar tror jag!
Vad var den senaste drömmen du minns? Tänker jag inte skriva här =)
Vilken tid gick du upp i morse? 07.15
Vad ska du göra i helgen? Som det ser ut nu, fortsätta va sjuk!
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Jag ringde innan, men du kanske duschade eller nåt!" från miss A
När var du riktigt sjuk senast? Typ nu!
Vem är den senaste kändisen du tog på? Inte en aning!
 Vad finns i din bakficka? Har inte bakfickor!
Har du färglinser?
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov som en gris!
Vad är det första du gör på morgonen? Sätter på kaffebryggarn!
Vad ska du göra efter det här? Ringa handledarn å fråga när f'n han tänker maila!?

Det va den listan! Tack för fredagsnöjet D! =)

Hörs igen//L

Sjuk....

Vaknde igår morse och hade lite ont i halsen och förkyld...dock skulle jag ju jobba, och en söndag med 100 % ob hoppar man ju knappast över! Jobbade på igår och kom hem, somnade nästan direkt för jag va helt utkörd! Vaknade upp nu i morse, å fy fan det va ingen rolig känsla!! Man se knappt ner i min hals för den är så jäkla svullen! Hela ansiktet och halsen ser helt deformerat ut bara för att halsen är sån! Helt sjukt! Jag väntar väl idag och i morgon med, annars får jag väl åka in till läkaren då, det kan ju faktiskt vara halsfluss...även om jag inte hoppas på det! Måste ju jobba på söndag med ju!! Usch och fy fan!! Ja det va denna lediga helgen. Jag skulle träffat Kocken ikväll med ju! Händer inget underverk så blir det nog ingenting med det kan jag säga!

Annars så har ingenting hänt! Har deadline på min uppsats idag kl 16...skönt! Eller det är ju alltid nervöst för sen får jag ju verkligen inte ändra nåt i den innan efter opponeringen. Jag brukar undvika och läsa alls, för risken är överhängande att man hittar nåt fel då å då får jag ju  bara ångest! Så det är bäst att skicka in skiten och sen låta den vara...Helt otroligt att jag blev färdig i alla fall! Det trodde jag nog aldrig själv faktiskt!

Hörs senare!

Puss//L

En ledig dag!!

Gud va skönt! Lämnade ju in min uppsats till handledaren för granskning igår, och eftersom han behöver lite tid på sig att läsa den så är jag ledig idag! Hur underbart som helst!

Började dagen med att försova mig eftersom jag satt uppe för länge och skrev igår... Det va ju inge kul, men efter att ha repat mig ifrån min ofrivilliga sovmorgon så åkte jag till AK för lite kaffe och massa prat! Mysigt som alltid! Knäppgöken har ju lyckats bryta av sig fingret efter att hennes stora Doberman (hrmm Jack Russel) drog lite i kopplet, haha! Jag har lite diskret försökt prata med henne om benskörhet som är en åkomma som kan drabba de som tar sig uppåt i åldrarna, haha! Men hon verkar inte ta mig på allvar alls?! Förstår inte varför?!

Va sedan och storhandlade inför kvällens grillning! Kocken och hennes kille kommer hit och det ska bli mysigt! Det är ju tydligen utekväll ikväll, men eftersom jag börjar jobba vid 10 så är det nog ingen idé att jag ger mig ut på krogen...men vi får väl se vad som händer. Ingenting är ju tydligen omöjligt när det gäller mig nu för tiden?!

Kan verkligen inte bestämma mig angående bloggen! Ska jag ha den kvar såhär eller ska jag låta den bli officiell?! Är ett svårt beslut, för såhär i dagar när livet är på topp så känns det ju lugnt att låta andra läsa min dynga, men de dagar när jag är på mitt suraste jävligaste humör så är det rätt skönt att ha den för mig själv...Ja och en till....finns fortfarande bara en som läser denna blogg och som vet vem den tillhör. Känn dig unik du! ;-)

Hörs igen!

Puss//L

Ibland blir man trött på blogg f*nskapet!

Jag vill verkligen inte tröttna på bloggen, men jag gör fan det alltså!! Jag sitter vid datorn i stort sett hela dagarna och jag vet ju att vid vissa tillfällen kan man skriva 5-6 inlägg på en dag, men nu har jag känt ett bra tag att det fan inte e kul!?

Helgen i kortform nu då; I fredags skulle jag ju kolla på Jamie Oliver som ni vet...Å NEJ, det va inte han! Hahaha! Jag skrattade nog mest! Man måste ju kunna driva med sig själv och saker man gör, å att jag och min familj gick och slängde ut typ 800 spänn på en middag för att få se honom, som inte ens var där, tycker jag e fruktansvärt roligt! Servitriserna var i alla fall fina och uppklädda, men förbaskat sura! Haha!

Lördagen jobbade jag ju! På kvällen var det Eurovison-kväll hemma hos Kocken och hennes kille. Supermysigt! Hon hade gjort jättegod mat och Eurovision gick ju så bra det bara kunde! Eftersom jag lyssnat sönder Norges bidrag sen i april nån gång så hade jag ju min favorit! Å kan man låta bli att bli kär i Alexander Rybak eller?! Snacka lammkött! Lill-killen e ju übersöt!! Ja, det va han värd! Å Sverige trea från slutet!? Oxå jättebra tycker jag!
Senare på kvällen gick vi ut och gud va kul vi hade! Vi tre brudar som va med; jag Kocken och miss S gick till Harrys medan killarna i sällskapet gick till ett annat ställe. Vi hade skitkul! Alldeles för många drinkar slank ner för mitt eget bästa och mitt huvud var alldeles FÖR tungt när jag skulle gå upp till jobbet igår...Men man får ju skylla sig själv!? Jag kunde ju gått hem vid 01och inte halv 4 så hade det gått lättare kanske?

Idag har jag mest pluggat, vart hos Kocken och druckit kaffe nu ikväll, ätit lite sushi och nu sitter jag här! Ska alldeles strax gå och lägga mig så att jag pallar upp i morrn!

Puss//L

Bloggtorka...

Ja,jag har verkligen ingen inspiration till bloggen just nu. Jag känner inte att jag hinner med ordentligt... Men men, här har ni ett livstecken ialla fall! Tror ni inte att jag bokade till på "Kockens" krog ikväll eller?! Som sagt, nyfiken i en strut! Men samtidigt har jag såpass med självdistans att jag kommer garva rejält åt mig själv och hela personalstyrkan ikväll om det INTE är han! Ja menar; hur komiskt är det inte egentligen!? Dom är ju inte direkt säkra på att det är han, det är rena misstankar...Vi får väl se! Jag kan till och med tänka mig att avlämna rapport senare! =)

Annars har det inte hänt nå kul. Bara plugg i massor! Det är en intensiv period just nu! Ska ju jobba i morrn och söndag, å på ett sätt får man väl se det som nyttigt att lägga tankarna på annat i ett par dagar. Kan ju inte skada. I morrn kväll ska vi även till "Kocken" på schlagerkväll! Kan bli kul! Jag är ju faktiskt schlager-nörd fast jag egentligen inte vill erkänna det, haha! I år faller i alla fall min röst på Norge. Lill-killen Alexander Rybak som  tävlar för Norge är det sötaste jag sett på länge, och dessutom är låten ganska mysig!

Näpp gott folk, nu måste jag gå och byta kläder! Jag ska ju träffa en "kändis" i kväll! *asg*

//L

Jag är snabbt tillbaks!!

Ja, eftersom jag inte klarar mig utan dator så har jag ju lagt ner hela min lediga dag på att skaffa ny strömadapter till min dator...Det va asjobbigt! Åkte först de 8 milen tur och retur till Netonnet för att åka hem med FEL kabel! Förbaskat dålig kille som jobbade där! Fick åka tillbaks, släpade in datorn i butiken och talade om att "jag minsann inte åker därifrån innan dom startat min dator", å se det gjorde dom, med en annan kabel!! Så nu e allt frid och fröjd! Sen att sladd fanskapet kostade mig 900 spänn plus bensin 4 rundor fram och tillbaks till Ullared är ju en annan historia...

Annars har här ju inte hänt mycket skoj!? Klarade min deadline till skolan igår och idag vet ni ju vad jag gjort! Va hos "Kocken" igårkväll och kollade på Melodifestival-kval! Det va väl trevligt, men gud va tjatigt det är!! I morrn är ett kval till å sen på lördag e det den "riktiga"...Ja ja, jag tycker Sveriges låt suger så jag kan inte bry mig mindre...

I morrn är det handledning i skolan, sen på eftermiddagen skall jag gå på en lägenhetsvisning. Inte för att jag ska flytta till en 3:a på 110 kvadrat, men eftersom jag tycker det är kul att titta på hus/lägenheter så går jag dit ändå! Haha, jaa jag är som jag är...Sen ska jag ju sitta på jobbet hela helgen! Fredag till söndag! FYYYY! Men vet ni vad? Jag har fått insider-skvaller om att Jamie Oliver kommer och äter på en krog här i stan på fredag!! Inte på vilken krog som helst utan på min kompis "Kockens" ställe! Fatta häftigt? Och fatta hon är nervös?! Jag funderar starkt på att beställa bord där...bara för att jag är så jäkla nyfiken!!

Nu är det slut för idag!

Puss//L

Smält datorkabel...

Hej bloggen!

Tänkte bara informera om att datorkabeln till min dator smälte nyss...så om 13 minuter så dör min dator. Förhoppningsvis så fixar det sig i morrn, men gör det inte det så vet ni varför jag inte hörs av. Jäkla skit!! Hur ska jag klara mig!? Men men...vi hörs när vi hörs!

Puss!

Milow - Ayo Technology....

vilken bra låt!!! MEN...jag har ju tidigare nämnt hur viktiga texter är i en låt! Dock är det inte alltid jag lägger märke till texten det första jag gör! Milows cover på denna låten tyckte jag var sjukt bra, och jag har fullt upp med att lyssna sönder den nu i nåra dagar. Först idag satte jag mig ner och kollade in texten, och jag kan lova att typ 70 % av det jag tyckte var bra med låten försvann åt h-vete när jag läste texten! Kan inte fatta hur låtar med "pole-dancing, sit on top of me, sexy lady, smoking hot" och andra idiotiska texter kan få människor att verkligen fortsätta lyssna! Jag tycker fortfarande att låten är ok rent rytmmässigt men texten får mig att rysa!! Tror det va 50 cents låt från början, så egentligen borde jag inte va förvånad över att texten är helt körd!! Men så besviken jag blir!! Annat e det med låtar som exempelvis....Ja, Thunder Road exemplevis! Sitter och lyssnar på den just nu...Mmmm, vad vackert! Å nu e det bara 3 veckor tills jag står på stadion och Rockar rumpan av mig! Haha!

Kvällen blir nog lugn, måste som sagt plugga en del... trött som få är jag dock så jag får hoppas att jag piggnar till för ikväll går jag inte och lägger mig innan jag stupar i säng! Måste verkligen! I övermorgon skall jag i stort sett vara klar...Det är jag ju inte, men jag vill ha kommit en bra bit på väg!!

Kanske hörs senare!

Puss//L

Hur resonerar man...?

-om två personer i ens närhet verkligen inte kommer överens? Å det är två personer som står dig extremt nära, som familj i stort sett? Dom hatar varann som pesten och försurar därmed hela min tillvaro! Dom kan inte bara hata varandra, utan dom ska bete sig som svin emot mig i ren svartsjuka antagligen?! Speciellt en av dom håller på att tortera ihjäl mig med sitt beteende! Vad gör man då? Kan liksom inte välja mellan dom, men situationen är sjukt jobbig!!!

Ja ja, nog om dom....Har ju vart ute hela helgen igen! Har varit sådär faktiskt! Man ska aldrig försöka toppa en helg med en annan för det blir aldrig bra!! Bara massa skumt folk ute igår! Inte nåt roligt folk alls! Ibland kan det ju va sånt folk ute som man bara kan sitta och iakta en hel kväll, men igår var det skit!! Men men, nu är det inga mer utgångar på ett tag för min del... varken njurarna, levern eller plånboken tillåter det!

Nu ska jag på födelsedagskalas till min mormor! Visst låter det spännande? Precis exakt vad jag känner för idag! NOT! Men vi höres säkert av lite senare!

Puss//L

Ledig lördag!

Mycket skönt!! Är ledig ifrån jobbet i en vecka nu!! Tjohoo! Ska bara plugga järnet nu så jag säkert hinner bli klar! Men det flyter på bra nu...e ofta så när man vart inne i en downperiod ett tag!

Va ute en sväng på krogen igårkväll...dock var det ingenting att hänga i granen kan jag lova! Till skillnad ifrån andra normala människor så har jag en gräns jag brukar passera runt 01.00 på natten. När jag passerat den gränsen finns det ingen chans i helvete jag blir trött! OM jag inte blir för full. Men igår va jag i stort sett nykter, och vid 2 säger mina torrbolle-kompisar att dom ska gå hem och sova!? VA?! Jaha...sur som citron blev jag och sa att dom minsann fick gå, men att jag skulle stå kvar ensam på Harrys och sura en stund...Det gjorde jag oxå! Jag fick snabbt sällskap av en homosexuell kines på 1.40 vid namn Göran eller nåt liknande...Vilken kines heter så?!! Haha! Ni kan ju bara tänka er hur han såg ut!? Som sagt han nådde till min bröstkorg i längd, var SÅÅÅ gayig och hette Göran!? Å va kanske typ 22 bast! Hahaha, rikitgt kul när man tänker tillbaks på det! Men han va jättetrevlig, vi tog en cigg,och sen åkte jag hem! Jättekul!? Näää...Nu vill dom ha med mig ut ikväll oxå, men jag får se... ska ha familjemiddag här först så får vi se sen!

Annars har inget sköj hänt! Jag skriver säkert senare!

Puss//L

Hej på er

Det blidde inge mer inlägg igår. Jag intog soffan direkt när jag kom hem ifrån Kocken och sen kom jag inte längre! Rätt skönt att kunna göra så ibland, det tillhör ju inte vanligheterna för mig längre.

Ska åka och jobba alldeles strax. Jag är verkligen inte på humör för blåhåriga tanter idag, men vi får hoppas att åldersgruppen är lite blandad idag. I tisdags när jag jobbade höll jag på att dö!!! Jag tänkte vid middagstid att "får jag inte EN enda kund snart som är under 65 så avlider jag"! Jag ville nästan slå varenda tant som kom, för 95 % av dom är så bittra och tråkiga så att man kan smälla av!! Och det va BARA såna i tisdags. Säkert därför jag blev så deppig i tisdags oxå.... Ni som läser detta: tänk på att ett leende, ett skämt eller den enklaste av konversationer kan göra en hel dag för en annan människa!! Det är sant! Får jag en enda trevlig kund på en dag på jobbet så kan jag leva på den hur länge som helst! Helt sjukt, men så funkar det faktiskt!

Nu jobbar jag till 17 idag, sen e jag faktiskt ledig ända till nästa fredag! Ifrån jobbet alltså...gött ska det bli!!

Förresten; vet inte om jag skrev detta, men jag hade ju bett miss T att komma ihåg min första kommentar efter att tatueraren började karva i min hud; vi började prata om det igår...å ni som känner mig kan ju gissa vad det var: "det här va ju jääävligt sköj?!!" Haha! Självklart liksom...

Hörs senare!
Puss//L

hej hopp gummi*****

jaha, då va det torsdag idag och den underbara (??) helgen närmar sig med stormsteg. Jag får ju erkänna att jag gillar helgerna lite bättre nu när man har massa skoj planerat.

Har i alla fall vart i skolan idag. Gick kanonbra! Fick värsta uppenbarelserna där nere, konstigt vad det kan göra att få prata med folk som fattar vad man snackar om!! Ingen av mina polare vet vad variansanalys, standardavvikelse eller regression är! Å då är det rätt svårt att kunna ventilera sina problem! Men idag fick jag ventilerat ordentligt och gud va kul det var!!

Nu ska jag och miss T åka till Kocken och fika lite, sen blir det ryggläge i soffan resten av kvällen. Jobbet kallar ju i morgon... *suck* Får väl se om jag hinner skriva lite senare!

//L

Sista inlägget för idag...

Inget kul har hänt, men jag bloggar ändå!

Problemet är att jag inte har en jäkla aning om vad jag ska blogga om! Livet är allmänt bra just nu, men ändå händer inget speciellt. Jag och miss T håller på att planera helgens utgång. Hon har dock problemet av att hon måste ha med sig sin gubbe ut! Jag lider ju inte av dom problemen, så jag får väl helt enkelt ta med mig henne och hennes gubbe! Hmm...What to do!?

I morrn blir det skolan en sväng på eftermiddagen. Sen ska jag och miss T till Kocken och dricka lite kaffe på kvällen. Om jag hinner då vill säga. Men jag har fått gjort en jäkla massa idag så det ska nog inte va nåra problem.

Nu lägger jag ner detta för jag bara svamlar en massa onödigt... Hörs i morrn!

Puss//L

Paus!

Det har gått rätt bra idag faktiskt! Jag har pluggat på ordentligt och känt mig riktigt kreativ! Har löst de flesta av problemen som agerat jobbig plåga för mig de senaste dagarna! det är sjukt vad jobbigt det är att ta tag i grejer du skjuter på! Du tittar på det lite osså, nä...."jag tar det en annan gång..." Pissigt värre! Men känslan när man väl tagit tag i det! Gud va skönt!

Ska plugga så länge jag orkar idag tänkte jag. Har fortfarande energi kvar och då e det lika bra att köra! Har tagit en lååång dusch precis. Jag var så frusen så jag var tvungen. Ser nu ut som ett jäkla russin när jag sitter här i  min übersnygga morgonrock! ;-)

Nu går jag igen, får väl se om vi hörs lite senare.

//L

Ibland måste man inse sina begränsningar

Jag fick göra det under gårdagen tror jag... Känna mig allmänt misslyckad och ta ledigt från jobbet för att försöka hinna i fatt med skolan. Jag har aldrig missat en deadline innan, men nu hände det! Till slut når man väl den punkten då det inte ens hjälper att hålla sig vaken hela nätterna för att hinna. Jag hann inte. Så nu är jag ledig i två dagar för att endast plugga!! Känns skönt på ett vis, men som sagt aldrig kul att "misslyckas"

Det har ju inte hänt så mycket sen sist. Jag jobbade ju heldag igår, sen kom jag i stort sett bara hem och gick och la mig. Sov 10 timmar i natt och det var nog välbehövligt tror jag.

Nu sätter jag igång me plugget! Hörs säkert senare.

//L

Stressar ihjäl mig....

Ja, jag börjar fundera på det... Jag hinner inget av det jag ska! Å det är bara mitt eget fel! För jag kan inte prioritera!! Jag prioriterar inte bort någonting alls! Som helgen exempelvis... jag har inte gjort annat än festat! Jag kunde sagt nej till dom och pluggat istället, men nej då "jag hinner nog"...idag hade jag deadline och jag hann inte!! Första gången nånsin jag missar en deadline, och jag hatar mig själv!! Nu jobbar jag desstom hela veckan så jag hinner inte med skolan... jag ska böna och be om att få va ledig nån/några dagar i veckan, men vi får väl se.... Ååååå, blir så förbannad på mig själv!!

Inget har hänt annars, satt bara och pluggade igår tills ögonen gick i kors på mig vid 01.30...nu åker jag till jobbet, kanske hörs ikväll!

Puss//L

Hej hej

Måndagen börjar närma sig sitt slut....Bara "Ballar av stål" som återstår av denna dagen och det är ju skitkul!!

Förresten! Jag hade väntat mig besök på jobbet i fredags men det kom inget!! Taskigt faktiskt..... ;-) Nä jag skoja bara, men jag trodde allt att jag skulle få lite påhälsning!

Idag har jag suttit i skolan mellan 9.30 och 15 ungefär...hade till sist så många siffror i huvudet att jag varken visste ut eller in! Sen i eftermiddag och fram tills nu har miss T varit här och fikat och tjötat skit...trevligt som vanligt! Nu blir det plugg, Ballar av stål på kanal 5 och sen lite plugg till innan sängen kallar. Ska ju jobba heldagar nu hela veckan ut, till 20.00 varje kväll utom på fredag så det blir ju inte mycket tid över för skolan nu...får sitta uppe en stund ikväll!

Min tatuering har läkt jättefint! Det känns riktigt bra nu...tack för kommentarerna i alla fall...känns alltid skönt att veta att ingenting är onormalt. =)

Hörs igen!

Puss//L

Back to ordinary...

Jaa, nu va helgen som man pratat om så länge slut! Har lite smått ångest idag faktiskt! Inte för att jag varit för full, gjort bort mig eller hittat på några andra galenskaper, men jag har haft så sjukt kul i helgen, å nu e det helt plötsligt måndag igen!? Usch....

Lördagskvällen blev med jättekul i alla fall! Uppslutningen till klassfesten blev ju inte så stor, men det var dom som var där som betydde något. Det tog inte många minuter innan de som var där hade förvandlats till 16 igen...Stämningen och skämten hängde kvar sen 10 år, haha! Skrattade otroligt mycket ialla fall! Vi drog med oss klassen till puben vid 23.30 och alla följde med dit oxå! Jättekul verkligen! Lördagen blev inte fullt så vild som fredagen då vi åkte hem vid 03.30...men jag hade ju vart på g om det hade hänt nåt mer! Fattar inte vad det va med mig i helgen!?

Nu ska jag åka till skolan och sitta där en stund.... Jag tror ärligt talat inte att jag hinner bli klar till opponeringen den 4 juni...det känns väldigt avlägset just nu, och jag kommer få slita häcken av mig om det skall gå! Iom att jag jobbar så mkt oxå så är det svårt att få ihop...jaja, det är inte hela världen om jag får gå upp i september istället...vi får se.

Vi hörs igen!
Puss//L

Hej hopp underbara liv!

Alltså just nu kan ingenting bli bättre! Det värsta är att det kommer ta slut väldigt snart... sista dagen idag som alla är hemma och i morgon är det tillbaks till verkligheten som gäller...  Just nu känns det som att jag lever ett liv som jag egentligen inte har, och det känns som att jag kommer drabbas av en depression när alla åkt härifrån. Vi får se till att göra denna sista kvällen så bra som möjligt bara!

Miss I och Kocken har vart här i eftermiddag. Vi har suttit ute i solen, tjötat skit och tagit några öl. Det gäller ju att börja i tid annars kan man ju hinna börja må dåligt ;-) Å det vill vi ju inte!! En snubbe ifrån gårdagens efterfest ringde och hade tappat sin plånbok. Han va lätt på efterfest ikväll igen sa han. Kan jag nog tro! Haha!

Ja ja, idag lär ni inte höra av mig mer så ni får dagens rapport i morgon!

Puss//L

Varför skrev jag lördagsmorgon igår när det va fredag?!!

Har tydligen lite problem med att hålla reda på dagarna märkte jag, haha! Idag e det ju i alla fall lördag å dags för den riktiga klassfesten! Grejen e att vi festat rätt hårt nu i två dagar! Va ju ute i torsdags, jobbade igår, gick direkt ut till vad som var tänkt att bli en lugn kväll med middag ute, men NEJ så blev det inte!

Hade en down-period mellan 00-01 ungefär sen vetti faan vad som tog åt oss?! Drinkar och shottar om vartannat sen gick vi på efterfest! Undertecknad va hemma 06.15 i morse!! Vet inte när det hände senast?! Vi drog me nåra grabbar till nåt hus och satt där och spelade gitarr och hade det gött! Skitkul faktiskt! Helt galet kul har vi haft!!

Skriver lite senare igen!!

Puss//L

Lördagsmorgon...

Gissa vem som va ute till halv 3 i natt och vaknar typ en timma innan klockan ringer idag?!! Jo jag! Jag e ju oerhört trög på morgonen vad gäller att göra mig i ordning så jag tänkte i natt att jag får "stressa" lite på morgonen och sätta klockan på halv nio så jag får sovit ordentligt. Vem faan vaknar 7.40 och kan inte somna om då?! Helt sjukt! Det måste va nåt fel på min sömn! Å det värsta av allt e att jag VET att det kommer i eftermiddag på jobbet istället. Jag kommer sitta där och gäspa ihjäl mig!

Gårdagen var jättemysig! Vi hade jättekul! Inte för att det va så jäkla kul ute, för vi hade haft kul på vilket annat ställe som helst! Det va nog mest sällskapet som gjorde det. Joddla med Siv drog som vanligt till sig massa knäppa människor som stod och hoppa och skrek helt hysteriskt... Men som sagt det va mysigt att träffa tjejerna. Ikväll blir det ju lite lugnare när vi ska ut och äta, men det ska bli jättekul!

En annan tråkig sak e att färgen i min tattoo släpper.... *grååååt* Detta innebär att jag troligen får åka tillbaks och fylla i skiten! Det är det där jäkla hjärtat! Texten är hur fin som helst, men hjärt-fanskapet har varit jättetorrt hela tiden och jag har verkligen varit noga med hellosan typ 100 gånger om dagen, men det hjälpte inte tydligen... Kul kul!?

Allt är för övrigt helt skruvat här i detta huset...fattar inte vad vissa har för problem!? Men skillnaden just nu e att jag kan inte bry mig mindre...det är mest attityden som stör mig och den sura jävla uppsynen som irriterar som h-vete!

Ja ja, snart dags att åka och jobba då! Hörs senare!

Puss//L

RSS 2.0