Idolkväll och mys!

Har precis kommit hem från julmarknad! Shit va mysigt det va, och vilken julstämmning man helt plötsligt kände! Ska ju inte påstå att jag inte känt något innan...jag brukar börja få julstämmning i september i vanliga fall och julskivan åker på senast i oktober (vilket den gjort även i år). Men mysigt va det i alla fall! Perfekt "vintrigt" väder idag oxå!

Ikväll blir det en typisk fredagkväll med Idol-tittande och godis! Älskar verkligen fredagar, det är en klassisk slappardag för min del! Lördagar får det gärna hända nåt kul, men min fredag e helig i soffan.

Hoppas verkligen att Johan Palm åker ut ur Idol ikväll. Jag tror iofs inte att han åker ikväll heller. Han har för många hysteriska fjortis-fans för det...men det är synd för han har verkligen inte förtjänat sin plats. Juryn borde ha mer röst i idol för det handlar ju rent krasst inte om musik eller sångröst längre...

I helgen har jag mest jobb och studier inplanerat, så det händer inte så mycket. Helgen innan löning oxå, så man kan ju knappast hitta på nåt kul ändå, så det är väl lika bra att sysselsätta mig med tråk så behöver jag inte bli rastlös...det är då min shoppingnerv oftast brukar aktiveras nämligen =)

Ha en underbar helg!

Tjaaa

Jag e ju inte den mest aktiva det ska jag ju inte påstå! Har nog inte vant mig vid att ha bloggen än. Ska försöka skärpa mig! Inte för att någon läser men i alla fall!

Sen sist har det väl inte hänt speciellt mycket faktiskt! Va borta hos ett par polare i lördags vilket var världens flopp!!! Tänker inte gå in på några detaljer, men visst är det tråkigt när man känner att vänner man har haft jättelänge helt plötsligt ändras och den tillit och samhörighet man tidigare känt är som bortblåst? Ska ju inte till 100 % påstå att det är dom som ändrats, det kan ju likgärna vara vi som blivit konstiga, men just i detta fallet så känns det faktiskt inte som att det är så! Hela kvällen var typ en plåga. Klockan halv nio (vi kom sju!) började jag kolla på klockan, men jag menar vi kunde ju fan inte åka då! Vi satt kvar till kl elva sen åkte vi hem. När vi sa hejdå kändes dets om att alla pustade ut! Och detta är de närmst vännerna jag och min sambo haft de senaste åren. Skitskumt...

I veckan ser det ut som vanligt. Förutom att jag möjligtvis har mer att göra i skolan än någonsin! Men oftast är det ju så innan jul...Och helst vill man ju vara lite julledig oxå. Därför gäller det att jobba på som bara den! Till helgen har vi INGA planer med tanke på att det är helgen innan löning. Pank som jag vet inte vad! men det blir ju lätt så när man är en student och en stackars industriarbetare! :-)

Nu måste jag hoppa i säng! Är inte alls trött men klockan ringer kl 5 i morrn så det är väl bäst att jag försöker sova. Ska göra viktiga grejer i morrn med så måste va pigg och alert!

Natta!

Jag visste det!

Jag visste att Robin skulle åka..synd tycker jag, han e en av de få som verkligen har en sångröst i Idol tycker jag! Men på ett sätt är det nog bra för jag tror att chansen till en ordentlig karriär är större vid sidan om Idol...

Sista inlägget för ikväll nu. Ska fortsätta kika på fredag hela veckan innan sängen kallar! Peter Magnusson är bäst!!!

Natti!

Kevin äger!!

Alltså; jag har verkligen inte fattat förrän för typ 3 veckor sen vilken extremt duktig artist Kevin i Idol är! Helt sjukt duktig kille! Mina favoriter har tidigare varit Anna och Robin E, men jag måste säga att Kevin stulit mitt hjärta de senaste veckorna. Ikväll tror jag tyvärr att risken e stor att Robin E åker...vill inte!

Om bara skitungen Johan Palm kunde försvinna ur Tv-rutan! Ungen måste komma på vilken kön han tillhör samt utveckla en icke-målbrotts sprucken röst, SEN kan vi se om han verkligen kan sjunga. Just nu e han med i Idol endast för att han e 1.20 kort och ser ut som ett litet flickebarn!

NU måste jag ju kolla!
E förresten fortfarande skitirriterad på tjockisbloggarna! Det borde verkligen bli känt vilka falska brudar dom två är...det är väl inget att starta en tjockisblogg om man endast godkänner de pluttisnuttiga kommentarerna och sorterar bort all sorts kritik!? INTE ok tjejer, inte ok... NI får oss andra tjockisar att skämmas! Jag lovar ska inte babbla mer om dom, men det stör mig när de får ett halvt land att tro så gott om dom när dom i själva verket endast använder bloggen för att läka sina totalt messade självförtroenden!

allt e som vanligt!


Följde valet i USA med stort intresse i förra veckan. Konstigt ändå eftersom jag alltid varít en aktiv USA-motståndare! Har nog haft mycket att göra med Bush. Allt som har med USA att göra har väckt avsky hos mig så länge jag kan minnas! Men NU helt plötsligt är jag intresserad! Dröm om min egen förvåning när två tårar rullar ner under Obamas segertal?! YES WE CAN! Åh herregud va bra det var! Tror nästan jag har en secret crush på mannen!

Nu e det slut för denna gången!
Puss puss

Skärpning!

Detta är nog den tredje bloggen jag startar upp tror jag! Jag lyckades inte upprätthålla någon av de tidigare, mycket på grund av att jag får ångest när jag läser mina tidigare blogginlägg. Blogginlägg som ofta skapas då jag är som mest deppig och grinig i världen! Då skäms jag typ över mig själv...
Detta kommer inte bli en klassisk blogg med massa bilder på mig, mina djur och min mat, utan mer fungera som en dagbok. I alla fall i från början. Det ger ju sig om jag lyckas hålla liv i denna bloggen? Måste helt enkelt hålla mig från datorn då jag är på bitter-fi**a humör!!
Jag är i alla fall Lina, 26 år gammal student som inte är exeptionell eller annorlunda på något sätt tror jag...Lever mitt liv tillsammans med sambo och katter. Älskar långa intressanta samtal om mycket...samhälle, religion och politik är ämnen som kan diskuteras i evigheter!! Med rätt intresserede människor of course! Har väl växt ifrån det vildaste partylivet, men uppskattar självklart vinkvällar me brudarna!
Tänker inte dra ut på detta mer än nödvändigt! Hörs i morgon då bloggen!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0