lördag 30 januari

Känns skönt att skriva 30:e januari för det betyder att januari snart är slut! Underbart! Jag sov ganska länge idag vilket inte alls va planerat, men det va väl skönt iofs. Ska snart gå och duscha. Vi ska ju va hos Kocken redan klockan fem för att åka och handla till middagen vi ska laga. Vi får väl se när E kommer upp och om vi kan hålla sams överhuvudtaget... Jag tror nämligen att han kom hem klockan fem i natt... *suck* Jag kan ha drömt, men jag har för mig att jag kollade på klockan när han kom hem och att den va 04.53. Å DÅ blir det inte kul för honom. Jag är nämligen strikt förbjuden att gå på nån slags efterfest, och jag undrar ju vart han varit till klockan fem annars liksom? Regler gäller för alla och så är det. Synd att jag jobbar i morrn, annars hade jag hämnats redan ikväll. Om jag så skulle sitta hemma hos Kocken till klockan sex bara för att!

Antar att ingenting spännande kommer att hända innan vi ska dit. Har lite problem med vad jag ska ha på mig... Jag har ju inte köpt nåt nytt på väldigt länge och då inbillar jag mig i min lilla hjärna att jag inte har nåra kläder. Det har jag ju alldeles säkert, men inget som är kul att ta på sig. Well, jag får väl rota igenom min enorma klädsamling?!

So long...
//L


Kvällsblogg...

 Här sitter jag nu och är förvånad över att jag är vaken! Trodde jag skulle snusa skönt redan vid tio idag, det kändes så innan i eftermiddag. E drog ut med nån kompis. SKÖNT tycker jag! Älskar att va ensam! Speciellt såhär en fredagkväll. Sitter och kollar filmen Rockstar, ganska bra faktiskt. Gott om bra musik ialla fall. Efter den e slut så blir det nog sängen. I morrn ska vi till Kocken och hennes kille och laga middag och spela spel, det ska bli kul! Får väl se om det blir nån utgång, men jag jobbar ju på söndag så det kan kanske inte bli alltför hårt!

Näpp nu börjar filmen igen! Hörs igen!

//L


Blev på lite bättre humör...

Alltså, fy fan! Jag har inte gjort nånting idag! Ingenting!! Jag har verkligen bara suttit hemma och latat mig hela dagen vilket är sjukt ovanligt i detta huset... Jag ska ge mig av till affären för att handla lite nu tänkte jag. Då får jag ju en liten gnutta frisk luft idag för det lär ju inte skada... Det har ju snöat här hela jäkla dagen i dag med! Att jag blir deppig är bara förnamnet! Försvinn skitvinter! Hate u!

näpp, nu ska jag sjappa!

//L


Livet går vidare...

Känner att jag har ett riktigt mastodont-inlägg på gång här. Har ju vart ganska dålig på att blogga det sista, men nu är jag ledig i två dagar så nu kan jag ta igen det =)

Dagen på jobbet igår var segare än segast! Det är också så att jag blir en vandrande sorg när jag är rastlös. Jag MÅSTE ha nåt att göra annars blir jag knäpp! Jag förpestar allas tillvaro när jag är understimulerad. Haha! Jag sprider tråkig stämning på flera kilometers avstånd när jag är sån. Idag fick jag först i uppgift att tillverka en fin och pedagogisk informationsvägg till vår avdelning. Jag fick måla, klippa, klistra och beställa hem vilket material jag ville, bara väggen blev fin! Detta var ju en ypperlig uppgift för nu har jag ju att göra i flera veckor! =D på kvällen fick jag (tack vare att min kära vän AK va hemma med sjukt barn) ta över hennes roliga (eller INTE) jobb! Jag fick plocka korgar, öppna larmboxar, fördela kunder och stå och tjöta skit. Jag har förstått nu att det finns mycket utrymme till sånt på er avdelning, haha ;)

___________________________________________________________________________________

För övrigt så har jag börjat läsa en bok. Evigheter sen jag läste en "vanlig" bok utöver kurslitteratur. Det är Jenna Jamesons självbiografi "att älska som en porrstjärna" jag har gett mig på. En TJOCK pocket på 600 sidor. Dock är där ganska mycket bilder i den. Men gud vilken bra bok! Svår att lägga ifrån sig kan jag lova. Man får reda på mycket skit i den boken, och den kvinnan skräder inga ord. Du får veta ALLT in i minsta detalj! Den kan jag rekommendera i alla fall!

_____________________________________________________________________________________________

Till sist så kan jag skriva att min mormor igår bestämde sig för att avbryta alla behandlingar emot hennes cancer. Hon har lymfkörtelcancer och leukemi, och vid 70 års ålder så är överlevnadsprocenten ganska dålig. Hon är livrädd för att lida, vilket jag förstår. Så därför så avbryter hon alla cellgiftsbehandlingar, går över på morfin och bromsmediciner från och med nu. Detta innebär att hon kommer att dö. Vi vet inte när, och som det kontrollfreak jag är så är detta såklart fruktansvärt! Jag har fortfarande inte fällt många tårar. Jag vill finnas där för min morfar som förlorar sin partner sedan 52 år. Jag vill finnas där för min mamma som ska förlora en av sina föräldrar. Helt sjukt. Livet är så jävla kort. Jag tänker inte säga att det är orättvist för jag har förstått att döden kommer helt utan logik....men att vi lever utan att betänka hur värdefull varje dag är e skrämmande. Att ta vara på varje andetag vi får är viktigt, för dom är begränsade... mormors ranson är tydligen slut snart.

//L


Long time no see....

Jag har vart skitkass på att blogga! Men jag tänkte skriva nåra rader nu så ni vet att jag lever. Ska strax åka till jobbet. Klockan är inte ens åtta. Och jag vet att klockan kommer va över 21 när jag kommer hem ikväll. Kul?! Inte så... 13 jävla timmar...Men sånt e det. Denna veckan infaller som tur är inte så ofta, jag avskyr ju att jobba vardagar. Jobbar mycket hellre helger! Nu är ju det positiva med denna veckan att jag är ledig fredag och lördag, å det är ju också ganska skönt när jag tänker efter ;)

Vad har hänt sen sist då? Inte speciellt mycket... Jobbat litegrann. Å när jag inte jobbat har jag nog mest slappat. Fikade med min vän och hennes nykläckta bebis igår. Han är 6 veckor iofs, men det blev en massa komplikationer i samband med förlossningen och därför har jag inte sett honom förän nu. Det var jätteroligt faktiskt! Söt och lugn bebbe och en mysig fika med en söt vän =)

Nä, nu va detta roliga slut. Det är dags att sätta sig i bilen och ge sig iväg. Jag hoppas gårdagens snöstrom är som bortblåst idag!  (Jaa, det va en ordvits...) För FY FAN vad dett blåste och snöade igår. Helt sjukt! Gick knappt att gå ut!

Hörs när vi hörs.

//L


Fredagkväll

I vanliga fall älskar jag fredag-kvällar. Förutom när jag jobbar. Som idag. Kom precis hem efter en lagom seg dag på bygget. Nu ska jag käka nudlar och slänga mig i soffan. Lovely friday!

//L


Alldeles för många inlägg heter "hej hopp"

"Hej hopp" är alltid det första som dyker upp hos mig när jag ska skriva rubriker, men alldeles för många inlägg i denna bloggen heter just det, så jag får försöka vänja mig av med det.

Dagen idag har gått i slapphetens tecken. Har inte gjort mycket alls, mest fikat. Först kom M och fikade, och sen kom en annan M och fikade lite mer. Efter det så åkte jag ju till min mormor. Full av oro och ångest styrde jag kosan dit. Helt i onödan visade det sig då det gick jättebra! Hon var på jättebra humör idag och vi kunde prata och skratta åt allt! -utom sjukdomen. Den nämnde vi inte med ett ord. Inte så mycket som ett uns av sjukdomsstämning fanns i luften hemma hos mormor idag. Det var skönt men samtidigt så tror jag nångång vi måste prata om det...

I morrn är det dags för mig att börja jobba igen. När jag gick av för 12 dagar sen så var det ju SÅÅÅ skönt att va ledig. Nu är jag så rastlös och uttråkad så jag skriker nästan "TA MIG TILLBAKS TILL JOBBET!!!" Nä inte riktigt, men nästan så...

Hörs när vi hörs
//L


Hej hopp!

Ny dag... Tråkig dag... Eller nej. Det blir nog bra. Upplägget i skolan är lite sisådär just nu bara så det blir lite tjatigt. Nu tror jag dock inte att vi har skola på några veckor, vilket är bra, då en paus ifrån det säkert gör det lite roligare igen.

Ska träffa min gamla klasskompis A i Hstd innan skolan och äta lite lunch, kan ju va nice... Jag har verkligen ingenting vettigt att skriva, det märks va?! =) Därför så lägger jag ner nu och gör i ordning mig. Jag måste hinna hitta några riktigt bra skivor att ta med mig i bilen. E har bett mig att rasta hans bil på lite långkörning idag och BMW'n har värsting stereon så det blir till att varva stereon på väg söderut idag! Härligt! Bara en nedvevad ruta och ett par solglasögon som fattas. Men det får nog vänta ett tag.

//L


Sovdags...

Snart är det dags för mig att knyta mig. Är dock alldeles för dåligt förberedd inför morgondagen så jag ska gå igenom min redovisning en sista gång innan jag somnar. Har suttit och kollat på P3-guld på ettan. Hade bestämt mig för att inte kolla. Men iom att vi pratar musik + mig så kan ni ju gissa hur bra detta gick? Jag kollade på hela. Timo Räisänen var toppen som programledare tyckte jag! Lagom galen och ganska underhållande.

Annars har jag ingenting att berätta. Fick ner nästan allt i mitt förra inlägg. SÅ meningsfullt är mitt liv! ;)

Vi hörs säkert i morrn. Eller nån annan dag ;)

//L


Trött!!

Jad drabbades av akut trötthet här i eftermiddag. Hade planerat att jag skulle plugga som bara den nu för att bli klar tills i morgon, men icke! Hur jag än vände och vred, satt och låg, så piggnade jag inte till. Tog till och med fram en bok i meditation och körde en "energi-meditation" i ren desperation för att få upp ögonen! Med lite hjälp av den och en kanna kaffe (4 vatten, 8 kaffe) så vaknade jag till slut till liv! Herregud va jobbigt att va så död! Jag tror det var allt svullande hemma hos AK som gjorde mig så trött! Haha! Latte ur värsting-kaffemaskinen och en semla på det! Plus en chai-latte till efterrätt! Mmm gott! ;)

Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket. Vinkade av T en sista gång för nu är dom påväg mot Sthlm. Storhandlade också när jag ändå va ute och flög. Har undvikit det i så många dagar nu så det ekade både i kyl och frys. Nu är det någorlunda fyllt och jag är 900 kronor fattigare. HATA storhandling.

I morrn blir det skolan. Det blir nog väl. De dagarna bara försvinner tycker jag...Torsdag är jag ledig för att sen börja jobba på fredag. Det går sinnessjukt snabbt när man är ledig! Men det ska faktiskt bli kul att komma till jobbet. Konstigt nog saknar jag jävulskapet när jag e därifrån!? Ska även träffa min mormor på torsdag. Är lite nervös. Hon är jättesjuk och jättedeppig. Jag har aldrig vart nervös för att träffa min egen mormor innan så det känns lite b, men jag vill ju samtidigt vara där för henne och umgås med henne så mycket som möjligt. Man vet ju liksom inte vad som händer sen... =(

Nu ska jag, överboostad på kaffe fortsätta skriva!

Pöss å hej!
//L


Hahaha!

Hittade denna lista på Tyras.se, hon har lätt lika skön humor som jag!

Barnböcker du aldrig kommer hitta i bokhandeln:

* Kossan magda, Pappas nya fru

* Du är annorlunda och det är inte bra

* Nu får det vara slut, Du ska adopteras bort

* Dina mardrömmar är verkliga

*Varför Herr Gaffel och Fru Väggkontakt är bästa vänner

*Pappa dricker för att du är dum

Hahaha! Hur kul som helst! Jag hade lätt kunnat börja skriva på en av de där böckerna! Vilket nöje!

"Inför adoptionen så är det lika bra att du helt enkelt slutar tycka om din mamma och förbereder dig för att hamna hos en elak häxa som kommer misshandla dig i resten av ditt liv. Du kommer säkert få bo i en trång garderob och inte äta något annat än knäckebröd och vatten. Men se du lille vän; så går det när man kallar sin mamma för kärringjävel. Bättre ta lärdom sent än inte alls!"

 Hahahaha!


Måndag!

Nu e re måndag å som ni vet vid detta laget så älskar jag måndagar!! Det händer mycket mer i veckorna än på helgen, och nu har jag segat tillräckligt för typ tre veckor framöver! Kocken och T va här igår kväll. Vi satt och pratade och åt alldeles för mycket godis. Men mysigt var det. Har inte bestämt mig om jag ska åka med A till skolan idag eller inte. Har egentligen massor att göra hemma, men det kan va skönt att komma iväg samtidigt... vi får se helt enkelt...

Nåt som stör mig är människor som inte kan skriva! -men ändå envisas med att skriva. Jag vet man får inte säga sånt, men detta är min blogg så jag säger vad jag vill. Det finns en falkenbergs-tjej som bloggar och av nån anledning så har jag lagt till hennes blogg ibland mina favoriter. ENDAST för att jag älskar att störa mig på henne och hennes blogg! För det första så verkar hon typ vara efterbliven...alltså när man ser henne. Jag tycker synd om henne av många orsaker. Jag tänker inte utveckla det närmre här. Men som hon skriver sen!! OMG! Jag vill bara dö! Ett exempel på hur ett stycke text ifrån hennes blogg kan se ut;:

"Hej bloggen idag har inte jag gjort så mycket men va med min största syster hos hennes och min mamma och åt mat mycket gott. Hon hade lagat månnga goda rätter min mamma som vi hela familjen åt där. Sen igår så var jag med mina kompisar i staden. Vi träffades allihopa hemma hos en tjejkompis och sen då vi hade träffats där hela kvällen så gick vi till stan mycket kul. Det var hela min dag bloggen så jag skriver i morgon då jag ska jobba kanske. Eller nä det gör jag inte  för att jag inte har data på jobbet. Hej då."

Alltså va FAAAN?! Jag vet jag är en hemsk människa. Efterblivna får också blogga. Men grejen är att hon är jämngammal med mig och tog studenten samma år som jag?! Hon arbetar inom vården vet jag...som sagt, jag läser bara bloggen för att störa mig. Helt onödigt egentligen. Men att hon fick ta studenten samma år som mig är fan förnedrande!? Ärligt... Ja ja, nu ska jag bli snäll igen. ;)

Vi hörs senare bloggen!
//L


söndag...

-å den är precis så där "söndagig" som en söndag ska vara... Segt som sirap. Började dagen med att ligga i sängen till 12. Gick upp. Drack lite kaffe. Slängde mig sedan i soffan och kollade klart på "Hairspray". Gud vilken mysig film!! Jag blev helt glad!

Först nu har jag börjat fixa i ordning efter gårdagens festligheter. Jag, E, T och hennes kille lyckades röra till en hel del här igår. A var med här en sväng, men åkte hem tidigt. Jag och T åkte till stan vid tolv för att möta upp Kocken som hade slutat jobbet. Va faktiskt en jättemysig kväll på Harrys. Någorlunda normala människor ute och man slapp allt äckligt drägg som ska störa en. Skönt! =)

Nu bär det strax av till mamma för söndagsmiddag sen ska jag, T och Kocken mysa ikväll med lite godis och massa skitsnack! Hörs när vi hörs.

//L


Goddag igen!

Nu är jag här igen...Jag har skrubbat klart. Eller ja, det gjorde jag ju för en stund sen. Fan va tråkigt det va...Men nu luktar jag ju hallonbåt så det var det värt! ;)

E har även gett sig av så nu är det bara jag hemma. Jag tror att vi är sams igen. Han kallade mig utvecklingsstörd, men han sa det på ett snällt och något nedvärderande sätt så jag tog det som en komplimang! Nu tänkte jag sätta på filmen Hairspray och slänga mig i soffan och ha det riktigt tjejigt här en stund. Kan va skönt. Hörs igen!

//L


Tråk-lördag!

Mhmm... nu börjar mitt rätta jag komma till känna igen och det kryper bokstavligt talat i hela kroppen på mig!! SÅ rastlös. Vill inte va ledig mer. Det räckte med två dagar faktiskt. Jag har redan lyckats göra mig ovän med E, nåt som jag är specialist på. Speciellt när jag inte har nåt bättre för mig. Nu är klcokan i alla fall halv elva och jag vet inte vad jag ska göra. Funderar på att ta en riktig SPA-stund! Jag ser verkligen för jävlig ut! Skulle behöva göra alla tråkiga uppgifter som att fila, skrubba, raka, inpacka och smörja in. Bläää. Avskyr att bli skrynklig. Men det är liksom något som följer med. Så, ja, spa-behandling a' la mig får det bli nu. Då går ju åtminstonne en timma till.

Återkommer om en stund igen.

//L


15 januari 2010

Idag började jag med att sova till kvart i elva. Hur ofta händer det mig? Inte så... Jag satt uppe å kollade film i natt till typ ett. Hade ju ingenting planerat idag så jag behövde inte ha dåligt samvete. Som vanligt kände jag mig som en sprängd degklump när jag gick upp ur sängen för mer än 4 timmar i den helvetes-sängen klarar ju ingen av. Å i natt blev det som sagt nästan 10. Fy fan!

Nu har jag i alla fall blivit människa igen och gjort i stort sett ingenting. Mamma har varit här och hälsat på och snart kommer V en sväng. Hon ska skriva av mitt arbets-schema. Mitt schema bygger på att jobba så lite som möjligt för så mycket pengar som möjligt. Det börjar bli poppis det där schemat =)

Helgen innefattar hittills inga planer alls men jag återkommer igen =)

//L


Mitt 2009

Januari
Januari var som alla januari brukar vara i början. Kall, deprimerande och vacklande. Höjdpunkten i januari var definitvt när dom släppte biljetterna till Springsteens tre Stockholms-konserter. Kom ihåg hur jävla glad jag var när jag hade lyckats få hem biljetter till alla tre spelningarna! Något stort som också hände i januari var att jag blev färdig beteendevetare! Grattis till mig.
Annars så vet jag att januari var kantad av både upp och ned-gångar. Vi planerade vår efterlängtade Prag-resa för fullt och var förväntansfulla som få! Jag och T tog också upp kontakten lite mer och det kändes toppen! Rent allmänt på det privata planet var jag nog rätt trött på livet som det såg ut och visste varken ut eller in...




Februari
Inser att jag jobbade SJUKT mycket dessa första månader på året. När jag går tillbaks i arkivet så står det att jag ser fram emot min första lediga helg den 15 mars! Hujja! I efterhand så är varningssignalerna alltid tydliga...Jag beklagar mig flera gånger om "hur jag ska fixa allting" redan i februari. Jag hade ju i alla fall börjat på D-kursen i psykologi vid detta laget också och började trivas riktigt bra i min nya klass.
När jag går igenom bloggen så inser jag hur tråkig månaden februari alltid är! Skit med att man har den framför sig... Vi bokade vår Prag-resa i alla fall. Vårens morot! Det var jag, Kocken, T och M som skulle ut på äventyr.
Februari var också den månad jag var konstant irriterad på den inneboende vi hade då...Sjukt vad jobbigt det var att ha honom liggandes i soffan dag och natt! Han flyttade för övrigt ut den dagen som jag kom upp i underkläder och han låg i soffan "oanmäld". han hade helt enkelt bara gått in här mitt i natten när han inte vart här på en vecka. Då åkte både han och hans väska ut med hjälp av E. =) Februari var även månaden då jag slutade jobba på FK. Var även i det skedet som jag definitivt bestämde mig för att fortsätta med studierna på 100 %, nu när jag va av med ett halvtidsjobb så skulle det funka samtidigt som ett jobb på 66%. NÄ fy fan vad februari sög!

Mars
Jaha, vad gjorde jag i mars då? Jag vet att det var denna månaden jag drog ner mina 5 timmars nattsömn till 4 för att hinna med allt. Skolan var fruktansvärd just nu! Hade massor med inlämningsuppgifter, seminarium och annat. Plus att arbetet med uppsatsen var i full gång. Utöver detta jobbade jag ju mina 66 %. Jag insåg ganska snart att 4 timmars sömn knappast gynnade mig, men när skulle jag annars hinna med allt skolarbete om inte på natten?
När jag går igenom bloggen för mars 2009 så skrattade jag också gott när AK gjorde bort sig på jobbet. Hahaha! Det hade jag glömt! Kommer du ihåg det AK? När en viss "Boris" ringde dig? Hahaha!
Mars var även månaden när vi fick biljetter till U2, så konsertåret var färdigbokat!
19 mars var dagen då jag för första gången 2009 satt på min uteplats och drack kaffe i solskenet! Det är så underbart när den dagen kommer. Varenda år! 24 mars började det dock att snöa när jag var ute på en strandpromenad!?
I slutet på månaden var vi ju även på "modell-för-en-dag" i Göteborg på the studio. Det var riktigt kul faktiskt! Bilderna blev finare än vad jag nånsin hade trott och vi hade en riktigt rolig dag jag, AK, A och Kocken!
Ja nä, det var ungefär så kul mars var.


April
April var vad jag kan komma ihåg en helt underbar månad! Det är den väl nästan alltid, varje år. Det är ju då våren sätter igång på riktigt! 3:e april hade vi grillpremiär här i huset och det intogs många koppar kaffe på uteplatserna! Underbart! För övrigt så kretsade nästan hela mitt liv kring Pragresan som skulle bli av den 17:e april. Å visst blev den av! En av de bästa resorna någonsin och vi hade hur kul som helst! Finns det nåt bättre än att komma iväg med tjejkompisarna? Fast än Kocken och T bråkade, inte konstant, men nästintill, så hade vi det toppen! Ett minne att ha med sig för resten av livet.
En vecka efter hemkomsten från Prag så gjorde Raz slag i saken och gav mig min första tatoo! Jag blev nöjd och blir bara nöjdare varje dag! Love it! Å jag är rädd att det inte är den sista... =)



Maj
Maj inleddes med en av de roligaste helger på HELA 2009! Det var återförening för den gamla högstadieklassen som stod på schemat och det blev en rejäl återförening vill jag lova! Alla var hemma! T och hennes kille var kvar. Folket kom hem ifrån Norge och alla på toppenhumör! Vi firade helg torsdag till söndag den helgen och som sagt; underbart kul! Allt ifrån spelning med Joddla med Siv till grillkvällar och hysterisk dans på Harrys dansgolv! Inte att förglömma årets härligaste efterfest! Poolbad och gitarrspelande till 6 på morgonen!
Hela maj var egentligen präglat av fest, umgänge med vänner OCH en fet D-uppsats som jag på något sätt lyckades få klar. Den 22:e maj blev jag i alla fall sjuk för första gången 2009, dubbelsidig öroninflammation och halsfluss, å det va ju där den långa rundan startade...




Juni
Åh juni var en underbart rolig månad! Började med att jag försvarade min D-uppsats och det gick ju toppen! Direkt efter seminariumet så drog vi till Sthlm för 5 dagar av Springsteen!!! Tjohoo! Lätt en av de bästa upplevelserna i mitt liv. Vädret var skit! Det spöregnade oavbrutet de 3 första dagarna. Runt 5-10 grader varmt (kallt?), å en av dagarna så var temeperaturen nere på 0! I juni! Vi sov i bilen påpälsade med massor av kläder och kondensen i den bilen var inte att leka med! Hade i alla fall asroligt. Spelningarna var grymma, och dessutom så träffade jag massor med helt underbara människor! Jag var fortfarande sjuk men vad spelade det för roll när livet lekte överlag? ;)
Midsommar firade vi som vanligt hemma hos oss. Det blev inomhus i år igen för självklart så regnade det ju. Det måste vara 4 år sen vi kunde sitta ute på midsommar sist?




Juli
Sommarjobbandet var i full gång, men fortfarande så jobbar jag inte mer än 66% så det var nästan som semester ändå ;) Å dessutom så inleder jag ju juni med världens bästa Stockholmsresa! Shit vad kul vi hade! Bodde på hotell, käka ute, drack massa drinkar, festade natten lång, ja helt enkelt lovely!! En intensiv men helt klart toppenbra helg!
Juli var månaden som E åkte på semester och även gav mig semester på köpet! Tack för den! ;) Jobbet bjöd även på en tripp till Rhapsody in Rock.
Den 13:e i denna månad fyllde jag år. Det blev en lugn födelsedag. Ingenting att fira att man fyller 26 juh!? Den 18:e juli hade jag och bror gemensam fest vilket blev en riktigt lyckad fest och utekväll! =)
Nåt som hängt med ända sedan maj är ju min ständiga sjukdom. Förkyld konstant! Det slutar med att min chef skickar hem mig från jobbet med "arbetsförbud" i två veckor. Hon uppmanade mig att ENDAST tänka på mig själv och göra sånt jag ville göra. Å det gjorde jag. Spontant så satte jag mig i den lilla blå och drog till Mantorp. Jag, T och hennes gubbe hyrde husbil och slappade i 4 dagar. Det blev dock ganska så lugnt för mig iom min tredje kur penicillin och cortison på det...    =( Men mysigt det hade vi, å gud va vi skrattade!
Juli månad avslutades med U2 på Ullevi med hela familjen plus S. Det var jättekul och jättetrevligt men U2 som sådana är nog inget band som jag kommer sträva efter att få se igen.


 


Augusti
Detta var tydligen en ganska så händelselös månad... Jag firade "400 inlägg" i bloggen och firade att Kocken fyllde 26 år. I mitten på augusti så gick jag på semester och den spenderade jag tydligen med att göra mest ingenting. Skönt! Vi hade jäkligt många mysiga kvällar på Kockens uteplats, kräftskivor och en hel del vilda nätter. T var hemma så det blev en del chillande med henne. Vi var dessutom ute och plockade majs. Hel-kriminellt med flyktbil och allt =) men något annat speciellt och jätte-minnesvärt hände nog inte denna månad...


 



September
I september började skolan igen och jag blev nöjd med min mysiga klass på fem personer. 11:e september så mindes vi naturligtvis WTC-katastrofen men är även den dagen då det är A's födelsedag. Vi firade henne i nya huset med en riktigt lyckad tjejfest!
Det som egentligen präglade september var väl min och Kockens roadtripp till Sthlm. Helt underbar resa! Vi bodde hemma hos T, firade hennes födelsedag, var på RAW comedy club, va ute och käkade och festade massor!




Oktober
Den tråkiga hösten kom med besked. Det som dock är väldigt mysigt med oktober-november är att man ser fram emot julen! Mina Idol-uppdateringar i bloggen började i samband med att Idol drog igång sina auditions. Jag skrev i början på oktober då Erik Grönwall var på den första auditionen att "vinner inte denna killen hela skiten så vet jag inte vad jag gör!" Å se vad som hände =)
Inser att jag skrev sjukt många gnälliga, deppiga inlägg i oktober! Det var väl hösten som smög sig på mig med besked! Jag var fruktansvärt arg i oktober, anklagade gud och alla människor för att komma från helvetet med avsikt att förstöra hela mitt liv! Ha ha ha, ja herregud!
Gekås slog rekord för rekord och jag var trött nästan hela tiden på jobbet! Många miljoner i dagskassan blev det på jobbet. Sjukt...Dessutom föll första snön den 16:e oktober, också helt sjukt och alldeles för tidigt.
Oktober avslutades i alla fall med extrem rädsla för svinis och huruvida man skulle vaccinera sig eller inte. För mig blev det inte.
Världens bästa kväll på Trägårn i Gbg med Moneybrother som huvudattraktion får avsluta oktober månads text.



November
Jag bloggade väldigt lite i november överlag. Kanske var pga all julstress och planerande för "Jul-tjofräsen"? Dokusåpan "Ullared" hade preimär på kanal 5 och bnlev väl kanske inte riktigt vad alla hade tänkt sig. Ullared står för att vara kanal 5's största succé någonsin, borträknat sportevenemang och det är ju ganska förvånande? För mig blev detta det närmsta lyteskomik som någonsin sänts på Tv och jag hoppas att de aldrig mer bestämmer sig för att sända den sortens Tv, inkluderat Morgan ifrån Ullared.
Faktum är att INGENTING jättespeciellt hände i november.Vi festade en del. Chillade en del. Dessutom fick mormor beskedet att hon har cancer...November va inte bra helt enkelt!




December
Julmånaden! Tjohoo! Månadens första höjdpunkt var ju givetvis julfesten som jag och Kocken annordnade! Den blev väl sådär. Som jag skrev; sätt dryga 20 introverta människor i ett rum och se vad som händer. Den ena hade legat med den andres pojkvän och en annan gillade inte den tjejen, osv osv. Precis som det ska va på en sammankomst med bara brudar. Dessutom åkte alla hem så förbaskat tidigt, men vi andra gick ut på krogen och hade skitkul!
Bloggen blev väldigt dåligt uppdaterad i december, finns bara väldigt få inlägg. Men vad hände mer då? Erik Grönwall vann Idol så klart! Det va ju väntat. Julafton kom, den såg ut ungefär som vanligt. Man förbannade sig över att man stressat som en idiot, vilket jag gör varje år. Förutom att mormor hade sin cancer att tänka på och att mammas kusin dog av en hjärntumör, fembarnsmor, 44 år och helt frisk så var väl julen som den brukar mest. Nyår firade jag och E i vår ensamhet. Inte ens några vilda fester ställde vi till med i juldagarna. Några mysiga kvällar med vänners sällskap och lite vin blev det och det är minst lika trevligt!

    


_________________________________________________________________

Å efter detta mina vänner så var 2009 slut. Jag gav inga nyårslöften. Tycker man kan lova sig själv saker vilken dag som helst på året. Jag saknar 2009. Det var ett jäkligt bra år. Jag har haft roligt. Å jag har för mig att det var min ambition när 2008 gick mot sitt slut; att tänka på mig själv och vara lycklig. Det har jag varit. Åtminstonne mestadels. Det har självklart varit stormigt emellanåt, men vilket år är inte det? 2010 vill jag ska ge mig ännu mer! Vill ha minst lika kul och ge mig ut på minst lika många äventyr. Vill uppskatta mina vänner, mina familj, mig själv och världen!

<3

 


Äntligen helt ledig!

Reodvisningen är fixad så nu är jag äntligen helt ledig!! Gött! Håller som bäst på att städa ut julen. Ja, jag vet en dag för sent men det har knappast funnits tid innan. Det blir SÅ tomt utan julgrejerna men samtidigt SÅ skönt. Stilrent och luftigt!

Dagen som kommer ser ut enligt följande. Städa klart, fräscha till mig, ta ut min handikappade vän V på en lunch i stan. Hon har opererat sig och har inte tagit sig utanför dörren på typ 2 veckor, så det är nog dags att rasta henne lite. Sen vet jag inte riktigt hur upplägget ser ut. En fika med Kocken står på schemat och sen kommer ju T hem idag. Dock tror jag inte att dom kommer förrän inatt nån gång så jag får nog inte se henne idag. Så ser mina planer ut! Dags att fortsätta städa!

//L


Häckar....

Istället för att förbereda mig för min redovisning så sitter jag här och häckar... Världens längsta inlägg är på g. Har suttit och skrivit på "mitt 2009" nu sen nyår. Blir dock aldrig klar, men jag är på november nu så det börjar arta sig =). Shit va mycket kul som hänt när man börjar nysta i det gångna året, men jag hade aldrig fixat att skriva det utan bloggen. Därför så ska jag hålla igång bloggen så gott jag orkar, det är ju mer än halva nöjet; sitta och läsa och minnas efteråt.

Annars är det ganska lugnt, har mest förberett mig för min redovisning, men efter klockan 20 ikväll är jag ledig! Gott!

Hörs och skrivs!
//L


En tanke....

Jag kom på att jag skulle rosta bröd till frukost. Jag plockade fram den sunkiga brödrosten ur ett skåp och tänkte för säkert 252:a gången; Hur fan städar man en brödrost?! Jag har haft den i ungefär 6 år tror jag. Den används kanske i snitt 5 gånger per år. Inte mer... I alla fall. Hur mycket sunkigt gammalt bröd finns inte i den då? HUUR mycket som helst? Det är ju apäckligt! Dessutom så luktar den bränd hamster när man sätter igång den. Å dom mackorna sitter jag och äter med god aptit... Om nån sagt till mig "Kolla! Här har jag sparat brödsmulor i en skål i 6 år. Det är alla möjliga sorters brödsmulor. Grovt bröd, ljust bröd och annat... Dessutom så har jag låtit samlingen stå öppen i 6 år också så det finns en hel del damm i den. Kan inte du rulla din macka i min smulsamling och käka upp den med lite ost på?" Hade jag gjort det då? Ehhh NÄ! 

//L


One year later...

I brist på bloggämne satt jag och kollade på vad jag gjorde för exakt ett år sen denna dagen...Den 11:e januari 2009. Det verkade i alla fall som att jag var ledig. Jag skrev inte mindre än 5 inlägg den dagen. Nåt som framgår ganska tydligt är att jag var rätt låg överlag... Nåt som jag helt enkelt är emellanåt. Det är något jag vid detta laget vet om mig själv. Skrev även ett inlägg om Körslaget och kören ifrån Falkenberg som det inte gick så bra för. Skrev även att Robert de Niro är en snygg farbror och att Tobias i Let's dance är en snygg gay. Just idag tycker jag att Chris Daughtry och Magnus Betnér är extra fräscha... Sånt ändras ju också emellanåt, haha!

Fy fan vad jag inte har nånting att blogga om. Jag är ledig ifrån jobbet i 12 dagar nu och det är ju jäkligt skönt. Jag har en redovisning att hålla i skolan på onsdag och den har jag ju inte börjat på. Det kanske man borde göra? Hmm, ja, jag tar det sen. Måste handla och träffa S först. Har inte träffat henne sen två veckor innan jul. Alldeles för längesen tycker jag!

Jag lägger ner detta nu för jag har uppenbarligen ingenting att blogga om. Jo just det jag är sur på nåt också. Det är jag ju som sagt nästan varje dag så det kanske skulle bli ett tema här i bloggen?! Jag är sur på en person. Eller inte sur, mer besviken... Men å andra sidan så förstår jag anledningen till att han gör mig besviken. Det har märkts ganska tydligt om man säger så. Så jag kan egentligen inte va sur på riktigt. Men lite....

Puss//L


Världslåt!

Det är inte ofta jag infogar musik här, det är endast när något verkligen är värt att minnas! Denna låten som spelas en del på radion "Hero of war" med Rise against är en låt som jag verkligen fastnat för. Jag älskar ju låtar som har ett tänkvärt syfte och det har verkligen denna! För att inte tala om videon...Sjukt bra!



//L

En lista

Jag har verkligen inget kul att berätta för er. Anledningen är att här händer ingenting! Jag ska ju villigt erkänna att jag inte anstränger mig speciellt mycket för att hitta på nåt heller, så man kan nog säga att det är ganska självförtjänt att sitta här och mögla...Här kommer i alla fall en lista.

1. Har du ett par rosa string? - ja
2. Vem var den senaste du pussade? - E
3. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? Inte så många...10-15 kanske? 
4. Gillar du någon nu? - Ja
5. Vad gjorde du inatt? - Sov
6. Och i förrgår natt? - Sov
7. Vad gör du innan du ska sova? Tvättar ansiktet, borstar tänderna, gör kaffe och går och lägger mig...
8. Kan du prata med din mamma om allt?    Nej, inte allt
9. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? Ja
11. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Nä inte speciellt...
12. Choklad eller glass? Choklad
13. Push-up eller T-shirtbh? - Push-up.
14. String eller hipsters? - String
15. Klackskor eller gymnastikskor? - Beror helt på tillfälle!
16. Kjol/klänning eller jeans? - Beror även det på tillfälle!

Tio fakta

1. Hemstad/ort - Falkenberg.
2. Hårfärg - blondish
3. Längd - 168 cm.
4. Frisyr - långt
5. Ögonfärg -grön
6. Skostorlek - 39+
7. Humör - vacklande
8. Vänster eller högerhänt - Höger.

Tio saker om ditt liv
1. Har du någonsin varit kär? - ja
2. Tror du på kärlek? - ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Nja...
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Nä inte direkt...
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Hoppas inte det...eller kanske...
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om det för honom? - Ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nä
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?  hur ska jag veta det om han e hemlig?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja

Tio saker
1. Kärlek eller pengar? - kärlek, men det betyder inte att jag skulle bli ihop med en lodis för det...tyvärr.
2. Cider eller öl? - Öl.
3. Dag eller natt? - Dag
4. One night stand eller förhållande? - förhållande, å har man redan förhållande så väljer jag one night stand. Hahaha! ;)
5. Tv eller internet? - blir jag tvungen att välja så blir det internet
6. Pepsi eller cola? - Pepsi
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - Beror på med vem jag är
8. Färgfoto eller svartvita? - Svartvita.
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face är trevligast.
10. Bilddagboken eller myspace? - Facebook tack

Tio har du någonsin

1. Har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut? - Nej, jag är rätt bra på sånt.
2. Har du någonsin velat ta livet av dig? Nej, det är jag alldeles för feg för!
3. Har du någonsin gjort något du ångrar? - Nej, man ska inte ångra saker tycker jag
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej
5. Har du någonsin varit med i en olycka? - Nej
6. Har du någonsin ätit en hel tårta? - Nej
7. Har du någonsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Nej inte riktigt illa. Bara lite...
8. Har du någonsin gått på bio ensam? - Nej
9. Har du någonsin gillat någon utan att de varit ömsesidigt? - Ja det har jag nog...
10. Har du någonsin tyckt att världen suger? - Ja

Tio känslor
1. Saknar du någon just nu? - Ja väldigt mycket.
2. Är du glad? - Nja, sådär
3. Är du fundersam? - Ja jag tänker mycket
4. Är du uttråkad? - Ja, ganska...
5. Är du tysk? - Nej
7. Är du italienare? - Nej inte det heller.
8. Är du fransk? - Nope
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Japp!
10. Gillar du någon just nu? - Ja det gör jag

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? - 10.24
2. Namn? - L
3. Vart bor du? - Tröingeberg i Falkenberg
4. Hur många barn vill du ha? - Funderar på om jag vill ha nåt...men ett eller två möjligtvis.
5. Vill du gifta dig? - Nej
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - Skär
7. Har du ätit sushi? - Ja
8. Favoritglass? choklad
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - Inga!
10. Humör? - Vacklande sa jag ju...

Fyra grejjor

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Nej
2. Har du en hund? - Nej men tre katter. Hade gärna bytt dom mot en hund. Någon?!
3. Sover du helst själv eller med någon? - beror på med vem
4. Tror du på spöken? - Jo det gör jag nog...

Skulle du?

1. Skulle du vilja vara längre? - Nä, e nog rätt nöjd med min längd...
2. Skulle du vilja väga mer? - Nej tack
3. Skulle du vilja ha sex nu? - Nä inte just nu.
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - Nä


Har du?

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Ja.
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Ja
3. Har du syskon? - Japp, 1 styck.
4. Har du ljugit på någon fråga? - Nope.
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - Det har de säkert.
6. Har du varit full den här månaden? - Inte full, men lite berusad kanske?
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - lite
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Ja, när jag gick upp.
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Exakt fyra år äldre? En 79:a då...Ja det har jag ju!
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - Ja, det har jag väl haft nu i 10 års tid..
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - Eh, ja det har jag. Ett kort sådant dock.  

//L

Snö; GO AWAY!

Det slutar ALDRIG att snöa! Helt sjukt ju! Det har snöat oavbrutet sedan klockan 9 igår morse. Jag får panikkänslor av snö. Fixar inte när jag känner mig isolerad i mitt eget hem. Visst man kan väl ge sig ut och pulsa i snön, men jag är inte direkt personen som tycker att det är "mysigt" eller fint eller så...Jag tycker att den är fruktansvärd! Hate it...Vill ha vår, NU!

Dagarna som gått har varit ganska trivsamma. Va ju hos Kocken och K i lördags och spelade lite spel och gick ut en sväng. Eller det kanske jag redan bloggat om? Jobbade sedan i två dagar för att nu vara ledig i tre. Igår var det ju "trettondagsafton", årets mest meningslösa högtid, vilken vi firade hemma hos oss med taccos och mer spelande. Lite vin blidde det också.  Det var lugnt och skönt!

Idag vet jag inte vad jag ska ta mig för riktigt. Borde väl kanske börja öppna skolböckerna inför starten nästa vecka, men hmmm nej. Jag vill inte. Borde städa bort julen, men hmm nej, vill inte det heller. Får se vad jag vill om en stund.

//L


Uppgivenhet och snöstorm!

Idag är jag ledig och gör inte så vidare mycket. AK har vart här på en lång kaffestund, vilket va väldigt trevligt, men nu är jag lämnad här i snökaoset... =/ Vet inte om jag ska orka ta mig ut i kylan och åka och handla. Skulle verkligen behövas för det enda som finns i mina skåp är massa äcklig gammal julmat som borde finna sin väg mot soptunnan snabbare än fan! Men jag vet inte om jag orkar handla. Är sjukt osugen. Är osugen på det mesta faktiskt, även att blogga så nu drar jag igen.

//L


Hejsan hoppsan 2:a januari!

Idag är det lördag. Lördag? Det känns typ som den 53:e söndagen på raken nu! Jag vill att allt ska bli som vanligt! Jag sa till E igår; "Helvete va skönt det ska bli att du börjar jobba snart! Slippa ditt jävla tjöt hela dagarna!" Jag vill vara ledig själv. Som jag brukar vara. Åhh, snart! Ikväll ska vi nog i alla fall träffa Kocken med sambo och två andra kompisar S och M. Dricka lite vin och tjöta lite skit. Får väl se om det blir utgång. Hoppas egentligen inte för jag jobbar ju i morrn. A kör ju förvisso så det slipper jag tänka på, men jag måste ju ändå släpa mig dit å sitta bakis hela dagen om det blir för sent. Jobbigt. Men det ska bli jäkligt kul att hitta på nåt. Har varit rätt så rastlös de senaste dagarna.

Det verkar som att T kanske kommer ner till FBG i nästa vecka. Av en väldigt tråkig anledning dock, men det hade varit kul att se henne. Jag hade väl iofs tänkt åka upp till Sthlm i februari eller mars, men jag har inte sett henne sen i september så det hade varit kul! Näpp nu ska jag äta lite frukost, sen kommer M hit och dricker kaffe!

hörs sen!

//L


Gott nytt jävla år!

Detta har nog varit den konstigaste nyårsafton jag nånsin haft. Jag och mannen helt allena.... Den blev faktiskt ganska vanlig och ganska tråkig. Men så kan det gå och nu har vi gjort det också. Får väl dricka vin och umgås med mina vänner nån annan dag. Det behöver man ju kanske inte göra på nyårsafton nödvändigtvis. Ja ja, 2010 är det nu, så gott nytt jävla år på er.

//L


RSS 2.0