4 dagars ledighet!

Å hur skönt är inte det då? Helt underbart! Känslan när man kör hem ifrån jobbet och vet att det var sista dagen innan en ledighet är ju en av de bästa i världen! Det har flutit på jättebra på jobbet denna veckan också så jag va inte speciellt seg när jag kom hem igår heller. Det blev spontan-fest hos bror igår också och sånt e ju alltid nice! Fick käk när jag kom hem å sen blev det några öl och lite jäger/redbull sen va man igång igen!

Dagens schema har inte bjudit på så mycket. Har haft besök verkligen hela dagen!! M kom vid 10 i förmiddags, sen byttes hon av av S. Samtidigt som S va här kom M och hennes bebis, som har suttit här fram tills för en timma sen! Har i stort sett bara druckit kaffe hela dagen. Nu har jag och E Springsteen-rally och sitter och tjötar... Tro det eller ej, men jag har fått han att börja lyssna lite Springsteen! =) Får han bara lyssna på låtarna han gillar så går det bra, och det kan jag ju stå ut med!

Ikväll kommer I och E hit. Dom och ungarna e hemma ifrån Norge och ikväll har dom lämnat bort sina odågor för att spendera kvällen med oss. Jättetrevligt ska det bli! Har inte träffat E sen bröllopet förra året så det är kul att dom e hemma tillsammans! Blir väl att käka nåt här, sen en sväng på stan. Får dock inte bli för vilt idag, för jag vill ju va pigg imorrn när jag ska på U2. Kul ska det bli!! =D

Nu måste jag börja göra i ordning mig och mitt hem inför kvällen, hörs i morrn!

Puss//L

Snabb-blogg!

Hallojsan! Sitter hemma hos mina föräldrar just nu och har nyss vart ute på en morgonpromenad med vovven! Skulle verkligen vilja ha en hund, men frågan är om man tycker att det är lika underbart när man är tvungen att ha ansvaret dygnet runt? Som det är nu när jag har deras hund några gånger om året är tidiga morgonpromenader fortfarande mysigt och så får det nog förbli ett tag...jag skulle bli lynchad om jag plockade hem en hund kan jag säga ;-)

Sista arbetsdagen idag, SÅÅ jäkla skönt!! Jobbar 10-19 idag och behöver inte se en kund på hela dagen! Ännu mer skönt! Försöker undvika butiken helt och hållet dessa dagarna, för på nåt sätt så har man energi över när man kommer hem på ett helt annat sätt än vad man har när man umgåtts med 20 000 busstanter på en dag =)

Nu ska jag köra hemom en vända för tydligen ägde de inget hårbalsam på detta stället, och de som sett mitt långa trassel vet vad jag pratar om när jag säger att tvätta mitt hår utan balsam är som att....ja...försöka köra bil utan ratt! Typ så svårt är det! Det blir som en stor svintoboll och försök reda ut det om du kan?! Så nu ska jag hem och tvätta håret och sen bär det av mot jobbet! Hörs kanske ikväll!

Puss//L

Inget bloggande idag heller!

Eller jo, ett jäkligt kort sådant! Jag hinner helt enkelt inte för jag har gjort för mycket annat skit denna morgonen. Betalat räkningar, pratat i telefon med A i typ en halvtimma, försökt lösa en personlig kris med en bekant, och gjort i ordning mig själv! Så litegrann har jag ju hunnit i alla fall!

Dags nu för ännu en underbar dag på jobbet! Sista stängningsdagen denna veckan i alla fall och det är skönt! Ikväll ska vi va hundvakt hemma hos mina föräldrar så vi får väl se om det blir nåt skrivet. Annars hörs vi förhoppningsvis i morgon! Ha en underbar dag!

Puss//L

Sjuuukt trött!

Detta inlägg kommer inte bli många ord långt kan jag lova! Jag är så sinnessjukt trött! Jag va inte trött när jag körde hem, dagen har gått hur fort och hur bra som helst. Brorsan bjöd på käk så vi va där och grillade direkt när jag kom hem, men efter jag ätit slog tröttheten till som en bomb!! Jag ser typ i kors just nu och orkar knappt sitta upprätt! Men men, bara två dagar kvar på denna veckan nu! Gött!! Har lagt in om semester nu vecka 34 och 35 så får vi se vad dom säger! =)

Nä, som jag sa...Jag ska typ gå och lägga mig och dö nu så trött e jag, men det kommer säkert en inlägg i morrn bitti!

Godnatt!

Puss//L

Tisdag 28:e juli

Hej vänner...Jag lever, men det är faktiskt precis. Igår va på många sätt den värsta dagen i mitt liv. Jag fick verkligen bekänna färg och känna att jag levde om man säger så...Men nu är det ny dag och nya utmaningar! Dock vet jag inte om jag känner för speciellt många fler utmaningar för det har vart tillräckligt av dom det sista, så jag hoppas att arbetsdagen blir lugn och sansad för min del...

Jobbet är hysteriskt just nu! Jag va inte i butiken på hela dagen igår, men jag hörde ifrån andra att det va mindre kul. Köer till Falkenberg, inte en parkering i hela Ullared, inte ens till personalen! Och jag tror att dom stämplade ut runt 21.00 igår kväll. Jättekul?! Idag jobbar jag till stängning och min plan är definitivt att stämpla ut innan 21 det kan jag ju säga!

Jag har inte så mycket mer att berätta om just nu känner jag. AK! Nu jobbar jag till torsdag och är sen ledig i 8 dagar. Blir det kaffe nån dag då eller?! Hade vart nice =)

Hörs igen!

Puss//L

DÅÅ börjar vi jobba igen!

Blir ett kortis-inlägg såhär på morgonkvisten för jag är knappt vaken själv...ska alldeles strax åka till jobbet för nu va det ju dags igen! Jobbar ju 9-17 idag, och det är ju ganska skönt med en lugn start på veckan....

Gårdagen var rätt lugn faktiskt. Slappade mest. När kvällen kom så åkte jag och E och handlade lite för både kyl och frys ekade tomma! Min kära vän I och hennes man är hemma ifrån Norge så det blev en liten impulsvisit ifrån dem oxå vid halv tio på kvällen. Va jättetrevligt faktiskt, men tiden rann iväg och vips så va klockan halv ett när jag lade mig i sängen! Vet man att man ska upp och jobba om dryga fem timmar blir det ju ÄNNU svårare att somna på nåt sätt!

Får väl passa på att gratulera de nyblivna semesterfirare som läser denna blogg! Skitäckligt tycker jag att det är, men det är bara för att jag är avundsjuk inget annat! Hoppas att du får bättre tur med vädret och kan utnyttja stranden lite för detta pissväder gör ju ingen glad!? Ska lägga in om semester jag med nu tänkte jag. De sista två/tre veckorna i augusti får det bli...sen ger det väl sig om de beviljar semester så sent, men prova måste jag ju annars får jag ju aldrig veta?!

Nu måste jag fixa till mig och åka till jobbet! Hörs senare!

//L

Campingtripp avklarad!

Japp, hemma igen och lever det gör jag med! =) Det har verkligen varit jättemysigt att komma iväg lite, och jag har faktiskt klarat av att ta det lugnt trots att tempot på det där stället va ganska högt! Ett evigt partajande faktiskt. Men tro det eller ej, jag gick och la mig när dom andra drog ner till öltälten de flesta dagarna. Torsdagen festade jag väl till det litegrann, men jag lyckades ju bli full redan vid 16-tiden, så jag somnade ganska tidigt ändå den dagen, haha!

Har i alla fall fått se massor med grym motorsport!! Helt sjukt kul! Jag som egentligen inte är speciellt bilintresserad stod där med hakan vid knäna och ögon som tefat! Haha! Hur häftigt som helst! Top-fuel bilarna är ju nåt av det brutalaste som går att se! Bilen väger 950 kg, har mellan 7 och 8000 hästar! Bilfan gör 0-500 km/h på 4 sekunder! Alltså det går inte att beskriva med ord, för det måste upplevas! Vibrationerna du får i både kropp och knopp när en sån går förbi dig är sanslösa! Ja, i alla fall....häftigt var det!

Jag är dessvärre fortfarande sjuk...ingen förbättring här inte, och nu börjar arbetsveckan med 4 dagar i streck....vetti fan vad jag ska ta mig till för jag står inte ut mer snart! Det som tar musten ur mig totalt är ju hörseln! Det andra kan jag leva med, men att inte höra är tamejfan något av det mest psykiskt påfrestande jag nånsin upplevt! Jag ska kolla på jobbet i morrn om det är okej att jag tar ut semester i slutet av augusti, för jag har ju "glömt" att lägga in om det i år, så får jag förhoppningsvis vila upp mig ordentligt! Men så känns det oxå så löjligt med tanke på det glidarschema jag ändå har! Men just nu så tror jag inte det spelar nån roll om jag jobbar 2 eller 6 dagar i veckan för jag behöver bara vara därifrån!

Nu ska jag plocka i ordning lite här hemma tänkte jag, ser ut som Hiroshima #2.... Nästa helg e det förresten U2!! Sanslöst kul!!! =D

Å en sak till: GRATTIS till D som fyllde 30 igår!!! Tjohooo! Numer börjar din ålder på en 3:a och jag förväntar min en fullständig rapport om hur du kände dig när du vaknade upp i morse, första dagen som 30-åring?! För jag kan tänka mig att skillnaden är ENORM!? Eller?! Haha, nä jag skojar bara. Grattis i alla fall!

Puss//L

Mot Linköping!

Gomorrn' vänner!

Håller på att packa och tvätta för fullt för att göra mig i ordning för Linköpings-helgen/veckan! Ska bli kul, men allt känns sådär oplanerat och ostrukturerat (precis som det iofs alltid gör med T) så jag blir lite nervös! Vet knappt vart jag ska nånstans!? Men men, jag vill ju jobba på att bli lite mer impulsiv så detta är väl en bra idé.

Innan jag åker så måste jag hinna kidnappa en kompis som jag träffade på som hastigast igår. Hon kläcker värsta grejen när jag sitter i bilen och är påväg att åka. Typ "high-class-gossip" som man skulle behöva minst 3 timmar på sig att prata om i vanliga fall! Det kläcker hon bara sådär mitt på gatan och sen går hon?! Hallå eller?! Så kan man ju inte göra! Måste som sagt kidnappa henne idag på förmiddagen så jag kan åka och ta det lugnt sen!

Näpp måste fortsätta med min packning. Kör runt 15-tiden. Får se om det blir nåt mer inlägg innan jag åker, om inte, så hörs vi när jag kommer hem igen!

Puss//L


Gokväll och Gonatt!

Tråkigt att uppdatera här, ingen läser och jag har inget kul att berätta om! Dagen har inte erbjudit mycket faktiskt. Har mest tvättat, städat lite och softat allmänt. Nu ikväll har Kocken vart här en sväng. Vi käkade lite pizza, drack massa kaffe och tjötade skit...I morrn är det ju campingtur på schemat. Ska bli gott att bara komma iväg och slappa med T...Åker nog hem på fredag för att va hemma när sambon kommer hemdragandes...är ju ofrivilligt ledig i helgen oxå, så jag får väl sitta här och mögla. Är ju knappast vad jag önskat, men så får det bli. Kan ju inte direkt med att hitta på nåt utanför dörrarna när man egentligen skulle vart på jobbet. Men jag får va glad att jag får va hemma med betalning lördag och söndag. Ska verkligen "bara göra saker som jag själv verkligen vill" som min chef så fint sa...Sen att jag egentligen hade velat vara ensam resten av livet det hör ju inte till saken....Nä fyyyy vad jag e elak!! Det vill jag inte, men helt ärligt så växer paniken i mitt bröst för varje minut som går....Å jag vill inte känna så heller! Hade önskat att jag hade längtat, saknat, trånat och älskat....men tyvärr är det inte så....tyvärr...

Näpp, ska köra ett Springsteen-marathon framför TV'n ikväll oxå innan jag går och lägger mig....Det är det bästa med att va själv. Ingen bryr sig om vad jag gör, hur länge jag e vaken, eller hur högt jag lyssnar på musik. Gotta love it!?

Fick förresten lite ångest nu när jag fick tag i en av mina närmsta vänner ifrån Norge. Hon kommer hem i helgen och har inte sagt nånting till mig?! Varför undrar jag då!? Jag drog slutsats av att jag inte vart så jättebra på att höra av mig det sista, och att jag måste bli mycket mycket bättre på det! Omedelbart! Skärpning!

Hörs i morrn.

//L

Ja denna bloggen suger!

I alla fall för er få stackare som bestämt er för att läsa den...Jag har ingen inspiration just nu, och gårdagen va ju inte jätterolig!? Fick på nytt besöka läkaren. Dessa två besök de senaste månaderna är två fler än vad jag gjort de senaste åren! Hatar att va sjuk. Hatar att gå till läkaren. Hatar att inte kunna bestämma över min hälsa och att jag ska må bra! Jag är kontrollfreak och sjukt envis och mitt psyke brukar vara rätt bestämt, men denna gången funkar det helt enkelt inte! Det har varit så psykiskt påfrestande att inte vara riktigt frisk sen i maj så igår fick jag ett mindre psykbryt på jobbet och tänkte att "nää, nu får det tamejfaaaan va nog!!" Läkaren ville ju inte ens ha in mig, för jag hade ju "bara vanliga förkyldningssymptom", men vanliga förkyldningssymptom i 3 månader är enligt mig inte så normalt! Tvångsbokade en tid igår eftermiddag kl 16 och fick komma in. Sänkan va alldeles för hög för det första, vilket tyder på att nånting är fel! Tack för den sa jag, det kunde jag räknat ut med röven....Å att jag i stort sett va döv på ett öra hade jag oxå räknat ut helt själv. Att jag hade bihåleinflammation och vätska i mellanörat hade jag väl oxå kunnat informera om redan innan jag kom!! I alla fall...ny penicillinkur och kortisonspray i tre veckor...hoppas tamejfan att det hjälper nu för nu får det va nog! Det blir ju en ond cirkel av kropp och psyke också! Psyket påverkar det fysiska, och när det fysiska inte funkar under lång tid så påverkas ju psyket....

Jag är i alla fall förvisad ifrån jobbet i en vecka nu för att "göra vad jag själv vill"...Jag ska verkligen försöka att bara göra saker som jag själv vill....igår sov jag halva kvällen..vaknade upp, käkade lite, å sen kom jag på vid 23 att jag skulle ha Springsteen-kväll för mig själv! Så fram med massa dvd'er, täcke och kudde i soffan, volymen på max (ja, min granne älskar mig), och Springsteen-marathon fram till 02 i natt. Underbart mysigt!! Nu är jag ju ledig tis till fredag så då ska jag väl umgås med T. Tror jag drar i morgonkväll och stannar till fredag eller lördag...hon är också i behov av att bara umgås just nu så vi sa att då gör vi det! =) Vi två, camping, husbil och massa öl och massa tjöt, kan det bli bättre eller?! ;-)

På lördag så är ju min semester gällande gräsänkelivet slut också....vet inte riktigt hur det känns?! Ingenting direkt...så mycket har ju hänt, och mina föreställningar om mig själv och min egen moral har för längesedan raserats så jag vet inte hur jag borde känna riktigt...skit samma, det blir nog bra!

Nu vet ni i alla fall vad som hänt i mitt högst intressanta liv...vi hörs och skrivs igen!

//L

Sinnessjukt kul!

Sicken kväll det blidde igår!! Jag är sjukt nöjd, för jag hade riktigt riktigt kul!! =)

Kvällen började hemma hos mig med 4 tjejer. Vi käkade och drack vin och hade det trevligt. Lite senare på kvällen så gick vi till min bror och hans fest. Där va typ 15 personer och riktigt härlig stämning! Jag va i mitt esse, och låg väl alltid sisådär en 5  (15?) glas före alla andra. Kul att träffa Malmö-killarna också! Dom hade tagit sig hit på cykel knäppskallarna!? Fattar inte hur man kan cykla 20 mil?! Tre kilometer hade räckt gott för mig! Haha! Kvällen fortsatte på Harrys med Kocken och AK. Jag va kvar tills musiken slutade och sen hamnade jag på en rätt speciell efterfest och kom hem vid 05.30 i morse...Ja, jisses! Kul som faan hade jag i alla fall!

Idag har inte hänt så mycket! Slappar mest...Här ser ut som faan, för jag har inte orkat göra nånting! Men snart kanske jag ska ta tag i disken...snart...

Skriver mer lite senare!

//L

Kort konstaterande...

Lost in the flood måste vara en av de mäktigaste låtar som nånsin gjorts.... Springsteens musik överlag måste va nåt av det bästa som nånsin gjorts... Får liksom aldrig nog.... Ja, jag är hjärnskadad....

Lördag 18 juli

Hejsan hoppsan!

Sitter här med Springsteen på högsta volym och försöker förtränga att jag egentligen ville sovit 3 timmar till idag. Har bakat tårta till S som kommer hit om en stund. Verkligen vad man känner för det första man gör på morgonen?! Jag ligger verkligen efter i planeringen känner jag? Har ingen koll på vad vi ska äta ikväll, hade ingen fika hemma till S. Jag hade grejer hemma sen jag bakade tårta i måndags så det fick det bli. Men jag fattar inte vad som hänt med mig?! Förr så hade jag i normala fall planerat sånt här veckor i förväg...nu bara "jaja, det ordnar sig..."

Ännu en har bangat inför ikväll, så nu e vi 4 (!!) kvar... Jävla människor säger jag bara...men men, jag vet att jag, AK, A och Kocken får kul ikväll ändå, och förhoppningsvis så kommer M bort när hon slutat jobba, osså slår vi ihop oss med bror och hans kompisar lite senare! Blir säkert jättekul! =D

Igår va det hur mysigt som helst! Vi hade ju så fint väder och allt! Vi kunde sitta ute hela kvällen och tjöta skit och dricka vin...å fan me vin det gick!? Jag hade tänkt att ha min box ikväll med, men den är tyvärr ett minne blott! Så ikväll blir det att rensa barskåpet minsann!  Dock märks det lite när folk inte är så bekväma med varann. Inte för att vi hade tråkigt på nåt sätt, men det blir annorlunda när människor har saker gemensamt. Visst A och T känner ju varann för dom har oxå pluggat ihop, men jag har ju en relation med T och en med A, och det märks att dom två inte är lika bekväma i varandras sällskap som jag är med dom...men men, det va nice ändå! Jag gav A en grogg och efter den va hon tvungen att gå hem och sova! Haha! Hon satt här med sina 3,5:or! Jag hade väl oxå önskat att jag aldrig börjat dricka nåt starkare än folköl för då hade man ju klarat sig på det!? Men jag fattar inte hur man bara kan dricka folkisar alltid?! Hahaha!

Nähäpp vänner, nu måste jag diska upp efter gårdagens gäster för att ha plats i disken till dagens =)

Hörs!

Puss//L

Jag vill blogga, men om vad?!

Avskyr när jag inte kan hitta på nåt kul att blogga om?! Jag har precis spenderat hela jävla förmiddagen med att förbanna de polska arbetare som är här och tvättar våra hus! Visst husen blir fina och så, men efter dom kört med sin högtryckstvätt så ramlar typ 50 % av målarfärgen som sitter på hus, trapphus och balkonger ner på marken! Flagorna ligger i olika stora bitar på min trappa, i mina rabatter, i min häck, på mina utemöbler, i alla krukor, på alla fönster och tamejfaan ÖVERALLT!!! Jag lever hellre med smutsiga hus än med målarfärgsflagor överallt!? Å ni ska ju inte tro att nån kommer att städa i ordning skiten utan nej, det lämnar vi till hyresgästerna....Förbannade efterblivna hyresbolag!! Limhamnshus AB, hyr fan aldrig av dom!!! Bespara er själva hjärnblödningar och 7 svåra år av sorg och hyr av ett annat bolag!!

En annat dilemma jag lider av och som på allvar är riktigt jobbigt är att jag har "hämta-posten-fobi"...Jag klarar inte av att hämta posten! Det framkallar ångest och illamående hos mig som inte är av denna värld. Nu har jag inte hämtat den på 8 dagar och jag sitter konstant och brottas med tanken på att traska ut till brevlådan och hämta in de förbaskade räkningarna...Men nej, jag tänker inte göra det idag heller faktiskt! Nu är det ju fredag och det betyder att det inte kommer fler innan måndag, och då kanske...kanske....sjukt jobbigt! Konstigt att jag betalar rätt stor del av min lön till påminnelseavgifter och annat skit när jag aldrig besöker brevlådan?! Nej inte så, men jag lider på fullt allvar av fobi för räkningar!!

Nu ska jag ägna mig åt min andra syssla som jag inte gillar speciellt mycket, nämligen handling. Å det ska ske NU! Visst e jag duktig?! ;-)

Puss//L


Bloggtorka!

Tycker det är så jäkla svårt att blogga nuför tiden! Hittar inget kul att skriva om. Vill jag skriva om nåt så kan jag inte, och kan jag skriva om nåt så är det så ointressant så då skiter jag i det...

Jag är ju som sagt sjuk igen. Släpade mig till jobbet igår och jag kan säga att det var dagen ifrån h-vetet! Fy fan va dåligt jag mådde! Svettades som fan och kände hur marken snurrade! Jag va nog mer utstämplad än instämplad på jobbet igår skulle jag tro. Löste mina raster, men sen va det inte mer än så. Nu är det ju partaj hela helgen och då är det ju bara att bita ihop likom ;-) Det jobbigaste av allt är att dövheten kommit tillbaks, å jag kan säga att det va nåt av det mest psykiskt påfrestande jag nånsin varit med om!! Å nu är det här igen. Jag vill liksom bara skrika och slå på nåt så frustrerande är det att inte höra ordentligt!! Men jag tror att alkohol löser den sortens problem så jag kör på det! ;-)

Idag fyller min älskade bror år. 24 år fyller han. Konstigt hur fort tiden går. Det känns som bara några år sen jag lurade i honom diverse dumheter och slog honom både gul och blå... Skönt att han inte fick några bestående men för idag är han utan tvekan det mest värdefulla jag har! Konstigt med syskonkärlek egentligen. Finns det nån man gör så illa under ens livstid som utan att tveka tar tillbaks en utan att ens vilja hämnas? Stort grattis till LilleBrora i alla fall! =)

Under dagen idag blir det nog mest att fixa och dona. Har en stressig helg framför mig. Ska till brorsan kl 15, sen kl 18 kommer klasskompisarna. I morrn kl 13 kommer S och sen i morrnkväll blir det ju fest med brudarna! Vi blir ju som sagt inte så många här, men vi får väl se om det blir nån ihopslagning av festerna senare på kvällen! Är sjukt glad för att AK ville med ut! Inte så ofta vi får röja ju?! Haha!

Å D!! Återigen vart har du tagit vägen?! Har du stängt ner bloggen eller?! Skärp dig nu och öppna upp den igen! Annars e det nåt fel på min dator.... =(

Näpp nu ska jag börja plocka i ordning lite här. Har bestämt mig för att inte storstäda innan alla gäster kommer. Jag ångrar det bara bittert på söndag när jag ser hur här ser ut!

Hörs!
//L

Arbetsdag

Jahapp! Nu ska det arbetas igen! En dag iofs, sen är jag ju ledig i tre igen. Mitt schema är nog det värsta glidarschemat nånsin tror jag!? Jag förstår inte själv hur jag kan tjäna pengar på det. Nu skulle jag ju jobbat tis, ons och tors. Men sen e jag ledig i helgen, jobbar måndag och sen ledig 4 dagar igen! Underbart!

Jag har bestämt mig för att det blir camping med T & P i nästa vecka. Jag har ju ändå ingenting inplanerat så det kan va kul. Ok att det är Mantorp, bilar är ju kanske inte mitt största intresse, men jag får ju hänga med T och det är ju alltid kul!? Jag kommer att komma hem på fredagen sen är jag inte ensam längre, fr.o.m. lördag. Shit va tiden går! Men i helgen är jag ensam å fy fan va jag ska ha kul! Det är redan bestämt! Dock är planerna lite vaga...måste styra upp detta ordentligt! Brorsan får besök ifrån Malmö. Två killar som vart med på Springsteen i två år nu. P & M. Dom ska cykla hit ifrån Malmö!!! Ja, jag vet helt störd idé, men så länge det inte är jag som ska cykla är det heeeelt ok! ;-) Dom kommer stanna till måndag. Brorsan fyller ju oxå år i helgen så han ska väl ha en egen fest. Det va bara det att hans tjej ville slå ihop våra fester senare på kvällen, när jag och min fest hade ätit och så. Då kommer nästa problem in...Hrmmm....Då e det ju ingen tjejfest längre?! Ja,det är ju problem ett! Problem två skulle kunna vara eventuell utgång!? Vissa vill gå ut, andra vill inte. Hur kompromissar man här då?! Jaja, det löser sig nog tills på lördag får vi tro. Kul ska vi ha i alla fall!! =D

Har inget vidare roligt att berätta faktiskt! Har vart sjukt skönt att vila i två dagar. Å då menar jag verkligen VIIIILA! Nackdelen är att det är piss att ha blivit sjuk igen! Precis då jag börjat kunna jobba igen utan att hosta ihjäl mig, har det slagit lock för öron, näsa och hostan e värre än nånsin. IGEN! Sjukt jobbigt!

Näpp, nu måste jag gå och klä på mig och sätta på mig ett ansikte! Hörs och skrivs!

Puss//L

Nu är jag på benen igen!

Japp nu har jag bestämt mig för att jobba i morgon så nu har jag gått ur mitt ide! Jag måste ju kunna visa mig ute på stan i helgen med gott samvete, så därför känns det bättre att visa sig på jobbet i morrn. Jag är ju inte bra, men eftersom jag lyckats sova i typ 2 dygn så borde ju kroppen hunnit återhämta sig något!?

Jag måste åka och handla nu ikväll och det suger! Hatar handling!! Men jag har inget kaffe, och med tanke på att kaffe är lika viktigt som syre för mig så bör jag åka och införskaffa detta! Det är bara det att jag går och skjuter på det hela tiden så snart hinner väl affären stänga!

Jag ville i alla fall bara visa ett livstecken! Bloggar kanske senare eller i morgon!

Puss//L

Jag har gått i ide...

Ja, jag har verkligen det! Sovit som aldrig förr! Fast jag gick upp vid 19 igår kväll så kunde jag ändå gå och lägga mig klockan tolv i natt. Sov gott hela natten fram till 09 idag. Konstigt hur man kan sova så mycket alltså!? Men antagligen har man ju behövt det...

Jag har ju tyvärr ingenting roligt att berätta iom att jag bara sover om dagarna. Funderar på om jag ska åka med T och hennes gubbe och campa (??) nästa vecka. Dom ringde igår och frågade om jag va sugen. De ska åka med husbil till Mantorp i nästa vecka och tyckte att jag kunde behöva sällskap. Jättesnällt att de tänkte på mig, men för det första så är väl inte Mantorp, dvs bilar, nåt jag tycker e jättekul. Å sen vet jag inte om jag har råd heller! Vi får väl se....Nää, jag ska nog gå och lägga mig igen! I morrn ska jag förhoppnigsvis jobba, så då kanske jag har nåt kul att berätta om. Måste ju va frisk till helgen då blir det ju partaj ju!! Kul kul!!

Puss//L

Idag händer inte mycket...

Jag beslutade mig för att stanna hemma ifrån jobbet idag. Jag har INTE gjort mycket vill jag lova! Jag gick upp i morse vid 10 för Kocken ville komma på frukost. Hon va här till halv 12 tror jag sen gick jag och la mig...Har gjort små halvtama försök till att gå upp, men har bara slutat med att jag gått och lagt mig igen! Gick upp nu först, och jag hade lätt kunnat gå och lägga mig igen! Utan problem....Otroligt skönt, och antagligen ett tecken på att det behövdes!!

Satt i telefon i några timmar igår kväll/natt. Teamet ifrån Irland kom ju hem och självklart va jag tvungen att höra ALLT bakom att Bruce och E-street spelade Trapped!! En mycket spännande historia måste jag säga! Är fortfarande överlycklig!! =D

Vet ni...Jag orkar verkligen inte blogga mer nu. Jag är ap-trött, + att ingenting alls har hänt idag i sängen ;-)

Hörs ikväll!

Puss//L

Födelsedag löper mot sitt slut!

Å ganska skönt är det på ett vis. På ett sätt har det vart den bästa födelsedagen ever pga min enormt fina present jag skrev om tidigare! HEEEELT sjukt...det går inte att beskriva i ord, men leendet har gått från öra till öra idag! Å gissa hur många gånger jag kollat videoklippet på Trapped på youtube idag?! Ja, herrgud säger jag bara!!

Dagen har i alla fall gått i ett! Förmiddagen kom S hit och fikade. Min mamma va även här och gjorde fint i min rabatt på framsidan! Jättesnyggt blev det och alltid roligare när nån annan fixar!! Efter det kom M och min mormor och morfar hit och fikade en sväng. Sen satt jag här i lugn och ro när ett blomsterbud kom och knackade på. 7 underbara blodröda rosor där det fanns ett kort med "Tack för att du finns. Grattis på födelsedagen" stod det på kortet! Blomsterbud?!! Hallå eller?! Jag har aldrig fått bud med blommor innan!!!? Hur kul som helst!

Nu ikväll har familjen vart här och fikat. Fick min efterlängtade digitalkamera! Äntligen kan jag ta kort när jag vill! Jag tar ju enormt mycket bilder, och har alltid behövt låna kamera så det va kul! M och bebisen va här oxå. Sen kom A och V en stund nu ikväll och fikade. Dock hade A med sig sitt barn som inte alls va förnöjt med att va här så dom blev inte så långvariga. Mysigt va det i alla fall!

Nu är jag i alla fall ensam...har inte bestämt mig om jag ska jobba i morrn än. Har ju blivit sjuk IGEN! Fattar inte vad det är för fel på mig, men jag skulle ju verkligen behöva vila ordentligt det är väl därför jag aldrig blir frisk!? Kanske ska stanna hemma, för som du sa AK det är ju av allra högsta grad viktigt att jag är frisk till helgen då det ska partajas!! =)

Har nog bloggat klart för denna gången får väl se om det blir nåt mer inlägg lite senare!

Puss//L

Happy as hell!!!!!!

Jag har bara en sak att berätta, sen omständigheterna runt, varför detta hände osv får vi ta vid ett senare tillfälle:

BRUCE SPELADE TRAPPED IFRÅN EN REQUEST-SKYLT I DUBLIN IGÅR!!! PÅ SKYLTEN STOD DET: "PLEASE PLAY TRAPPED FOR LINETTE ON HER BIRTHDAY"!!

Det spelar ingen roll om ni kommer med en porsche, 5 kg rent guld eller en miljon för detta va den bästa födelsedagspresenten EVER!!! Ni kan nog inte fattta hur stort detta är för mig....men det är gigantiskt vill jag lova. Gigantiskt.....

Happy f'ckin' birthday to me!

Nu va det 13:e juli minsann! Som sagt....det första jag känner är tårar som bränner i ögonen....jag fjantar mig inte! Jag börjar tänka jobbiga tankar om hur fort åren går, allt man INTE gör/gjort osv osv... Tänker tillbaks på min 25-års dag för ett år sen. Den värsta födelsedagen i mitt liv! Jag var utomlands. Allt va piss! Ingen kom ihåg min födelsedag å där satt jag som ett jävla fån på min födelsedag... Hoppas på att 26-års dagen blir bättre på det viset! =)

Sen sist har jag inte gjort så mycket. Fick lite besök av V och E. Vi satt här och tjötade skit en stund...Har även insett att jag missat världens konsert i Dublin ikväll. Jag som inte har nåt liv sitter ju och följer Springsteens setlists live när jag inte har nåt bättre för mig ;) Ikväll har han spelat flera av mina favoritlåtar som Trapped, American skin (raritet!!!!) och Rosalita...nu är det extranummer kvar...Vill oxå va i Dublin! Det hade vart hur underbart som helst! Men nu är jag ju inte det tyvärr....

Nähä mina vänner. Nu ska jag ta en cigg i ensamheten och sen gå och lägga mig i sängen...hörs i morgon! =) Eller senare idag blir det väl rättare sagt... =)

Puss//L

Söndag

Fatta att jag nyss skrev världens längsta inlägg som försvann!!! Hur JÄVLA störande är inte det då?!

Nu tar jag om det fast denna gången i snabbfart!

I fredags hade SIngstarkväll här vilket var trevligt men väldigt lugnt. Jag blev slagen på en låt för första gången i min Singstar-karriär och det sög!!! Jag vann iofs hela matchen med typ 49-1 men det sög ändå...som fan!

Igår va vi på Rhapsody med jobbet. Var sådär måste jag väl säga...Det kom liksom aldrig rikitgt igång. Undertecknad kom igång på Harrys lite senare vid 02-tiden ungefär. Därmed blev uret ca 03.30 innan jag va hemma. "oj då" sa hon som skulle upp till jobbet idag...men det funkade! Jag överlevde ju i alla fall! Om än kräkkänslor och svettning om vartannat!

I morrn är det ångestdagen nummer ett! För 26 år sen exakt låg min mamma och skrek sig blå i ansiktet på BB...26 år sen?! Vet ni hur lång tid det är?! ASlång!!! Jag är närmre 30 än 20 och bara det skrämmer mig asmycket! Men men...dagen kommer nog inte firas direkt...familjen kommer på kvällen, osså får jag väl se om nån kompis kommer och fikar med mig på dagen. Mest mysigt att träffa nära och kära tycker jag, själva "födelsedags-fokus" kan vi ju släppa... Jag fick världens finaste komplimang igår på Rhapsody. Jag och Kocken stod och pratade med två tjejer som frågade hur gamla vi var. Jag sa 26...då säger en av dom "VA?! jag hade inte trott du var en dag över 20!!!" Åh herregud va jag blev glad!!! Underbart att höra!!

Nu har jag hällt upp ett glas vin och ska sitta här i min ensamhet och  njuta!! Han kom ju med planet idag i alla fall! ;-) Hörs väl i morrn!

Förresten; D! Vart har du tagit vägen!? Kommer inte in på din blogg! Allt bra hoppas jag?!

Puss//L

Så snopen man kan bli...

Dröm om min förvåning när jag sitter på jobbet igår kväll, har en halvtimma kvar och jobba, och visualiserar mig själv när jag kommer hem, öppnar min öl och ser helt förnöjd ut, när gubb-fan ringer och säger att han missat planet!! Va?! Han va tvungen att försöka övertala mig om att han inte skämtade i typ en kvart!!! Å när jag inser att han verkligen har gjort det höll jag på att dö!! Han åker iofs på söndag igen, men ändå! Han får hålla sig borta hela helgen minsann för jag har planerat  allt in i minsta detalj!

Igår va V här och drack lite vin. Vi sjöng singstar också, och jag fick för första gången i historien inse mig besegrad i EN låt!! Vi sjöng säkert 50 låtar och den jäkeln besegrade mig med 100 poäng i EN jävla låt! Den sög hårt ska jag säga...Jag e världsmästare i Singstar, men nu kommer den där låten etsa sig fast i mitt huvud för alltid....Tänker aldrig mer sjunga med henne i alla fall! Fast poängen blev typ 49-1. Nöjer mig bara när motståndaren har en nolla.... Haha!

Ikväll är det Rhadpsody-time! Kul ska det bli. Vi ska träffas här halv 5 och käka och förfesta lite. Drar till IP vid halv sju och sen blir det troligen utgång efter det. A har lovat att köra till jobbet i morrn så jag är helt utan begränsningar idag, haha! Underbart! Nu är det bara regnet som skall hålla sig borta oxå så är jag nöjd...Eller nej, jag ska övertala AK att hänga på med, DÅ är jag nöjd. Å det gör inget om du tar med din gubbe. Han får väl hänga med oss brudar, han är ju utmärkt att utnyttja som chaffis oxå ju! Haha ;-)

Näpp nu måste jag städa av lite efter igår. Hörs senare!

Puss//L

Trött!!!

Känns som att jag kommer va trött hela livet!! Men i morrn e jag ledig och då måste jag passa på att sova ut lite! Det är ju dags för Rhapsody i morrn me jobbet! Ska bli jättekul! Vi tänkte börja hemma hos mig vid 17 för att sen åka till idrottsplatsen där det är och sen antagligen gå ut. Jag jobbar ju på söndag iofs. Men det är ju inte precis som att det är första gången jag festar en lördag och jobbar en söndag?! Kom igen nu AK!! Du måste ju följa med! Du fattar väl att ingenting bli lika kul utan dig!! Lös detta nu tycker jag!! =)

Igår hände inte så mycket. Jag åkte till jobbet och gjorde mina 4 timmar. Inte alltför ansträngande faktiskt! Idag är det ju 10-19 som gäller. Min lyx-fredags tid! Jag jobbar ju iofs endast 2 fredagar på hela sommaren. Och när dom väl inträffar så går jag till 19. Helt okej faktiskt! Det va mutan jag fick för att jobba några måndagar, och för mig är fredagen viktigare än måndagen så kanonbra för mig! Snart går alla roliga människor på jobbet på semester å då blir det ju inte lika kul att jobba! Usch och fy!! Jag har inte ens frågat om semester än så det är väl inte så stor chans att jag får nån! Jag "glömde" det i våras nämligen så då kan man ju få lida för det i efterhand...kul kul...

Näpp nu ska jag fixa till mig inför jobbet! Ikväll blir det vinkväll här med V! Lite "kick-off" för att fira ensamheten och semestern kan man säga! Haha! Öppet hus hos mig i 14 dagar från och med ikväll! Jajemen! ;-)

Puss//L

Hejsan people...

Dåligt bloggande ifrån mig just nu jag vet... Har egentligen inte någon bra förklaring till mitt händelselösa liv. Så händelselöst är det väl egentligen inte. Helvetet har brakat loss här igen, men det är ju minst sagt gårdagens nyheter så det behöver vi ju inte skriva om. Fattar inte varför det skall vara så svårt för två personer som är påväg åt samma håll att bara släppa taget och gå vidare? Töntigt egentligen....men vi människor fungerar väl så antar jag.

Gårdagen blev inte riktigt som planerat. Blev inget Hstd i alla fall. Åkte ner till stan och laddade upp på systemet inför min "semester". Kollade på ny dator. Käkade middag hos mormor...Sen åkte jag hem och fick äntligen gjort i ordning i mina rabatter! -vilket i sin tur resulterat i en outhärdlig träningsvärk idag! Fan va man börjar bli gammal! Men det va seriöst jobbigt att dra upp buskar och annat jävulskap! Sen va jag nere i Lövstaviken och plockade stenar som jag så fint placerat runt mitt land. Mycket tjusigt blev det!! Kvällen hade ju inte så mycket mer att erbjuda... Slutade med att jag åkte och sov hos mina föräldrar. Deras lägenhet står tom eftersom de är på semester, så där kunde jag sitta i lugn och ro. Jag satt uppe till 04 och grubblade. Gick upp igen vid 7 och åkte hem....A har vart här och fikat nu och det var mysigt! Jag har underbara vänner faktiskt. Fast dom kan driva mig till vansinne ibland så är det ändå dom som gör mitt liv till vad det är. Vet inte vad jag gjort utan dom!!

Ska ju jobba idag, och med de 3 timmars sömn jag fått i natt och de 4 natten innan så kan jag inte tänka mig att jag kommer att vara skitpigg...men men, jag sitter hellre på jobbet och blir lämnad i fred än att sitta hemma och ta skit faktiskt! Mycket hellre!!!

Jag märker att detta inlägg inte leder till nåt vettigt så jag kommer sluta här. Vi hörs igen!

//L

8:e juli 2009

Ja herregud vad tiden går! Snart är sommaren över och hösten här...Jo, tyvärr så e det faktiskt! Jag tycker det är skrämmande vad tiden går fort alltså...Mina lediga dagar har också gått alldeles för fort! Jag tog på mig att jobba några timmar i morgon kväll med, så idag e egentligen den sista hellediga. Inte för att jag jobbar speciellt mycket, men ändå ;-)

Sen sist har inte hänt så himla mycket. Åkte runt och fikade mest igår. Va först hos S. Hjälpte henne med hennes dator och telefon...mycket spännande. Sen va jag och Kocken och K. Mysigt som alltid att komma dit. Efter det så åkte jag hem och gjorde inte mycket....Planterade lite blommor som jag fick i Sthlm. Av tanten jag bodde hos alltså...Jag hade med mig en halv djungel hem på tåget, det va inte alls pinsamt?!

Idag ska jag köra till Hstd. Jag och en klasskompis har pratat om att ses, och nu så kom vi underfund med att vi båda två gått och skjutit på saker som skulle behövts göras ett tag. Så vi bestämde att vi helt enkelt ses i skolan, gör det vi ska, och går och käkar lunch efter det. Låter väl okej?! Ska ta en liten shoppingrunda med tror jag. Jag måste köpa nåt så kul som en ny dator!? Hua! MEN, vet ni? Min dator har gått sönder på så vis att högtalarna gått åt skogen. Å nej, det hjälper inte att sätta i externa högtalare, för det finns inget ljud alls!!? Jag håller bokstavligt talat på att avlida utan min musik!!! Panik liksom! Så jag ska införskaffa mig en mindre laptop är det tänkt....Alltid kul att bränna pengar liksom?! Eller inte...

Vi höres säkert senare för nåt mer spännande har inte hänt...

//L

Nu e jag tillbaks!!

Oj vilken helg... Har haft jättekul! Ingenting gick enligt våra planer men det gör det sällan i T's sällskap...Vi planerade massor, gjorde lite mindre, haha! Det enda som var med på agendan var fest och det va väl nästan det enda vi gjorde! Titta på Sthlm och sånt det föll liksom bort...

Dag ett började med att vi gick fel till hotellet och fick gå nåra km i 35 graders värme med all vår packning, svettiga som grisar och väl framme på hotellet så tog vi en öl och satt och softade lite. Utgång på kvällen och först gick vi ut och käkade, sen drog T med mig på en nattklubb där hon kände personalen, så in på VIP-avdelningen på Fredsgatan 12. Jag kände mig inte riktigt hemma ibland alla bratz och champange-drickande överklassungar men vi hade kul ändå! Kvällen avslutades på Patricia, ett skitmysigt ställe! En båt är det faktiskt och där va det mer min stil. Blandat folk, blandade åldrar och lite rockigare musik! Skitkul. Kvällen avslutades dock lite abrubt av en anledning jag aldrig kommer erkänna för nån! Vakterna där gillade nog inte min onyktra uppsyn kan man väl säga...Hrmm... Hahahaha!

Dag två blev vi inte människor innan typ 20.00 på kvällen! Satt mest och drack kaffe och såg ut som ett fyllo direkt från park-bänken....Käkade på hotellet och efter lite mat och en öl så va man människa igen. Bestämde oss för att gå ut vid 01 och drog till nån pub innan vi avslutade på Patricia igen. Vakten ifrån kvällen innan kände inte igen mig, tack gode gud! Haha! Va kvar där till 05, sen fortsatte vi på vårt hotellrum. Vi struntade i att sova helt den natten. Checkade ut ifrån hotellet vid 12, och drog ut till Gubbängen där T bor. Jättemysigt ställe! Vid 16 åkte jag ut till Värmdö till "tanten" som jag skulle bo hos sista natten. Underbart ställe bor hon på! Fick min första sömn på 40 timmar i hennes gillestuga och jag kan lova att det var himmelriket att lägga sig i den sängen. Herregud va skönt jag sov! Var kvar där till igår eftermiddag då jag släpade mig in till Centralen för att ta tåget hem. Var hemma vid 23 igår-kväll och det var väl i korta drag vad som hänt! Hur mysigt som helst var det i alla fall!

Nu är jag ju ledig till fredag och det är rätt välbehövt...Har ingenting planerat alls! Blir ju gräsänka på fredag och gud va sköööönt det ska bli! Kändes sådär när man kom hem igår. Hoppar av tåget och alla människor som går av slänger sig i armarna på nära och kära. Där står jag som ett fån, och efter 10 min får jag ta upp telefonen och då visar det sig att han glömt av mig...Kul?! Ja ja, back to ordinary kan man ju säga.... Nu får jag snart kramp i fingrarna. För bilder ifrån helgen kan ni som känner mig lalla in på Facebook, här visas i alla fall ingenting ;-)

Puss//L

Tågtrassel

Hoppas detta funkar har aldrig mobilbloggat ifrån denna telefonen. Kul att tåget e försenat en jäkla halvtimma?! Speciellt halv 6 på morgonen. Dessutom bröt jag typ tån i morse OCH brände mig med plattången mitt i pannan!! Det verkar va min dag detta? Suck... Nu vill jag bara komma på tåget så att man kommer fram nån gång! Vi hörs och skrivs! Puss å kram

Stressig dag framför mig

Blev inget bloggat igår...Svarade på lite kommentarer sen orkade jag inte hålla ögonen öppna längre utan somnade som en stock! I soffan dessutom! Vaknade upp fastlimmad i skinnsoffan vid 4 i morse...mmm, va skönt! Inte alls varmt jag lovar ;-)

Gårdagen på jobbet va väl annars ganska lugn...Hände nog ingenting värt att berätta här tror jag?!

Idag har jag en stressdag framför mig. Mitt tåg till Sthlm går ju 05.30 i morgon bitti så dagen kommer bestå av tvättning, packning och städning. Måste även köra till jobbet och handla lite inför trippen. Jag har inte hunnit det i veckan nämligen...Men jag behöver bara lite smågrejer så det ska nog gå fort. E bara så jäkla jobbigt att åka dit nu på dagen i värmen! Jag kan inte åka ikväll för då ska jag ut en sväng på stan e det tänkt. Inte direkt nåt roligt event, men jag ska ut och ta  nån öl med mina föräldrar som firar semester idag. De ville träffa oss innan vi åker iväg på våra resor. Inte för att min är speciellt lång, men mina föräldrar åker när jag kommer hem så det är därför vi inte kommer ses på ett tag. Men det kan väl bli trevligt får vi tro.

Nä hörrni jag tror jag återkommer när jag har nåt kul att skriva om istället! Hörs senare!

//L

1 juli 2009

Hej hopp! Uppe med tuppen som alltid! Ställde klockan på sju, trots att jag inte behöver åka innan 10. Älskar att ta det lugnt på morgonen! Dricka kaffe, hänga, kolla datorn, lyssna på musik, blogga, duscha, sminka mig, fixa håret, hänga lite mer...Jaa, ni ser, det finns massor att göra!? =)

Det har ju dock inte hänt så mycket sen sist...Det är första juli idag. Månaden på året då det är dags för mig att åldras ännu ett år. Ångesten är som vanligt överhängande! I år ska jag festa bort den ångesten är det tänkt. Iom att jag är gräsänka när jag fyller så kommer det finnas massor med tid till det! Gött =D Men 26 är ju inget att fira liksom?! Jag är närmre 30 än 20 och bara det är ju en anledning till att döva ångesten med alkohol, haha!

Sista arbetsdagen idag sen e jag ledig i 8 dagar!! Underbart! Slippa stället ett tag, slippa Strix television, och alla galna tanter! Lovely! Hoppas bara att jag får tillfälle att bättra på brännan lite till. Då kanske folk tror att jag vart i västindien istället för Mallis denna gången?! Eller hur AK? Det hade ju vart nåt...Hahahaha! Snacka om att jag har uppmärksamhets-cravings!? Blev helt nöjd när AK kom fram häromdagen och sa "Har du vart på Mallis eller?!". Självklart efter att ha läst mina störda tankar här i bloggen, *ASG* Kul va det!

Nähä, nu ska jag lyssna lite Springsteen, dricka lite mer kaffe och sen börja fixa till mig! Hörs senare!

Puss//L

RSS 2.0