Det är ett faktum...

-jag är korkad! Japp! Det sa dom till mig på bilprovningen idag. Jag får det att låta som värsta piece of cake men det var det INTE! För fy fan vad tokig jag blev! Man kan kalla mig massor men inte korkad! Kalla mig ful, tjock, elak MEN INTE DUM! Jo, bilprovnings-nissen tyckte att jag va korkad för att jag körde runt i en för låg bil som skrapar i varenda övergångsställe man kör över. Å att jag nu får skylla mig själv att bilen är sönder! Tilläggas bör att detta är min OMbesiktning. Jag har redan vart nere med bilen en gång och svetsat ihop avgasröret, men nu var det hål i motorrummet nånstans...å det var tydligen det som skulle ha att göra med att bilen skrapade i övergångsställen. Fy fan vad du ska slå i om grenröret ska pajja liksom....Då svarade jag med att jag inte vet hur han kör, men kör man försiktigt så skrapar den inte i. Sen lade jag även en kommentar om att jag inte uppskattade att bli kallad korkad å avslutade meningen med idiot-jävel-nånting... Ringde sedan upp hans chef,  och alla vet ju vilken god förmåga jag har att bita mig i tungan och prata sansat. Jag förklarade helt hysterisk och psykotiskt hur jag hade blivit bemött på bilprovningen....

Nu för en timma sen blev jag uppringd av en skamsen man som bad så hemskt mycket om förlåtelse för hans dåliga uppträdande... Jag tvingade han att förklara för VAD han bad om ursäkt för just bara för att jag skulle vara säker på att han förstod varför han ringde. Det gjorde han... Han ringde för att han kallade mig korkad. BRA Stefan på bilprovningen! Jävla idioter.... Jag brukar gilla bilprovningen. Inte nu mer. Men nu har dom ju satt ribban för hur uppträdandet skall se ut där, så vet jag det tills nästa gång.

Nu i eftermiddag har jag äntligen fått advent i mitt hus! En dag för sent dock, men fint blev det!

Puss å Kram!


Long time no see....

Jag vet jag suger...-men sån e jag ;)

Har spenderat all min lediga tid åt att städa nu det sista och nu har jag bara hallen kvar! Jag har tagit ett rum åt gången och verkligen GROVSTÄDAT. Å då menar jag tömt alla skåp alla lådor och torkat varenda liten bit av rummet! Helt sjukt jobbigt. Idag efter AK vart här på kaffe så började jag med köket. En nära döden upplevelse! Sanslöst skitet och sanslöst stort! Usch...Nu är jag helt mör och tänkte gå och lägga mig. Den efterlängtade lönen kommer i morgon och jisses va skönt det skall bli. AK rekommenderade mig att köpa en såndär fjärrkontroll som man styr ALLA sina apparater med. Anledningen ser ni på bilden nedan... ;)

Puss å Kram på er!


Jävla skit-sjukdom

Fick reda på igår att min mormor har cancer...Inte direkt oväntat kanske för hon har gått med diverse krämpor ett tag å hon är ändå 73 bast, men ändå... Jag vet inte mer än att hon har cancer. Cancer, fy fan vilket äckligt ord och vilken äcklig sjukdom!
E sa en jävligt bra grej igår; Här sitter vi och bråkar och klagar om pengar, bilar, lägenheter, tråkiga jobb...FY FAN vad ens problem kan bli små snabbt...

Å han har så rätt så. Ibland kan han va smart den där.

Mamma sa att mormor va jätteledsen igår och ville inte prata med nån. Det va igår hon fick beskedet. Jag förstår att hon inte vill prata med nån. Men hur gör man nu? När tar man kontakt? Hur tar man kontakt...? Skuldkänslorna dyker genast upp som ALLTID vid såna här tillfällen. Bajs-sjukdom, cancer...

//L


Sorry

-men det har blivit så att jag försummar denna bloggen mer å mer, å det är väl helt enkelt meningen! Jag kommer nog tillbaks hit när jag känner att jag har behov för det helt enkelt. Just nu flyter livet sin stilla gång, och det är nog så att jag är i mest behov av bloggen när livet är turbulent! Det är mitt ställe att prata av mig på helt enkelt. Plus att jag har SÅ mycket annat just nu!

Hörs när vi hörs!

//L


Nåt jobbigt...

Usch, idag va jag tvungen att göra nåt jobbigt... jag var tvungen att säga stopp. Jag kan ta ganska mycket och stå ut med en del, men nu gick det inte längre. Precis när jag sa som det var till personen i fråga så kände jag SÅÅÅ mycket lättnad. Nu lite senare så börjar det dåliga samvetet plåga mig. E sa att jag va taskig... Mmm, kanske jag va, men samtidigt så orkade jag inte mer! Jag kände mig kvävd och jag behöver andas! Som jag sa till personen i fråga; detta betyder inte att jag inte är din vän, men jag har försökt få dig att stå på egna ben. Jag har lagt många timmar av mitt liv på att försöka få dig att gå framåt. Detta känns bara som ett slag i huvudet. Jag är ledsen men jag behöver paus, jag behöver andas.

Sorry men jag va tvungen...

//L


Ingenting att komma med...

Nä hörrni jag har legat inne och snorat hela dagen... Inte ett skit har jag gjort. Eller jo, men jag ska nog inte ge mig in på detta här. Jag började på en grej som blev lite större än vad jag trodde...vet inte om det är bra eller dåligt ännu...Hmm, det märker vi. =)

Jag ska jobba hela långa helgen! Det suger i mitt tillstånd! Blir jobbigt att sitta och snora i kassan....

Jag går och lägger mig nu! Dröm sött!

//L


Jag må ha dålig humor men detta är hysteriskt kul!

Längesen jag skrattade såhär mycket åt en video!! Jag trodde jag hade sett alla "Benjamin testar" videos, men har på nåt sätt missat karatefilmen!? Hahahahaha! Jag får ont i magen, men jag har sett videon typ 15 gånger sen igår kväll!? För de som är ryktes-kåta så ska karateinstruktören i videon för övrigt vara storbloggaren Kenza 's pojkvän. ENLIGT ryktena då alltså.... =) Håll tillgodo, och snälla säg att ni tycker det är kul!?



Love Benjamin! <3

Vilken B dag!

D ringde precis....Han e jättekass så han kommer inte att komma...Vi blir alltså TVÅ elever i skolan idag. Sköj?! Inte så. Speciellt inte med tanke på att vi har fler lärare än elever och att en av dom är skolans engelskspråkiga professor. *SUCK* Det är bara till att förbereda sig på en massa engelska och mycket tid i fokus... Verkligen inte alls laddad för detta idag! Jag e ju för faan också kass... Blä! Ja ja, det ska nog lösa sig till det bästa!

Hörs igen!
//L


Ont i halsen.... =(

Hej Vänner...Det är rätt synd om mig idag för jag vaknade minsann upp med lite halsont =( Det va så jäkla fult nu för en stund sen! Jag och D skulle samåka till skolan idag osså ringde han å bara "Hur e det?" Direkt började jag beklaga mig över mitt halsont och min hosta...Då visade det sig att han ringde mig för att beklaga sig över exakt samma sak! Haha! SÅ fult! Grejen e ju bara att stannar vi hemma så blir det EN elev kvar i klassen, å vi har typ 4 lärare idag tror jag! Taskigt mot B att han ska behöva sitta där själv med fyra lärare, så jag kommer åka ner i vilket fall. D skulle ringa igen om en stund när han bestämt sig. Jag har i alla fall bestämt mig för att detta inte är nån svininfluensa, så det så!! ;)

Annars har det vart lugnt. Va ju ute och käkade med mamma igårkväll å det va trevligt! Inte så ofta man gör sånt, och speciellt inte med sin mamma =) Idag blir det skola för hela slanten, kommer inte va hemma innan 21 ikväll så förvänta er inga skandaler denna dag. Skönt i alla fall att det bara är jag och killarna där idag, slipper massa brud-intriger....

Vi hörs igen! Ha en bra dag!

Puss//L


"Going CP-skadad"?!

Alltså vissa människor blir jag aldrig klok på?! Jag har i alla fall kommit så långt att jag förstår att jag måste inse att jag aldrig, aldrig nånsin kommer bli klok, utan snarare måste kanalisera om min energi för att inte lägga den på destruktiva grejer! Men det är inte så lätt som det låter vill jag lova! Men det handlar om att försöka rikta energin bort ifrån objektet som tar upp sin uppmärksamhet! Men hur lätt är det när man blir förbannad om minsta påminnelse, minsta lilla tecken¨på liv ifrån objektet....? För ett objekt e fantamej vad hon är. Människa finns inte en chans på jorden att hon är, för jag har aldrig sett maken till konstigt beteende i så fall...GUD vad jag skulle vilja ha tillgång till en fullständig analys av den människans hjärna och beteende!!! *STOR-SUCK*

Hörs senare!

//L


Det blir lite sisådär me bloggandet...

Men det får bli så nu! Är jäkligt skönt att inte känna pressen att göra massa inlägg varje dag, utan jag skriver helt enkelt när jag känner för. Det är ju bara att inse att eftersom  jag skriver för mig själv, och några ynka få som läser så får det va jag som håller i trådarna...

Det har väl inte hänt så himla mycket på sistone...Livet flyter på sin gilla gång och det mesta är som vanligt. Gårdagen spenderades i lathetens tecken. AK kom och drack kaffe med mig på morgonen, sen dök M upp. Efter det så skulle jag ju pluggat, men jag åkte och handlade  lite istället. Efter det så kom jag på att jag "glömt" äta nånting och fick med skakningar och kallsvettningar gå och lägga mig och sova en stund. Sen var jag ju uppe till 1 i natt, men DÅ fick jag gjort allt plugg jag skulle gjort tidigare på dagen, så det blidde ju ganska bra ändå. =) Kollade ju även på ångest-såpan del 2! Tydligen fick AK sin beskärda del av kändisskap i gårdagens avsnitt! Haha! Jag missade henne tyvärr, men tydligen hade hon inte missat sig själv ;)

Nu kommer S snart hit med frukost och sen ska jag åka till Ullared på möte. Lite surt att behöva köra dit när man e ledig, men vad gör man inte? Ikväll ska min mams tydligen bjuda ut mig på middag?! Vet inte vad jag gjort för att förtjäna denna tjänst men jag tar tacksamt emot!
Morgondagen spenderas i skolan, ledig på torsdag å sen blir det jobb för hela slanten i helgen! Så ser veckan ut mina vänner...-alltså ungefär som vanligt!

Vi hörs när vi hörs!

//L


Inte bra....inte bra alls...

Ja vi skulle ju ha spel-kväll hos min brorsa igår...Å det hade vi. Spelade lite spel och tog några öl. Jag har inte festat på ett tag och det märktes ju kan man säga!! H-vete vad jag e kass idag! Å nu ska jag åka och jobba!!? Inte bra alls!! Fattar inte hur jag ska fixa denna dagen överhuvudtaget!? Men det är väl bara till att hoppas att det går bra.... Gav mig till och med ut på krogen klockan halv 2 i natt, å även det är ju en sån sak som e smart att göra när man vet att klockan ringer 8.... DUM I HUVUDET!! Det är jag...

Grattis på Fars Dag alla pappor och hoppas ni får en trevlig söndag!

//L


Saturrrrrday!

Å inte en endaste plan!! Tjohoo va skönt! E lite lite shoppingsugen faktiskt...MEN, eftersom jag inte är innehavare till några pengar what so ever så skiter vi i det!

Gårdagen va lugn...Kollade Idol och precis som jag sa så va det Rabih som åkte...Mariette hängde tydligen löst...Tänk om hon hade kunnat åka! Tycker hon vart överskattad från dag ett! Skit i Idol nu... =) Kollade på Donnie Brasco efter Idol. Ännu en film som jag velat se många gånger men aldrig lyckats med, men igår skedde det! Jag såg klart den!! Utan att somna en endaste gång! Otroligt! Skitbra va den i alla fall...

Får väl se vad vi hittar på ikväll. E är lite krasslig. Kocken ville vi skulle hitta på nåt. Nåt lugnt...Å ja, det hade vi väl kunnat, men sen ringde hon igår å då va det hon och K, jag och E, min brorsa och N och två andra kompisar. Så då e vi typ 10 pers och då lär det inte bli lugnt längre...Hmm, ja vi får se, så länge vi inte är i mitt hem så e det lugnt för mig!

Nähä, e nog dags att ta en sväng på hm.se för att stilla shoppingnerven känner jag! Hörs igen!

//L


Erik e helt sjuk!!

Fan vilken röst den killen har!!!? Ni förstår att det handlar om veckans Idol-recension, å Erik är ju helt överlägsen alla andra ikväll...OCH alla andra kvällar för den delen. Om jag får gissa så åker Eddie eller möjligtvis Rabih ut ikväll... Jag har i alla fall bestämt mig för att när Springsteen dör så sitter jag och köar för att se spelningar med Erik Grönwall! ;)

//L


Ledig fredag och lördag!

Ja dessa dagar har varit efterlängtade vill jag lova?! Jag har verkligen ingenting speciellt planerat heller. Tänker bara ta dagarna som de kommer vilket kan behövas! Jobbar ju söndag, men sen e jag ledig ifrån jobbet mån-tors, så jag kan bara koncentrera mig på skolan, gött!

Ingenting spännande har hänt annars. Kollade på sista delen av "Inlåst" på tv4 igår och herregud vilken bra serie! Är det nån som sett den?! Jag har gråtit fler tårar under denna program-serie än under alla avsnitt av "Extreme Home make-over" tror jag, haha! Helt underbar! 8 killar låses in i en anstalt med 8 ex-fångar, numera medelemmar i KRIS för att få deras liv på rätt köl. I början trodde man väl kanske inte att det va rätt sätt att förebygga kriminalitet, men det häftiga med denna serie va att se den kontakt ungdomarna fick med sina mentorer, dvs. ex-fångarna. Helt sjukt att följa deras utveckling!! Ja herregud, en av de bästa serierna genom tiderna faktiskt! Gå in och kolla programmet på tv4.se om ni inte sett det, helt klart värt det.

Nähä, vad händer annars? Ska åka till M en sväng nu på förmiddagen. Sen ska jag bevittna E och hans besök till banken! Haha! han har fått för sig att han ska köpa ett radhus förstår ni... Hihi, hans ålderskris har verkligen gått till ytterligheter nu! Helt skadad...Jag har ju ingen inkomst att köpa nåt hus för, så det kan han väl göra om han vill, men jag måste med till banken för att höra vad han ska säga....Vi hörs när vi hörs! Ha en toppenhelg!

Puss//L


Turbulens...

Nä, nu pratar jag inte om flygplan utan om livet i stort. Det är väldigt turbulent just nu, inte just i mitt liv, men i allas runt omkring. Det kräver tankeverksamhet dygnet runt just nu känns det som. Ska väl va glad att mitt liv traskar på ganska lugnt och sedvanligt annars vetti tusan om jag inte skulle fått mig ett nervbryt?! Ja ja, inget intressant att dela med mig av i alla fall. Ska åka ner till skolan nu. Ända stället det fortfarande är kul att åka till efter 4 år. Tänk om alla jobb kunde va sånna?! Hmm, dröm vidare kan man ju säga. Ha en bra dag!

//L


Premiären av "Ullared": Ångest-tv på hög nivå...

Japp första avsnittet av "ullared" är härmed genomlidet och det blev ungefär lika pinsamt som jag räknat med! Ännu ingen glimt av mig i rutan och jag hoppas att det förblir så! Min korta insats i tv-rutan är ändå ingenting att skryta med... ;) Bara 5 avsnitt kvar av såpan innan nästa säsong börjar spelas in. Dock känner jag mig oerhört tvungen att titta! Kan ju inte missa nåt... När Morgan stod och gasade sin vita, rostiga BMW på uppfarten till sitt hus trodde jag att jag skulle dö för en stund...Ja jisses!

Nu är det snart dags för sängen för min del. Har klient-möte i morgon halv 10 och sen fortsätter jobbardagen 11-20, skoj skoj! Godnatt på er!

//L


Hej å hå....

Va mycket produktivare än vad jag hade tänkt mig idag så jag e (tro det eller ej) klar me pluggandet nu! Skönt! Vet ni? Igår kväll somnade jag klockan 20.00! hur stört e inte det? Jag brydde mig inte ens om att ställa nån väckarklocka för jag tänkte att jag säkerligen lär vakna typ 04 iom min tidiga läggning, men icke! Klockan 08.15 i morse vaknar jag av att det knackar på dörrn! "Jävlar!" Hade ju bestämt kaffe me M klockan 8 i morse! Så jag sov alltså lite drygt 12 timmar i natt! Men tydligen behövdes det!? Känner mig piggare än på länge nu i alla fall så troligen va det nyttigt för min kropp!

Men, va ska jag nu göra av resten av dagen? Hmm...skulle ju behöva städa, medn det ligger längst ner på min prio-lista! Har gått igenom allt ifrån bakning och shoppingrunda till fika med nån...MEN pengarna räcker inte till nån shopping, och inte finns det nån hemma som vill fika med mig, å då återstår ju bakning...vi vet ju alla vid detta laget att bakning inte e min starka sida så jag skiter nog i det med? vi får väl se vad jag tar mig för....

Ha en bra dag ni som läser så hörs vi en annan gång ;)

//L


Utvilad....

Hej på er! Första morgonen sen denna helgen började som jag kände mig utvilad när jag vaknade. Jag hade legat och vridit mig i sängen en stund när jag beslutade mig för att gå upp, och precis när jag satte mig upp så ringde väckarklockan! Bra timing =) Det som inte va lika kul var att jag vaknade med ont i halsen... Inge kul, för jag trodde att jag vart sjuk för sista gången detta året i alla fall!? Men det känns inte som att det är nåt allvarligt på g, utan snarare bara en släng av trötthet/stress... ELLER så kanske jag åker på en väldigt mild form av svininfluensan?! Det hade vart toppen just nu, så mycket som jag nojjar över vaccin och influensa just nu så hade det vart skönt att bara åka på skiten i en mild version så slipper man oroa sig mer sen... =)

Nu ska jag som sagt åka till jobbet igen! Jag e ju ledig i morrn vilket ska bli jätteskönt, men då har jag ju lik förbaskat massa skolarbete! Måste läsa, skriva och skicka in en rapport till onsdagens föreläsning. Jag jobbar ju 11-20 på tisdag + att jag har möte klockan 9,30 så det kommer gå i ett!

Hoppas er helg är toppen! Hörs när vi hörs!

//L


RSS 2.0