Herregud....

Jag brukar inte va ett fan av power-ballader men denna låten satte sig rakt i hjärtat på mig!



someone once told me
that you have to choose
what you win or lose
you cant have everything
dont you take chances
you might feel the pain
dont you love in vain
cause love wont set you free
i could stand by the side
and watch this life pass me by
so unhappy but safe as could be

CHORUS
so what if it hurts me
so what if i break down
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
dont care about other pain infront of me
cause im just tryna be happy, yea
just wanna be happy, yea

holding on tightly
just cant let it go
just tryna play my roll
slowly diasappear, oooh
well all these tears
they feel like theyre the same
just different faces, different names
get me outta here
well i can stand by the side
and watch this life pass me by
pass me by

CHORUS
so what if it hurts me
so what if i break down
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
dont care about other pain infront of me
cause im just tryna be happy
just wanna be happy
oooh

so any turns that i cant see
ill count a stranger on this road
but don’t say victim
dont say anythng

CHORUS
so what if it hurts me
so what if i break down
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
dont care about all the pain infront of me
cause im just tryna be happy
just wanna be happy


Kanske ska börja skriva....

lite smått igen...E nog det längsta uppehåll jag haft på bloggen. Nästan en vecka faktiskt! Har vart skönt på många sätt, men visst har jag suttit här både en och två gånger och velat kladda ner lite... Den största anledningen till att jag inte blogga är inspirationen, men även att jag får svart på vitt hur jävla bitter jag är. Man vill ju inte va det liksom... men men...

Jag tänker inte sammanfatta veckan i detta inlägg, kanske kommer senare. Idag har jag bara jobbat och ikväll blir det slappt! Jobbar ju i morrn me så de e väl bäst att vara utvilad. Träffade på Daniel med världen sötaste barn på Gekås idag med, alltid trevligt =) Två söta små yrväder hade du allt Daniel =)

Nu ska jag utnyttja mina oerhörda kockkunskaper och laga lite mat =)

Hörs och skrivs!

//L


Hej och hej då...

Vill bara tala om att jag lever och att jag tror att jag skiter i detta för ett tag... Känns tråk just nu och därför orkar jag inte tvinga fram nåt. Paus i några dagar kan kanske få inspirationen att spira igen? Hörs när vi hörs helt enkelt!

//L


Inte riktigt min dag....

Hej på er!

Dagen har varit helt okej absolut, men en del incidenter har skett som kanske inte riktigt va planerade... Vi åkte ju till Hjuleberg och julmarknad. Regnet öste ner och man hade väl lite svårt att finna julstämningen kanske?! När vi kom dit så lotsade parkeringsvakterna in oss på en stor jävla koåker! Jag protesterade redan när dom skulle ha mig att köra in där för min lilla, låga bil kanske inte riktigt är gjord för att köra i en ASlerig ko-åker?! Men men, jag kör in där som dom vill, asrädd för att köra sönder hela bilen, men det gick bra... Inte lika bra gick det när jag skulle ut. Jag hade två val; full gas och riskera att dra sönder både stötfångare och oljetråg, ELLER köra försiktigt och riskera att köra fast... Jag valde alternativ nummer två, och givetvis kör jag fast! Totalt fast också!! Hela min lilla blå bil försvann ner i gyttjan! Så dom fick dra ut oss med traktor ifrån åkern!! Haha! K fick köra bilen, för jag va så jävla förbannad på parkeringsvakterna som hade "tvingat" mig att köra in på åkern ifrån första början. Jag stod 10 meter bort och kedjerökte... =) Men men, så långt gick det ju väl! Åkte sedan hem till Kocken och tillverkade resten av inbjudningskorten till julfesten....

Incident nummer två sker när jag ska köra från Kocken hem till mamma; kör igenom ett oupplyst vägarbete i typ 30 km/h. Här har ju som sagt ösregnat hela helgen, och jag ser inte det gigantiska hålet på typ 25 cm djup när jag kommer där i 30 och drar rakt ner i det! SJUKT vilken smäll! Jag insåg ganska fort att detta kan aldrig ha gått bra, vilket det inte gjorde heller... Helplatt däck och bilen är lämnad hos mamma och pappa... Jahapp! Den lilla blå har haft en dålig dag idag... Stackars lilla bil. E får åka och byta däck i morrn. Vi lägger ändå om till vinterdäck nu så det får väl bli väl. Hoppas bara jag inte slog sönder nåt annat?!

Ja ni förstår ju vilken dag?! Men jag e ganska glad för det =) Nu blir det soffan och film!

Puss//L


Söndag 25 oktober = vintertid!

Japp idag börjar vintertiden, å gud va skönt det va att dra tillbaks klockan ett varv när man vaknade!

Gårdagen va totalt lyckad! Vi hade verkligen skittrevligt! Jag körde och va spiknykter, men i sällskap med dom tre personerna jag va med så kan man inte ha annat än kul. Vi fick för oss i ett tidigt skede på kvällen att vi skulle göra "fel saker vid fel tillfälle" under kvällens lopp, och varken Kocken, å inte minst min bror, har direkt svårt för att bjuda på sig själva. Detta resulterade i att min bror skrattade otroligt högt med en hysterisk klang vid de mest konstiga tillfällen han kunde komma på.... Typ inne på den fina restaurangen då det va knäpptyst. Inne i en buske när han gjorde sina behov...Ja, ni fattar kanske hur jävla pinsamt/ASkul detta blev! Inne på restaurangen skrattade jag så tårarna rann vill jag lova!

Moneybrother som kvällens huvudattraktion levde verkligen upp till alla förväntningar! Va verkligen kanonbra! Jag fick 2 av 3 önskelåtar så jag e nöjd =) Här kommer ett par bilder, å de som e intresserade av att se bilder ifrån hela trippen får kolla facebook!


Fick faktiskt några rätt bra bilder! =)




De flesta bilder blev som denna ovan. Lite ljusa och konstiga...



Nu ska jag åka på julmarknad! Mysigt!

Puss//L


Jag har inga direkta krav....



-inför kvällen, men skulle "Klaraberg till dig" komma då skulle jag bli överlycklig! Även "guess whos gonna get some tonight" eller "Blow him back into my arms" är giltiga för definitionen av "lycklig" ;) Nu ska vi strax åka i alla fall!
Har ju glömt min Idol-recension, men det va nog bara för att jag inte tyckte det va en dag för tidigt att Niklas fick lämna. Jag tyckte han sög faktiskt. Trodde att Rabih skulle fått åka kanske, för han gjorde ju inte sitt livs bästa framträdande! Men men, nu åker jag på date me Anders Wendin ;)
Puss//L


Äntligen lördag!

Som jag har längtat!! Ska bli så himla kul, men just nu handlar mitt största problem om vad jag ska ha på mig.... Inhandlade ett par leggins och en topp som jag tänkte haft, men med tanke på att det spöregnar ute så är jag inte jättesugen på att ha öppna pumps på fötterna!? Jag äger ju bara ett par stövlar, men dom och jag är grova ovänner, och att gå runt med dom en hel kväll i Gbg finns inte på kartan faktiskt! Undra om det hjälper med svarta strumpor under legginsarna?! Hmm, vi får väl se.... =)

Gårdagen blev precis som planerat! Riktigt slapp med Idol och film. Somnade dock ganska tidigt, så jag vaknade utvilad i morse! Ska snart gå och duscha och fixa till mig inför kvällen då vi ska åka redan vid tre. Ska försöka ta en massa bilder så jag kan visa er sen! Som vanligt är det väl säkert fotoförbud inne på konerten, skulle inte alls förvåna mig?!

Ha en underbar lördag!
Puss//L


En härlig dag i stressens tecken!

Sicken dag det vart! Men I löve it, jag ska inte påstå annat! Kl 8 i morse åkte jag till Gekås för att handla lite. Kl elva ungefär körde jag därifrån för att styra kosan emot Kocken och tillverkning av inbjudningskort till julfesten. Varken jag eller Kocken har en speciell talang för pynt, pyssel och annat tjafs, så det slutade att vi gjorde två stycken, och beslutade att "vi gör dom sista 35 på söndag..." Haha, ja det går nog fint!

Efter det körde jag till S och fikade lite. Har inte sett henne på två veckor så det va najs. Efter fikan där åkte jag och handlade lite mat till kvällen. Kom hem halv fem och insåg att jag fortfarande inte ätit nåt på hela dagen! 8 koppar kaffe typ, så jag va minst sagt darrhänt! Nu har jag varvat ner i alla fall och ser fram emot en trevlig fredagkväll i soffan. Idol-utvärdering lär väl som vanligt komma senare eller i morrn =)

Puss//L


Premiär igår!

Ja igår gjorde jag min premiär som "studerande samtalsrådgivare" och gud va kul det var! Eller kul och kul, det är väl kanske inte roligt i den bemärkelsen att sitta och lyssna på en annan människas problem, men det kändes rätt på nåt vis! Å att det dessutom klickade mellan mig och klienten gjorde ju inte saken sämre. Visst, man sa väl vissa grejer som man kände att man kanske inte borde sagt, men jag är ju faktiskt student! Känns som att vi kan arbeta ihop i alla fall, och det känns jättebra!

Nu har den efterlängtade ledigheten startat i alla fall och jag ska strax åka upp till jobbet å handla. Idioti kan man tänka om det, men det går fan inte och handla när man jobbar. Lika bra och bara åka upp och göra det på en timma när man e ledig. Ska försöka att inte glömma plånboken idag. Det gjorde jag ju igår! Tur man har nån vän på jobbet då.... "AK, du får rädda mig!!!" Haha! Å det gjorde hon ju med snäll som hon va! Tack!

Påtal om hallon så fick jag hicka i kassan igårkväll. Jag tycker det är värt att skriva här eftersom jag på 10 års tid aldrig fått hicka i kassan innan! Det va en inte så spännande upplevelse. Det va såndär jobbig hicka med som verkligen inte gick att dölja! Ett *hick* tusentvåhundra *hick* tjugotvå och femtio *hick*.... Haha! Jag bara "oj då..." =)

Har massa kul planerat i helgen så jag ser fram emot min ledighet! Nu ska jag åka till jobbet, sen har jag lite pyssel och fikor och ta tag i! Important buisness vet ni! ;)

Puss//L


Vill jag Pandremixera mig?!

Man är TRÖTT på allt som står om svininfluensa och svininfluensa vaccin i dessa tider! Lik förbaskat så kan jag inte bestäma mig! Jag vet inte om jag vill vaccinera mig med Pandremix som blivit otroligt kritiserat, inte på grund av kvicksilver eller hajleverolja som vaccinet innehåller, utan för att jag vill lita på min kropps imunförsvar! För tillfället pågår en debatt mellan socialstyrelsen/läkarkår vs. forskare inom området. Socialstyrelsen och läkare rekommenderar starkt att man vaccinerar sig mot svininfluensan, medan forskare menar att man bör låta kroppen ta hand om viruset själv. Över en miljard kronor har lagts på att köpa in vaccin till den svenska befolkningen, pengar som kanske borde lagts på att förebygga nästa riktigt allvarliga hot emot välfärden? För är svininfluensan verkligen den människo-dödare som många verkar propagera för?!

Detta är jättesvårt!! Jag vet verkligen inte vad jag ska göra! Rent instinktivt så känner jag inte för att ta vaccinet, men samtidigt så är jag ju inte så jävla sugen på att dö heller?! Många forskare menar på att 30-40% av den svenska befolkningen redan haft svininfluensan i en mild form och att vaccinet kommer för sent. Jag har möjlighet att få första sprutan om cirka 3 veckor. När kommer jag få ta nästa? Är det inte för sent då? Nästan alla jag känner har varit förkylda de senaste veckorna. Risken är väldigt hög att det är detta årets influensa som redan röjt runt i min umgängeskrets, dvs. svininfluensan, och vad hjälper det då att jag pumpar in lite svininfluensa i mig som förstör det naturliga skydd som ska finnas i min kropp rent biologiskt!? Så otroligt svårt att välja!! Snälla, vad tycker ni? Jag vill jättegärna höra era åsikter i denna frågan!

//L


Jag hade en tanke...

-å det var att först läsa alla kvällstidningar för att se om det fanns nåt högaktuellt och intressant att blogga om, men inte! Jag läste igenom hela långa aftonbladet och mitt val föll på artikeln om; rock-tema i Idol i morgon. Hur intressant är det dom skriver om egentligen! Idag är en sån dag där bara "last-days-news" står i reviderad version... ex. "norrmannen erkänner mordet i Kongo" Jaha, det har väl alla vetat hela tiden att det va dom som mördade honom?! Tråkigt för dom bara att dom råkade begå ett mord i Kongo....Chansen till lyxfängelse i 10 år är väl inte så stor där?! Dom ska nog snarare va glada om de slipper avrättning....

 Eller varför inte "Följ Zlatans kamp för att vinna Champions Leauge" Jahapp. Som att han skulle va den enda spelaren i världens vars dröm är att vinna Champions Leauge?! Nu har han väl förvisso bytt lag tillräckligt många gånger för att lyckas kanske?!

Eller en annan "nyhet" .... "Mats Alm var inte drogad" No shit?!! Nä, ingen har ju fattat innan att det va han som slog ihjäl sin stackars flickvän Linda Chen så det ämnet va ju verkligen rykande hett! Okej, Leif GW fattade ett tag innan resten av Sverige men ändå.... Men det intressantaste va alltså Idol! Kan nog bli ett bra program...Erik sjunger Van Halen, Eddie sjunger U2, Reza sjunger Queen och Calle sjunger Lenny Kravitz. Kan ju knappt bli annat än bra?! Förra veckans MJ tema va ju också grymt bra! JAAA: jag e en Idol-nörd.... ;)

Nu är det alltså dags för mig att göra "premiär" idag, och det känns jättebra! Okej att hon redan krånglat lite med tider osv, men tack vare en enormt engagerad chef så blir det inget problem! Dessutom bättre att jag får göra det under min arbetstid för då slipper jag ju lite tråkigt kassajobb =)Sen är det LEDIGHET! Åh jisses va skönt!

Nähä, nu börjar detta inlägget bli på gränsen till babbel så jag tror att jag lägger ner nu.... Rensade förresten ur mina väskor innan...I två väskor hittade jag 24 kronor i enkronor och 50-öringar! Haha! Inte konstigt mina väskor väger så jävligt!? Men jag orkar liksom aldrig öppna plånboken när jag får växel så jag liksom slänger bara ner dom där ;)

Puss//L


Sjukt segt blogg.se!

Blir knäpp på den här bloggen! Sidan är ju sååå seg! Tog typ en kvart att komma hit och börja skriva inlägget...

Har varit en bra, men lång dag idag! Åkte till skolan vid elva, gjorde det jag planerat, men vi va dock inte klara förrän kvart över åtta, så jag har nästan bara hunnit hem och käka. Dags för sängen strax, så dagen har verkligen gått fort!

Har väl inte hänt nåt överdrivet spännande som är värt att skriva om här direkt... Ingenting som intresserar er ändå! I morrn har jag ju som sagt första mötet och jag är jätte förväntansfull! Ska bli spännande och se om allt blir som jag tänkt mig. Det vill säga bra! =)
I övrigt blir det nog en tråkig dag i morrn. V har ju vart sjuk en tid nu och A gick hem ifrån jobbet idag IGEN, så jag är allena i kassan i morrn =( Tråk!

Nä, jag är helt tom på inspiration så jag säger god natt nu så hörs vi i morrn!

Puss//L


Hämta energi....

-är definitivt vad jag ska göra nu när jag e ledig. Nu är det bara i morgon också... Har ju första mötet med min klient i morgon klockan 8. Ska bli jättekul! Är inte alls så nervös som jag trodde att jag skulle vara faktiskt! Efter det så jobbar jag 10-19, sen börjar min efterlängtade jobb-paus i 8 dagar. Jag ska verkligen koncentrera mig på att hämta ny och frisk energi. Känner att jag omgärdat mig själv med dålig energi och irritations-skapande moment. Nu ska jag bara va med mig själv och omringa mig med människor som gör mig glad!

//L


Onsdagmorgon...

Hej på er... Jag tycker jag är sjukt aktiv i mitt bloggande, och har även haft en del besökare de senaste veckorna... typ 300% mer än vad jag brukar. ;) Tysta som möss e "ni" eller " dom" eller vad man nu ska skriva, och det får jag ju erkänna e grymt tråkigt!

Fick ett mess ifrån M kl 07.15 där det stod "kaffe klockan 8?" Kunde ju inte bli annat än glad, med tanke på vilken status mina vänskapsrelationer befinner sig i just nu. Så M e påväg hit nu =)

Det är så tråkigt när man har värsta negativa synen på sina vänner och att de sedan lever upp till den?! Hade vart mycket bättre om de hade velat motbevisa en nångång...Som igår! Jag har en kompis som e rätt folkskygg, eller nej, hon skulle ju aldrig för allt i världen erkänna det, men så e det i alla fall! Jag skrev till henne angående julfesten för ett tag sen och sa att 5:e december e preliminärbokat...Ja, då skulle hon ju "lägga sitt schema utefter det" Mmm...Jag satt här och sa till M att "du ska få se, hon kommer lägga sitt schema så att hon jobbar HELA den helgen!" Å M bara "Men nej, tror du hon e så dum?!!" Å vad tror ni hände? Jo, jag får ett mess igår där det står att hon "tyvärr" jobbar hela den helgen...börjar 7 varje morgon...tråkigt....Alltså!? När folk lever upp till idioterna jag tycker att dom är, vad finns det då för mening att se nåt positivt alls med folk?! Ja ja, som vanligt här alltså. Å mina klasskompisar hade struntat i att träffas igår för att jag inte kunde. Det talar väl sitt tydliga språk. Jag ska köra själv idag. Skrev ett mess till henne igår och sa att jag kör själv för jag ska ner tidigare. Pallar inte att sitta själv med henne i en bil känner jag.

Det som står på schemat idag är att jobba lite med min gamla D-uppsats. Hälsa på Peter för det va längesen och sen ha lektion 14-18. Efter det har vi handledning mellan 18 och 20 ungefär, så det blir en lång dag! Men vi hörs senare!

Puss//L



På lördag e det dags för Moneybrother!



Åh va kul det ska bli! Vi har bokat bord på Trädgårn's restaurang kl 17, och sen börjar konserten klockan 20 typ! Ska bli askul! Har velat se Moneybrother live så länge nu!! =)

Åh vet ni en annan sak?! Gissa vad jag ska göra på söndag?! Årets första jullmarknad! JAA! Mysigt! Blev helt till mig när jag fick broschyren hem i brevlådan. "Hjulehus slott"  hette det och ligger en liten bit utanför Falkenberg. Sen när jag fick se att det va redan nu i helgen; lätt att jag ska dit! Så på söndag blir det julmarknad för hela slanten! längtar verkligen till helgen, den bådar gott =) Frågade E om han ville med på nåt, men som vanligt inte....Hm! Jag kan minsann gå på julmarknad själv, så det så!

Puss å godnatt!
//L

Jerry "praktikant" piggar upp!

Haha! Hade inte sett dessa innan! Nästan ännu bättre än den första! Nu börjar bli på humör igen, fast jag har ju fortfarande missat DH ....



Hoppas Jerry får fast jobb i ICA-butiken sen! ;) Han e ju helt underbart rolig!

//L

Gubb-jä***!

Åhh e så sur så jag missar ju till och med Desperate Houswifes! Men E satte sig i soffan så då tänker inte jag sitta där! Vi har haft vårt månatliga bråk om pengar...Man vet att det alltid måste komma, och det gör sig inte besvär med att hålla sig undan nån jävla gång!
Han blir alltid så jävla pissigt tjurig veckan innan löning och jag klarar inte av gnäll! Vi kan ju inte prata om nånting och speciellt ekonomi, så när han börjar lägga sarkastiska kommentarer och gnäller om att det är så jävla synd om honom så blir jag GALEN! Jag blev helt jävla galen när han häver ur sig; "Men va faaan ska jag behöva bry mig om att du tjänar så jävla dåligt med pengar?! Det är väl för helvete ditt problem?!" Då väste jag fram; "Men då kanske du borde bo SJÄLV?!" Osså va det kört igen!! Så nu tänker jag sitta här och sura resten av kvällen...Piss med!

Återkommer med ett normalt inlägg när jag lugnat ner mig...


Lite stressigt....

Har tyvärr inte lika gott om tid som jag brukar ha på morgonen idag. Min ambition var att komma iväg tidigare till jobbet för att lägga undan lite grejer jag behöver till helgen, men jag vetti tusan hur det går med det!? Jag e ju så trög på morgonen så det e inte sant! Å nu ringde A med och tjötade bort en halvtimme, det e ju inte så att vi ska jobba ihop 11-20 idag så vi hade kunnat prata på jobbet...

Blir nog tyvärr inte längre blogginlägg än såhär, men vi hörs säkerligen ikväll!

Puss//L


Roast-kupp och Ica-reklam!

Bloggar i reklamen nu så det blir ett kort men innehållsrikt inlägg. Vilken kupp Cecilia Frode gjorde i Roast nyss! Men va pinsamt det va....sjukt dåligt! Hoppas hon känner sig nöjd med sin insats i alla fall, hon lär ju aldrig mer får nån inbjudan till ett komiker-program igen... Som Petra Mede så klokt sa till Celilia Frode: "Ta ut pinnen du har i röven" Så sant så....

Sen denhär debatten om att Ica-reklamen skulle va stötande eller kränkande!? Skitsnack! Det är ju inget annat än askul!! Hahaha! Skrattade så att jag höll på att dö första gången jag såg den. Klart att utvecklingsstörda ska göra reklamfilm, inget snack om saken! ;)



Praktikanten Jerry, ett riktigt stjärnskott i det annars så stela och överspända Sverige!


...

 

Kvällen fortskrider slappt…. E är på sitt värsta humör, så jag kan ju inte påstå att vi har speciellt trevligt, men det är väl bara att bita ihop antar jag… TV-kväll ikväll ju! Kollar Färjan just nu, gäller ju att passa på! Bara två veckor kvar av Färjan innan pinsamhets-såpan Ullared börjar! Fyyy fan säger jag bara! Kanske hörs senare annars bloggar jag i morgon!

 

Puss//L


Inlägg nummer 527 blir en lista!

Snodd från Daniel som bloggar på:  http://dannemannen.dyndns.org/

KÄRLEK:

Är du kär just nu?
Inte speciellt....
Har du någon kille just nu? Ja det vill jag påstå
Har du dumpat någon? Ja
Har någon dumpat dig? Ja det har nog hänt...
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? Nej!
Vem kramade du senast? Hmmm... E måste det va
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? Ja om han vill dö...

SKOLA:

Va du duktig i skolan? Ja
Har du bra betyg? Medelmåtta genom hela grundskolan
Har du fått göra om ett prov någon gång? Ni tror säkert att jag ljuger men never ever!
Har du fått ett bra resultat på ett prov? Japp!
Skötte du dig i skolan? Pratar vi fortfarande grundskolan så nej inte speciellt bra...
Har du tuggat tuggummi under skoltid? Ehh ja...?
Haft mobilen på lektionstid? Ja
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? Ja...

FAMILJ

Hur många är ni i din familj? 4
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - Nej
Trivs hemma? Ja det gör jag väl....
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? Ja hem till T!
Har skrikit på och slagit din mamma? – Skrik har hon stått ut med men jag har aldrig slagit min mamma!
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? – Nää, det brukar va jag som skäller och andra som lyssnar ;)
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? Jo det har hänt....
Du älskar din familj oavsett vad som händer? -Svårt att säga innan, men jo det tror jag allt!

VÄNNER:

Du har vänner? – Ja, få väldigt goda vänner!
Du brukar vara med? – Orka skriva alla här....
Vem/vilka var du med sist? – Kocken
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? – japp det gör jag!
Är det okej att ha kill-kompisar? - För mig? Nä då tar det hus i helvete!
Har du pussat någon av dina kompisar? – Jaaa! =)
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? – Nä så störd hoppas jag aldrig att jag blir, haha!
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? – Ja det har jag....

FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? – Ja faktiskt!
Putar med läpparna på kort? – Haha! Det händer nog, tyvärr...
Tar kort på dina bröst? – Ehh NEJ!?
Använder foundation på läpparna? – Nej för fan!
Super dig packad varje helg? – Nä skulle inte tro det!
Du plattar håret ? Ja det gör jag!
Ditt hår e knallblont? - nope!

ALKOHOL:

Har druckit alkohol? - Ja
När drack du alkohol senast? – Förra helgen tror jag!
Vad var det för sorts alkohol? - Öl
Brukar du dricka alkohol? – Jo, men det händer juh!
Har du druckit öl? – ja
Tycker du om öl? - jaaa!

KRIMINELLT:

Ange tre saker du snott? – Hmm...snodde godis när jag va liten. Jag har snott ett askfat på krogen också....gud va rädd jag va när jag gick ut, haha!
Är det okej att vara kriminell? - Nä det tycker jag väl inte
Vill du bli kriminell? – Nej jag hade inte tänkt mig det nä...
Vad är inte okej med att vara kriminell? – Typ allt?!
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? – Nej, men en cykel ;)
Har du suttit i fängelset? – Nä, inte ens i fyllecell! Haha, jag skulle ju skita ner mig av rädsla!
Vill du hamna i fängelset? - Nej helst inte!

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? – Ja, onödigt ofta!
När grät du senast? – Typ i förrgår, men jag lipar nästan alltid...
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? – Inte på många herrans år, tacka faan för det!
Du har slagit ner någon? – Usch...nä jag va mest den muckande typen, sen drog jag när det började gå hett till!
Du har skadat någon med flit? – ja, jag e som sagt rätt bakslug, hehe =)
Har du någon gång viljat döda någon? – Vill är ju en sak, men när man inser vilken fegskit man e så inser man att det aldrig i helvete skulle hända, haha!

ÖVRIGT:

Motto? - Finns mycket fint, men ett roligt som är mitt favvo och som faktiskt har en rätt bra poäng som jag lever efter en hel del är: "Man får inte slå en kille som är mindre än sig själv, men man får kasta upp honom i luften så att han trillar ner och slår sig själv..." Jag gillar det! Är man smart så ser man helt enketl till att folk gräver sin egen grop!
Film? – Verklighetsbaserat drama!
Musikgenre?- Rock/pop
Lyssnade senast på? –Moneybrother
Var det här kul? – Sådär...va roligare att läsa nån annans än att skriva själv =)

Hej och hopp för denna gången!

Puss//L


Veckan i bilder....

Nä! Den rubriken va väl ändå för bra för att va sann....Men jag tänkte infoga lite bilder som jag uppenbarligen tagit för att jag upplever nåt ögonblick som intressant. Eller nåt! Många säger till mig; "du tar faan kort på ALLT!" Å ja, det gör jag nog =)

Nedan har ni bilder på mitt hår: Jag väljer att visa dessa för att detta är hårbotten!! Topparna är fortfarande tråkigt grå, å jag vet inte vad jag ska göra åt saken =)

 Hår, före-bild   Hår, efter-bild

Ja, som ni ser lite fräschare och lite mörkare...MEN, för att denna fräscha hårfärg skulle få representera hela mitt huvud så hade jag behövt klippa av mig håret i längd pottfrilla ungefär, och det e ingenting jag e sugen på!

En annan rolig grej jag tog kort på idag är mina katters behov av att alltid vara där jag är!! Dom har lärt sig vid detta laget att PÅ en skolbok, I kollegieblocket och PÅ datorn är strikt förbjudet för att jag får en mindre slaganfall till slut....Den lille katten beslutade sig därför att ta plats på ett ställe där han e "med" men ändå inte ivägen.... Hahaha!



Jag tror jag har petat på hans lilla tass 50 gånger nu...till slut beslöt jag mig för att minska ner "dokumentet" jag skrev i för att slippa störas av hans lilla kattfot....

Till slut vill jag bara dokumentera att jag gick ut, ja utanför dörren alltså, i en outfit jag lovade mig själv typ 2006 att jag aldrig aldrig skulle...Jo då, jag hade på mig leggins, stövlar och kofta till skolan häromdagen. Å gud va konstigt det kändes!!

Detta är ett personlighetsdrag hos mig..Att alltid motsätta mig allt nytt! Det kanske också är anledningen till att jag skaffade DVD först 2007....När alla andra haft det i 10 år! Samma med platt-tv. Har alltid vart värsta motståndaren!! ALDRIG! Men nu...Nu börjar jag kanske fundera på att man kanske skulle ha en...Nä, vi får se! Haha! Omoderniteten personifierad!

Så nu ska jag fortsätta va effektiv en stund! Känns så bra!! =)

Puss//L


Wouldn't it be nice...

-är världens mysigaste låt! Påtal om ingenting sådär, haha! Är ju även soundtrack till den underbara filmen "50 first dates", me Adam Sandler och Drew Barrymore. Lätt en av mina favvo-filmer!

Håller på att göra spellistan "gamla klassiker" på Spotify! Med bra gamla låtar det finns!! Dels "Wouldn't it be nice", men hur bra e inte Creedence "Have you ever seen the rain"? Grym! "Revolution" med Beatles och "Suspisious Minds" me Elvis... Jaa, finns massor! =)

Shit vilket flyt jag har nu! har hittat nästan ALLT mitt material till nästa veckas redovisning. "ja e så bra, tralalalalaaaa" Hahaha! Gött! Hörs sen!

Puss//L


Ny vecka, igen!!

Ska inte skriva att "tiden går ju så fort" för det gör jag alltid, hehe ;)

Nu har man i alla fall gjort den otroligt långa helgen på jobbet, men det gick ruskigt bra måste jag säga! Jag slapp iofs de längsta passen för det fanns aldrig nåra kassor lediga till oss...DÅ är det ganska okej att jobba faktiskt! ;)

Denna veckan vetti tusan vad jag hinner med? Idag är jag ju ledig. Ska sitta lite me skolan, och kanske träffa Kocken en stund. Hon ville gå och luncha, men jag vet inte om jag e sugen på det. Känner mig för stressad och pank för att gå och sätta mig på stan... Vi får väl se!

Ska ju som sagt sitta lite me skolan....Fick tilt i hjärnan på jobbet igår! Jag får ett sms "Hej, vi tänkte att du kanske ville träffas på tisdag och gå igenom det vi ska göra till handledningen på onsdag?" Mitt svar löd: "Nej jag jobbar så det vill jag inte." Ett nytt sms: "Vad e det vi ska göra? Vi fattar inte..." Hahahaha! Nä, tacka faaan för att det passar att höra av sig till mig då? Sköt er själva puckon! Ni ser? Hur uppenbart är det inte då?! Näää, dom har satt ribban till en helt ny nivå...Nivån där ingen hjälper någon!! Punkt.

Annars har det inte hänt så mycket skoj. Jag och E har suttit hemma och hängt på varann hela helgen. Fredag, lördag och söndag. Tack gode gud att jag ska till Gbg nästa helg! Hahaha! Nä usch så taskig jag är, det har väl gått bra, men jag fixar inte riktigt sånt i för lång utsträckning! På lördag blir det ju Moneybrother, och det ska bli riktigt riktigt skoj! =)

Hörs senare!

Puss//L


Söndag 18 oktober 2009

Åhh finally! Bara en dag kvar av helvetes-helgen! Det va bra med folk på jobbet igår med, men jag tror inte det va riktigt lika illa som förra helgen vi jobbade...Vi kom hem ungefär halv sju så det va ju lugnt =)

Alltså jag skrattar fortfarande åt bloggen jag slrev om i förra inlägget! Vid lite närmare eftertanke så måste det vara ett skämt. Jag har läst några fler inlägg nu, och så störd kan man ju bara inte va!!? Dock så är personen bakom denna bloggen en av de smartaste ever! Hahaha! SJUKT roligt, ni måste gå in där! Ni har en lång tid av skratt framför er! Här får ni adressen igen: http://minakulor.blogg.se/index.html

Igår efter jobbet gjorde jag absolut ingenting! Käkade lite, kollade en film och gick och lade mig... Så kul hade jag! Det blir ju dock så dessa helgerna man jobbar...

ÅH sur jag blev eller?! Min lärare hade mailat mig igårkväll (lördagkväll kl 21?!) och skrivit att jag INTE behöver skriva nån läsrapport till nästa vecka, då hon tyckte att det räckte med min handledning....TACK sa jag då, för det va ju inte alls så att jag satt och nästan gjorde klart läsrapporten i torsdags på min lediga dag?! Nä, inte alls...skit! Men, men, det positiva är att jag blir ledig i morgon (TAAAACK!!) och har en halvfärdig läsrapport till nästa gång de skall lämnas in....

Nu ska jag fixa i ordning mig lite!

Puss//L


Hjälp mig! Detta kan väl ändå inte vara på riktigt!?

Snälla, snälla gå in på denna bloggen! Jag har skrattat så att jag nästan kissat ner mig nu på morgonen, för detta kan väl ändå inte va sant?! En 250-kilos kille från Norrland, som äter russin för att få tiden att gå, lever på socialbidrag, skickar böner till Upsala domkyrka via nätet och "minglar" utanför Konsum?! Han skulle dessutom ha döpt sin blogg till "mina kulor"?! Snälla säg att det är ett skämt?! Hahhahahahahahaha!

http://minakulor.blogg.se/index.html


Hahahahaha jag tror jag döör!

Alltså, skadeglädje är ju ingenting man skryter med, men å andra sidan är det sällan det händer att jag sitter och garvar för mig själv i typ en kvart så detta kan jag stå för!

Ni vet mina små kryptiska meddelanden den sista tiden gällande ett frieri i NY förra veckan? Man kan ju tycka vad man vill om att ett par som vart ihop i 6 veckor, och träffats i snitt 4 gånger ska gå och gifta sig? Det är ju en historia för sig, men dom e ju lyckliga i alla fall och det är ju toppen! Har i alla fall följt det "lyckliga paret" via facebook ett tag, och NU har hans exfru lagt sig i allt! Hon trakasserar den nya bruden med meddelanden på hennes logg på facebook i stil med: Jaha! Det va väl kul att **** hade råd med detta nu när han har skadestånd att betala på flera tusentals kronor! Jaha! Grattis då! Hoppas ni blir lyckliga! Du måste va en kvinna med stort hjärta för att kunna hantera honom och hans livssituation! Hahahaha! Jag dööör av skratt! Värsta facebook-kriget! Å nu snackar vi inte om ungdomar här people! Dom e typ i 50-års åldern! *ASG* Hihihi! Vad roligt man kan ha på andras bekostnad!


//L... som fortsätter garva....


Ännu en dag på jobbet...

Det enda som möjligtvis kan ses som positivt med att jobba denna helgen är att jag börjar 11 varje dag. Då har jag tid att sova en stund på morgonen, och även att slappa en stund innan jag åker till jobbet.

Fatta vad sanslöst kallt det är? Igår mötte vi ju första snön när vi körde till jobbet, och 16:e oktober måste nog vara nåt slags rekord här ner på västkusten! Helt sanslöst! Det är liksom för tidigt... Jag får ju alltid mindre kortare depressioner på vintern. Inte för att det är mörkt eller liknande, men för att det är kallt!!! Jag blir som en treåring på nytt och vill bara lipa av kyla!

Ja just det! Vi lyckades fixa lokal till vår jul-fest! Så nu verkar det som att den blir av i alla fall! Sen beror det ju lite på hur många som kommer, vi kanske kan vara här ändå. Men över 15 så har jag inte plats här hemma, speciellt inte när man ska äta och sånt. Funkar inte... Men kul ska det bli! =) Vi hittade det perfekta stället! En liten stuga mitt ute i skogen typ. Fast den ligger ändå väldigt centralt, så det är inga problem för folk att ta sig hem eller in till stan om dom vill! Toppen eller hur?!

Nähä, nu är det nog dags att fixa till sig inför jobbet. Jag hoppas ärligt talat inte på ännu en rekorddag! Vi åt ju för fasen rekord-tårtan från förra helgen igår, osså slog vi nytt rekord igår! Stört.... Men sjävklart bra för jobbet!

Puss//L


21,1 miljoner....

Blev det nya dagsrekordet på jobbet idag...Detta betyder även att jag är sjukt trött! Va inte hemma innan 21.30 ungefär. Hur sjuk är inte en dagskassa på 21.1 miljoner egentligen? Det är typ 60 otroligt bra årsinkomster! På EN jävla dag! Helt sanslöst när man börjar fundera på det...

Jag ska slänga mig i soffan nu och återkommer i morgon!

Godnatt!

//L


Det amerikanska uttrycket...

"I just threw up a little bit in my mouth..." fick just ny innebörd för mig...Har aldrig direkt upplevt det ögonblicket, förrän nu....Herregud....



Å gomorron!

Jaha, då va man vaken och den underbara helgen ska snart börja! VILL INTE!!! Så, nu har jag gnällt en halv sekund, nu får jag bli positiv igen! Jobbet går ju så mycket lättare om du går dit med en positiv inställning, så är det ju faktiskt!

Har som vanligt vart ganska effektiv nu på morgonen...Jag tvättar, har skrivit massa mail till lärare, och fixat i ordning mig själv. Ändå har jag en timma och tjugo minuter kvar tills jag ska köra, gött!

Har lite ont i magen inför jobbarhelgen...Jag har en liten bägare som håller på att rinna över gällande en person, och det behövs typ 0.1 milliliter för att den ska rinna över och jag ska explodera just nu! På ett sätt hade det vart skönt för då kanske irritationen släpper en del, men på ett sätt pallar jag inte med sånt i helgen alls...Det beror helt på hur personen i fråga tänker bete sig, för jag tänker inte ta mer tykna kommentarer och snäsiga svar ifrån henne det är en sak som e säker...

Hittade för övrigt ett jobb igår som lät SÅ kul! Det lät som att det verkligen va mig dom letade efter, allt stämde in!: Intresserad av arbetsmiljö och krishantering. Intresserad av statistik och analytiska modeller. Effektiv, självständig och målinriktad! Ja, det känns som mig! Men jag vetti faan...Jag har ju trots allt min fasta anställning, lite roligare arbetsuppgifter på jobbet så hade jag lätt stannat där!? Hmm, vi får väl se...Man hade ju kunnat söka och se vad som händer. E ju inte ens säkert man får komma på intervju ju!? Jag ska fundera på det ett tag =)

Nu ska jag göra klart mig innan jag åker!

Puss//L


Godnatt då!

Japp, jag går å lägger mig strax, e som vanligt sjukt trött! Ingenting kul har för övrigt hänt... Inte här heller märker jag...Bloggar väl kanske snabbt i morrn bitti!

Hej hej//L


Varför ska alla dagar gå så sjuuuukt fort?!

-blir knäpp när dagarna bara försvinner! Tycker inte att jag hunnit göra så mycket idag å ändå är klockan halv sex. Sanslöst! Jag har vart en stund hemma hos M och fikat. Hon och bebisen va lite förkylda så jag hoppas att jag inte drog med mig nån bacill hem...Va sen hos mamms för att önska trevlig resa och så vidare...*suck* hade ju inte skadat med lite italiensk sol såhär på höstkanten...men men, den där solen kan jag nog se mig om i stjärnorna efter!

Ikväll har jag inga vidare seriösa planer. Ska hjälpa brorsan att skriva ett CV. Blir väl sådär kul! Jag har ju inte ens ordning och struktur på mitt eget liv osså ska man hjälpa andra...Men det e ju klart att man ställer upp. Som alltid! Sen blir det bara att ladda inför en fullspäckad helg på jobbet! Lär bli en del att göra, så jag ser fram emot att jobba, äta och sova helt enkelt....Får se om jag bloggar lite senare!

Puss//L


Segregation....

För att göra en lång historia kort! Det finns ett område i vår lilla stad som det senaste blivit något av en krigszon! Man skulle kunna jämföra det med ett litet Rosengård. Förvisso har det nästan i alla år varit såhär på detta området, det är bara det att nu har det eskalerat såpass att människor utanför har börjat reagera! Bara en sån sak är ju helt sjuk! Människor som bott på Falkagård i flera år har fått leva med diverse incidenter från och till länge! Men nu har bilbränder, skottlossningar och annat skrämt skiten även ur eliten som råkar bo på de "finare" områdena, som Hjortsberg, Fajans och Tröingeberg...

MEN! Nu brann det tydligen på dagiset där igår...Fruktansvärt, absolut! Då är det en av mina vänner på Facebook som lagt ut en kommentar om detta, med frågan; "vad ska vi göra åt detta?!" i sin logg och fått typ 25 kommentarer...Exempelvis: "Höj skatten för de som bor där med 70%", "Hoppas dom åker dit" "åhh nu är min sambo säkert där och släcker branden då!" Jahapp!? Det som triggade igång mig mest var kommentaren om skatterna! Kanske inte var en kommentar som var 100% seriös, men det låg ändå en liten gliring bakom att skriva så... Detta mina vänner handlar om segregation! Falkenberg var en gång i tiden en av de städer i Sverige som tog emot mest flyktingar. Det är en diskussion i sig, men så var det. Utslaget på den lilla kommun vi är, samt att vår flyktingföläggning lades ner, placerades alla indvandrare på ett och samma ställe i kommunen! Eller nja, det finns väl två områden som är ganska invandrartäta. Logiskt? Jo, kanske ur ett perspektiv, men ur ett långsiktigt perspektiv så är detta åt helvete fel! Resultatet kallas med ett finare ord för segregation, vilket i sin tur leder till att de som bor där blir socialt isolerade! 

Barn och ungdomar som kommer ifrån dessa områden känner sig självklart utanför! I de flesta sammanhang, inte minst i skolan. Det finns 100-tals orsaker till att saker som detta händer, men hade man portionerat ut dessa familjer redan tidigt så hade de annammat en sundare livsstil...Inte på grund av att de hade fått leva tillsammans med oss infödingar, utan för att de hade MÅTT BRA! De hade känt en gemenskap istället för en utanförskap. Destruktiva beteenden grundar ju oftast sig i att människor mår kass, vill göra sin åsikt hörd, bli bekräftade, eller få uppmärksamhet i nån mån! En människa som mår väl och är tillfreds behöver inte ta till dessa medel för att utvecklas, så är det bara....Fel sorts "respekt" ifrån polarna för att man tänder eld på en bil är precis lika värdefull för en individ i denna position som vilka lovord som helst är för mig! MEn det är klart att det är jävligt svårt att förstå....

Trångsynta människor finns det gott om och tyvärr blir de inte färre heller...Tack för mig!
//L


Heeej

-sorry för extremt dålig uppdatering! Jag orkade helt enkelt inte när jag kom hem igår! Va ju i skolan till kvart över sex, och sen spenderade jag en timma på biblioteket, så jag vart inte hemma innan åtta nästan. Då blev det inte mycket aktivitet kan jag lova! Soffan + tv + bok blev det innan mina gröna slogs ihop =)

Idag är jag ju som ni vet ledig! Jag har lite småplaner...lite för många egentligen. Det blir så när man säger till alla; "jag e ledig på torsdag, vi kan höras då"... men men, vi får väl se vad jag hittar på! Idag tänkte jag göra en "tumme upp/tumme ner" -lista! Håll tillgodo =):


Tummen upp för:

*
Att det snart är jul!! Hur mysigt e inte det? Bara två månader kvar nu =)
*Att vi får ihop vår planerade tjej-julfest!
*Att Sverige är 100 % ute ur fotbolls-VM
*Mina underbara vänner!
*Att det snart är löning!


Tummen ner för:

*
Att det börjar bli vinter...KALLT!
*att Ralph Lauren sparkade den redan utmärglade modellen som synts på alla löpsedlar de senaste dagarna för att "hon var för tjock" (jaa okej, men då förstår jag ju varför dom va tvungna att retushera hennes midja till att bli mindre än hennes huvud!)
*Mina inte så underbara vänner...
*Att min familj åker till Rom i morgon och att jag inte ska med.... =(
*Att jag jobbar hela helgen!

Så det va min lilla lista! Nu blev jag upprörd över nåt jag läste på Facebook så nu måste jag skriva om det istället!

Puss//L


Vadå?!

Öppnade som vanligt min lyckokaka.... Å där stod:

"There is still time for you to choose a different path..."

Men vaddå en annan väg? Vad ska jag ändra på? Bli snäll? Bli smal? Bli optimist? Hmm, nu blir jag orolig för min framtid här...Haha! Nä det blir jag inte! Men jag funderar alltid lite extra på det som står, även om jag vet att det inte innebär nåt! Det är ju trots allt ganska intressanta meddelanden som kommer upp och även om de inte betyder nåt så ger de dig nåt intressant att tänka på å det är ju alltid trevligt...

Mitt korta horoskop talade väl i alla fall sitt tydliga språk, där stod:



"Reassert yourself! Remind people you are capable of running your own life."

Jo tack det ska jag nog påminna dom om...om dom nu inte redan fattat det....

Puss//L



Då va re' onsdag!

Å helgen närmar sig med stormsteg! Tyvärr har jag redan gjort den "roliga" delen av denna veckan. Har ju morgondagen kvar när jag e ledig, men sen innebär helgen bara jobb för mig! HELA helgen oxå! Men men, jag har överlevt innan!

Påtal om jobbet! Har ni sett trailern för "Ullared" på kanal 5? Herrgud säger jag bara! När dom inleder med hillbilly-musik och en avdankad halläning i presentationen säger det väl ganska mycket om hur strix har valt att framställa programet? Åhh, ångesten kommer bara jag ser trailern, hur ska detta gå?!

Jag väljer att INTE lägga ut nån bild på mitt hår, för det ser fan värre ut idag! Jag har bara ett val och det är att tona över alltihop...Det tråkiga är då att jag tyvärr behöver bli brunett. Nåt jag verkligen inte planerade! Men men, det är ju alltid möjligt att fixa till...Gör man saker hemma så får man ju ha förståelse för att det inte alltid blir som man tänkt!? (Ja jag e dum i huvudet, men ni behöver ju inte säga det högt....)

Nu ska jag börja göra mig i ordning lite inför skolan och så håller jag tummar och tår för att allt går lugnt till...*suck* Har inga andra planer idag heller...Får väl se om vi får tag i nån som har 6:an så att E kan kolla Sverige-Albanien matchen ikväll..Jag är väl måttligt road av fotboll så jag skiter nog i vilket!

Puss//L


A nasty shade of....greyish!

Ja, nu pratar ju alltså om mitt hår...Hmm, inte sådär jättevackert faktiskt. Visst det funkar, men ingenting jag tänker leva med en längre tid! En anledning att boka frisörtid lite längre fram i höst alltså... Jag lyckades i alla fall klippa mig själv! Hehe, fördelen med att ha långt hår e att det är okej att bara karva lite i det! Det märks ändå inte så mycket ;) Har tyvärr inte orkat ladda upp nåra bilder från kameran så jag kanske visar det vackra resultatet i morrn.

Jaha, nähä....dagen har inte bjudit på så mycket mer! Har vart ganska lugnt...Eller rättare sagt, jag har vart ganska lugn och det är ju skönt. Hoppas bara att jag fixar att bita mig själv i tungan de timmarna vi e i skolan i morrn. Tur jag inte åkte ner idag, hade inte kunnat hålla tyst...

Näpp, jag ska faktiskt gå och lägga mig nu... Sov så sött =)

Puss//L


Lite mer uppåt nu kanske?

Jaa, nu börjar det rätta till sig här. Kocken har vart här och försökt muntra upp mig en stund genom att planera vår tilltänka tjej/jul-fest! Å det lyckades hon faktiskt ganska bra med! Känns som att det kan bli riktigt rolig och att idén är kanon! Sen vi får väl se hur det går med uppslutning och annat, det är ju så typiskt när man planerar nåt att alla avböjer....Men vi får väl hoppas på att folk vill komma! =)

Jag har färgat håret med....Det gick väl sådär får jag erkänna! Blev skitbra nyans i hårbotten, medan topparna  blev nån konstig nyans av grå/brun...sådär snyggt! Jag håller på att göra lite slingor nu så får vi se om det bli bättre.... Får nog klippa av mig en bra bit av topparna i vilket fall för det e fan vad det är slitet! Får se om jag hinner det med idag. Kanske visar upp resultatet sen!

Hörs senare!

Puss//L


Tisdag...

Så då va man vaken! Tyvärr väcktes jag tidigt idag av telefonen. Det va en av mina klasskompisar. Jag sa att jag inte kommer idag, så dom ställde också in! Hmpf! Tydligen så är det "bättre om vi gör detta ihop". Jaha, vissa gånger passar det, andra inte....*suck*

Jag ska inte göra nånting idag! Ska färga håret va min tanke... Ska göra färdigt min inlämningsuppgift också, å sen ska jag åka ner till Kocken ikväll. Sitta där och fortsätta tycka synd om mig själv...Nä, jag ska försöka undvika det, vi ska nog planera lite inför den tema/julfesten vi planerar att ha. Just nu är man ju sådär sugen, men det kan nog bli roligt kanske?! Vi får väl se...

Bloggar om en stund istället, har ingenting att tillföra nu...

Puss//L


Inlägg nummer 2 för ikväll...

Hade man haft en såndär stor blogg som många läser hade man ju kunnat få online-terapi med en gång när man e sådär upprörd som jag är nu...Faaan med! Till råga på allt! Detta är ingenting som jag skriver sådär jätteöppet om, men on top of all this får jag den "glada" nyheten om att ett frieri ägde rum på Giants Stadium igår kväll, PÅ en Springsteen-konsert! Grattis som faan alltså...Idioter!

Nä, jag e inte alls bitter, det bara låter så!

Som sagt, hade kunnat hålla på och älta hela jävla natten lång! Helt sjukt vad man kan känna att livet är orättvist ibland! Just nu, utom för ett par unika undantag, önskar jag mig: En ny stad, ett nytt jobb, ny sambo, nya vänner och en ny familj! Går det att lösa eller? Jag är så trött och bitter och framför allt sanslöst förbannad på så mycket just nu! Jag vet inte om jag líder av understimulans eller vad det handlar om men jobbigt är det! Har ni nån gång blivit så arga att det liksom bubblar i hela kroppen på er? Det "blixtrar" i hjärnan som jag brukar säga...hehe...SÅ har jag känt idag! Å många andra dagar dessförinnan med för den delen...Skitjobbigt! Å dessutom är det inte så jäkla nyttigt för kroppen att gå på högvarv hela tiden heller...

Jag e till och med förbannad på Facebook!! VA?! Har ni hört!!? Jag kan se AK sitta framför datorn och läsa detta, garvandes och skakandes på huvudet! Haha! Men ärligt, hur pallar nån med att va så jäkla arg hela tiden? Inte jag i alla fall!? Men jag kan inte hjälpa det! Jävla påfund nån dum (och rik) efterbliven kom på! Facebook alltså...En jag-har-flest-kompisar-tävling utan dess lika, där man addar och skriver till folk man aldrig skulle hälsat på på stan! Facebook e världens största bekräftelse-centrum! Så måste det va! "Jag e så besviken på allt och alla just nu", "jag har sökt ett jobb men ni får inte veta vaaaad" "Jag e sååå kär, men jag tänker inte säga i vem"! känns det igen eller? Osså alla dessa idioter som faller för bekräftelse-behovs-psykona och förstärker deras psykotiska beteende med: "VAAAA? Du måååååste berätta! Blir SÅ nyfiken" Sådär! Där har ni gjort psykot ännu mer psyko och förstärkt den redan skeva självbilden, och inte minst den skeva självkänslan! Åhhh! Jah ska gå och dra nåt gammalt över mig nu...hoppas verkligen att jag vaknar på bättre humör i morrn! Gonatt för fan!

//L


Jag e så h-vetes, j-vla trött på detta!!!!

Ja, jag har ju inte vart så aktiv på bloggen som ni märkt...Sen om det betyder att jag vart så jävla aktiv i skolan det vetti tusan!? Jag har fått gjort en del men är fortfarande inte klar, har typ hälften kvar.... Har vart asförbannad nu ikväll. IGEN! Jag e fantamej alltid arg nuförtiden! Fattar inte!? Jag sa till E innan att jag kanske borde gå och testa mig för diverse åkommor för detta e inte normalt! Jag menar, världen kan ju inte va så jävla provokativ just nu så att jag alltid ska behöva gå runt att va förbannad heller!!? Låt mig fråga en sak; Ingår det verkligen i vuxenlivet att sluta vara ärlig? Sluta vara ärlig för att det inte är "fint nog"? De senaste stolpskotten slog mig senast idag..Okej, ett djuuupt andetag nu:

Vi är 3 tjejer i vår klass. 3 tjejer som dessutom känner varann sen innan. Jag ringer den ena innan vid 17 tiden och frågar hur det går med inlämningsuppgiften. "Jo jättebra! Jag och S har gjort den ihop idag!" JAHA!? Å varför i H-vetes förbannade skit ringde ingen mig?!! Det passar jävligt bra att ringa mig när NI inte klarar nåt. Det passar jävligt bra att förlita sig på mig när ni vill ha nåt ordnat eller saker som har med klassen att göra ska planeras, då passar det, men tydligen inte annars!? Nä, far åt skogen, jag vet att jag klarar mig själv sen innan, men då menar jag SJÄLV! För inte faan ska dom får nån hjälp mer. Vi ska egentligen mötas kl 13 i skolan i morrn för vi ska filma en grej som skall lämnas in om några veckor.... Tror ni jag tänker åka dit?! Nä det tänker jag inte! Vet dom om det ännu? Nä, det gör dom inte! Men dom ska få reda på det kvart i ett i morgon ser ni! Det är säkert inga problem för dom klarar ju allt så jävla bra själva!! Eller?! Och ja, jag älskar att bete mig som 3 år när folk ljuger för mig för den som undrar....

SEN har vi polaren som inte hört av sig på typ 5 veckor...Mmm, hon hörde av sig med ett sms idag där det stod ungefär: "Heeej gumman! Förlåt att jag inte har hört av mig, men jag har mått så himla dåligt!! Har vart riktigt nere och verkligen inte pallat med nånting!"
Hmm..."Förlåt att jag inte hört av mig" hade räckt, för eftersom vi har massa uppfinningar ifrån helvetet som kallas facebook och annat så gick jag liksom inte på den! Uppdatera inte din status på facebook var femte minut om du ska skicka ljug-sms till dina polare efteråt!! "Åååå va mysigt jag och min älskningskompis Lena hade med lille Pelle och lille Frasse i parken idag! Dom e såååå söta när dom bajsar och spyr! " eller "Tack för en jätterolig dag min lilla prinsess-tårta, det måste vi göra om snart" eller "Guuud va lille Pelle växer fort och tack alla mina underbara vänner som vill umgås med mig och lille Pelle" ELLER " Jag och Anna-Maria har haft en jättemysig dag på stan med barnen" UP YOURS!!! Jag har för helvete aldrig tyckt om barn, men du har umgåtts med mig i 10 år innan för det! Jag kan tänka mig att umgås med dig ändå, men nu; bara för att man inte vill prata om bajs, kräk, blöjmärken och potatispure' hela dagarna, nä då e man inte intressant mer?! Faan va jag e arg!! Märks det i inlägget här kan man undra?! Hmm, jag e inte klar heller! Jag skulle kunna hålla på hela natten med detta! Men det får räcka för detta inlägget i alla fall. Kanske skriver ett inlägg till sen, det är rätt skönt att agera ut liksom...

Inte puss//L


Visst är det underbart när en ny vecka startar?!

Jag är nog en av de få människorna som verkligen älskar måndagar! Eller nja, jag kanske inte tyckte så jättemycket om dom när jag jobbade, men nu när jag är 100% ledig på måndagar så tycker jag dom e toppen! Man har lagt veckan innan och helgen bakom sig och en helt ny vecka, med nya möjligheter, överraskningar och annat trams närmar sig! Härlig känsla tycker jag! Ungefär samma anledning till att jag gillar morgonen tror jag...

Gårdagen var relativt händelselös faktiskt. Jag jobbade, va hos mamma och käkade, kom hem, kolla en film (Evan den allsmäktige), och gick och nanade...Roligare än så blidde det inte! Nu har jag precis avslutat måndags-skvallret med AK och druckit massa med kaffe! Trevligt som alltid, inga konstigheter där inte ;)

Resten av dagen måste tyvärr spenderas i skolböckerna. Hade önskat att jag kunde spendera den annorlunda, men så blir det inte! Har en inlämningsuppgift som ska vara klar onsdag, och gör jag så mycket som möjligt idag så får jag mer tid över till roliga saker i morrn! Ni lär väl märka på antalet blogg-inlägg hur aktiv jag är med skolan. Ju fler blogg-inlägg desto mindre skola helt enkelt! Ni kommer nog även få se för, respektive -efter bilder på min nya hårfärg i slutet av dagen om jag hinner med att färga vill säga....

Å sen! Jag tycker ni som e här och läser kan vara lite mer aktiva med kommentarerna! Det är ju knappast så att man träder in i och lämnar en blogg oregistrerad!? ;)

Puss//L


Hrmmm...Inte för att skryta eller så men..

-låt mig citera några olika rubriker ur Aftonbladet den 10 oktober 2009. Dagen efter att Sverige fick stryk i VM-kvalet mot Danmark:

"AVGÅR EFTER KVALFIASKOT - Bara ett mirakel kan rädda Lagerbäck som förbundskapten"

"HÄR DÖMS VI BORT - Sverige fick 2 mål bortdömda mot Danmark"

Å Expressen:

"Lagerbäck slutar efter kvalfiaskot - Diskutera! Hur besviken är du? Vad kunde Lagerbäck gjort?"

Å DN:

"Domarn blåser bort målen - Zlatan deppig, och besviken på domarn"

Jaaa...vad ska man säga?! Glöm inte vart ni såg det först?! Å jaa, jag förväntar mig beröm nu!! ;) Hahahaha! I lööööve it! Faktiskt! Lite information till alla journalister och fotbollsnördar; vi blev inte bortdömda, det kallas för offside. Det är inte Lagerbäck som spelar fotboll det är spelarna. Visst en bra ledare kan vara viktigt, men en ledare kan inte inte leda en hög inkompetenta spelare hur bra han än är. Men visst är det Lagerbäck som får skit för detta nu, det är ju så det funkar! Han kommer få gå ögonaböj efter Sverige-Albanien matchen. Kan ju hoppas att Sverige "ger" matchen till Albanien, dom har ju i alla fall en chans att komma med fortfarande. Hade ju vart kul att ha med dom i VM, men inte Sverige, haha! Världens konstigaste VM liksom...

Nu mina vänner ska jag åka till jobbet! Ska bli såååå kul! Där va tydligen hysteriskt mycket folk igår, så vi lär väl få att göra i dag också. Jag va ju ute en liten sväng igår, men det blev nästan inte nån dricka så det ska nog funka att jobba idag. Ha en bra söndag!

Puss//L


Troligen sista inlägget för idag!

Ska gå och duscha och fräscha till mig en del innan vi åker till Kocken. Har suttit här och sunkat mig hela jäkla dagen! Men gud va skönt ändå! Nu e jag redo för lite vin och skitsnack resten av kvällen! Lovely!

Ha en jättebra lördag-kväll!

Puss//L


En lång natts sömn...

Ja det fick jag verkligen i natt! Gick och lade oss vid 12, sen sov jag faktiskt enda till halv elva idag! Det är ju så skönt när man kan gå och lägga sig på kvällen utan att ställa en endaste klocka. Hittade tillbaks till min gamla favoritsida taaz.com igår kväll. Det är en sida där du laddar upp en bild på dig själv. Sen kan du lägga make-up och testa alla världens olika frisyrer på dig själv, och det blir faktiskt ganska bra! Inte 100 % verklighetstroget kanske, men en av de bättre siterna! Haha, jag skrattade så jag dog! Jag kan säga att Diana Ross eller Oprah Winfreys hår inte riktigt gör sig på mig! Hahaha! Jag kanske slänger upp ett par makeovers här senare?!

Idag ska jag bara ta dagen som den kommer. Det blir Kocken och K ikväll, vi har inga direkta planer för vad som skall göras, men umgås ska vi i alla fall. Får väl se om det blir fotboll kanske? Jag är föga intresserad egentligen, men när det är en helt avgörande match som ikväll så kan man ju kolla. Tror inte att vi har nån chans emot vårt röd/vita grannland egentligen, å sen är jag ju lite speciell med tanke på att jag tycker det är rätt kul när Sverige misslyckas?! Fråga mig inte varför, men jag tycker på nåt sätt att "vi kan ha det" emellanåt. Vi vill gärna tycka att vi i vårt avlånga land är lite bättre, lite smartare, lite starkare och liiiite överlägset bäst i de flesta situationer. Därför är det lite kul när vi misslyckas och när man i dagstidningarna dagens efter ska försöka skylla ifrån oss på nåt ovesäntligt. Om vi förlorar ikväll kommer tidningsrubrikerna i morrn vara nåt i stil med: "Domarskandal!!" eller "Zlatans supermiss" eller "Varför Lars?!" Hahaha, alltid lika kul.... När vi ändå pratar om Zlatan så måste jag lägga in en av mina absoluta favoriter här på bloggen! Ibland hundratals Zlatan-imitatörer gör ju Robin Paulsson Zlatan bättre än nån annan! Den underbara "Zlatan shoppar" kommer här:





Hahaha! Alltid lika jävla kul!

Puss//L

Tjoa!

Idol e slut, å jisses va nära det va att Eddie fick åka hem!? Fast jag e ju så dum, jag vill att han ska va kvar endast för att han e snygg! Haha! Men nåt måste man ju ha å kolla på juh! Karolina gillade jag inge vidare faktiskt så det va helt okej för mig att hon åkte...

Dagen har annars vart bra faktiskt! Va hos S och fikade som planerat. Tog även svängen förbi M's hus och tittade lite. Jättefint faktiskt! Blev mest avis på den egna trädgården. Det är alltis det som känns mest för mig när folk köper hus...Jag vill också ha en egen trädgård!!! Efter det har vi bara tagit det lugnt faktiskt. Varit å handlat, kollat Idol och nu är det "Fast and the furios" som gäller...Vin D har gjort sig besväret att besöka min tv-ruta och det är ju aldrig fel ;)

Alltid på hösten får jag för mig att klippa av mig håret! Vetti tusan varför?! E väl det att man behöver nåt nytt kanske? Jag vågar aldrig, men tanken slår mig varje höst! Nu menar jag inte kortkort, utan kanske en längre page...Hmm...jag kommer ju aldrig att våga, men det hade vart kul att testa? Vi får väl se... =)

Näpp nu e Vin tillbaks så jag får gå å göra honom sällskap.

Puss//L


Ny dag, nya andetag...

Jaa mina vänner. Nu var det äntligen fredag och jag får vara ledig i två dagar. Egentligen så har jag så sjukt mycket att göra hemma. Saker som verkligen håller på att förfalla; tvättkorgen är full, fönsterna går knappt att se ut igenom, packning som fortfarande inte är uppackad, en allmänt risig lägenhet m.m m.m. Men så är det ju så med mig att jag hellre prioriterar att göra ingenting! Klockan är redan för mycket idag för att jag ska sätta igång med något. Jag måste verkligen köra igång med full kraft typ 8 på morgonen för att få nåt gjort! Nu har jag redan segat bort två timmar och då händer ingenting... hmm, ja vi får väl se.

Jag ska träffa S idag med. Å det är verkligen på tiden! Vi har inte setts på typ en och en halv månad, och det är ovanligt för att va oss. Men idag ska vi ses och det ska bli jättekul! Ska åka till M också och kolla på hennes nyinköpta hus, kan också bli kul! Alltid kul att se hur folk bor. =)

Jag bloggar säkert senare, jag har en familjekonflikt som måste lösas och ett hem som måste göras beboeligt igen =) hörs sen!

Puss//L


Pissed...off...

Jävla bitter-kärring man är alltså! Jag ogillar starkt att skriva såna här inlägg på bloggen, för man får lätt intrycket av att jag är schizofren när man läser efteråt...Men skit samma! Jag orkar inte ens fundera över vad jag skriver och inte skriver just nu... Jag tror jag behöver va ledig en dag eller två, för mitt humör börjar gå överstyr. Inte för att jag lägger det på nån annan (för en gångs skull), men det är inom mig jag fullkomligt kokar över... Å som jag tidigare har sagt så är agg emot allt och inget ett tecken på att man bör se till sig själv för felet ligger oftast där. Men just nu börjar jag bli sjukt trött på typ...HELA MITT LIV! Å jag kan faktiskt inte hitta felet hos mig själv! Jag tycker att jag anstränger mig fanimej hela tiden! En lista får symbolisera det som jag är sjukligt irriterad på just nu...

*Sambon som beter sig som en 12-åring på X...
*Kompisen som blivit dumpad av pojkvännen och som egentligen behöver en psykolog...NU!
*Den tjuriga mamman i övergångsåldern...-som dessutom håller på att sluta röka... *suck*
*Kompisen som blivit utsatt för otrohet. "-Nej, du är inte huvudpersonen i en såpa som resten av världen älskar att följa...koncentrera dig på att rätta till ditt liv istället för att spela superkändis och få hybris"
*Han som typ 40 bast har sett waaay för många kärleksromaner inte kan inse att han blivit äldre och underhåller sina relationer som en annan gjorde när man va 12...
*Den nyblivna mamman som hittat tillbaks till en ungdomsvän och vid 36-års ålder blivit "kär" och glömmer att det finns fler människor i omgivningen som innan hon hittade tillbaks till ungdomsvännen faktiskt betydde nåt....
*Den totalt egocentriska brorsan som tror att han kan leva och röja på utan att bry sig om nån annan, varken familj eller vänner
*Klasskompisarna Bill och Bull. 32 år gamla som beter sig som siamesiska tvillingar. Måste kännas tragiskt att aldrig nånsin kunna säga att "jag klarade detta själv..."
*Klasskompisen som jag "umgåtts" med i ca 1 år nu. Jag vet allt om henne, hon vet inte ens vad jag heter i efternamn...
*Sambon som beter sig som att han delar lya med en jävla, helvetes säck med skit! Oj, jo jag hade glömt, jag hade ju nämnt honom först...


%/)/%¤¤(=**`^!"#¤XX/¤%¤/)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det mina vänner var en fantastiskt lång svordom! Jag inser att jag antagligen kommmer att radera detta inlägg senare, men ibland är det bara så jävla skönt att få det ur sig! Tror jag måste lipa en skvätt med, sen e det bra! Jo, jag är ju en lipare innerst inne så det brukar hjälpa....

Åhhh sätt mig i ett hus långt åt helvete ute i skogen så jag kan skrika, slita mitt hår, hoppa upp och ner och slå handen in i väggen!!! Någon?! Nähä...

Jag tror jag kommer slå en busstant idag....Adjö...


Elin Ruth + Idol-Lars = LOVE

Har verkligen glömt att lägga in denna låten på bloggen! SÅ bra... Refrengen på denna låten är oslagbar! Men ändå så simpel...Där ser man! Lars som "gjorde bort sig" så gruvligt i Idol...Såhär bra kan det gå för såna! Elin Ruth Sigvardsson är ju helt underbart söt, men det är kombinationen av deras röster i denna låten som gör det så bra! Lyssna och njut! Å godnatt också förresten!


Motivera att Springsteen är den bästa artisten genom tiderna!

Jag va nyss inne på Springsteen.se, vi Springsteen-nördar håller till där och diskuterar nördiga saker...Jag brukar sällan kommentera eller göra inlägg men idag blev jag sugen. En perosn på forumet undrade med några frågor om Springsteen är världens genom tidernas bästa artist. För mig är han ju självklart det även om jag säkert inte lyssnat på ens 1% av all världens musik...Men jag kopierar i alla fall in frågorna som fanns och mina svar. För den som e intresserad ;)

Frågor

1. Varför är han den bästa genom tiderna?
2. Vilken period var han bäst?
3. Är han fortfarande, än idag bäst?
4. Hur många och vilka Springsteen-låtar skulle du kunna klassa som världens genom tiderna bästa låtar?
5. Vad är Springsteens största styrka?
6. Är Springsteen underskattad? om ja! hur?
7. Vad tror du har gjort Springsteen till den stora artist och person som han är idag?
8. Hur vill du att Springsteens karriär avslutas och när?
9. Vad gör Springsteen helt unik?
10. Hur skulle du tolka/förklara Springsteens utveckling som person/artist från 1970-2009?

Mina svar

1. Springsteen är den bästa genom tiderna för att hans diversitet och textproducerande går längre och djupare än många (de flesta) andra artisters. Såg U2 i somras och efter att ha sett Springsteen ett antal gånger så va min kommentar efter konserten med Bono och compani: "platt"
2. Pass! Eller rättare sagt; jag tycker aldrig att Bruce haft en dålig period. Det går alltid att gå tillbaks till en epok eller till en viss platta och hitta nya guldkorn eller se dem i ett nytt ljus.
3. Japp, det är han!
4. Two hearts, Lost in the flood, The Ghost of Tom Joad, Drive all night och Bobby Jean.
5. Hans förmåga att kunna fånga en publik. Oavsett om de är 10 eller 100 000 personer...
6. Konstig fråga...."är han underskattad?" Det är väl väldigt subjektivt och min åsikt ska ju inte alls räknas som allmängiltig....Kan ju inte begära att alla ska gilla Bruce heller?! Så nä....
7. Ett stort material, både kvantitativt och kvalitativt menat...Hans förmåga att fånga upp en publik live. Även hans ovilja att "förfina eller dölja" sin åsikter om världs/politik läget. Det anser i alla fall jag är något ganska unikt för en världsartist...
8. Känns bara konstigt att resonera kring om och när hans karriär skulle avslutas... "Pass!"
9. Tycker jag svarade på vad som gör Springsteen unik i fråga 7....
10. Springsteens utveckling: stor-större-störst....


Varning för gnäll!

Jag håller på att bli knäpp! Jag ska försöka att inte lämna ut personen i fråga som detta inlägg egentligen handlar om, men jag håller på att bli galen på riktigt!

Finns det nåt värre när du försöker hjälpa en vän som är....ja, jag vetti faan vad jag ska kalla det?! Först får man skit för att man inte hjälper till å sen när man försöker finnas där så får man i vilket fall som helst bara skit! Visst, jag ska väl inte kasta sten i glashus, men det känns som att det får finnas gränser på hur trångsynt man är? Fattar inte människor att man tillslut får stå ensam om man inte kan bete sig normalt? Nästa gång så kommer jag skita i vilket!! Jag fattar att personen mår dåligt, men för dens sakens skull så slutar ju inte jorden att snurra... Man måste trots allt förstå att andra människor lever som vanligt och håller inte andan för att du själv mår skit! Tyvärr är det den hårda verkligheten och för mig är det ruskigt omoget att inte kunna förstå detta...*frustrerad*

Ja ja, färdigtklagat...Min dag har varit lugn, men bra. Skolan va toppen! Känns verkligen som att denna kursen kommer att ge mig massor... Kanske är önsketänkande, men det känns som att man utvecklas massor efter varje vecka! Är otroligt stimulerande och man önskar att man hade haft ännu mer tid att lägga på utbildningen. Kul!!

I morrn är det torsdag, vilket innebär att jag jobbar 10-19, och sen är jag ledig fredag och lördag! Ni vet ju hur efterlängtad denna ledigheten är? Det är väl det enda negativa med att jobba helger och försöka sköta skolan på veckodagar. Plus då att man jobbar vissa vardagar oxå! Ibland blir vissa perioder av jobb och skola så långa, utan uppehåll liksom och det är lite halvjobbigt. Inte övermäktigt på nåt sätt, men man känner ändå att det hade vart jäkligt skönt att få sova utan att väckarklockan ringer nån dag =)

Jag kommer inte på nåt spännande att blogga om just nu så detta får bli slutet på detta inlägg.

Puss//L


I need a puppy!!

-låter som en 10 åring skrivit rubriken till detta inlägg, haha! Godmorgon på er förresten! Hoppas ni har sovit sött! Jag har sovit sådär...E fortfarande helt tät och nyser varannan minut, och sängen e som vanligt "sängen från helvetet" som får mig att bli 85 år i ryggen varje natt...Men skit i det! Nu ska vi inte gnälla utan försöka va lite positiva! =)

Tillbaks till rubriken nu då...Det är på det viset att jag är uppväxt med hundar. Under hela min uppväxt hade vi 2 golden retrivers och en labrador. Den sista av golden hundarna, min hund Ida, hade vi kvar tills jag var 15 år. Då va hon 16, och förlusten av henne va nåt av det tuffaste jag vart med om i mitt liv! Seriöst... Sen flyttade jag hemifrån nåra år senare och längtan efter djur blev såklart påtaglig. Med tanke på att jag alltid festade och bodde i mini-lägenhet blev katt valet för mig. Idag har ju den katten förökat sig lite oxå, hrmm... =/ NU känner jag seriöst att jag vill skaffa hund! Det är en liten bit av mitt hjärta som alltid är tomt i längtan efter en ny hund. En ny kompis helt enkelt. Dels för att jag har nån slags grundläggande längtan efter att skaffa hund, men även för att det är en anledning för att få mig att komma ut och röra på mig. Det händer liksom inte annars! Å vem mår inte bättre av lite syre och en promenad liksom?

MEN MEN MEN....E stenvägrar att skaffa hund! Han menar på att vi bor för litet för att 2 innekatter och en hund skall kunna samsas. Å ja, han har väl rätt där. Jag tycker ju att lägenheten är skabbig som den är nu, med bara katterna så jag kan ge honom en poäng där. Men samtidigt har vi inte tänkt att bo kvar här hela livet (förhoppningsvis?!), så det kanske vore läge att se sig om efter nåt annat? Men nej...Allt är ju så "jävla bra och jävla bekvämt" så det går ju inte! Jag tror förvisso inte att jag kommer kunna dela resten av mitt liv med honom, men ska han sitta på röven i samma lägenhet i 82 år och göra IGENTING så är ju inte chanserna direkt större att vi lär leva resten av våra liv ihop! Så sjukt ambitions-lös och omotiverad till allt!! Just nu är jag inne på att gå emot strömmen. Skita i vad han tycker och göra vad jag själv känner för...Hmm, vi får se, men här e mitt dilemma i alla fall! Jag behöver en hund....  Ras har jag inte riktigt bestämt mig för men jag har tre raser i åtanke just nu:


                    Golden Retriver                                                   Berner Sennen


-eller en Samojed, som faktiskt är den hundras jag är mest inne på just för tillfället. De är väldigt lugna i lynnet och dessutom lite lite mindre än både berner sennen och golden....Vi får väl se om nån dag, kanske....

Nu ska jag gå och fixa i ordning mig och börja förbereda inför dagens skoldag! Vi hörs lite senare!

Puss//L


Bloggen fyller snart 1 år!

Helt sanslöst vad tiden går fort! Jag har drivit denna bloggen i snart ett år, och nu känns det konstigt att jag skulle vara utan den! Ännu konstigare är att jag fortfarande inte är offentlig med bloggen i min omgivning, men på nåt sätt är det skönt att veta om att läsarkretsen är begränsad, samt att det är få jag har någon personlig kontakt med. Hur ska vi fira bloggen tro? Ett födelsedagskalas hade väl vart trevligt?! ;)

Dagen har ju som ni vet spenderats på jobbet. Där var massor att göra så tiden gick jättefort! Måste vart massor med bussar idag för medelåldern på kunderna va cirka 73. Det e rätt högt...

Jag har inte så mycket mer att tillägga ikväll. Jag kommer att blogga innan jag åker till skolan i morgon! Sov sött nu!

Puss//L


Tisdag 6 oktober 2009

Precis nu när jag skrev dagens datum så kom jag på att jag har namnsdag idag! Jennie heter jag ju i andranamn! Grattis till mig! Mmm, tack ;)

Idag är det dags att jobba lite igen. Hade behövt mer än en dag ledigt känner jag, men va fan! Det går! Jag jobbar 11-20 idag, en ganska lång dag med andra ord, och jag börjar bli lite bortskämd med mina glidartider så 11-20 känns lite jobbigt, men jag kommer nog som sagt att överleva tror jag!

Förövrigt har jag ingenting att skriva om. Hade ju sånt bloggrace igår så jag tog väl ut all min energi på en dag? Jag tänker helt enkelt åka till jobbet, hoppas på att det händer nåt kul och komma hem och blogga om det ikväll.

Ha en toppendag!
Puss//L


Hur kul som helst!

Hahaha! Ibland så är ödet på ens sida alltså... Inte så kul för den som inte va med, men jag har skrattat så att jag nästan kissat på mig ikväll! Jag och E har hållt på å käfta hela kvällen! Inget allvarligt utan mest på skämt... När vi sitter i soffan så ska jag ta fjärrkontrollen ifrån honom när han håller den i handen. Då rycker han till och slår sig själv med fjärrkontrollen i huvudet så hårt att skiten spricker!! *asg* Batteriluckan åker av, batterierna flyger åt skogen och det blir en spricka i fjärrkontrollen! Hahaha! Jag skrattade bokstavligt talat så att tårarna rann! Underbart kul...Han tyckte dock inte det va lika kul som mig, så han sitter ju och tjurar i en halvtimma och menar på att han ska hämnas...-för nåt han faktiskt orsakade själv?!

I alla fall....en stund senare går vi ut i köket för att röka... Jag står och torkar av spisen med en disktrasa när han smätter till mig med ett gummiband på armen. Observera att detta va den så kallade hämnden! DÅ viftar jag lite med disktrasan åt hans håll. Rädd som han är rycker han ännu en gång till, denna gången med huvudet, och slår det rakt in i väggen bakom sig med en sån jävla smäll!!! Alltså jag dog!! Av skratt givetvis! Idag va nån däruppe på min sida det är en sak som e säker! Har skrattat så mycket så att jag har värk i magen! Mmm, skadeglädje är den enda sanna glädjen, eller vad säger dom?




En hunk....två hunks, hunkar, hunkers.....?

Jag pratar givetvis om Moneybrother! Eller om Anders Wendin som han så tråkigt heter egentligen. Tanken är att vi ska gå på hans konsert i Göteborg om två veckor. ÄNTLIGEN säger jag bara! Har väntat så länge på att han ska turnera! "Vi" är alltså jag, brorsan, Kocken och hennes man K och en klasskompis till mig som också har en hemlig förälskelse i Moneybrother. Självklart så är det inte i honom vi är kära utan i hans musik! Jo okej, lite i honom också, men mest i musiken! Måste se till att boka biljetterna snart innan dom tar helt slut!



Ja tack! Jag sitter gärna en kväll bänkad på Trädgårn och tittar, hrmm jag menar lyssnar på dig!

Å påtal om hunkar, hunks, hunkers vad heter det i plural?! Hunkar va? Så är det ju en annan kille som får mitt hjärta att slå lite fortare varje gång jag ser honom! Det är ingen jag går runt och tänker på direkt ofta, men varje gång han kommer på tv och börjar prata så önskar jag att han satt i min soffa istället! Vem kan detta vara tänker ni nu?! Han heter...........



Magnus Betnér!! Ja det var dagens "jag-är-sugen-och-jag-önskar-mig-en-snygg-man-inlägg" Hahaha! Nä så va det faktiskt inte! Det skrev jag bara för att jag ville va rolig... Men jag är tjej, jag måste få drömma mig bort ibland! Fråga bara Kocken! Vi står på en nattklubb i Sthlm och hon börjar dansa värsta lambadan där med nån tatuerad, liten dvärg ifrån mellanöstern! Jaha, tänkte jag och lät henne hållas en stund. Till slut frågade jag va fan hon höll på med: "Ehhh, jag tänker att det är Vin Diesel" säger hon då! Hahaha! Hade hon sagt att jag tänker att det är Mahatma Gandhi så kanske jag hade gått på den, men Vin Diesel?! Hahaha! men som sagt, ibland får man drömma sig bort =)

Tack för mig!

Puss//L


Bloggen gynnas av ledig dagar!

Ja, det är helt enkelt roligare och blogga när man verkligen har tiden! Eller hrmm, egentligen hade jag ju inte tiden idag, jag skulle ju plugga! Men alla känner ni väl mig; måste ju ha igång nätet under tiden och ta en surf-runda nån gång i halvtimman...Annars blir det ju inge kul!

Nu...... *trumvirvel* En lista!!! Jaa! Det va ju evigheter sen! En kort lista förvisso, men roligt e det allt! ;)

1. Berätta om första fyllan.
Det va hmmm....1996, midsommarafton. Mina päron va på fest hos grannarna och min vän och eviga "låtsas-stora-syster" Suz skulle "ta hand om mig". Hon drog med mig in på fest till hennes polare där folket till skillnad från mig var över 12 år! Haha! Det va en rolig upplevelse vill jag minnas! Jag menar; hallå! Tror ni jag hade nåt att skryta om för polarna i 6b efter sommarn eller?! Haha! ;)

2. Berätta om första kyssen. 
Jag kommer sorgligt nog inte ihåg första kyssen!! Helt hemskt! Jag vill minnas att det va på nåt party, säkerligen i samband med ryska posten eller liknande....tragiskt!


3. Vem är ditt snyggaste hångel?
Åh jisses! Året va 2000....samma år som han va en av de nominerade i "Sveriges man"....Hahaha! Han va fiiin!


4. Yngsta respektive äldsta hånglet? 
Yngsta 83:a och äldsta....67:a...

5. Har du hånglat med fler än en person under en 24-timmarperiod?
Ja det har hänt...Jag sa ju att jag lekt ryska posten som ung för f'n!! Haha ;)

6. Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig.   
Fan! Måste det va utseende!? Humor och intelligens är ju det mest attraktiva som finns! Men okej..."Levande" ögon är vackert! Ni vet, såna glittrande fina ögon som säger sååå mycket!!


7. Vilken är den pinsammaste skivan du äger?    
Kan helt klart vara en singel med Black Ingvars....*asg*

8. Vilken manlig/kvinnlig kändis skulle du kunna tänka dig att ha sex med?   
Ja alltså...Hade Vin Diesel frågat så...Ja, jag e ledsen E men du hade vart chanslös!

9. Vad står det i fjärde sms:et i din inkorg?
"Kan inte du hjälpa mig att skriva ett kick-ass CV?" Från bror....

10. Vem va den senaste kändis du tog på?
Hmm, ja gissa? Hur många kändisar har jag tagit på tror ni? Typ en.... Jag SÅG förresten Michael Michailoff (stavning?) i tunnelbanan i Sthlm förra helgen och höll på att slänga mig genom rutan på vagnen. VET nån ens vem han är!? Nä tänkte väl det...Jag hade en secret crush på honom under Fame Factory år 2002 eller nåt...Mmm, va fin han va!

11. Vad ska du göra nu?
Nu ska jag laga wook och kolla tv resten av kvällen! Gott!

Puss//L


Plugghästar och Bert-fjärt...

Oj oj oj vad jag e stolt över mig själv nu! Har färdigställt min inlämningsuppgift i stress-hantering och gjort klart läsrapporten för vecka 41! Ibland förvånas man över sig själv och sin oerhöööörda skicklighet!? Hahaha, nä skämt och sido, jag ska sluta skryta, för en hel del va ju ordbajseri, men sjukt gött att va färdig! Jag föreställde mig själv sitta här helt svettig klockan ett i natt fortfarande ofärdig! Men nu är jag ju klar och kan slappa med gott samvete framför tv'n ikväll! Skönt!



Har verkligen ingenting annat att tillägga. Jag ska ju självfallet kolla in de svenska Hollywood fruarna ikväll! Blir ju ingen rolig måndag utan irritationsmomentet/underhållningen nummer ett! Å sen blir det Roast på Berns. Ikväll ska de roasta Bert Karlsson! Hur han nu ska klara av att hålla käften och bli förnedrad i tv?! Lär inte hända!
Avslutar med en bild på söta Bert-fjärt så kanske vi hörs senare! Pöss!

 


Ordbajseri....

Visst är det ett bra ord? "Ordbajseri"...Ja, det är i alla fall vad jag kommer att syssla med resten av denhär eftermiddagen! Fika hos AK är avklarat och som vanligt mycket trevligt! Tänk om vi inte hade haft varandra att ventilera över alla dumma män som finns i världen? Vad tråkigt det hade blivit! Hahaha! Mycket skratt och det är väl tur det, hade vart jobbigt om vi skulle suttit och lipat och slitit vårt hår varje gång vi ses? ;) Mycket bättre när man kan garva en stund och förundras över hur vissas hjärnor är skapade!

Nu i alla fall så är jag under tidspress! Har två uppgifter som måste vara klara senast ikväll! Helst innan ikväll för jag hade tänkt att hinna varva ner också innan nästa arbetsdag börjar. Har börjat på den ena uppgiften och jag tror att jag ska lösa den...verkar som att det flyter på ganska bra. Men så e jag ju också sjukt duktig på att just ordbajsa...Jag måste googla ordbajsa, vänta....Okej! Enligt första sökresultatet på google betyder ordbajsa enligt följande:

 "att rapa upp en sanslös kvantitativ ordföljd enbart för ordmängdens skull utan särskild tanke på innehållet"

Å detta citat va alltså enligt farbrortorsten.com...Vet inte hur seriös farbror torsten är, men definitionen verkar ju logisk i alla fall. Nu bild-googlar vi ordbajs....får vi se...Nä, det gick inge bra. Finns tydligen ingen bra bild på hur ordbajs egentligen ser ut. Jaha, där ser man ;)

Nu mina vänner har jag ordbajsat klart på denna sidan för en stund. Jag ska ordbajsa klart i mitt skolarbete nu så återkommer jag om en stund. Puss på er!

//L

(Ps. Ordet "ordbajsa" har nämnts 10 gånger, inklusive denna gången i detta inlägg...ds)


Idag va en bra morgon....

Vaknade klockan 06.20 av väckarklockan. I en halv minut ungefär så låg jag i sängen och var helt övertygad om att det va söndag.... FÖRSTÅ min lycka när jag insåg att det va måndag och jag inte skulle köra till jobbet!! Underbart!!


Strömavbrott - ett lyxproblem

Har precis fått tillbaks strömmen efter en stunds mörker här.... Det va rätt mysigt egentligen men guud va handikappad man blir! Skulle precis sätta mig och blogga när allt svartnade. Det tog 3 sekunder sen va jag uttråkad! Ingen dator, ingen telefon, ingen tv, ingen musik! GAHHH! Vad gjorde folk förr i tiden?! Jag förmodar att de tände ljus, så jag tände 3 stearinljus och stirrade på dom en stund... Efter cirka 30 sekunder hade jag tröttnat och försökte få igång mina katter på en liten lek. Dom låg som två stora deg-klumpar och glodde på mig som att jag va dum i huvudet när jag sprang omkring i i vardagsrummet med en boll! Hoppade och kastade och försökte förgäves få igång deg-klumparna på en lek. Men icke!! Nähäpp! Satte mig i soffan och fortsatte glo på stearingljusen och så! -kom strömmen igång igen! Puh! Vilken tur! hade nog inte överlevt kvällen annars ;)  


Dagen har annars inte bjudit på så mycket kul. Överlevde arbetsdagen med nöd och näppe! Har vart så sur och uttråkad idag. I morrn e jag ledig och dagen skall inledas med en efterlängtad fika hos AK. Hinner ju aldrig prata nuförtiden så det ska bli trevligt! Så nu ser vi till att hålla oss friska båda två tills i morrn AK! Vi har båda två känt av fökylningssymptom idag, men vi låtsas att de inte finns och sväljer några värktabletter så ska det nog gå för sig!

Näpp nu ska bitter-tanten laga lite mat och slappa lite resten av kvällen! I morrn måste jag få sjukt mycket gjort!! Efter min date med AK då såklart =)

Puss//L


Horoskop och lyckokaka...

Jag har en tradition, kanske löjlig, men jag tycker det är kul! Det är att läsa mitt horoskop och öppna min lyckokaka på Facebook =) Idag sa lyckokakan nåt ganska klokt faktiskt:

"Our first an last love...is self-love"


Så sant som det är sagt!

Mitt horoskop sade sammanfattningsvis enligt följande:

Jag ska ha urkasst med pengar... Lite otur, så jag bör inte spela nåt spel. Jag ska få massor av problem på jobbet och bråka med min chef...MEN jag känner mig full av tillförsikt inför kärleken!

bild:twice.se

Hahaha! Hur kul lät detta då? Kärleken e på topp medan resten av livet rasar samman! Lovely! Nä, jag tror inte alls på sånt här, men jag tycker ändå på nåt sätt att det är kul att läsa! Å hur ofta talar det inte totalt EMOT allt som verkligen häänder i livet!?

Nu åker jag och jobbar gott folk! Ha en underbar dag! Puss//L





Jag är en självömkare....

Jo faktiskt! Ibland tycker jag så synd om mig själv så det är inte sant!! Jag sitter och funderar och målar upp en bild av mig själv som ensam, övergiven, hatad och misslyckad....SEN när jag gjort detta då blir jag bitter! Bitter och besviken på alla i min omgivning. Å sen är ekorrhjulet igång! Faan va störd man är alltså! Blir så trött på mig själv, för oftast så varar inte mina "svackor" mer än typ en kväll eller en dag, men ändå! Varför e man sån!?

Gårdagen på jobbet va kaos!!! Helt sinnes! Förstår inte hur så många människor kunde hitta till Ullared på en och samma gång? Jag gick ändå innan det va klart och jag kom iväg 18.15. Vi stänger fem!! Men men, vi vet ju alla att det är så ibland, så det är väl bara att stå ut. Idag är det söndag och förhoppningsvis lite lugnare på bygget! Det brukar vara det i alla fall....

Igårkväll hände inte så mycket. Jag va hemma hos mamma och pappa och käkade med E, brorsan och hans tjej. Det va väl sådär kul. Satt som sagt och va sur, bitter, anklagande och jaa....tyckte synd om mig själv helt enkelt! Funderade på om man skulle dra nånstans. Flytta nånstans alltså...men jag övergav den tanken ganska snabbt, för jag insåg att jag inte hade klarat mig på annan ort i längre än 2 dagar...MAX! Så jag stannar väl kvar här antar jag....

Hmm, nä nu ska jag åka och jobba lite till, innan det är dags för ledig måndag i morrn! Har hur mycket plugg som helst att göra så den blir säkert jätteledig!?

Puss//L


Ja just det, min tisha....

Jag köpte ju en konsert t-shirt i Sthlm ju!! Min bror e grön av avund och jag är jättestolt!! Den hänger på en speciell plats i min garderob och bara väntar på mig och nästa gång vi ska gå på konsert ihop...jag å tishan... ;)

Här e han...å han e fin!
bild: Colorez.se


Idol-juryns fjärde medlem....

-borde vara jag! Jag är alltid helt inne i Idol, varje jäkla säsong! Sitter och lyssnar, bedömmer, analyserar varenda en av Idolerna. Jag håller nog faktiskt med om klyschan om att "årets startfält är det starkaste någonsin", sjukt många duktiga alltså! En liten sammanfattning av kvällen då....

Min storfavorit är fortfarande (som jag kallar honom) Lill-Erik! En så liten kille, men en sanslös röst!! Han gjorde inget lika bra framträdande igår med MJ's "Beat it"  tyvärr, men förtjänar trots det att vara kvar i tävlingen, till SLUTET! Hejja Erik!
Bild: tv4.se

Två andra killar som jag verkligen verkligen gillar, och som jag dessutom tror kan utvecklas enormt är Rabih och Eddie! Rabihs röst får mig att få gåshud! Å då menar jag endast hans röst! Han behöver inte ens sjunga för att jag ska få ståpäls! Dock inte speciellt duktig tekninskt, men som sagt, ge honom några veckor och han kommer att bli grym!!

bild: tv4.se


Den andra snubben Eddie va totalt falsk igår kväll! Han sjöng en underbart vacker låt, nämligen hurtful, men guuuud va falskt det blev! Han kom in helt fel ifrån början, men den killens utstrålning e inte att leka med! Oj oj oj, han kommer tjäna som ögongodis resten av säsongen om han får va kvar. Lite halvkär nästan, hehe ;)


Bild:tv4.se

Någon i årets tävling jag tycker är överreklamerad är Tove! Hon är bara 16 år, visst, men hon är ju BARA söt! Hon sjunger sådär....ser ut sådär...utstrålningen e sådär...och hon rör sig som en fiskmås som har käkat en hel kanelbulle och desperat försöker svälja hela utan att tugga!! Spasmiska små ryck som hon överdrev som faaan igår! Hade ungen inte stått med spasmer hela tiden så kanske hon hade sjungt bättre också! Skärp dig Tove!! 
 
 Bild:tv4.se

En annan väääldigt duktig person som är med i årets Idol är Mariette! Hon är verkligen stencool! En ovanlig röst och en cool utstrålning! Dock tycker jag det är lite fiskmås-varning på henne också, men i lite mindre utsträckning så det kan man överleva! Hon kommer gå långt och är det en tjej som ska ta hem årets Idol så är det Mariette tycker jag!

bild: tv4.se

En sista eloge till en person under gårdagskvällen....nämligen Calle!! Årets soul-kille i Idol! Han verkar SÅ blyg och SÅ försynt när dom intervjuar honom, men gud när han sjunger! Hans personlighet passar nästan inte ihop med hans röst. Lite som med Lill-Erik där, fast han är mer outgoing än Calle! En häftig upplevelse att höra Calle sjunga! =)
  bild: expressen.se

Så! Veckans Idol-update är nu slut. Att Jon åkte ut är tyvärr ganska förståeligt. Jag gillade Jon faktiskt, men han höll inte riktigt under press kändes det som! Jag tycker förvisso att Camilla eller Nicklas skulle åkt igår! Jag ville strypa Camilla nästan lika mycket som juryn faktiskt och Nicklas va väl bara medioker?! 

Nu ska jag åka och jobba några timmar. Har ju bara 11-17 idag så det överlever man ju ganska enkelt. Efter jobbet blir det direkt hem till mamsen och papsen på lite mat. Gött att bara åka bort och sätta sig vid dukat bord! Hörs vi inte senare så hörs vi i morrn gott folk! Ha en underbar dag!

Puss//L

 


Dags att bli ordentlig igen!

Ja, nu är min veckas ledighet slut! Jag är grymt tacksam över att jag kan vara ledig såhär mycket, men shit vad man blir slapp alltså! En vecka utan rutiner och förpliktelser och vips så är jag den lataste människan ever! Men nu ska det bli ändring på det! Nu ska här jobbas! 10-19 idag. Fredag är det också och det innebär att det faktiskt kan bli en del att göra. Höst + fredag i Ullared brukar betyda kaos, men det dröjer nog några veckor till innan det blir så illa =)

Igår gjordes inte så mycket mer faktiskt....Slappt som vanligt, för det är precis som jag säger; ju mindre jag gör desto tröttare blir jag...Helgen bjuder inte på så mycket mer än jobb och det är nog tur det! Behöver ta igen kroppen lite efter förra helgens bravader! Tiden går så fort så man hänger liksom inte med! Det e en vecka sen nu som jag körde upp till Sthlm, helt sanslöst!

Tänkte infoga en liten video här...Det är en video med Frida Hyvönen och Markus Krunegård med "Dirty Dancing". Konstig låt faktiskt! Första gången jag hörde denna låten så ogillade jag den starkt, men av nån anledning kunde jag inte sluta lyssna, så jag lyssnade igen och igen...Å nu verkligen älskar jag den!! ge den en chans kanske?! Inget nytt så många av er kanske har hört, men ändå =)




Nu ska jag göra mig i ordning lite så jag inte skrämmer vettet ur kunderna idag! De är så vettlösa ändå så det vore onödigt, haha ;)

Puss//L

Åhh Erik!

Vinner inte denna killen Idol vetti tusan vad jag gör?! Jag skulle kunna slå vad om ganska så mycket om att denna vinner! Helt sjuk röst alltså! Gåshud ända från hårbotten till tånaglarna!! ;)



Jag kände ungefär likadant på denna killens audition som jag gjorde Idol 2007 då Daniel Karlsson sjöng Unchained Melody på sin audition! Också total eufori!!



MEN! Skulle det nu bli så att lill-Erik inte vinner så hoppas jag på att Rabih, killen med bebis-stämman tar hem det! Så totalt tonsäker! Förstår inte hur han gör för att sjunga sådär rent!?



Så! Det va dagens Idol-uppdate! ;)

Puss//L

Visst är här fint?!

Hittade denna design hos en superduktig tjej som heter Jessica! Hon hade gratisdesigner på sin sida och vips så är min blogg som ny!! Åhh glad jag är! Jag suger ju fullständigt på allt vad bloggdesign innebär!

Här är länken till tjejen som gjort designen (även om den står ganska stort längst upp på bloggen... =))

http://designbyjessica.blogg.se/

Hörs senare!


Gaalet rastlös!!

Nä nu jäklar måste det hända nåt!!! Jag funderar på att ta bilen och köra ut i skogen och gå runt där som ett annat fån! Ingen, och absolut ingen av mina vänner är lediga idag och det gör mitt rastlösa jag ÄNNU rastlösare! Tyvärr brände jag WAY to much pengar på min stockholmshelg också, så jag kan inte ens åka iväg och köpa nåt onödigt! Det brukar va den bästa medicinen i vanliga fall när man inte har nåt kul att göra, men som det är just nu så kan jag glömma det med stort G!

Hmm...nä, jag har verkligen inget vettigt att skriva. Till och med min hjärna ligger på latsida just nu....Ja, jag tror minsann att jag ska köra ut en sväng och ta en promenad i nån skog...Kolla efter svampar, pilla mig i huvudet, filosofera på en stubbe, leta efter vildsvin och annat fullständigt normalt som de flesta människor brukar ägna sig åt på torsdagar...Eller!?

Puss//L


Hej gullungar!

Jag är extremt ledig idag....-och det är extremt jobbigt! JOO faktiskt! Jag har sett fram emot denna torsdagen hela veckan för att jag är just ledig, men jag har verkligen ingenting på schemat! Jag tror jag ska åka ut i skogen eller nåt annat trevligt, för detta går ju inte...Blir så sjukt rastlös, och det slutar bara med att jag sitter kvar här i pyjamas när E kommer hem klockan 17... Jag blir ruskigt lat när jag inte har några rutiner, då gör jag ingenting istället!

Jahapp! Sen sist har inte hänt så mycket! Jag va ju i skolan igår, och det va väl sådär trevligt! Jag va så sjukt trött så jag höll på att somna en liten stund där. Sen när jag kom hem lagade jag käk och sen somnade jag typ halv 10. Jag är värdelös i mellan åt! Men det är så kallt ute och mörkt och då måste jag ju begrava mig under en filt i soffan. Å vem kan va vaken då liksom?! Inte jag i alla fall... ;) Sov nästan tolv timmar i natt, så jag borde va utvilad nu!

Hmm, ingen idé att jag fortsätter detta inlägg för det blir bara meningslöst babbel känner jag... Nu då när jag börjat lägga ut bilder, vad lägger man ut bilder på då? Man kan ju inte bara hålla på att lägga ut kort på sig själv varje dag?! Äh! Jag får lägga ut på mina kompisar istället! AK! Det kanske blir din tur sen....;) Vi får se! Jag måste komma på nåt kul!
'
Puss//L


RSS 2.0