söndag 29 augusti 2009

Tjopp! Nu e jag här igen för en kort visit. ´Som jag sa så känner jag mig konstigt förbunden hit och måste helt enkelt uppdatera! Nu skriver jag mest för att glömma min ångest över att jag fortfarande inte duschat och klätt på mig och klockan är strax 17.00...skönt på ett vis, men man blir lätt stressad över det oxå...

Helgen har varit bra! Kräftskivan med familjen va kanon! Festade till det som vanligt ganska ordentligt. T kom och hälsade på oss och det slutade med att jag, hon, bror, hans tjej och E gick ut. Som vanligt fungerade det bra i en halvtimma och sen spårade humöret ut! Jag fattar inte varför vi envisas med att visa oss utanför dörren tillsammans!? Jag träffade på en gammal killkompis och GUD förbjude!!! Kan ju tänka er hur minerna såg ut då?! Å eftersom vi e lika tjurskalliga båda två så slutade det med att han lämnade mig mitt i stan och tog en egen taxi hem, och jag hämnades med att dra på efterfest och komma hem klockan 06...Ja, det gjorde väl kanske inte saken direkt bättre, men hur rationellt tänker man klockan 3 på natten då alkoholen har sin milda inverkan på en?! Inte så vill jag lova.... Gårdagen blev på grund av denna vilda fredag ganska lugn...Jag kunde inte förmå mig att ens titta på en öl, men eftersom jag hade lovat A att gå ut och dansa med henne så gick jag så vidare ut nykter. Helt okej, väldigt lugnt och skjutsen gick hem klockan 02... Japp, det va min helg det!

Nu börjar allvaret igen! Mina semesterveckor är slut nu.... *gråååååt*, dock börjar jag med en mjukstart och är ledig måndag tisdag innan jag börjar skolan på onsdag. Jobbar sen fredag, lördag och söndag...gött faktiskt!

Det som skrämmer mig mest med att sommaren är slut, kompisarna försvinner hem igen, å alla börjar jobba, är att jag återigen är ensam med mina tankar och kan inte fly lika enkelt längre...DET suger! Men vet ni? Jag tror jag löser det också!

Puss//L


Hej igen...

Det känns fortfarande inge kul att blogga, men på nåt sätt så känner jag mig förbunden till denhär dumma sidan, så just därför är jag här och skriver nu!

Egentligen har jag hur mycket som helst att berätta för jag lever livet just nu! Har haft en helt underbar semester med mina vänner och det har inte vart många dagar som det inte hänt nåt, men det känns lite b att skriva när typ ingen läser... Sista dagarna har bestått av shopping-rundor, kräftskiva och ett 8-års firande med E igår....Det va jättekul! Började med ett praktgräl som alltid om hur störd, omogen och dum i huvudet jag är. Kändes toppen att fira 8-års dagen så! På nåt sätt så karakteriserar det hur hela vårt förhållande sett ut! Trevligt =)

Ikväll e det dags för kräftskiva nummer 2 denna veckan. Ska bli trevligt, för det e med familjen. Vi brukar alltid ha jättekul på den årliga kräftskivan, å ikväll ska nog T va med oxå för hon har ingenting att göra...

Ska åka till Gekås nu och bränna lite pengar tänkte jag...Behöver lite nya kläder nu inför att skolan börjar, vilket är nu på onsdag! Shit va tiden gått fort!! Men men, ska bli rätt skönt att hösten och rutinerna kommer igång igen.... E ledig ifrån jobbet en vecka till, börjar jobba nästa fredag...gött! AK: du har väl långledigt nu igen? Kaffe snart tycker jag är aktuellt?! =)

Vi hörs igen!

Puss å pet!

//L

Hej...

Jag e ledsen men det är helt enkelt inte roligt med bloggen just nu....vi hörs!

//L

Dagen innan lön...

-är den värsta dagen nånsin! I alla fall om man är som jag och aldrig har pengar dagen innan lön...nu e dagen snart slut  i alla fall och man kan vakna upp i morrn och göra nåt kul!

Idag har jag inte gjort mycket faktiskt. Suttit ute hos T nästan hela dagen. Vi åkte ner till stranden, tog med oss kaffe och satt där och tjöta en stund. På hemvägen övertalade jag henne och sno lite majs på ett fält vi körde förbi. Först och främst för att det är gott med majs, men även för att få en liten adrenalinkick a´la nostalgi. Hon sprang ut snodde lite majs, slängde sig i bilen, skrek "KÖÖÖÖR" till mig som stampa gasen i botten! Vi skrattade typ ihjäl oss hela vägen tillbaks hem till henne! När vi kom hem med våran skörd så undrade T's pappa om det va nödvändigt att palla fodermajs som vi ändå inte kunde äta?! Hahaha! Skrattade typ halvt ihjäl oss igen och bestämde att vi fick ge oss ut på en ny turné och sno ätbar majs nån gång...kul hade vi i alla fall!

nu ikväll händer nog ingenting! vänta på att det blir mörkt och gå och lägga sig typ...I morrn ska jag till Hstd och träffa mina gamla klasskompisar, ska käka lunch på nåt som hette "Svea" tydligen. Kan nog bli trevligt =) Ska bli mysigt att träffa alla igen!

Vi hörs senare eller i morrn!

Puss//L

Söndag å första semesterveckan e över!

Fy vad det sved att skriva dom där orden! Det har ju gått SÅ fort!! Å vi har i stort sett sovit bort hela denna helgen! Ja inte på kvällen/natten för då har vi ju vart vakna, men dagarna har försvunnit totalt!

Vi va ju ute och svirade igår kväll igen. E bestämde sig för att inte åka till Mölndal så han va hemma...han sa att jag va så full så att han skämdes över mig. Men vem bjöd honom liksom? Inte jag i alla fall. Jag sa att "va bra, så stannar du hemma nästa helg då så slipper du ju skämmas"...Å så farlig va jag faktiskt inte!! Det e han och hans svartsjuka hjärna som hittar på massa dumma storys... Vi hade i alla fall ASkul igår med. Roligaste helgen på länge faktiskt! Jag har dansat nu i två dagar så att det värker i hela kroppen! Gött! Nu får det bli paus i nåra dagar tror jag...känns som att det är bäst så!

Ikväll ska jag hälsa på min mormor och morfar. Jag gjorde ju aldrig det häromdan så jag får sota för det idag istället....nä, fy vad elak jag e. Det e inte så farligt när man väl kommer dit, men det e just det att ta sig tiden. Speciellt när nåt annat roligare kommer i vägen....

Inga mer skandaler i helgen tror jag....Hörs snart igen!

Puss//L

Full som en kastrull!

Ja, det va jag igår...har väl inte direkt några vidare förklaringar förutom att så va läget...Haha! Jag hade jäkligt kul i alla fall. Det va jag, Kocken, T, deras respektive gubbar och en kille till. Satt och tjötade skit och drack vin. Lite för mycket vin uppenbarligen!? Fattar inte vad som hände. Allt va okej när vi gick ut, men sen gick Kocken till baren och köpte mintuu och redbull/jäger till mig, sen va det fetkört....hon sket till och med i att handla cider till mig senare på kvällen fast jag sagt att jag ville ha...Jag hade ju iofs inte ens märkt att jag inte fick nån så no harm done liksom... Usch det är sällan jag e så berusad att jag känner att jag nästan förlorar kontrollen, men det gjorde jag igår. Inge bra! Tur faktiskt att E kom ut senare på kvällen och plockade hem mig i en taxi annars hade jag väl somnat i en buske nånstans?!

Hmm...ja ja, jag lever ju i alla fall, å inte mår jag speciellt dåligt heller. Det blir väl på det ikväll igen, det är det bästa botemedlet tror jag. Haha, nä, det blir inte fullt så blött ikväll. Vi ska väl ses allihop men det blir ingen röjarfest som igår i alla fall! Vi får väl se vad som händer. Jag återkommer med vidare rapport! Sköt om er.

Puss//L

Fredag!

Skrämmande att en vecka snart har gått! Två veckor kommer ju att gå hur fort som helst!! Hmm...jobbigt!

Idag har jag inte så mycket planer faktiskt! Inte innan kvällen...Tänkte hälsa på min mamma vilket jag inte gjort på rätt länge känns det som. Kanske till och med ska hälsa på mormor?! Eller njae, vi får se sen ;-) Kanske ska ta och städa i ordning här lite nu...Ja, så får det nog bli! Hörs senare!

Avslutar med några bra rader...kan tolkas hur man vill egentligen, men enligt mig är de ganska brillianta...

Now a life of leisure and a pirate's treasure , Don't make much for tragedy.
But it's a sad man my friend who's livin' in his own skin and can't stand the company.
Every fool's got a reason for feelin' sorry for himself, and turning his heart to stone.
Tonight this fool's halfway to heaven and just a mile outta hell....and I feel like I'm comin' home


//L

Halloooo!

Har inte så mycket tid för bloggen just nu märker jag. Dagarna bara går utan att man egentligen märker av det, eller gör nåt speciellt! Igår kväll hade vi vinkväll hemma hos Kocken. Det va jag, T och S som va där. Hur trevligt som helst! Satt ute på hennes innegård och tjötade massa skit. Fick två brutala utskällningar av en gubbe som bor på samma gård. Han va totalt vansinnig för att vi satt där och tjötade när han skulle upp och jobba. Tråkigt för han...Vi tyckte han kunde flytta till skogen. Hans hyresvärd va med oss och festade och han tyckte samma sak, hehe....

Idag har vi spenderat hela dagen på beachen! Fick faktiskt upp T klockan 9 i morse och åkte å hämtade henne först och sen Kocken. Där nere har vi legat hela dagen. Slappat, solat och fulat oss allmänt. T lyckades med en fin grisrosa solbränna. Hon e ju så vit så hon va på gränsen till genomskinlig! Haha! Hon e gulligt rosa nu vill jag lova!

Har vart en dag full med skvaller oxå! Först kom AK med värsta high class gossipet! Men faan va det fortfarande stör mig att man inte fått hela storyn!! Sjukt nyfiken e man ju med! Sen nu ikväll fick jag reda på en annan grej som verkligen är VÄRSTA grejen....Men även i den historien fattas det alldeles för många pusselbitar! Fan att nyfikenheten måste va inbyggd i en! Varför? Men kul e det ändå =) Ska fortsätta forska i detta =)

Nu ikväll har jag mest slappat. Kollat lite TV, kört en sväng, ätit lite...Tagit det lugnt helt enkelt! I morrn blir det partaj hos Kocken igen! Nu jävlar ska gubben på gården få va han tål. Igår va vi ändå lugna! Ingen musik, inget festande på det viset, men i morrn...-ska han få se på faan....hoppas han inte ska upp ooch jobba på lördag med det säger jag! E har officiellt bett om att få va utanför mina partyplaner hela denna helgen. Han gillar inte umgänget säger han.... Så i morrn drar han till Värnamo och på lördag åker han till Mölndal....-å inte gråter jag för det! =)

Hörs i morrn!

Puss//L


Stranden och mer fika...

Fattar inte vart varje dag tar vägen? I morse kom M hit på en kaffe sen åkte jag ner till beachen med S. Där va väl sådär skönt idag, solen gick i moln varannan minut...Men men, i morrn ska det ju bli riktigt fint så vi får ta igen det då.

Kom hem vid halv 3, sen kom T och hennes kille hit på ett spontanbesök, och stannade till nu. Halv fem kommer A och fikar och ikväll blir det vin hos Kocken. Fullt upp ska det va! Tydligen...

Nu vet ni att jag lever i alla fall, jag hör av mig senare!

Puss//L

Semester is the shit!

Sitter här med "Better Days" på högsta volym och känner mig rätt tillfreds med mig själv....Semester är jäkligt skönt! Fortfarande! Å jag har inte gjort nåt annat än å fika fortfarande! Jag ska gå tillbaks till detta inlägget sen när jag har blivit rastlös! haha! Jag vet ju att den dagen kommer komma den med.... =)

Igårkväll fikade vi ju hemma hos Kocken. Det va mysigt, även om jag inte riktigt kunde släppa mina agg ifrån fredags.... men men, det va jättemys att träffa S, hon e ju inte med så ofta, å T e ju alltid sköj liksom. Va hemma vid 01 och stupade direkt i säng....

Idag vetti tusan vad som händer....vi har pratat om stranden, men jag tycker det e lite kallt idag så vi får se. M kommer hit och dricker lite kaffe nu, sen har jag lovat A att fika med henne idag oxå...Blir väl sådär kan jag tro... =/

Imorrn e det i alla fall stranden som gäller för hela slanten! Jag ska bo där!! Vi ska planera in nåt kul till helgen med..får väl se vad det blir iom våra ekonomiska tillstånd. Alla e typ helt panka! Men men, vi brukar kunna ha skoj ändå! =)

Vi hörs igen!
Puss//L


Damn you björnbär!!

Här skulle man va ambitiös å ge sig ut och plocka björnbär. "Det finns ju så mycket" har jag hört var och varannan människa säga. VART DÅ? Jag gav mig av med burkar och allt till det ställe jag plockat björnbär på sen jag i princip blev så gammal att jag kunde forma "plock-fingrar" å gå själv där ibland björnbärsbuskarna med det tandlösa leendet upp till öronen...solen sken och....Ja för helvete ni fattar! Där har funnits björnbär sen medeltiden minst!! Men nu; björnbärsbuskar till förbannelse men utan björnbär på!! Fan va sur jag blev....Åkte till affären och köpte hallonpaj istället.... Alltid ska det va nåt!! Skit!

Nu har M i alla fall vart här och fikat i några timmar. Hon tog över efter AK som spenderade förmiddagstimmarna här. Mysigt när dagarna bara går till massa fikor! Ikväll blir det nog att spendera kvällen med Kocken, S och T! T fick mig nästan att få hjärtattack när hon helt plötsligt stod i min hall för typ en timma sen! Jäkla unge! Hon har ju hela tiden sagt att hon kommer hem "i veckan", men påstod senast igår kväll att dom inte visste när dom skulle åka. Eller hur?! Allt för att överraska! Men glad blev jag så nu hoppas jag att vi kan träffas allihop för en fika ikväll! Bara I som fattas, men att åka ifrån Oslo för att fika kanske e lite överdrivet!?

Näpp, vi hörs senare ikväll eller i morrn beroende på hur kvällen ser ut! =)

Puss//L

Tisdag 18 augusti 2009

Hej hopp! Vet inte varför jag redan är är och babblar när mitt senaste inlägg gjordes för typ 7 timmar sen?! Det är ju knappast så att speciellt mycket har hänt mellan halv 2 i natt och nu? Jag har sovit, gått upp, druckit kaffe och sitter här.... Har som vanligt inga direkta planer för dagen. M och bebisen kanske kommer hit lite senare, så jag funderar på att plocka i ordning lite här och ge mig ut och plocka lite björnbär...Hmm vi får se!

Å jag fick Spotify igår! Shit va kul! Har velat ha det ett tag men ingen som har haft några invites till mig! Men igår fick jag för mig att lägga ut frågan på facebook. Det tog typ 3 min sen hade jag ett mail ifrån min kusin, så nu har jag Spotify! Gött! Det har ju sina för och nackdelar, men det är ett bra sätt att lyssna på musik, och nästan allt finns ju där! Sen e det klart att man inte kan ladda ner och bränna ut, men men, det gör jag ju inte jätteofta ändå =).

Nä, har som vanligt inget kul att skriva om så vi hörs lite senare när det kanske hänt nånting i mitt intressanta liv!

Puss//L

Jag sitter fortfarande och hänger....

Tjofräs på er era nattugglor!! Jag sitter fortfarande här och hänger....hittade en gammal polare på msn som jag suttit och tjötat me i en och en halv timma snart. Kul faktiskt, men ögona börjar gå i kors lite så det kanske snart e dags för sängen här!?

Har blivit totalberoende av ett jävla spel på Facebook! Animal swapping heter det, och är egentligen världen töntigaste spel! Man ska byta plats på djur så dom bildar tre i rad! Sjukt mesigt och sjukt beroendeframkallande! Det värsta e att T's rekord ligger på typ 170 000 och jag kommer faaaan inte över 100 000! Irriterande! Okej, EN gång till speldjävulen sen måste jag sova!

Puss//L

Semesterdag 1 avklarad!

Å har verkligen semester oxå! Inte gjort ett skit nyttigt idag å shit va skönt det har vart! Förmiddagen gick åt till att surfa runt och slappa...Sen bjöd jag S och M på kaffe en stund på eftermiddagen, å sen va jag i skogen! Ja, tro det eller ej, jag tänkte plocka björnbär och (hör och häpna) baka! Ja, det är sånt tjaffs jag får för mig på semestern, men det blidde inga björnbär för jag hittade kantareller istället! Va kul det va!! Men kom ju dock på i min iver, när det nästan började skymma ute att jag glömt av syftet med att åka till skogen...björnbären!! Så i morrn bär det av å plocka björnbär tror jag. Hade ambitionen av att baka björnbärspaj förstår ni... Ni som nånsin har ätit nåt jag bakat vet att det smakar skit, men som sagt; välkomna hit på kaffe och björnbärspaj i veckan ;-) För här ska jäklarimej bakas....(tror jag....)

Har fortfarande inga mer planer för veckan...Kanske därför jag får för mig dumheter som ovan...men det är skönt! Ska inte ställa en enda klocka i morrn. Vakna precis när man vill e rätt skönt! Å på torsdag skulle det bli 25 grader och solsken!! GÖTT!!! Lätt att den dagen skall spenderas på stranden! Jag ska investera i morotsolja och ligga där från typ 08 på morgonen till 18 på kvällen....OM nu väderrapporten stämmer! När va det nu du började jobba AK?! ;-)

Nä, mina vänner nu ska jag surfa vidare å kanske snart gå och lägga mig!

Puss//L

Äntligen ledig!!

Åh vad man har sett fram emot denna dagen! Första dagen på 2 veckors ledighet! Helt underbart! Har inga som helst planer heller vilket bara gör det hela ännu bättre! =D

Helgen har inte haft så mycket mer att erbjuda än vad jag tidigare skrivit om. Dagen på jobbet igår gick jättefort! Eftermiddagen va hur flummig som helst eftersom vi va ett helt gäng som jobbade sista dagen så vårt humör va på topp, medans humöret på dom som inte skulle gå på semester va lite sämre, haha!

Va bara hos mamma och käkade igår efter jobbet å sen hände inget mer...Tanten va på sitt gnälligaste humör så jag gick och lade mig...sen så låg han och gnällde enda tills jag somnade. Kom på det nu på morgonen att jag tror jag somnade mitt när han höll på att babbla...han måste verkligen känt att jag lyssnade seriöst på allt han sa...Hmmm.... ;-)

Idag har jag som sagt inga planer, ska ta dagen som den kommer bara...tvätta lite, städa lite, plocka lite....skita i det med gott samvete om nåt roligare kommer i vägen...ja, sånt som man gör när man har semester!

Vi hörs igen!

Puss//L

Sista jobbardagen!!

6 timmar kvar sen e det semester!!! Jag behöver väl inte ens förklara att det känns rätt bra va? Nä, tänkte det... Det bästa av allt är nästan att jag inte har några planer för min semester! Jag ska ta dagarna precis som de kommer och bara vara ledig! Hur skönt som helst....

Ursäkta för mitt bittra inlägg igår, men jag tänker inte ta bort det för det va verkligen så sur jag va!! Idag är det lite bättre även om jag fortfarande e halvtjurig. Jag sov ju bort nästan hela dagen igår, va hos V på kvällen en snabbis iofs. Det va ju inte så kul, men men... Gick hem och sov igen. Lyckades nästan sova bort min surhet...Man kan ju inte va annat än glad när man ska åka och göra sina sista timmar på över två veckor? Måste ju va på mitt absolut bästa humör idag!! =D

Det har inte hänt så mycket annat kul faktiskt! Hela dagen igår gick ju åt till att gnälla och sova... skriver kanske mer ikväll när jag firar min semester! Ta hand om er!

//L

Vaken å sur....

Fy faan vilken bajs-helg! Ursäkta uttrycket men skit vilket pissigt humör jag är på!!! Å jag va hela kvällen igår också....Jag hade sett fram emot Kocken födelsedagsfirande faktiskt för vi brukar ha trevligt där. Det gick till och med bra med K's brorsas tjej som jag hade hört så mycket illa om. Hur trevlig som helst, å jag fattar inte alls varför Kocken haft så ont av henne?! Men födelsedagsbarnet däremot!! Herregud vilket humör hon va på!!! Jisses så otrevlig! Nästan så att man ville ta tillbaks födelsedagspresenten och kasta den i huvudet på henne! Har ju tidigare skrivit om att hon saknar självdistans till den grova grad att i vissa situationer går det inte ens att dra ett liiiitet skämt utan att hon hugger som värsta ormen! Igår va en sån dag. Efter sur-kommentar 294 fick jag nog och gick över till hennes granne som satt och festade! Där va i alla fall folket trevligt! Sen kommer A och V som tog vinkvällen vi skulle haft idag igårkväll istället! Då blev jag ju förbannad för det!! Jobbigt att vänta till idag eller?! Nu vill A att vi ska sitta och prata och äta godis idag istället! Jo men eller hur?!! Fan va sköj? Det kan jag göra hemma med E! Vi skulle dricka vin och ha kul, men bara för att dom bestämde sig för att göra det igår när jag va upptagen så blir det ingenting idag...IQ-fiskmåsar båda två....


SEN blir det ju inte bättre när vi kommer till krogen heller! E va ju en levande pinsamhet hela kvällen så han behöver vi ju inte ens skriva om, det hör ju till vanligheterna oxå så att han kunde jag leva med, men det första jag träffar på är en dryg jävla kille som presenterar sig för mig, samtalet gick enligt följande....

Han: Hej Andreas!
Jag: Hej L
Han: fan va glad du va då. Torrboll!
Jag: Å vad hade du önskat? En liten dans, att jag kysste dina fötter kanske?
Han: ehhh, nä men...'
L: Eller en vits kanske (nu med höjd röst x5) eller nåt ännu roligare?!! Va?!!
Han: Nä, men alltså....
L: (skrikandes); Nä, jag måste ju erkänna att jag känner mig jävligt kränkt eftersom du verkar va en så himla ROLIG kille!! Ute i manchester-kavajen å allt!! Du glömde dom tillhörande klackskorna din förbannade pygmé!!

Ja, så gick detta samtalet, ni som känner mig kan säkert tänka er vilket strålande humör jag va på!? Men förbannade idiot! Han öppande käften först faktiskt! Sen att jag kanske överdrev lite, men man borde tänka på PMS'iga brudar när man öppnar käften från början tycker jag! V sa att han blev jättearg och ville gå fram till mig igen....Haha! Vad skulle han gjort?! Vänta tills jag satte mig på han eller?! Fjant...

Ja, så va kvällen. Åt helvete helt enkelt! Jag har börjat denna dagen med att förbanna de flesta av mina vänner (nä ingen  här behöver ta åt sig ;-)) för att det är SÅÅÅ synd om mig och nu ska jag snart äta godis med V och A..... "Oh happy day" säger jag bara.... Ta mig tillbaks till jobbet för helvete för det är tydligen bara där jag fungerar nu för tiden...

Å D, du är förlåten, man måste ha överseende med de äldre ;-) Fast inte om dom e korta och har manchester-kavaj...

Puss på er//L

Inlägg nummer 400!

Helt otroligt att jag lyckats hålla liv i en blogg såhär länge! 400 inlägg på cirka 9 månader det är ju inte så dåligt?! Det är ju lätt mer än ett inlägg om dagen så det måste ju räknas som godkänt, eller?

Har som vanligt inte hänt nåt här. Det gör sällan det när man bara jobbar kvällar. Idag är det i alla fall äntligen torsdag! Som jag har längtat efter denna dagen! Det sista kvällspasset innan semestern, å dessutom slutar jag klockan 19! Kan det bli bättre? OCH slipper se en enda kund för jag e i p-köp hela dagen. Gött!

Måste köpa födelsedagspresent till Kocken idag med. Har ju inte gjort det ännu...Vet vad hon vill ha så det är väl bara att köpa det och se glad ut =) Får se om jag kan hitta nåt kul å ha på mig i helgen också! Det räcker att jag använt ett klädesplagg 2-3 gånger så vill jag inte ha det mer sen! Är ju så tråkigt att alltid ha samma...Jag har nog lätt 300 tröjor, klänningar och tunikor liggandes här och skräpa, men jag vill inte ha på mig en enda...jävligt skumt!? ;-)

Nope, nu tänker jag göra i ordning mig och hoppas att denna dagen går så smärtfritt och snabbt som möjligt!

Puss//L

Onsdag 12 Augusti

Hej hopp! Nu är jag kass på att blogga igen! Men det brukar ofta bli så när jag e mitt uppe i ett pass med 11-20 dagar. Nu har jag idag och torsdag kvar sen blir det lite ledigt igen, gött! Gårdagen på jobbet gick hur bra som helst! Bara trevliga kunder och jag va själv ganska trevlig om jag får säga det själv ;-) Min plan är att dagen ska se ungefär likadan ut.
Inget annat har faktiskt hänt sen sist! Bara jobbat... Ser fram emot helgen nu och Kockens födelsedag! I och med att förra helgen blev så lugn och jag inte har hittat på nåt på ett tag så ska det bli riktigt kul! Hoppas det blir nåt kul folk också. Men det blir det säkert!

Nä, detta e helt meningslöst för ingenting vettigt har som sagt hänt....Vi hörs igen när jag har nåt skoj att skriva om!

Puss//L

Slut på ledig dag =(

Å faan va fort det gick! För fort tyvärr...Har vart ute på fika-turné hela dagen! Började i morse när jag åkte hem till Kocken och tog en kaffe på hennes uteplats. Vi planerade litegrann för hennes födelsedag som är på fredag. Efter det styrde jag kosan mot Varberg och T. Spenderade några timmar med henne, å där blev det mest skolprat. Skolan sätter ju snart igång och vi ska ju plugga ihop i höst igen! Ska bli jättekul! Saknade verkligen henne och C nu i våras när jag läste psykologi D. Efter detta styrde jag kosan mot AK. Där blev det lite mer kaffe. EFTER vi hade löst mysteriet med hennes kaffekokare vill säga, hahaha! ;-)

Nu ikväll har jag bara lagat lite käk, sen kom A förbi på en kaffe efter jobbet. Ni hör säkert på min beskrivning av dagen att jag inte behöver mer kaffe! Va nästan skakis när jag kom hem nu ikväll...Inge bra...'

I morgon blir det jobb. Å nu e det bara att köra på i tre dagar till! Sista veckan innan semestern kommer antingen gå jättefort eller otroligt långsamt! Jag hoppas på det förstnämnda....

Näpp nu ska jag sätta mig och spela lite spel på datorn innan det är dags att sova!

Hörs i morrn!

//L

Ännu en ledig måndag!

Älskar ju som sagt lediga måndagar, å dröm om min förvåning när jag förra veckan insåg att jag fått två lediga i rad!!! Hon som lägger scheman på jobbet måste vart på gott humör när hon lade mitt schema =) I vanliga fall jobbar jag ju inga måndagar, men när dom frågade om jag kunde tänka mig att jobba varannan över sommaren bara så svarade jag faktiskt ja. Nångång kan man ju va snäll, å eftersom jag inte har barn eller annat att skylla på då det gäller schemaläggning så fick det gå för sig. Å vet ni vad jag har insett bara därför?! Att jag jobbar ingen mer måndag!!! jag har semester nästa vecka å sen börjar höst-schemat!! Tjohoo! Gött!! =)

Jag har fortfarande kvar lite prickar i ansiktet. Dom har förvisso lagt sig en del plus att dom inte är röda längre. Jag är bara lite knottrig liksom...Hmm...Konstigt! Men tack AK att jag är välkommen trots mina prickar, mycket vänligt av dig =) Jag dyker nog bort till dig i eftermiddag!

Näpp nu ska jag göra mig i ordning så det blir nån reda med denna dagen nån gång! hörs senare!

Puss//L

Hej och hopp!

Jisses vilken slö helg! Har inte tagit det såhär lugnt på evigheter! På ett sätt skönt, men på ett annat sätt lite jobbigt för nu går man å väntar på helg känns det som och det är söndag idag liksom?! Konstigt....Men det har nog vart nyttigt för mig och min kropp, har ju vart sjukt trött denna helgen som ni vet och jag la mig och sov direkt efter jobbet idag med! Sen har vi bara kollat på Casanova och käkat nötter...Gott va det, men jag tror att jag fick en allergisk reaktion! Är helt prickig i hela ansiktet!! Fick panik innan när jag såg det! Det kunde ju satt sig på armarna eller magen eller nåt inte i fejjan!!? Så nu får vi se om jag ger mig ut i morgon... Med prickar i ansiktet kan ni fetglömma att jag åker nånstans så då sitter jag hemma!

Jag är ju äntligen ledig i morrn! Skönt ska det bli!!

Jag har seriöst ingenting kul att berätta! Såhär går det när jag inte hittar på nåt på helgerna. Livet blir meningslöst... Haha nä det blir det väl inte, men lite deppigt har det vart att veta att alla lediga människor hängt på stranden och diverse uteserveringar när man själv suttit med en alldeles för varm, ful, blå tröja på sig på jobbet hela helgen...fy sjutton!!

Hörs i morrn. Nu blir det en cigg å sen sängen! Go natt!

//L

Ny dag, fortfarande trött....

Ja jag fortsätter väl att blogga här trots att mina (alla 3) bloggläsare lyser med sin frånvaro.... AK du har dispans för du e på semester, då behöver man inte läsa min blogg, men D!!? Du har ingen dispans å du har inte direkt lyst med din närvaro det sista om man säger så! Visa nu att du e här å läser för tusan! Bara för att man fyllde "trea-nolla" behöver man inte bli sån serru ;-)

Usch hoppas att mitt humör e bättre idag! Jag är verkligen astrött fortfarande och jag vet inte vad det beror på?! Men jag kan säga att det va fler än mina närmaste som fick känna på L när hon är på sitt värsta humör igår! Bland annat gubben på kemavdelningen som påstod att jag lagt in tandborstarna fel och securitasvakten som bad mig flytta min bil för att jag hade "fulparkerat"...Det slutade med att gubben på kem fick be mig om ursäkt och min bil stod kvar där jag ställde den när jag kom på morgonen...Här ska man inte komma och tro att man kan bestämma nåt! Inte när jag e på dåligt humör i alla fall...det borde dom veta!

Nä jag har inte så mycket mer spännande att blogga om nu...Ska göra av denna dagen på jobbet, sen e jag ju ledig i morrn och det ska bli så skönt!!! Nedräkningen till semestern är just nu på "5 dagar kvar att jobba" UNDERBART!

Vi hörs kanske senare!

Puss//L

Ja, jag är en dålig bloggare!

Sorry, men jag är så sjukt trött att jag knappt orkar sitta uppe! Vid halv nio för en timma sen typ va jag tvungen att ta 10 min powenap för att ens orka va vaken alls mer ikväll! Å jag kände inte för att vakna upp kl 4 i natt klarvaken!? Powernapen gjorde sitt å nu sitter jag här. 3 koppar kaffe senare och kan i alla fall sitta upprätt utan att anstränga mig! Skönt!

Dagen har inte vart så spännande. Efter en mysig grillkväll med päronen och igår kväll fick jag för lite sömn och gick upp i morse efter endast 5 timmars skönhetssömn! Dagen idag har vart asjobbig då jag växlat mellan att va skitsur och övertrött, dvs flamsig som få! Lite jobbigt faktiskt! Jag vart bjuden på strandfest ikväll men orkade fan inte!! Jag vet inte när jag satt hemma en lördagkväll sist och jag såg verkligen fram emot det! En helt vit och lugn helg! Måste va första gången på typ 4 månader! Kan ju inte skada i alla fall?!

Nä people, jag måste verkligen gå och lägga mig igen. Hoppas verkligen att jag vaknar upp lite piggare i morrn för detta funkar ju inte! Så trött så att man måste ha tandpetare för att hålla uppe ögonen e inte okej alltså?!

Hörs och skrivs!

Puss//L

Lördagen 8 augusti

Världens kortaste morgonblogg nu! Ska strax åka till jobbet. Börjar nio idag och stannar kvar tills butiken stänger...*suck* Igår gick det hur bra som helst att jobba, timmarna bara flög iväg!! Inte ofta man känner så, och det värsta med det är att en sån dag brukar följas av en trög dag....=( Nä, ska inte säga att det blir så innan, men risken är stor!

Igår när jag kom hem hade vi tydligen grillparty här! Iofs alltid nice att komma hem och maten är klar och allt är framdukat! Vi satt ute till tolv ungefär innan jag kände att det va dags att lägga sig. Va en helt underbar sommarkväll igår så det va jättemysigt!

Har inga direkta planer för resten av helgen. Är bjudna på strandfest ikväll som jag tackade nej till för flera veckor sen bara för att det va min jobbarhelg. E ska dock dit vilket betyder att jag är ensam!! Gött! Antingen får det bli en öl med nån kompis efter jobbet eller får det bli en myskväll för mig själv i soffan, vi får se vilket humör jag e på när jag kommer hem. Vi hörs säkert senare!

Puss//L

Jobbardag!!

Ska alldeles strax pallra mig iväg mot jobbet. Hur sugen tror ni att man är när vädret ser ut att bli lika strålande idag som dagarna innan? Inte så...Hade gärna legat på stranden idag med. Till råga på allt så jobbar ju inte du AK, så det finns ju ingen på jobbet som kommer stärka mitt ego med "Nämen! Har du vart på Mallis eller?!!" Hahaha! Tråkigt men sant...

Nu börjar i alla fall nedräkningen mot semester! 7 dagar kvar att jobba! Först denna helgen sen 4 dagar nästa vecka! Underbart ska det bli! Eller egentligen har jag inte fått min semester beviljad ännu, det är bara jag som förutsätter att jag har semester vecka 34 och 35 och då blir det så!

Nu måste jag dra, ville bara lämna ett livstecken! ha det så skönt i solen idag ni som kan!

Puss//L

Stranden

Blogg från stranden blir det nu vänner. Så jäkla skönt att va här! Gårdagen va typ den tråkigaste dagen i mitt liv, så sjukt rastlös!! Å E kom inte hem med bilen innan halv tio så det blev ju inte mycket gjort efter det? Höll på att få panik!! Nu ligger jag i alla fall här och har det gott, å så får det nog förbli några timmar till. Hörs senare! Puss

Bättring av brännan!

Jisses vilket väder det blev! Jag trodde inte det skulle bli så varmt!! Att det va fint väder va jag ju med på, men inte riktigt såhär fint! Jag tror till och med att jag ska dra ner till stranden i morrn! Lite tråkigt att alltid behöva åka själv, men men. jag brukar kunna sysselsätta mig ändå med att typ slappa så det löser väl sig! =)

S & M har vart här och underhållt mig en stund. Vi satt mest ute i solen och tjötade skit så inget direkt spännande har hänt. Jag börjar bli sjukt rastlös här! Jag som nyss satt och babblade om hur skönt det skulle vara med vardag igen osså blir jag rastlös med en gång! jag är värdelös! Vi får väl se vad som händer. Ska gå och ta en dusch nu och tvätta av mig den äckliga "sol-svett-lukten" tänkte jag, sen får jag väl se vad jag kan övertala han som kommer hem om en stund att hitta på. Vi ska ju verkligen umgås nu för tiden! Värsta kärringen bor jag ihop med these days.... å det råkade jag dessutom kalla honom igår. HERREGUD vilket liv det blev på honom. Då skulle vi praaaaata om det....mmm, mycket allvarligt var det faktiskt att jag hade kallat honom för tant....VA faan liksom?! jaja, det är minst sagt ombytta roller här hemma! Asjobbigt men men...I will survive!

Nu får jag hoppa in i duschen innan tanten eller hrmmm jag menar E kommer från jobbet!'

Puss//L

Tomatodling

                                                      

Kolla eller!! Jag har odlat tomatis!!! Jag fick ju några plantor för ett tag sen å tro det eller ej men jag har skött dom!! Nu hänger där nåra tomater å nästa steg e att få dom röda! *stolt*. Det va bara det jag skulle berätta!

Ledig onsdag!


Älskar lediga dagar! å dessutom har jag ny dator så jag har all tid i världen och pilla med den! Kul kul! Jag hade förberett värsta övertalnings-operationen i måndags för jag va så trött på min dator att jag höll på att spy, men se det behövde jag inte! Fick med han till Netonnet utan att tjata och fick köpt mig en ny fin HP. Vit med blå blommor på! Mycket snygg! =D

Sen senast har inte hänt så mycket! Jag jobbade ju extra igår. Gick relativt bra faktiskt. Va i p-köp majoritetsvis av dagen, sen va jag i kassan på kvällen så timmarna gick fort! Nu är jag ledig två innan jag ska jobba helg. Sådär kul, men helgerna brukar gå rätt fort så jag överlever nog.

Jag har verkligen inget kul att berätta alls! Har inte vart några skandaler nu det sista och skönt är väl det. Mitt enda problem just nu är att jag är så luspank som jag aldrig vart! Å det är den 5:e idag! Tycker jag är toppen!? Jag har ju inte jobbat ihjäl mig heller iofs, och räkningshögen denna månaden var enorm!! Så det är helt logiskt faktiskt! ;-)

Jag ska lägga mig i trädgården en stund nu faktiskt för solen (ni vet den där stora runda gula grejen på himlen?) bestämde sig för att visa sig hos mig idag! Måste bättre på brännan igen som vart minst sagt kass den sista tiden. Vi hörs säkert senare!

Puss//L

Måndag 3 augusti 2009

Spöregnar ute och det var svårare än svårt att ta sig upp ur sängen i morse! Tydligen har det åskat som bara den!! Men jag har ju som vanligt sovit som en död gris och inte hört nånting!

Igår hände ungefär det som var planerat! Min kusin kom hit och fikade på eftermiddagen. Min bror och hans tjej dök även upp. Vi kom fram till att vi inte sett kusin J på ett år ungefär...gud va tiden går!? Men men, det va trevligt att sitta och prata lite med henne, det händer alldeles för sällan faktiskt! Efter hon åkte så åkte jag hem till S för att käka en pizza och dricka ett glas vin. Det blev nog inte mer än ett glas heller för vi va så jäkla trötta! Eller jo, kanske 3 men det gills ju knappt? Så vid 23 så gick färden hemåt igen!

Just nu sitter jag och väntar på att AK ska ta sig upp ur sängen och komma hit. Ska bli jättekul för det känns som att det va evigheter sen!! Egentligen är det nog inte det, men iom att man i normala fall jobbar ihop så känns det som att man ser varann så ofta i vanliga fall. Nu har ju hon semester och jag har inte jobbat så mycket så nu har vi nog inte setts sen festen den 18:e juli! Kul kul!

Nähäpp nu måste jag gå och göra i ordning mig, sitter fortfarande i morgonrock! Jag lovade ju att infoga nån bild igår, men det sket sig så den kommer nedan istället! =) Hörs senare!

Puss//L


Helt okej platser för att ha köpt biljetter för 400 spänn med "begränsad sikt"?


Strax innan U2 kommer ut på scen!

Söndag igen!

Hej och hopp! Då va helgen slut! Har haft en kanonhelg verkligen! Fredagen va ju hur mysig som helst med I och E, vi satt här och tog några öl innan vi gick till Harrys. Där hade vi jättekul! Turisterna har börjat åka hem och de gamla falkenbergarna har vågat sig ut på gatorna igen! Skönt faktiskt! Sen att min sambo va med ute och hade ruskiga problem att slappna av det va väl det enda negativa! Han kan inte va ute med mig utan att sitta där med hökblick och passa varje steg jag tar! Jag stör mig inte speciellt mycket på han för jag slappnar av, dansar, dricker och har askul ändå, men HAN?! Borde ju va asjobbigt? Ja ja, det är hans huvudvärk!

Sen igår va vi ju i Göteborg nästan hela dagen. Åkte upp på eftermiddagen och satte oss i parken jämte Ullevi. Där satt vi och drack vin, käkade och bara pratade och hade jättemysigt! Vid 19 gick vi in på arenan där U2 skulle stå såsmåningom. Å visst ger Ullevi alltid en känsla i sig? Mega-arenan som tar 60 000 personer? Det är mäktigt....För mig och min bror så var hela dagen fylld av nostalgi då vi för ett år sen bodde där i 4 dagar under Springsteens konserter! Men men, förband va Snow Patrol! Blev riktigt förvånad att det va ett såpass känt band ändå?! Chasing cars kan ju ingen ha missat väl? MEN...sen kommer det stora men'et....U2! Ja, jag är jätteledsen men det blev faktiskt en besvikelse för mig! Jag har ett ord för hela konserten och det är "platt"...hade det inte vart för den enorma scenen och för alla ljuseffekter som vettitusan om jag inte gått hem?! Nä, det hade jag väl inte, men ett band med så lite inlevelse, känsla och framförallt nåt som e nödvändigt då det handlar om livespelning; spontanitet!!! Det viktigaste av allt! Nej då, allt va så inövat och det skulle inte avvika minsta ifrån CD-skivan...astråkigt! Precis då han fått igång hela publiken då slutar låten!! Dom hade kunnat ta det till en heeelt annan nivå, men det gjorde dom inte, tyvärr....Men men, alla kan ju inte va Bruce Springsteen? Gubben som åker till en arena tar med sig en svart scen, två bildskärmar, en ljusrigg och kan få vilken stadio som helst att vibrera!! Ja ja, men alla e vi ju olika, det fanns säkert jättemånga där igår som tyckte att detta va kanon!!

Nu måste jag fixa till mig för min kusin vitamin som vart på jorden-runt-resa kommer hit idag och fikar! Mysigt! Lägger in lite bilder ifrån Ullevi i detta inlägg lite senare!

Puss//L

RSS 2.0