Lördagskväll...

Jahapp nu va det lördagkväll! Jobbat har jag gjort...kommit hem och inte gjort ett skit! Kollat på spektaklet som kallas för melodifestivalen. E ju bara så dåååligt! Fattar inte vad det va för fel på att bara gå upp på en scen och sjunga!? Nu skall alla klä ut sig och göra sig så "udda" och dumma som möjligt! Det blir ju liksom bara töntigt!!

Känner att jag börjar glida in i gnällbloggandet igen ;-) Se! Det är bara för att jag inte har nåt att göra nu! Jag kan ju inte ens va ledig i 3 timmar innan jag börjar tjura! Skit...

Slut på detta inlägg i alla fall!

//L

Äntligen över...

Nu slipper ni mitt redovisningstjat ett tag framöver för nu är det äntligen gjort! Jag tror att det gick bra, för själva redovisningen i sig är bara en dimma när jag tänker tillbaks på den... Men ord som "very impressed"  och "quite an achievement" minns jag solklart...dom kom från proffessorn själv å sånt e ju aldrig fel ;-)

Dagen annars har varit kanon! Alltid mysigt att träffa tjejerna, men tiden flyger alltid iväg när vi ses! Va även på jobbet och sa hejdå till alla mina jobbarkompisar. Kändes väl sådär, men dom är oxå det enda jag kommer att sakna, så livet går ju vidare ;-) Fick många erbjudande om potentiella klienter inför min praktiska kurs till hösten så det känns ju kul! -Att dom litar på mig såpass menar jag...

Nu blir faktiskt kvällen lugn! Skall ju upp och jobba i morrn igen så jag känner att lite välförtjänt slappar-tid e väl det minsta man kan begära efter dessa h-vetes veckor! Skall bara torka av mina golv innan helgen officiellt börjar för min del =)

Puss

//L

Bara 11 timmar kvar...

-Sen står jag där framför alla människor och ska prata swenglish...asså fy faan...känns som att jag håller på att spy! Har varit ruskigt skönt att jobba idag i alla fall. Skönt att slippa all nervositet å hålla tankarna lite på annat. Har gett mig själv en tidsfrist fram till kl 23.00 ikväll, sen måste jag gå och lägga mig! Hinner nog gå igenom allt typ 3 gånger till, sen e det bara att ta tjuren vid hornen i morgon. Jag visualiserar mig själv när jag går ut genom dörren i morgon kl 12, å den känslan e inte fel kan jag lova! Oavsett hur det går! Fy fan va jag tjötar om detta märker jag...i typ en vecka nu! Förlåt! men vet man vad det är att ha redovisningsångest så vet ni oxå vad jag snackar om!

Ha ha, innan när jag kom hem så visade jag gubbarna här hemma vad jag hade handlat på jobbet...köpte upp lite baslinnen och sånt bland annat på jobbet...Jag visade en av tröjorna jag köpt å sambon bara; "men va faan, du har väl aldrig haft en polotröja på dig??!" Jag bara "Nää, det har jag aldrig, men iom att jag kommer bli så pionröd i morrn på redovisningen e det bäst att täcka så mycket av kroppen som möjligt...." Snacka om att tänka på allt?! Ha ha!

I morgon direkt efter redovisningen skall jag träffa mina gamla kompisar från C-kursen. Vi skall ut och käka och det ska bli så jäkla trevligt! Har man nåt att se fram emot efter helvetet! Efter det skall jag till mitt jobb och lämna in passerkort och annat....säga hej då till alla, och avsluta mina ärenden! Kan inte kännas annat än skönt faktiskt! Kan tänka mig att det hade känts mer tråkigt om jag inte hade haft skolan och så, men just nu känns det bara som en befrielse! Mest på grund av ren tidsbrist. Kommer självklart att sakna alla mina gulliga jobbarkompisar. Sen blir det väl handla och så inför helgen, sen e det jobb igen på lördag! Allt flyter på me andra ord...

Nu skall jag gå igenom allt för sista gången...

Håll tummarna för mig i morgon!

Puss//L

Hej och Hejdå

Blir bara ett snabbt inlägg innna jag styr kosan mot arbetet! Håller förövrigt på att dö av nervositet inför redovisningen i morrn. Fattar inte!? Okej att jag  brukar va nervös, men detta är det värsta nånsin! Vet inte hur jag ska ta mig igenom detta utan att svimma på kuppen...nån som har nåt förslg? Nä som sagt nu e det dags att röra på sig! Tänkte handla lite innan jag börjar oxå...hörs kanske ikväll!

Puss


//L

Go natt!!

Såja nu kommer mitt sista inlägg för dagen! Lade ner pluggandet innan, jag tror faktiskt att det är det som behövs för tillfället...-om jag nånsin ska komma igen! Sen sist har jag käkat, kollat på Dirty Sexy Money och pratat en timma i telefon med miss T. Vet att jag skrivit om det innan här på bloggen... om hur glad jag verkligen är för att hon är tillbaks i mitt liv, men det tåls att nämnas igen... Jag sa det faktiskt till henne för ett tag sen oxå. Tror att hon blev glad i alla fall. Men det är faktiskt så; man träffar inte många personer i livet som påverkar en till den grad att ingen annan nånsin kan fylla tomrummet som blir om man förlorar dom. Hon är min "sån", ha ha! Vet inte vad jag ska kalla det, så det får bli "sån" helt enkelt. Det finns ingenting som jag inte gått igenom med henne. Det fanns ingenting hon inte visste om mig. Och när telefonluren lyftes var det givet till vilket nummer man skulle ringa...Jaa, så va det. Å nu e hon tillbaks! Finally!

Surar lite över att han som började sura på mig härom veckan för att jag inte kom och hälsade på fortfarande surar! Fattar inte vad det är med folk? Finns det inga människor kvar som INTE vältrar sig i självömkan och egoism? Börjar seriöst att undra....

Nu kommer jag nog snart att somna i alla fall, vilket ska bli rätt skönt. Jag va nära att somna innan när telefonen ringde...så Godnatt nu bloggen så hörs vi i morrn!

Puss
//L

Blogga blogga blogga...

Ja idag måste va min aktivaste dag på flera månader!! Men som sagt, vi vet ju alla vad det beror på...

Åh vad jag älskar att läsa bloggar! E så kul att sista och lista ut bloggarnas underförstådda meningar i det dom skriver. Man har ju själv lärt sig nu efter ett par månader som bloggare att man kan få ut härliga budskap genom sin blogg, men man behöver för den sakens skull inte skriva dem rakt ut! Sen klart att det blir missförstånd ibland, men vissa saker folk skriver blir bara så uppenbara, ha ha!

Funderar helt seriöst att go public me min blogg. Speciellt nu när jag aldrig hinner träffa mina vänner! Hade folk kunnat följa mig här istället. Osså hade det funnits en klar fördel i att kunna bli mer personlig såklart... Men en allvarlig upprensning i arkivet skulle vara absolut nödvändig först ;-)

Sitter här och väntar på de två nissarnasom bor här....har väntat länge nu. Vi skall beställa mat, och klockan e nu 20.35! Börjar snart bli för sent för att äta alls!? Katterna har fått höra min redovisning inte en, men tre gånger till! Å dom e överlyckliga! ;-) Har oxå sprungit runt här med min nya telefon och försökt filma kräken...mest för att testa kvalitén på kameran i mobilen...jag konstaterade snabbt när jag hörde min hemska stämma ropa : "Bisse"?! "Kisse"?! "Kom här kissemisse miss!!!" -att jag definitivt behöver köpa en ny kamera, UTAN videofunktion...fy fan för att höra sig själv....outhärdligt! Ha ha!

Nu kom dom dära hem, så dags för käk!

Hej å Puss!

Bloggeri bloggera....

Hemskt va aktiv jag blev helt plötsligt! Ni fattar säkert lika väl som jag att bloggen just i dessa tider är ett svepskäl för att slippa plugga!? Men krisen har börjat ge sig nu. Har precis hållt en perfekt redovisning för mina mindre intresserade katter...engelskan suger ju fortfarande, men jag tror inte att jag hinner öva upp den tills fredag-morgon ändå, så tyvärr e jag nog fast med den! Bara att gilla läget...fast det e fruktansvärt nervöst!

I morgon blir det i alla fall jobb. Det ska bli riktigt skönt att få hålla tankarna på annat en stund. Hoppas det jobbar nåt roligt folk bara! Har vart så tråkiga människor på jobbet det sista att man kan spy! Speciellt eftersom jag just nu e den yngsta som är inne och jobbar...Jag och kärringar a' la 50 +. Inte konstigt det inte blir så skoj?! Men snart kommer all personal tillbaks, eftersom lågsäsongen snart e slut, så då blir det andra bullar!

Nähäpp, dags för en cigg, sen ska katterna få kvällens andra redovisning!

//L

Kris...

Jaa, det är nog så! Jag har drabbats av en kris! Jag kommer ju ingenvart!! Får helt seriöst panik snart...jag har skrivit tre inlägg om detta nu sen igårkväll och det släpper faan inte.... jag tror jag är för nervös för redovisningen för att ens kunna ta mig för ngt annat! Måste få skiten ur världen så att jag kan koncentrera mig igen...

Åh en annan dum sak som hände nyss... För ett tag sen, rättare sagt för tre månader sen, fick vi beskedet om att våra vik. inte blev förlängda på ett av mina jobb. Jaa, det va ju tråkigt och så, men det va ju i den vevan som jag bestämde mig för att fortsätta mina studier istället! Jag tänkte att iom att jag bara har ett jobb, så kan jag ju satsa på studierna fullt ut istället! Japp och så blev det.... Har ju även förklarat detta för min chef, eftersom han tipsade mig om ett annat vik. för ett tag sen...Jag menade på det att iom att jobbet ifråga inte direkt är ett toppjobb och att vi bara snackar om vikariat så lägger jag hellre min tid och energi på att få min utbildning klar. Detta förstod han givetvis... IDAG ringer han mig å bara "Jaa, det är såhär att vi har fått budget till att förlänga 2 av vikariaten två månader till nu.... (vi är 10 stycken totalt) och jag måste TYVÄRR meddela att din sysselsättningsgrad just nu e för låg för att kunna bli en av dom två..." NO SHIT SHERLOCK?!! Vaddå tyvärr?! Jag har inte satt min fot på stället på över tre veckor, för att :"ja just det" jag pluggar och jobbar 60 % på ett annat jobb! Varför gjorde han såhär kan man fråga? Va det bara för att känna att dom "minsann inte e nåt man väljer bort....dom väljer bort mig" eller vad?? Störde mig nåt fruktansvärt bara.... Han e väl för fan inte dum?! Eller vem faan vet...

Ja ja, nu går jag igen för jag får ångest över att jag inte pluggar och när jag försöker plugga så går det ju ändå inte!! Vad gör man?

Puss

//L


Middagspaus...

Japp nu har jag haft middagsrast en stund...men den e alldeles strax över. Så snart jag skrivit ett litet inlägg! Min gulliga morfar ringde och bjöd upp mig och bror på middag, å det tackar man ju sällan nej till, så nu har jag varit där en stund och laddat mina batterier! Är nu tillbaks vid datorn...IGEN... Hörde häromdan att man kan få puckelrygg av att sitta för mycket vid datorn. Undrar om jag är ett undantag då, med tanke på att jag bott vid en dator de senaste 4 åren...? Eller växer den sakta men säkert ut, utan att jag märker det!? Fy!! Det hoppas vi inte på!

På tal om roligare saker så gjorde jag världens vurpa härutanför dörren nyss! Jag sa till J "men guuud va mycket is det är på gången här, jag går på gräset istället..." BRAK va det nästa som hördes, när jag gör värsta sliden ner för grässlänten! Ha ha! Upp fortare än faan e man ju oxå! "Va det nån som såg mig?!!" -va min nästa kommentar! Gud va roligt det måste sett ut...ha ha! Ont gjorde det ju inte i alla fall...

Annars har jag väl inget skoj att förtälja....i helgen har vi ju inte heller nåra planer som jag kan berätta om direkt...jag måste ju sitta med skolan hela dygnen utöver jobbet med tanke på att min nästa inlämningsuppgift skall in på måndag! Så...nä, det händer nog inge kul alls!

Until next time suckers..... ;-)

//L

Onsdag 25 februari

Älskar februari bara för att den är så kort! Bara tre dagar kvar sen e det mars! Underbart! Bara mars är över så går det ju på rätt håll i alla fall! Förutom januari så är nog mars årets värsta månad...lång, grå och tråkig!

E tillbaks hemma hos mammsen och pappsen idag! Har ju blivit till en vana att sitta här nu sen vi blev tre i vårt hushåll... Hrmm. Fattar inte att han inte skäms snart?! Han har sovit på vår soffa i två och en halv vecka nu?! Men men, jag flyr ju fältet så mig spelar det ingen roll längre...Värre för E antar jag.

Måste verkligen plugga in skiten idag! Fattar inte varför jag inte kan prata engelska som en normal person? Jag är ju för fan duktig på engelska!! Men när orden skall ut ur munnen på mig låter jag som en försteklassare som skall läsa högläsning! Fruktansvärt förnedrande att lyssna på sig själv... Men idag e sista dagen! Jag har gett fasen i papprerna nu i alla fall! Bättre att bara prata, då låter det inte så tillgjort och jag sluddrar dessutom mindre då jag tvingas att prata långsammare! Faaan va jag hatar detta! Gode Gud låt det gå snabbt över....

Nähäp, nu måste jag på det igen!! Hör säkert av mig igen senare!

Puss

//L

Räknar dagar....

Jag ska nu roa mig med att räkna dagar till kommande event....för att få tiden att gå lite snabbare tänkte jag!

Det är idag 26 dagar kvar till mitt och brudarnas besök på The Studio i Göteborg där vi ska leka fotomodeller!

 

Det är idag 52 dagar kvar till jag och brudarna (andra brudar!) åker till Prag!



Det är idag 71 dagar kvar till klassåterträffen från 9:an! Så förvånade alla kommer bli när dom ser mig! ;-)




Det är idag 104, respektive 105, respektive 107 dagar kvar tills Bruce spelar på Stockholms stadio och jag är där!





Det är idag 142 dagar kvar tills jag fyller 26 år! Ve och fasa! 25-års dagen va den värsta i mitt liv!! Hur ska då nummer 26 bli!? Denna bilden representerar i alla fall mitt mål.... Ha ha! SÅ klockren!






Fan va gött att ha så mycket att se fram emot! I alla fall halva året =) vet ni hur många dagar jag fyller idag då? Det har jag nämligen oxå kollat upp sen sist jag bloggade; 9 359 stycken! EXAKT! Fasen jag fyller ju 9 360 i morrn! Det är ju nästan värt att fira?! Ja vi får väl se om jag ska styra upp en liten tillställning ;-) Nä, annat blir det när man fyller 9400! Det ni!

Nu dunstar jag igen!

Puss//L

En svacka...

Ja......det är sant! Jag har hamnat i världens svacka! Jag har suttit framför datorn konstant från kl 17.00 när jag kom hem, och vad har jag gjort?!! Ingenting! Jag hade ju världens flow innan när jag satt hos mamma, men det är som bortblåst!? Jag kommer inte för någonting!! Kanske e ett tecken på att man bör vila, men jag kan ju inte det heller! Fan och skit!! Mitt huvud e helt låst!!! Kanske bäst att gå och lägga sig? Men i morgon är ju sista dagen! Sen e det slut med plugget för på torsdag jobbar jag ju heldag! Sista chansen nu att få in den jäkla engelska redovisningen i huvudet! Ja ja, får väl se vad som händer, men detta är den värsta känslan i världen!

I morgon e det ju i alla fall löning! Finally! Så fattig som jag varit nu va längesedan jag var! Men i morgon kommer ju pengarna så jag i alla fall kan betala mina räkningar. Eftersom jag inte har någon fritid så hinner jag ju som tur e inte göra slut på några pengar, men när väl räkningarna e betalda och kylen inte ropar eko så känns det ju lite lugnare....har en resa som skall betalas denna månaden oxå...plus min jacka som jag beställde....plus att jag väldigt gärna vill ha en kamera! Mmm, man vill mycket här i världen?! Måste kolla upp nån bra digitalkamera som helst inte kostar nånting! Finns dom?! Det borde det göra...speciellt eftersom mina krav inte är så höga? Jag vill bara sikta och trycka av liksom....Ha ha!

Jag måste försöka ta mig ur min svacka nu! Seriöst....detta är inte bra....Känner mig sjukt frustrerad!!!!!


                                                                                        

Dags för ännu en paus!

Måste ta en 5-minuters paus här nu känner jag! Har varit ruskigt aktiv idag faktiskt! Har gjort klart min redovisning samt läst två artiklar. Inte dåligt på några timmar! Så nu unnar jag mig en liten paus...å eftersom jag inte har nån att prata med så får det bli bloggen som får min totalla uppmärksamhet just nu.... Å, vill bara hem och ta en dusch!! Är jättefrusen och känner mig allmänt le...Det är väl nackdelen med att inte vara hemma! Att man inte kan ta sig för precis vad som helst! Men de positiva delarna väger ju över; inte bli sönderpratad av das inneboende, och slippa se skit som städning, disk och tvätt, så jag förblir nog här tills läget lugnat ner sig!

Nähäpp nu har nog mina minuter passerat! Back to school!

Den mest olästa bloggen på jorden!!

Ha ha! ja den tillhör definitivt mig! Men ser ni det gör mig ingenting! Jag har ju fortfarande bloggen för att jag skall få ventilera mig och det är jag alldeles tillfreds med just nu! Får väl se om man går public med den nån gång?! Men då skulle jag behöva radera massa gamla inlägg först! ;-)

Sitter just nu hemma hos mamma och skriver. Jag förbereder min monster-redovisning inför fredag...en halvtimmas muntlig redovisning med powerpoint presentation, ALL IN ENGLISH! Det är ju det värsta av allt! Jag är väl rätt okej på att läsa engelska, knappt att jag reflekterar kring om jag läser på svenska eller engelska längre. Men prata?! God damn! Inge bra mina vänner! Inge bra alls.... Men just nu så tänker jag helt på swengelska! Till och med när väckarklockan ringde i  morse va min första tanke typ; "oh no, I have to vakna and prepare for the redovisning..." *ASG*, jo det är faktiskt sant! Skulle va ett nöje att få min tankar utprintade just nu... Men h-vete va nervös jag är!! Längtar till fredag eftermiddag när skiten e över....

Jag tror ingen riktigt inser hur mkt jag har just nu! Efter fredagens redovisning så jobbar jag hela lördagen, söndagen har jag ingenting än så länge, men måndag kl 12 skall jag lämna in nästa uppgift! Då skall jag ha läst ca 80 sidor artiklar, granskat en artikel utifrån och in, skriva en granskningsrapport samt ett abstract till en annan artikel! Måndag klockan tolv!? När ska jag göra detta?? Måste ju dedikera en natt till att slutföra detta, eller alternativt sjukskriva mig på lördag, det är oxå ett alternativ! Men tiden räcker liksom inte till!! Å detta är samtidigt som en annan uppgift skall redovisas på onsdag, OCH en uppsats skall förberedas, OCH en ämnesfördjupning skall redovisas om mindre än 3 veckor....har jag börjat på detta?! Nej... OBS; inte att förglömma; jag börjar jobba 60 % nästa vecka... det känns som att det ska ske ett mirakel om detta skall gå ihop sig! Men jag håller mig fast en dag i taget...

Så nu är pausen över och jag skall gå tillbaks till min uppgift!

Puss//L

Ännu en måndag flög förbi!

Å gud va fort det gick! Åkte upp till Varberg vid halv åtta i morse, åkte sedan därifrån vid halv tolv raka vägen ner till Halmstad. Så det blev många mil idag, närmare bestämt ungefär en 15-16 stycken! I morgon blir det studier på hemmaplan, eller rättare sagt hemma hos mamma och pappa. Då jag har en inneboende här som tjötar hål i huvudet på mig så är det bättre att sitta hemma hos päronen när dom jobbar! Tänkte orka plugga nån timma till ikväll innan det blir sängen! Unnade ju mig en timmas tupplur tidigare ikväll så den bör jag ju sota för oxå!

Har hittat två nya bloggar oxå! Jag har inte haft tid att följa alla bloggar det sista, men nu när jag har hittat dessa två, som dessutom tillhör människor jag känner så får jag ju läsa! Tänker knappast lägga ut länkarna här, men ändå...Jag följde ju runt 10 bloggar dagligen innan, nu hinner jag aldrig läsa nån!! Knappt jag hinner skriva i min egen ju!? Men jag känner inte heller att jag avlider om jag inte får min dagliga dos av Blondinbella, Kenza och Tyra...  ;-) Känns mer relevant att hänga med i liven som tillhör de människor jag faktiskt bryr mig om! Blir så glad av att läsa den ena av dom! Känns som att allt går på rätt håll nu, och jag är verkligen jätteglad för den personens skull!

Mitt straff för att jag råkade somna innan blir att läsa minst 3 forskningsartiklar innan jag somnar för natten! Det bestämde jag nu! Japp och så får det bli! Sköt om er så länge...

Puss //L

Å idag arbetar jag som frisör...

Ja det gör jag faktiskt! Tycker själv att jag e störd som tar åt mig ännu mer än vad jag redan har! Speciellt när jag knappt haft tid att sova denna veckan..men men, jag passar på att se det som att jag får lite tid att umgås me mina vänner när jag ändå klipper dom. Den ena har jag redan klippt, den andra kommer om en timma ungefär, så då hinner jag me lite blogg å plugg i mellan!

I natt har jag sovit 12 timmar! Snacka välbehövligt?! Det va otroligt skönt! Å det va ingen som väckte mig heller! Vissa brukar ju ha en viss tendens till det ungefär 34 gånger varje natt och det finns ingenting som stör mig mer i världen! Helt seriöst jag kan få panik bara jag tänker på det!

Denna veckan ser ut som vanligt! Plugg, jobb och plugg och jobb! Skulle behöva göra en utredning på mig själv huruvida detta verkligen är vad jag önskar? Gör jag såhär med mitt liv för att jag flyr från det jag verkligen bör ta tag i? Eller trivs jag på helt fullt allvar med situationen? Jag reagerade som mest på detta nu i torsdags då jag blev hembjuden till en person som jag verkligen velat träffa! Hade verkligen velat träffa personen till 150 %!! Men NEJ jag hann helt enkelt inte!! Jag hade redovisning på fredagen, och behövde verkligen plugga! Jag hade inte 2 minuter över! Å det va helt och fullt sanning! Personen i fråga reagerade väl med att bli rätt sur, för de flesta människor kan inte relatera till att inte ha NÅGON tid över! Det kunde inte jag förr heller, men nu vet jag hur det verkligen känns! Å det är inte kul alla gånger...När jag verkligen måste prioritera bort sånt som e viktigt för mig! Får väl hoppas att han kommer över det och bjuder hem mig igen...när han har surat klart!

ja ja, dags att plugga lite till!

Puss på er
//L

Melodifestival och slappande!

Äntligen!!! När jag slutade jobba kl 17 idag hade jag några underbara lediga timmar framför mig! De första på hela veckan! Så jäkla skönt!! I morrn måste jag fortsätta plugget, men iom att det va lördagkväll tänkte jag att jag kunde unna mig nåra timmar ledigt! Välbehövligt tror jag...har känt mig svimfärdig flera gånger idag på jobbet...men jag har ingen annan än mig själv att skylla! Jag har hållt igång från typ 6 på mornarna till elva tolv på nätterna varje dag denna veckan! Å typ sex nätter me dryga 5 timmars sömn borde väl ta ut sin rätt?! Men i natt ska jag sova i alla fall! Tänker inte gå upp överdrivet tidigt i morgon!

Melodifestivalen va väl sådär...de enda som va skitbra va låt nr.2. Kommer inte ihåg vad dom hette, det va nåt långt och konstigt... Men låten va hur grym som helst! En ypperlig partylåt om ni frågar mig, och den lär gå varm i mina högtalare ett tag framöver!! Annars tyckte jag väl att det va samma dynga som alltid! Till och med EMD gjorde mig besviken! Låten va väl okej, men deras fula utstyrsel förstörde allt!!

Nu ska jag sätta på en film för att säkerligen somna inom de första 15 minuterna!

Puss & Kram
//L

Jag lever!

Första gången på över 2 månader jag verkligen inte hinner blogga på över två dagar! Helt sjukt jag vet, men denna veckan har varit just; HELT sjuk! Har knappt haft tid att sova. Har pluggat från tidig morgon till att jag stupat på kvällen. Bokstavligt talat! Har aldrig haft så mycket att göra som vi har nu. Just nu känns det som att jag får ta en vecka åt gången, och hänga på så länge det går helt enkelt! Utöver detta har jag ju en 60 % tjänst på jobbet som börjar nästa vecka, tjoho liksom?!
Det har inte hänt nåt annat kul här...vår inneboende är kvar (två veckor snart...) så honom lär jag inte bli av med på ett tag! Men eftersom jag som sagt har lagt åtskilliga timmar på plugget så har jag inge kul att berätta, om ni inte vill höra om min studier i metod, vetenslapsteori och etik?? Men nä...jag tror jag skiter i det!

Puss
//L

Godmorgon, goddag och godnatt!

Jag kör alla inlägg i sträck nu! =) Jag är helt färdig och skall gå och lägga mig vilken sekund som helst! Jag mitt pucko åkte till skolan kl halv åtta i morse, kom fram och insåg att min föreläsning började kvart över 12! Hur skoj va det tror ni? Det värsta va ju att jag samåkte oxå, så jag va ju tvungen att sitta kvar till kl 12 när min polares lektion slutade för att sedan köra hem! Till råga på allt blev min lärare skitsur!! Men va faan det är ju min utbildning!? Och jag sa till henne minst 10 gånger hur ledsen jag var och att det va ett misstag! Trodde hon på allvar att jag gick upp halv sex i morse för att det va kul eller?! Å dessutom gick till henne och förklarade situationen om jag inte va uppriktigt ledsen över min miss? Ja ja, skit i henne...

Annars har det inte hänt nåt kul! Jag har verkligen suttit me plugget hela dagen. Från halv 9 i morse tills nu. Med ett undantag för en timmas matlagning och intag av föda! Så inte så konstigt att jag e trött....Börjar få sån panik över skolan nu, känns som att jag aldrig ska hinna klart! Men i morgon skall jag i alla fall träffa mina klasskompisar L, S och J! Kan va skönt att ventilera allt lite me nån, e lite halvjobbigt att va ensam....

Men nu mina vänner e det dags för sängen!

Puss & Kram

//L

Shit å fy fan!!

Kan inte skriva ett enda inlägg i klartext idag! E så uppspelt så hälften vore nog!! Å det värsta är att jag kan berätta varför! Jag kan inte berätta för NÅGON!! Å det stinker! Jag vill just nu skrika från toppen på ett berg så mycket vill jag berätta! Men nej det går inte... Vet inte alls vad som kommer att hända de närmsta dagarna...

Ja ja, dagen på jobbet var helt ok. Hände inte alls nåt spännande! Hämtade min nya telefon X1 idag...fattar just nu ingenting av telefonhelvetet! Kan knappt få iväg ett sms, eller ringa nån! Men det ska väl ge sig! ge mig en månad eller två så ska jag nog klara av att manövrera telefonen....Fin är den ju i alla fall! 

Nää, detta går inte! Jag sitter som på 1000 nålar! Måste gå ut och springa runt huset tror jag. Annars kommer jag aldrig i säng! GUUUUD va jobbigt!!

Hej då hörs i morrn!

//L

Ny arbetsvecka...

Nu tänkte jag alldeles strax styra kosan emot jobbet! Blir nog inge vidare skoj där idag, visst att folk har sportlov så en del ungar kan man nog räkna med, men iom lågsäsongen så brukar måndagar vara en av de lugnare dagarna i veckan.

Sen i veckan e det skola och Halmstad varje dag! Blir en del körande med andra ord... Ja ja, e väl helt ok så länge man slipper snön! -som för övrigt skulle lägga sig här idag om man tror på metereologen på tv4, men än så länge inge spår av den vita plågan! ;-)

Hörs ikväll, ha en bra dag!!

//L

Världens tråkigaste söndag!!

Hatar söndagar!!! Över allt annat nästan! Äntligen är det måndag i morgon! Har inte gjort ett skit, mådde någorlunda ok på förmiddagen, sen satt jag i telefon i typ 4 timmar medan jag rökte för mycket och pimplade massa kaffe. SEN slog bakfyllan till! Jag som var så förvånad över hur bra jag mådde!? Men den kom där vid fyra-tiden, mitt huvud dog och jag mådde skit! Gick och lade mig och sov till typ halv sju...Nu är jag vaken, och borde egentligen gå och lägga mig igen, eftersom klockan ringer kl 06 i morgon, men det kan jag nog inte...Inte än på en stund i alla fall! Har ju en del att göra i skolan, som jag inte börjat med så det kan vara läga att göra det nu. Skall redovisa en ämnesfördjupning om dryga tre veckor som inte ens är påbörjad! Börjar bli lite stressigt faktiskt! Men i morgon är det ju jobb som gäller, sen får veckans övriga fyra dagar läggas på plugget.

Har verkligen inte nåt mer att tillägga idag, för nada har hänt! Hörs i veckan!

Puss
//L

Fyllekajan e hemma 02.07

Hejsan hoppsan! Ska bli kul att se i morgon hur många stavfel denna text kommer att innehålla! Jag e hemma nu, och gubben e ute på krogen (som vanligt nu för tiden...). Ganska skönt, ingen gubbe och ingen inneboende! All alone! =) Kvällen var hur trevlig som helst; mat, vin , singstar och spelet intim! Hur roligt som helst!! Vi har skrattat oss blå i ansiktet kan kan lova! En av tjejerna e så jävla skadad när hon blir full! Från att va prydliga damen till att vara helt psycho!! Vi andra e ju lika skadade nyktra som inte, så gud va vi garvade åt henne! Det blir ju 100 gånger roligare i och med att hon alltid e så prydlig! Ha ha! Kort kommer att läggas ut på facebook i morrn, det vill jag lova!

Nu e det sängen som gäller för mig!
Hörs i morgon bloggis!

Puss//L

NU ska jag dränka mina sorger!

ÅH vad jag sett fram emot denna kvällen! Känner verkligen att jag behöver ett par liter vin och tjöta av mig ordentligt! Ska inte gå hem förrän dom får köra hem mig i skottkärra! Det är mina ambitioner me kvällen! Nä, skämt och sido, det ska bli jäkligt skönt att gå bort och sätta sig å käka, prata och spela lite spel! Det är seriöst va denna kväll kommer att gå ut på! =)
Dagen har bara varit bra! Inte hänt nåt överdrivet kul...Eller ingenting kul egentligen. Träffade mitt ex innan. Å då snackar vi ex för ungefär 10 år sen, så han är ett gammalt sånt...Han sa väl inte heller nåt skoj. Han och jag ryker ihop så fort vi ser varandra, men idag så höll vi nästan sams! Han har aldrig gillat min sambo (vad han nu har med valet av honom att göra??!!) och därför blir vi alltid osams bara för att han ska vränga nån onödig kommentar... Idag höll han käft, och jag bestämde mig för att inte berätta nåt för honom om mitt liv utan vidhöll att "allt är kanon".

Nu ringde min vän AK å sa att hon e på gång så nu e det dags! Hörs nån gång i morrn när jag vaknat ur dvalan!

Puss //L

Jaha vad ska man säga??

Vet inte om man ska skratta eller gråta? Kommentaren som lämnats i föregående inlägg tyder ju uppenbarligen på att vissa har svårt att släppa taget... Men jag tror att jag väljer att skratta faktiskt!! Jag har varit både ledsen, arg, och förbannad! Men nu...nu väljer jag att bara garva! Att vara så ensam och desperat efter uppmärksamhet att man inte har något bättre för sig en fredagkväll än att gå in på en blogg som tillhör MIG och lägga ännu en patetisk kommentar... det får mig faktiskt att tycka synd om dig! Just därför jag godkänner kommentaren oxå...tycker att du är värd att få ett helt inlägg för dig själv! Det kanske väger upp ditt tragiska liv, och får dig att vara lite gladare i forsättningen. Så varsigod! Jag bjuder på den!

Nu återgår jag till min blogg, som handlar om MITT liv MINA vänner, MIN familj och det JAG vill skriva om! Det är ju alla hjärtans dag i morgon! Bytte förresten bort jobbet i morrn, så jag e LEDIG!! Tjoho! I alla fall tänker jag bojkotta alla hjärtans dag i år och firar den tillsammans med tjejkompisarna! MEN, tänkte att varför inte en dag som i morgon; visa hur mycket man uppskattar alla sina vänner och sina familjemedlemmar!? Här är det ju ingen som läser men tror att jag ska sätta mig att komponera ihop ett gulligt mail till dom allihop! Bara för att dom ska veta att dom är värdefulla för mig! Japp det ska jag göra! Har ju sån oerhörd tur att ha många personer omkring mig som bryr sig om mig, och som jag bryr mig om... man är verkligen lyckligt lottad då! Eller hur? =)

ÅHH just nu bara älskar jag att ha denna bloggen! Av många olika anledningar! Tycker vissa saker e så tragikomiska att jag kan leva bara på dom i typ 10 år!! Jag växer verkligen!!! Wiiii! Å speciellt eftersom jag har en annan blogg nu (aka dagboken vid sängbordet) där jag skriver allt som verkligen bara JAG behöver får reda på...eftersom vissa ja...har svårt att släppa greppet tydligen *myser*

Så nu e det dags för sängen för min del!! Ska bli skönt! =) Hörs i morrn då!

//L

En paus i all stress

Äntligen har jag en paus! Dagen har bara varit flängande hittills, men ändå trevligt! Har ju ändå fikat både hos Miss S och den gravida och det är ju alltid nice att se sina vänner! Tack gode Gud för dom säger jag bara! Hade inte överlevt utan dom och deras underbara stöd! Härliga smeknamn dom har fått här i min blogg! "Den gravida"måste ju få ett nytt om typ 4 månader det är ju klart! Ha ha, undra vad det ska bli då!?

Nu sitter jag i alla fall hundvakt hemma hos päronen och ska snart ge mig ut på en långpromenad med vovven! Härligt väder som det är idag! Visst är det svinigt kallt, men bara att solen lyser och man hör fåglarna kvittra gör ju att allt känns mycket lättare! Att våren ens börjar närma sig känns det allena som en anledning att stiga upp på morgonen!!

Hörs kanske senare!

//L

Lång dag till ända!

Nu e jag hemma från jobbet! Har bara hunnit hem, käka några knäckebröd och slå mig ner här...-å klockan e över 22! Fy fasen...va längesen jag jobba kvällar. Innan va det ju vardagsmat att alltid va hemma vid denna tiden, men nu känns det skitskumt!! Nu ska man ju liksom snart gå och lägga sig!?

Gästen är kvar...jag behöver kanske inte hålla på att upprepa detta varje dag, för den dagen han väl försvinner lär ni mötas av ett "TJOOOOOOHOOO" i rubriken i bloggen.. Så så länge inte tjoohooo't kommer så e han kvar! Så har vi klargjort det!!

Inget intressant har hänt här...Jo lite, men det får ni inte veta! ;-) Inte än i alla fall! Jag lovar att jag ska uppdatera om/när nåt händer!! Men trots all skit så känns ändå läget rätt okej!

Min dag i morrn e fullproppad!!! Men på morronen hinner jag nog med ett litet inlägg =) Sov sött!

//L

Jobbardags!!

Hejsan!
Blir ett kort inlägg innan det är dags för jobbet! Jobbar många timmar idag....*suck*. Men det positiva e ju att jag slipper min inneboende, och inte behöver hitta på andra ursäkter för att inte stanna hemma! Det är ju kanon!

Sorry att bloggisen blir lidande, men just nu är det så! Tror jag kommer me ett längre inlägg ikväll!

//L

Jag e kass!

Bara för att jag släppte bloggen i nåra dagar har jag blivit helt trög! Mycketoxå  pga min inneboende, som för övrigt fortfarande e kvar...Jag har inte varit hemma mkt idag ju! Flydde först till skolan och sen hem till kocken nu ikväll. Kom hem typ halv elva och sitter just nu på msn med 6 personer samtidigt som jag bloggar! Fingrarna glöder nästan =) Men nu börjar ju klockan gå mot läggdags så jag ska bara skriva ett kort inlägg!

Åh en så rolig sak har hänt idag!!! Men jag tänker inte skriva det här!! Tänker bara skriva att jag e glad glad glad!!!! Tänk va små saker kan förgylla vardagen! Varje sekund, minut och timma blir bara...bra!

Så mina vänner, puss på er så höres vi i morgon!

//L

God morgon på er!

Trodde att jag skulle vakna upp till ett snöigt landskap idag, men så blev det inte! Å ingen är gladare än jag för det! =) Tror att jag ska rymma iväg till högskolan idag...sätta mig där och läsa så min gäst får röja runt här själv idag....

Vill passa på att tacka er få som lämnar en vänlig kommentar emellanåt! Jag har fått den dåliga erfarenheten av att elaka, nedvärderande kommentarer nästan är det enda jag får, å när då en vänlig själ lämnar en söt kommentar så gör det hela min dag! Tack =) Lite sorgligt att så många människor runt om i detta land mår bättre när de får vältra sig i andras olycka och problem...

Idag har jag inga planer...en kompis skulle komma på kaffe ikväll. Så då vill det till att han jag bor ihop med tar med sig gästen och drar nån annanstans så länge! Som sagt; det är skit att inte kunna vara sig själv i sitt eget hem! Sen ska jag väl inte säga nåt...hade det varit en av mina polare som kom så hade jag ju inte tvekat om att låta dom slagga ´på soffan! Å då hade ju han fått stå ut...så jag får väl försöka sluta sura och bete mig som en trevlig värdinna! -förutom det där me matlagning då! Där går min gräns... ;-)

Näpp nu går jag och tar en dusch, sen drar jag neråt högskolan! Japp, så får det bli!

Puss så länge
//L

Surar istället...

Jag går och lägger mig och läser istället! Ska sura ända tills aset åker hem!!

Godnat!!

sorry kort avslut i föregående inlägg...

Ibland kan jag uppleva en frustration som är så svår att kväva att man nästan vill svälja sin tunga för att hålla käft!! Typ som innan... Anledningen till att jag fick sluta så snabbt innan var att det ramlade in en människa i mitt hem, en människa med en stor jävla resväska! Människan tror att han ska bo här i några dagar?! Människan i fråga är en kusin till han jag bor ihop med, och är en vagabond utan dess like!! Ni som läser här vet ju säkerligen att min sambo inte är av svensk härkomst, och i de varmare breddgraderna har de en tendens att inte planera...INGENTING planeras! Å det gör mig infödda svenska människa, född med kalendern i fickan totalt skogstokig!!! Kusinen hade dagen till ära satt sig på ett plan till Sverige för en liten snabbvisit (Tror ni att han vet hur länge han skall stanna??? NEJ då...en dag, två dagar kanske en vecka...). Å för ungefär en timma sen stod han i min hall med sin väska... Kulturkrocken är ett väldigt tydligt fenomen just nu!

Till saken skall tilläggas att vi bor i en tvårummare; ett kök, ett vardagsrum och ett sovrum! Vart ska jag va nu??! Jag vill ju vräka ut mig på soffan, ta på mig mina mysbyxor och bete mig allmänt slappt! Så frustrationen som detta inlägg inleddes med var alltså den känsla jag upplevde när jag mötte varelsen i min hall, stod där med leendet upp till öronen, tog i hand trevligt och yppade " Näämen Heeeej!! Kommer du??!" Fy faan alltså, mitt liv e tillfälligt mer misserabelt än nånsin!! Jag ska blogga hela kvällen lång! Sitta här framför min databurk och se snygg ut. För tvätta av mig sminket kan jag ju inte heller göra!!? Åhhhhh!!!!!!!!!

Ja ja, ska planera vad jag ska skriva nästa inlägg om, sen kommer det säkerligen ett till! Jag sitter ju här jag...Å laga nån mat till karl-sluskarna tänker jag tamejfan inte heller göra! Nån måtta får det va på va en kvinna tänker stå ut med!!

//L

Lördagskväll, gräsänka och melodifestival

Nu är arbetsveckan slut för denna gången! Nu är det söndag i morgon och den måste gå till att plugga. Likaså måndagen.

Som rubriken lyder är jag ensam hemma ikväll, vilket är hur skönt som helst!!! Ska bara ligga och slappa, hänga med mig själv och glo lite på melodifestivalen som tydligen börjar ikväll. Brukar ha stenkoll på den men i år va jag helt omedveten om att den ens började idag innan en kompis sa det i veckan. Vilka är ens med?? Inte en aning har jag!

Inget roligt folk på jobbet idag!! Dom som är där å handlar är ju iofs aldrig roliga men jag syftade på dom som jobbade. Hon jag åker ihop med /umgås med på jobbet var sjuk. En annan polare va inte på min avdelning. Och "alla" fräscha killar som annars kan underhålla mig en arbetsdag var tydligen oxå lediga. Ha ha ha! Skämt och sido, har inte speciellt många span på jobbet, möjligtvis 2 av oss 1100 anställda som är värda att lägga ögonen på, men ingen syn av dom idag inte! :-)

Vi får väl se om jag gör ett inlägg lite senare. Beror på om jag bestämmer mig för att spendera kvällen framför datorn eller framför Tv'n...det märker vi!

Puss&Kram

//L

Jobblogg

Hej hopp! Sitter på jobbet och har rast just nu! Tiden går fort idag, här e relativt mycket folk. Sitter just nu i rökburen på jobbet. Tack gode gud för företag som stannat på 80-talet på den punkten! :-) nu e friden slut! Back to work! Puss

Morgonblogg och arbete

God morgon kl 06.57 denna underbara lördagsmorgon! Har inte blivit mycket sovit i  natt vill jag lova! Kollade först på två filmer, klockan blev halv ett, rök ihop med den jag bor med, klockan blev ett, somnade så småningom, vaknade av mig själv 05.20 och kunde inte somna om! Det e ju endast för att jag latade mig så fruktansvärt hela dagen igår! -och sov för den delen lite för många timmar! Får väl se när detta slår igen på mig idag på jobbet...

Filmerna jag såg var Tropic Thunder, vilken var en typisk "sådär"film....varken bra eller kasst. Ben Stiller e ju dock en av mina absoluta favoriter så det va nog han som höll igång filmen! Sen såg jag The Hottie and the Nottie. Gillar egentligen inte såna filmer, tycker det blir för pluttigt och gulligt och framför allt förutsägbart! Och Paris H är väl inte min favorit heller direkt! Men som slapparfilm; helt ok. Ikväll blir det nog tantvarning på mig, för då börjar melodifestivalen! Den andra som bor här ska ut på krogen så jag är heeeelt ensam, vilket ska blir j*vligt skönt!! =)

Nähäpp nu har det gått 6 minuter av min värdefulla morgontid så jag får nog gå och göra mig i ordning!

Hörs senare!
Puss//L

Lista part 3 *asseriösa svar!!*

231. Vad har du i din handväska? Mobil, kalender, läppglans, fishermans friend, block, plånbok, nycklar och massa skräp!
232. Har du körkort? Självklart
233. Hur många uppkörningar gjorde du? 1
234. Vart det dyrt? Ingen aning...pappa betalade. Men tog inte så många lektioner så det blev nog inte så farligt.
235. Har du moped? Nej men hade för sisådär en 10 år sen!
236. Drömmer du? Ja både dag och natt
237. Om ja; minns du dina drömmar? Sällan. Jättetråkigt!
238. Tror du på nåt övernaturligt? Njae...jo jag gör nog det.
239. Om ja; vad: Andar
240. Om inte; vad anser du om övernaturliga ting?
241. Röker du? Ja
242. Om ja; varför slutar du inte? Tror mitt liv kommer bli skittråkigt utan att röka!
243. Spara eller slösa? Slösa tyvärr
244. Har du investerat pengar? Jag själv? Nope.
245. Spelar du sällskapspel? För sällan. Bara jag i min omgivning som tycker det är kul.
246. Favorispelet? TP
247. Spelar du datorspel? Nope
248. Favoritpratprogram på datorn? MSN
249. Favoritsemesterställe: Förvånande nog Prag!
250. Drömresan skulle vara: Tågluff i Europa me brudarna!
251. Har rest till: Inte till så många ställen. Grekland massa gånger(Kreta, Cypern, Athen), Prag, Albanien, Österrike, Polen, Tyskland, å sen dom där vanliga Norge, Danmark blaha blaha...
252. Semestertips? Ehh, ha kul?! Å ta inte med dig min pappa! gjorde det misstaget på den senaste resan och det är inte att rekommendera!
253. Semestermardröm? Bränna sig i solen nåt enormt den första dagen och sen inte kunna gå ut! Eller magsjuka... Fy!
254. Vad skulle du INTE göra på din semester? Sånt som jag gör hemma! Städa, plugga, tvätta etc etc
255. Vem diskar hemma hos er? Jag i egen hög person!
256. Storhandlar du? Japp
257. Är det något du är bra på? Ja en del saker.
258. Är du praktisk? Nej inte speciellt
259. Är du teknisk? Nej inte det heller.
260. Har du besökt nåt nöjesfält? Ja det har hänt
261. Gillar du det? Nä tycker inte det e så kul
262. Favoritkarusellen? Ingen
263. Dusch eller badkar: Beror på....Badkaret används sällan. Men när man är jättefrusen är det ovärderligt!
264. Färg på ditt duschdraperi? Rött
265. Syr du dina gardiner själv? Aldrig.
266. Bästa stället på webben: Google
267. Musikfavoriter / favoritartist: Springsteen
268. Tittar på TV: Desperate, Prison Break, Dirty sexy money, lipstick jungle...en del me andra ord.
269. Hur mycket tittar du på TV? Vet inte. i genomsnitt en timma om dagen kanske, om man slår ut allt tittande på en vecka!
270. Äger du nån leksak? Ja
271. Varför har du sparat dem? Jag har inte sparat den, jag har köpt den nu.
272. Lekte du med Barbies som liten? Japp
273. Eller föredrog du lego? Lekte mycket även med lego
274. Onani; skamligt eller njutningsfullt? Det senare of course
276. Äger du en kamera? Ja
277. Vilken sort? Vet inte...ligger i bilen orkar faktiskt inte gå och kolla.
278. Fotografera du mycket? För lite
279. Högtid du gillar? Julen är bara bäst
280. Har du prestationsångest? Extremt mycket!
281. Har du drömt sanndrömmar nångång? Ja det har jag faktiskt vid ett par tillfällen! Läskigt!
282. Har du en brevvän? Nej
283. Dricker du mjölk? Aldrig! Mjölk hör hemma i kaffe!
284. Varför då? För att mjölk utan kaffe smakar skit!
285. Vad anser du om kungahuset? Ganska onödigt
286. Läser du skvallertidningar? Enstaka gånger
287. Tror du på allt det står i dem? Tar allt med en nypa salt
288. Lyssnar du på folks skvaller om andra? Jaa det gör jag nog tyvärr.
289. Skvallrar du ibland? Det händer.
290. Har du varit på festivaler? Nä
291. Isåfall vilka: Inga
292. Hur kör du bil? Lugnt och försiktigt
293. Hur ofta byter du sängkläder? Nån/nåra gånger i månaden
294. Har du ett motto du lever efter? Som jag lever efter? Nej
295. Favoritcitat/aforism: "Du får inte slå en kille som är mindre än dig. Men däremot får du kasta upp honom i luften så att han ramlar ner och slår sig själv."
296. Om du skulle skrivit ett citat som gjort dig känd vilket hade du valt då: Ovanstående
297. Öppna en bok du har i närheten, slå upp sidan tolv och citera den fjärde meningen: "Under nyare tid synliggjordes den etiska utmaningen i extrem grad genom berättelserna om naziläkarnas experiment med människor i koncentrationlägren" Min etikbok från skolan låg precis i jämte mig...
298. Favoritfika på café? Latte
299. Ljud du hör just nu: Gissa fem gånger? Springsteens nya skiva
300. Vad finns på väggarna i rummet du sitter i? En anslagstavla, en klocka, ett väggskåp och nåra tavlor
301. Har du en bra relation till dina föräldrar? Superbra!
302. Gillar du att betala räkningar? Hatar det
303. Har du koll på din ekonomi? För dålig faktiskt! Tenderar att försöka förtränga den.
304. Har du vunnit pengar nångång? Nä max 25 spänn på en triss
305. Spelar / tippar du på nåt? Nej, kanske e därför jag inte vinner?
306. Har du något synfel? Nej!
307. David Bowie eller Beatles? Beatles
308. Favoritämne i skolan? Psykologi
309. Världens fulaste ord? snask (hatar det!!! Kan knappt skriva det utan att må illa!)
310. När du svär; vilket ord använder du då? Alla, men mest fan
311. Världens vackraste ord? L-O-V-E. Och "Plutten" =) Vet inte varför men får rysningar!!
312. Brukar du be om varuprov när du handlar kosmetika / vårdprylar? Nej
313. När rengjorde du din ugn senast? Åh jösses! Nån gång förra året!
314. Har du läst Angeligue / Kitty böckerna när du var ung? Nej!
315. Berätta om det värsta du varit med om: En flygresa för ungefär 4 år sedan!
316. Är du social? Både ja och nej.
317. Skulle du kunna slänga ut 3000 kr på en romantisk middag? Ja absolut. Med rätt person så!
318. Vad är det mest romantiska du vet? Titta någon som du älskar och som du vet älskar dig i ögonen
319. Om du och din partner zappar på TV:n och det råkar vara porr vad gör du då? Skrattar tror jag
320. Har du och din partner blivit ertappade på bar gärning? Inte min senaste nej, men det har hänt en annan gång!

Listan är slut!! Tjoho! Får väl se hur lång tid det tar innan jag börjar på nästa. Jag har ju några på lager!=)

Har varit och lånat några filmer som jag ska se ikväll. Risken med att ha haft en sån här slapp dag är väl att jag aldrig somnar ikväll. Eller så somnar jag och vaknar upp i morgon och känner mig stendöd! Jag fattar inte det där med att vara utvilad! Jag blir alltid dubbelt så trött efter att ha sovit "för länge"...

Vi får väl se om det blir fler inlägg idag annars hör jag definitivt av mig i morgon!

Puss
//L


Tjohooo?!

Jag är tillbaka! Värdelöst med sånahär dagar alltså!! Har inte gjort ett skit! I morse va jag hur nöjd som helst, nu är jag skitsur! Man blir ju bara latare och latare för varje minut av en sånhär sysslolös dag som går! Jag sov tolv timmar i natt, har sovit ungefär 1 timma nu på dagen och jag är trött IGEN! Se! Det kan inte vara nyttigt och va sånhär! Tack gode gud för att jag ska till jobbet i morgon! Fatta nu hur svårt det är för mig att hitta ett bra jobb? Jag måste ha denna ständiga stimulans för att vara nöjd! Jobbigt...

Näpp strax kommer lista del 3, måste bara göra den först, det lär ju ta en stund. Slut på detta korta inlägg!

Seg dag...

Har inget upplytfande att skriva om alls idag! Har inte gjort i stort sett nånting! -förutom att jag har druckit en massa kaffe då klart =)
 
Vet egentligen inte varför jag skriver detta inlägg med tanke på att min hjärnverksamhet är på noll just nu... Pratade med en av min reskompisar för en stund sen! Gud va vi skrattade mycket alltså! Ska bli hur kul som helst att återuppliva alla gamla fjortis-minnen från förr nu när vi åker!! *längtar*

Jag tror jag skriver nåt inlägg ikväll för som det är nu så har jag nada att berätta...

Förresten: "GO" FALUN! Har alltid älskat den stan...NOT...Det enda den gett mig är min högskoleutbildning! Tack Falun! Ha ha!

Puss&Kram

Lista part two

156. Barnprogram du avskyr: Alla!
157. På din fritid: Lägger ganska mycket tid vid datorn, mina vänner och min familj
158. Men vill: Träna mer
159. Om sex månader: Är det sommar och sol och jag är lycklig som få!!
160. Samlar på: Handväskor och kaffemuggar =)
161. Din värsta ovana: Ganska många som jag själv tycker är dåliga...
162. Din bästa ovana: Jag är världens bästa person ;-) (hoppas ni tål lite ironi...)
163. Kändis du skulle vilja vara: Skulle never ever vilja va en kändis. Har så ont av människor så jag skulle aldrig palla
164. Kändis du skulle vilja vara med: "vara med" hur då?! Äh, konstig fråga.
165. Du ångrar att du inte: Jag ångrar varje dag att jag inte är mer impulsiv.
166. Du blir glad av: MIna vänner
167. Du blir förbannad av: Att inte klara av kraven som jag sätter på mig själv
168. Din bästa raggningsfras: har ingen
169. Drömjobb: Forska skrev jag ju i förra inlägget
170. Om du fick 10 miljoner: Köpa saker till ALLA jag känner. Saker som jag vet att de alltid velat ha men aldrig kunnat köpa
171. Bästa ställe i ditt hemland? Skogen
172. Det här skulle du inte göra ens om du fick en miljon: Döda
173. Största hemlighet: Ha ha, den skriver jag säkert ut här! Men jag har nog skrivit om den för ett tag sen. Väl inlindad dock.
174. När ingen ser dig: Gör jag massor! =)
175. Nära-döden-upplevelse: När dom tvingade mig att åka en hiss ner i en gruva i Polen för många herrans år sen. DÅ såg jag livet passera i revy! Inte för att det va nån fara för mitt liv på riktigt, men utifrån mitt perspektiv va det definitivt det!!
176. Ditt livs bästa ögonblick: Åh finns så många!
177. Bok och låt du önskar du hade skrivit: Ha ha! Harry Potters författare e ju rätt rik så det skulle ju va dom då. Låt; Drive all night
178. Dina bästa festkläder: mest vanliga grejer antar jag...eller min vita 60-tals klänning kanske?!
179. Bästa tekniska uppfinningen: Internet, Tv, telefon
180. Levande begravd eller levande kremerad: kremerad
181. Du kommer till himlen / helvetet: Inget utav dom...
182. Brott du begått: Skulle va nedladdning då...å detdär tuggummit för 20 år sen!
183. En sak du stulit från en kompis: Tror aldrig att jag snott nåt....
184. Du har knarkat / testat droger: Nope!
185. Om Ja; Vad: Nada!!
186. Har du någon bästis? Nä, få väldigt bra vänner bara...
189. Gruppsex: Censur
190. Har du haft sexuella fantasier om det egna könet: Nää
191. Har du haft sexuella fantasier om vänners föräldrar/syskon: Ja nån brorsa har man ju råkat...hrmm...
194. Har du använt sexleksaker: Maybe
195. Vilka: skit i det du
196. Antal one-night-stands du har haft: Varför skulle jag svara på sånt här??
197. Har du betalat för sex: Ha ha , nej!!!
198. Det kostade: Billigt! ;-)
199. I din umgängeskrets har du haft sex med: Gud va många störda frågor här kommer nu...Nej ingen av de jag umgås me nu nä...
200. Könssjukdom: NO
201. Vilken: Ingen sa jag ju...
202. Från vem:
203. I din umgängeskrets vill du helst ha sex med: Mena seriöst att jag ska skriva ut ett namn här?! Ingen jag umgås med finns i mina fantasier!!
204. Har du varit otrogen: Nä....
205. Mot vem: ......
206. Med vem: ......
207. Din konstigaste sexuella upplevelse: Ha ha, det va lätt den gången när jag och B...........trodde ni va?! Glöm det.
208. Beskriv dig själv med tre ord: Rolig, vänlig och clever!
209. Har du nån gång varit deprimerad: Jo det har jag nog, inget långvarigt dock
210. Känner du någon som varit/är deprimerad: Ja det gör jag
211. Finns det någon du vill lägga en förbannelse på: nä sysslar inte me sånt. Tror mer på talk and make friends
212. Har du blivit behandlad som skit av en vän? Längesen
213. Vad gjorde du då: Kommer inte ihåg...
214. Vad får dig alltid att skratta? Peter Magnusson
215. Har du bra självförtroende? Relativt
216. Älskar du livet? JA!
217. Vad önskar du? Lycka
218. Vad tycker du är gott? Mycket
219. Vad har du för humor? Lite låg tror jag...älskar hey baberiba och hem till midgård! hur kul som helst!
220. Har du varit fruktansvärt kär någon gång? Ja
221. Vad ska du göra idag? Fika massor!
222. Vad ska du göra där? Ehhh?
223. Har du varit på IRL-träff? Ja
224. Har du fått vänner via webben? Nä tydligen inte =)
225. Vad gör du mest när du är vid datorn? Läser bloggar och tidningar, bloggar själv. Lyssnar på musik.
226. Vad läser du varje dag? Aftonbladet
227. Vad dricker du varje dag? Kaffe
228. Favoritdagstidning: se ovan
229. Favoritveckotidning: Ingen
230. Mobiltelefonen betyder för dig: om inte allt, i alla fall mycket!

Del 2 klar! Bara del 3 kvar... Ha ha. Jag sa ju att den va lång!! Nu lägger jag ner detta för en stund. Ska gå och ta på mig kläder kanske?! Har trots allt varit vaken i nån timma så det borde väl va på tiden nu!

//L


Go morron!

Har sovit 12 timmar inatt och det var hur skönt som helst!! Kändes som att jag verkligen behövde det! Idag är jag ju ledig också vilket inte gör saken sämre. Ska bara dricka massa kaffe och träffa mina vänner! Precis en sån dag som jag gillar bäst! =)

Ska fortsätta me min lista sen oxå! Blev klassad som fjortis i en av kommentarerna efter att ha gjort den, men se ni det blir bara till en komplimang för mig, eftersom den som lämnat kommentaren uppenbarligen lagt ner tid av sitt liv på att gå in på min blogg, läsa mina inlägg och lägga en värdering i hur jag är som person! Underbart att få den slags uppmärksamhet tycker jag. Sen gällande värderingen som sådan; Jag gör i alla fall nånting med mitt liv...till skillnad från många andra =)

Kollade på Borat igår. Ha ha! Va nog 9 gången eller nåt, men shit va kul det är! Han har verkligen prickat totalt rätt i mycket av det som visas i filmen! Att ha texten med på svenska är ju egentligen att förstöra mycket av humorn, bättre att bara ha engelskan för det blir så jäkla mycket roligare då!

Nähä, nu ska jag göra en bit till av min roliga lista som påbörjades igår, Enjoy ;-)

//L

Vet ni vad??

Jag har hittat en sida med typ 75 listor!! Ni vet ju att jag älskar listor, å den jag ska börja på nu är nog den längsta jag nånsin sett! Men nu va det faktiskt längesen så nu är det väl okej!? Undra om det finns nånting kvar att svara på i hel världen efter jag har gjort klart denna! Men here it goes:

1. Vem är du? Lina juh...
2. Attityd: Besserwisser ibland, men kommer oftast på mig själv innan jag spårat ur!
3. Ålder: 25/26
4. E-post: [email protected] =)
5. Hemsida: Har ingen förutom bloggisen...
6. Du kommer från: Falkenberg....
7. Du bor: se ovan...
8. Ekonomi: Hrm si sådär. Jag brukar skylla på att jag e student, men det värsta är att den skulle inte va bättre om jag jobbade heltid som hjärnkirurg
10. Stjärntecken: Kräfta
11. Mac eller PC? PC utan att tveka!!
12. 1024*768 eller 800*600? tror 1024*768 men är inte helt säker...Faan fråga om sånt?!
13. Internet Explorer, Mozilla, Netscape eller annat? Explorer
14. Din bästa egenskap: Smart, ärlig och "rakt på"
15. Din sämsta egenskap: kasst temperament
16. Husdjur: katt x3
17. Familj: mamms, papps och lillebrora...
18. Kroppsdel du har mest nytta av: händerna e jag nog mest rädd om tror jag...
19. Kroppsdel du tycker bäst om: Åhh! Svårt eller?! E ögon en kroppsdel?!
20. Jag sover: 5-6 timmar per natt, djuuuupt!
21. Djur jag är lik: vet inte....
22. Tror du på något? Ja på mycket; mig själv, livet, kärleken osv osv...men Gud? Njae...
23. Frisyr: Långt, slingad blond
24. Hårfärg: ja se ovan...
25. Ögonfärg: Grön
26. Längd: 168-169 nåt sånt
27. Vikt: Inte en jäkla aning! Skulle nog inte vilja veta heller!
28. Skostorlek: beror på skor...38-39
29. Gillar: Mycket! Familjen och vännerna! Å kärlek!
30. Ogillar: Oxå mycket...Georges Bush, krig, falska människor, svek osv osv
31. Favoritmat: Thai
32. Favoritglass: Chokladglass går alltid ner =)
33. Favoritdessert: Äppelpaj me vanliljsås e gott
34. Favoritpizza: Kycklingpizza
35. Favoritdryck: Kaffe..lätt!
36. Gillar du godis? yes I do
37. Isåfall vilken sort? Choklad igen!
38. Favoritdrink: Strawberry daquri
39. Favoritfilm: Svårt...almost famous e ju kanon!
40. Favoritdag: fredag!!
41. Favoritklädesplagg: Mina hemma-slappe-kläder! Typ mysisar... ;)
42. Favoritbok: Finns oxå många! Men "Bin-Ladin i våra hjärtan" e bra som ren faktabok, annars e "bakom stängda dörrar" och "glöm att ni har en dotter" skitbra böcker!
43. Musiksmak: Rock och poptjej tror jag
44. Favoritdoft: Julen och sommarregn!
45. Favoritblomma: Lilja
46. Öl eller vin? Svårt val! På sommaren är ju ölen ovärderlig, men vitt vin e ju oxå en favorit...äh kan inte välja!
47. Liknar du en kändis? Nä det tror jag inte
48. Senast köpta skiva: The Essential Bruce Springsteen
49. Senast film på bio: Tror det va Farväl Falkenberg
50. Bästa låten i världen: Svårt som faan juh! Äh tänker inte ens ge mig på att svara!
51. Senast lästa bok: Åh jag läser ju typ 2 i veckan, men det va nog nån tråkig metodbok. Skönlitterär va längesen!
52. Favoritförfattare: Mattias Gardell
53. Skriver du dagbok? Njae, har bloggen som en dagbok.
54. Bästa årstiden: Våren!
55. Älsklingsfärg: rosa och svart
56. Skulle aldrig ta på dig: Skinnkläder
57. Vad ville du bli när du var liten? Frisör
58. Blev du det? 'Nope!
59. Brinner för: Djur!
60. Sportbil eller familjebil? Åh vissa frågor e så svåra!! det beror ju helt på! Jag vill ha en av varje!
61. Katt eller hund? Hund
62. Har du nån nojja? Åh jösses va många!
63. Fobier? Flyga
64. Deppig eller glad? Oftast glad
65. Politiskt insatt? Nä inte direkt. Tycker Sveriges så kallade politik suger...
66. Värdesätter du ärlighet? Ja abslout! Men det handlar om att hitta en balans. Vissa grejer sårar mer än hjälper!
67. Brukar du dra "vita lögner"? Det har nog hänt ja!
68. Är det okej med vita lögner? Ja om det handlar om skitsaker!
69. Känner du en mytoman? Ja det gör jag!!
72. Hur tidigt stiger du upp? 6-7 på vardagar och 8-9 på helger
73. Är det bra eller dåligt? asbra
74. Vem/vilka vet mest om dig? My mates =) Men mest vet ju jag själv
75. Gillar du att slåss?
76. Vad har du på dig just nu? Leggins, klänning och kofta!
77. Ikväll ska du: Typ sova
78. När var du senast riktigt full? Riktigt full va jag nog sist i Helsingborg....eller nyår!
79. Har du snott något under ditt liv? Jag åkte dit för att ha snott tuggummi när jag va typ 4 år....
80. Hur många handväskor äger du? Oj, vet inte alls! Många är det...men kanske runt 25?
81. Hur många bilar har du/ din familj: två har jag
82. Hur många biologiska syskon har du? ett
83. Isåfall, vad heter de? Lillebrora ;-)
84. Hur många timmar sover du per natt? Men skrev jag ju innan!
85. Vem är snyggast i världen? Oj oj oj, svårt val...finns ju många som är snygga. Men vackrast är ju alltid den man är förälskad i!
86. Vad är du allergisk mot? Ironiskt nog; jordgubbar! (Med tanke på tidigare drink-favorit!)
87. Ska du duscha idag? Gjorde jag i morse
88. Vad är det för veckodag? Torsdag
89. Vad är det för datum idag? 5 februari 2009
90. Vad gör du nästa år? lever förhoppningsvis...
91. Målar du naglarna? nej i stort sett aldrig
92. Vad luktar det hos dig just nu? kaffe =)
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? Inte landet, men förort typ =)
94. Har du utländska föräldrar? Nope
95. Gillar du att laga mat? Yes
96. Märkeskläder eller secondhand? Märkes i så fall...men jag ska säga att jag äger inte mycket av det heller. Ingenting från second hand!
97. Hur många par skor har du? Runt 25-30....ungefär 5 används kanske!
98. Är du sexuellt frustrerad? Hrmmmm...
99. Vem är snällast just nu? Mammsen
100. Var har du ont? I huvudet faktiskt
101. Använder du hårspray: Nästan aldrig, bara om jag har nån uppsättning som måste hålla!
102. Kan du stå på händer?: Ha ha, har inte försökt på många år!
103. Favoritsåpa alt. dokusåpa? Gossip Girl, Desperate Houswifes
104. Vänster eller högerhänt? Höger
105. Favoritserie: men jag skrev ju innan!
106. Gillar du seriehjältar? Nää
107. Hur många Emma känner du? En tror jag...
108. Vad tycker du om idrott? E väl trevligt
109. Gillar du att fotografera? Ja men jag är riktigt jäkla kass på det!
110. Gillar du musikaler? ja!
111. Salt eller socker? socker
112. Tittar du på sport? Ibland, beror på vilken sport
113. Om ja; Handboll e kul
114. Tränar du? Min orbitrec är flitigt använd =)
115. Har du bra kondition? hahaha nej
116. Trådlös eller trådmus? Trådlös
117. Gillar du ketchup? Nej faktiskt inte! Typ pyttepytte lite på makisar!
118. Sushi eller hamburgare? Sushi
119. Små eller stora bokstäver? STORA
120. Blyga eller framåt killar/tjejer? Framåt! Hjälper mig att komma igång, annars blir jag också tyst!
121. Är du bra på att måla? Nää
122. Vad har/hade du mvg i? Bild, samhäll, kommer inte ihåg....
123. Vad har/hade du ig i? Ingenting
124. Är du stud? student?! Eller hingst? ja det är jag nog *L*
125. Favoritlaget? Lag? I vad liksom?
126. Gillar du konst? Nä faktiskt inte
127. Favoritmålning? Ehhhh?
128. Vilket museum var du på senast? Åh det va längesen!! Tortyrmuseet i Prag tror jag!
129. Om du fick välja ett äventyr vilket skulle du välja då? Ett äventyr? Vet inte..Typ åka och leva med en stam i Afrika..
130. Har du åkt luftballong nångång? Nä och jag skulle inte vilja heller!!
131. Om inte; skulle du vilja det? Nä precis...
132. Har du utövat nån extremesport? Nej
133. Har du någon tatuering alt. piercing? Tattoo nej, piercing i navlen
134. Har du magmuskler? Ja säkerligen nånstans en bit in... ha ha!
135. Använder du smycken? Ja älskar smycken!
136. Är du feminist? Gillar inte den benämningen...så nej!
137. Favoritinredningspryl i ditt hem: Ehh, vet inte...
138. Är du glad nu? Ja ganska, fett ont i huvudet bara!
139. Var du glad igår? Ja det va jag nog
140. Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
141. Vad gör du just nu? Skriver på världens längsta lista!
142. Kaffe eller the? Coffee always
143. När grät du senast? Häromdan'
144. Sexigaste kroppsdel: Ryggar och ben..
145. Om du vore en färg: konstig fråga..
146. Du har kysst: (alt.) 0-10 / 11-20 / 21-40 /slampa: slut *asg* Nä skämt och sido, jag vet inte?
147. Sexuell läggning: straigh
149. Barn: (alt.) älskar barn / älskar göra barn: älskar att göra barn MED preventivmedel! Ha ha! Börjar spåra ur nu känner jag....
150. Bästa plats på jorden: Prag, sängen
151. Pluggar och vill bli: Om nån kunde paya min utbildning; forskare
152. Jobbar och önskar du kunde: som handläggare och kassörska. Önskar att jag kunde jobba me nåt roligare!
153. Person du alltid kommer att vara kär i: Alltid kär i??Ingen som jag kan komma på just nu.
154. Vem krossade ditt hjärta: Vet ej?!
155. Politiker du älskar/gillar: Obama!!

Äh fy faasen alltså! Detta får räcka för nu! Pallar inte mer. Å listan är inte slut än! Jag är typ inte ens på halva, men mitt huvud håller på att sprängas gott folk. Måste vila en stund så kanske jag återkommer later!


Äntligen hemma!

Fyy vilken dag! Vaknade ju som sagt upp till värsta snöovädret i morse. Beslöt mig för att köra i alla fall, med hopp om att det inte skulle va så farligt lite längre söderut. Vad fel jag hade! Det var ingen rolig åktur! Började här hemma, och då gick det ändå att köra typ i 70. Ju längre söderut jag kom desto tätare blev snön och ju moddigare blev vägen...fick värsta sladden i en kurva! Höll på att dö! Jag får typ aldrig sladd med min bil, med tanke på att den är ungefär 32 cm lång (okej, lite längre...), men detta va liksom en sladd på bredden! Skithemskt! Såg tre avåkningar och motorvägen va avstängd pga olycka! Inte nåt roligt väder i alla fall. Sen slutade det snöa vid middagstid så jag kunde åka och jobba utan att vara dödsnervös! Men istället lade sig värsta dimman nu när jag skulle hem, så då såg jag ingenting för det!

Föreläsningen idag va väl helt ok. Inget speciellt faktiskt...metoderna som förelästes om är jag väl indirekt lite motståndare till. Det ska man ju dock inte erkänna då man ska vara "öppen för allt". Men jag råkade bli statistiker nånstans på vägen på min studiebana...å jag är rädd att det är på den banan jag kommer att stanna. Men jag trivs med det oxå! =)

Usch jag har ett asjobbigt dilemma!! Jag kan verkligen inte skriva om det rakt ut här! Vet inte hur jag ska linda in det tillräckligt för att kunna skriva om det ändå... Jag träffade en person för typ 2 år sen. Denna personen har varit extremt betydelsefull för mig i många av de val jag gjort i livet. Saker som inte borde spela in på val man tar har ändå gjort det för min del, mycket på grund av att jag träffade denna människa... Vet inte hur jag ska beskriva dilemmat. Men vi har i alla fall tappat kontakten en del det sista, och detta är extremt jävla jobbigt för mig, då det betyder asmycket för mig att den personen finns i min vardag! Jag blir liksom nästan deprimerad annars! Vi är inte direkt vänner, men är ändå en människa jag helt ärligt känner att jag inte kan leva utan! Hmm, blir bara konstigt att försöka beskriva utan att berätta rakt ut vem eller vad det handlar om, men det är som sagt ett dilemma för mig!Speciellt när det inte går att definiera VAD den människan är TILL mig liksom...inte vän, inte nån jag är kär i, inte en släkting...förstår ni? Utan bara en helt utomstående människa som betyder asmycket! Ja ja, jag vet jag är skum...

Nu bjuder jag på en bild av hur vägen och vädret såg ut när jag körde till skolan i morse så får vi se om vi hörs senare!
Puss å Kram


Ja se det snöar

Skit oxå! Det slutade ju snöa igår kväll, så jag vart så glad för då slipper ju jag köra i det! Men nej så fel jag hade! Nu vräker det fullkomligt ner snö ifrån himlen! Jag får väl köra en bit och se hur det ser ut söderut. Ibland så kan det skilja sig som mellan två länder mellan dessa två städer; kan va snöstorm i den ena och solsken i den andra. Men eftersom jag är så nojjig över att köra i snö så får vi väl se hur långt jag kommer, Ska det fortsätta i denna takten vill jag ju knappast bli sittande på jobbet till sent heller, för då måste jag ju köra hem när det är mörkt sen ju! Åhhhh, vill ju ha vår nu ju!

Hände ju knappast nåt skoj efter mitt sista inlägg igår. Har inte alls sovit bra i natt. Gjorde ju som jag sa och kollade på SATC, men inte somnade jag då inte! Började kolla på nästa TV-program och insåg att jag bör nog gå och lägga mig för att orka upp idag. Tror ni att jag somnade då? Nej då, inte överhuvudtaget! För mig är det extremt när jag inte har somnat efter en halvtimma typ, eftersom jag i vanliga fall alltid sover ca 2 min efter jag lagt mitt huvud på kudden. Sista gången jag kolla på klockan var den nästan två, då hade jag legat i nästan två timmar! Sen när jag väl hade somnat första gången så vaknade jag ju säkert 43 gånger innan klockan ringde vid sex....jobbigt med såna här nätter! Man vet ju att det alltid slår igen på en dagen efter!

Nu ska jag göra mig i ordning för att ge mig ut i snöovädret! (Det värsta är att det inte ens står på SMHI att det skall snöa varken som igår eller idag!! I morgon stod det, i alla fall igår, att snön skulle komma!)

Puss & Kram

//L

Ännu en dag till ända...

Fattar inte hur dagarna kan gå så fort! Nu är det torsdag i morgon och veckan är snart slut. Morgondagens schema är fullspäckat! Först skolan mellan 8 och 12, sen jobb mellan 12.30 och typ 17. Tror att jag ska sitta kvar en stund på jobbet i morgon. Eftersom detta är i princip "sista rycket" nu innan min anställning där går ut får jag väl försöka härda ut det sista! Trots att det är fruktansvärt tråkigt just nu!

Har gjort ungefär det jag planerade...lagat mat och pluggat. Så nu är mitt huvud fullt med hermeneutiska, positivistiska och fenomenologiska vetenskapsteorier! *pust*. Synd bara att det inte sitter där så länge att man kommer ihåg det om typ några månader bara! Men för morgondagens föreläsning känner jag mig relativt förberedd. Vet att vi kommer ha en bra föreläsare i morgon oxå, då känns det lite roligt att gå dit i alla fall! Till skillnad från fossilen vi hade häromdagen...

Har inga planer för helgen än...känns lite B. Gillar att ha i alla fall nånting utöver det vanliga planerat till helgen, men nope inte denna inte! Har i alla fall planerat in en vinkväll nästa lördag med nåra jobbarkompisar! Japp, det är alla hjärtans dag nästa lördag, och den skall spenderas så none-romantic som det är möjligt! Tror helt enkelt att jag ska försöka glömma bort den dagen helt! Men å andra sidan så brukar vi ju göra det i dethär huset så det är ju knappast som att det är nån skillnad år 2009. Får väl satsa på att Alla hjärtans dag 2010 går mer i mitt tecken =)

Näpp, nu ska jag lägga mig framför ett avsnitt av SATC så somnar jag säkert inom en kvart eller två ;-)

Hörs i morgon!

//L

Städat och klart!!

Finally är mitt hem fint igen!! Har hållt på hela dagen!! Tog en kaffepaus med M innan idag, men det är så gott som allt jag pausat! Har precis duschat av mig all städsmuts! Så nu blir det nog inte så mycket mer gjort idag...man är ju lagom seg nu när man slappnar av, men det ska bli skönt att bara ta det lugnt.

Här snöar faktiskt oxå! Inte helt vanligt i mina trakter om man säger så! Nästan lite mysigt faktiskt. Känns dock inte som att det lägger sig nå vidare, men för ärlighetens skull spelar det mig ingen som helst roll! Jag ska ju köra både till jobb och skola i morgon så då får den gärna vara borta. Måste köra till skolan redan vid 7.30 så ligger här en jäkla massa snö då så kör jag nowhere!!

Alltså...jag är så jätteledsen men det händer ingenting skoj alls i mitt liv just nu! Kommer säkerligen att förlora de få läsare jag har om jag inte shapar up och hittar på nåt trevligt att skriva om. Eller går och blir deppig eller nåt så jag kan gnälla och tycka synd om mig själv hela dagarna! Inga kommentarer lämnar ni ju heller era tysta människor... =(

Usch det måste hända nåt snart! Känner att jag/vi bara går omkring här på nån konstig sparlåga och  "väntar" på att nåt skall hända! Jag ska ta tag i saker snart...väldigt snart! Men just nu är det så mycket i mitt huvud så jag hinner liksom inte. Låter konstigt att inte hinna med sitt eget liv jag vet, men så e det just nu.

//L

Morrn morrn!

Bestämde mig för att stanna hemma och städa idag. Så Springsteen är just nu på högsta volym och städningen i full gång sen 8 i morse! Nu är det blogg och frukost-paus i alla fall! Man måste ha såna oxå!

Fasen va kul igår! Eller kul och kul...skulle kolla upp hotellet vi ska bo på i Prag samtidigt som jag pratade me en av mina reskamrater på msn. När jag hittade hotellet så skicka jag direkt en länk till henne å bara; "KOLLA här"!! Värsta fina hotellet! Hon blev ju helt till sig! Överlycklig!! Efter en stund så inser jag att i förhållande till vad vi betalat så finns det inte en möjlighet på jordens runda yta att detta kan va hotellet vi bokat! Söker vidare och inser att det finns två hotell, med samma namn i samma område i Prag, ha ha! Hittar "vårt" hotell och skickar nästa länk till henne! Fasen va besviken hon blev! Och jag med... ja ja så kan det gå!

Skulle bara lämna ett livstecken! När man väl kommit igång med städningen e det bäst att fortsätta, man vet aldrig när man tappar lusten!
Hörs senare!

//L

Tråkigt...

-har jag just nu! E hur mätt som helst, så det enda jag känner för just nu är att lägga mig på soffan och somna. Hade ju dock lovat mig själv att plugga en stund, så det får jag nog allt göra! Fick en etik-uppgift av tanten i skolan idag, så jag tänkte mig att börja på den. Har iofs en månad på oss, men ju tidigare man är klar desto bättre.

Föll för mitt shoppingbehov tidigare och gick ut på H&M's hemsida... Samlade ihop en hel hög med grejer i min shoppingvagn, till min fasa blev det typ 2000 spänn! Började sedan med maten utan att klicka hem grejerna, och nu när jag skulle börja sålla ibland kläderna så hade ALLT försvunnit från shoppingvagnen! Nu orkar jag ju knappast att leta upp allting igen, så nu får det nog va för denna gången... Se, så lätt man kan stilla en shoppoholics nerver!? ;-) Det enda jag verkligen kände att jag ville ha, va ett par korallfärgade pumps med träklack! Dom va verkligen jättefina! Får se om jag orkar leta reda på dom i alla fall. Kläderna tror jag att jag väntar med tills lite längre fram i vår...

Börjar verkligen tveka på min hektiska vår! Fattar inte hur jag tror att jag ska hinna med allt! Speciellt magister-uppsatsen! Den är liksom inte bara att slänga ihop. Det krävs massa med jobb! Massa med tid! Tid som jag inte rikigt känner att jag har...well, well, time will tell.

Har i alla fall bestämt mig för att va ledig i morgon. Måste verkligen städa! Orkar inte leva i denna svinstian längre...Man kan liksom aldrig slappna av ordentligt! Sen jag slutade skolan vid tre har jag handlat, kommit hem, tvättat, bytt kattlådan, diskat, vattnat blommor, gått ut med soporna, lagat mat, ätit mat, diskat igen och tvättat lite till! Så ser dagarna ut här, men jag hinner liksom aldrig bli "klar". Jag sparar alltid nånting till "i morgon" å sen när du väl ska ta tag i allting så har resten kommit ifatt dig och du får börja om på noll...

Tror detta blir kvällens sista inlägg!

Puss //L

Bloggtorka

Hittar ingen inspiration mina vänner! Vet inte vad jag ska skriva om, för just nu händer det inget skoj i mitt liv. Jag jobbar, pluggar och jobbar lite till...Har i alla fall varit i skolan idag. Var väl måttligt kul. Satt och lyssnade på en halvdöd tant som malde och malde och malde. Gillar inte såna föreläsningar, det blir så tråkigt! Men det va jag och boysen som vanligt! Men det är rätt trevligt det oxå. Är mycket lättare att komma in i en killgrupp än i en tjejgrupp. Vi tjejer är ju som vi är om man säger så...

Bokade resan till Prag idag med! Vi kom ner lite i pris nu oxå i och med att vi är fyra istället för tre som åker. Så 2 800 kronor för tåg och tre hotellnätter i Prag! Hotellet ligger verkligen mitt i centrum! Kanon! Går inte med ord att beskriva hur mycket jag ser fram emot denna resan! Ska bli helt sjukt kul alltså! Ska ta med mig kameran och dokumentera ALLT! Spelar väl kanske er ingen roll, för jag lägger ju inte ut några foton på mig i denna bloggen ändå ;-)

Ikväll blir det lugnt. Ska laga lite käk, och plugga en del. Tror jag ska vara ledig i morgon. Måste hinna komma i fatt här hemma igen! Eftersom det bara är jag som städar här och jag har jobbat hela helgen har det ju knappast hänt något på den fronten. E för övrigt rätt skönt när man kommer och går som man vill på jobbet för då har man ju valmöjligheten att inte åka dit när man inte känner för! Krävs dock en rejäl portion självdisciplin för att åka dit överhuvudtaget, men det brukar gå bra för min del...Men i morrn blir det nog ledigt som gäller för mig! Bestämmer mig lite senare!

Jag kanske återkommer med ett nytt inlägg när jag har inspiration igen!

//L


Home again

Nu e jag hemma från jobbet igen och har fixat lite mat som står på spisen och väntar på mig! Tänkte jag får skriva ett inlägg nu i fall jag somnar sen...tänkte kolla lite på Tv med. Lipstick jungle går ju ikväll, min favvo-serie just nu! Hörde dock att den redan lagts ner i USA, så den kommer att gå max två säsonger här i Sverige...Lite tråkigt iom att jag redan fastnat för den...

Får se om vi höres mer sen, eller om jag somnar i en hög på soffan snart =)

Puss så länge!

Klockan 07.01 en måndag...

Varför kan det aldrig va kul att vakna upp en måndag?! Måndagar är alltid vemodiga på något sätt...Även om jag generellt sett gillar vardagarna för det är då allt händer i mitt liv, så tycker jag att måndagen är tung! Vill gärna vara ledig måndagar, för då är dom inte lika tunga som när man behöver åka till jobbet!

Kommer ihåg att jag hade en så underbar dröm i natt! MEN, jag kommer inte ihåg om vad nu...Varför är det så?! Drömmar är ett av de få psykologiska fenomen som ännu inte är till 100 % lösta. Jag kommer ihåg att jag vaknade till i natt, tänkte att jag måste somna om snabbt för drömmen var helt sjukt bra! Men varför kommer jag då inte ihåg den idag? Störande...Drömmar är ju i viss mån hjärnans sätt att bearbeta alla tankar. Vi tänker ju så mycket som vi aldrig direkt reflekterar över. Men varför drömmar sällan är direkt realistiska eller varför vi bara kan minnas en viss procent dagen efter det vetti fasen!

Jobbar inte speciellt länge idag. Förhoppningsvis! På mitt arbete fungerar det ju inte så att man får gå hem när det står på schemat, utan det anpassas dagligen efter alla tanter, gubbar och skrikande odågor som bestämmer sig för att besöka mitt arbete! DOM ska jag anpassa mitt liv efter. Till saken hör att ungefär 90 % av dessa tappar totalt all vett och reson när dom besöker min arbetsplats och beter sig som gamar på speed under ett visst antal timmar! Sen vägrar dom att gå ut i tid på kvällen så att JAG får sitta där en timma längre än vad jag egentligen borde och passa upp på dom! Jävligt sköj? Inte så....

Nähä, som jag brukar säga; dags för smink-hår-kläder ritual!! Höres med all säkerhet lite senare!

//L

Recension

Var bara tvungen att skriva ett kort inlägg till! Har nu kollat på filmen "Righteous Kill" och jag tyckte att den var svinbra!! En film helt i min smak. Typ psykologisk thriller med lite actioninlägg. Dessutom så var upplösningen galet oväntad! Älskar sånt! En film skall kunna överraska och det gjorde verkligen denna!



Righteous Kill får 4 av 5 poäng av mig! Helt klart sevärd
Bild från: Thelmagazine.com

Nu är det bingen som gäller för mig om jag inte skall somna på jobbet i morgon!

//L

Natti natti

Tror att detta blir sista inlägget för ikväll! Ska strax sätta på filmen "Righteous Kill" me DeNiro och Pacino. Har velat se filmen ett tag nu. Mest bara för att det är just de skådespelarna! Många jag pratat med säger att den är "sådär"...Jag har ju som sagt min secret crush på DeNiro sen länge! Ha ha! Vi får väl se hur väl dom två gamlingarna orkar hålla igång en action-rulle!? =)

En viss person sitter och pratar i telefon typ jämte mig. Jag har aldrig förstått varför vissa människor måste SKRIKA i telefonen!? Det är nåt av det värsta jag vet! Det är precis som att ju längre bort personen man pratar med bor desto högre måste man gapa?! För mig helt idiotiskt! Det hörs alltså ut på gatan när han pratar i telefon. Å han skriker bara så när han pratar med folk utanför Sverige och folk i mobil! Just det, "för i och med att mobiler inte har nån sladd så hörs man lite lite sämre" förstår ni! Så e det....*frustrerad*

Har inte gjort nåt sen sist direkt. Läste lite i den underbara boken, sen va det familjemiddag! Mysigt så! Passar alltid på att kolla på LA Ink hos mina föräldrar! VEM bestämde att vi inte skulle ha Discovery i våra hyreshus? Kollade alltid på Miami-ink innan, där Ami James självklart va favoriten, men nu följer jag Kat von D i LA. Älskar verkligen ink-programmen! Idag fick man se en tjej som skulle tatuera sig för första gången, och hon svimmade typ! Där blev ju inte min rädsla direkt mindre! Jag har ju i stort sett bestämt mig nu för att göra min, men efter dagens avsnitt vetti tusan? Hon blev ju helt grön i ansiktet! FY!! Min smärtgräns finns liksom inte ens! -för jag har ont redan innan nån risk för smärta ens finns! Jag är en sån person som säger "AJ" innan jag tappat en kudde på fötterna typ! Jag är extremt smärtkänslig!!!

Hörs vi inte mer idag så får vi se i hur god tid jag e ute i morrn bitti. Kanske hinner med ett inlägg då! Pöss på er!

//L

Blogging is the shit!

Alltså jag fattar inte hur en blogg kan va totalt beroendeframkallande!? Kan inte slita mig ifrån det lilla kräket kallat "bloggen"! Har fortfarande inte gjort nåt av det jag skulle! Stack näsan utanför dörren ityp 3 sekunder, sen va jag tvungen att gå och ställa mig i duschen i typ 45 minuter! Ja, vi vet väl alla vid detta laget att jag är extremt köldkänslig?! Efter det gick jag och hämtade min kurslitteratur, la den på bordet framför mig, och nu; jaa, nu sitter jag här igen! Det finns så mycket roligare saker att göra än de som är tråkiga... -om man säger så?! Men nu skall jag fantamej läsa!! Snart...har gått igenom alla bloggar oxå nu på förmiddagen. Har dock inte läst tidningen. Det kanske jag borde göra...Hmm, ja det skall jag göra nu! SEN ska det läsas utav bara den! Tänk om det hade varit nån bra bok? Men nej! Min värsta fiende just nu heter "Carl Martin Allwood", japp så e det! Å just det: boken är 491 sidor lång...



1:a februari!

Gomorron i stugorna! Tro det eller ej men jag kom faktiskt upp 10.15 i förmiddags! Utan att ställa en endaste klocka! Kan ju dock bero på att gårdagens alkoholintag var måttligt! Drack inte alls mycket; en halv flaska rosé och nån drink typ... så i förhållande till nattens bravader så behövde jag nog ändå inte så mycket sömn.

Idag blir det nog mest slappt! E ju ända dagen jag e ledig, ska jobba i morgon med. Inte kväll iofs, men desto tidigare på morgonen måste man ju gå upp! Ja ja, det blir nog väl. Får faktiskt säga att jag trivs ganska bra med att jobba för tillfället. Måste plugga lite inför skolan på tisdag oxå. Som sagt, iom att morgondagen går till att slita så måste jag göra det idag. Sen ikväll blir det obligatorisk familydinner! Alltid lika nice! =) Lika bra att försöka ställa sig in på detta schemat, iom att min första lediga helg infaller den 14-15 mars! Man måste ju ha en morot people! Så min morot är att få vara ledig en hel lördag och en hel söndag i sträck om en och en halv månad!! Tjohoo!

Värsta fina vädret idag oxå ju!! Solen strålar och himlen är helt blå. Nu försöker jag låta som att jag gillar det...Det gör jag faktiskt inte! Jag är av den åsikten att ALLA söndagar bör vara gråa och helst regniga! Jag vill kunna lägga mig i soffan och dra en filt över mig, eller sitta vid köksbordet och läsa i lugn och ro! Det kan inte jag när det är sol! Alltså varenda liten skitpartikel i hela lägenheten syns ju! Varenda litet kvalster-korn! Och jag hatar det!!! Men, men nu är det ju inte jag som basar över vädret här i världen, men det är mitt mål... ;-)

Nu är nog detta inlägg till ända. Vi hörs säkert senare! Nu ska jag sätta mig och läsa nattens inlägg för att studera hur många stavfel och meningskrånglerier jag lyckades med vid fyra-tiden i natt! Spännande!

Kram

Mitt i natten, snart morgon

Hejsan hoppsan! Klockan blev visst halv fyra...Det va inte alls meningen! När klockan va typ 01.20 bestämde jag och min ena klasskompis oss för att köra hemåt från kvällens partaj i Varberg. När vi kört typ 1 mil så börjar hennes bil pipa och en röd lampa börjar blinka; oljelampan!!! Skoj?! Den slocknade dock igen, men gjorde samma sak upprepade gånger, vilket borde betyda något tyckte vi! Vi letar oss ut på motorvägen, och närmsta nattöppna mack har vi cirka 2 km norrut (vi är ju påväg söderut), så det var bara att vända! Asnervösa när vi kör ut på motorvägen för att lamphelvetet ska börja lysa igen! Kommer fram till macken; nej, stängt!! Tillbaks ut på motrovägen, ut på småvägar för att leta oss neråt Falkenberg. Då börjar lampan och pipet igen!! Va fan ska vi göra liksom? Kände inte en enda nykter människa heller som skulle kunna hämta oss mitt i natten! Kommer i alla fall hem hit för att byta till min bil då närmsta nattöppna mack nu finns en mil SÖDER om Falkenberg! Kommer hem, upptäcker att jag inte har nån bilnyckel. Går in, finns inte nån nyckel där heller. Finns bara en sak att göra! Ringa och väcka min bror halv 3 på natten då han har reservnyckeln. Hämta nyckel, köra till macken, köpa olja, tillbaks upp till Falkenberg, fylla på olja och sen körde min kära vän C söderut igen de sista 5 milen hem! Sköj natt liksom??! Ja ja, nu vet ni vad jag varit ute på... Kvällen va i alla fall skittrevlig!! Innan olje-incidenten. Har ju alltid så svårt att somna bara när jag kommer hem såhär. Måste ha en stund att varva ner...Nu e ju bara grejen att jag kommer sova skitlänge i morgon! Tycker det är jobbigt att missa hela dagen! Skall försöka komma upp vid elva i alla fall, det är ju om 7 timmar så det skall jag väl fixa.

Det gick helt ok på jobbet oxå. Hände en så ful grej idag! Kan knappast skriva om några detaljer, men jag satt i morse och funderade på just denna dag, den 31:e januari...Jag har ett väldigt speciellt minne ifrån just den 31:e januari för väldigt många år sen. Närmre bestämt 1997. Satt och funderade på hur fort tiden går, etc....Helt plötsligt står personen jag mest förknippar med detta minne i min kassa!? Hur fult e inte det? Rätt små odds att det skall hända precis på dagen! Å då har vi inte pratat på 2 år...Helt sjukt!

Ja ja, nu e det dags att sova mina vänner! Hörs i morgon!

Puss //L

RSS 2.0