Lördagsmorgon...

Gissa vem som va ute till halv 3 i natt och vaknar typ en timma innan klockan ringer idag?!! Jo jag! Jag e ju oerhört trög på morgonen vad gäller att göra mig i ordning så jag tänkte i natt att jag får "stressa" lite på morgonen och sätta klockan på halv nio så jag får sovit ordentligt. Vem faan vaknar 7.40 och kan inte somna om då?! Helt sjukt! Det måste va nåt fel på min sömn! Å det värsta av allt e att jag VET att det kommer i eftermiddag på jobbet istället. Jag kommer sitta där och gäspa ihjäl mig!

Gårdagen var jättemysig! Vi hade jättekul! Inte för att det va så jäkla kul ute, för vi hade haft kul på vilket annat ställe som helst! Det va nog mest sällskapet som gjorde det. Joddla med Siv drog som vanligt till sig massa knäppa människor som stod och hoppa och skrek helt hysteriskt... Men som sagt det va mysigt att träffa tjejerna. Ikväll blir det ju lite lugnare när vi ska ut och äta, men det ska bli jättekul!

En annan tråkig sak e att färgen i min tattoo släpper.... *grååååt* Detta innebär att jag troligen får åka tillbaks och fylla i skiten! Det är det där jäkla hjärtat! Texten är hur fin som helst, men hjärt-fanskapet har varit jättetorrt hela tiden och jag har verkligen varit noga med hellosan typ 100 gånger om dagen, men det hjälpte inte tydligen... Kul kul!?

Allt är för övrigt helt skruvat här i detta huset...fattar inte vad vissa har för problem!? Men skillnaden just nu e att jag kan inte bry mig mindre...det är mest attityden som stör mig och den sura jävla uppsynen som irriterar som h-vete!

Ja ja, snart dags att åka och jobba då! Hörs senare!

Puss//L

Kommentarer
Postat av: D

Färgen kommer att släppa under läkeprocessen, inget du ska oroa dig för. Tvätta med ljummet vatten och mild tvål ett par gånger om dagen. Den mesta av färgen sitter i den döda huden. Beroende på vad det är för tatuering så får man oftast fylla i, i alla fall om det är stora svarta fält t.ex



Du får bara ta på Helosan ett par gånger om dagen i 10 dagar, ett tunt lager bara, inte så det blir vit salva som syns om man säger så. Klia inte på tatueringen och riv inte sönder skorporna.

2009-05-01 @ 10:29:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0