Dålig humor och vad män egentligen menar med vad de säger!

Påtal om sjuk humor i mitt förra inlägg.... Jag vet att det bara finns en person som matchar mig där och det är miss T. Kan bero på att vi spenderat så många dagar och timmar ihop i vårt liv att vi blev likadana!? Jag vet inte... Men under de åren vi var som tightast så bodde jag ju i stort sett hemma hos henne! Å säg vad vi INTE gjorde ihop?! Ha ha! Idag i alla fall så skulle jag spendera mig åt att skriva ihop en liten lista som jag skulle ge till en manlig vän. Listan hette "Vad mannen säger men egentligen menar". När min fantasi tog slut så visste jag precis vem jag skulle ringa! Miss T såklart!! Å självklart kunde hon komplettera mina redan sjuka/dåliga skämt med några ännu bättre!! Jag har nog seriöst inte skrattat så mycket på länge...Hon har en rapphet blandat med ironi som hon, jag och några få ytterligare människor på denna jord är begåvade med, ha ha ha ha! Vill ni ha några exempel? Detta handlar alltså om hur mannen försöker få sig att framstå via nätet, och hur han säger det på:

 1. Jag har rakat huvud = Jag är flintis
2. Jag är välbyggd = Jag har ölkagge
3. Jag är egen företagare = Jag ägnar nätterna åt nätpoker och dagarna hos ATG-ombudet
4. Jag anser att man bör ha provat allt innan man dör = Jag är knarkare och är aldrig trogen.
5. Jag är en ömsint älskare = du kommer somna direkt och inte känna ett skit!
6. Jag gillar långa promenader i skogen = Öhhöööhöö FATTA va mycket man kan göra i skogen!!? Öhöööhööhö!
7. Jag trivs ju inte direkt på jobbet men det är ju ett jobb i alla fall = Jag är inne på mitt tredje år av samhällstjänst.
8. Jag har ett stort umgänge = Jag är medlem i AA.

Jaa, såhär höll vi på! Ha ha! Listan är väl på 20 punkter ungefär men ni fattar konceptet liksom?? Jävligt kul hade jag i alla fall! Den med ömsint älskare fick mig att trilla ihop på golvet i en hög av skratt! SÅ kul tyckte jag att det var!!! Men sen som sagt så är min humor av lite egen klass oxå... ;-)

Det va dagens roligaste! Håll tillgodo!

Puss//L




Inlägg nummer 240...

Ja people detta börjar ju att arta sig! Vem trodde när jag startade upp denna blogg att det ens skulle bli 10 inlägg? Inte jag i alla fall!? Det är ju fortfarande i stort sett ingen som läser, men där får jag ju skylla mig själv! Har ju valt att inte ha bloggen offentlig eller lämna ut min adress nånstans!

Dagen har varit jäkligt bra faktiskt! Alltid lika trevligt att träffa A-K. Totalskön människa verkligen! Hon och jag har precis samma störda humor...eller jag är nog lite stördare, men hon tycker ju att jag ä rolig, och sånt uppskattar ju jag!

Har några specialinlägg jag vill posta om diverse stördheter och det blir för långt att ha i ett, så vi hörs snart igen
//L



Tisdag = Ledig dag!!

Hörde ni?!!! Ledig dag! Ja det är sant faktiskt! Jag har inte gjort ett skit heller! Satte inte klockan på alarm igår kväll, och vaknade helt av mig själv halv 10 idag! LYX! Sen satt jag här och drack mitt kaffe sen fick jag besök av en kompis som oxå va ledig idag! Vi satt och tjötade skit i nåra timmar och sen har jag inte gjort nåt alls! Helt underbart skönt! Väntar på samtal ifrån jobbet ang. när jag kan gå ut med mitt formulär. Antagligen blir det på torsdag.

Ikväll ska jag inte heller göra nåt! Kanske, kanske göra det sista på min ämnesfördjupning men det ger sig... annars blir det lite matlagning (ngt som är vääääldigt sällsynt i detta hus just nu) och lite Desperate Houswifes! Gott att bara ta det lugnt!

Vi hörs säkert igen vid ett senare tillfälle!

Puss//L

Trött som ett as!!

Japp det är allt jag har att säga! Ämnesfördjupningen är i alla fall avklarad och det är helt ofattbart skönt!! En lättnad större än det mesta annat.... Dock satt jag hela redovisningen och kämpade för att hålla de rödsprängda ögonen öppna. Fyra timmar sömn va alldeles för lite för mig...Sen försöka koncentrera sig 4 timmar plus hålla sin egen redovisning är inte att rekommendera kan jag säga....

Mest troligt blir det ryggläge för mig ikväll! Ska till och med unna mig att titta lite på TV! Det va inte igår. Men det är jag fantamej värd!!!

Puss//L

Morgon...

-igen! Sjukt vad tiden går fort! Är ju jättebra när man längtar till nånting, men i detta fall när jag hade behövt minst två dagar till på mig att förbereda mig inför dagens redovisning går tiden alldeles för fort! Är som vanligt skitnervös och sur... vilket jag alltid är inför en sån här grej...men sen efteråt så undrar man alltid varför man varit så nervös!? Det beror ju helt klart på hur hårt de känner för att sätta dit mig...Själva redovisningen klarar jag väl av, men det är frågorna efteråt som kan bli kämpiga! Hoppas att folk e trötta....

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på sen efteråt!? Åka och fika hos nån kanske? Kan va mysigt för det va längesen nu.... Tracka nån av mina Hstd-vänner kanske? Eller kanske det bara blir att man åker hem och däckar av ren utmattning...Vore ju inte heller en omöjlighet?

Orkar inte skriva mer nu, är så nervös så det blir inge bra ändå! Hörs senare....

//L

Varför ska allting bara bli skit när det precis börjat bli bra?!

Detta är en fråga som förföljt mig genom halva livet känns det som! Varför kan aldrig saker bara få vara bra?!! Du är helt lycklig och livet leker i nåra dagar, men helt plötsligt så är det som att nån däruppe slänger en hink me kallt vatten över dig! En smäll på käften helt enkelt! Å den smällen är fan aldrig rolig! Men men jag klarar mig nog...brukar göra det....

Dagen har bjudit på jobb. Gick lite lättare än igår vill jag lova! Timmarna flög förbi och helt plötsligt va man påväg hem igen! E ju alltid skönt när man får känna så! En snabb sväng hos mamma oxå, sen va det direkt hem till datorn! Fick min fete-smäll på käften som jag pratade om nyss, hamnade i världens kortaste depression i ungefär 2 minuter för att sedan borsta av mig och resa på mig igen! Har ju redovisning i morrn! Kan ni ju inte ha glömt?! Då har man ju inte tid att deppa! Oförberedd som jag är, så va jag ju tvungen att förbereda min muntliga presentation, vilket jag oxå gjort nu! Nu ska den bara övas in oxå! Jag lär väl sitta två timmar till minst antar jag! Men i morrn e det gjort!

I övrigt är jag föööör mycket ledig i veckan! Min kalender är tom tis till fre!! Har ni hört? Jag blir nästan orolig själv för fasen! Ni vet ju vid detta laget att jag inte är nå bra med lediga stunder....jag börjar bara grubbla, deppa och gräva ner mig! Nån som kanske vill ha vårfixat i sin trädgård eller nån som inte hinner rasta hunden kanske?! Anlita mig för tusan, jag e ju ledig i fyra dagar!? ;-) Ha ha, nä skämt och sido men gud va man e tragisk....

Håll tummarna för mig i morrn!
Puss//L

Baksmälla och tråk!

Tjena bloggen....
Blev inga mer inlägg igår! Baksmällan kom smygande på seneftermiddagen, som alltid med mig, och därför va kvällen mest en ren plåga!! Jag va ju tvungen att plugga oxå inför morgondagens redovisning och det va ju inte det roligaste!? Ikväll blir det nog att sitta uppe halva natten kan jag tro för att lyckas hålla en "okej" redovisning i morgon, men vi får väl se hur det går.... Det är bara killarna och jag i skolan i morrn, så sammanlagt skall jag redovisa inför 4 elever och 2 lärare. Så hemskt borde det ju inte kunna bli? OM jag inte får massa jobbiga frågor vill säga...

Ska åka till jobbet nu strax. Inte så jävla sugen kan jag säga...Men jag e sugen på att köra bil e jag! Blir alltid det på våren när solen skiner! Vi satte faktiskt på sommardäck igår...Eller inte vi, HAN satte på dom...Så det är ju bäst för honom att det inte blir mer snö nu för då vet jag vem som byter däck vid sex-tiden på morgonen!

Måste gå och platta håret nu...ser ut som en skata sovit i mitt huvud i natt! ;-)

Puss //L

Ingen rubrik...

Såg nu när jag loggade in här att jag minsann hade skrivit ett inlägg i natt men inte publicerat det smart som jag är...Jag publicerade det i alla fall nu... Jag var ju inte redig i natt överhuvudtaget så det e inte konstigt att jag inte klarade av att publicera inlägget!

Har jobbat klart nu, och jag vill lova att det inte var SÅ kul när klockan ringde i morse!? FYYY säger jag bara...Jag mådde som sämst precis när jag vaknade, men repade mig som tur e ganska snabbt! Sen har dagen bara varit seg, men inget illamående eller huvudvärk och det är ju kanon! =D Det har varit totalt värt det för kul hade vi ju igår!

Resten av kvällen bjuder på plugg! Skoj va? Lördagkväll och allt som det är...ska ju jobba i morrn med, så det blir väl att sitta uppe så länge man orkar i natt, ställa om klockan och gå och lägga sig innan man ska upp igen! Försöka färdigställa min redovisning till måndagen. Ska göra en ppt-presentation. Ska försöka göra den så enkel som möjligt så jag själv i stort sett kan läsa rakt av på måndag när jag ska redovisa... Jag ska faan fira på måndag när denna redovisningen e gjord! Jag har ju uppsatsen kvar sen, å inte för att den är speciellt enkel, men det är ju i alla fall bara EN sak att koncentrera sig på utöver jobbet! Gött! =)

Hörs och skrivs! ;-)
//L

Fyllekajan e igång igen...

Som vanligt ger jag mig ut på hal is och bloggar i onyktert tillstånd! Är alltid lika roande att läsa dagen efter och se vad man ådstakommit för lustigheter! =)

Klockan är strax två nu och tjejerna har precis lämnat mig! Jag är som vanligt pigg som en mört och kan inte sova! Trots att jag skall jobba i morrn! Jag lär nog va sådär vacker när jag sitter i kassan i morrn..haha! Kvällen va i alla fall hur trevlig som helst! Singstar blev det massa av och som vanligt så regerar jag på det planet =) Har faktiskt aldrig blivit slagen i Singstar på EN ENDA låt!! Det ni! Kan ju iofs bero på att alla mina vänner sjunger pissdåligt! Ha ha! Men jag e nöjd så länge jag vinner i alla fall!

K gick ut ikväll trots att han lovat att köra mig till jobbet i morrn...ja, det är ju inte mitt körkort som ryker så jag skiter ju i vilket, bara jag kommer dit hel och ren =)

Har försökt undvika att skicka för många fylle-sms och mail...men bloggen kunde jag ju inte hålla mig från =) Hörs i morrn!

Puss //L

Tjolahopp!

Nu e jag hemma igen! Jobbade ju bara till 19 idag, och det va sjukt skönt!! Lika mycket danskar idag dock, men jag har inte gjort bort mig så farligt idag i alla fall =) Dock har min kära jobbarkompis som skrattade så mycket åt mig igår fått igen med råge för HON gjorde bort sig 100 gånger värre än vad jag gjorde igår! Exakt VAD som hände kanske jag inte behöver gå in på, men jag kan ju säga så mycket som att hon blev röd i ansiktet vid 14.00 när detta hände, och nu när jag gick hem hade färgen fortfarande inte släppt, ha ha!

VET NI VAD?? Den 25 april smäller det! Då ska jag taggas! R ringde idag och lördagen den 25 hade han tid! FY faaaan vad jag e nervös! Jag kommer att dö tror jag!? Tack och lov e min gode vän T hemma så hon ska med till honom och jag tänker gnaga av henne fingrarna om jag så behöver! Detta lär ni ju höra mer om i alla fall, var så säkra!!


Puss//L

Danskarna har invaderat jobbet....

Äntligen är dagen slut!! Var ganska lugnt på jobbet trots löning, men HERREjösses med danskar där va! Mitt jobb är tydligen en ny attraktion i Danmark vilket vi har hört sen innan, men idag kom dom i flock! Hur många bussar som helst var där! Å hur märkte jag detta!?? JO för helt plötsligt står det en dansk tant eller farbror i min kassa å säger nåt i stil med
"Harorööö ellöööö se rajlölööö??
Å jag bara "Ursäkta, nu förstod jag inte riktigt"
Dansken igen fast 5 gånger högre "HAROORÖÖÖ RAJLÖÖÖÖ???"
Jag igen; "ehhh, jag föstår faktiskt inte vad du säger nu..."
Dansken; "Is this kässä open?"
Jag: "Jaaa ja, sure it's open"

Å så höll hela dagen på! Det e för fan pinsamt att va svensk i norden emellanåt! Alla förstår vad vi säger men fattar vi nånting? Nää inte ett skit! Eller jag ska ju inte tala för alla svenskar nu, men jag e livrädd för danskar just för att jag inte förstår ett ord av vad dom säger! Konstigt språk det där...nästan som skånskan ju! ;-)

Annars har det väl inte hänt nåt kul! Jag har varit allmänt utsatt för konstigt folk hela dagen! Min kompis satt i kassan bakom mig och hon har nog aldrig fått så många goda skratt på en och samma dag! ALLA danskar och muppar och småbarn har varit i min kassa idag! Och jag har oerhörd respekt för samtliga av dessa! Detta är oxå allmänt känt på mitt jobb. Å jag ska villigt erkänna att min motvilja emot dessa grupper handlar om okunskap! Jag är helt enkelt inte van vid att prata med barn och muppar! Eller danskar för den delen....

En gubbe som hade nåt slags förståndshandikapp va i min kassa och ville ju gärna prata med mig om diverse saker... Jag reagerar med att humma försynt och stirra rakt ner i tangentbordet under hela detta "samtal". Gubben va dock inte handikappad nog för att inte förstå mitt försök till ignorans, så han lutar sig fram 3 cm framför mitt ansikte och SKRIKER, ja jag överdriver inte om han hördes ifrån kassa 2 till kassa 52:  "HÖR DU VAD JAG SÄGER ELLLLLLLLER???!!!" -samtidigt som spottpartiklarna flyger ut ur hans käft och landar på de flesta ställen från mitt hår och ner till midjan... Jag har nog aldrig sett min kära vän i kassan bakom skratt så hejdlöst..... ja ni kan ju tänka er själva?!

Nu har jag berättat klart om dagens bravader, hoppas även ni kunde glädjas med mig och min störda dag =)

Hörs i morrn!

Puss//L

Hinner med en kort morgonblogg

-innan jag åker till jobbet! Idag vaknar man upp till minusgrader! Skoj?! Inte så...Vart är min vår?! Pallar inte att ta på mig vinterjackan igen alltså! Det kommer jag ju självfallet inte att göra heller! Alla känner vi ju mig; ingen vinterjacka efter den 31 januari ungefär...

Dom ringde från jobbet igår och frågade om jag kunde jobba hela helgen, och med arbetsmoral hög som en skyskrapa och i behov av pengar så sa jag självklart ja. MEN, sen slog tanken mig; hmmm... jag har min ämnesfördjupningsredovisning på måndag,  när hade jag tänkt å hinna förbereda mig för den? Så det blir väl som vanligt här; jobba dag och plugga natt och hoppas att man överlever en sån period till. Det är ju trots allt klart på måndagkväll och det borde man ju fixa... Sen är det BARA uppsatsen kvar! Känns helt overkligt faktiskt! Att bara ha EN sak i skolan att tänka på! Sen att det är en magisteruppsats och jag knappt har börjat det är ju inte så himla vikigt ;-) Det löser sig!

Nu får jag göra i ordning mig! Eftersom det är minus och lite småhalt ute kan jag ju inte hålla mina standard 119 km i timmen (precis under 30 km för fort ska man köra!! ) till jobbet på kringelikrok vägarna så jag bör väl köra i tid idag...

Hörs kanske ikväll!
Puss//L

Några bilder från vackra Skrea Strand...

Tänkte lägga upp några foton från dagens promenad, innan det började snöa då självklart! Dock är ju mitt face med på alla kort jag tar (tyvärr) och eftersom jag inte tänker visa det här så blev det inte så många kort kvar...







På denna sista bild ser man hur molnen börjat bli riktigt mörka! Det va nog strax innan det började snöa ;-) Är ju Strandbaden och badbryggan som syns långt bort. Det är ju Skrea strands metropol på sommrarna, och NEJ det är inte där jag brukar ligga och sola! Jag åker till avlägsna stränder där barnfamiljer och gruppboenden häckar! Ha ha! Å jag!

Men visst är det härligt att bo vid havet! Är inte så ofta man tänker på att man har previlegiet att bara kunna dra ner till havet, men det är härligt och väldigt rofyllt! =)

Puss på er!

//L

Mama I'm coming come...

-heter en underbart fin låt me Ozzy Osbourne. Har fastnat för denna låten just nu! Har ju självklart hört den innan för det är ju ingen ny dänga precis, men jag "fick" denna låten av en kompis så därför så började jag lyssna på den och den är ju såååå fin!! Samma kompis gav mig även tipset att lyssna på Dream Theater. Jag är ju definitivt ingen hårdrockstjej, mer en gubbrockstjej, ha ha! Men återigen blev jag förvånad! Låten Another Day e grrrrym!!! Kan få vilken vuxen människa som helst att börja gråta hejdlöst! Så lyssna på den ni! =)

Jag har i alla fall nyss vart på stranden och promenerat! Hur skönt som helst till att börja med! SEN helt plötsligt när vi sitter där och tjötar jag och min kompisa och vovvarna så börjar det fantamej att snöa!!! Helt ifrån ingenstans kom det! Sjukt....så det blev en kall promenad tillbaks! Snön yrde och vinden va isande kall!! Men gött e det nu när man kommit hem! Nu har jag nog lite energi kvar att fortsätta plugga!

Har fått ett jobbigt mail som jag måste ta tag i först bara... Att vissa aldrig kan ge sig??!

Nu måste jag ringa miss T och skvallra vidare om gårdagens bravader!

Puss//L

God morgon!

Har nu vaknat upp till ännu en dag av strålande solsken! Hur underbart är det inte när allt går på rätt håll och man känner att våren är på gång? Jag tror faktiskt att jag ska åka och kidnappa mammas hund och gå en långrunda på stranden idag! Tror det är därför jag blir så jävla deppig oxå....av att sitta inne hela tiden alltså.... Så idag får det bli stranden, vovve, sol och kaffe! Låter som en ypperlig idé tycker jag!

Åh en grej som hände igår som jag glömde skriva! Fick ett mycket trevligt/skräckinjagande samtal ifrån en gammal klasskompis till mig! Samma människa som är tatueraren som jag funderat på att gå till!! Han sa att han hade tid för mig redan nu i april-maj! Jag dog ju nästan!!! Nu när det blev verklighet vetti tusan om jag vågar... ? Det är ju lätt att gå och snacka om sakerna när man inte har någon definitiv tid, men nu blev man ju ännu mer nervös!! Åhhhh jag kommer dö!! Min smärtgräns finns ju inte ens så kass e den, så jag lär väl skämma ut mig totalt där inne! Ligga och kräkas och svimma av "smärta", ha ha! Ja ja, jag ska ringa honom idag eller i morrn och bestämma nåt definitivt!

Vi höres säkerligen senare!

Puss
//L

Nu måste jag ventilera mig!!

Först innan jag börjar med mitt gnäll: Tack! Du vet vem du är, och jag vet fortfarande inte varför... Får intryck av att du mår bra! å det känns bra att veta =) Verkligen!

NU ska jag börja gnälla! Varför e vi tjejer så jäkla blödiga?! Hatar alla dessa hormoner och känslor som svallar runt som inneboende parasiter i kroppen! Ena sekunden känns allt toppen för att två minuter senare förändras till att sitta och känna sig lipig! Jag vill lipa nu!! Vet inte varför riktigt, men det kan bero på att jag känner att jag är SÅÅÅ fel just nu, just här! Jag har inte haft anledning att fundera nu på ett tag...sist jag mådde såhär va runt jul, och det vet vi ju alla berodde på att något drog i mig, något rubbade min tillvaro och jag tappade kontrollen! Något kontrollfreaket inte klarade av så bra... Allt blev sen som vanligt och jag kunde gömma mig bakom skola och jobb för att förtränga att allt är skit! NU börjar samma känslor komma tillbaks... Hur länge skall jag kunna leva som jag gör? Uppenbarligen så klarar jag inte att upprätthålla min usla fasad 24 timmar om dygnet för då skulle jag inte få såna här svackor! FY faan va jag suger! Fett!! Jag menar jag lever för h-vete inte på 1800-talet!? Jag försöker profilera mig själv som en stark och självständig person! Kul skämt säger jag bara! Kul skämt...

Så nu har jag gnällt av mig för denna gången, eller i alla fall för detta inlägget! Får väl se hur humöret ser ut i morrn!? Kanske till och me hinner gnälla en gång till innan jag går och lägger mig idag?! Spännande va...

Hej så länge!

//L

..........

Börjar ogilla dom där rubrikerna! Svårt att komma på ju!

ÅH fick nyss reda lite grejer...å inte vilka grejer som helst! Ni vet sånt där "top-secret" skvaller som hade fått vilken människa som helst att tappa hakan! Sånt där som får mig att sitta och klia mig i huvudet och fundera även om det inte har ett dyft med mig att göra! Men personen i fråga sa bokstavligen att hon va tvungen att döda mig om jag berättade det för nån! Ha ha! Inte för att jag skulle berätta heller, för jag är inte typen som sviker ett förtroende! Men det va verkligen skvaller av HÖGSTA klass! Bättre än vilken dålig tv-såpa som helst! Mmm...nåt kul har jag ju att fundelera över nu i alla fall!

Jag har kommit en bit på mitt arbete men fastnat lite... Vet inte om det är för att jag egentligen är klar eller för att min inspiration dog. Jag ska i alla fall damma och städa i ordning lite här nu tänkte jag. Få en paus ifrån datorn är ju aldrig fel =)

Ha ha nåt annat som hände igår! Jag och en kompis...en ny kompis kan man väl kalla honom.... Ja, vi satt i alla fall och pratade osså säger jag nånting i stil med "faan vad jag svär!" för jag är ju värre än vilken manlig gruvarbetare som helst då det gäller svordomar! Då säger han; "Jag svär faktiskt aldrig!" Å jag blev helt stum! Finns det så ordentliga människor, eller ska jag börja misstänka att det är nåt fel på honom?! Trodde bara att det va djupt kristna människor som inte svor, och vad jag vet så är han inte det.... Men där sitter jag å ska va tjejig och allt osså svär jag värre än jag vetti fan vad? Kände mig lite dum nästan.... Men jag vet inte, kanske är normalt när man blir vuxen att inte svära?! Eller är det nåt fel på han....Hmm, får fundera på den en stund!

NU ska det städas lite mina vänner!

//L

Vad hände?!

Jag blev helt förtvivlad när jag kollade in på smhi's sida nu i morse! Jag va så jäkla glad för nåra veckor sen då jag kollade vädret iPrag för det låg på 12 plusgrader! NU råkade det tydligen sjunka en bit!? Ha ha, det va 3 minus i natt! Va fan hände liksom? Nu får vi ju för tusan ta med vinterjackor!!? Ha ha ruskigt skrattretande! Speciellt eftersom en av mina kära vänner är helt övertygad om att hon ska ha sommarkläder på sig och sitta på uteserveringar i 5 dagar! Jag har hela tiden, med tanke på tidigare års resor, hävdat att vi har haft jackor på oss varje dag de senaste gångerna och att uteserveringarna typ inte har öppnat!! Men nej! Hon ska dricka öl ute om hon så ska göra det med filt på sig! Å det kan jag väl gå med på kanske...

Dagen består av att sitta hemma och skriva som sagt....skönt men svårstartat! Jag gick upp och skulle börja kl 8, men jag sitter fortfarande här och har inte kommit igång. Men nu är det dags!!

Hörs säkert senare!
Puss//L

Dag två av min meningslösa jobbarhelg!

Knappt nån idé att blogga dom helgerna jag jobbar för det händer ju ingenting värt att tala om!! Har bara suttit i gula villan och möglat! Knappt nåt folk heller, och dom som va där va så tråååååkiga så att jag kan dö! Det är faktiskt så! Ibland har man bättre kunder än annars! Är precis som att ett visst folk åker vissa dagar! Idag har folk vart så tjuriga så det har inte spelat nån roll hur trevligt jag har sagt "Heeej!!!" eller viftat trevligt med ögonfransarna! Helt omöjligt att charma dom! Då e jobbet pest!!

Annars har jag mest bara längtat hem idag *s*. Varför tänker jag inte tala om! Det kan ni ta och fundera på! =) Men jag behåller den för mig själv än så länge!

Nästa helg är det äntligen dags för lite partaj!! Som jag har längtat! Nåra tjejkompisar kommer hit på fredagkväll och käkar, sjunger singstar och pimplar vin! Lovely!! Känner att jag verkligen behöver det!

Denna veckan kommer jag nog va hemma mestadels...jobbar kväll på onsdag och torsdag, men sen ska jag bara va hemma och planera min ämnesfördjupning som jag håller nästa tisdag! Gött!! Att va hemma alltså!

Nu ska jag gå tillbaks till mitt!! =)

Puss//L

21/3 2009

Blir inte så många inlägg nu per dag...men så är det ju i perioder!

Dagen har endast innehållt jobb...jobbade 9-17 ungefär och nu när jag kom hem har jag mest slappat! Är ganska glad idag av nån anledning...vet egentligen inte vad det är men känner mig bara allmänt happy! =)

Jobbar ju i morgon med, så helgen har nog inte så mycket spännande att bjuda på! Igår va jag ensam hemma då han som bor här va på rymmen som vanligt! Ikväll såg jag han 5 minuter sen somnade han på soffan, å då hamnade ju jag här igen! Ovanligt liksom?? Nä inte så....

Har lyssnat ihjäl mig på Tingelin-låten de senaste dagarna! För att prata om NÅT som e aktuellt! Har ju blivit värsta kalabaliken tack vare det där numret ifrån melodifestivalen i lördags och jag förstår verkligen inte varför?!! Alltså ryssar kan nog inte känna igen en show när dom ser den? Jag tycker det är det roligaste på flera år! Söker ni på "Tingeling goes Russia" på youtube och kollar den versionen som e typ 7 min så får ni ju se den bästa versionen! Kommentaren "Moskva betyder pälsmössa på ryska" resulterar i att jag viker mig VARJE gång! Även "you're fucking worst" e hur kul som helst!! Kalla mig gärna en människa me låg humor det kan jag ta så länge jag får titta på Tingeling minst 10 gånger om dagen! *asg*

En annan låt som jag upptäckt är Lily Alens "Fuck you", den heter nog inte så på riktigt, men funkar att söka på det på youtube! Sån brillians va längesen jag mötte i låtskrivarvärlden! Jag är ju inte den snabbaste och låten kom nog ut för över ett halvår sen, men att DEN låten är skriven till Georges W Bush gör den bara så otroligt bra!! Kan lyssna på den over and over....

NU ska jag ge mig ut i spacen och leta upp nån kompis =)

Puss //L

Rubrik??

Orkade inte komma på nåt fyndigt! Vet inte varför jag bloggar egentligen för jag har ju ingenting att säga! Jobbigt är det att människor runt omkring inte verkar förstå hur mycket jag har omkring mig just nu... min familj fattar ju, dom vågar ju knappt ringa längre i rädsla för att störa...men det är inte lätt att förklara att timmarna inte räcker för en längre! Å det är inte bara ett ordspråk längre utan det ÄR verkligen så!! En sak är säker i alla fall, mina vänner och min familj ska få en stor plats i mina acknowledgements i uppsatsen i alla fall! Att jag står ut med mig själv är ju en sak, men att alla andra verkligen gör det ska dom ha stor eloge för! Vad jag menar med att folk inte verkar förstå är att de fortfarande lägger lika mycket på mig som dom brukar! Jag är alltid den som skall ha ansvar över allt, fixa och dona och planera! Å oftast gör jag ju det för att jag tycker att det är kul! Men i detta läge hade det inte gjort nåt med lite lite hjälp...Jag planerar klassfesten, ringer runt till alla och fixar förfesten! Jag bokar resan till Prag, jag fixar tågbiljetter och planerar resan... Jag samlar in allas pengar och betalar resa och tåg. Jag hjälper polare med att söka skola, CSN osv osv osv....PLUS allt annat jag måste göra i mitt eget liv! Detta är ju självklart mitt eget fel eftersom jag tydligen inte säger ifrån, men eftersom jag är van vid att tycka sånthär e kul så stoppar jag ju inte mig själv heller! Störd som jag e...

Gott är i alla fall att statistiken är klar. Håller just nu på att sätta ihop mitt frågeformulär som jag borde gå ut med inom två veckor...å ämnesfördjupningen som skall va klar nästa vecka...men det börjar sina på uppgifterna nu och det är skönt.

I morgon och söndag blir det jobbet som gäller. Ska nästan bli lite skönt! Koppla bort allt och bara sitta där och sköta sitt!

Hörs och skrivs! =)

//L

19:e mars!!

Vet ni vad??!!! Jag lyckades få tag i biljetter till U2!! Så den första augusti bär det av till Ullevi! Tänk? Bono OCH Bruce samma sommar?! Springsteen slår ju absolut allt, jag är ju definitivt ingen U2-fan, men ska bli kul som tusan ändå! Åker dit med bror och en kompis! =)

Idag har jag bara suttit hemma och pluggat! Har varit ofattbart skönt alltså! Trodde inte jag kunde älska mitt hem så mycket! Men när man inte varit hemma på jättelänge så är det en otrolig känsla att bara få "va" hemma! I helgen blir det jobb hela långa helgen, både lördag och söndag! I morgon kan jag förhoppningsvis få stanna hemma oxå. Har inte snackat med mina klasskompisar än om vad de tycker, men eftersom jag gjort klart det sista på statistiken idag så borde jag inte behöva åka ner!? Nä, det bestämmer vi att jag inte måste...

En annan sak som 19:e mars bör hedras med: Första kaffen på uteplatsen i solskenet! SO lovely! Underbar känsla första gången man kan sitta ute på våren tycker jag! Den är värd att skrivas in i almenackan!

Hörs igen
Puss//L

Ännu en tråkig dag till ända

Jag skäms! Hur tråkigt liv får man lov att ha?! Det börjar bli pinsamt när människor frågar mig vad jag gillar att göra eller vad jag gjort; "Nää pluggat bara..." Å sen kommer man inte på nå mer!!? Just för att det inte händer nåt mer! Tack gode gud att Prag närmar sig me stormsteg. Hade det inte gjort det vetti tusan hur jag överlevt! Idag gjorde jag i alla fall klar regressionstentan och faktoranalystentan! Bara logistisk regression kvar! Å den gör jag i morrn! Fatta att i morrn ska jag va hemma! HEMMA?! Det känns helt sjukt skönt! Å har jag riktig tur så får jag ännu en sån dag på fredag. Visst, jag har hur mycket som helst att göra, men känslan av att få sitta hemma och göra det är ju kanon! Igår hade vi dessutom vår sista föreläsning, så nu är det bara ett fåtal tillfällen kvar i skolan, sen e det bara hemstudier kvar denna termin! Lovely! =)

Helgen jobbar jag ju as usuall...men det ska bli rätt skönt att syssla me nåt annat! Har inga andra planer faktiskt! Nu ska jag laga spaghetti och köttfärssås! SÅ tråkigt, men jag lagar ju aldrig mat längre så jag borde ju inte klaga! Har tappat lust och energi till det mesta!

En extra PUSS till miss A idag för att hon kom hit och gav mig en liten present för att hon tyckte jag verkade så trött och sliten! Guld värda mina vänner! =)

Puss

//L

Vååår!

Ja det är verkligen vår i luften! Visst är det underbart att vakna upp till solsken och ljudet av fåglar på morgonen? Finns få saker som är så uppiggande!

Jag bloggade inte igår...Jag vet jag suger, men tiden räckte helt enkelt inte till!! Dygnets timmar är alldeles för få just  nu. Sitter och väntar på en kompis som skall komma hit på lite frukost! Alltid mysigt, och det va ett tag sen vi sågs nu. Sen efter det bär det iväg till skolan för att skriva klart min tenta. E så jobbigt för jag behöver ett dataprogram som bara finns på de datorerna! Å hur jag än bär mig åt så går det inte att ladda hem! Det är svindyrt att köpa just det statistikprogrammet, men vi har ju vissa sidor här i landet som brukar kunna erbjuda dessa tjänster gratis, men nej! Inte detta inte...e så drygt att behöva köra ner till skolan varje gång man behöver göra en analys!

Annars har det inte hänt mycket. Jag fick besök av två kompisar igårkväll lite oväntat så det va nog därför jag inte fick nån tid över till bloggen! Även om jag behövde plugga så va det mysigt me lite paus och sällskap!

//L

Självinsikt!?

Morrn morrn på er! Fick inte alls sovit så många timmar i natt som jag planerat! Kom lik förbaskat inte i säng innan närmare tolv! Å upp halv sex...det e inge bra! Nu bär det ju iväg till skolan till tredje och sista statistikföreläsningen! Logistisk regression e det idag...Mmm visst låter det nice? Sen e det råtenta-plugga fram till måndag då tre statistiktentor skall lämnas in!

Rubriken; självinsikt...det va det jag tänkte skriva detta inlägg om! Förstår inte att människor i 25-årsåldern helt kan sakna denna vara?! Jag har väntat och väntat på ett uppvaknande men det händer ju inte, det blir faan bara värre! Alla har vi ju sidor, mer eller mindre positiva, som vi inte är helt medvetna om, men i de flesta fall handlar det om att man helt enkelt inte VILL inse att man kan styra över sitt liv och vilka människor som skall ingå i det. Man klagar och uttalar sig om sin omgivning, men glömmer att hålla rent framför sin egen dörr... Känns så jävla pissigt bara! Känner mig så jäkla sviken och orättvisst behandlad just nu. Att vissa bara får tänka på sig själva, medan andra skall finnas där och passa upp så fort det passar den andre är helt enkelt INTE okej!! Relationer, alla sorter, handlar om att ge och ta. Utan ett utbyte så kommer din omgivning till slut att tröttna och då står du där...-helt jävla ensam! Jag kan tycka det är försvarbart i 17-18-års åldern, men är man vuxen så är det oacceptabelt! Å att man inte vaknar upp sen å bara "Oj va fan hände här då? Mina vänner har visst slutat höra av sig!?". Det är DÅ man måste gå tbx till sig själv och ifrågasätta om JAG kan göra något, om jag kan tänkas ha gjort nåt tidigare eller vad som kan vara problemet, hos MIG. Men vissa sätter skygglappar på, taggarna ut och vänder allt som händer mot sin omgivning! Tragiskt om ni frågar mig. Men det är väl sånt här man skall gå igenom i livet antar jag. Vissa lär sig aldrig, medan andra vaknar upp och blir en vän för livet...

Skönt att ventilera sig bloggen! =)

Nu styr jag kosan emot skolan! Idag ser det ut att bli kanonväder!! Vilken tur att jag ska sitta framför datorn till 16.00 då!?

//L

Inget skoj händer här!

Absolut inget kul har hänt idag!! Därför inget inlägg tidigare... Fortsätter att snora och hosta! Inge kuligt alls!

Va i skolan på morgonen, kom hem vid 2 och sen gick dagen fortare än faan! Klockan e 20 nu och jag har knappt hunnit någonting! Nu ska det bara lagas lite mat, sen blir det lite mer plugg och sen sängen! Statistik 9-16 i morgon! Underbart!?

Sorry för tråkigt inlägg, men ett tråkigt liv ger tråkiga inlägg!

//L

Upplysning!

Jag ska snart sova, MEN måste bara upplysa om Lily Allens låt "Fuck you"! Så jävla brilliant!! Det är från och med idag min nya "lyssna-sönder-tills-den-dör" låt! Lyssna, lyssna, lyssna!!

Puss å hej!!

Hemma igen!

Nu är jag hemma ifrån Göteborg! Shit va kul vi haft! Trots all nervositet va fotograferingen rätt kul! Å några fina bilder blev det ju. Va dock helt slut nu när jag kom hem, så det blir nog inget nattsudd för mig ikväll. Ska gå och lägga mig i tid, för klockfan ringer 05 i morrn, Ska va i skolan halv 8 och skriva statistiktenta! Hur skoj som helst!! Eller inte?!

Efter vi hade varit på The studio gick vi ut och käkade. Väldigt välbehövligt! Vi va klara runt två och då hade ingen av oss ätit frukost än!! Vi åkte ju liksom 8 på morgonen...Men det va hur mysigt som helst. Nån shopping blev det ju inte direkt...speciellt eftersom vi alla hade lagt ut så mkt pengar på kort, men även för att vi va helt dödströtta!!

Pallar inte komma på nåt mer att skriva nu, så jag gör ett nytt försök i morgon!

Go natt!//L

Kortis-inlägg

Gud va mycket tid man har på morgonen när man varken skall sminka sig eller göra i ordning håret!! Man måste ju tyvärr va osminkad när man kommer till The Studio. Hemskt om ni frågar mig! Inte klokt vad man är ytlig egentligen! Men ska jag vara helt ärlig så är det några av de saker jag älskar mest med att va tjej! Fixa till sig och variera sitt utseende lite är ju det roligaste som finns egentligen! Så varför klaga!? I'm a woman for god's sake! =)

Sitter just nu och väntar på att miss A ska ringa för att få besked hur det har gått med hennes face! Tråkigt om hon inte kan följa med, hon och jag har den mest skruvade humorn tillsammans och dagen blir nog roligare med henne! Men men...vi kan säkerligen få skoj i vilket fall, men håller tummar och tår för att hon hänger på!!

Nu får jag sluta skriva igen! Hörs ikväll!

Puss och Kram
//L

Schlagerkväll avklarad!

Jahapp då hade vi en schlagervinnare! Å det va väl en helt okej vinnarlåt!? Vi hade vild vadslagning i släkten T ikväll. Alla hade valt varsitt bidrag och som vanligt i vår släkt blir det nästan krig om vilken låt som "faktiskt" är bäst!! Pappsen vann för han höll på Malena hela tiden! Jag förlorade fett eftersom jag höll på EMD, fjortis som jag är ;-) Nä, helt ärligt så vågade jag inte erkänna att jag älskar Caroline af Ugglas låt så därför va jag tvungen att hålla på nån annans! Tycker verkligen att bortsett ifrån Caroline herself så är texten och musiken till denna låt oerhört gripande och vacker!

I morgon bär det ju av emot Göteborg! Ska bli skittrevligt! Förutom att en av brudarna fått utslag i ansiktet!! Typiskt! Hur lyckas man med att få det PRECIS samma dag som vi skall åka?! Å hon e verkligen den som sett fram emot detta mest av alla! Hon skulle se om det lagt sig i morgon, om inte får hon ju stanna hemma! Tråkigt!

Dagen idag gick alldeles för fort! Jag inbillade mig att denna lediga dag skulle vara nåt extremt lång och trivsam!! Nu blev den extremt kort och snorig istället! Skoj? Well well, välbehövligt har det nog varit i alla fall!

Gör ett inlägg i morrn när jag kommer hem och är svinsur över alla misslyckade bilder!! ;-)

Natti Natti

//L

Lediga lördag!

Jaa, nu är den här! Den efterlängtade lediga lördagen! MEN hur bra tror  ni att jag mår då? Inte så jäkla bra alls...Inte jättemycket sämre än de andra mornarna iofs, men rejält förkyld, ont i halsen och obefintlig röst! Men det är väl så det ska va! Nu kände min kropp att jag slappnade av och DÅ släppte den fram allt som legat i kroppen och väntat...E rätt sjukt hur stress kan påverka kroppen! Jag om någon borde ju verkligen veta vilka risker som finns med att stressa! Under stress kan ju kroppen till och med hålla cancerceller under kontroll, och det är ju inte så jäkla bra precis! Men men, nu snackar vi vanlig förkylning, och det är ju trots allt inte så farligt...

Dagen bjuder väl på en del...Ska åka och sola nu på förmiddagen, sen ska jag klippa "Kocken" så hon e snygg inför morgondagen. Sen ikväll blir det schlager-afton hemma hos päronen! Mysigt! Det bästa som finns att åka hemifrån och slippa stå med matlagning, disk och annat... Annars blir det väl bara att fixa lite med mig själv, fixa naglarna, prova lite mer kläder, packa...jaa, sånt som behövs inför i morgon.

Tror det är slut på detta inlägget nu, för det har ju inte hänt så mycket mer sen igår.

Puss //L


Överlevde otursdagen!

Ja hemma är jag ju, och så många olyckshändelser har det inte varit idag! Morgonen började iofs sådär bra! Min jobbarkompis drev ändå med mig om fredagen den 13:e för att hon tyckte jag verkade så förvirrad! Först glömde jag min plånbok när vi skulle köpa kaffe, sen på frukosten glömde jag köpa cigg innan; sprang runt som en idiot tills jag fick lånat en cigg, sätter mig ner och ska tända; tror ni att jag har nån tändare!? Nej! Fick återigen springa runt som en idiot! Sen röker jag och ska äta min youghurt....Då ser det helt ärligt ut som att jag tar världens största sked och öser den rakt på mig själv! På kläderna alltså!? Jävligt sköj?! Vetti tusan vad som hände, slant väl eller nåt?! Då dog min jobbarkompis typ av skratt! Det va pricken över i:et liksom! Men sen gick allting någorlunda bra...inga större missöden!

Efter jobbet handlade jag lite och åkte sen och solade! Shit va skönt det va! Det tog nog inte 2 minuter innan jag sov i solariet. Vaknade sen av min egna snark! Ha ha! Det är så jag brukar göra. Gött va det i alla fall! Kommit hem och tagit en dusch, ska snart prova lite kläder inför Gbg på söndag. De vill ju att man skall ha 3 ombyten med sig, och hur svårt är inte det? Vill ju mest ha naturliga porträttkort så det får nog bli nåt naturellt, svart eller vitt typ... ja ja, ska prova lite olika nu!

Vi får se om det kommer nåra fler inlägg. Beror på vad kvällen har att erbjuda.

//L

Fredagen den 13:e!

Har aldrig varit med om att två fredagen den 13:e kommer månaderna efter varann! Är inte det lite att överdriva? Det har säkert hänt förr, men då kanske jag inte lagt märke till det. Har väl inte jätteont av fredagen den 13:e, peppar peppar, men det brukar inte hända hemska saker direkt.... Fredagen den 13:e maj för nåra år sen va jag iofs med i en mindre trafikolycka. Eller ingenting hände med mig, men en tjej sprang ut bakom en buss på en 90-väg där jag kom körande, och hade det inte varit för att hon var rätt snabb så hade jag möjligtvis haft ett liv på mitt samvete idag...Usch! Kommer aldrig glömma den bilden! Hur hon bara dyker upp mitt framför bilen! Jag touchade hennes fot när hon försökte hoppa undan och hon åkte ner i diket, men det va typ det enda som hände. Men sjukt vad rädd man blir!!! Det va typ hon som fick trösta mig kommer jag ihåg, ha ha!

Jag är hesare än hesast idag igen! Rösten va iofs inte helt borta i morse, men vackert låter jag ju inte! Å det värsta av allt e att jag inte kan skälla på nån! Ha ha! K höll på reta mig i morse, så blev jag förbannad och skulle gapa nåt! Vad tror ni kom ut? Massa väsande och några ynkliga pip!! Fy vad låg man känner sig då! Å han bara vek sig av skratt! Hoppas det går över för om 2 timmar skall jag ta emot kunderna på jobbet, kan va en fördel att kunna prata då?!

Jag lär säkerligen skriva ett inlägg ikväll! Har bokat soltid direkt efter jobbet! SÅ skönt!

Puss & Kram L

Vinterland!

Shit me snö det kom alltså! Helt förvånande!! Jädrans vinter, man hade ju börjat hoppas på vår nu juh! Det är ljust och soligt på morgonen, fågelkvitter hörs och jag har t.o.m tagit fram vårjackan! Men det e ju jag iofs...Jag har ju vinterjacka på mig endast i nödistuation!! Värsta plagget jag vet!! Men nej så besvikna vi blev...vintern va inte över! Nu har vi runt 10 cm liggande snö, och det känns inte kul nånstans!!


//L

Faktoranalys...

Har denna dagen bestått av, och tro det eller ej; det va faktiskt skitkul!! Trodde aldrig jag skulle höra mig själv säga att statistik va kul?! Men jag tycker nog att det är mestadels ganska kul! Bara man fattar, vilket kan vara en ganska lång process, så är det kul och extremt användbart!

Idag har varit en bra dag på många sätt...vad det innebär tänker jag inte skriva rakt ut här, för jag har knappt erkänt det för mig själv ännu...trots att det funnits i min hjärna i två år snart...Men som sagt; en bra dag med många framsteg! Eller framsteg...vetti tusan vad jag ska kalla det, jag är nöjd med dagen helt enkelt! Intressant är oxå att ens preferenser kan ändras så mycket! Man tror att man vet vad man vill och vad man söker, tills verkligheten slår dig i ansiktet! DÅ vet du vad du verkligen sökte...Konstigt....

Ikväll ska jag träffa "den gravida" som varit på MVC och tittat på sin bebbe! Alltid kul! För henne alltså....jag personligen tycker att det är föga intressant, men man måste ju ha förmåga att glädjas med andra! Ha ha! Fattar inte helt ärligt glädjen med barn!? Men min "mamma-gen" utvecklades nog aldrig riktigt! Kan tycka att vissa barn kan va söta och trevliga och så...men att frivilligt skaffa?! Nope not at the moment please!

Kanske lägger in ett inlägg senare!

//L

Ett kort inlägg

-innan jag sticker till Hstd. Spenderade som sagt hela dagen igår på arbetet, och det var ingen rolig dag vill jag lova! SÅ lite folk, och tiden kändes som ett halvår, fast det egentligen bara handlade om 9 timmar... Så det va väl inge roligt precis... En annan skum sak; jag kände mig lite hes hela dagen igår på jobbet, men ingenting jag reflekterade jättemycket över! I morse när jag vaknade va min röst totalt försvunnen!! Detta är ingenting som brukar hända mig så jag fick ju panik!! Började springa runt här och försökte fånga en katts uppmärksamhet med min helt obefintliga stämma! Dom såg mest livrädda ut och försökte undkomma sin skogstokiga matte! Nu har jag fått tillbaks litegrann av rösten, men låter som en kråka som rökt för mycket blandat med lite gnissel i mellan åt! Ha ha! Låter inte klokt! Tur att jag inte har nån redovisning i dagarna!

Nu bär det iväg mot skolan för statistiklektion nummer två. Har min aboluta favoritlärare idag så jag e övertygad om att det kommer gå vägen! Måste hinna köpa cigg innan så därför bör jag nog åka typ NU! Hörs säkert ikväll!

Puss L

Hej hopp å onsdagmorgon!

Känner mig jättemycket piggare idag! Har sovit hela 8 timmar i natt! Helt underbart! Solen lyser oxå idag och man kan nästan känna lite vår i luften. Det gör ju knappast saken sämre?! Sen att man sa sitta på jobbet hela dagen till kl 21 ikväll det gör ju inte heller saken sämre?! STOPP! Nu får det va slut på optimistiska NIsse här...Klart att man inte vill sitta där hela dagen, jag är väl inte störd?! Men men, går an gör det ju, måste ju ha mina pengar!

Nu måste jag göra mig vacker så jag inte skrämmer bort kunderna på jobbet! ;-) Hörs kanske ikväll!

Puss //L

Inte ens DH fick man se...

Kom ju på att det va Desperate Houswifes idag! "Jajemen" tänkte jag detta får bli kvällen belöning och sen gå och sova! Men tror ni att 5:an fungera då eller?! Nej det gjorde den ju inte! "no access" stod det så fint på tv'n... fick bli ett avsnitt av The Mentalist istället på tv3, funkade rätt okej, för det är bra! Men inte bättre än DH *surar*... men snygg e han Simon Baker! Å hur faan kunde jag hans namn kom jag på nu?!! Vet att jag såg han på Oprah för x antal veckor sen! Å på tal om han sen? Tänkte på det under hela programmet ikväll; finns det nån snyggare outfit för en man?! Skjorta, väst och kavaj! Han har ju alltid det på sig i serien. Shit va snyggt alltså! Mmm...



Fast det bara är skjorta som gäller på denna bilden så duger den ändå ;-) Jäkla fräsching...han kanske ska få en plats på min celebrity-top 10-gorgeous!!? Mmm, tåls att fundera på. Han får va bubblare än så länge!

Nähäpp nu blir de de vanliga kvällsbestyren, sen sova! Har sovmorgon i morrn! Har ställt klockan på 08.00! Hur skönt som helst!

GodnattPuss
//L

Snark!!

Denna bloggen tråkar snart ihop totalt! Med tanke på att jag inte haft nåt liv överhuvudtaget det sista så händer det ju faan ingenting! Jag bara klagar och gnäller över skolan och jobbet, å inte ens jag själv tycker ju att det är kul att läsa om sen!? Hur fan skall jag kunna begära att nån annan skall tycka det då? Men denna dagen har varit som vanligt! Kom till skolan kl 8.30 och va kvar till 18.30, och JA jag är trött! Nåt så in i helvete!! Den jäkla statistiken tar kål på en varje termin, och jag visste det nästan innan, men ändå måste jag klaga!

I morrn blir det jobb i alla fall! 11-20, underbara tid! Men jag jobbar hellre kväll än dag ändå! Bättre betalt och bättre upplagd med rastschema och så vidare, så dagen går verkligen fort! Oftast.... Längtar verkligen till helgen! Tänk!? Ledig en hel lördag och en hel söndag! Har inte bestämt mig om jag ska hitta på nåt skoj på lördag eller om jag verkligen bara ska slappa bort hela jäkla dagen!! Sova tills jag vaknar och sen bara dega!? Hmm, får fundera på den! På söndag e det ju götet som gäller, så nåt kul händer ju ändå liksom! =)

Nu måste jag ge mig på de vanliga rutinerna; laga mat, tvätta en maskin tvätt, läsa lite och sova...får väl se om/när ni hör av mig igen!

Puss //L

H-vetes dagen snart till ända!!

Så farlig som rubriken antyder har dagen inte varit ändå!! Jag är bara sjukt trött! Eller mår halvkonstigt, typ som när man e bakis. Men så har jag heller inte sovit ngt under dagen, så sviterna efter natten börjar väl visa sig nu! Inte så konstigt dock.

Va på min handledning i alla fall, den gick jättebra! Han va hur nöjd som helst! Konstigt med tanke på att allt skrevs mellan 20 och 03 igår natt/kväll! Men men, e man begåvad så e man ;-) Nä, skämt och sido... Brukar ha lätt för skrivbiten, och tydligen så gick det ju hem oxå!

Efter handledningen åkte jag hem till miss C och fikade. Blev lite mys med henne, hennes underbara vovve och lille söte katten! Men alltid trevligt med en spontanfika! Hon bor påväg hem från skolan, och det va längesen vi sågs så jag svängde inom! Kocken har varit här nu i några timmar. Det va som sagt längesen vi sågs, så det va väldigt trevligt! Planerade våra framtida utflykter! Göteborg på lördag ju, ska bli hur kul som helst!! Lovade att klippa henne på lördag oxå, så hon blir vacker till på söndag! =)

Nu ska det lagas lite käk, läsa in mig på regressionsanalysen inför morgondagen sen SOVA! Senast 22.00 ska mina ögon vara slutna har jag bestämt!

Puss//L

Piggare nu!

Inte för att jag sovit nåt mer, men jag känner mig piggare nu! Kroppen som luras fram till dess att tröttheten slår tillbaks nångång i eftermiddag!?

Såg att U2 kommer till Ullevi i sommar. 31:e juli rättare sagt...Blev faktiskt riktigt sugen! Behöver ju inte leva upp såpass till min Springsteen-obcession att jag inte kan gå och se nån annan artist!? Problemet är att biljetterna verkar släppas redan på fredag, och det har jag inte råd med!! Får isf vänta till ett eventuellt andrasläpp. Vi får se om nån e sugen på att hänga på bara! Hade varit skojigt! Ullevi på sommaren är ju alltid underbart!

Ska nu göra mig i ordning för att köra till skolan! Hörs igen

//L

Nattsudd

Satt uppe till halv tre i natt och skrev! Gick upp halv sju och det kändes verkligen att 4 timmars sömn inte var tillräckligt... Jösses va seg man va!! Men nu börjar allt rätta till sig. 10 sidor är inskickade till handledaren, och kl. 13 idag ger det sig hur text skriven mellan 20.00 och 02.30 kan se ut! ;-) Får väl hoppas att det går okej ialla fall! Ska ju bara lyckas ta mig ner och tillbaks ifrån Halmstad i vaket tillstånd...

Har massa jobbiga telefonsamtal att ringa kl 9 när allt öppnar! Går alltid och samlar på mig sånt, så tillslut måste jag ringa 14 ställen....tycker det är asjobbigt! Va trevlig och sånt...fy! ;-)

Annars bjuder dagen inte på så mycket! Skall läsa in mig på regressions och faktoranalys idag! Statistikkursen börjar i morgon, och är det nåt som tar musten ur en så är det statistik! Kräver att du är extremt fokuserad och koncentrerad hela tiden. Vill väl till att jag sover ordentligt i natt nu, för dom har nämligen förlagt heldagar under denna kursen, 8-16 i tre dagar! Spännande!? Tur att dagarna inte kommer på rad i alla fall... Ikväll ska jag träffa "Kocken". Det va sanslöst längesen! Men hon och jag är ungefär likadana arbetsnarkomaner, så att få hennes och mitt schema att stämma så att vi är lediga samtidigt är något komplicerat! Men ikväll ska det ske, och det ska bli kanontrevligt! =)

Well well, nu börjar klockan närma sig 09.00 så att jag kan börja ringa alla mina jobbiga telefonsamtal! Hatar företag och myndigheter... Telefonköer i evighet... *suck*

Puss

//L

Underbar start på dag tre...

Bäst att fortsätta köra med nedräkning av denna jobbiga helg! Men nu är det ju dag tre! Vilket innebär den sista dagen på jobbet för denna gången! Jobbar sen inte innan onsdag! Gött... Men denna dagen startade ju sådär...satt ju och skrev till typ halv ett igår natt...satte sen klockan på 8, vilket i min värld är riktigt många timmars sömn!! Men när jag vaknade i morse hade jag fantamej ont i varenda muskel i hela kroppen! Var som om någon hade hoppat på mig hela natten! Plus en äcklig huvudvärk! Hatar att vakna med huvudvärk! Så morgonens kaffe fick sällskap av två alvedon...kul, det första man gör?! Men nu börjar jag piggna till!

Ännu roligare är att här vräker ner snö!! Varför då kan man undra? Det borde gå mot vår nu...men va fasen förra året hade vi snö långt in i april, så det är väl likabra att vänta sig att våren kommer först i juni i år?!

Nu drar jag mot jobbet gott folk!

//L

Mina ögon går i kors...

Faan va jobbigt! Jag som hade så höga ambitioner för denna lördagkväll!! Skulle ju göra massor! Jag har gjort en del, men jag e sjukt trött! Ögonen går i kors, och då är det sådär att försöka läsa massa artiklar ifrån dataskärmen... Men men, ska försöka skriva lite till nu så får jag väl gå och lägga mig sen då!

I morgonkväll kommer ju bli ännu mer för jävligt! Då  vet jag ju att det ska in kl 08 så då kan jag inte gå och lägga mig innan jag har nåt att komma med...visst, det är bara handledning men ändå! Tänker ju knappast komma tomhänt...det rimmar inte med min image riktigt ;-)

Detta blir nog dagens godnattinlägg! Får väl se...ni hör säkert av mig i morgon igen!

Lyssna förresten på "Rigo" med I got U...jäkla partyplåga!

//L

Dag två avklarad

-bara en kvar! Gött! Ser nu fram emot en hel kväll hemma! Lite annat än igår då man inte va hemma innan halv tio! Skall ju mestadels plugga, men jag tänkte unna mig nån timmas paus och kolla på andra chansen senare ikväll...kan ju vara spännande! Schlagernörd som jag trots allt är! ;-)

På jobbet hände inga skandaler alls! Har varit på mitt bästa humör idag i alla fall! Varit så jäkla flamsig som bara jag kan. Drar av min egna, helt hemgjord skämt konstant, som ingen annan än jag tycker är speciellt roliga. Folk skrattar mest ÅT mig på grund utav att jag skrattar så hysteriskt åt mig själv! Ha ha, hur kul som helst! Det är väl det som skulle vara mitt största hinder inför en potentiell komiker-karriär; att jag viker mig totalt åt mina egna skämt! Skrattar gärna minst en kvart oxå...ja ja, att man är skev det visste man ju egentligen redan. Kul har jag haft i alla fall!

Hörs säkert igen!

//L

Morgonblogg

Blev inte så mycket mer bloggat igårkväll....Kom hem vid halv tio, sen käkade jag lite, pratade en stund med miss T...efter det tog det inte många minuter innan jag satt och halvsov i soffan! Haha! Sköj liv liksom?! Så då gick jag och la mig...Fick i alla fall 7 timmars sömn, innan denna jobbardag börjar! =)

Ikväll har jag definitivt inga planer alls! Han jag bor ihop med e bjuden på massa fester, så förhoppningsvis dunstar han! Jag måste verkligen plugga! Måndag morgon kl 08 närmar sig då jag ska skicka iväg till min handledare, så det är väl bäst att börja skriva ihop nu om han ska få nånting alls?!

Hörs säkert ikväll! Det brukar ju va när jag ska plugga som jag bloggar som mest! Undanflykter kallas det....

Puss

//L

God kväll!

Å nu va det kvällning igen...dags och sova snart. Jag hade lovat mig själv att jag skulle gå och lägga mig i tid idag, just bara för att jag har hela helgen framför mig med jobb från morgon till kväll. Har en känsla av att det inte kommer bli så om jag känner mig själv rätt...Klockan rusar iväg alltid känns det som! Måste tvätta klart, byta sängkläder och plocka i ordning innan jag går och nanar, och det lär ju ta sin lilla stund.

Fikan med den gravida var trevlig som alltid! Där rusade tiden också iväg, hon va här över 3 timmar, men kändes som en halv...det är väl iofs tur att tiden går undan med sina vänner.

Alltså...jag märkte en sak tidigare idag! Något som jag som vanligt inte kan skriva om rakt ut här! Men jag säger bara en sak; TACK SOM FAAAN att det blev som det blev!!! Ibland är det nog bara meningen att saker ska bli som dom blir...har deppat lite över en specifik situation, men idag inser jag att det kunde inte blivit bättre än vad det blev!

Blir nog inte mycket bloggat i helgen eftersom det inte lär hända så mycket! Jobb och jobb...

Hörs i morgon hoppas vi!

//L

Torsdag...

e det idag ja! Å dags för helg IGEN! Jag tycker inte jag gör annat än tänker "Jaha, nu va det fredag igen.." Fattar inte hur tiden kan gå så snabbt! Min högsta önskan just nu är 10 timmar extra på varje dygn, gud va det hade underlättat mycket! Nu är den teoretiska delen snart klar i skolan i alla fall, bara drygt 2 veckor till, sen borde det lugna ner sig...

Skolan idag va hur lugn som helst, hade bara gruppdiskussion, men examinationen för forskningsetik är nu över, och det va ju lättförtjänta poäng måste jag säga! Skönt, skönt! Känner äntligen att jag gjorde rätt val att ta denna kursen! Trivs extremt bra i skolan nu, känns skitbra i denna klassen nu, trots att jag haft mina tvivel! Vi kommer ju bara varann närmre, och i och med vår lilla skara, så har vi verkligen skitkul!

Ska plugga några timmar till nu i eftermiddag, sen blir det fika ikväll, ska bli mys! Känns som längesen jag gjorde nåt kul nu...eller bara sätta sig och prata med någon en stund! Alltid avslappnande att ventilera sig...

Hörs sen

//L

Godnatt på er!

Nu är det dag för sängen! Ovanligt tidigt för att vara mig, men iom att klockfan ringer runt halv sex i morgon så e det väl bäst att gå och försöka sova nu... Får i alla fall sex timmar sömn, och med tanke på vilken bristvara det är i mitt liv för tillfället så kan det verkligen behövas!!!

I morgon blir det som sagt skola på dagen, hem och skriva lite och sen meeting me den gravida... känns väl som en rätt ok dag!? Måste försöka hinna vila lite, iom att jag jobbar fre, lör, och söndag! Blir en tuff vecka annars...tror jag kollade efter i min kalender att min nästa hellediga dag infaller nästa lördag! Lördagen den 14:e alltså...undra vad jag ska hitta på då? Jobba extra kanske? Ha ha! Nä, det ska jag definitivt inte!!

Hörs i morgon bloggis...

Puss

//L

Låttext...

Fråga mig inte hur jag trillade över denna låten på youtube!? Av en slump så tittade jag på en video där dom sjöng en låt... Så bra text! Dom som vet hur det är att bryta ett förhållande, alla svackor, funderingar fram å tillbaks osv osv...denna låten säger verkligen allt! Om stormar man möter, och stormarna kan ridas ut om man bara vårdar sitt förhållande...

Det syns i dina gester, syns på din rygg,
Den som kan va så rak, å jag vet vad som plågar dig,
Men du kan va trygg, du å jag, vi gör gemensam sak,
När den vill tynga ner mig, oron jag bär, Vet jag att du finns där,
Ja för såsom vi krattar gången, Så får vi gå.

Molnen vid horisonten hotfulla grå, stormen är här min vän,
Men den stormen ska också stilla, å vi ska få,
Du å jag, lugnet tillbaks igen, om allt ska tagas från oss,
Ett har vi kvar, som ingen annan har, Ja för såsom vi krattar gången,
Så får vi gå.

Mullret har tystnat tror jag, inte ett ljud, Jag hör det inte mer, å det ljusnar vid horisonten,
Tack käre Gud, du å jag, ser hur naturen ler, Stormen var bra för hjärtat, bra för min själ,
Gjorde oss båda väl, Ja för såsom vi krattar gången, Så får vi gå.


Ganska okej sammanfattning för hur ett förhållande/äktenskap fungerar (när det fungerar då sjävklart)! Vet man att det är "vi två" då rider man ju ut de flesta stormar...e ju klart inte lika lätt att rida ut den om man inte är säker på tvåsamheten från början... men det är ju en helt annan historia! Haha, tur att jag inte har några läsare för stackare som försöker sig på att analysera alla mina skumma inlägg =)

P&K

Kväll igen!

Har inte alls fått gjort så mycket idag som jag önskat...jag måste försöka åka iväg nånstans och plugga framöver, jag får verkligen för lite gjort här! Massa annat som distraherar mig hela tiden; tvätt, disk, städ och annat... Men men, i morgon e det dags för seminarium, å det skall nog gå för sig!

Har faktiskt inte hänt så mycket...va ute på en promenad innan vid middag. Har haft jättefint väder idag! Soligt och skönt, nästan lite vår i luften! Man behlvde definitivt inte vinterjackan på sig idag, å då e det ju på rätt håll i alla fall! Älskar våren! =)
Sen har det bara vart matlagning, lite tvätt och tjöt me grannen, så kul har min dag varit!

Usch går och tänker på lite grejer... på en person som jag inte pratar med/träffar längre...trodde inte att jag skulle känna att det skulle va jobbigt, men det gör jag! Jag veet jag skriver i gåtor igen, men jag kan verkligen inte skriva nåra detaljer! Konstigt ändå...Visst att man kan tänka mycket på någon som man känner väl, eller varit tillsammans me länge, men detta?! Ja ja, e väl min störda hjärna som driver me mig igen! Men jag fattar inte hur folk bara kan glömma och gå vidare så lätt!? Har jag väl släppt in en person i mitt liv, kan det ta hur lång tid som helst för mig att bara gå vidare! Bara glömma liksom...Jag bryr mig så extremt mycket, men vet inte om det är dåligt eller bra...ja ja, personen finns i mina tankar i alla fall! Hoppas han/hon e lycklig...verkligen.

Nu måste jag fortsätta plugga en stund! Faan va less jag e på mig själv för att denna dagen bara gick!

So long...
//L

090304

Morrn morrn! Sitter här och skriver ihop en miniredovisning till morgondagens skola... Skönt att ha gjort av tre redovisningar på en vecka! Känns helt sjukt skönt att man klara det! I morgon är det en mindre allvarlig lektion oxå, men en gammal stofil som bara tjatar och tjatar om vad hon har gjort i sitt liv, så hon lär ju säkert inte lyssna på vad vi har att säga ändå!

Ska skriva hela dagen idag. Har inte planerat in nånting då detta var en av de få dagar jag faktiskt är hemma! Bäst att passa på att skriva allt man hinner idag! I morrn e det skola och sen skall jag fika me "den gravida". Har inte setts på två veckor nu, och det är rätt länge för att va oss! Ska bli mysigt! =)

Åh jag måste berätta om en grej i skolan igår, vi har världens fulaste/roligaste lärare just nu. Han e jättebra och så, men han suger verkligen på engelska! Tycker jag att jag är kass, så e han fan värre! Han översätter ALLT ordagrannt från svenska till engelska, och ibland kan det bli sjukt kul! Igår skulle han säga till två killar i klassen att de måste sätta igång med sina handledningar inför uppsatsen, men att bollen ligger hos dom! Då säger han "Hey guys, you have to contact me soon, because dont forget that you have the balls!" *asg* Fy fan vad vi vek oss, och han me, för han hör ju hur jävla dumt det lät! "You have the balls", ha ha! Å dom bara "ehh jo vi vet"! Ha ha, sjukt kul!

Åh bara två veckor kvar till The Studio! Eller inte ens två veckor, för det är ju faktiskt nästa helg. Kanon att jag har lagt undan pengar oxå, så kan man verkligen bara sticka iväg och ha det gött! Kul, kul! Helgen kommer endast att gå åt till jobb och plugg, jobbar 11-21 fredag, 8-17 lördag och 11-17 söndag. Timmarna som blir över på kvällarna måste jag plugga på! Lyckades ju övertala min handledare att få helgen på mig så det va ju guld...

Nähäpp, back to the reality!
//L

Hejsan

Kom hem först vid 20-tiden ikväll..å då hade jag inte ens hunnit me kaffet jag hade lovat hemma hos kompisen... Besöket hos frisören tog lite längre tid än väntat...fyra och en halv timma rättare sagt! Anledningen till detta va att hon va fullbokat konstant hela tiden, typ 5 pers på en frisör. Nästa anledning va att hon lät praktikanten färga mitt hår...som dessvärre blekte det kycklinggult! Det är ju sånt man får stå ut med när man låter praktikanter pilla i ens huvud överhuvudtaget!? Så efter denna incident va frissan tvungen att försöka dämpa den underbara färgen jag hade, och hon lyckades få det till en skitsnygg askblond nyans, så nu e jag nöjd! Gött att va blondie igen =)

Skolan gick väl oxå okej...hände inget speciellt! Skönt att ha ännu en redovisning avklarad i alla fall!

Nu är det dags för sängen! Hörs i morgon.

Puss

//L

Morrn morrn!

Jaha då va man vaken igen! Ännu en underbar dag! Känner mig sjukt trött faktiskt! Nästan illamående på nåt sätt...ja ja, det går nog över. Fick gjort massa igårkväll, skrev typ 3 sidor på min ämnesfördjupning och det behövs ju...ska ju snart redovisa skiten och har knappt börjat liksom!

Idag går jag i skolan mellan 12-15. Sen blir det som sagt frissan direkt efter det! Skönt!

Jag märker verkligen själv att jag inte har nåt kul att berätta! Ha ha! Upprepar typ allt som jag skrev igår...SÅ tråkigt! Det händer ju inge kul nu!! Vill ha vår, och alla roliga saker som oftast följer med våren. Det lär väl ta ett tag till innan man ser röken av våren e jag rädd... =(

Nä, jag ska inte sitta här och kladda ner en massa skit, hoppas på att nåt kul hänt när jag kommer hem sen istället!

//L

Sista inlägget för idag kanske?

Jaa det får det nog bli! Har haft några timmar ledigt nu på kvällningen...M har varit här på kaffe en snabbis, och pratat ytterligare nån halvtimma me miss T i tlf...Hennes gubbe hade krävt "myskväll" ikväll, och hon va helt knäckt!! Hon fattar inte varför han inte fattar liksom...men det är väl så, vill man att någonting ska funka tillräckligt mycket så får man det att funka. Blundar för alla tecken och faktorer som skulle kunna bero på motsatsen. Det vet man väl själv efter allt jag gått igenom?

Tror att jag ska hinna med några artiklar innan jag går och lägger mig. Klockan e ju bara halv 10, och jag behöver inte gå upp så tidigt i morrn...börjar kl 12, så ska nog inte gå upp överdrivet tidigt, halv 8 kanske? Ganska skönt.

Har verkligen inget trevligt att förtälja just nu...jag återkommer säkerligen om något i-landsproblem slår till framåt natten ;-)

//L

Sicka problem man har...


Färden till Hstd kändes totalt meningslös...4 mil, springa in på skolan, springa ut och 4 mil hem igen...sådär kul?! Träffade på en klasskompis som oxå lämnade in sin uppgift. Han va så vänlig att upplysa mig om att det va 200-ords begränsning på en av uppgifterna! Tack sa jag då! Hade jag ju inte fattat?! Hade nog runt 400 ord i min...men det får jag väl ta smällen för i morgon kanske!? Ja ja, nu e det för sent att ändra på.. Miss M ska komma hit ikväll och fika lite, kan ju va nice! Trots att jag verkligen skulle behöva sitta med mitt frågeformulär som snart ska ut! Min handledare kommer nog nästan att döda mig om inte jag har det med mig på måndag nästa vecka...men men, jag tar det nån natt eller så!

Hej så länge!

//L

Hej igen!!

Jag jobbar flitigt för att komma upp i inlägg nr.200, det förstår ni va?! Nää, jag antar att det är rätt uppenbart att jag endast försöker mygla me mitt skolarbete..men, tro det eller ej; det är alldeles strax helt klart! Hur skönt som helst! Nu är det bara de absolut sista förändringarna som skall göras, sen skall jag styra kosan mot Halmstad. Snön verkade förresten vilja förstöra min dag ändå...det började regna snöbollar här för ett tag sen, men som nu övergått i regn. Jag tar ju mycket hellre regn än snö faktiskt!

I morrn ska jag till frisören kom jag på! Nåt kul som händer i mitt liv!? Ska inte göra nåt drastiskt, fixa till mig lite bara...klippa lite toppar och bleka lite slingor. Våren närmar ju sig med stormsteg, och då hör det till att va blond! I alla fall för min del...Fasen oxå! Kom precis på att jag dubbelbokat mig igen! Lovade ju precis en polare att komma på kaffe efter skolan...då får vi skjuta på det ja...Jaa, detta liv! Ser fram emot Prag...lite semester! Bara dryga månaden kvar nu ju! =D

Nu snöar det förresten igen! Kan det inte bestämma sig det jäkla vädret!? Måste till Willys oxå innan jag kör så jag får väl börja fixa till mig lite... Hörs senare!

//L

150 ord är ingenting!!

Sitter med uppgift nr 2 inför morgondagens seminarium... Uppgiften består av att läsa en artikel och sedan sammanfatta alla delar av artikeln, dvs. introduktion, metod, resultat och diskussion på 150 ord, i ett så kallat abstract! Vet ni hur lite 150 ord är?! Jag tänkte; äh! Jag sammanfattar den i kortform, ser hur många ord det blir å sen kan jag ju bara ta bort ett ord här och var om det är för många. Japp?! 325 ord kom jag upp i! Men det va kort! Å ändå skulle det skalas till hälften! Hur lätt va detta då? Jäkla skit...så detta va alltså anledningen till att jag behövde en paus!

Åh, jag har ett annat problem: Jag har en kompis som ljuger extremt mycket! Jag funderar på om hon har en mild form av mytomani. Det är inte så att hon ljuger om precis alls, och inte ens om viktiga saker! Hon ljuger om skitgrejer! Det värsta är att hon är världens sämsta på att ljuga oxå! Det blir så uppenbart varje gång hon gör det, och ändå fortsätter hon. Jag och nåra andra kompisar har tagit upp detta med henne många gånger, men inte faan hjälper det... Hade nog sett det som mer ok om hon hade ljugit om saker som verkligen betydde nåt för henne! Saker som kanske hjälpte henne att klara sig ur en jobbig situation eller liknande! Men nej! Skittöntiga betydelselösa grejer! Åh blir så frustrerad! Irriterande är det om inte annat...

Ja ja, jag får fortsätta slipa på hur jag ska få ner min text til 150 ord nu...pausen e officiellt slut!

Puss

//L

Inlägg 180...

Tänk att denna blogg har överlevt så länge? Snart är jag uppe i 200 inlägg, och det trodde jag aldrig när jag startade bloggen för några månader sen! Tänk va kul att ha den och gå tillbaks till sen? Livet förändras säkerligen drastiskt, eller förändras ju hela tiden egentligen, och då är det ju jättekul att kunna gå tillbaks till sina tankar.

Jag satt uppe till ungefär halv 2 i natt, så uppgift 1 är nästan klar. Ska börja på uppgift 2 nu, så kan jag finjustera båda två sen innan jag måste köra ner och lämna dom. Skulle tydligen bli snö idag me...Hoppas den kan hålla sin undan tills jag kommit hem igen?! Måste ringa CSN idag oxå, och meddela att jag inte vill ha mitt studielån längre...börjar ju jobba nu, så dom får ju dra ner min inkomst därifrån. Känns faktiskt jävligt skönt, aldrig kul att leva på lånade pengar. Det är ju liksom vad jag gjort nu de senaste tre åren, så att veta att man jobbar för hela sin inkomst känns jätteskönt!

Helt underbart e oxå att det är mars nu!! Visst mars är en skittråkig månad, men bara att det går åt rätt håll hjälper tycker jag! Tänk att sitta ute och ta en kaffe?! Guud va skönt! Det är nog bara nån månad kvar, sen kan preimären av uteplatsen göras!! Skönt!!

Hörs senare

//L

...

Klockan är nu halv tolv och jag är på god väg med första uppgiften av två... Det går inte fort, men det går! Å det är väl huvudsaken... Kommer väl troligen att stanna uppe några timmar till. I alla fall för att färdigställa den första uppgiften, så får jag ta den andra i morgon...fy vad jag inte gillar att va sent ute!

Jag har typ lyckats förstöra hela datorn oxå...skitsmart! Skulle uppgradera min msn, vilket jag gjort många gånger förr! Men denna gången har jag pajat hela skiten! Msn går inte att logga in på längre, och explorer e helt död! Jag hatar Firefox! Nu har jag ju som tur den oxå, så att jag kommer ut på nätet alls! Men explorern funkar inte what so ever! Nu har jag tagit bort både explorer och msn från min dator så skall jag prova att installera dom på nytt i morgon! Men jag kan ju inte leva utan min msn!! E ju plågeri! Tänk va man e beroende ändå? Sjukt!

Ja ja, detta va en liten pausblogg ifrån mig! Hörs och syns igen!

Puss //L

Tråkigt att försöka komma på rubriker...

Varför måste man förresten ha en rubrik varenda jäkla gång?!

Dagen idag har inte bjudit på speciellt mycket kul...Ingenting rättare sagt. Försökt att plugga så gott jag har kunnat, men det har gått waaay för långsamt! Jag har många timmar framför mig innan jag kan gå och lägga mig i lugn och ro... Sanningen är att jag aldrig direkt behövt stressa med nånting, då jag alltid ligger ganska långt fram och alltid planerar min tid rätt väl...denna gången e jag på gränsen till stressad eftersom jag varken börjat skriva eller nånting! Men men, jag ska la fixa det denna gången oxå! Har till kl 14 på mig i morrn innan jag måste köra, så det ska nog gå....

Åh miss T hade träffat på sin idol ute på krogen igår! Hon fullkomligt älskar Takida! Å när hon va ute i den lilla byhålan Ånge igår; gissa vem hon träffa på?! Jo visst va det Robban från Takida! Glad va hon i alla fall! Kan väl tänka mig! Tänk att få springa in i Brucan eller Moneybrother på puben!? Det skulle vart nåt! Moneybrother finns väl en viss chans att det skulle kunna hända, Springsteen kanske inte...? Ha ha!

Nä, nu e det dags för mig att ta tag i artiklarna igen! Får väl se om det blir nåt nattsudd här på bloggen lite senare!

Puss&Kram

//L

Tråksöndag...

Jag ogillar verkligen söndagar! Har alltid gjort...Vet egentligen inte varför, för hade söndagarna haft nåt mysigt att erbjuda så kanske jag inte hade känt såhär... Men nej, jag gillar dom verkligen inte! Nu tänkte jag göra mig i ordning för att åka och handla lite, har ju inte fått tummen ur att göra det på hela veckan och det är verkligen dags! Både frysen och kylen ekar. Men som ni vet sen innan så är ju handling ibland det värsta jag kan utsättas för! Får lite halvångest när jag måste handla...men det är väl ett nödvändigt ont?!

Sen blir det plugg resten av dagen. Mamsen ringde innan och bjöd på middag ikväll och det är ju aldrig fel! Vi är nog en av de få familjer som har söndagsmiddag varje vecka! Men helt ärligt så är det en supermysig tradition, som gör att vi vet att vi ses varje vecka oavsett vad som händer utöver det och det gillar jag! Ibland har ju alla så mycket på sitt håll att man knappt hinner ses...

I morrn måste jag köra till Hstd och lämna in min uppgift som jag ska börja på senare...fattar inte varför dom ogillar mail så mycket på det universitetet!? Nää, det ska lämnas i pappersform i deras fack...så ska man behöva köra 8 mil för att göra det oxå?! Fattar inte...Jobbigt!

Näpp nu e det dags för Willys....hörs igen!

//L

RSS 2.0