Resa del 3

Tredje dagen vakande jag up vid 9...det vill säga 3 och en halv timma efter jag gått och lagt mig! Mmm, underbart!! Jag var väl iofs i ganska ok skick om man jämför med vissa andra *s*... Vi släpade oss i alla fall upp allihop för idag var det minsann "vi-skall-vara-kulturella-dagen" ibland oss flickor. Å inte faan skull en festnatt till 05.30 få stoppa oss! =)

Kocken var hurtig som få och raskade på längs gatorna i Prag... Miss M gick nåra meter bakom och såg mest sliten ut. Jag och miss T kom sist; stönande och klagande på hur jobbigt det var, hur ont i fötterna vi hade och hur våra benhinnor minsanna skulle bli kroniskt inflamerade om vi gick 2 steg till!! Haha! Kocken höll på att slå ihjäl oss mer än en gång!

Men vi gick i alla fall till judiska kvarteren, över Karlsbron till "lill-sidan" av Prag, uppför minst 5 miljoner trappsteg som ledde oss till Prags slott och den underbart vackra katedralen! Jag kan lova att jag och miss T inte klagade mindre uppför trapporna! "Vi döööör", "jag har mjölksyra", "jag kan inte andas" var några av de kommentarer som kom ifrån oss påväg uppför h-vetes trappan! Men väl uppe var där jättefint! Otroligt mäktig katedral!! Sådär stor att titta på så det nästan snurrar i huvudet!

När vi hade varit kulturella färdigt var det dags att fika lite, dricka lite öl och sedan ge oss hem till hotellet! Som vanligt tog det oss alldeles för lång tid att fixa till oss så vi kom ut strax efter 22 idag med...detta resulterade i att vi inte blev serverade middag  någonstans utan fick gå tillbaks till den irländska puben denna kväll oxå! Men maten var ju helt otrolig och atmosfären kanon så det gjorde oss ingenting! En absinth slank ner även denna kväll...

Fan va långt inlägget blir! Kommer en nr 4 strax...

Puss//L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0