döda mig långsamt va pinsamt!!!

Jaa....känns som att jag inte har så mycket mer att babbla om än det där jäkla filmteamet! Tydligen hjälpte det inte att tjejen på jobbet försökte skämma ut mig!! Vad har jag gjort för fel?! Dagen på jobbet idag va hur lugn som helst. Jag sitter där i godan ro och ser inte röken av nåt filmteam på hela dagen....gött tänkte jag, slapp jag ju skämmas! MEN helt plötsligt dyker två av killarna upp, lediga iofs, och därför utan kamera. Men VAD dom hade letat efter mig tydligen?! "Var har du vart!??? Vi letade efter dig hela förmiddagen!" Jag bara "Ehh va?! Ja det va väl en jävla tur ni inte hittade mig då!" Jag började ju inte inte innan elva å sen va jag på lunch så det kan ha vart därför dom inte hittade mig, hehe...Men vi skulle tydligen höras nån annan dag i veckan för då skulle vi minsann "hänga"...Hänga?!! Vad betyder det på filmspråk? Nån som vet? Vill dom typ hänga, som jag hänger; dricka kaffe, ta nåra cigg å tjöta skit? Nä, knappast! Dom vill säkert "hänga" med mig med en fet filmkamera!! Åhh va jobbigt!! Dom vet ju dock inte att jag drar iväg i 8 dagar sen å då kommer de inte att se röken av mig! Så det så! Nu är det bara morgondagen jag ska överleva!

Det har inte hänt nåt annat alls! Dagarna e ju inte så spännande när man jobbar...Strix står för underhållningen dagarna i ända nu! Men snart bär det av till Sthlm för min del och då får jag förhoppningsvis mer att skriva om!

OM filmnissarna mot all förmodan skulle spåra upp mig i morgon, då ska jag ta med dom och presentera dom för min kompis AK! Hahaha! Roligt det skulle vart!!

Hörs i morrn!

//L

Ännu en arbetsdag...

Gårdagen på jobbet va ju som sagt inte en av de bästa! Va på så uselt humör så hälften hade räckt! Spottade och fräste på varenda människa som närmade sig...Stackare...Hoppas det blir bättre idag. Nu jobbar jag ju stängning i två dagar, så det är bäst för mig att jag är på gott humör  när hela dagarna ska spenderas på stället!

Igår kväll hände inte så mycket! Va hos A och tog en cigg och även en sväng hos V...Jag är lite rastlös märker jag. Har så svårt att bara sitta hemma och göra ingenting! Det beror nog ganska mycket på värmen! Får panik här inne! Jag gick här utanför i natt och pratade i telefon med T. Typ halv ett va klockan, och jag vankade av och an här ute på cykelvägen i mörkret. Men jag fixar helt enkelt inte att sitta inne!!

Annars har det faktiskt inte hänt nåt kul! Jag ser fram emot Sthlm som faan nu...Verkar som att vädret tänker hålla i sig någorlunda oxå! Visst temperaturen på väderkartan visade runt 22-23 grader i helgen istället för 30. Men vet ni? Det är faktiskt HELT okej! Om inte bättre, för vandra runt i en storstad i 30 graders värme det vetti tusan om jag e sugen på?!

Näpp nu måste jag gå och göra i ordning mig för jobbet!

//L

Vaaarmt!!!

plågsam värme just nu alltså! MEN jag klagar inte! Nej då...bara påpekar att det är jävligt varmt!

Jog jobbade till typ fyra idag. Skulle jobbat till fem, men där fanns ingenting att göra så jag höll nästan på att dö av tristess! Strix-snubbarna hoppade på mig direkt när jag kom ner i kassalinjen idag! Självklart!!? Vad har jag gjort för ont? Dock utan utrustning så det va väl okej...men dom kom ihåg mitt namn och va såååå trevliga...hrmmm...sen va det en dum jävel på jobbet som lyckades skämma ut mig ordentligt idag! Jag tror aldrig att dom kommer nära mig me en kamera igen, vilket iofs är toppen, men jag gillar inte att bli framställd som fjortis vilket hon lyckades jävligt bra med! Idiot...

Nu efter jobbet har jag fikat med S...suttit i skuggan me min kaffekopp för nåt annat orkar man knappt! Pratat en stund med T i telefon oxå. Hon har rabblat upp alla ställen vi ska och inte skall gå till i Sthlm...vet inte om den där stan e nåt för mig egentligen!? Rave-partyn som håller på i 36 timmar och liknande...Massa brats och drägg överallt! Jag vill typ hänga på rock-pubar och dricka öl! Det är mer jag på nåt sätt... Men vi får väl se vad vi hittar på. Kul ska det bli i alla fall! =D

Nu ska jag fortsätta bekämpa värmen resten av kvällen! Orkar ju inte göra nåt! Orkar inte ens laga mat! Asjobbigt är det!! Kanske hörs senare, annars hörs vi i morrn!

Puss//L

Ny vecka!

Nu va det då måndag igen! Det suger lite att behöva jobba måndagar, men eftersom jag blivit kompenserad för detta genom att va ledig på fredagar så känns det helt okej!

Med tanke på gårdagens film-flopp så har jag fortfarande inte bestämt mig för om jag ska göra allt i min väg för att undvika killarna med filmkamerorna eller om jag ska tok-stalka dom för att försöka "jämna ut" min kassa insats igår?! Det hade vart så typiskt mig att försöka mig på nåt sånt! Jag ska dock försöka hålla mig i skinnet och inse att jag helt enkelt inte är gjord för TV, hahaha!

Idag slutar jag 17 och det är jäkligt skönt! Ska försöka hinna me nån fika ikväll, för jag hinner ju inte träffa nån innan jag åker sen! Tre dagar till jobbar jag sen e jag ledig i 8! Ganska skönt faktiskt!! ;-)

Måste fixa i ordning mig nu i alla fall!

Puss//L

I'm a moviestar!! Almost....

Ja Herregud!! TVÅ dagar på jobbet klarade jag sen råkade jag ju självklart ut för Strix televisions filmteam!! Hur lyckades jag?! Nä, det vet jag inte ens själv...Sitter där strax innan stängning i min kassa, helt utan kunder va jag oxå. Å just därför blev jag inte speciellt orolig när jag såg filmteamet på avstånd för det är ju inte meningen de inte ska filma personal som inte "anmält" sig i förväg som frivilliga att vara med...Men helt plötsligt så stegar de fram till mig med, mikrofoner, kameror och annat tjaffs...Å jag kan säga att mitt första eventuella TV-framträdande inte var en direkt imponerande insats!! FYYY va jag blev ful!! Jag vart så obekväm så ofrivilliga spasmer och ansiktsryckningar förekom frekvent genom hela samtalet! Kände själv hur mitt ansikte förvreds i de mest konstiga uttryck just för att jag va så obekväm!!! Pricken över I:et kom sen när jag skulle berätta om en kund som kastade en chokladbit i huvudet på mig! Detta berättar jag på bredaste bonnigaste Falkenbergskan med en inlevelse som ni bara kan föreställa er! Detta resulterar i att mikrofon-killen och film-killen viker sig av garv, medan intrevjuaren mest är ironiskt upphetsad över min historia och frågade med en halv-tyken ton om det va en melon hon hade kastat på mig!? Jag kände mig som värsta idioten vill jag lova!! Men härmed har jag bestämt att jag INTE ska kolla på den jävla såpan för varför kom de fram till just MIG!! H-vete!! Jag bad faktiskt dom att inte ta med det, men det vet man ju aldrig hur det blir... Faaaan!!!

Annars har helgen vart bra. Jobbet har flutit på och kvällen i Vbg igår va jättetrevlig!!

Fan, jag kan inte släppa den här jävla filmgrejen!!! Eftersom jag dessutom va ruggigt bakis idag och AK (min underbara vän...haha) 2 timmar tidigare på ett fint sätt försökt säga till mig att jag kanske inte hade en av de mest smickrande dagarna rent utseendemässigt...Hon sa "Du ser lite nanig ut idag" men jag förstod att hon egentligen menade "Du ser för jävlig ut idag" hahaha! Typ inget smink, platt hår och en grådaskig ton i ansiktet! Jo DÅ ska de ju trycka upp filmkameran i nyllet på mig...Nä, jag ska försöka släppa detta nu! Men ångesten är tuff kan jag säg...

Jag ska sova på saken och hoppas att jag smält det någorlunda i morrn! Godnatt på er!

//L

Kväll å godnatt!

Nu har jag kommit hem ifrån mamma! Har fått jättegod mat och massa vin...Tycker det blir vin lite för ofta för min del...En polare jämförde mig me en alkis häromdagen! Jag tror han sa: "Du är alltid så ärlig! Men dom säger ju att man får höra sanningen ifrån barn och alkoholister" Haha! Jag skrattade typ ihjäl mig, för helt automatiskt tog jag åt mig för alkoholistjämförelsen...Schysst va?! Jag ska ha en vit vecka fr.o.m i morrn tills jag åker till Sthlm..Men det lär ju inte bli allt för svårt med tanke på att jag jobbar hela tiden.

Jag utlovade bilder innan, men jag tror jag skiter i det! När jag gick igenom min kamera nu så hittade jag nån bild på mig och ett sandigt badlakan...Fråga mig inte varför jag tog kort på det, men det va way to ointressant för att visas upp här...För alla mina andra bilder är ju så sanslöst intressanta!? Haha ;-)

I morrn blir det väl inte mycket bloggat kan jag tro...Får se om jag slänger iväg ett inlägg på morgonen, men sen åker jag ju direkt till Vbg efter jobbet och kommer inte hem innan söndag kväll igen! Då får jag berätta om allt spännande som hände på jobbet i helgen ;-) Hoppas i alla fall att Strix television har ledigt på helgerna...Fasar verkligen för de kommande sex veckorna som de ska vara där och filma!! Fyyyy!!

Sov gott!

Puss//L

Svalka please!!

Fy in i h-vete va varmt!!! Men jag klagar inte, nädå, jag va bara tvungen att säga det! ;-) Jag ligger just nu hemma i trädgården för stranden erbjöd så mycket flygande sand idag så jag stack därifrån fortare än kvickt! Problemet är ju att min trädgård är som en bastu, å nån pool har jag ju inte köpt än. Ligger och sprayar på mig själv konstant med en sprayflaska! Just nu bloggar jag lite och försöker svalka ner hjärnan med en citron-calippo. Hjälper sådär mycket! =/ 

Annars har det inte hänt nå kul, bara solat! Återkommer lite senare med ett längre inlägg och kanske nån bild ifrån min mycket händelselösa dag! ;-)

//L

Fredag!

Å min sista lediga dag!! *grååååt* Vill inte tillbaks till jobbet i morrn!! Jag vill va ute i det fina vädret! Men va fan gör man?!

Nu måste jag i alla fall skärpa mig och skicka in skolarbetet jag skjutit framför mig i en månad typ...Så jobbigt är det ju faktiskt inte! Jag har bara skitit i det. Så det ska jag göra nu, sen ska jag betala mina räkningar. Efter det så får jag se om jag drar neråt stranden en sväng. Min ambition skulle ju vara att lura alla på jobbet att jag vart på Mallis sen i tisdags, men jag har inte riktigt lyckats uppnå den där brännan än så jag skulle behöva nåra timmar till! Haha ;-)  Nä, skämt och sido, men jag borde spendera min sista lediga dag ute känner jag!

Hinner inte babbla så mycket mer här just nu.... Just det! Läste att Michael Jackson hade dött. Shit alltså, 50 år liksom! Men å andra sidan så blev jag inte jätteförvånad när jag såg det. Hans livsstil har väl inte direkt bådat för ett långt och lyckligt liv kanske?! RIP i alla fall...Å tråkigt för alla fans som skulle se hans 50 (?) konserter i London...Vet inte om det va 50, men sjukt många va det i alla fall!! Hörs och skrivs senare!

//L

Godnatt...

Klockan börjar bli mycket och jag borde gå och lägga mig, men som vanligt när jag blir ledig så sitter jag uppe och degar alldeles för länge...Nu är jag ju bara ledig i morrn med, å sen blir det jobb 6 dagar i rad. Lite kämpigt, men jag vet ju att jag drar till Sthlm direkt efter arbetspasset! Underbart! Av många anledningar =)

I morgon ska jag investera i en pool har jag bestämt! Japp! Den ska inte va speciellt stor, men ändå såpass djup så att en vuxen människa kan vara under vattnet liksom. Jag blev sjukt inspirerad av S pool, det var ju helt underbart att kunna spendera en solig dag i trädgården och sen bara kunna svalka av sig när man ville! Så  i morrn ska jag iväg och kolla om jag hittar nån potentiell duglig pool till min lilla uteplats. Jag mötte vilda protester ifrån hela huset jag bor i, de menade på att jag inte kommer "sköta om" min pool. Jag tror att de tänker tillbaks på landet jag tvingade mina manliga grannar att tillverka till mig förra året. En handlade material, en snickrade, en annan bar typ 100 liter jord etc. Sen planterade jag och sen sket jag i det! Det stod där och blev helt överfyllt av ogräs! I år har jag inte gjort nånting med det, utan det står typ där och möglar. MEN i år ska jag ha pool där landet står minsann! Nästa år kanske jag införskaffar nåt annat om inte poolidén håller, haha!

Helgen är smockfull med grejer att göra! Förutom jobb! I morrnkväll ska jag till mammsen och hålla henne sällskap när pappa är ute och svirar. På lördag åker jag direkt till Varberg efter jobbet. Ska till en gammal klasskompis och grilla. Sen sover jag där till söndag och då åker jag direkt och jobbar. Sen e det söndagkväll och då kommer jag hem! Så helgen lär nog gå! =)

Näpp nu är det dags att sova...Måste bara ge ännu ett låttips! Jag har totalt fastnat för "Trapped" av gissa vem? Ja det vet ni ju redan, för jag lyssnar nästan bara på en artist. Men refrengen är sjukt bra, plus att hela låten talar SÅÅÅ mycket för vart jag befinner mig i livet just nu!! Så den körs cirka 150 gånger om dagen hemma hos mig för tillfället! God natt på er hörs i morrn!

//L

Torsdag den 25:e juni!

Ibland älskar jag mitt jobb!! Den som klagar på att vi har dålig lön kan ju ta sig nånstans! Jag menar, jag har inte jobbat speciellt mycket! Halva maj va jag ledig iom skolan, första veckan i juni hade jag semester iom Springsteen. Sen har jag bara jobbat några strödagar, men fick ut en helt okej lön ändå!! Jag fattar inte?! Skitbra e det i alla fall!

Igårkväll hände ungefär det som var planerat! Jag satt hos min brorsa nåra timmar. Va där ensam för han orkade inte hålla mig sällskap, så jag satt på hans uteplats, läste min bok och drack kaffe. Läser "min far hade en dröm" av Barack Obama. Faktiskt jättebra bok! Han skrev den innan han blev president och det är typ memoarer av hans liv. Han har haft en rätt speciell uppväxt som enda svarta personen i en vit släkt, så hans liv har vart fullt av konflikter i rasfrågornas USA, med tanke på att han aldrig känt att han hört hemma varken bland den vita eller den färgade befolkningen... Hans uppväxt har gett honom ett väldigt intressant perspektiv tror jag. Han är nog förmögen att se saker som andra inte kan...Lite av båda sidor liksom...Hmm...Intressant att läsa om i alla fall, å den är skriven ruskigt bra!!

Efter jag vart hos brorsan så träffade jag E och V. Vi satt ute på grönområdet här och drack lite vin och tjötade skit fram till 01 ungefär...jättemysigt, men totalt myggbiten!!

Nu ska jag åka hem till S. Jag skulle vart på stranden, men hon lockade med sin trädgård och sin pool så dit får det bli! Jag sätter ju inte mitt frusna ass i havet som det är nu ändå, men en pool med 22 grader skulle kunna funka ;-) Bilder på tatueringen har ju utlovats för väldigt längesen och här kommer dom...Min rödbrända rygg ingår på köpet!! Vi hörs säkert ikväll!

Lite skum bild tagen uppifrån men ändå...



Lite närmre...



Har lärt mig att verkligen verkligen tycka om den! Den är JAG och det var det som var meningen! =) Jag gjorde den ännu mer min med "qvisten" runt hjärtana me!

Puss//L

Röd å fin! =)

Nu är jag hemma igen! Vart nere på beachen sen halv 11 ungefär och jag hade en trevlig stund för mig själv i den gassande hettan! Se lite vackra bilder nedan ;-) Jag är ju begåvad med nåt typ av zigenar-skinn för att jag behöver typ 3 timmar i solen sen e brännan fixad! Smidigt och bra! Jag har ju iofs börjat ta det lite mer försiktigt de senaste åren och smörjer faktiskt in mig ordentligt. Mycket viktigt ;-)

Nu är det dags att fundera på vad kvällen/eftermiddagen skall erbjuda. Jag funderar på att ringa min bror och kolla om jag kan hänga där i nåra timmar, för jag pallar nog inte att ge mig ut på så mycket mer. Ja vi får se helt enkelt...Men nu måste jag börja fixa i ordning mig här så jag hinner hemifrån innan 17....

Här är min håla...HELT ensam!! =)



Här ligger man bra! Den där grejen längst ner i högra hörnet, det är jag i fall ni undrar ;-)



Å sen fick jag besök av denhär liraren! Han tyckte att jag såg ensam ut sa han! Erkänn söt?! Jag har väl berättat om att samma håla en gång gav mig en annan inte så trevlig kompis?! Nämligen en orm som så trevligt slingrade sig över mina ben! Mmm, va mysigt det va!!



Slut för idag! Vi höres...

//L


Stranden!!

Hej mina vänner! Jag fick inte bloggat nåt mer igår, detta beror främst på att jag just nu är på flykt ifrån mitt eget hem... Jättekul!? Dagen började med att jag va hos AK och drack kaffe och tjötade lite, mycket trevligt =) Efter det åkte jag hem eftersom jag fortfarande har en fristad här fram till 17.00. Fixade lite med skolan innan jag åkte ner till Kocken vid 16.00. Där satt jag och hängde på deras uteplats ett par timmar. Det va jättemysigt! Hon bjöd på sushi och massa med kaffe! =) Vid 20.30 kände jag att jag suttit där tillräckligt länge så jag tog min lilla bil och körde ner till Smedjeholmen. Jag har skrivit om det stället innan, och det har definitivt blivit "mitt" ställe att ladda batterierna på. Bara ett giganstiskt grönområde man går över innan man kommer fram till klipporna och hav. Hav, hav och hav! Underbart att bara sitta där vid kanten.... Inte en människa så långt ögat kan nå, bara jag och havet....Å fiskmåsarna ;-) Jag satt där i nån timma och filosoferade innan jag styrde kosan hem till A. Där fick man lite mer kaffe. Satt påpälsade med filtar på hennes altan fram till 23.30 ungefär, Då vågade jag mig hem för att va säker på att alla i mitt hem hade somnat. Då kunde jag tryggt lalla in här och inta min underbara sovplats på soffan! ALLT för att undvika onödiga konfrontationer med ni vet vem...Usch och fy vad tråkigt det är ändå! Just nu skulle man behöva en tillflyktsort! Bara nånstans man kunde åka och stanna på ett tag! Skulle räcka med en husvagn för min del, men ändå...bara nånstans att va, där jag slipper vara här! Med han?! Blaha blaha vad jag tjötar...

Nu ska jag i alla fall börja göra mig i ordning för stranden. Måste vänta till 10 för jag ska inom banken och betala mitt och T's hotellrum till nästa helg. Men när jag gjort det då drar jag till beachen och skaffar mig en solbränna! Gött!! Ikväll blir det vin med V & E. E e hemma från Norge och är min äldsta barndomsvän. Vi har känt varann sen vi va typ 3 och umgås egentligen inte längre. Men när hon är i stan så brukar vi råka på varann ibland, å det e ju alltid nice! Vi ska sitta här på området eftersom V oxå bor här, så det blir väl bra! Problemet e bara att V slutar jobba vid 21, så jag måste hitta nånstans att va mellan 17 och 21...Hmm...vad ska vi göra idag? Brorsan kanske?! Patetiskt jag veeeet! Men nu åker jag snart iväg i nåra dagar och sen åker han i 2 veckor! Underbart!!!

Nu ska jag packa strandväskan! Ha en underbar solig dag!

Puss//L

LEDIG!!!

Så skönt!! Dock är det ju lite jobbigt att läget är som det är här hemma, för jag lär ju få hålla mig borta det mesta. Men jag överlever nog...

Ingenting har hänt över natten. Vädret ser ut att bli skitfint väder idag och det är ju inte fel! =) Det blir ingen strand idag för jag har lite skolarbete att fixa med när jag kommer hem ifrån AK, men i morrn så kommer jag åka ner tidigt och bara slänga mig där i en hög och inte stressa över nåt! Ska till och med ta med min en bok!! Har inte läst en "vanlig" bok på otroligt länge! Ska bli såååå skönt att bara ligga där och slappa! Näpp nu måste jag göra mig i ordning lite. Hörs senare!

//L

Jaha då va det kört igen!

Ingen ro ingen vila i detta huset! Hans senaste mupp-ryck var ju för ungefär en vecka sen...Sen eftersom han är schizofren så vände ju allt över en natt och han "ångrade" sig bittert! Gulligull och "umgås" och annat tjaffs har sen vart i centrum i en veckas tid...Men nu är det kört igen! Orkar inte ens skriva nåt i detalj här för jag tycker det började bli patetiskt detta för längesen!! Har i alla fall kört runt i cirklar i Fbg i ungefär en timmas tid nu. Fanns liksom ingen som va vaken halv tolv på natten..Men i morrn AK kommer jag och trackar dig nåra timmar! ;-) Ska bli skönt att komma iväg på lite skitsnack och massa kaffe =)

Annars har det inte hänt så mycket. Dagen på jobbet flöt på fint! Har vart på bra humör, det va ju min sista dag innan långledighet! MEN så kommer man hem osså vänds hela ens tillvaro upp och ner! Åååå underbara liv säger jag bara?!!! Ja ja, hörs i morrn!

//L

Dålig på att blogga!

Nä, igår blev det ingenting bloggat alls! Kasst jag vet... Men min dag igår innefattade bakfylla + jobb. Vilket = Ingen bra kombination! Jag brukar aldrig bli speciellt bakis, men eftersom jag inte kunde bestämma mig i lördags kväll för vad jag ville göra, men kom fram till vid 22.00 att jag nog skulle festa i alla fall, så skaffade jag mig en fjortis karate-fylla på ungefär 1 timma. Ingenting att rekommendera i en rostig kärrings ålder mina vänner... Detta resulterade i en mycket intensiv baksmälla under gårdagen. Jag  började till och med må kasst under kvällen i lördags, nånting som ALDRIG händer mig!

Att sitta på jobbet en "rekord-söndag" bakis va inge kul! Där va sjukt mycket folk!!! Dom tog aldrig slut. Å när dessutom min sista kund var en superneurotisk tant utan pengar på sitt VISA så var det bra nära att min anställning tog slut pga paragraf 14b: "Ofredande i form av misshandel av älderlig". Som tur va hände inte detta, utan jag bet mig i tungan i 20 (!!) minuter tills kärringen hittat pengar! Hon kunde inte ens sitt kontonummer själv så hon kunde föra över pengar, så hon fick ringa sina 14 barn som hon uppenbarligen skaffat under nåt svagt ögonblick i sitt liv...säkert på fyllan...Nä, men seriöst hon va efterbliven!! Hon stod och fejk-snyftade så att jag skulle tycka synd om henne och sa säkert 167 gånger "jag blir så stressad av sånt här", jaaaa, men då kanske du skulle se till att lämna butiken INNAN vi stänger MED pengar på ditt jäkla kort kanske?!! Då slipper man bli "så stressad...."

Usch förlåt...jag hör ju själv hur jag låter, men jag fixar inte sånt! Å speciellt inte en halvtimma efter butiken stängt!? Jag kunde inte låta bli att fråga "Men VARFÖR har du inte pengar på ditt kort?!" För det brukar jag ha när jag åker och shoppar!

Ja ja, skit samma, nog om mitt jobb. Utekvällen i lördags va sådär som sagt. Jag fick dansat ordentligt med Kocken i alla fall, och det va hur kul som helst! Galenpannan miss S kom ut med en kompis och bjöd självklart på shot i form av Gajol....har en känsla att det va efter den jag började må illa... Annars har det inte hänt så mycket. Jag ska åka till jobbet nu och göra min sista dag innan min ledighet, Är ledig i 4 dagar!!! Tjohooo! Å fint väder skall det bli! Stranden; here I come!!

Å D...STÄNG INTE DIN BLOGG!! Vaddå "ingen läser"?!! JAG läser och jag har drivit det här blogg-fanskapet i 9 månader snart för inte så många fler än 1 läsare, eller hur?! Skriv för dig själv (och mig...hehe) inte för andra! Öppna upp den nu för tusan!! ;-)

Puss//L

Stockholm it is!!

T ringde nyss och sa att hon till 99% kommer att va ledig helgen3-5 juli, vilket även innebär att el Stockholmo-tripp blir av för min del! Det gör även beslutet om vad som ska hända helgen den 11:e juli enklare för mig, då den enda helgen som skulle varit möjlig att byta bort den elfte mot numera är uppbokad! Alltså blir jag hemma ifrån Norge och drar på Rhapsody med jobbet =) Känns helt okej faktiskt! Ska bli sjukt kul att komma till Stockholm oxå! En helg full med party och massa mys med T! Lovely =)

Sen sist har jag inte gjort så mycket. Sitter i en klump i soffan och slö-surfar. V ringde nyss och sa att dom drar på fest kl 18. FETglöm att jag är klar då sa jag. Jag kommer orka börja festa tidigast kl 22 som det känns nu. Så vi får väl se hur det blir. Kanske drar till brorsan och tar nåra öl istället och möter upp resten i stan sen. Det märker vi...Ingen stress här inte! Näpp nu ska jag ta och ringa upp en kompis och tjöta lite mer skit. Aktiv dag detta känner jag...hehe...

//L

Vaken och pigg som en mört!

Midsommardagen brukar inte vara känd för att vara den dagen på året man är mest pigg på, men jag måste säga att jag mår oförskämt bra! Det blev inte så sent igår och det är nog en stor anledning till att jag vaknade utan baksmälla idag.

Dagen igår ägnades mest åt städning och "pyntning" av mig och mitt hem. Trots ösregn så band jag självklart min krans och den blev ganska fin. I vanlig ordning så hade jag den på mig första halvtimman sen åkte den av. Det är ju tungt och kliar!! Men men, en tradition är tradition! Se bild nedan =)

Festen var jättelyckad! Det var en liten omsättning på folk bara. Tre blev sjuka, men fyra nya dök upp så det spelade ju mindre roll, och allt var jättekul! Dock så var festen som vildast redan vid 22 tiden, med folk dansandes på borden etc. så efter det så blev folk helt utkörda, haha! Lite kul va det allt! Men jag tror vi gick och la oss vid 02.00 redan, och för att vara en av våra fester så är det sjukt tidigt! En av grannarna hade tydligen vart här vid 03 i natt och blivit helt besviken när allt var nedsläckt, haha! Han va helt övertygad om att festen va som bäst vid den tiden sa han, hahaha!

Idag vet jag inte vad som händer. Jag är medbjuden på en fest med en jobbarkompis men jag vet inte hur sugen jag är på att följa med dit. Jag är sugen på att gå ut en sväng, men jag får se...Just nu så vill jag först och främst ha ordning i min lägenhet och fräscha till mig själv, innan jag bestämmer om jag är redo för ännu en fest så vi får se...



Jag avvek ifrån det rosa temat i år =) I vanliga fall är min krans alltid gigantisk och rosa! =) Men fin blev den!

Vi höres igen mina vänner!

Puss
//L

Happy Midsommer!

Jaa, det betyder typ "glad midsommar" på svenska för de som inte förstod det... ;-) Å grått och blåsigt är här med, så allt är som det skall vara!

Jag var som vanligt uppe med tuppen idag. Har 1000 grejer som måste fixas under dagen, å det känns som att dagen är alldeles för kort!! Ska strax åka iväg och köpa blommor i alla fall. Måste ju binda mig en krans-jäkel...Bild på den kommer definitivt läggas ut här på bloggen sen. Jag hade lite fundering på att binda blommor på ett diadem i år bara för att göra det lite smidigare för mig, men vi får se...Blommor skall införskaffas i alla fall. Sen skall här städas, bäras bord, stolar, det skall dukas, fixas i ordning mig själv och fixas grill, uteplats och mat...Ja ni hör ju?! Sen måste jag ta det obligatoriska varvet till alla mina grannar för förvarna inför kvällens bravader. Dom vet ju om att här hålls fest varje midsommar, men tycker ändå det känns bättre att säga ifrån.

Igår hände inte så mycket. Jobbade ju på dagen, sen på kvällen så kom jag hem, tog en promenad och åt sedan 3/4 pizza! Så det var ju åt h-vete med den promenaden. Varje gång efter jag ätit det så lovar jag mig själv att aldrig mer äta det för det är ju egentligen inte gott?! Men när man sitter här och klockan börjar bli för mycket för att laga mat, man e hungrig och lat så är det ju en jäkligt bra lösning just för stunden. Men efteråt?! Fyyy fan, ingen hit alltså...

Jag har hamnat i en knipa, och knipan heter 11:e juli. Det är ingen allvarlig knipa för den som oroar sig för det. Mer en knipa som handlar om vad jag ska hitta på? Jag har ju lovat I som bor i Norge att komma upp till henne den helgen, för hon och hennes man skall ha stor gårdsfest med 200 pers, liveband och annat kul. Å visst låter det roligt? MEN, nu fick vi inbjudan av jobbet till Rhapsody in Rock med Wells den 11:e juli. Helt gratis + att man får ta med sig sällskap! Å hur kul låter inte det?! Hmm...Det som får avgöra mitt beslut är nog att jag jobbar den helgen. Jag hade tänkt att byta bort den med nån trevlig människa om jag skulle till Norge, men nu när hela stället skall festa på kvällen så lär ju ingen vara villig att ta min helg precis?! Så det får nog helt enkelt bli så! Jag får jobba och gå på Wells på kvällen... Jag vill ju inte missa en sån grej med alla mina skadade arbetskamrater heller! Jag kommer ju vara utanför allt skvaller i EVIGHETER sen! Haha!

Så, nu får det va slut-tjötat för denna gången! Å! En sak till. Ni vet ju att jag var helt kär i Tingeling-låten när dom gjorde den på melodifestivalen?! Nu har Grotesco-gänget släppt en hel skiva med Tingeling-versioner! Hahaha! Jag skrattade ihjäl mig i bilen igår påväg till jobbet! Ni måste lyssna på "Solstingeling", helt underbar!

Vi hörs och skrivs! Ha en underbar misdommar nu!!!

//L

Dan före vilken dag?!

Dopparedan' säger man ju på julen, vad säger man nu då?! Dan' före midsommar kanske?! ;-)

Snart dags att bege sig till jobbet igen. Rätt skönt sista dagen innan jag är ledig i två dagar, då går dagarna alltid rätt fort tycker jag. Ska dessutom handla idag. Övertalade han som också bor här och sponsra en make-over av mitt vardagsrum, och det tyckte han va helt okej. Nu när vi har nya soffor så vill jag att allt annat med ska va snyggt juh! Lite nya gardiner, kuddar och ljuslyktor borde göra susen?! Kul =)

Igår sa Kocken en sak som har stört mig sen dess...Å inte minst har det ju uppenbarligen stört henne en del eftersom det hände för typ två veckor sen.... Sist vi va ute så träffade vi en gammal ungdomsvän med sambo som vi pratade en del med. Vad jag sa spelar egentligen mindre roll, men det var HUR jag sa det som tydligen störde henne. Jag la en typisk "L-kommentar" till denhär barndomsvännen, och jag funderade inte mer på det sen?! Tydligen så gjorde Kocken det för hon bara "VARFÖR sa du SÅ?!" Å inte fan vet jag?! Jag är så van vid att de flesta är vana vid mig och mitt sätt att prata så jag reagerar liksom inte... Ironi är mitt vardagsspråk och det är aldrig nån som säger till mig att jag är störande och då slutar jag inte....Fast när jag tänker efter så blev faktiskt brorsan asförbannad på mig häromdagen oxå...jag la en kommentar om hans hår, å den gick inte hem vill jag lova. Haha!! Men i alla fall, när är ironi INTE okej?! Å nu stör det mig att hon stör sig på mig? Fattar ni? Jag vill inte va störd, är jag det?! A-K?? Du om nån borde ju veta?!

Nähä, dagens meningslösa babbel är nu officiellt över..Hörs kanske ikväll!
//L

Hemma från jobbet

Jahapp då va man här igen, å dags för sängen är det snart! Underbart när man känner att dagarna är så givande! ;-) Det funkade bra idag med på jobbet. Jag var på lite kinkigare humör idag än igår. Igår va jag ju trevligheten personifierad å det går ju inte att vara varje dag!? Idag berodde det nog mest på att jag blev försenad i morse... Sånt kan förstöra en hel dag för mig! Vi skulle åkt vid tio, men eftersom alla inte kan vara likadana tidspessimister som mig så kom vi inte iväg innan tio/kvart över...För en normal person kan det verka löjligt att sura över 5-10 minuter, men för mig, när jag ska till jobbet, så är de minutrarna guld värda! Så redan då började jag sura, å sen blev ingenting bra...Jag va på sånt där humör då jag sitter och kommenterar kunders beteende tyst i min hjärna...typ "Ja, men stå du där dumkärring och försök trycka in ditt visakort i en pinpad som inte ens har kortläsare en stund till, för jag orkar inte säga det som står på lappen som sitter 5 cm ifrån din fula näsa. Det vill säga: Kassörskan drar kortet!!!" Eller version två "Våga säg "nämen här sitter du och väntar på mig" så ska du få se hur det känns att få en kassalåda fylld med mynt rakt i pannan!" Haha! Låter hemskt men så är det faktiskt! Man blir en light-version av människo-hatare när man jobbar på min arbetsplats...

I morrn jobbar jag i alla fall 10-19. Även om det bara är en dryg timmas skillnad från att jobba till stängning så är det underbart att få stänga igen sin kassa 18.45 och gå hem! Man VET att man kommer hem en viss tid och det är guld värt!

Kocken har vart här på en snabb kaffe nu ikväll. Blev mest "hej, hur mår du, vad har du gjort, hej då", men det var trevligt ändå. Följde henne en bit på väg oxå, så fick jag min lilla kvälls-promenad! Ingen lång en men tillräckligt för att rensa hjärnan. Näpp, gott folk nu är det dags att inta soffan och hoppas på att tröttheten slår in såsmåningom. Hann ju ändå med två koppar kaffe på mini-fikan innan =)

Hörs i morrn!

//L

Onsdag 17 juni

Snart e det midsommar!!! Älskar midsommar, det vet alla som känner mig! Näst efter jul är det min absoluta favoritdag på året! Å allt måste, precis som på julen, vara "likadant" som alla andra år. Det är nog därför jag alltid blir så stressad ;-) Det ska städas, förberedas, fixas i ordning långbord både ute och inne, å detta görs för att det till 98 % alltid regnar på midsommar så att maten intages inomhus och festen fortsätter utomhus. Det börjar bli en klassiker vid detta laget! Sen för att inte tala om midsommarkransen!? Det måste man ju ha en! Sen att skiten brukar ta runt två timmar och binda, och sen bli för tung för att ha på huvudet det spelar ingen roll! Man måste ha en midsommarkrans! Så det så! =)

För personer som jag som inte har nåt roligt liv, är det dom små sakerna i vardagen som är värda att uppmärksammas! Idag mina vänner är det nåt så spännande som mina nya kaffekoppar!! Älskar dom!!! Man kan tro att en kaffekopp är en kaffekopp och att det bara är att köpa nya när dom gamla blivit slitna eller gått sönder, men nej, inte för mig! Jag har haft mina älsklingsmuggar i typ 4 år nu och dom har varit lite väl spruckna och äckliga nu ett bra tag. I över ett år har jag letat efter nya men inte hittat nåra som fallit mig i smaken, och uppfyllt alla kriterier, men nu! Nu e den här! Den nya kaffemuggen! Se själva;



Hur snygg är den inte?! Den rymmer minst en halv liter kaffe, vilket är det första kriteriet en kaffekopp måste uppfylla, den är snygg och funkar att hålla i! Japp! Den perfekta muggen helt enkelt! Min morgon blev mycket roligare idag när den skulle invigas! ASG! Detta måste vara världens mest meningslösa blogg! Kaffekoppar och mascaror liksom! Hahaha!

En sak till måste tas upp idag: Jag HATAR när folk smyg-gnäller på sina bloggar. Riktar inlägg till folk för att dom skall pikas, men inte skriver det så elakt så att man kan konfrontera dom ändå. Nu är ju saken sådan att jag själv gör så. Jag är specialist på att smyg-gnälla här. MEN, nu läser ingen min blogg så det är inte samma sak! Eller?!! Eller så handlar det om att det är jag som är trashad på en annan persons blogg, å att det är därför jag tjurar?! Ja, självklart är det så... Hehe...löjligt jag vet, men det är så, och jag bli tokig! Förbannade människor, skaffa er ett liv för h-vete!!! Ja ja, skit i det, men det stör mig att folk ogillar mig. Jag har aldrig varit en person som har många ovänner eller inte kan reda ut saker med folk i min omgivning, å det är faktiskt sällan jag får en riktig ovän! Å därför så stör det mig extra mycket när ett blogginlägg som är riktat till mig verkligen skyltar med hur glad hon är att slippa mig typ....

Nu är det dags att dricka lite mer kaffe ur min vackra mugg, ta en cigg å lyssna på downbound train innan jag måste gå och sminka mig. Hörs igen!

Puss//L

Hej hopp!!

Så ja! Då var man hemma ifrån jobbet, och snart dags att sova. Skriver bara ett kort inlägg nu för det har egentligen inte hänt så mycket. Jobbet gick fint, är på mitt bästa humör just för tillfället och då går ju det mesta bra. Konstigt vad lite positiv energi kan göra, speciellt på jobbet =) Jag och A har roat oss med ännu ett internskämt som inte ens är nån idé att skriva om här för ingen kommer nånsin kunna se det extremt roliga i det skämtet, haha! Men kul hade vi! I morgon är det 11-20 som gäller igen, å sen 10-19 på torsdag innan midsommarledigheten sätter igång!

Vi får väl se, kanske hörs i morgon bitti!

Puss//L


Tisdag 16 juni

Jahapp! Då var det dags för jobbarvecka igen! Eller igen å igen? Jag har ju bara jobbat i en vecka! Haha! Känns fortfarande ganska okej. Jag har lärt mig hitta balans på jobbet på ett helt annat sätt än vad jag kunde för några år sen. Idag ska det till ruskigt mycket för att stressa upp mig där! Ska dessutom handla idag så jag åker upp en timma tidigare. Det är ju massa skit som skall införskaffas innan midsommar, å eftersom jag inte är ledig nu innan midsommarafton så får det fixas när man ändå e på jobbet.

Igår hände inte så mycket mer. Fick hem de nya sofforna, å gud va sköna dom va!! Passade riktigt bra in i vardagsrummet också så det va kul! =) Jag fikade ju med Kocken på kvällen och det var mysigt, hade ju massa skvaller att ta igen! På kvällen gick jag en promenad på 45 minuter ungefär och gick sen förbi en granne på en cigg. Här hemma tittades det på en film om den italienska maffian så jag kände att jag hittar på nåt annat då filmen inte verkade hamna på min topp 10 i vilket fall, haha ;-)

Nu ska jag fixa till mig, packa inför jobbet och kanske till och med hinna diska innan jag åker. Vi hörs och skrivs! Sjuuuukt ointressanta blogginlägg jag postar dessutom! Haha! Jag märkte det till och med själv nu innan jag skulle publicera detta! Ja ja, tur att det är frivilligt att läsa mitt meningslösa babbel också ;-)

Puss
//L

Måndag eftermiddag

Min lediga dag börjar närma sig sitt slut å det är ju aldrig kul =( Men den har vart helt okej hittills! Var hos M och tittade på den lille nyfödde bebisen! Han va faktiskt söt! Ja, jag säger faktiskt för nyfödda brukar inte vara speciellt vackra! Men denna var så stor och såg ut att vara ett par månader så han var absolut jättegullig! Sen förstår jag mig fortfarande inte på tjusningen med barn, men det är ju mitt problem eller hur?! ;-)

Nu i eftermiddag så har jag mest gått här och plockat lite, tvättat och slappat! Ska snart åka och hämta våra nya soffor hos A, sen kommer Kocken hit på kaffe! Mysigt! Sen e det ju dag att fixa i ordning sig inför morgondagens arbete! Kul kul!! =/ Jo, men det känns helt okej att jobba nu faktiskt! Får se om jag hör av mig lite senare!

//L

Då va de måndag igen!

Å en hel dag gick igår utan nåt bloggande?! Inte bra... ;-)

Min vän A förbarmade sig över min rastlösa själ i lördags och ställde in sina "softar-planer" till förmån för att ta med mig ut på krogen! Det var trevligt! Vi satt här först och tog några öl sen drog vi ner till Harrys. Ingen vild utekväll för min del iom att jag hade lovat att köra till jobbet igår, men kul att komma ut och få lägga tankarna på annat en stund. Konstigt folk ute dock! Inte mycket känningar alls. Iofs ganska skönt! Självklart träffar jag på J ifrån efterfesten för två veckor sen. Jag fick bett om "ursäkt" för min fulla uppenbarelse och för att jag aldrig gick hem! Haha! Han tyckte dock inte att jag hade vart "så farligt full" och jag blev självklart nöjd för att jag lyckats hålla en samlad bild av mig själv även i det apstadie jag befann mig i den kvällen! Eller så sa han det mest för att va snäll...Haha!

Igår va det ju jobb igen. Dagen gick förvånansvärt snabbt igår! Älskar såna dagar. Förutom när AK-värdinna skulle fördela kunder och ger mig en familj med 2 vagnar som sista kund, och hon i kassan framför får en kund med en korg!!! FYYY fan A-K! Den här ska du få äta upp! Gör man så mot sina vänner?! Haha, nä skämt och sido...det va mest kul att se din min när du faktiskt insåg att du hade skickat 2 vagnar till mig, hahaha!

Efter jobbet va vi hemma hos mammsen och grillade. Trevligt som alltid. Skulle ju träffat Kocken efter det men hon hade fått jobba över så det blir fika med henne ikväll istället. Ska även få nya soffor idag! Kul kul! Det är A som ska ge bort helt nya skinnsoffor som dom inte får plats med i nya lägenheten. Tack sa jag då! Hon känner sig snart som helt hemma här, då typ 75% av möblemanget här kommer ifrån henne, haha!

Idag är jag ledig i alla fall och det är skönt! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på bara. Borde väl rensa lite mer ogräs kanske, iom att det kommer 12 pers hit på fredag som mest troligt ska vara i min trädgård...Hmm..kul?! Nån som e sugen på att hjälpa till?! Nähä, inte det nä.... ;-)

Hörs säkert senare!

Puss//L

Slut på jobb för idag

Usch vilken dag! Var riktigt högtryck på jobbet idag! Stämplade inte ut innan 16.45 och det ska jag säga är jäkligt sent för att vara i mitten på juni! Vi har ju i normala fall lågsäsong nu, men det är väl dom där skattepengarna som ligger bakom rusningen skulle jag tro...

Konstigt hur humöret kan förändras från att ha varit jättepositiv och glad osså stiger man innanför dörren här och så känns tillvaron som ett åskmoln...Inget kul händer heller! De enda jag känner som skulle ut idag beslutade sig för att stanna hemma och softa, så där sket sig dom planerna. En lördagkväll e ju inte heller riktigt rätt dag att bara dra hem till nån å bara "Tja, ska vi fika?!" Man brukar inte känna sig så värst välkommen då...Även om det i skrivande stund skulle vara det bästa som kunde hända faktiskt! VILL inte va här!!! Jobbigt också med värsta känslomässiga berg och dalbanan! Ena sekunden är jag förbannad, andra ledsen och tredje totalt likgiltig... Ja ja, jag ska ta min bil och dra ut på en runda sen i alla fall! Allt för att få komma bort och rensa tankarna något...Vi får väl se om vi hörs senare...

//L

Lördag

Jaha, nu sitter man här 06.48...Har precis hällt i mig en massa kaffe, börjat göra mig i ordning och håller på att torka håret...Så, vad ska jag skriva här då? Som vanligt så har det ju inte hänt speciellt mycket över natten, det brukar det ju inte göra....Är fortfarande i valet och kvalet över vad jag ska hitta på ikväll. Det beror ganska mycket på om han e hemma eller inte. E han ute så skulle jag nog kunna tänka mig att sitta hemma och uggla faktiskt. Men vi får se vad som händer... Usch vad hemsk det låter att skriva så, men så är det faktiskt!! Har inte alls nån lust att hänga me han idag... Ja ja, skit i han!

I morgon ska jag träffa Kocken efter jobbet! Har inte sett henne på två veckor snart och det är alldeles för länge! Saknar henne allt en hel jäkla del! Hon ska hjälpa mig att planera lite inför midsommar. Hoppas på att det blir kul! Just nu är vi 12 personer och jag tycker det är rätt lagom. Det bästa är att alla som kommer är positiva och härliga människor! Man behöver aldrig oroa sig för dålig stämning eller tjaffs när dom är med....Tidigare år har det ju kunnat vara ett problem! Men som bekant så rensar jag upp i hela min omgivning! Även ibland umgänget =)

Nu ska jag sluta skriva en massa onödigt babbel!! Kanske hörs ikväll!

//L

Varför ens bry sig om att välja?!

Ja vad betyder då denna rubriken? Rubriken syftar på hur stark ens förnekelse kan vara då det handlar om att befatta sig med något jobbigt? Varför ens bry sig om att välja väg när man innerst inne vet att alla 1000 vägar bär till samma mål? Vad spelar det då för roll vilken väg jag väljer? Nä, precis det spelar ingen som helst roll! Lik förbaskat så envisas man med att lägga ett ton energi på att "reda ut", "välja rätt" och "anstränga sig"! Det spelar ingen roll hur jäkla mycket jag anstränger mig, hur många timmar jag lägger ner på att reda ut för jag är på väg åt ett håll och jag tror inte att vilda vargar skulle kunna stå i vägen för vart jag är påväg! Men det är så h-vetes jobbigt! Det har tagit över ett halvår av mitt liv nu och jag står fortfarande kvar på samma plats och stampar! Skit med....

Ja ja, har inte så mycket mer vettigt att komma med idag. Jag har jobbat som ni vet och det funkade väl rätt okej....Jobbade till och med över till stängning och inte dog jag av det heller! Lite med tanke på att jag jobbar 0 (noll) sena fredagar på hela sommaren så kunde det väl gå an?! ;-) Resten av helgen skall spenderas på jobbet å hade det inte vart för att jag lovat A att köra på söndag morgon så hade valet mellan att stanna hemma i morrn kväll och gå ut och supa skallen i bitar varit ganska enkelt...nu vetti fan?! Kanske ska gå ut och undvika att supa skallen i bitar, snarare dansa bort mina bekymmer istället? Kan funka =)

Hörs i morrn!

//L

Osså va det en sån här rubrik igen!

Håller på att göra mig i ordning för fullt och vet egentligen inte varför jag ska blogga nu eftersom min senaste inlägg gjordes exakt innan jag gick och la mig igår! Det är ju inte som att det hänt speciellt mycket!? Kommer ihåg att jag drömt bra drömmar i natt, men kommer inte ihåg vad! Det är ju bara SÅ störande, men trevligt var det =)

Har helt hakat upp mig på Downbound train! Ofta hör man att det är en av Springsteens "tråkigaste" låtar, men jag har snöat in på den ordentligt! Den har nån dubbel mening i texten som jag gillar, och nån slags dynamisk, sorglig rytm över sig...Mmm, den gillar vi! Alltså fatta vilket jobb det är att lyssna in sig på en artist som Springsteen!!? Det är ju inte så att det handlar om 5-10 plattor gubben släppt! Varje gång jag går på en spelning så dyker där upp nya guldkorn som jag inte ens hört innan! Tror det handlar om totalt 25-30 officiella album inklusive livealbum och annat gubben släppt! Helt sjukt mycket material...Sen har man ju alla inofficiella inspelningar och dvd'er! Ja ja, jag jobbar på det i alla fall! =)

Nu ska jag fixa i ordning det sista inför jobbet! Ska bli gött att komma dit och slippa "den glade" ett tag...Gode gud säger jag bara! Muntrare kan man ju bli! Finns få saker som stör mig så mycket som när en människa kommer in i ett rum med ihopskrynklad panna och kisande ögon, för INGENTING! Åhh, är så patetiskt så jag kan spy! Man kan väl för faan bjuda till fast man e trött? Jag skulle aldrig bete mig så utan anledning i alla fall!

Hörs senare!
Puss//L

En något modifierad text...

I just said "Joe I gotta go, we had it once we ain't got it anymore". I packed my bags, left him behind, I bought a ticket on the Central Line...

Last night I heard your voice, your were crying crying, you were so alone. You said your love had never died, you were waiting for me at home...

Then I heard that lone wistle whine and I dropped to my knees, hung my head and cried... Now I swing a sledgehammer on a railroad gang knockning down them cross ties; working in the rain. Now don't it feel like you're a rider on a downbound train?





Godnatt!

Nu är det sängläge för mig! Jag tog en lång promenad i ösregnet innan, det var faktiskt skönt! Det har vart ganska varmt i luften idag vilket gjorde att man inte frös så mycket!

Annars har denna dagen vart ungefär lika menlös som de andra lediga dagarna jag haft. Eller inte menlös kanske, jag har ju trots allt träffat mina kära vänner en del, men jag har inte gjort nåt nyttigt eller meningsfullt som jag lovat mig själv. Jag lyckades rensa 2 rabatter innan och efter det var jag mäkta stolt över mig själv! Det enda nyttiga jag ådstakommit på hela veckan!

Nu kallar jobbet i helgen, å det ska faktiskt bli rätt skönt! Nu har jag mina roliga jobbarkompisar tillbaks på jobbet å då känns det alltid lite bättre! AK har kommit över sin benskörhet och sitt gips, och sitter numera bara med ett utvecklingsstört finger på vänster hand! Hahaha! A har börjat sommarjobba så nu e allt som vanligt igen! Dessutom kör vi den där "roliga" leken här hemma nu som kallas: "Jag surar det värsta jag kan och beter mig som en 3-åring för att förstöra för alla i min omgivning"...Eller vi är väl fel ord, jag är precis som vanligt medan andra uppenbarligen har grava problem med sig själva och sin attityd...Well well, jag har slutat att bry mig vid detta laget! Skärper han inte sig så går jag ut och super skallen i bitar på lördag så det så!! ;-)

NU ska jag i alla fall sova! Hörs i morrn!

Puss//L

Vi kvinnor och vår utseendefixering!

Ibland blir jag rädd för mig själv!! Jag är ju dubbelmoralens mästare som vi alla vet vid detta laget... Jag är en person som inte hävdar att jag är utseendefixerad, men ändå så vägrar jag gå till affären osminkad!! Hur går det ihop? Dock tror jag att det är värre mot mig själv än vad det är riktat emot andra, för jag ska ju inte påstå att de pojkvänner jag haft genom åren vart Brad Pitt-kopior eller att jag kräver att mina vänner ska gå omkring uppspacklade och tillgjorda för min skull. Det skiter jag blanka faan i! Men jag?! Ok, Springsteenspelningarna i helgen var ett undantag för där hade man knappast möjlighet att kolla sig i spegeln varannan timme eller att sminka sig överhuvudtaget, så där kunde jag överleva utan smink. Dock gick jag runt och nojjade för att jag skulle träffa på nån av mina lärare, som jag visste var i Sthlm, som aldrig sett mig utan smink! Hur löjligt e det inte!!? Skrämmande egentligen, för killar ser ju faktiskt mer eller mindre likadana ut alltid. Visst, mer eller mindre trötta/orakade etc. men vi tjejer förställer ju för faan vårt utseende till oigenkännbarhet! Sanslöst!! Det är falsk marknadsföring om nåt! För visst fan tycker jag att jag är skitful utan smink! Men alltså är jag ful! Eller hur? Med sminket på kan jag tycka att jag ser rätt okej ut vissa dagar! Men det är ju för sjutton inte jag!?

Jag vet egentligen inte vad jag vill ha sagt med detta inlägg mer än att jag är SJUKT utseendefixerad när det gäller mig själv och att det är urbota korkat!! Tack för mig!

     före....efter 

Där ser ni!! Snacka skillnad?! Jag har nu blottat mig för er, å det var inte lätt vill jag lova, hehe...
Å AK: Som en sammanfattande (inte så mycket) sensmoral av detta inlägg: Max Factor False lash effect var skitbra!! Köp den! ;-)

11:e juni

Åhhh vad tiden går fort!! Det är meningen det skall vara sommar nu! Man ska ha gjort sin första dag på stranden! Men nej, inte det! Grått och regnigt jäkla väder!

Som vanligt är jag så rastlös att jag håller på att krypa ur skinnet!! Det här med ledighet är inte min starka sida som vi alla vet, å det är alltid såhär de första veckorna efter jag slutat skolan. Det kryper i hela kroppen på mig så frustrerad blir jag! Tur att jag fortfarande har Springsteen konserterna att leva på, de ger mig en liten ro i tillvaron. Lyssna/titta på youtube-klipp och uppleva nästan exakt samma känsla som där på Stadion...mmm... =)

Idag har jag väldigt lite planer. Miss S kommer på kaffe nu vilken minut som. Sen tänkte jag kanske kanske fixa lite i mina rabatter!? Jag har ju sagt det nu i några månader känns det som men precis som med allt annat har det glömts bort. Eller rättare sagt inte hunnits med! Men ligga där ute när det regnar? Vem vill det?

Ikväll ska jag fika lite med A, och det skall ju bli trevligt....men jag vill göra nåt!! Hoppas Stockholms-weekenden med T blir av för annars blir jag galen! Jag har haft massor med grejer att se fram emot hela våren å nu e dom slut!! Fatta jobbig känsla!?

Ja ja, nog från mig i detta inlägg. Vi hörs senare!

Puss//L

Rolig låt!

Jag sitter och lyssnar på Cidinho & Doca "Rap Das Armas". Egentligen en helt totalt värdelös låt som jag inte förstår ett ord av men gud vilken dansdänga!! Ni har ju säkert hört den; 85 % av låten sjunger dom "Parapapapapapa papapapa" hahaha! Vem kan sitta still till den? Man blir ju festar-sugen för mindre?!!

Så nu har jag tjurat klart ;-)

Jag känner på mig att jag har ett gnäll/filosofiskt/konstigt inlägg på g.... Fast jag vet egentligen inte vad jag vill skriva! Dock vet jag vad jag går och fundelerar över, men herregud, det kan jag ju inte skriva rakt ut här!! Haha! Jag gör som jag brukar; lindar in grejer, för då känns det skönt efteråt...Typ som att jag pratat om det fast jag egentligen inte har det... Knäppt jag vet!!

Jag går och funderar på massor av grejer hela tiden! Jag gör även massor av grejer hela tiden. Grejer jag aldrig skulle få för mig att göra eller ens fundera på för typ ett år sen! Nu låter det som att jag typ har en KK eller pundar eller liknande, men nej, det är inte alls nåt sånt!

Men en dag, så vaknade man bara upp och såg på världen med helt andra ögon! Man har levt i ett slags vakuum en lång tid och trott att man levt som man egentligen velat...men är det verkligen så? Å hur vet man om, eller när man är ärlig mot sig själv? Det är jättesvårt att veta! Å hur kommer det sig att trots att jag vet att jag bara har ett liv att leva, så tar jag inte till vara på varje dag? Jag vet att jag innerst inne vill vara fri. Jag vill kunna dra till Spanien i morrn och inte tänka på nån annan än mig själv. Jag vill åka på tågluff ensam och inte behöva tänka på nån annan än mig själv. Jag vill dansa sönder fötterna varje natt utan att behöva tänka på nån annan än mig själv! Men varför gör man inte det då?? Det är det som är den stora frågan?! Krävs det att man tar tag i sig själv, "växer upp" och bildar ett stabilt liv och därmed en stabil framtid fast man egentligen inte vill? "Skärper till sig" liksom?!
För vem vill inte "göra ingenting", titta på solnedgångar, strosa på stränder och dansa sönder sina fötter egentligen?! Osså väljer i stort sett alla "Svensson-livet" med  villa, hund, ungar och lån på banken! NÄR ska man VILJA detta?! Är det seriöst nåt fel på mig eller varför kräks jag av blotta tanken! Förklaring please!!!!!!!

//L

Inga jävla kommentarer här inte!?

Därför tänker jag sura ett tag...typ en timma eller så...

Jag gör absolut ingenting!!

Fan va lat jag e!! Men GUD va skönt!! Har sett fram emot detta så grymt länge!

Dagen har inte haft så speciellt mycket att erbjuda. Jag låg på soffan och slappade en bra stund innan. Har suttit i telefon med miss T i typ 2 timmar nu. Vi planerar en Sthlm's-weekend! Hon har ju flyttat dit nu så jag funderar på att dra upp om 3 veckor, så ska hon och jag ta in på vandrarhem och ha en riktig brud-helg! Hur mysigt låter inte det då?!! Ska bara se om jag får råd, men det hoppas jag verkligen!! =D

Kvällen vetti tusan vad jag ska göra med! Visst, det är jätteskönt att vara "ledig" men jag blir ju lite smått rastlös samtidigt! Vill bara hitta på grejer hela tiden....Att sitta här och glo på varann och vara snäll e ju kul i typ...eh...1 timme!? Sen vill jag hitta på nåt!? Men men, vi får väl se vad som händer och fötter!

Har inget vettigt att skriva just nu känner jag så vi får väl se om jag återkommer senare med nåt meningslöst babbel!

//L

En liten lista för att fördriva min tid!!

1. Hur gammal är du om fem år?  31....FY FAAAAN!!?
2. Vem var den sista du träffade? Tina
3. Hur lång är du? 168 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Hmm...Har nog inte sett nån sen Bankok i förra veckan!?
5. Vem ringde du senast? Jag ringde M och sa att kaffet va klart nu!
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Ska kolla...."Jag ringer dig när jag kommer hem" till R...
7. Vad är dagens planer? Dricka kaffe, tjöta i telefon och kolla igenom uppsatsen...
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror absolut på vem jag ska kontakta! Älskar ju iofs att messa....
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Igår eftermiddag när hon kom och knackade på =)
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna
12. När vaknade du idag? 06.30
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, för tre år sen å han bor här ännu =)
14. Vilken är din favoritplats? Prag utan tvekan...
15. Vilken plats föredrar du minst? Tandläkarens office!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Åh gud det vågar jag inte ens tänka på!!
17. Vad skrämde dig som barn? Mardrömmar
18. Vem fick dig att skratta senast? Tina antar jag
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja, jag äger inte en enda!
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? Totalt så har vi nog 7 kuddar i sängen
23. Hur många landskap har du bott i? Endast ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja i min ungdom ;-)
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Sådär...har blivit mer social på senare år...
27. Vilken är din favoritglass? Chokladglass
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Ge saker till alla jag känner, köpa en ny garderob och en schysst bil!
29. Tycker du om kinamat? Älskar!
30. Tycker du om kaffe? Ehh ja, överlever inte utan!
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe!
32. Sover du på någon särskild sida? Nej, byter ställning 100 gånger per natt....
33. Kan du spela poker? Inte det minsta!
34. Tycker du om att mysa? Älskar!!
35. Är du en beroendemänniska? Ja, det är jag nog!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nope inte en enda!
37. Vill du ha barn? Osäker...
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, ett väldigt bra och 2 mindre bra!
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nope!
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet utan tvekan!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och meningslösa prylar
42. Äger du dyra smycken? Nej!
43. Har du någon gång testat narkotika? Har aldrig gjort och kommer aldrig att göra!!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Kaffet med M för en stund sen!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Mig själv
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett på benet sen jag trillade i skogen förra sommarn. Haha, vilken syn!!
47. Vad har du för ringsignal? Lady Gaga - Poker Face
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej!
49. Flirtar du mycket? Ja ganska mycket
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ingen profilbild i bloggen!
51. Kan du byta olja på bilen? Ja, det kan jag nog!
52. Har du fått fortkörningsböter? Har lyckats undvika det!
53. Vilken var den senaste bok du läste? Nån metodbok i skolan
54. Läser du dagstidningen? Ja, på nätet
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Dansar vetti tusan...mer diggar kanske?! Tänk er "Night at the Roxbury" *asg*
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Alltid RIX
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Hmm...Nåns telefonnummer i Springsteen-kön har jag för mig!
59. När var du i kyrkan senast? På julkonsert

Tack Kenzas.se för tidsfördrivet!! Nu ska jag gå och slappa en stund, är sjukt trött!!

//L

Ledig dag igen!

Kan inte nog understryka hur glad jag är att jag är ledig dessa dagarna! Känns så sjukt välbehövligt och nyttigt för mig så det finns inte! Kanske kan spendera helgen på jobbet på lite bättre humör oxå! =)

Det blidde ju inget mer bloggat igår, men dagen försvann som vanligt. AK var här och drack lite kaffe på morgonen så vi fick gått igenom senaste tidens skandaler, hehe... Sen åkte jag ju till Hstd och pratade med mina lärare, fick mina sista ändringar till uppsatsen och satt hos P och pratade Springsteenkonsert i 2 timmar. Han älskar Springsteen men var inte på konserterna själv... På kvällen tog jag mig en promenad i ösregnet. Den promenaden hade jag sett fram emot i månader! Jag har ju inte hunnit!! Helt underbart skönt var det att känna att jag har tiden till att göra vad jag vill!

Idag ska jag köra till Vbg och träffa T. Vi har inte hunnit ses på hela terminen så det ska bli otroligt kul! Vi har massa att gå igenom. Sen ska jag nog mest slappa resten av dagen vilket ska bli sköööönt! =)

En av mina lärare, eller min examinator, frågade mig om mina planer igår. Jag har ju skrivit min D-uppsats nu och det är ju så långt man kommer inom psykologin. Det kändes sjukt vemodigt när han frågade!! Jag vill inte lägga ner. Jag ska ju läsa en tillämpad kurs till hösten är det tänkt, men sen då?!! Jag och två lärare ska ju antagligen skriva en artikel till hösten också, men sen hösten 2010 sätter forskarutbildningen igång i Halmstad. Han rekommenderade mig att söka för han menade att jag hade goda chanser. MEN....gör jag det så har jag ju valt den akademiska banan och då är det tyvärr så att jag kan se mitt förhållande som definitivt avslutat! Han har "stått ut" med mitt leverne i många år nu och har i stort sett gjort klart för mig att han inte pallar mer... Han skulle inte ha såpass mycket förståelse så att han skulle stötta mig genom en forskarutbildning det vet jag redan nu. Sjukt jobbigt att tvingas att välja mellan honom och nåt av det jag älskar att göra mest i världen....Hmm...ja, det får bli ett senare problem, men jag vet att det kommer att komma upp om jag skulle fundera på att bli doktorand.... Fan vad jag tjötar!!

Jag måste göra mig i ordning nu, men vi lär nog höras senare!

Puss//L

Tisdagen den 9:e juni!

Åh vad underbart att vara ledig!! Jobbar inte förrän fredag denna veckan, och det är välbehövligt att inte göra nånting!!

En resa bokades till den andre som bor här igår kväll. Det blev inga fem veckor som han först sa, utan 2 och en halv ungefär! Det är ju perfekt! SEMESTER! ;-) Jag tycker verkligen att det ska bli asskönt! Har massor just de veckorna med! Ska till Norge på jätte-fest den 11:e juli, sen fyller jag ju år och ska fira det, sen ska jag kanske åka och hälsa på miss T i Sthlm oxå! Kul! =)

Åh lägger in låttexten till en underbar låt som heter Fade away, som jag skrev om igår. Den handlar om när man känner att man håller på att glida ifrån någon som man egentligen inte vill. Alla måste ju någon gång ha upplevt känslan av att en människa tappat intresset för en och man känner hur man mer och mer tappar greppet om den personen?

Well now you say youve found another man who does things to you that I cant
And that no matter what I do its all over now between me and you girl
But I cant believe what you say No I cant believe what you say...
 cause baby, I dont wanna fade away, Oh I dont wanna fade away. Tell me what can I do what can I say.
Cause darlin I dont wanna fade away...

Well now you say that youve made up your mind its been such a long
long time since its been good with us
And that somewhere back along the line you lost your love and I lost your trust...
Now rooms that once were so bright, are filled with the coming night, darlin...
I dont wanna fade away, Oh I dont wanna fade away. Tell me what can I do what can I say. Cause darlin I dont wanna fade away...

You say its not easy for you And that youve been so lonely
While other girls go out doing what they want to do... You say that you miss the nights when wed go out dancing,
The days when you and I walked as two... Well girl I miss them too...
Oh I swear that I do. Oh girl!
I dont wanna be just another useless memory holding you tight
Or just some other ghost out on the street to whom you stop and politely speak when you pass on by...
vanishing into the night Left to vanish into the night, No baby
I don't wanna fade away...


Lyssna på den nån gång om ni får tillfälle! Snacka om gåshud!

Nu ska jag ta och fixa till mig lite för AK kommer hit på kaffe strax, sen ska jag ner till skolan i eftermiddag och hälsa på mina lärare! =) Hörs senare!

//L

Kära vänner....

Nu e jag hemma igen!! Å skulle jag berätta om allt som hänt så så skulle detta inlägget aldrig ta slut! =)

Har i alla fall haft en totalt underbar helg/vecka! SÅ lyckat så det finns inte! Jag och brorsan har samsats, träffat på SÅ många underbara människor, nya som gamla bekanta, och framför allt fått se 3 GRYMMA spelningar! I "korthet" då;
Onsdag natt kl 01 kommer vi fram till Sthlm stadio, vi får våra könummer och dagen för ära blir jag nummer 199. Helt okej, detta nummer ger mig en plats 2:a raden ifrån scen, så helt okej! Det ösregnade hels torsdagen inklusive konserten! Detta gjorde ju dock ingenting då jag fick mitt livs bästa spelning på torsdagkvällen!
Fredagen var det uppehåll, men däremot gick temperaturen ner emot 0, så det var vinterjacka, mössa och vantar som gällde då! Fick plats 78 denna dag, vilket givetvis gav mig en plats längst fram vid scen!
Efter fredagen var det dags för vila. Vi tänkte inte köa till den sista konserten utan åkte ut till Värmdö till eb bekant och hängde där på lördagen! Gissa om en dusch och en säng satt fint efter 3 dagar i bilen?! Jisses va underbart!! Vi åkte in till stadion på söndag middag och förärades då med nummer 758!! Haha! Trots detta så kom jag väl ungefär 6 meter ifrån scenen så det var okej! Dock hamnar man ju med det sk. B-laget som varken kan låtarna eller är speciellt entusiastiska så det är ju lite tråkigt men det var en skitbra spelning det oxå!

Allt som hände utöver detta orkar jag inte berätta här, men totalt underbar helg i alla fall!!! =) Hörs i morrn om inte mer ikväll!

Ja, just det! Opponeringen i förra veckan gick toppen!! Jag blev till och med erbjuden att skriva en vetenskaplig artikel för publicering i en tidskrift!! Det ni!!? Det är typ det största som kan hända ska jag tala om! Så stolt som en tupp vart jag ;-)

Nu ska jag bara VILA!!!

Osså helgens topp 5:
1. Jag fick höra Jungleland
2. Jag fick höra Land of hopes and dreams alla tre kvällar
3. Rariteten Fade away som inte spelats av E-street sen -81
4. Thunder Road
5. Who'll stop the rain

Puss//L





Hejsan hoppsan!

Här sitter jag å håller på att kräkas av nervositet! Åhhh va nervös jag är! Ni två som faktiskt läser denna bloggen ser till att hålla tummarna för mig i morrn!! Mellan 9 och 11 är det jag som är upp för granskning så går det åt helvete så skyller jag på er! ;-) Nä, det gör jag inte, men ni får tänka lite på mig.... =)

Vi har väl börjat vackla lite inför Stockholmsresan oxå. Vi funderar på att inte köra redan i morgon eftermiddag eftersom vädret torsdag och fredag skall vara 5 (!!!) plusgrader och ihållande regn! Hur kul är det att sova i ett icke-vattentätt tält då tror ni? Inte så kanske....Funderar på att köra upp i morrn natt och ställa oss direkt i kön på torsdag morgon istället. Chansen är väl kanske lite större att man håller sig frisk och kry då?! För i mitt tillstånd så är det väl kanske inte kanon att sitta 48 timmar i regn?! Ja ja, vi får se...Just nu är det morgondagens opponering som gäller och det ska fanimej gå bra! Jag kan inte fatta att jag verkigen klarade denna terminen och i morgon är det klart! Helt underbart! =) Å att fira det med "Brucan" e ju inte helt fel?! ;-)

Vi får väl se om ni hör av mig under kvällen igen. Om jag inte tuppat av eller ligger och spyr av nervositet!

Hej så länge!

//L



Stressad e bara förnamnet...

Denna dagen är ingenting jag sett fram emot speciellt mycket faktiskt! Idag skall jag lyckas förbereda mig för opponeringen + att jag ska förbereda allt inför Sthlm's-resan! Jag tvättar och packar och har redan lyckats vända upp och ner på hela huset!? Vet inte riktigt hur jag gör för jag har trots allt bara vart vaken i en timma, men men...

Sen sist har det ju inte hänt speciellt mycket. Jag har för en gångs skull sovit ganska okej. Har kanske bara vaknat 10 gånger i natt i jämförelse med ca 35 de tidigare nätterna! Mmm, va skönt! Å nu vet man ju att nätterna man har framför sig på stehård asfalt i ett tält mindre än minst inte lär bli speciellt bekväma! Ja ja, min ambition är att överleva Stockholm! Gör jag det så är jag nöjd! Som det är nu kan jag knappt föra ett normalt samtal utan att antingen dregla eller flåsa. Än mindre kan jag höra vad nån säger eller ta en promenad!! Så som sagt, överlever jag veckan så är det en seger! ;-)

Jag lär säkert höra av mig fler gånger under dagen!

Puss//L

Go'kväll

Fan va mina rubriker löper fint idag ser jag =)

Dagen börjar närma sig sitt slut, men tyvärr så har jag nog ett antal timmar kvar framför datorn innan jag får sova. Har kommit en bra bit på väg idag i alla fall och det känns skönt!

Förutom att plugga har jag hunnit med ett besök på Apoteket där nässpray och hostmedicin införskaffades! Dessa skall nu överdoseras idag och i morgon för att förhoppningsvis må något bättre på onsdag! Tror ni att det funkar?! Det tror jag! ;-) Hann med ett besök hos "Kocken" för lite kaffe och prat om helgens bravader. Jag har som sagt haft grym ångest idag, för fler och fler bilder har återkommit till mitt medvetande under dagens lopp...Usch och fy! Nu ikväll har A vart här på lite kaffe! Både hon och jag skulle sitta uppe och plugga i natt så vi tog oss en liten paus mellan halv tio och elva ungefär för lite kaffedrickande på uteplatsen! =)

För övrigt har jag precis fått reda på att jag antagligen blir ensam hemma i över 5 veckor nu snart! 5 veckor!!!? Det är en halv evighet. Han bara bestämde sig nu ikväll. "Ring Ticket i morrn när du vaknar och boka min biljett"... jahapp!? Känns ju lite konstigt för det längsta han vart borta innan e dryga 2 veckor,...Herregud 5 veckor?! Hmm...Ska ju villigt erkänna att det vart med skräckblandad förtjusning jag tog emot beskedet! ;-) det blir nog bra! Klara mig lär jag ju göra! =)

Nu kommer det mest troligt inga fler inlägg ikväll. Hörs i morrn!

Puss//L

Go' middag!

Nu har jag haft lite middagspaus! Å okej, jag erkänner, jag drog täcket över huvudet och sov som en jäkla gris i en halvtimma! Jag tor att helgens bravader kommer sitta i några dagar framöver. Men skönt var det i alla fall! =)

Det går väl sådrä med skolarbetet. Jag har fått världens konstigaste uppsats som jag ska lyckas opponera på. Jag pratade med min handledare innan, som sa att han absolut inte var avundsjuk på min uppgift och att han själv aldrig hade velat opponera på den om han så fått betalt! Ha ha, kul?! Osså får jag den? Jävligt schysst!

Dagen i övrigt är fortfarande skit! Jag håller på att bli deppig på riktigt! Å inte gör det saken bättre att man vet att alla människor är på stranden idag å här sitter jag... Hmm...fan vad jag ska ta igen livet denna sommaren! Å då pratar jag inte om att festa och ha kul, utan vara och umgås med mig själv! Sova ut på mornarna, och hänga på beachen med en bra bok! Hinna prata med människor i min omgivning och ge mig hän för dom och deras problem. Jag känner verkligen mig otillräcklig på alla fronter just nu och det är ingen rolig känsla vill jag lova... Underbart skall det bli med sommarlov i alla fall, och jag tror att jag behöver det just nu....mer än nånsin!

Hörs senare nu e det dags igen!
//L

Godmorgon!

Ännu en dag vaknar man upp och mår piss! Jag fattar inte varför jag aldrig blir frisk! Det är snart två veckor sen jag blev dålig nu, och att det skulle bli såhär långvarigt trodde jag aldrig. Jag har väl insett att jag har pressat min kropp för hårt denna terminen och att det är det jag får lida för nu... Även om jag trodde att "ett litet tag" funkar allt så gjorde det tydligen inte det... Det är en jättehemsk känsla när man känner att kroppen inte vill fungera. Det är liksom inte ont i ett ben, eller ont i en hals för mig just nu utan det är ett tillstånd av att ha en hel kropp som inte vill någonting! Tur att man har ett relativt starkt psyke som klarat detta, för jag tar hellre problemen fysiskt än psykiskt faktiskt! Just nu är det jobbigt att ens prata och sitta upprätt så jag fattar inte hur det skall gå i Sthlm.... får nog mest hålla min bror sällskap och ta det jäkligt lugnt själv. Ja ja, nog tjatat om mig och mina sjukdomar för nu.. ;-)

Idag och i morrn kommer dagarna att gå till oppneringen! Att jag inte är mer förberedd ännu är lite skrämmande för jag borde vara det. Men sitter jag nu konstant i två dagar så borde det gå tycker jag....Händer det nåt kul utöver plugget så återkommer jag ju självklart med update! Vilket jag säkert gör ändå, bloggen är ju min ursäkt till att pausa emellanåt. =)

Hörs senare!

Puss
//L

RSS 2.0