Torka hår, torka!!

Eftersom jag minst sagt har ont om tid denna veckan så får jag passa på att göra saker när som helst under dygnets timmar som jag känner att jag hinner. Just nu är klockan snart 12 på natten och jag har tvättat ur mina slingor för en liten stund sen. Eftersom jag inte vill bli dödad genom att dra igång hårtorken mitt i natten, och inte heller vill gå och lägga mig med blött hår, så sitter jag helt sonika här och väntar på att det skall självtorka. Otroligt tråkig sysselsättning.

Passade även på att klippa mig mellan middagen och kaffet hemma hos mamma innan. Det bästa med att ha en mamma som är frisör är att hon alltid är redo att plocka fram saxen! Slipper det där jobbiga med tidsbokning... ;) Måste även vänta på att tvättmaskinen blir klar med min jacka som måste tvättas inför Sthlms-resan. Det är mycket nu... Men snart ska jag gå och sova! AK hämtar mig 10 i morrn så jag kan inte sova hur länge som helst!

Annars har inget hänt... Jobbat och jobbat typ. Helgerna går skrämmande fort när man jobbar alltså! Men snaaaaart åker vi. 2 jobbardagar kvar! Tjohoo!

Puss//L


ashfepoqijfkmvn

Jag kom inte på någon bra rubrik så till slut fick det bli ovanstående...Va fan, sitta i typ 5 minuter och slösa tid på en rubrik?!

Denna helgen har vart sjukt seg! Eller ändå inte. Det har gått fort, men dom stackars timmarna jag spenderat på jobbet har varit fruktansvärda! Fattar inte, jag brukar tycka det går rätt bra att jobba ju? En fet anledning till att det varit skit är att vi har fått nya stolar i hela kassalinjen. Inte vilka stolar som helst, utan stolarna från helvetet! Det har känts som att hela min ryggrad står i brand och att den är en hårsmån från att gå av!! Detta resulterar ju i sin tur i att jag blir otroligt arg och hatisk emot ALLA! Jag va så förbannad igår så ni anar inte! Det går ju fan inte att vara trevlig emot kunderna när man har så ont... Tack gode gud är jag inte i kassan nu på tre dagar så det ska väl gå över.

En annan anledning till att det vart segt å jobba kan vara min stundande Sthlms-resa. Jag längtar nåt helt sjukt!! Visst att vi har vart ute en hel del det sista, men sånadär dygns-trippar blir nästan bara stressande för det är sånt flängande fram å tebax. Nu blir det en lååång tåg resa (älskar att åka tåg) och nästan en vecka uppe i storstan. Kommer förhoppningsvis ha tid till en hel del avkoppling likväl som en hel del fest. Ska bli helt underbart!! Å i morrn kommer AK äntligen hem!! Känns som att du vart borta i ett år typ!? Hoppas att du haft en välförtjänt semester utan nåra brutna ben så ses vi ju i morrn =)

Nu är det dags för mig att platta håret och åka till jobbet!

//L


Shulululu people

Här sitter jag igen. Jo, jag tog mig faktiskt i kragen igår och fick gjort nånting! Var så oerhört frustrerad på mig själv till slut så att jag tog tag i lite städning. Genast kände jag mig mycket mycket duktigare!

Exactly en vecka kvar till Stockholm nu. OM jag överlever tills dess vill säga. Fattar inte vad det är med mig och våren? Jag mår alltid så jävla dåligt i denna årstid! Den som är det vackraste och absolut bästa på hela året, osså mår jag skit?! Näsan rinner, huvudet värker, alltid trött...förra veckan hade jag till och med feber från och till! Min nya teori är att det är prestationsångest. Det om nåt hör ju våren till! Måste göra göra och göra, annars känner jag mig fail. Måste planera in och strukturera upp varenda liten ledig dag i 4 månader framöver. Det kan man ju faktiskt bli lite stressad över...? Well skit samma, nog självömkan nu!

Gårdagen bjöd inte på så mycket mer faktiskt.... Fikade lite med M och lite med Kocken. Spräckte mina ENDA hela svarta leggins i arslet! Jättesmart. Har ingenting att ha på mig idag.... Städade som sagt lite och satt och stirrade in i datorskärmen för länge. Idag blir det fika med en annan M. Hon som har en nykläckt hemma och en bulle till i ugnen. Fattar inte vad det är med folk?? Det kläcks barn i varenda hörn i min umgängeskrets just nu. Det är precis som att dom små liven försöker ringa in mig i ett hörn för att tvinga på mig sina pyttesmå händer, fötter och leenden för att säga "Du då, kärring, när är det din tur?!!" Hmm, det är precis av denna anledning som jag vaknar svettig och anfådd på nätterna..... ;)

Nähä dags att klistra på ansiktet så att man kan visa sig utanför dörren! Ha det!

//L


Lat som få...

Härmed ska jag försöka att skriva ner min veckoplanering så att jag kan resa mig ifrån mitt feta arsle och få nåt gjort!! Jag är trots allt ledig nu onsdag och torsdag och borde kanske göra något?! Eller??

Onsdag och torsdag: LEDIG
Fredag: Jobb 11-20
Lördag: Jobb 11-17
Söndag: Jobb 11-17
Måndag: Halmstad med AK kl 10
Träning kl 20
Tisdag: Klientmöte kl 9,30
Jobb 11-20
Onsdag: Jobb 8-17
Handledning 18-20
Torsdag: Tåg går till Stockholm klockan 9

Vem som helst fattar ju att jag borde få gjort så mycket som möjligt nu onsdag och torsdag, för att sen finns typ INGEN tid att få tvättat, städat och packat inför Stockholm. Men va gör jag?? Sitter här osminkad och ful, lyssnar på powerballads, sippar halvljummet kaffe som jag dessutom hällt på linnet, röker för mycket och filosoferar över livets jävligheter... Hahaha! Jag suger. Jag som alltid varit så effektiv, så planerande, så strukturerad! Vad hände?! Vad har fått mig att bli såhär slapp? Jag kommer till och med försent till grejer emmellanåt! Nåt har hänt men jag vet inte vad det är... Nu ska jag tala om för mig själv: "RES DIG UPP FÖR FAN OCH BÖRJA STÄDA DIN FÖRBANNADE LATMASK!!!" Hmmm ja, snart....


Tisdag 16 mars

Herregud vad tiden går fort... Tycker det är så skrämmande att helt plötsligt börjar det bli vår igen och ett år har gått utan att man ens hunnit andas känns det som. Visst, börjar man tänka efter så har man ju självklart gjort massor men ändå...tiden måste gå snabbare nu än för några år sen ;)

Stackars bloggen blir ju lidande också. Har mer fritid än nånsin ändå så "hinner" jag inte uppdatera bloggen. Tycker inte att jag har något väsentligt att skriva om, så det är nog därför.

Helgen som gick spenderades i Helsingborg och Malmö mestadels. Eller fredagen spenderades på Harrys i Falkenberg. Helt sjukt rolig kväll faktiskt! Var jag och Kocken och M som gick ut efter att ha haft en mysig tjejkväll och vissa kvällar blir bara sådär perfekta!
Lördagen åkte jag, E, brorsan och hans tjej till Helsingborg och tog in Marina Plaza. GUD vilket mysigt hotell! Hela uppbygganden är ju som gjord för att återhämta sig och att bara "vara". Lördagen var vi ute och åt och gick en sväng på stan. Blev inte en fullt så vild natt som sist vi va i Hbg och tur va väl det.... ;) I söndags styrde vi kosan emot Malmö och Malmö arena för att se på Kent. Jag måste säga att detta var en av de få konserter jag sett där bandet och upplevelsen av dom var bättre än musiken! Jag har inte lyssnat på Kent på många år och tycker deras nya sound är lite väl elektroniskt för min smak, men gud vilken entertainer Jocke Berg är!! Hade jag verkligen aldrig kunnat tänka mig!? Hade trott att det skulle bli stillsamt, mörkt, melodramatiskt men icke! Rock på hög nivå och ett jäkla tempo! Kul att bli överraskad faktiskt!

Nu bär det av till jobbet för min del. Något jag inte alls är sugen på men vad gör man...?

Hörs och syns!
//L


Att göra ingenting...

Denna dagen handlar om, precis det som rubriken säger; att göra ingenting! Jag började med att sova länge i morse vilket var jätteskönt! Sen gick jag upp...Satt vid datorn en stund, pratade en del i telefon, åt lite frukost typ kl 13. Å helt plötsligt utan att jag tänkt på det så är klockan 16! Vad hände liksom? Svaret: Ingenting! Å gud va skönt det har varit! =) Nu ska jag fortsätta med det. Tack för mig!

//L


Tjohooo!!

Vet inte om det är vårkänslorna som spökar eller va fan för jag är verkligen på helt underbart humör!! Kvällen igårkväll var också jättenice! Kunde inte nånting på popquizzet, men det var ju nästan väntat. Synth och Metal e helt enkelt inte min grej...

Igår hände även en annan sak som fick mig att bli eld och lågor!! Fick ett mail med ett potientiellt jobberbjudande. Nu pratar vi kanske 5 % chans att det inträffar, det vill säga väldigt dåliga odds, men OM det skulle inträffa så skulle det vara som att en dröm gick i uppfyllelse! Inget snack om saken, det skulle vara det bästa som hänt mig. Dock lär jag inte få några ytterligare besked innan tidigast till sommaren så det är till att vänta...Men hur ofta kommer erbjudande om jobb via mail utan att du ens sökt?! Bara att jag är påtänkt får mig att känna mig hedrad som få så jag får väl nöja mig med det även om det inte skulle bli något.

Nu ska jag åka och jobba. Jobbar med AK idag tydligen så bättre kan det ju inte bli!

Det går bra nu =)

//L


En stackars ledig torsdag...

-är vad jag har kvar innan jag börjar jobba igen. Har knappt känt mig ledig för dagarna går SÅ fort! Herregud vad man får energi när solen är framme! Har ju vart värsta vårvädret nu i tre dagar och jag är inte sen att framkalla vårkänslor! Igår i skolan så gick jag runt och babblade konstant, gjorde små fula skutt i korridorerna och blev kär i alla mina klasskompisar på en gång. Å ja, dom är majoritet tjejer. Hahaha! Men visst är det konstigt hur pirrig man kan bli av lite sol??

Jag ska strax åka till M och fika lite. Har hela dagen inbokad som vanligt, men det är ju så jag vill ha det =) Ska hälsa på min mormor i eftermiddag, sen ska jag och alla tjejerna som tillfälligt är hemma i stan gå ut och äta och sen gå på Harrys popquiz. Temat för kvällen va tydligen synth/hårdrock. Inte direkt vårt tema men man får väl trösta sig med att där kommer finnas massa coola människor på Harrys och tjöta med istället!

Ha en bra dag i solen så hörs vi!

//L


Dating in the dark!

Jag har tittat extremt mycket på TV ikväll. Massa premiärer på nya program som jag kände att jag var tvungen att kolla in. Å vilken tv-kväll sen?! Den upprörde mig till den milda grad att jag nu är TVUNGEN att blogga om den! Den nya dating-serien på 5:an; "Dating in the dark" handlar om 6 singlar, tre tjejer och tre killar. De får välja att dejta varann i ett helt mörkt rum, där de alltså endast kan prata med varann och känna på varann. Var och en av de sex singlarna fattade ganska tidigt tycke för någon av de andra och hade sammanlagt 4 dejter vardera. Ett av paren blev till och med nästan kära i varann!! En hel del pussande och klämmande skedde i det där mörka rummet! Tjejen i det paret som fattade mest tycke för varann beskrev killen som helt underbar! Kemi uppstod med en gång och hon skrev till och med ett litet kärleksbrev till honom... MEN!!! När hon fick se honom i ljuset så började hon nästan att gråta. Hon såg helt äcklad ut i ansiktet och började torka tårar! Hela programmet slutar med att två av brudarna lämnar helt sonika huset utan att ens ge killarna i fråga en chans. En av dessa var tjejen i "det förälskade" paret!! Fy faan va dåligt! Det visar bara på den störda ytlighet som präglar vårt äckliga släkte! Jag höll på att krypa ur mig eget skinn i TV-soffan! Av skam för dessa tjejer som för helvete bara visade vilka karaktärslösa svin dom är! Varför inte ge killarna en chans i alla fall? Träffa dom en gång och avsluta sen då?? Inte bara dumpa dom efter att ha fått en glimt av deras utseende. Dessutom efter att nästintill förklarat sin kärlek för dem.... Båda killarna såg helt okej ut och var inte konstiga eller annorlunda på nåt vis. Å tilläggas bör att brudarna inte heller var några direkta fotomodeller!

Jag avskyr verkligen ytlighet!!! -dessutom så kan jag säga att jag "väljer" att bli attraherad av en person typ  90 % på personlighet 10% på utseende. Exempelvis har jag sagt tidigare att en död blick är sjukt avtändande, medan en super hunk a' la Brad Pitt med noll hjärnkapacitet inte heller skulle ha den minsta chans hos mig!! Intellekt och personlighet ÄR vad kärlek handlar om för mig och därför blir jag smått upprörd när människor gör såhär! Va fan, tänk vad de gjorde med killarnas självförtroende?? Hur bra det var innan så måste det ju fått sig en ordentlig törn efter detta programmet?! En kille grät till och med.... Usch! Jävligt intressant program i vilket fall. Speciellt när man är beteendevetare ;) Kolla nästa tisdag!

//L 


Måste blogga bättre!

Usch vad dåligt samvete man får när man inte uppdaterar bloggen som man bör... Men nu är jag här för en stund! Har för tillfället mina fyra dagars ledighet vilket är mycket välbehövligt efter en tuff helg i Helsingborg! Konstig helg ändå...vi va borta i ungefär 24 timmar, men det kändes som typ en vecka! Vi hade sjukt roligt i och för sig vilket är mest viktigt, men det var riktigt turbulent emellanåt!! Skrik, gap, gråt, besvikelse blandat med massa skratt och galenskaper! Som tur är så uppväger det positiva ändå det negativa vilket resulterade i en lyckad utekväll! Jag är inte riktigt säker på om jag mer och mer vet vem jag är och vill vara eller om jag snarare kommer längre ifrån att veta det. Spelar egentligen ingen roll, för jag mår bra och har kul!

Idag hade jag bestämt mig för att göra absolut ingenting! Precis det har jag gjort med...Sov utan mobilen på så att jag vaknade av mig själv typ vid 9. Hämtade in datorn och lite kaffe i sängen och låg där och slappade till typ klockan 10. Sen dess har jag gjort dessto mindre... Surfat lite, läst lite, skrivit lite och tjötat hål i huvudet på M som va här på en snabb kaffe nyss.

Resten av kvällen bjuder på lika lite aktivitet som innan. Min vän I är hemma ifrån Norge på en snabbvisit, får väl se om jag kommer att träffa henne något i veckan. Hon är gravid med sitt tredje barn för tillfället. Herregud vad tiden går fort säger jag bara! Hennes äldsta fyllde fem nu häromdagen. Hänger inte alls med i svängarna! En annan kompis är hemma ifrån Sthlm i veckan också så vi tänkte gå ut tillsammans på torsdag allihop. Kanske käka nåt och gå på Harrys popquiz! Kan bli trevligt! Näpp nu ska jag ta min nyinköpta "Veckans Nu!" och gå och lägga mig i ett bad!

//L


RSS 2.0