Ready to party!

Japp det får man la bli nu då?! Norrbaggarna e påväg hem ifrån Oslo och borde vara här vid 21-snåret, så då e det partaj som gäller!

Dagen har vart ganska lugn. Jag pluggade en del och körde sedan till stan. Var på systemet och kollade sen lite kläder och skor. Skor gick å h-vete, men köpte två tröjor! Eller en tröja och ett linne. Kul att ha nåt nytt i helgen! Va sen hos mamma och drack lite kaffe för att sen komma hem igen. Pluggat lite till, vilat en stund för att orka med kvällen bravader, och nu e man fit for fight! tror jag?! Hatar egentligen att vila mitt på dagen för det tar alltid sån jävla tid innan man vaknar till liv igen... *gäsp*

E egentligen lite ambivalent inför kvällen utgång...gillar inte att gå ut egentligen och speciellt inte innan jag ska jobba! Men det e bara att överleva... Kommer sätta som mål att vara hemma senast 02 i alla fall, så kan jag sova 6 timmar innan jag ska upp. Kommer inte dricka så mkt ikväll för jag måste trots allt köra bilen till jobbet själv! Ja ja, ska bli kul att träffa tjejerna i alla fall!

Pöss
//L

Morgon den 30 april 2009

Jaha, då va man vaken igen! Inte jättekul om ni frågar mig men det är tvunget! Som ni vet så fungerar min hjärna som allra bäst morgontid å därför så bör jag ju utnyttja det oxå! Ska genast sätta mig å ta tag i mina kära analyser... "Skoj"

Så, ikväll blir det Grand då alltså...jag drabbas alltid av en viss ångest när jag ska ut här. Jag vet verkligen inte varför, men jag gillar verkligen inte denna stan!! Jag stör mig på folket så att jag nästan blir blå i ansiktet, för jag blir så jävla förbannad! Ja, det låter sjukt jag vet! Det räcker att jag åker till Hstd så reagerar jag inte alls likadant?! Jag tror egentligen att det är mig det är fel på! Jag får helt enkelt sätta på mig skygglapparna tidigt idag och försöka skita i att bry mig om andra... störd e man!

Skriver säkert ett inlägg lite senare men nu är det dags för min underbara uppsats!

//L

Svintrött!

Nu har jag suttit med statistiken hela jäkla kvällen! En liten paus då missT kom hit och ville bli klippt! En mohawk-frilla blidde det och hon e lika snygg som alltid! Jag har suttit i typ 20 minuter nu och försökt få en bild på min tattoo att lägga ut här i bloggen men att ta kort på sin egen rygg va jäklarimej inte det lättaste vill jag lova! Men jag ska be nån vänlig själ att ta kort i morrn så ska ni få se! =) Jag gillar den mer och mer för varje dag! =) Tatueraren som även är min gamla klasskompis va mäkta stolt över mig att jag "ändå tog i ordentligt när jag ändå skulle gaddas"! Haha! Jaa, det va ju inte riktigt tänkt att den skulle bli så stor! Eller stor och stor...det e ju ingen ryggtavla precis, men den är större än vad den var i min hjärna innan! Men helt ärligt så tror jag att jag ångrat mig om jag gjort den pytteliten!

I morrn e det bara plugg som gäller innan det blir utgång på kvällen. Funderar på att ge mig ner till stan i morrn och kolla om jag kan hitta nåt kul att ha på mig bara!? Vi får väl se...måste ju som sagt plugga oxå!!

Nu e det i alla fall natten för mig. Hoppas ni sover gott mina vänner =)

Puss//L

"Boll boll!!"

Haha! Vissa av er fattar säkert att rubriken kommer ifrån "Ballar av stål"! Har det nånsin gått ett bättre program på tv?! Tror inte det, det är verkligen min humor! Speciellt han "en jobbig jävul" som går in för att endast störa människor! Ja det är så kul aå att jag viker mig varje gång!! I måndags gick han runt på stan och kastade en stor pilates-boll på folk och skrek "Boll boll!!"; hahaha! Så sjukt skoj!

Dagen har varit lång och jobbig å jag är så trött nu så att mina ögon går i kors!! Förmiddagen va ju trevlig med fika hos AK, men eftermiddagen i skolan har varit allmänt seg och jobbig! Statistik är nåt som min hjärna bara går med på att göra i nån timma typ, sen strejkar den! Man måste verkligen va 100 % koncentrerad för att kunna koppla samman saker och tänka rationellt och på eftermiddagarna så klarar jag inte det! Men har fått gjort det viktigaste i skolan i alla fall, så nu kan jag sitta hemma ett tag och jobba...förhoppningsvis!

Smärtan i tatueringen har blivit jättemycket mindre! Skönt! Nu glömmer jag av att jag har den emmellanåt, vilket varit en omöjlighet igår och i förrgår!

Miss S och miss T ringde nyss och tjatade på mig att jag skulle dra mig ner till Harrys och ta en öl me dom! Men jag måste måste måste verkligen fortsätta med uppsatsen! Nu ska jag ju ut i tre dagar å jag kommer aldrig förlåta mig själv på söndag när jag inser att jag skitit totalt i uppsatsen! Även om öl på Harrys uteservering e väldigt  mysigt =)

Nu ska jag fortsätta med mina siffror! Hörs senare!

Puss//L

onsdag 29 april

Hejsan!

Usch jag sov alldeles för få timmar i natt känner jag! Blev sittandes vid datorn som vanligt!! Skulle ha gjort massa skolarbete, men jag vetti tusan hur det blev med den saken!? Inte speciellt mycket i alla fall! Ska skärpa till mig och stanna kvar i skolan efter handledningen. Å där skall jag stanna tills ögonen blöder!! Fan ta mej om jag åker hem innan!! ;-)

Ska i alla fall köra till AK och fika lite nu, blir säkert trevligt! Brukar det bli! Sen blir det raka vägen till hstd, lunch i bilen på väg dit! Visst låter det trevligt? =) Nu ska jag gå och tracka min granne så att hon får rengöra min tatuering. Vi tjurar lite på varandra här hemma så jag ville inte be honom i morse ... Fattar inte vad det är med honom! Han beter sig som en svartsjuk 7-åring! Vad hände liksom?!! ;-)

Hörs senare!
//L

Godnatt-inlägg!

Hejsan hoppsan...

Nu är det snart dags för mig att sova! Har haft en lugn kväll... Kocken var här och fikade lite innan, drack mest kaffe och tjata lite skit! Sen har det varit det vanliga; matlagning, lite Tv och telefonprat me diverse människor! Trött som fasen e jag i alla fall! Känns lite bättre med tatueringen nu...bränner lite och känns stelt när jag rör på mig bara...får se hur det känns i morgon på morgonen. Ska inte ha plast på den i natt tänkte jag. han som tatuerade sa att jag kunde göra som jag ville de första nätterna, men i natt kändes det som att det blev helt "kondensigt" under plasten typ!?

I morgon ska jag flänga runt halva Halland...På morgonen skall jag till AK och fika i Varberg, sen direkt därifrån till Hstd för att vara där på handledning kl 13. Mycket trevligt! En sisådär 15-20 mil i morrn då...Nice nice...

Nu ser jag mest fram emot helgen då det blir partaj med mina flickor ifrån skoltiden! Torsdag, fredag och lördag har vi ju inbokat som sagt och det skall bli jäkligt kul! Ska bli lika intressant å se hur jag handskas med att gå ut i denna stan eftersom jag gör det otroligt sällan! Typ en gång om året kanske... Å nu tre dagar i rad!? Har en känsla av att jag lär va pissförbannad på folket här redan efter torsdagens utgång. Hela Hallands alla bönder lär väl vara på Grand när Joddla med Siv är där så det kan säkerligen bli livat =)

Nu ger jag upp för idag, Godnatt på er!

Puss//L

Lugna gatan....eller inte?!

Tack så mycket för att nån kommenterar om tatueringen! Jag har min längst upp på ryggen mellan skulderbladen, och det är väl lite bättre nu än i morse, men ömmar fortfarande...dock känns det alltid lite lugnare när nån säger åt en att det är "normalt"... =) Jag e ju som jag e oxå...

Har som vanligt flugit runt som en galning hela dagen idag! Åkte till skolan i morse, satt och pluggade till 14.00 ungefär, åkte och handlade, kom hem, storstädat och nu sitter jag här! Om 20 min kommer Kocken på fika och sen e det ju kväll igen! Dagarna bara försvinner ju!!

Jag skriver säkert senare!

Puss//L

Aj aj aj

Alltså! Jag har fan mer ont i ryggen nu än när jag tatuerade mig!!! Helt as-öm! Nu har ju inte jag några tattoos sen innan så jag vet inte riktigt hur ont man skall ha dagarna efter en tatuering? Dock vet jag att "vissa" som läser här e vana självplågare ;-) så jag hade tacksamt tagit emot lite kommentarer till detta inlägg om "att det är helt normalt att det gör lite ont efteråt"... 

Visst jag vet att typ 2 miljoner nålar har stuckit mig i ryggen så att jag borde va öm, men tatueraren sa ingenting om att det skulle göra ont och eftersom jag är så nojjig så blir jag ju lite nervös?! Men hallå!! Ska det göra ont eller?!! Lovar en bild sen om nån svarar =)

Puss//L

I'M ALIVE!

Å jag har genomfört det!! Tattoo-oskulden är tagen och det var ju huuuur lugnt som helst!! Jag tyckte verkligen inte att det var jobbigt! Helt seriöst! Tror den blev ganska snygg med =) Har ju knappt sett den själv med all plast och jävulskap på, men snart ska den bort och då ska jag spegla min rygg resten av dagen! Tjohooo! Får väl se om jag törs lägga ut nån bild här...det märker vi =)

Puss//L

Livet förutom Prag!

Jaa, vad händer i mitt liv? Jag skulle ju gjort min tattoo igår juh! En timma innan så ringer tatueraren och avbokar! Så i morrn klockan 10 blir det förhoppningsvis av istället! Miss T följer med och håller mig i handen! Så hör ni ingenting av mig så vet ni att jag dog....

Denna veckan som kommer bjuder på massa roligheter! Klassåterträffen är ju till helgen! Dock blev den stora festen inställd, men vår klass ska träffas ändå och umgås! Torsdagen så är Joddla med Siv på Grand i Fbg, och jag tycker dom är asroliga så jag tror att vi skall gå på dom! Det är ju röd dag dagen efter så det lär va massa folk ute! Fredagen skall jag och tjejerna ifrån gamla klassen gå ut och käka och ha brud-afton! Lördagen är ju den dagen som klassfesten äger rum så då blir det nog fest här hos mig! Bara det är fint väder så man kan sitta ute!

Annars är det mest plugget som gäller! Är sjukt stressad nu iom att så många dagar gått bort! Måste verkligen lägga 100 % energi denna veckan! Gött att jag bara jobbar fredag i alla fall, så har jag all tid i världen till plugg!

Nu har jag skrivit så fingrarna blöder för idag så nu blir det nog inge mer blogging ikväll! Hör av mig i morrn så får vi se om jag har nån tattoo eller inte?!

Puss//L

resa sista delen!

Efter vi hade ätit och druckit upp våran Irish coffe och vår absinth skulle vi ta en promenad till Karlsbron för att återigen gå ut och dansa lite! Men....vi gick och gick och gick och till slut kände vi inte igen oss mer! Efter mycket snurrande letade vi upp kartan och såg till vår förskräckelse att vi nästan gått ända hem till hotellet igen! Det slutade med att vi tog en taxi till discot. Miss T och Miss M hade kvar sviterna sen gårdagens vilda fest och var totalt off! de åkte hem vid halv 3 tiden, men jag och Kocken va i vårt esse och fortsatte dansen och partajandet ända till halv fem! men eftersom vi skulle hem dagen efter så gick vi hem och lade oss då...

Hemresan gick bra, vi sov sov 4 däckade grisar hela vägen hem på tåget! Fyra dagar i Prag satte sina spår! Det var fyra intensiva men helt underbara dagar!! Är sååååå nöjd! =)


Otroligt stor och vacker katedral!!


Man hade jättefin utsikt uppifrån slottet!

Nästa inlägg som kommer skall inte handla om Prag det minsta! Promise! =)

//L

Resa del 3

Tredje dagen vakande jag up vid 9...det vill säga 3 och en halv timma efter jag gått och lagt mig! Mmm, underbart!! Jag var väl iofs i ganska ok skick om man jämför med vissa andra *s*... Vi släpade oss i alla fall upp allihop för idag var det minsann "vi-skall-vara-kulturella-dagen" ibland oss flickor. Å inte faan skull en festnatt till 05.30 få stoppa oss! =)

Kocken var hurtig som få och raskade på längs gatorna i Prag... Miss M gick nåra meter bakom och såg mest sliten ut. Jag och miss T kom sist; stönande och klagande på hur jobbigt det var, hur ont i fötterna vi hade och hur våra benhinnor minsanna skulle bli kroniskt inflamerade om vi gick 2 steg till!! Haha! Kocken höll på att slå ihjäl oss mer än en gång!

Men vi gick i alla fall till judiska kvarteren, över Karlsbron till "lill-sidan" av Prag, uppför minst 5 miljoner trappsteg som ledde oss till Prags slott och den underbart vackra katedralen! Jag kan lova att jag och miss T inte klagade mindre uppför trapporna! "Vi döööör", "jag har mjölksyra", "jag kan inte andas" var några av de kommentarer som kom ifrån oss påväg uppför h-vetes trappan! Men väl uppe var där jättefint! Otroligt mäktig katedral!! Sådär stor att titta på så det nästan snurrar i huvudet!

När vi hade varit kulturella färdigt var det dags att fika lite, dricka lite öl och sedan ge oss hem till hotellet! Som vanligt tog det oss alldeles för lång tid att fixa till oss så vi kom ut strax efter 22 idag med...detta resulterade i att vi inte blev serverade middag  någonstans utan fick gå tillbaks till den irländska puben denna kväll oxå! Men maten var ju helt otrolig och atmosfären kanon så det gjorde oss ingenting! En absinth slank ner även denna kväll...

Fan va långt inlägget blir! Kommer en nr 4 strax...

Puss//L

Resa del 2

Dag två vaknade vi relativt utsövda vid 9-tiden. Efter lite frulle gick vi ner till stan. Denna dagen hade vi underbart väder! Första dagen hade varit lite mulet, men idag va det solbrillorna på och kortärmat! Gött!? Gick mest omkring och lallade lite. Lunchen blev på en italiensk restaurang där vår servitör var så svinigt lik nån som jag bara inte kunde komma på!! Till slut utbrast jag; "det är ju för faan Robert de Niro för 30 år sen!!! Inte konstigt jag är lite till mig i trasorna utan att jag vet varför!!!" Haha, men det var verkligen jättelikt!! Jättegod Paella serverade i alla fall mr. de Niro! =)

Efter en underbar dag i stan gick vi och shoppade lite öl och gick tillbaks till hotellet! Vi satte oss på deras "uteplats" och tjötade lite skit, sen gick vi och fixade till oss. Enda negativa jag kan komma på med att vara fyra brudar som delar på ett rum är att det tog en jävla tid att göra oss i ordning! Tänk fyra tjejer som skall duscha, sminka sig, klä på sig och fixa hår?! Jösses vilken tid det tog! Vi kom inte ut innan 22 på kvällen.

Gick i alla fall till en irländsk pub som vi hade spanat in tidigare på dagen! Åt världens godaste mat där! Å servitrisen vi träffade på va jättegullig och dessutom var hon svensk! =) Avslutade kvällen med att prova tjeckisk absinth! Det var inte gott vill jag lova, men kul tyckte de 20 killarna som satt på puben att det var! Kan riktigt föreställa mig  grimaserna vi gjorde!?  Kvällen avslutades på samma disco som första kvällen, och fy fasen vilken lyckad kväll detta var!!  Jag har nog aldrig skrattat så mycket sammanhängade i mitt liv tror jag! Vi dansade och fulade oss till kl 05 på morgonen innan taxin tog våra trötta fötter hem till hotellet igen!

Miss T myntade begreppet "Puppa" som numera används i var och varannan mening vi säger! Ett begrepp som lär leva kvar länge om vi får bestämma, och gud vad vi har skrattat åt detta!! Hahaha! Fundera själv på vad det kan betyda ;-)

Nedan följer två bilder ifrån Praha...


En klassiker vid detta laget! Såhär såg bordet nästan alltid ut! Haha!


Var tvungen att ta ett kort här! Precis här är det Vin Diesel åker i slutet på XXX filmen! Grym scen i en grym film! =)

Sista och tredje inlägget kommer strax!

//L

Blogga igen! Prag del 1.



Ja nu är det skärpning på blogg-fronten som gäller! Tänkte köra en Prag-genomgång nu ju! Kanske delar upp det i några inlägg om det blir för långt! Bilden ovan är iaf ifrån gamla stans torg i Prag som är mitt favvo-ställe i hela Prag!

Fredagen 17 april; tåget gick från stationen kl 18.20. Vi satte oss på tåget och öppnade självklart en öl! Jag tror inte ens vi hade kommit till Halmstad innan jag och miss T hade spårat ur totalt! Vi satte ribban för resan högt med vår underbara humor! Vi hade gjort pilky dilky döden på varandra typ 5 gånger på loppet av en kvart!? Men skoj va det! Från Malmö gick sen tåget vid 21.30. Vi tryckte in oss i de äckliga små hytterna med 6 bäddar i. Mmmm va kul?! Inte så... Vi åkte lite båt, blev lite sjösjuka och sov typ obefintligt innan vi va framme i Berlin vid 06 på morgonen! Därifrån på nästa tåg mot Prag! Det va mysigare! Vi käkade lite frukost och fortsatte fula oss värre än värst! Vid halv 12 på förmiddagen va vi i alla fall framme! Hotellet var kanonfint och vi fick ett jättestort rum! Vi duschade och gjorde oss i ordning och drog ut på stan vid 16-tiden!

Å hur underbart tror ni att det va att vara i Prag igen då?! Oh my G! Allt kändes som det gjorde förr! Vi gick mest runt och visade miss M som va den enda som inte vart där innan innerstan och vart vi brukade hänga och så förr. Jättemysigt! Hann säkert med 3-4 uteserveringar och lite öl innan det var dags för middag på kvällen! Jag kan ju tillägga att middagen på kvällen var ganska dimmig för min del! Jag hade ju inte sovit på nästan två dygn vid det laget!? Men vi fortsatte ändå till Europas största disco, som är 5 våningar och har nog 9 dansgolv tror jag! Jättekul att vara där igen! Men visst kändes det att vi blivit lite äldre!? Denna natt höll vi inte speciellt länge utan gick hem vid 01.30. Då kan jag lova att det va skönt att slänga sig i sängen!!

Dag 2 kommer om en liten stund!

Jag veet jag är kass!

Jag har fan inte orkat blogga på hela veckan! Man har inte direkt varit pigg sen man kommit hem! Å jag tycker att jag fortfarande är sliten! Dock lovar jag att snart, kanske till och med ikväll, ska jag skriva ett ordentligt inlägg om min  Praha-resa! Allt har gått i ett med jobb och skola osv osv...har inte ens hunnit packa upp min resväska. Nu ska jag åka till jobbet i alla fall. Jobbar 11-17 idag och sen har jag en rätt lugn kväll framför mig så då skall jag förhoppningsvis orka blogga litegrann!

So long...

//L

Hemma!!!

Japp jag är hemma! Alkoholskadad, rökförgiftad och sjukt trött! MEN det är helt klart värt det! Vi har haft sinnessjukt kul och jag tror inte jag skrattat såhär intensivt på 3 år... Jag har tagit sjukt många bilder oxå! Vi hörs senare!

//L

Ikväll åker jag!!

Japp finally e det dags!!! Som man har hållt på och tjatat om denna resan, osså e man redan där!! Helt sjukt! Dagen hittills har gått åt till att packa! Gick väldigt smidigt faktiskt, men man kan tro att jag ska vara borta i 3 veckor och inte 5 dagar....

Jag tänkte att jag ska föra lite dagbok när jag e där nere som jag kan sätta in i bloggen sen när jag kommer hem! Kommer inte ha nåt internet men jag kan ju skriva dag för dag och sen bara lägga in det senare. Kan vara kul att ha! Oftast glömmer man av såna där smågrejer som händer men som ändå e kul! Så så får det bli! =)

Jag lär kanske inte blogga mer nu, men ni hör definitivt av mig när jag kommer hem!

Puss å kram
//L

Torsdag 16 april

Äntligen hemma igen! Åkte till Halmstad vid 9 i morse. Hade ju alla mina handledningar. Plus ett annat möte kl 15. Min kära klasskompis var snäll å höll mig sällskap hela dagen! Min första handledning va ju slut vid 11 och sen hade jag ju inte nästa innan 13, så vi var och lunchade i mellan. Sen hade jag nästa ett till halv två typ och sen gick vi gemensamt till vårt sista möte klockan tre.

Efter det va jag och köpte minneskort till kameran eftersom MÅNGA bilder kommer att tas de kommande dagarna. Det jag hade var bara på 1GB så jag åkte och köpte ett med 2 istället. Var även och kollade på skor. Har ju länge velat ha ett par pumps till resan, men mina fötter är inte direkt lätta att ha å göra med så av 20 par skor kanske 2 passar! Hittade iofs några som passade idag, men jag sket i det, för varför köpa pumps här när jag åker i morgon?! Prag har hur mycket skoaffärer som helst!! Vi bor dessutom grannar med min favoritbutik i världen; 8 våningar skor!! Fatta?! Ja, så jag tänkte i alla fall att jag väntar lite...

Nu skall jag strax åka och hämta miss T. Hon är i stan och ville komma hit. Lat e hon me den jäkeln, haha ;-) Nä jag ska inte säga nåt...jag har 3.5 km ner till stan och hur många gånger har jag gått?! 10 max! På 6 år då alltså, haha!

Vi hörs och skrivs igen!

Puss//L

Alldeles för sent på natten...

för att blogga egentligen!! Klockan är 01.13 hos mig just nu och klockan ringer 07.00! Men eftersom jag bloggat så dåligt så ville jag bara visa ett livstecken! Va ju i Ullared idag...Åkte vid middag och kom hem vid 18. Åkte sen på en snabbfika hos mormor och morfar för att vid 20.00 hämta miss T... Vi har bara suttit och vältrat oss i skvaller i några timmar å nu har jag precis kört hem henne. Mysigt! =)

Jag ska ju till skolan i morrn. Har ju en handledning kl 10 och den andra kl 13. Den kl 13 ser jag i alla fall fram emot, men den klockan 10 kommer inte bli kul!! Dels för att jag känner själv att jag slarvat  nåt fruktansvärt! Sen på grund av att jag hade deadline för att skicka in mitt utkast till handledaren kl 12 idag, men åker glad i hågen till Ullared och shoppar. Typ 18.30 kommer jag på att H-VETEEEE jag har glömt maila! Skrev ett fjäskigt förlåtmail men har inte fått nåt svar.... Så jag har en känsla av att kära handledaren inte kommer va nådig i morrn! Ja ja, det lär ge sig! =) Ni får höra hur det gick när jag kommer hem!

Godnatt nu och sov så gott
//L

15:e april!

Sitter här och väntar på mina kära vänner som vill klippa sig! Å hon som skulle va här 10 har fortfarande inte kommit för hon försov sig! Jäkla wise-as! Hon tar ju på min värdefulla tid! Jag ska egentligen hämta miss T vid tolv, men det verkar som att min tidsplan går åt skogen! Men men, det löser väl sig! Men eftersom jag personligen är punktliga Berit så är det störande...


Puss!

Mys och tjejmiddag!

Haft en kanondag!! Hämtade min T på förmiddagen sen åkte vi runt lite och va på stan. Gick och lunchade och promenerade runt! Sen åkte vi till mig och satt i trädgården och drack kaffe, käka glass och tjöta skit! Nu ikväll har vi vart hos "Kocken" på tjejmiddag! Drack nåra San Miguel och satt på trappen och tjöta! Jättemysigt! Okej, Kockens man mr K va oxå me, men han satt mest me uppspärrade ögon och såg förskräckt ut! Ha ha, stackarn kunde inte tro sina öron när vi tre knäppgökar satte igång och pratade gamla minnen!

I morrn ska jag och miss T till Ullared och handla det sista inför resan! Trevligt! =/ Ska klippa lite i morrn förmiddag oxå så att jag kan samla in lite mer pengar till reskassan! ;-) Miss S och Miss M kommer hit på morgonen och ska bli snygga!

Nu ska jag tjöta lite med min vän S och sen gå och sööööfa! Gott!

Godnatt//L

Morning!

Eller nä...god förmiddag heter det väl snarare vid denna tiden va?! Har ju ändå vart vaken sen sju nu! Har inte gjort så mycket... Vaknade upp med en cigg så det blev till att fixa till sig snabbt som attan och sticka till stan för att inhandla gift. Sen va jag på en snabb kaffe hemma hos en granne för att nu komma hem igen! Sitter å väntar på att miss T ska vakna så att jag kan åka och hämta henne. Sen blir det bara UMGÅS hela dagen! Mysigt!

Känns som att Prag-resan närmar sig lite för fort nu. Det är tisdag idag å vi åker på fredag. Har inte börjat packa, tvätta eller ens planera för vad jag ska ha med mig och vad som skall fixas innan avresa. Kanske borde göra det nu?! Men dagarna är ju fullspäckade som de är så såna saker får fixas vid diverse pauser här i dagarna! Mycket packning lär det bli! Jag är värdelös på att välja ut vad jag skall ha med mig! Därför packar jag alldeles för mycket! Minst 5 par skor brukar ju ta upp en halv resväska minst!! Sen använder man ett par, max två och förbannar sedan sig själv för att man drog med sig en massa skit! Jaa, det är så det brukar gå till...

Näpp! Jag får nog ringa och väcka den där sömntutan snart! Orkar inte sitta här och hänga...

Hörs igen!
Puss//L

Äntligen är påsken slut!!!

Gott! I morgon är den vanlig tisdag och det vanliga livet börjar igen!! Underbart!! I morrn ska jag hämta miss T så fort hon vaknar!! Dom blev så sena hem ikväll så det blev ingen dejt ikväll, men i morrn så jäklar! Mysigt ska det bli! Ska hem till kocken på kvällen och äta lite och planera inför fredagens avresa! Måste dela upp lite vem som skall ha med sig vad och så... Mys mys!!

Idag har inte hänt så speciellt mycket! ag har slappat, solat och klarat av att ensam manövrera grillen för ungefär 3:e gången i mitt liv!! Stolt som en tupp e jag med! Maten blev skitbra och JAG grillade från början till slut! Inte dåligt?!

K har precis fått för sig att börja städa sovrummet?!! Hallå eller klockan e halv tolv på natten och han ska upp och jobba i morgon! Sen när har han brytt sig liksom? Till råga på allt så går han runt här och svär och muttrar över "hur för jävligt det ser ut här"...Snacka om issues?! Han har sovit i svinstian i ungefär 6 år nu och just IDAG vid detta klockslag så börjar han?!

Ja ja, jag lär väl skriva mer i morgon!

Puss//L

Oj oj oj

Vilken kväll det blev igår!! Helt oplanerat ringde en kompis som var typ lika rastlös som mig och frågade om jag kunde ta med mig en flaska vin och komma dit! Jag e ju inte den som e den så jag packade vinet och drog iväg...va där vid halv sju. Tjugo över sju va min vinare slut så vi tog fram en till...å ja...ni kan säkert förstå vart kvällen ledde?! Men guuud va kul vi hade! Vi spelade massa gammal nostalgimusik och dansade järnet!! hade skitmysigt! Men fy  va jag va dragen! K hämtade mig vid tolv redan och då var det illa! Jag tvingade han att köra runt med mig i stan medan jag messade alla jag kände och frågade om dom va ute! Tack gode gud att ingen svarade!! Haha! Jag skulle inte visa mig på krogen i det skicket jag var igår!

Tror ni sen att jag blev arg i morse eller?! Vid åtta-snåret vaknar jag och ska upp och äta en ask alvedon tänkte jag...Vinglar ut i vardagsrummet endast iklädd trosor och vem tror ni ligger där?!! The fuckin inneboende som inte vart här på en månad!! Vi har ju inte fått tillbaks nyckeln och vi pratade om det senast häromdagen! Då har han smugit in i natt och lagt sig här!! Idiot!? K blev helt vansinnig och började gapa "Va faan tror du detta e nåt jävla hotell eller?!!"  Vi skyllde på att miss T kommer idag så hon ska ha nyckeln och sova på min soffa! Han kan faan sova under en parkbänk eller nåt! Mupp...

Fick precis ett mess av AK att hon kommer hit och dricker kaffe med mig om en stund! AP-trevligt ska det bli!!

Hörs igen!
//L

Tjaaaa!

Underbart solig dag idag me! Kan man bli på dåligt humör då?! Ja, det kan man säkerligen, men jag är pigg och glad som få! Har vart hos mamma och pappa på middag idag, kom hem vid två och har sen legat ute i solstolen och stekt mig en stund! Skönt!!

Igår blev det lugnt. Vi drog fram grillen här hemma för första gången i år och grillade. Guud va gott det var! E alltid nåt speciellt me våren/sommarn och grillat. Dock kunde vi inte sitta ute och äta igår heller, det hör ju nästan till. Men det tar nog inte många veckor innan man kan göra det oxå! Drack lite rödvin igår och blev full på ett glas typ...E så typiskt mig som aldrig dricker!! Det plus att vara trött är som en gratisfylla för mig! Ett glas vin eller en öl så blir jag helt lullig! Haha! Ingen kan anklaga mig för att va alkis i alla fall! ;-) Kanske blir annorlunda till helgen! Då blir det ju fest hela helgen/veckan lång, å jag vetti tusan hur jag ska undvika en sju h-vetes baksmälla! Jag menar, jag e ju för fasen kärring nu! Klarar inga vilda partynätter längre. Fast jag gärna vill tro det... ;-)

Nu kommer miss T i morgon!!! Åhhhh vad jag har längtat! Kanske inte får träffa henne innan tisdag för hon kommer nog i morrn natt, men kul ska det bli!! :-) Känns som att min vecka kommer bli ganska kaos! Jag tar det hur soft som helst nu, men egentligen borde jag nog planera lite för allt som skall göras innan Pragresan på fredag, men men...det finns nog tid till det :-)

Hörs och skrivs!

//L

Gnälleri gnällera...

Vet inte om ni kommer ihåg "kompisarna" jag bloggat en del om som jag typ glidit isär med en del?  Jaja, strunt i vem det är, men vi har ju inte direkt umgåtts på ett tag för jag har valt att bryta. Jag står liksom inte ut med att ALLT ska handla om dom hela tiden.

Nu har det i alla fall uppenbarats att en av dom är så besviken och ledsen för att folk i omgivningen inte bryr sig tillräckligt om henne! No shit?!! Vilken överaskning va?!
Kan hon nånsin ha tänkt på att det kanske finns fler i hennes omgivning som tänker som jag? Svar nej, det har hon inte! Dom är så upptagna i sig själva att dom tankarna slår inte ens dom! För mer perfekt det kan man liksom inte vara....Fan va tragiskt! Men hade hon/dom försökt tänka bakåt; ringde dom/kom dom på K's födelsedag? Nej. Hörde nån av sig när jag tog examen? Eh nej! Hur i hela H-VETE kan man då förvänta sig att få någonting tillbaks?!!! Ja i min hjärna e det helt oförståeligt! Men vissa är tydligen så inskränkta att de inte förstår bättre... Ja, inte är det min förlust i alla fall! Man kan ju bara hoppas på att dom lärt sig nåt....

Färdig-gnällt!!


Love living by the sea!!

Ja jag har babblat om det innan, men det är verkligen underbart att bo vid havet!! I morse vaknade jag tidigare än faan, strax efter sex...Vid kvart i sju tog jag vovven, packade in henne i bilen (ja, jag är ju hundvakt) och drog ner till Lövstadviken. Vi hade ju en gammal tipp där innan, men sen dom flyttat den och röjt i ordning så är där jättemysigt! Kanonställe att åka och grilla på till sommarn! Jag kom i alla fall på mig själv där jag stod ute vid klipporna vid vattnet att stå och le som ett jävla fån! Helt ensam klockan kvart över sju på morgonen, en underbar vårdag! Där stod jag...Me ett leende upp till öronen...Jaa, då mår man bra tycker jag! Lite bilder bifogas nedan...

Efter en timmas promenad med en dampig hund så åkte jag hem och käkade frukost och lade mig sedan i en solstol och gassade! Fördelen med inglasad balkong e att det blir sjukt varmt där inne fast det kanske inte är jättevarmt ute! SÅÅÅ skönt! Nu ska jag och the dog sätta oss i bilen och köra till en kompis på lite fika! Mys mys hela helgen lång...

Lövstadviken i Falkenberg...
Lövstadviken i Fbg.


Så sjukt rofyllt!


Vackert!!!!


Några såna här lirare fick vi oxå besök av! Svanar är väl fina?! Zoomen e dock inte den bästa på min kamera på nån närbild det får ni inte! ;-)

Hörs igen

Puss//L

Långfredag

Har fortfarande inte koll på varför dagarna heter som de gör nu i påsken, och varför helgdagarna e så många?! Gillar ju som sagt inte helger, och speciellt inte helger som påsk då det inte händer ett nånting!! Jul och så e ju ok, då gör man ju ändå massa roligt! Ska strax åka och jobba...

Jehovas Vittnen ringde för övrigt mig igår och bjöd in mig till "rikets sal" för en liten träff där vi skulle prata om huruvida det fanns fler Gudar än en... "Tackar för inbjudan" sa jag, men TYVÄRR så jobbar jag hela påsken! Haha! Sen när började dom ringa hem?!! Blev helt förstummad en sekund eller två när tanten i luren " Hej mitt namn e Mari och jag ringer från Jehovas Vittnen".... Tycker det är fruktansvärt frusterande att de måste försöka tvinga folk att gilla deras religion! Håll den för er själva eller stick och brinn nånstans kan jag känna...

Igår hände inget skoj...Va på fruktansvärt dåligt humör och jag kan lova att det inte blev bättre när jag nu på morgonen skulle kolla min mail och hela mitt mailkonto är borta! Japp! Det står "du har tyvärr ingen inbox" när jag loggar in... Nu snackar vi om cirka 2600 mail! Jag har haft dendär adressen sen tidernas begynnelse och nu helt plötsligt är den borta! Fan va upprörd jag blir...Men jag får se ikväll vad som händer annars får jag ju försöka komma över detta och öppna en ny...men hur ska jag få tag i de typ 1000 personerna och företagen som har min email!? Skit me...

Ja ja, glad jävla påsk på er kära läsare så höres vi!

//L



Hej och hejdå

Det blir inte många ord nu vill jag lova! Har kommit hem ifrån jobbet och tänker gå och lägga mig! Upp i morrn igen ju! Men jag lever i alla fall och jag och kära AK har haft en helt underbart rolig dag på jobbet idag igen! Många, många skratt! Kul när det kan vara så!!

I morrn jobbar jag 10-19, vilket e skönt för då får jag gå hem en timma innan butiken stänger och slipper sitta och vänta på att alla motsträviga muppar skall lämna varuhuset! Fattar inte! Finns det nån mer affär i Sverige där man har anställt typ 10 väktare som bokstavligt talat måste gå och jaga ut kärringar och gubbar som försöker gömma sig bakom hyllor och rundställ efter stängdningstid??! E ju för faan patetiskt! Å där får vi sitta och vänta på att dom ska komma släpande på nån idiot me en 7000 kronors-vagn 20 minuter efter butiken har stängt! Helt sjukt... Men sånt e ju livet!

Hörs kanske i morrn!

Puss//L

Stulna frågor

Prenumererar du på någon tidning, iså fall vilken? Nej inte en enda!!
Hur många syskon har du? Bara min lillebrora
Hatar du någon? Nej det gör jag nog faktiskt inte!
Har du husdjur? Yes the three cats
Vilken skostorlek har du? 38-39
Vad skrattade du åt senast? AK och lövblåsen! Hahaha!
Sover du naken? Det har väl hänt!
Vilken blomma är finast? Körsbärsblommor och liljor
Äter du någon medecin? Nej. Knappt alvedon faktiskt
Vilket program på tv följer du? Desperate Houswifes, Ballar av stål
Är du nöjd med ditt utseende? Ja emellanåt!
Fiser du så andra hör? Jag? Fisa? Knappast!
Tror du på tomten? Nää...
Mc Donalds, Max eller Burger king? BK
Bästa låten någonsin? EN låt? Det är ju som att be mig välja mellan mamma och pappa liksom! Men jag säger....Drive all night!
Är du rik? Nähääe!
Vitt eller Svart? Svart!
Vad får dig på dåligt humör? När folk inte tar mig på allvar
Är du svartsjuk? Jaaa ganska..
Vilken kändis skulle du vilja vara för en dag? Ingen aning! Oprah kanske? Få träffa och prata me alla andra kändisar!
Vad ångrar du mest i ditt liv? Undviker att ångra faktiskt...
Tycker du livsmedelbutiker ska sälja alkohol? Yes!
Kungahuset, slopa eller ha kvar? Ha kvar tycker jag! Vart skulle dom annars ta vägen?! ;-)
Gör du ofta saker du ångrar? Nej!
Vart går nästa semester? Praha!!
Tycker du Sverige ska ge skåne till Danmark? Definitivt! En fråga jag alltid tagit ställning i!
Rött eller vitt vin? Vitt
Saknar du någon? Jaaa miss T!!
Vem brukar du prata länge i telefon med? Många! Pratar typ alltid i telefon!

Kass på att blogga!

Jag vet! Men när jag jobbar så händer det ju sällan nåt kul! Sen e jag så ruskigt ovan vid att jobba så här mycket så jag e helt död på kvällarna när jag kommer hem! Tempot på jobbet är rätt högt, vi har fullt upp från morgon till kväll och det är man inte heller van vid!

Igår så dog jag iofs av skratt igen när jag och min störda motsvarighet AK började prata om "Ballar av stål" som gick i måndags. Det programmet måste ju va det roligaste som går just nu! Älskar sånt! Jag hade aldrig klarat av det själv, men att titta på andra människor, som verkligen inte har några gränser vad gäller att göra bort sig är ju helt underbart! I måndags va den roligaste "En jobbig jävel" som va en kille, typ 160 lång som hade klätt ut sig till djävul och sprang omkring på stan med en lövblås! Med denna lövblås trakasserade han allt som kom in hans väg genom att helt enkelt blåsa på dom och deras saker! Hahahaha! Helt ofattbart kul! Samtidigt skriker han hela tiden; "jobbigt va??!!" Ja, det är ju min humor i ett nötskal alltså! Men just den här lövblåsen alltså....*asg* så grymt roligt! Jaja, nog om lövblåsar...

Bara tre dagar kvar nu att jobba! Japp, man måste ju räkna ner! Sen måste jag nog sitta och skriva på uppsatsen i helgen en del. Jag har satt som mål att vara klar med introduktion och metod innan vi drar till Prag och då e det ju lite bråttom snart!

Nu får jag fixa till mig och köra och jobba! Ha en underbar dag!

Puss//L

Kvällsblogg!

Japp nu va denna måndagen över! Har inte hänt så speciellt mycket...Va i stan och gjorde mina ärenden å åkte hem till mamma och fikade. Efter det kom en polare hit och fikade, vi satt ute i solen och drack kaffe och det var helt underbart!! Det har ju iofs varit lite kallare idag än i helgen, men om man höll sig i solen där det inte blåste så funkade det utmärkt! Efter det va grannen här och klippte sig och sen har det bara varit slappt!

Nu börjar ju min underbara jobbarvecka...Men det ska bli gott att få den gjord så att jag e ledig läääänge sen! Alltså jag blir typ lyrisk bara jag tänker på tiden jag har framför mig! Förutom när jag tänker på den 25 april då klart, då blir jag bara livrädd! Mindre än tre veckor kvar tills jag ska gaddas nu...Shit alltså... Vet att jag satt och snacka me en kompis om det runt jul nån gång, men just då kändes det så avlägset! Vet att jag sa till han att jag aldrig kommer våga! Men nu du!! Nu vågar jag jäklarimej! Tror jag alltså... Vi får väl se....

Jag är rätt dålig på att skriva om musik för tillfället har jag märkt! Ett tag kretsade hela denna bloggen kring musik! Ska försöka få till kategorin "i mina högtalare" igen, kan va rätt roligt att gå tillbaks om nåra månader och kolla vilket stadium man va inne i vid olika stunder i ens liv! Nu är det nog snart natta för mig!

I mina högtalare: The Killers - all these things that i've done. Mer känd som "Nike-låten" , grymmebra!

Puss //L



Måndag 6 april

Jaha då va det ny vecka igen! Å alla som känner mig vet att jag inte är som andra människor som gillar helger utan jag föredrar veckodagarna! Det är då allt händer =) Veckan som kommer bjuder ju dock mest på arbete. Är ledig idag, men sen jobbar jag kvällar resten av veckan så jag lär väl inte vara hemma så mycket. Långfredagen är min sista arbetsdag och då jobbar jag till 17, sen är jag ju ledig i två veckor! Inte dumt alls....

Gårdagen va rätt lugn. Jag jobbade, va hos mamma och kom hem. Kollade på en film och slumrade som vanligt till i mitten nånstans... Såg i alla fall början och slutet! Min "mentalist-favorit" Simon Baker spelade en av huvudrollerna och det kan man ju inte missa! Sjukt snygg e han... Idag har jag massor av små ärenden jag skjutit på i all evighet! Gör ju lätt så...skjuter på saker till "nästa lediga dag", och den dagen råkar ju vara idag, så jag ska väl åka stan runt och fixa massa grejer. Sådär halvkul....Skulle ju behöva städa den här svinstian med, men det vetti tusan om jag hinner! Vi får väl se....

Vi kanske hörs senare. Om jag har nåt spännande att tillägga vill säga =)

//L

Update

Jaa nu bär det iväg till jobbet igen! Va ju på tjejfest igår och det var hur trevligt som helst! Dock har vi alltid trevligt när vi träffas! Känns så lätt att ha och göra med dom tjejerna, och man har alltid kul!! Sen intog jag inte lika mycket vin igår heller som jag gjorde förra helgen innan jag skulle upp och jobba så jag mår prima idag! Gött! Till råga på allt så va hon vi va hos hundvakt åt sin mammas hund igår så där va en Golden Retriver kille på 3 år med! Alla som känner mig vet att hundar är det bästa jag vet, och speciellt Golden hundar! Jag blev ju helt kärleks-sjuk! Kunde inte låta hunden vara! Haha! Han blev ju glad för det va nån som lekte med han hela kvällen! Hon vi va hos har själv världens finaste och största hund! Det är faktiskt en av de största hundar jag sett, men så jäkla snäll och mysig! Klockan blev över två innan jag va hemma, men jag kunde ju sova relativt länge idag iom att jag inte börjar innan elva.

Dagen på jobbet igår va fullständigt kaos!! Fattar inte vad som flög i folk!? Å ändå va det jättefint väder igår så dom borde varit hemma och utnyttjat det...Men nej istället åker dom till mitt jobb och invaderar...Idag lär det nog bli lugnare däremot.

Ikväll blir det de gamla vanliga! Mammsen och pappsen på middag efter jobbet å sen blir det (hör och häpna) lugnt! Kommer inte ihåg senaste söndagen jag kunde slappa på kvällen!? Hur gött som helst!

Annars har jag väl inte några nyheter att förtälja för er...Allt e rätt vanligt just nu. Prag närmar sig med stormsteg och nu är det EN vecka och 5 dagar kvar! Fyyyyyy va skönt!

Hörs och skrivs!
Puss//L

Grillpremiär!

Japp! Igår 3:e april var det dags för årets grillpremiär! Blev helt impulsivt. När jag stod här vid 17.30 och hade precis börjat förbereda våran mat så ringde en kompis och frågade om vi inte ville komma dit och grilla, å det tackar man ju knappast nej till?! Hur mysigt som helst! Sen är det ju alltid nåt speciellt när man får sitta ute, men det kunde vi ju knappast igår... Gott va det i alla fall!

Blev inget bloggande för mig igår! Först va jag ju i skolan mellan 10-12. Jag va hemma vid ett och då började telefonen ringa!! Visst, man ska inte klaga på att folk ringer en men det kan ärligt talat bli asjobbigt när 8 pers ringer efter varandra! Jag satt i telefon KONSTANT till halv fyra! Det tutade i luren hela jäkla tiden under varje samtal och till sist blir man ju knäpp! Eftermiddagen försvann ju helt! Sen började jag städa lite och fixa lite med maten osså ringde ju M och frågade om vi va sugna på att grilla, så ja.... Inget direkt spännande hände ju! Jag va chaufför igår...Mest för att jag skulle upp och jobba idag. Kvällen va jättetrevlig men klockan blev ändå nästan halv 2...e lite kämpigt när klockan ringer 6. Dock förstörde en annan vän dagen lite på grund av att hon är så jävla humorbefriad!!  Taggarna utåt konstant! Så jävla tråkigt med folk som inte kan bjuda på sig själva... Torrboll!!! Fast sånt brukar å andra sidan handla om att man innerst inne är sjukt osäker på sig själv!

Nu drar jag och jobbar! Partaj i Halmstad ikväll, ska bli nice! =D

Puss//L

Hej hopp!

Jag har spenderat min dag på jobbet! På min lediga dag och allt! Har fått ut massa formulär idag så allt flyter på! Gött att äntligen vara igång med uppsatsen!! Mina chefer är verkligen skitbra på det viset! Stöttar, fixar och donar med allt! Kanon! =)

Idag är våren verkligen här! Jag körde hem ifrån jobbet innan med rutan HELT nedvevad, Ozzy på högsta volym och solbrillorna på! Är det ett vårtecken om nåt eller?!! Helt sjukt skönt! Å varför kör man alltid för fort när det blir vår? Det är liiite roligare att köra om folk, liiite roligare att gasa på i kurvorna och mycket roligare att vrida upp stereon!! Ha ha, ja dessa vårkänslor! Som om inte detta va nog har jag och A suttit ute i kvällssolen och druckit kaffe nu! Kom precis in. Lite påpälsade va vi ju, men det ger så mycket energi!

Ska jobba extra i morrn...Lovade att komma mellan 11 och 19 så det är ju rätt lugn arbetstid! Börja sent och sluta i tid! Skönt!

Annars har det inte hänt nåt spännande idag! Har inte blivit lurad en endaste gång. Vad jag vet då....? Nä, jag tror inte det! Min goa polare ifrån Norge kommer hem i helgen! Hade ju vart skitkul OM jag haft tid att träffa henne! Men nej, vi kommer inte att ses en endaste gång! Har inte sett henne sen hon gifte sig i höstas så det är lite synd... enda gångerna hon är ledig i helgen så sitter jag på jobbet! Typiskt! Men hon kommer hem till klassåterträffen i maj å då jäklar e det party 4 dagar i sträck! SÅÅÅÅ kul!!

Jag börjar helt seriöst bli nervös för min tattoo nu! Först nu har det slagit mig; Tänk om den blir dålig?! Vad i h-vete gör jag då?! Det är ju egentligen mardrömmen, men det har inte slagit mig innan nu! Han som gör det är ju trots allt bara lärling! Men va faaaan, vem ska han annars lära sig på om inte nån vågar?! Han är ju övervakad hela tiden, och han som äger studion är en av Sveriges absolut bästa tatuerare så så dålig kan han ju inte vara!!? Eller?! Haha!

Hörs och skrivs bloggen!
Puss//L

1:a april!!

Hmm....första april!! Dagen då det är legitimt att luras =D Vilken stackare skall vi ge oss på idag tro?! Jag har inte så många roliga skämt i bakfickan, och till saken hör att det är inte många människor jag kan driva med som inte ger mig dåligt samvete efteråt! Jag e lite töntig jag vet! Men eftersom jag är världens sämsta lögnare så blir även aprilskämten lite jobbiga för min del! En gammal favorit är från jobbet för 2 år sen då jag och min gode vän AK lyckades få en kille i växeln att ropa ut registreringsnumret på våran andra kompis bil. När han ropade ut hennes bil och hon ringde upp växeln berättade han med sorgsen röst att det varit inbrott på personalparkeringen och att någon hade kastat sten på hennes bil..... Hahaha! FY va hon sprang!! Det är rätt långt ut dit oxå så jag och AK fick hur lång tid på oss som helst att garva ihjäl oss! Jag kan säga att skämtet inte var så uppskattat, hon va sur på oss i flera dagar!

En annan gång lyckades jag lura en mindre begåvad killkompis (Jaaa, han var verkligen mindre begåvad) att kungen (hans idol) skulle komma till stan och komma åkande förbi hans hus i häst och vagn! Haha! Ja ni hör ju hur dumt det låter, men eftersom han (killen) va som han var så visste jag att han skulle gå på det! Stackaren satt ute vid vägkanten utanför sitt hus och väntade på kungen i en och en halv timma innan jag kläckte aprilskämtet, *asg*!! Jävligt synd om han, men oxå hur kul som helst!!!

Ja ja, vi får väl se om jag får nån brilliant idé!! Nu ska jag ringa mitt jobb och se om jag ska dit idag eller i morrn med mitt formulär! Vi hörs senare!

Puss//L

RSS 2.0